A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Tue, 23 May 2017 07:15:45 +0200 Tue, 23 May 2017 07:15:45 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Kombucha - mandzsúriai gomba + indítótea]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/tisztitas_meregtelenites/kombucha-mandzsuriai-gomba-inditotea-2474426423.html Kombucha - mandzsúriai gomba + indítótea
Két féle tejalapú gomba közismert.  
A Kaukázusi kefirgomba, amely egy karfiolra emlékeztető képlet. Mérete: kb. 3-15 mm.
A szintén tejalapú "Tibeti kefirgomba" kisebb, és morzslékosabb. kb. 3-10 mm, vagyis nem éri el a kaukázusi kefirgomba méretét. Hatása megegyezik a Kaukázisi kefirgombáéval, csak a származási helye más.  
A japánkristály ( vízalapú kefirgomba) fehéres-áttetsz?, porcogós csomócskákból áll. Csak vízben szaporítható. Erdetét pontosan nem ismerik.  Mind a 3-at megtalálod a termékeim között.
További termékeim:    Csodaszepviragok termékei a TeszVesz-Vatera piacterén
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Postázom is természetesen.
Az ár 1 adag gombára + indítóteára vonatkozik.
Kombucha - mandzsúriai gomba + indítótea
 
Az ital előállításához fekete, vagy zöld, vagy gyógyteából álló, cukrozott tápoldatot készítenek, amelybe belehelyezik a teagombát. Az erjedési és oxidációs folyamat alatt a gomba hatására a teaoldatban egymásután és egymás mellett bonyolult reakciók (asszimilációs és disszimilációs folyamatok) játszódnak le. Eközben a teagomba értékes anyagokat állít elő, amelyek belekerülnek az italba: glükoronsav, B 1 -, B 2 -, B 3 -, B 6 -, B 12 - és C-vitamin, valamint folsav, tejsav, aminosavak, enzimek, antibiotikus anyagok .
A cukor a mikroorganizmusoknak tápanyagul szolgál, úgymond azok ''falják fel'' és messzemenően az ital alkotórészeibe alakítják át, valamint az új gomba növekedéséhez van rá szükségük. A gomba állandóan növekszik. A gombalemez először a tea teljes felületén szétterjeszkedik, aztán megvastagodik.
A glükoronsav által megkötött mérgeket a bél és a vizeletkiválasztó rendszer nem tudja újból felszívni. Így rendkívül fontos méregtelenítő funkcióval rendelkezik.
A kombucha javasolt fő felhasználási területei:
-         méregtelenítés,
-         salakanyagok kiürítése,
-         sejtek erősítése,
-         a belső sav-bázis egyensúly szabályozása,
-         az immunrendszer erősítése,
-         anyagcsere harmonizálása,
-         reumatikus panaszok,
-         emésztési panaszok (az enyhe hashajtó hatást minden felhasználó igazolja),
-         migrén (jelentős sikerek),
-         a bélflóra szabályozása,
-         antibiotikus hatás.
 
Hogyan készítsük el saját Kombucha teánkat:
Hozzávalók:
A Kombucha kultúra (a kovász) = gomba
Literenként kb. 70 - 100 g finomított fehér cukor 
Literenként 2 teáskanál fekete vagy zöld tea (filteres tea is lehet)
 
Szükséges eszközök:
Egy 2 - 4 literes vízforraló edény 
Egy 2 - 4 literes üveg 
Egy befőttes gumi 
Egy len vagy gyapjú kendő
Palackok 
A Kombucha készítésének menete:
1.  - Készítsen hagyományos módon teát. Tegyen literenként 2 teáskanál (kb. 5 g) fekete vagy zöld teát, vagy gyógyteát, forrásban lévő vízbe. Filteres tea szintén használható. 15 percig hagyja ázni a tea leveleket.
2.  - Szűrje le a teát.
3.  - Adjon literenként 70 - 100 g fehér cukrot a szűrt főzethez, mielőtt az kihűl. Kevergesse a teát, míg a cukor teljesen fel nem oldódik.
4.  - Hagyja a cukrozott teát legalább 20-25 Celsius fokosra hűlni. A kultúra meghal ha meleg tápoldatba teszi.
5.  - Mikor a tea szobahőmérsékletűre hűlt, öntse egy üveg-, porcelán-, mázzal bevont agyag- vagy rozsdamentes acéledénybe.
6.  - Az első Kombucha ital készítésekor a kultúrával kapott folyadékot is használja fel. Minden későbbi erjesztésnél tartson meg annyi Kombucha italt, hogy az a tápoldat 10%-át kitegye. Ezt mindig adja hozzá a teához.  
7.  - Helyezze az élő Kombucha kultúrát a folyadékba.
8.  - Fedje le az edényt sűrű szövésű szövettel, konyharuhával, hogy távol tartsa a muslincákat, a port, a növényi spórákat és egyéb szennyeződéseket.
9.  - Az erjesztés a hőmérséklettől függően 8 - 12 napig tarthat. Magasabb hőmérsékleten gyorsabb az erjedési folyamat. A 8 - 12 nap csupán útmutatás, ez lehet több és kevesebb is, attól függően, hogy Önnek mi a legjobb. Érdemes kísérletezni az idővel is.
