IDÉZET(zejopy @ 2010-10-11 11:22)

Kedves Leó, amúgy szép reggelt Önnek (Benznek is ám ha látja...)!
Ne keserítsen el, mert dugába dőlök, ugyanis nem elég, hogy az éjjel gintonik ügyben erős kihágásokat követtem el, de még azt a luxust is megengedtem magamnak, hogy háromkor feküdtem le, aztán álmatlanul forgolódtam, és ötkor már csörgött a telefon, hogy keljek fel.
És még a fejem is fáj... Szóval ma különös tapintatot igényelek, igazából jól esne egy kis masszírozás, de ettől eltekintek.
Nem lehetne, hogy ideküldene egy technikus kollégát a Vészkijáratba? De valami kedveset, ha van hölgyet, ha nincs, akkor egy csupaszív nagydarab pasi is jó lesz, a lényeg, hogy rezonáljon a zokogó eladók problémájára (és legyen tekintettel a másállapotomra, illetve úristen, dehogy a másnapomra...

)
Mert nem akarunk semmit mi, csupán a csillagozás jogának az elvesztését 3 hónap múltával, és a levélben azt a kis lila kiegészítést.
Ja, és a hölgy (vagy úr) ne a szakzsargont mondja, hanem konyhanyelven társalogjon velünk.
Kéremszépen.

Szép napot, igen, ez lemaradt, bocsánat...

Bár ilyen éjszaka után nem tudom, hogy ez mennyire szép...

Nem fejlesztői kompetencia ennek a dolognak az eldöntése. Alapvetően azon az állásponton vagyunk, hogy az értékelést
el kell készíteni, ha az illető feladja/megkapja a terméket. A jelenlegi jutalékszámlázási rendszer miatt sajnos valóban nem tudunk ennek időkorlátot szabni, ezért mennek hetente az értékelésre felszólító emailek. Az viszont semmiképpen nem tudna működni, hogy értékelni ugyan lehet bármeddig, de három hónap után nem lehet részletesen. Ha ilyen esetben (hosszú idő után) valótlan értékelést kap valaki, azt rendszerint úgyis törli az ügyfélszolgálat.
A másik dolog; ez egy anonim rendszer. Nem azt kívánja megmutatni, hogy egy-egy önálló adásvétel esetén milyen volt az eladó teljesítménye (erre maga az értékelés szolgál); hanem ez egy kiegészítő, plusz információ a vevők részére az eladó teljesítményéről
általában. Ezért is jelenik meg a részletes értékelések átlaga a visszajelzési lapon.
Ha valamilyen szempontból hibázott az eladó (három, vagy annál kevesebb csillag), akkor látni fogja az okot és javítani tud azon.
Én képviseltem az Önök által leírt észrevételeket a részletes értékelésekkel kapcsolatban, ettől függetlenül a fentiekről nekem is ugyanez a véleményem.