A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Sat, 25 Jun 2016 10:53:10 +0200 Sat, 25 Jun 2016 10:53:10 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[ÚJ Philips SA4MUS16KF mp3 mp4 lejátszó rádió 16gb]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 900 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/uj_philips_sa4mus16kf_mp3_mp4_lejatszo_radio_16gb_2275447742.html Összes gyári tartozékkal.
1 hónap garanciával.
FÉLÁRON!
Bolti ára: 39. 900 Ft!
ttp: //www. edigital. hu/MP4-lejatszo/Philips-SA4MUS16KF-16GB-fekete-MP3/MP4-lejatszo-p344104. html
Gyártói kiadvány:
http: //download. p4c. philips. com/files/s/sa4mus16kf_12/sa4mus16kf_12_pss_hunhu. pdf
16 gb tárhely!
Érintőképernyő!
Magyar menü!
Rádió!
Diktafon!
Micro sd memóriakártyával bővíthető!
Pendrive-ként is használható!
FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét
A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül – – torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.
 
Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében
A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.
 
SafeSound a halláskárosodás nélküli maximális zeneélvezethez
Nyugodtan élvezheti a zenét anélkül, hogy félnie kellene az esetleges halláskárosodástól. A Philips SafeSound technológiája folyamatosan elemzi a Philips GoGear MP3 lejátszó hangszintjét, és figyelmezteti Önt, ha a hangerő és -terhelés olyan szintet ér el, mely hosszú távon károsíthatja a hallását. Ekkor megteheti a szükséges „ óvintézkedéseket”; csökkentheti a hangerőt vagy hagyhatja, hogy a SafeSound automatikusan elvégezze ezt Ön helyett anélkül, hogy a beállításokkal kellene bajlódnia. A SafeSound továbbá napi és heti szinten áttekintést nyújt az Önt ért hangterheléséről, hogy így felelősen tudjon vigyázni hallása épségére.
 
2, 8” -es QVGA kapacitív érintőképernyő a könnyed navigáláshoz
A GoGEAR Muse-nak köszönhetően felhőtlen szórakozásban lehet része. A kapacitív érintőképernyő révén egyszerűen és hatékonyan kezelheti kedvenc zeneszámait és filmjeit. A kapacitív érintőképernyő hihetetlenül gyorsan reagál, így a GoGEAR Muse használatához elég pár könnyed mozdulat. Sőt, az érintőképernyőt úgy tervezték, hogy taszítsa a porszemcséket, és jól látható maradjon különböző fényviszonyok között is, így Ön még tisztábban láthatja a lejátszott felvételt. A GoGEAR Muse mindig kristálytiszta szórakoztatást nyújt.
 
microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért
A kicsi = szép, ha mobilkészülékről van szó, memóriakapacitás esetében azonban ez nem igaz. GoGear lejátszójával mindkét világ legjavát élvezheti, és ehhez csak a microSD kártya behelyezése szükséges. A microSD kártya az egyszerű fájlátvitel érdekében második külső meghajtóként működik, amikor a lejátszó a számítógéphez csatlakozik. Töltse fel a kártyára a kívánt tartalmat, majd csúsztassa be a lejátszóba. A külön megvásárolható, 32 GB tárhelyű memóriakártyával megnövelheti a GoGear memóriakapacitását, vagyis sosem kell a szórakozási lehetőségek kiapadásától tartania.
 
FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez
Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.
 
Élvezze az akár 26 órányi zene- vagy 5 órányi videolejátszást
A Philips a korlátlan szórakozás élményét kínálja Önnek. A GoGEAR lejátszó egy hosszan tartó lejátszást biztosító, kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik. Akár 26 órányi zene- és 5 órányi videolejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán a tápkábelt kell csatlakoztatnia - ennyire egyszerű.
 