 
A Kombucha kultúrának nyugodt, békés, meleg helyre van szüksége. A tea hőmérséklete nem eshet 20° Celsius alá és nem emelkedhet 30° Celsius fölé. Az ideális hőmérséklet 23°-27° között van. Fény nem feltétlenül szükséges, a kultúra sötétben is dolgozik. Erős, közvetlen napfénynek azonban ne tegye ki, mert tönkre mehet. A félárnyék sokkal jobb.  
10.  - Mikor a tea eléri a megfelelő savasságot (pH 2, 7 - 3, 2), egyéni ízléstől függ, hogy mikor, tiszta kézzel vegye ki a kultúrát az edényből, esetleg mossa meg hideg vagy langyos vízben, majd helyezze tiszta tányérra. Töltse fel a már előkészített teával az edényt (ne feledje le beletölteni a 10 % kész italt), és minél hamarabb tegye vissza a kultúrát is. Figyeljen, hogy a tea megfelelő hőmérsékletű legyen.  
Töltse az italt palackokba, akár teljesen tele is töltheti és jól zárja le őket. Nem tartom szükségesnek, hogy a kész italt szöveten átszűrje. Bizonyos mennyiségű üledék természetes. Ezt, az ital gázcseréjét biztosító élesztő növekedése okozza. Azt mondják az élesztőknek bizonyos kívánatos pozitív hatásuk van az emberi szervezetre.
11.  - Nem árt, ha palackozás után néhány napig (legalább 5 napig) érni hagyja az italt.
Tanácsos az italt hűvös helyen tartani.
 
Kombucha készítése videón:   Kattints a szövegre, és nézd meg a videót.
A postázás gondosan becsomagolva: zacsiban, dobozban történik.
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

Kombucha - mandzsúriai gomba + indítótea
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:50 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:50:48 +0200 http://www.vatera.hu/kombucha-mandzsuriai-gomba-inditotea-2474426423.html
<![CDATA[Kaukázusi kefírgomba]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 750 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/tisztitas_meregtelenites/kaukazusi-kefirgomba-2474426441.html Kaukázusi kefírgomba
Két féle tejalapú gomba közismert.  
A Kaukázusi kefirgomba, amely egy karfiolra emlékeztető képlet. Mérete: kb. 3-15 mm.
A szintén tejalapú "Tibeti kefirgomba" kisebb, és morzslékosabb. kb. 3-10 mm, vagyis nem éri el a kaukázusi kefirgomba méretét. Hatása megegyezik a Kaukázisi kefirgombáéval, csak a származási helye más.  
A japánkristály ( vízalapú kefirgomba) fehéres-áttetsz?, porcogós csomócskákból áll. Csak vízben szaporítható. Erdetét pontosan nem ismerik.  Mind a 3-at megtalálod a termékeim között.
További termékeim:    Csodaszepviragok termékei a TeszVesz-Vatera piacterén
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Postázom is természetesen.
Az alábbi képeket az otthonomban fényképeztem, én így készítem a kefírt, nem az internetről leszedett képek.
Az ár 1 adagra vonatkozik, mely 2, 5 dl. tejhez szükséges.
Alkalmazása: a gomba fémmel nem érintkezhet
A gombát öntsünk le 2, 5 dl zacskós 2, 8%-os szobahőmérsékletű tejjel és hagyjuk állni 24 órán keresztül szobahőmérsékleten. Az így kiöntött tej tökéletesen megsavanyodik 16-20 óra alatt. A tökéletes megsavanyodás jele, hogy egy sűrű réteg, amelyben a gomba található, válik ki a tej felszínén és elválik a megsavanyodott tejtől.  
A megsavanyodott tejet leszűrjük egy üveg edénybe műanyag szűrőn keresztül,  melynek lyukazata nem nagyobb 2-3 mm-nél. A szűrés után a gombát hideg vízsugárral lemossuk az aludttej maradékától. Ezután a gombát visszahelyezzük a kimosott üvegbe, majd ismét leöntjük tejjel.  
Ha a gombát nem tisztíjuk meg minden nap, és nem öntjük le tejjel, akkor nem fog szaporodni és barna színűre változik, elveszti gyógyhatását és el is pusztulhat.
Az egészséges gomba fehér színű, mint a tej vagy a túró. 17 nap alatt a gomba tömege a kétszeresére nő és akkor egy részét oda lehet adni valaki másnak. Az aludttejet naponta 2* kell fogyasztani (egybe is lehet), 20 napon keresztül, majd egy 10 napos szünetet kell tartani.
A gombából készült krefir a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
Tökéletesen helyrehozza a szervezet anyagcseréjét.
-megakadályozza a rákos sejtek növekedését.
-az összes allergiás megbetegedést.
-az összes gyomor-bélrendszeri betegségét, többek között a gyomorfekélyt, stb.,
-normalizálja a bél mikroflórájának a működését.
Gyógyítja:
-a tüdő megbetegedéseit, a hörgőhurutot, a tüdőgyulladást.
-a máj, epe és vese összes betegségeit, többek között feloldja a köveket.
-az összes gyulladásos betegséget, azaz antibiotikus hatása van.
-a cukorbetegséget, azaz normalizálja a szénhidrátcserét.
Teljesen megtisztítja a szervezetet a salakanyagoktól, azaz kivonja a szervezetből az anyagcsere termékeit, többek között a koleszterint, a nehézfémek alkotta sókat és az alkohol feldolgozás utáni végtermékeket.
