IDÉZET(ancika44 @ 2010-10-09 21:58)

Én gyakori eladója vagyok a vaterának.Annyit mondanék,hogy a csomagolás bizony pénzbe és időbe kerül.A szalagragasztó,a pufifóliás zacsi,de még a kartondoboz sincs ingyen.El kell érte menni,az árut padig a postára szállítani.Ha mindehhez hozzáveszem,hogy te 170 forintért reklamálsz,amiből egy tekercs ragasztó se jön ki,akkor én azt javaslom,menj és vedd át személyesen!Én semmit sem adok fel értékbiztosítás nélkül,nálam nincs apelláta.Van aki nyávog,hogy miért nem 900 forint...Akinek nem tetszik a szállítási költség,vásárol a boltban.És látod nincs egy negatívom sem.Tudod miért?Mert a problémásnak látszó manusokat két kérdés után némi arroganciával inkább elhajtom,minthogy üzletet kössek velük.Ezt pedig azért teszem,mert a problémás vevő az igazán drága.Annyira,hogy ősz hajszálak mellett,visszavásárlással,postaköltséggel fizet az ember,stb.Volt aki megreklamálta a gépet,megegyeztünk,hogy küldök neki alkatrészt,annak ellenére,hogy tudtam,egy ökéletes gépet kapott.Aztán meggondolta magát,kicseréltette.Kapott a 40köbös gép helyett egy 55 köböset,nagy lánccal etc.A fűrész visszajött,érintetlenül,semmi baja.az alkatrész érintetlen,ki se bontva.Rákérdeztem azt mondta megjavította.Kiszakadt tőcsavarokat,meg egyéb horrort emlegetett.Mit javított azon?Pláne nyomtalanul.Na az ilye az igazán drága.És a végén kérlek pozitívot adott.Kis megjegyzéssel.Én is azt adtam neki.Persze én is kis megjegyzéssel.
Hunter, te egy reális nő vagy. Megtennéd kérlek, hogy ezt a postot értelmezed?
A következő vázlatpontokra külön légy tekintettel, köszi:
- Ő gyakori eladója a Vaterának.....
- A csomagolóanyag pénzbe kerül.....
- És összességében a fűrészes történetet...
Mármint a szavakat értem én, nem vagyok nagyon bigyó, viszont a tanmeséből levonható tanulság maradt számomra homályos.