Egyéni hangzás létrehozása a zene szórakoztató személyre szabásához
A Philips egyéni hangzásbeállításra kifejlesztett algoritmusának köszönhetően, szórakoztató és intuitív módon hozhatja ki a legtöbbet a zenéből, hogy az éppen úgy szóljon, ahogyan azt Ön szeretné. Felejtse el a hagyományos grafikus ekvalizereket, és a csak kis választási lehetőséget kínáló Jazz, Rock és Classic stb. előbeállításokat. A hangzást testre szabó funkcióval olyan stílusos és innovatív érintőképernyős megoldáshoz jut, mellyel a kimenő hang minden egyes aspektusát szabályozhatja. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait.

ÚJ Philips SA4MUS16KF mp3 mp4 lejátszó rádió 16gb
Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 13:57 ]]>
Thu, 30 Jun 2016 13:57:18 +0200 http://www.vatera.hu/uj_philips_sa4mus16kf_mp3_mp4_lejatszo_radio_16gb_2275447742.html
<![CDATA[MP3-rádió-hangfal MP3-AUTÓ akció!! WS-H3]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_hangfal_mp3_auto_akcio_ws_h3_2280327164.html ( a színek a készlet rejéig elérhetőek) 
Adatok:
Kimeneti teljesítmény 2W
Bemeti teljesitmény DC5V 500mA
Maximális áramfelvétel 600 mA
Frekvencia 100MHz-18kHz
Áramellátás: Li-ion akkumulátor, 3, 7V, BL-5C
Csatlakozók:
microSD kártyahely
USB csatlakozó
mini USB
Stereo, 2db hangszóró, az alján egy mélynyomó találhtó, brutál hangzású.
Az autó hátsó szálvédője kijelzőként funkcionál.
Led lámpák világítanak.
3, 5mm-es szabványos  fejhallgató csatlakozó van az MP3 lejátszóhoz, így használható a legtöbb mp3, mp4 lejátszóhoz, mobiltelefonhoz, számítógépekhez, vagy FM vevőhöz.
A csomag tartalma:
univerzális USB kábel-az adatok átvitelére, és akkumulátor töltéséhez.
230V / 5V usb hálózati ill. 12V / 5V töltővel is tölthető.
MP3-rádió-hangfal MP3-AUTÓ akció!! WS-H3
Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 15:49 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 15:49:49 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_hangfal_mp3_auto_akcio_ws_h3_2280327164.html
<![CDATA[mp3 mp4 mp5 mini lejátszók dobozban mind 1ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 300 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_mp4_mp5_mini_lejatszok_dobozban_mind_1ft_2284056809.html az összes egyben 1 ftért akár. . sok ujszerű fóliás még. dobozok tartalma 1 usb töltö 1 usb kábel 1 telepitö lemez 1 lejátszó. 1 füles.
a termékekben vannak hibásak is . pl lefagy vagy csak töltöröl megy stb. de sok jó is van benne ami azonnal használlható. barkácsolóknak ajánlom.
valamelyikre ráirtam hogy rossz az akku mert arról nem kapcsol be hálózatról viszont igen és ha akkor kihuzom szól tovább ???.. . az ár az összesre szól egyben. már csak az usb töltök miatt is érdemes licitálni. : )
. postázás nincs erre figyelj 
csak személyesen adom át a terméket ha megnyerted hivj fel telefonon máshogyan nem érsz el. nem tudok iméleket sem elolvasni
átvétel 4 napon belül garancia visszavásárlás nincs
                                 SOK 1FT-OS TERMÉKET TÖLTÖK FEL   

mp3 mp4 mp5  mini lejátszók dobozban mind 1ft
Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2016-07-05 19:27 ]]>
Tue, 05 Jul 2016 19:27:47 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_mp4_mp5_mini_lejatszok_dobozban_mind_1ft_2284056809.html
<![CDATA[MP3 lejátszó-rádió FEPE 2+Ajándék 8 GB SD kártya]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_fepe_2_ajandek_8_gb_sd_kartya_2280439151.html (a szín váőlaszték a készlet erejéig kapható)
SÖTÉTKÉK FEKETE, FEHÉR  vagy PIROS SZÍNBEN!
Ajándék 8 GB SD kártya
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -)
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
1. AC hálózati üzemmód
3. AKKUS üzemmód (beépített)
4. Érzékeny rádióvevő
5. Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)

