0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

Bejelentkezés

Közös felhasználónév a TeszVeszen és a Vaterán

Lépjen be mindkét oldalra ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval!

2010. december 15. után a meglévő Vatera-felhasználónevével már nem csak a Vaterára, de a TeszVeszre is be tud jelentkezni! Ez azt jelenti, hogy a TeszVeszen listázott termékekből is vásárolhat, sőt, ha aktivált illetve teljes jogú felhasználói státusza van, aukciót is indíthat. Ugyanazon felhasználói fiókkal tehát ezen túl két oldal szolgáltatásait is igénybe veheti!

Kérdések és válaszok a közös felhasználónévvel kapcsolatban »

Fiókok összevonása

Egyesítse a Vaterás és TeszVeszes fiókjait!

Nem csak a Vaterán regisztrált, hanem a TeszVeszen is rendelkezik regisztrált fiókkal? Egyesítse őket! Így ugyanazt a fiókot és felhasználónevet használhatja mind a Vaterán, mind a TeszVeszen - ráadásul a két fiók értékelései is összeadódnak.

Kérdések és válaszok a fiókok összevonásával kapcsolatban »

Felhasználónév-váltás

Mi a teendő, ha a TeszVeszen is használatban van a felhasználóneve?

Elképzelhető, hogy az Ön által használt Vatera-felhasználónév már foglalt a TeszVeszen. Ahhoz, hogy egy adott felhasználónévvel mindkét oldalra be lehessen jelentkezni, elképzelhető, hogy meg kell változtatnia a jelenleg érvényes felhasználónevét.

Abban az esetben, ha ugyanahhoz a felhasználónévhez mind a Vaterán, mind a TeszVeszen tartozik fiók, az a felhasználó tarthatja meg a nevet, akinek több értékelése van. A kevesebb értékeléssel rendelkező felhasználónévhez egy utótagot illesztünk. Az első bejelentkezés után lehetőséget biztosítunk arra, hogy a módosított felhasználónév helyett az érintett felhasználók új nevet válasszanak maguknak vagy amennyiben rendelkeznek a TeszVeszen olyan fiókkal, amelyik esetében nem szükséges névváltoztatás, akkor a két fiók egyesítését követően azt a nevet használják a Vaterán is.

Kérdések és válaszok a felhasználónév-váltással kapcsolatban »
Ellenőrizze, hogy módosul-e a felhasználóneve! »