IDÉZET(Torrenteee @ 2010-09-22 22:54)

Női hurrikánhoz hasonlítani Leót..naaa.

Hát pont olyan elsodró volt, mint én szoktam lenni a pitbull effektusnál (ld. Sprinkler poénját a megfelelő topicban).....
IDÉZET(Torrenteee @ 2010-09-22 22:59)

A terméklapot mi is látjuk, a terméket viszont csak Te.
Tulajdonképpen ez a lényeg. Pontosan ezért nem lehetett jó véleményt mondani az ügyben, mert mi csak a vásárló véleményét olvashattuk, a cuccot nem láttuk.

IDÉZET(chrismiller @ 2010-09-22 23:41)

Van egy fórumozó, ilyenkor mindig be szokta írni, hogy a vaterás vásárlók ismérve, hogy pontosan, figyelmesen átolvassák a terméklapot, vagy valami hasonló. Te is biztos így jártál el, vagy nem...?
Nagyzee az a fórumozó, vajon merre járhat, rég volt itt.
Viszont a terméklapot elolvasta, nekem legalábbis ez jött le.

Amúgy nem tudom, mit vártál egy tévéshoppos kacattól, azért mert a fülbevalós bohóc a betont is felaprítja vele a képernyőn, attól neked nem fog menni.
Azért ugyanaz a leírása, mert az ugyanúgy nem ér egy lyukas garast se. A "carbon" pengét meg szerintem vidd el egy jó köszörűshöz, még mindig egész olcsón kijössz a dologból.
Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem van egy "tévéshoppos kacatom", ugyan drága volt, de tudja azt, amit ígért. Szóval nem mind sz.r aminek olyan a híre.

Bár szerintem jobban járnál, ha vennél egy jó éles kést az asszonynak, az csodákra képes. Na de ez már nem az én dolgom, vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit.
Na, a te feleségedet sem irigylem annyira, kiéve, ha azt az éles kést néha kölcsönkéred és használod is, amíg ő nyugodtan csinálhat a konyhai tevékenységnél érdekfeszítőbb dolgot. Ismerek nőket, akik nem egy konyhai eszköztől jönnek lázba.

IDÉZET(Roter1 @ 2010-09-23 00:14)

...de mindegy, ne ragozzuk tovább, nincs értelme!
Nem tudom, miért váltott ki a téma ekkora indulatokat, tényleg nem, viszont számomra tisztán látszik, hogy erre a kérdésedre itt a fórumon tényleg nem kapsz értékelhető választ.
(Na már megint összekeveredtek a szmájlik.)