MP3 lejátszó-rádió FEPE 2+Ajándék 8 GB SD kártya
Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 18:12 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 18:12:33 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_fepe_2_ajandek_8_gb_sd_kartya_2280439151.html
<![CDATA[MP3-RÁDIÓ BRUTÁL HANG TÖBB SZINBEN TD-V26!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_brutal_hang_tobb_szinben_td_v26_2276639903.html  MP3-RÁDIÓ BRUTÁL HANG TÖBB SZINBEN TD-V26!!
AKCIÓS ÁRON------------pink, ezüst, fekete, kék!!!!! !!!!! !!!!
(a szín választék a készlet erejéig kapható)
Feltölthető akár 600 album 2GB-ig Mini SD kártyára (Nem tartozék)                           
A dalokat abban a sorrendben játssza, ahogy a mappában voltak.
Támogatja a Windows 7 / XP/2000/98/95/NT
Sajnos a nagy kereslet miatt a vannak színek amik kifogyhatnak
ezért vásárlás előtt a színek miatt érdeklődj.
A CSOMAG:
1 x  MP3 lejátszó
1 x USB kábel (Adatok átvitelére és az MP3 töltésére)
230V / 5V USB hálózati illetve 12V / 5V USB töltővel is tölthető
Micro SD kártya 8GB-ig
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

MP3-RÁDIÓ BRUTÁL HANG TÖBB SZINBEN TD-V26!!
Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-02 12:05 ]]>
Sat, 02 Jul 2016 12:05:10 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_brutal_hang_tobb_szinben_td_v26_2276639903.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ F809-U L]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_f809_u_l_2272903196.html elérhető színek: az utaolsó képen látható verziókban ( a színek a készlet erejéig vannak )
óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ F809-U L
Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2016-06-26 20:27 ]]>
Sun, 26 Jun 2016 20:27:34 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_f809_u_l_2272903196.html
<![CDATA[Apple Ipod i pod 4GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/apple_ipod_i_pod_4gb_2275681529.html Apple Ipod i pod 4GB
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 21:04 ]]>
Thu, 30 Jun 2016 21:04:47 +0200 http://www.vatera.hu/apple_ipod_i_pod_4gb_2275681529.html
<![CDATA[8Gb színes mp3 mp4 lejátszó LCD kijelzős #2317-11]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 190 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/8gb_szines_mp3_mp4_lejatszo_lcd_kijelzos_2317_11_2276448881.html Teljesen új
Fülhallgatóval, kábellel.
A képen látható színekben kérhető.
A vásárlás feltétele a saját oldalam elolvasása!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=1341531&am=1341531&ob=2
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!
8Gb színes mp3 mp4 lejátszó LCD kijelzős #2317-11
Jelenlegi ára: 4 190 Ft
Az aukció vége: 2016-07-02 00:07 ]]>
Sat, 02 Jul 2016 00:07:49 +0200 http://www.vatera.hu/8gb_szines_mp3_mp4_lejatszo_lcd_kijelzos_2317_11_2276448881.html
<![CDATA[Gru-Minion FM rádió és mp3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/gru_minion_fm_radio_es_mp3_lejatszo_2272116158.html Magassága : 14 cm
 ( A FIGURÁK ÉS A SZÍNEK A KÉSZLET ERJÉIG VANNAK RAKTÁRON) 
Az Mp3-at pendriveról és Micro SD memória kártyáról játsza le.
Saját hangszórója van
Mobil telefonnal, laptoppal, össze kötve, kihangosítóként is használható.
Rádió funkciója is van.
Két típus közül lehet választani az egyszemű és a két szemű figura közül 
Gru-Minion FM rádió és mp3 lejátszó
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-25 20:21 ]]>
Sat, 25 Jun 2016 20:21:55 +0200 http://www.vatera.hu/gru_minion_fm_radio_es_mp3_lejatszo_2272116158.html
<![CDATA[Mp3 Mp4 lejátszó Dobozzal! 16 GB ! RAKTÁRRÓL!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 449 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_mp4_lejatszo_dobozzal_16_gb_raktarrol_2274321356.html Színek: Fekete, Ezüst, Pink, Kék,  
Csomag tartalma:
-MP3 lejátszó
-Fülhallgató
-Adatkábel/töltő
-DOBOZ
Tulajdonságok:
- Mini méretének köszönhetően bárhva felcsíptethető, sporoláshoz tökéletes.
- Lejátszási formátumok: MP3 WMA , WAW
- Beépített Litium akkumlátor
- USB kábellel könnyedén tölthető
- Használatához MicroSd kártya szükséges
1 év GARANCIA a lejátszóra!
(Tartozékokra nem vonatkozik)
Személyes átvétel Budapesten meoldható!

