Készülj velünk az iskolakezdésre!
08.14. - 08.20.

0 Ft feltöltési díj

a Gyerekruházat, a Tankönyv és
az Ifjúsági bútor kategóriákban!

Az akcióban részt vevő kategóriákba feltöltők között kisorsolunk egy Lenovo Miix laptopot!

Már csak néhány nap maradt a vakációból, úgyhogy itt az idő hogy rendbe tegyétek a gyerekek cuccait! Nézzetek körül alaposan a szekrényekben és íróasztalokban, biztosan akad jó néhány olyan dolog, amin szívesen túladnátok. Kinőtt gyerekruhák, megmaradt tankönyvek és megunt iskolatáskák... Keressetek nekik új gazdát, töltsétek fel az összes cuccot a Vaterára és a TeszVeszre! Ezen a héten nem számolunk feltöltési díjat az alábbi kategóriákba feltöltött újonnan listázott termékekre:
Gyerekruházat Női & férfi ruházat
Tankönyv, jegyzet Műszaki cikk & mobil
Ifjúsági bútor Gyerek & baba
Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:
  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. augusztus 14. 00:00:00 és augusztus 20. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Gyerekruházat, a Tankönyv, jegyzet és az Ifjúsági bútor, gyerekbútor kategóriákban.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerekruházat, a Tankönyv, jegyzet és az Ifjúsági bútor, gyerekbútor kategóriákba újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. augusztus 21. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerekruházat, a Tankönyv, jegyzet és az Ifjúsági bútor, gyerekbútor kategóriákba újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Lenovo Miix 300 laptopot. A játék részletes szabályzata itt tekinthető meg.