Április 30. – Május 06.

0 Ft feltöltési díj

minden újonnan listázott termékre
a Műszaki cikk és mobil kategóriában!

"Egy igazi vaterás úgy vásárol, hogy már a kasszánál tudja, mennyiért fogja azt később eladni a Vaterán."Ha te is így vagy ezzel, akkor szeretettel várunk egy remek pénzcsináló programmal itt a Vaterán! Vértezd fel magad,
keress elő minden felesleges kütyüt otthon, és add el őket:
hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Műszaki cikk és mobil kategóriába!

Az akció ideje alatt azt a 10 felhasználót, aki a legtöbb újonnan listázott terméket tölti fel*, megajándékozzuk egy-egy

DZ09 kamerás okosórával!

*a tömeges feltöltő eszközökkel (PST, feed, API, SOAP) feltöltött termékek nem vesznek részt a nyereményjátékban

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:
 • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. április 30. 00:00:00 és május 6. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Műszaki cikk és mobil kategóriában.
 • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
 • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Műszaki cikk és mobil kategóriákba újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
 • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
 • 2018. május 7. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
 • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
 • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
 • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
 • A listázási díj mentes hét időtartama alatt azon 10 felhasználót, akik a legtöbb újonnan listázott terméket töltik fel a Műszaki cikk és mobil kategóriába, egy-egy kamerás okosórával ajándékozzuk meg. A nyereményjátékban a tömeges feltöltővel (PST), feed-del, API-val/SOAP-pal feltöltött termékek nem vesznek részt.
  A játék részletes szabályzata itt érhető el
  .