Mp3 Mp4 lejátszó Dobozzal! 16 GB ! RAKTÁRRÓL!
Jelenlegi ára: 1 449 Ft
Az aukció vége: 2016-06-29 00:01 ]]>
Wed, 29 Jun 2016 00:01:30 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_mp4_lejatszo_dobozzal_16_gb_raktarrol_2274321356.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ F]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_f_2272903220.html elérhető színek: az utaolsó képen látható verziókban ( a színek a készlet erejéig vannak )
óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ F
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-26 20:27 ]]>
Sun, 26 Jun 2016 20:27:40 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_f_2272903220.html
<![CDATA[MP3-rádió lejátszó ws-910+Ajándék 8 GB SD kártya]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_lejatszo_ws_910_ajandek_8_gb_sd_kartya_2272116155.html DIVATOS FA DIZÁJNNAL
Ajándék 8 GB SD kártya
A működtetéshez semmi egyébre nincs szükség csak a memória kártyára vagy a pendrive-ra amin a lejátszani kívánt mp3 zenéinket töltöttük fel. Ha rádiót szeretnénk halgatni akkor a "Play" gombot 3mp-ig lenyomva tartva a DLS-607 elkezdi keresni és sorban lementeni a környéken fogható összes rádióadót. Automatikus keresés esetén a kijelzőn láthatjuk a frekvenciát és a lementett csatornaszámot. Ezután már csak a "léptetés előre-vissza" gombokkal kell a keresett csatornát kiválasztanod! Tartozékként kapsz még egy mini távirányítót is, hogy távolabbról is tudd vezérelni a DLS-607 Mp3 lejátszó hangfaladat!
A DLS-607 beépített lithium akkuval rendelkezik amit a számítógéped USB portjáról tölthetsz fel a tartozékok között található kábel segítségével! Ha mégis elemről szeretnéd használni azt is megteheted, csak 3db AA (ceruza) méretű elem szükséges hozzá!
Előnyök:
-beépített akku, nem kell ceruzaelem!
-FM rádió autoscan-el
-teleszkópos antenna
-számítógép USB portjáról tölthető
-2x3W teljesítmény, tiszta hang
-50mm átm. védett hangszórók
-frekvencia tartomány 150-18kHz
-csatlakoztatható külső forrás (pl. telefon, mp3-4 lejátszók, PSP.. stb)
-3db AA méretű elemmel is üzemel (nem tartozék)
-oldalsó hordozófül
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