Fokozza a nemi aktivitást, fiatalítja az egész szervezetet, mivel csökkenti a sejtek öregedését.
Megemeli a tónust és a szervezet belső tartalékait, javítja az emlékezőtehetséget.
Kaukázusi országokban miden család maga tenyészti ezt a gombát és ennek eredményeképpen ők az egyik legegészségesebb nép a világon.
Javaslat
A kefirgombát fénynek kitett és hideg helyen nem szabad tartani. A gombáról leszűrt kefirt már nyugodtan tarthatjuk hűtőszekrényben a felhasználásig. 20 fok felett a gombák gyorsabban dolgoznak, alacsonyabb hőmérsékleten lassabban. A gomba 3-4 héten belül kétszeresére szaporodik. Akkor meg lehet osztani, és egy részét tovább lehet adni. Adjon belőle barátainak és ismerőseinek! Soha ne semmisítse meg a gombákat, ahhoz túl drágák! A kefirt naponta kell fogyasztani, lehetőleg állandó időpontban, akár önálló ételként is. Megakadályozza a testben visszamaradt anyagok rothadását. Kedvezően befolyásolja a betegségből lábadozó állapotát. Komolyabb megbetegedéseknél naponta legalább 1 litert kell inni. A kefir nem gyógyszer, hanem élelmiszer . Fel lehet használni tejföl helyett saláták, szószok ízesítésénél.
A kefir kedvezően befolyásolja a következő betegségek gyógyulását:
Vérszegénység: Egy liter naponta. Felnőtteknél normális vérkép keletkezik.
Kiütés, ekcéma: Fél liter naponta. A kiütéses helyet naponta néhányszor kefirrel be kell dörzsölni, és meg kell szárítani. Éjszakára is hagyjuk rajta. 14 nap után a súlyos ekcémák gyógyulni kezdenek.
Vérnyomás: Fél liter naponta. Rendben tartja a vérnyomást, és normalizálja a testsúlyt.
Magas vérnyomás: Egy liter naponta, két hónap után a vérnyomás normális lesz.
Hólyaghurut: Egy liter naponta a szükséges ideig.
Székrekedés: Egy liter 12 órás kefir naponta. A széklet normalizálódása után már 24 órás kefirt kell inni.
Hasmenés: Egy liter 36 órás kefirt naponta. A széklet normalizálódása után már 24 órás kefirt kell inni.
A kefir gyógyítólag hat még a következő betegségekre:  
- az emésztőszervek hurutja 
- gyomorégés 
- ütőér csomósodás 
- epe panaszok.
Jó egészséget!
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Kaukázusi kefírgomba
Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:50 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:50:53 +0200 http://www.vatera.hu/kaukazusi-kefirgomba-2474426441.html
<![CDATA[Minyonok ideiglenes Tetoválás 1 ft NMÁ ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/dekorkozmetikum_smink/csillamtetovalas_testmatrica/minyonok-ideiglenes-tetovalas-1-ft-nma-2474429558.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
Minyonok ideiglenes Tetoválás 1 ft NMÁ ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:11 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:11:04 +0200 http://www.vatera.hu/minyonok-ideiglenes-tetovalas-1-ft-nma-2474429558.html
<![CDATA[Körömdíszítő bélyegző sablon lemez 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/koromnyomda/koromdiszito-belyegzo-sablon-lemez-1-ft-nma-2474428496.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 4-5 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
Körömdíszítő bélyegző sablon lemez 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:05 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:05:54 +0200 http://www.vatera.hu/koromdiszito-belyegzo-sablon-lemez-1-ft-nma-2474428496.html
<![CDATA[1 Lemez + 1 bélyegző + 1 kaparó 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/koromnyomda/1-lemez-1-belyegzo-1-kaparo-1-ft-nma-2474427818.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 4-5 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
1 Lemez + 1 bélyegző + 1 kaparó  1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:03 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:03:27 +0200 http://www.vatera.hu/1-lemez-1-belyegzo-1-kaparo-1-ft-nma-2474427818.html
<![CDATA[UV gél/gel/zselé átlátszó clear 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/mukorom_es_kellekei/uv_zsele_gel/uv-gel-gel-zsele-atlatszo-clear-1-ft-nma-2474426906.html Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
UV gél/gel/zselé átlátszó clear 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:00 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:00:13 +0200 http://www.vatera.hu/uv-gel-gel-zsele-atlatszo-clear-1-ft-nma-2474426906.html
<![CDATA[WC ülőke magasító betegnek 12 cm újszerű 3500ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/furdoszobai_segedeszkozok/wc-uloke-magasito-betegnek-12-cm-ujszeru-3500ft-2474429222.html WC ülőke magasító betegnek 12 cm újszerű 3500ft
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:09 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:09:03 +0200 http://www.vatera.hu/wc-uloke-magasito-betegnek-12-cm-ujszeru-3500ft-2474429222.html
<![CDATA[FIF OASIS talpmasszírozó melegítő funkcióval 13000ft újszerű]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/wellness/masszazs/talp_es_labmasszirozo/fif-oasis-talpmasszirozo-melegito-funkcioval-13000ft-ujszeru-2474426666.html FIF OASIS  talpmasszírozó melegítő funkcióval 13000ft újszerű
Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:56 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:56:35 +0200 http://www.vatera.hu/fif-oasis-talpmasszirozo-melegito-funkcioval-13000ft-ujszeru-2474426666.html
<![CDATA[Japán kristálygomba-kaukázusi(vízikefir-limonádé)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 750 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/tisztitas_meregtelenites/japan-kristalygomba-kaukazusi-vizikefir-limonade-2474426435.html Japán kristálygomba-kaukázusi(vízikefir-limonádé)
Két féle tejalapú gomba közismert.  
