Jaaa, emlékszem már. Valószínűleg megjegyezte, egy életre. Az, hogy ezért most talán utál, az nem annyira izgat, sosem érdekelt az, hogy mindenki szeressen.

Ezért meg, hogy szóltam, visszaszúrni egy skorpiónak nem igazán bölcs dolog szerintem.

Nem illik a helyesírás miatt szólni? Pffff, nem értek vele egyet, de ezzel most nem kívánok forradalmat indítani. Szerintem meg inkább illik vagy illene helyesen írni, annál is inkább, mert
beépített helyesírás ellenőrző funkció van! Van olyan szakmai fórum (ezt most nem árulom el, hogy hol, de nem nyelvész fórum, inkább páka a munkaeszköz, nem a toll), ahol igenis nézik, szólnak, ha hibázol. Üde színfolt a sok blog után. Akiknek (leginkább tizenévesek) meg trendi hibásan meg rövidítve írni, arra egyszerűen nem tudok mit szólni. Pl. vok és társai. A vok különösen kedvencem, hiszen "vok"="vagyok, agy nélkül".
Tiltottam már le vevőt amiatt, hogy egy ötszavas mondatban nyolc hibát ejtett. Nem érdekel, hogy potenciális vásárló lett volna talán (egyébként kétlem, de ez most mindegy), egyszerűen (le)minősíti az embert, ha így ír. Igazából mindig fontolgatom, hogy a terméklapjaim alatt lévő GYIK-be beszúrok egy újabb pontot, hogy analfabéták kíméljenek, de soha nem mertem meglépni.
IDÉZET(zejopy @ 2010-10-07 17:11)

Mert múltkor udvariatlan voltál Hunter-rel, ugyanis kijavítottad a muszály miatt. Magában a nyelvtani részben persze igazad volt, de a fórumon nem illik a helyesírást cikizni.
Benzet a helyes. "Benzt": túl sok a magánhangzó egymás után, tolulnak.

(Nem tanároztak le, inkább náciztak, de ez nem érdekes most.)
IDÉZET(Torrenteee @ 2010-10-07 17:02)

Gondolom arról van szó, hogy Te tudod miként írják:
Benzt, vagy Benzet.
Nem nyelvtantanároztak le még ilyen szépen?