MP3-rádió lejátszó ws-910+Ajándék 8 GB SD kártya
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-25 20:21 ]]>
Sat, 25 Jun 2016 20:21:48 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_lejatszo_ws_910_ajandek_8_gb_sd_kartya_2272116155.html
<![CDATA[LCD KIJELZŐS MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/lcd_kijelzos_mp3_lejatszo_akcios_aron_2272116125.html Jellemzők:
ELÉRHETŐ SZÍNEK: KÉK, FEKETE, PINK, ZÖLD, LILA, NARANCSSÁRGA, EZÜST
két típús elérhető kocka forma és téglalap forma 
Vadonatúj és kiváló minőségű
Nagy felbontású,  háttérvilágítós képernyő
Kiváló minőségű USB adattároló,  támogatja az USB 2. 0
Támogatott zenei formátum:  MP3/WMA
Beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, melyet közvetlenül számítógépre csatlakoztatva lehet feltölteni!
Játékidő:  3-4 óra
Alkalmazható Micro SD kártya kapacitás:  16GB-ig (nem tartozéka)
Fülhallgató nem tartozéka
USB Port:  2. 0
Szín:  Metálkék
Méret:  6. 6 x 3, 2 cm x 1, 6 cm
Csomag tartalma:
1 x Mp3-lejátszó
1 X ADATKÁBEL + FÜLHALLGATÓ 
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