A Kaukázusi kefirgomba, amely egy karfiolra emlékeztető képlet. Mérete: kb. 3-15 mm.
A szintén tejalapú "Tibeti kefirgomba" kisebb, és morzslékosabb. kb. 3-10 mm, vagyis nem éri el a kaukázusi kefirgomba méretét. Hatása megegyezik a Kaukázisi kefirgombáéval, csak a származási helye más.  
A japánkristály ( vízalapú kefirgomba) fehéres-áttetsz?, porcogós csomócskákból áll. Csak vízben szaporítható. Erdetét pontosan nem ismerik.  Mind a 3-at megtalálod a termékeim között.
További termékeim:    Csodaszepviragok termékei a TeszVesz-Vatera piacterén
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Postázom is természetesen.
Japán kristálygomba - vízikefír (nálam itthon: az egészséges limonádé nevet viseli, hiszen az íze arra emlékeztet)
Azért adtam neki ezt a nevet, mert a fiam, aki 2, 5 éves nagyon szereti, és limonádénak hívja, hiszen abban is citrom, cukor és víz van.
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Az ár 2l vízhez elegendő 6-8 evőkanál kristályra értendő.
Elkészítése:  Fontos, hogy FÉMMEL NE ÉRINTKEZZEN A GOMBA.
Előveszünk egy zárható üveget (5 l-es üveg a legjobb tetővel) beletesszük az előzőleg műanyag szitában jól leöblített japán-kristályt, ráöntünk 2 l hideg vizet, 10 dkg cukrot is hozzáadunk, majd az aszalt gyümölcsöt, (10 szem mazsola, vagy 1 aszalt barack vagy 1 füge-kinek mi van otthon), végül az alaposan megmosott fél citromot. Jól lezárjuk, megkavarjuk minden nap műa. vagy fakanállal. 2-3 nap múlva leszűrjük MŰANYAG szűrőn, belefacsarjuk a benne áztatott citrom levét, lehűtve máris lehet fogyasztani.
A feltöltött képek az otthonomban készültek a "limonádé" készítése közben, nem az internetről származnak.
Szeretném megismertetni jótékony hatásait:
A vizikefir (japánkristály) a beteggyógyításban, mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus női altesti betegségeknél.
Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitilis, vérszegénység, vérkép problémák, sklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónap alatt gyógyul.
Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni, 2-4 nap alatt eltűnnek.
A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.
A postázás gondosan becsomagolva: zacsiban, cukros vízzel ellátva, dobozban történik.
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Japán kristálygomba-kaukázusi(vízikefir-limonádé)
Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:50 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:50:51 +0200 http://www.vatera.hu/japan-kristalygomba-kaukazusi-vizikefir-limonade-2474426435.html
<![CDATA[Tibeti kefírgomba (joghurtgomba)AKCIÓ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/tisztitas_meregtelenites/tibeti-kefirgomba-joghurtgomba-akcio-2474426438.html Tibeti kefírgomba (joghurtgomba)
Két féle tejalapú gomba közismert.  
A Kaukázusi kefirgomba, amely egy karfiolra emlékeztető képlet. Mérete: kb. 3-15 mm.
A szintén tejalapú "Tibeti kefirgomba" kisebb, és morzslékosabb. kb. 3-10 mm, vagyis nem éri el a kaukázusi kefirgomba méretét. Hatása megegyezik a Kaukázisi kefirgombáéval, csak a származási helye más.  
A japánkristály ( vízalapú kefirgomba) fehéres-áttetsz?, porcogós csomócskákból áll. Csak vízben szaporítható. Erdetét pontosan nem ismerik.  Mind a 3-at megtalálod a termékeim között.
További termékeim:    Csodaszepviragok termékei a TeszVesz-Vatera piacterén
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.
Postázom is természetesen.
Az ár 1 adag gombára vonatkozik, ami 2, 5 dl tejhez szükséges.
Nálunk mindenki szereti, gyümölcsöt szoktam beledarabolni, így olyan, mint a gyümölcsjoghurt, főleg, ha összeturmixolnám.
Az alábbi képek az otthonomban készültek, én így készítem  el.  
 
Tibeti gomba, aki nem ismerné:
A gombát egy professzor hozta Magyarországra, aki 5 évig dolgozott Indiában. Májrákban megbetegedett és a Tibeti szerzetesek ezzel kezelték. Meggyógyultan tért vissza és hazatérésekor a szerzetesek egy adag gombát adtak neki, amit hazahozott.
