IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-16 10:21)

Ezt most nem igazán értem...Ha a "technikai megoldásra" gondol, abba inkább ne menjünk bele. Normál képfeltöltésről volt szó, szerintem arra válaszoltam.
Ha Ön szerint valami kimaradt vagy félreértettem, akkor kérem írja le és megpróbálok rá érdemben reagálni.

Arra gondolok, hogy ha az eladó ismeri a képfeltöltés lehetőségét, akkor így is, úgy is odakerül a kép, annyi a különbség csupán, hogy nem a szokásos helyén lesz, hanem máshol, de hozzáférhető és utólag módosítható.
Hiszen jöhet egy (extrém, belátom, de miért is ne?) olyan kérdés, hogy kedves xy. Nem sérült a termék? Mire a válasz: Ja, de igen csak azt elfelejtettem megemlíteni, mellékelem a + képet, itt a link. Tehát akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad.
Természetesen nem szabálytalan technikai megoldásra gondoltam, az nem az én világom.

Ja, és tulajdonképpen mindkét lehetőségnek van jó és rossz oldala is. Tehát bármelyik is a használatos, kicsit megdöglik a kecske is, és a káposzta is kissé megrohad, mert szerintem ez az a helyzet, amikor nincs jó szabályozás. Szóval nem piszkálódom, viszont egyszer egy nagyon okos ember azt mondta nekem: "Csak olyan dolgot tilts meg a gyereknek, amit végre is tudsz hajtatni."