LCD KIJELZŐS MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!
Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2016-06-25 20:21 ]]>
Sat, 25 Jun 2016 20:21:44 +0200 http://www.vatera.hu/lcd_kijelzos_mp3_lejatszo_akcios_aron_2272116125.html
<![CDATA[MP3-rádió lejátszó DLS-6607]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_lejatszo_dls_6607_2273087501.html DIVATOS FA DIZÁJNNAL
A működtetéshez semmi egyébre nincs szükség csak a memória kártyára vagy a pendrive-ra amin a lejátszani kívánt mp3 zenéinket töltöttük fel. Ha rádiót szeretnénk halgatni akkor a "Play" gombot 3mp-ig lenyomva tartva a DLS-6607 elkezdi keresni és sorban lementeni a környéken fogható összes rádióadót. Automatikus keresés esetén a kijelzőn láthatjuk a frekvenciát és a lementett csatornaszámot. Ezután már csak a "léptetés előre-vissza" gombokkal kell a keresett csatornát kiválasztanod! Tartozékként kapsz még egy mini távirányítót is, hogy távolabbról is tudd vezérelni a DLS-6607 Mp3 lejátszó hangfaladat!
A DLS-6607 beépített lithium akkuval rendelkezik amit a számítógéped USB portjáról tölthetsz fel a tartozékok között található kábel segítségével! Ha mégis elemről szeretnéd használni azt is megteheted, csak 3db AA (ceruza) méretű elem szükséges hozzá!
Előnyök:
-beépített akku, nem kell ceruzaelem!
-FM rádió autoscan-el
-teleszkópos antenna
-számítógép USB portjáról tölthető
-2x3W teljesítmény, tiszta hang
-50mm átm. védett hangszórók
-frekvencia tartomány 150-18kHz
-csatlakoztatható külső forrás (pl. telefon, mp3-4 lejátszók, PSP.. stb)
-3db AA méretű elemmel is üzemel (nem tartozék)
-oldalsó hordozófül
MP3-rádió lejátszó DLS-6607
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-27 09:52 ]]>
Mon, 27 Jun 2016 09:52:59 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_lejatszo_dls_6607_2273087501.html
<![CDATA[Sport MP3 lejátszó + FM rádió/ külső hangszóróval]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sport_mp3_lejatszo_fm_radio_kulso_hangszoroval_2274076592.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Sport MP3 lejátszó + FM rádió / Külső hangszóróval
Lemerültél? Kéne egy kis dopping?
Ez a Mini Sport MP3 lejátszó biztosan felpörget és nem lesznek szürkék a hétköznapok!
Kicsi, kompakt kivitele miatt bárhol elfér a zsebedben vagy a pólódra csiptetve, és ha a fülest még otthon is hagytad a nagy rohanásban, akkor is élvezheted a zene nyújtotta örömöket a külső hangszórón keresztül.
Kiválóan alkalmas sportoláshoz, hosszabb utazásoknál, vagy ha már unod a nagyváros zaját. LED-es lámpája bármikor a segítségedre lehet, ha sötét a helyzet.
Az előlapon található gombok és LCD kijelző segítségével gyerekjáték lesz a kezelése. Pakold Micro SD kártyára a legmenőbb zenéket, helyezd a lejátszóba és már nyomhatod is a play gombot.
Ha nincs nálad memóriakártya, akkor sem kell kétségbe esni, keresd meg a kedvenc rádió adód és hallgasd a top slágereket.
Beépített akkumulátora miatt nem kell mindig elemekkel bajlódnod, csak dugd rá egy USB csatlakozásra, és már töltődik is!
A készlet erejéig szürke, rózsaszín és kék színben választható. Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be neked, amilyet szeretnél.
Tulajdonságok:
- Sport Mp3 lejátszó külső hangszóróval
( + fülhallgatót is találsz a csomagban! )
- Digitális kijelző
- Előlapi szabályzó gombok
- FM rádió
- Mérete: 6, 5 x 2, 5 x 1, 0 cm
- Beépített akkumulátor + töltőkábel
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Sport MP3 lejátszó + FM rádió/ külső hangszóróval
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-28 15:19 ]]>
Tue, 28 Jun 2016 15:19:32 +0200 http://www.vatera.hu/sport_mp3_lejatszo_fm_radio_kulso_hangszoroval_2274076592.html
<![CDATA[Üdítős pohár MP3 lejátszó + FM rádió]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/uditos_pohar_mp3_lejatszo_fm_radio_2274323615.html Zenélő üdítős pohár / mp3 lejátszó + FM rádió
Megviccelnéd ismerőseidet egy pohárral, ami valójában egy Mp3 lejátszós zenegép? Egy ötletes, dizájnos és jól szóló zenelejátszót keresel a szobádba, ami kis helyen is elfér?
Mostantól kitűnhetsz a tömegből!
Akár állandóan veled lehet, akár egy pohár üdítő, mindenki felfigyel majd rá, hogy miért dugtad a headseted a pohárba.. ; )
Ez a pohár mindent tud! Hallgathatsz rajta rádiót, csatlakoztathatsz rá pendrive-ot, fülhallgatót, összekötheted számítógépeddel, de akár telefonodat is kihangosíthatod vele jack kábel segítségével.
Egy 3 wattos hangszóró gondoskodik róla, hogy mindenki a Te zenédre induljon be, a mellékelt microUSB – USB kábel pedig egyszerűen és gyorsan feltöltheted, ha lemerülne. Teljes feltöltés után 12 órát kibír akkumulátora.
Három típusból választhatsz a készlet erejéig: Coca Cola, Pepsi és Fanta.
Rendelés esetén, választásod, a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be neked, amilyet szeretnél.
Tulajdonságok:
- Teljesítmény: 3W
- Frekvencia: 87. 5- 108MHz
- Bemeneti teljesítmény: DC5V 500mA
- Max fogyasztás: 450mA
- 3, 5 mm Jack bemenet
- MicroSD bemenet
- USB és Micro USB bemenet
- Doboz tartalma: 1 db Mp3 lejátszós pohár, 1 db USB - Micro USB kábel, 1 db Jack kábel
- Méretei: 12x9cm
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 890 Ft