A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették, és a következő gyógyító erőkkel bír:
1. A szervezet ellenálló képességét helyreállítja
2. Meggyógyítja a szívbetegségeket, s a szív érrendszerét és szétbomlasztja a koleszterint a vérerekben.
3. Meggyógyítja a hasnyálmirigy, a máj és a lép betegségeit.
4. Meggyógyítja az epét, kitisztítja az epevezetéket, a patkóbelet és szétbontja az epekövet.
5. Meggyógyítja a gyomrot és a bélcsatornát, a  patkóbelet és eltünteti a fekélyeket.
6. A gomba antibiotikumot képez a szervezetben, és ez által meggyógyítja a gyulladásokat.
7. Optimalizálja a vérnyomást.
8. Meggyógyítja a beteg vesét és kontrolálja a húgyelvezető utakat.
9. Visszatartja és fékezi a metasztázisok újra fellépését.
10. Megakadályozza a gyors öregedést.
11. Megszünteti a test petyhüdtségét és a megterhelés(stressz) okozta fáradtságot.
12. A gomba mindennemű, az élethez szükséges vitamint tartalmaz.
ALKALMAZÁSI TANÁCS 1 SZEMÉLY RÉSZÉRE:
A gombát folyó vízzel átmossuk, majd leöntjük 2, 5 dl felfőzetlen tejjel/kizárólag friss, zacskós tej alkalmas/. 24 óra múlva átszűrjük műanyag szitán. Az átszűréshez segítségül csak műanyagból vagy fából készült kanalat használhatunk. Az átszűrt joghurt kész a fogyasztásra. A szitában maradt gombát folyó hideg víz alatt leöblítjük, majd a kitisztított üvegbe visszatöltjük és 2, 5 dl tejjel újra felöntjük. Az üveget a konyhában, szobahőmérsékleten tartjuk. Nem szabad hideg helyre vagy hűtőbe rakni.
    A GOMBA FÉMMEL NEM ÉRINTKEZHET!
KÚRA
A kúra időtartama 20 nap, ezután 10 nap pihenő következik.
FIGYELEM!
Ha a gomba nem kap elegendő tejet, fekete lesz és 24 óra múlva elveszti a gyógyító erejét, elpusztul. Tehát 10 napos pihenő alatt is rendszeresen meg kell tisztítani, és a tejjel ellátni. Az egészséges gomba 17 nap alatt duplájára szaporodik, ekkor meg lehet felezni és az egyik felét másnak lehet adni . A gomba szaporodásával arányosan a tej mennyiségét is megfelelően növelni kell.  
Jó egészséget!
Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
Tibeti kefírgomba (joghurtgomba)AKCIÓ!
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:50 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:50:52 +0200 http://www.vatera.hu/tibeti-kefirgomba-joghurtgomba-akcio-2474426438.html
<![CDATA[Egészségügyi segédeszközök (csomagban)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/egyeb/egeszsegugyi-segedeszkozok-csomagban-2474428034.html Csomag tartalma:   1 db. járókeret 
                               1 db. fürdetéshez használható (kádra tehető) szék
                               1 db.  Wc magasító 
                               1 db. szék ami wc is egyben. A kerekei fékezhetőek. Akár szállításra is használható.
Ha külön szeretné megvásárolni akkor a fent említett árakban megvehető.
Ha bármi kérdésetek lenne nyugodtan keressetek!
Csak személyes átvétel lehetséges a XV. kerületben!
Egészségügyi segédeszközök (csomagban)
Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:03 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:03:41 +0200 http://www.vatera.hu/egeszsegugyi-segedeszkozok-csomagban-2474428034.html
<![CDATA[OXIGÉN KONCENTRÁTOR alkatrésznek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/legzesterapias_eszkoz/oxigen-koncentrator-alkatresznek-2474424620.html OXIGÉN KONCENTRÁTOR alkatrésznek
Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:45 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:45:08 +0200 http://www.vatera.hu/oxigen-koncentrator-alkatresznek-2474424620.html
<![CDATA[Olló, titania, 1050/16H rozsdamentes eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 080 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-titania-1050-16h-rozsdamentes-elado-2474427605.html Olló, titania, 1050/16H rozsdamentes eladó
Jelenlegi ára: 1 080 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:03 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:03:10 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-titania-1050-16h-rozsdamentes-elado-2474427605.html
<![CDATA[pedikűr olló, rozsdamentes, hernyórugós]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 780 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/pedikur-ollo-rozsdamentes-hernyorugos-2474427395.html pedikűr olló, rozsdamentes, hernyórugós
Jelenlegi ára: 3 780 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:46 +0200 http://www.vatera.hu/pedikur-ollo-rozsdamentes-hernyorugos-2474427395.html
<![CDATA[villanyborotva, tartalék szitával új]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/szepsegapolasi_kisgep/villanyborotva/villanyborotva-tartalek-szitaval-uj-2474429063.html villanyborotva, tartalék szitával új
Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:36 +0200 http://www.vatera.hu/villanyborotva-tartalek-szitaval-uj-2474429063.html
<![CDATA[ARANY SZŐKE LÓFAROK krokodil csatton,30cm. AZONNAL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 800 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/hajapolas_hajdisz/pothaj_paroka/arany-szoke-lofarok-krokodil-csatton-30cm-azonnal-2474423723.html HULLÁMOS,  ARANY-SZŐKE SZÍN KÉSZLETEN!  
Minden szín megrendelhető!
A készleten nem lévő hajak szállítási ideje 15-35 munkanap.
Kiváló minőségű, a valódihoz a megszólalásig hasonlító szintetikus haj.
Pillanatok alatt felrakható!  
Lásd a képeken!

