Legyél Te is hétköznapi hős!Szerezd meg a Punnany hangszereit, és adj esélyt a gyerekeknek!

Mit szólnál, ha megszerezhetnéd Keko nagybőgőjét a nappaliba? Vagy Wolfie óriásmikrofonját? És mit szólnál, ha ezzel még hátrányos helyzetű gyerekeken is segíthetnél?

Licitálj a legendás, színes hangszerekre a Punnany Massif „Hétköznapi hősök” klipjéből, mert a teljes befolyó összeggel a Szimfónia Programot támogatjuk.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány tizenöt hátrányos helyzetű gyerekeket tanító iskolában indított zenei képzést. Az ingyenes órákon a gyerekek…

… zenélni tanulnak
… átélik a siker élményét
… képességei sokrétűen fejlődnek.

Szeretnénk, ha még 200 gyermek járhatna foglalkozásainkra. Licitálj a Punnany Massif színes hangszereire, és segíts, hogy ők is hangszert foghassanak a kezükbe!

BővebbenBezár

Klikkelj a hangszerekre, és licitálj!

Mi az a Punnany Massif?

Az idei nyáron sokan találkozhattatok a nagy és színes dekor hangszereinkkel, amelyek a Hétköznapi Hősök c. klipünkben is szerepelnek. Ott voltak velünk a színpadon Veszprémben és a Szigeten, fotózkodhattatok velük a Parkban is. Arra gondoltunk, hogy az év végével még egyszer elővesszük őket, ezúttal azért, hogy olyanokon segítsünk, akiknek az életéből eddig kimaradt a zenélés öröme.

Így találtunk rá a Szimfónia Programra, melynek célja az esélyteremtés, a leszakadó közösségekben élő gyerekek felemelése. A program keretében hangszeres foglalkozásokat, közös zenéléseket szerveznek halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek az ország legszegényebb részein. A résztvevő srácok sok esetben életükben először tapasztalják, hogy milyen jó dolog a kreatív önkifejezés, a csapatmunka, a közösség. Sőt, aki rendszeresen részt vesz ezeken a foglalkozásokon, még a suliban is jobban teljesít, könnyebben megtalálja a hangot másokkal.

Szimfónia Program

2014 szeptemberében a Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány tizenöt, hátrányos helyzetű gyerekeket tanító általános iskolában hirdette meg a Szimfónia Programot. A kistelepüléseken kiválasztott iskolákban óriási az érdeklődés, több helyen négyszer-ötször annyi diák jelentkezett, mint amennyire a szervezők előzetesen számítottak, ezért szeretnénk abban segíteni, hogy további 200 gyermek kapjon esélyt a felemelkedésre! Ehhez azonban pénz is kell. Ezért úgy döntöttünk elárverezzük a dekorációként szolgáló nagy hangszereket, a befolyó összeget pedig felajánljuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított ingyenes képzés, a Szimfónia Program javára.

Ha a licitálás túl nagy falat, egyszeri adománnyal is segítheted a programot.
Minden támogatás számít!

Szeretnék segíteni
Szimfónia Program
Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ország egyik legnagyobb karitatív szervezete. Segíti a rászorulókat, a fogyatékkal élőket, a bajba került családokat, az időseket, és az otthonukat veszített emberektet. Alapelve, hogy segíteni csak jól szabad. Azt adja, amire a bajba jutottaknak leginkább szüksége van. Így a Szeretetszolgálat csináltatott először szemüveget hajléktalan embereknek, nyitotta meg az ország első tolókocsi-javító műhelyét, és indította útjára a befogadó falu programot.

Tovább a Magyar Máltai Szeretetszolgálat oldalára

A jótékonysági árverés szervezője az OTP Bank Nyrt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány.
A licit 2014.12.08-án indul és 2014.12.18-án zárul. A kikiáltási ár: 1 Ft. A jótékonysági aukciót az Allegro Group HU Kft. engedélyezte!