Üdítős pohár MP3 lejátszó + FM rádió
Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2016-06-29 00:02 ]]>
Wed, 29 Jun 2016 00:02:27 +0200 http://www.vatera.hu/uditos_pohar_mp3_lejatszo_fm_radio_2274323615.html
<![CDATA[DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/dobozos_ital_formaju_mp3_lejatszo_akcios_aron_2275981838.html DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!
VÁLASZTHATÓ TÍPÚSOK: COCA COLA, HEINEKEN jelenleg, ha bővül, kiírjuk!
AMI KÉSZLETEN VAN!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !
Feltölthető akár 600 album 2GB-ig Mini SD kártyára (Nem tartozék)                          
 Teljesen feltöltött, körülbelül 2-3 órát bír.
Használhat Windows Explorert vagy a Media Playert, hogy feltöltse a dalokat az MP3-lejátszóra. Szintén képes a dalokat visszatölteni a számítógépre, amit bizonyos modellek nem tesznek lehetővé. A dalokat abban a sorrendben játssza, ahogy a mappában voltak.
Az MP3 lejátszóhoz van egy szabványos 3, 5 mm-es fejhallgató csatlakozó, így használható a legtöbb fejhallgatóhoz, vagy FM vevőhöz.
uSB VAGY MICRO SD KÁRTYÁVAL FELTÖLTHETŐK A SZÁMOK 
Gyors - 50x: 7. 7MB/sec írási sebesség
Kis - Körülbelül akkora, mint egy postai bélyeg 
Támogatja a Windows 7 / XP/2000/98/95/NT
A CSOMAG:
1 xMP3 lejátszó
1 x USB kábel (Adatok átvitelére és az MP3 töltésére)
230V / 5V USB hálózati illetve 12V / 5V USB töltővel is tölthető
Micro SD kártya 8GB-ig
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-01 12:31 ]]>
Fri, 01 Jul 2016 12:31:07 +0200 http://www.vatera.hu/dobozos_ital_formaju_mp3_lejatszo_akcios_aron_2275981838.html
<![CDATA[IPod shuffle 3. generációs - minden 1 forint]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 702 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/ipod_shuffle_3_generacios_minden_1_forint_2279326592.html IPod shuffle 3. generációs - minden 1 forint
Jelenlegi ára: 702 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 20:14 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 20:14:00 +0200 http://www.vatera.hu/ipod_shuffle_3_generacios_minden_1_forint_2279326592.html
<![CDATA[Fülhallgató szivacs *2 pár* FEKETE * FREE POSTA *]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 400 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/fulhallgato_szivacs_2_par_fekete_free_posta_2279878607.html Fülhallgató szivacs *2 pár* FEKETE * FREE POSTA *
Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 03:36 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 03:36:23 +0200 http://www.vatera.hu/fulhallgato_szivacs_2_par_fekete_free_posta_2279878607.html
<![CDATA[Ipod nano 4gb hibás 1 ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 550 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/ipod_nano_4gb_hibas_1_ft_2275598681.html Csak a készülék kiegészítők nélkül.
A termék nincs tesztelve alkatrésznek hirdetem , persze ha tudomásom van a hibáról azt feltüntetem.
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!!  
Tényleg NINCS MINIMÁLÁR!!!!!  
De ha sürgősen szükséged van rá, ne habozz leütni, mert még a villámár is nagyon baráti!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza,  
mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak,
melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A termékre nincs garancia. A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!
Ipod nano 4gb hibás 1 ft
Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 16:02 ]]>
Thu, 30 Jun 2016 16:02:09 +0200 http://www.vatera.hu/ipod_nano_4gb_hibas_1_ft_2275598681.html
<![CDATA[MP3 lejátszó Új! 1Ft-ról NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 803 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_uj_1ft_rol_nma_2280114557.html A kijezőn a fólia van megsérülve csak!
Fülhallgató nélkül is szól!!!
Belső memóriája nincs MicroSD kártyát kell bele tenni!
Tartozékok nélkül! (MiniUSB kábelről tölthető! )
Zseblámpa funkció (1db led)
6, 7cm X 2, 9cm X 1, 2cm
Csak ajánlott levélben küldöm, semmilyen más átvételi módon nem, kérem ezt figyelembe venni!
Személyes átvétel sem lehetséges!!!
MP3 lejátszó Új! 1Ft-ról NMÁ
Jelenlegi ára: 803 Ft
Az aukció vége: 2016-07-06 20:42 ]]>
Wed, 06 Jul 2016 20:42:00 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_uj_1ft_rol_nma_2280114557.html
<![CDATA[MINI MP4 MP3 LEJÁTSZÓ max 16GB bővíthető RAKTÁRON]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mini_mp4_mp3_lejatszo_max_16gb_bovitheto_raktaron_2284382474.html Eladó mp3 lejátszó. Szinte bárhova felcsíptethető (öv, táska, kabát... )
-méret: 41x27x11 mm
-súly: 14g
-lejátszási formátumok:  MP3, WMA,  MP3 VBR, AAC WAV
-folyamatos lejátszás minimum  3-4 óra
-USB kábellel tölthető
-az USB kábel és a fülhallgató tartozék
-7 színben: rózsaszín, kék, piros, ezüst, fekete, narancs, zöld, lila
-nincs belső memória
- Teljesen olyan mind egy ipod shuffle
-micro sd kártyával működik 16gb-ig bővíthető vele a memóriája(nem tartozék) de 
Valós Időben Frissülő raktárkészlet értékekhez kattintson ide!