ARANY SZŐKE LÓFAROK krokodil csatton,30cm. AZONNAL
Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:36 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:36:46 +0200 http://www.vatera.hu/arany-szoke-lofarok-krokodil-csatton-30cm-azonnal-2474423723.html
<![CDATA[AKCIÓ! 5 CSATOS haj hosszabbítás,TERM. VIL. SZŐKE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 800 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/hajapolas_hajdisz/pothaj_paroka/akcio-5-csatos-haj-hosszabbitas-term-vil-szoke-2474423783.html  
AZONNAL, KÉSZLETEN!
TÖBB SZÍNBEN ÉRKEZETT!
Keresd a termékeim között!
A raktáron nem lévő színekis megrendelhetőek!  
Kiváló minőségű, a valódihoz a megszólalásig hasonlító szintetikus haj.
Eladó egy SZŐKE, melírozott derékig érő haj hosszabbítás.
csatos megoldás...
MINDEN HAJRA 7 NAPOS SZÍN-CSERE GARANCIA!
(500, -Ft. csomagolási és postaköltség ellenében kicseréljük ha nem felel meg a szín)
Vízszintes, fültől-fülig választékot készítesz.
A kapcsok segítségével pillanatok alatt felrakhatod a választékra csatolva.
Vissza engeded rá a saját hajda és kész is!
Pillanatok alatt felrakható!  
*
ÁPOLÁSA:
MOSÁS: Mosható, max. 150 fokos vassal vasalható.
FÉSÜLÉS: vízzel bespricceled és törölközőre lefektetve (alulról felfelé haladva) nedvesen kifésülöd.
Kicsit megrázod, ismét felveszi a hullámos formát.
Fektetve pillanatok alatt szárad.

AKCIÓ! 5 CSATOS haj hosszabbítás,TERM. VIL. SZŐKE
Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:36 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:36:46 +0200 http://www.vatera.hu/akcio-5-csatos-haj-hosszabbitas-term-vil-szoke-2474423783.html
<![CDATA[Új Dior női napszemüveg tükörlencsés]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 295 Ft]]> http://www.vatera.hu/noi_ferfi_ruhazat/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/uj-dior-noi-napszemuveg-tukorlencses-2474429354.html Szárak közötti táv: 13, 7 cm
Lencsemagasság: 4, 5 cm
Lencseszélesség: 5, 7 cm
A termék nálam van, az összeg beérkezte napján postára is adom , így ha elsőbbséggel kéri a vevő a terméket akár 1-2 nap alatt a vásárló kézhez is veheti a megvásárolt árut!  
Fizetési lehetőségek:  
- banki utalás
- utánvétel, és rózsaszín csekken való fizetés nálam nincs!
Nézz szét a többi termékeim között is!
- 7, vagy több darab termék vásárlása esetén átvállalom a postaköltséget!
- 2, 3, 4, 5, 6 darab termék vásárlása esetén, csak 1 termék postaköltségét számolom fel, az feletti díjat én fizetem!

Új Dior női napszemüveg tükörlencsés
Jelenlegi ára: 2 295 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:09 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:09:55 +0200 http://www.vatera.hu/uj-dior-noi-napszemuveg-tukorlencses-2474429354.html
<![CDATA[Szemüvegkeret, Gant, vadonatúj]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/szemuveg_kontaktlencse/szemuveg_szemuvegkeret/szemuvegkeret-gant-vadonatuj-2474429006.html Vadonatúj, Gant, fém szemüvegkeret eladó 8000 forintért. A keretben a lencse üvegből van, amit ki kell cseréltetni.

Szemüvegkeret, Gant, vadonatúj
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:27 +0200 http://www.vatera.hu/szemuvegkeret-gant-vadonatuj-2474429006.html
<![CDATA[Carrera szemüveg keret használt]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/szemuveg_kontaktlencse/szemuveg_szemuvegkeret/carrera-szemuveg-keret-hasznalt-2474429801.html Monitorhoz használtam.
A mélysége progresszív lencséhez nem elég.
Carrera szemüveg keret használt
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:11 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:11:42 +0200 http://www.vatera.hu/carrera-szemuveg-keret-hasznalt-2474429801.html
<![CDATA[No 002 köröm Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-002-korom-transzferfolia-1-ft-nma-2474427239.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 002 köröm Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:15 +0200 http://www.vatera.hu/no-002-korom-transzferfolia-1-ft-nma-2474427239.html
<![CDATA[No 013 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-013-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427008.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 013 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:01 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:01:03 +0200 http://www.vatera.hu/no-013-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427008.html
<![CDATA[No 015 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-015-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427020.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 015 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:01 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:01:06 +0200 http://www.vatera.hu/no-015-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427020.html
<![CDATA[No 014 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-014-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427032.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 014 köröm matrica Transzferfólia 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:01 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:01:08 +0200 http://www.vatera.hu/no-014-korom-matrica-transzferfolia-1-ft-nma-2474427032.html
<![CDATA[No 010 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-010-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427236.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 010 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:14 +0200 http://www.vatera.hu/no-010-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427236.html
<![CDATA[No 005 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-005-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427248.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 005 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:24 +0200 http://www.vatera.hu/no-005-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427248.html
<![CDATA[No 008 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-008-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427230.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 008 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:10 +0200 http://www.vatera.hu/no-008-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427230.html
<![CDATA[No 003 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-003-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427242.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 003 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:18 +0200 http://www.vatera.hu/no-003-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427242.html
<![CDATA[No 006 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-006-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427266.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 006 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:27 +0200 http://www.vatera.hu/no-006-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427266.html
<![CDATA[No 007 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-007-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427227.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 007 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:08 +0200 http://www.vatera.hu/no-007-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427227.html
<![CDATA[No 009 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-009-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427233.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 009 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:12 +0200 http://www.vatera.hu/no-009-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427233.html
<![CDATA[No 004 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/koromdiszitok/korommatrica/no-004-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427245.html A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
No 004 köröm Transzferfólia 100cmx4cm 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:20 +0200 http://www.vatera.hu/no-004-korom-transzferfolia-100cmx4cm-1-ft-nma-2474427245.html
<![CDATA[SOLAC BE 1000 PEDIKŰR-SZETT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 620 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/mukorom_es_kellekei/koromcsiszolo_es_kellekei/solac-be-1000-pedikur-szett-2480529758.html "PEDI Active 8", Pedikűr-szett 8 tartozékkal
Speciális tartozékok a nehezen hozzáférhető helyekhez
2 sebesség (1800-2000 rpm)
Biztonságos és könnyen használható anélkül, karcolná vagy irritálná a bőrt
8 cserélhető tartozék
Pótfejek külön is vásárolhatók
2 db LR06 (AA) elemmel használható (nem tartozék! )
Tekintse meg többi termékünket lejjebb görgetve Vatera galériánkban!
SOLAC BE 1000 PEDIKŰR-SZETT
Jelenlegi ára: 10 620 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:37 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:37:58 +0200 http://www.vatera.hu/solac-be-1000-pedikur-szett-2480529758.html
<![CDATA[Szemöldökcsipesz Solingen Titania]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 460 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/borotvalkozas_szortelenites/egyeb/szemoldokcsipesz-solingen-titania-2474427434.html Szemöldökcsipesz Solingen Titania
Jelenlegi ára: 460 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:51 +0200 http://www.vatera.hu/szemoldokcsipesz-solingen-titania-2474427434.html
<![CDATA[Olló,orszőrvágó, Wilkinson]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/borotvalkozas_szortelenites/egyeb/ollo-orszorvago-wilkinson-2474428994.html Olló,orszőrvágó, Wilkinson
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:26 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-orszorvago-wilkinson-2474428994.html
<![CDATA[Varázs hajkefe]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/hajapolas_hajdisz/fesu_hajkefe/varazs-hajkefe-2481956222.html Nem húzza, nem tépi a hajat!
Válasszon színt!
Minden 1 ft!

Varázs hajkefe
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:33 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:33:24 +0200 http://www.vatera.hu/varazs-hajkefe-2481956222.html
<![CDATA[Hajvágó olló, titánia, 1050/31]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 760 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/hajapolas_hajdisz/fodraszollo/hajvago-ollo-titania-1050-31-2474428961.html Hajvágó olló, titánia, 1050/31
Jelenlegi ára: 1 760 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:21 +0200 http://www.vatera.hu/hajvago-ollo-titania-1050-31-2474428961.html
<![CDATA[LICHT-PROJEKTOR 4000 orvosi műszer]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/egyeb/licht-projektor-4000-orvosi-muszer-2474416616.html LICHT-PROJEKTOR 4000 orvosi műszer
Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:20 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:20:08 +0200 http://www.vatera.hu/licht-projektor-4000-orvosi-muszer-2474416616.html
<![CDATA[Profi korházi lélegeztetőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/gyogyaszati_segedeszkoz/egyeb/profi-korhazi-lelegeztetogep-2474429105.html Profi korházi lélegeztetőgép
Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:50 +0200 http://www.vatera.hu/profi-korhazi-lelegeztetogep-2474429105.html
<![CDATA[Olló, titánia, eladó /1050/13N/ 1320 forintért]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 320 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-titania-elado-1050-13n-1320-forintert-2474427431.html Olló, titánia, eladó /1050/13N/ 1320 forintért
Jelenlegi ára: 1 320 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:50 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-titania-elado-1050-13n-1320-forintert-2474427431.html
<![CDATA[körömpolirozó reszelő négyoldalas Titania]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/korompolirozo-reszelo-negyoldalas-titania-2474427983.html körömpolirozó reszelő négyoldalas Titania
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:03 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:03:34 +0200 http://www.vatera.hu/korompolirozo-reszelo-negyoldalas-titania-2474427983.html
<![CDATA[Olló, titania, 1050/2gh eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-titania-1050-2gh-elado-2474428931.html Olló, titania, 1050/2gh eladó
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:16 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-titania-1050-2gh-elado-2474428931.html
<![CDATA[pedikűr olló, körömcsípő titania / 1056/ eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 850 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/pedikur-ollo-koromcsipo-titania-1056-elado-2474428991.html pedikűr olló, körömcsípő titania / 1056/ eladó
Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:25 +0200 http://www.vatera.hu/pedikur-ollo-koromcsipo-titania-1056-elado-2474428991.html
<![CDATA[Olló, solingen eladó ,bőrvágó, 1600 forintért]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-solingen-elado-borvago-1600-forintert-2474429060.html Olló, solingen eladó ,bőrvágó,  1600 forintért
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:35 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-solingen-elado-borvago-1600-forintert-2474429060.html
<![CDATA[Olló, solingen bőrvágó 1050/2H eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-solingen-borvago-1050-2h-elado-2474427497.html Olló, solingen bőrvágó  1050/2H eladó
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:03 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:03:00 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-solingen-borvago-1050-2h-elado-2474427497.html
<![CDATA[Olló, titania, 1050/2N eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-titania-1050-2n-elado-2474427446.html Olló, titania, 1050/2N eladó
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:02 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:02:52 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-titania-1050-2n-elado-2474427446.html
<![CDATA[olló solingen /baby olló/]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 250 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-solingen-baby-ollo-2474428949.html olló solingen /baby olló/
Jelenlegi ára: 2 250 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:19 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-solingen-baby-ollo-2474428949.html
<![CDATA[Olló, titania, 1050/3GN eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 680 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/ollo-titania-1050-3gn-elado-2474428886.html Olló, titania, 1050/3GN eladó
Jelenlegi ára: 1 680 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:08 +0200 http://www.vatera.hu/ollo-titania-1050-3gn-elado-2474428886.html
<![CDATA[cserepenge bőrkeményedés vágóhoz Solingen Titania]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 450 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/cserepenge-borkemenyedes-vagohoz-solingen-titania-2474429018.html cserepenge bőrkeményedés vágóhoz Solingen Titania
Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:29 +0200 http://www.vatera.hu/cserepenge-borkemenyedes-vagohoz-solingen-titania-2474429018.html
<![CDATA[bőrkeményedés vágó pengés Titania]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 700 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/kez_lab_es_koromapolas/manikur_pedikur/borkemenyedes-vago-penges-titania-2474429045.html bőrkeményedés vágó pengés Titania
Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:08 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:08:34 +0200 http://www.vatera.hu/borkemenyedes-vago-penges-titania-2474429045.html
<![CDATA[SPA CARE Ionos tisztitó berendezés]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 33 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/szepsegapolasi_kisgep/egyeb/spa-care-ionos-tisztito-berendezes-2474425901.html SPA CARE Ionos tisztitó berendezés
Jelenlegi ára: 33 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:48 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:48:53 +0200 http://www.vatera.hu/spa-care-ionos-tisztito-berendezes-2474425901.html
<![CDATA[Velform szaunaöv]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/szepsegapolasi_kisgep/egyeb/velform-szaunaov-2474429195.html Velform szaunaöv
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:09 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:09:07 +0200 http://www.vatera.hu/velform-szaunaov-2474429195.html
<![CDATA[Hajszáritó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/szepsegapolasi_kisgep/hajszarito/hajszarito-2474429282.html Hajszáritó
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:09 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:09:27 +0200 http://www.vatera.hu/hajszarito-2474429282.html
<![CDATA[Új 212 sexy Men CarolinaHerrera 100ml férfi parfüm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 995 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/parfum_illat/carolina_herrera/uj-212-sexy-men-carolinaherrera-100ml-ferfi-parfum-2474429714.html A termék nálam van, az összeg beérkezte napján postára is adom , így ha elsőbbséggel kéri a vevő a terméket akár 1-2 nap alatt a vásárló kézhez is veheti a megvásárolt árut!  
Fizetési lehetőségek:  
- banki utalás
- utánvétel, és rózsaszín csekken való fizetés nálam nincs!
Nézz szét a többi termékeim között is!
- 7, vagy több darab termék vásárlása esetén átvállalom a postaköltséget!
- 2, 3, 4, 5, 6 darab termék vásárlása esetén, csak 1 termék postaköltségét számolom fel, az feletti díjat én fizetem!

Új 212 sexy Men CarolinaHerrera 100ml férfi parfüm
Jelenlegi ára: 2 995 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 08:11 ]]>
Tue, 23 May 2017 08:11:30 +0200 http://www.vatera.hu/uj-212-sexy-men-carolinaherrera-100ml-ferfi-parfum-2474429714.html
<![CDATA[N1 kwarclámpa működő újszerű 2 funkciós 2 szeműveggel beépített csörgőórával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 800 Ft]]> http://www.vatera.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/testapolas_higienia/egyeb/n1-kwarclampa-mukodo-ujszeru-2-funkcios-2-szemuveggel-beepitett-csorgooraval-2474417426.html N1 Újszerű  kwarclámpa működő 2 funkciós + 2 védő szeműveggel beépített
állítható csörgőórával , kábellal eladó, a képen is látható kitűnő
állapotban. Sokkal olcsóbb mint a szalonba járni
Érték biztosítva postázom.

N1  kwarclámpa működő újszerű  2 funkciós 2 szeműveggel beépített  csörgőórával
Jelenlegi ára: 11 800 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:29 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:29:26 +0200 http://www.vatera.hu/n1-kwarclampa-mukodo-ujszeru-2-funkcios-2-szemuveggel-beepitett-csorgooraval-2474417426.html
<![CDATA[Roberto Cavalli napszemüveg (eredeti)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/noi_ferfi_ruhazat/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/roberto-cavalli-napszemuveg-eredeti-2474417525.html Roberto Cavalli napszemüveg (eredeti)
Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-23 07:33 ]]>
Tue, 23 May 2017 07:33:06 +0200 http://www.vatera.hu/roberto-cavalli-napszemuveg-eredeti-2474417525.html