MINI MP4 MP3 LEJÁTSZÓ max 16GB bővíthető RAKTÁRON
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 12:02 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 12:02:24 +0200 http://www.vatera.hu/mini_mp4_mp3_lejatszo_max_16gb_bovitheto_raktaron_2284382474.html
<![CDATA[DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/dobozos_ital_formaju_mp3_lejatszo_akcios_aron_2285526092.html DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!
VÁLASZTHATÓ TÍPÚSOK: COCA COLA, HEINEKEN jelenleg, ha bővül, kiírjuk!
AMI KÉSZLETEN VAN!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !
Feltölthető akár 600 album 2GB-ig Mini SD kártyára (Nem tartozék)                          
 Teljesen feltöltött, körülbelül 2-3 órát bír.
Használhat Windows Explorert vagy a Media Playert, hogy feltöltse a dalokat az MP3-lejátszóra. Szintén képes a dalokat visszatölteni a számítógépre, amit bizonyos modellek nem tesznek lehetővé. A dalokat abban a sorrendben játssza, ahogy a mappában voltak.
Az MP3 lejátszóhoz van egy szabványos 3, 5 mm-es fejhallgató csatlakozó, így használható a legtöbb fejhallgatóhoz, vagy FM vevőhöz.
uSB VAGY MICRO SD KÁRTYÁVAL FELTÖLTHETŐK A SZÁMOK 
Gyors - 50x: 7. 7MB/sec írási sebesség
Kis - Körülbelül akkora, mint egy postai bélyeg 
Támogatja a Windows 7 / XP/2000/98/95/NT
A CSOMAG:
1 xMP3 lejátszó
1 x USB kábel (Adatok átvitelére és az MP3 töltésére)
1x fülhallgató
230V / 5V USB hálózati illetve 12V / 5V USB töltővel is tölthető
Micro SD kártya 8GB-ig
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

DOBOZOS ITAL FORMÁJÚ MP3 LEJÁTSZÓ AKCIÓS ÁRON!!!
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 21:43 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 21:43:13 +0200 http://www.vatera.hu/dobozos_ital_formaju_mp3_lejatszo_akcios_aron_2285526092.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-rádió MS-133BT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_ms_133bt_2282863829.html óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-rádió MS-133BT
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-11 10:04 ]]>
Mon, 11 Jul 2016 10:04:47 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_ms_133bt_2282863829.html
<![CDATA[Mustek MP3 lejátszó 1GB-os]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mustek_mp3_lejatszo_1gb_os_2277290864.html Posta csak előre utalás esetén. Postaköltség meghatározása csak leütés után, miután becsomagoltam.

Mustek MP3 lejátszó 1GB-os
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 12:26 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 12:26:35 +0200 http://www.vatera.hu/mustek_mp3_lejatszo_1gb_os_2277290864.html
<![CDATA[32Gb színes mp3 mp4 lejátszó LCD kijelzős #2317]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/32gb_szines_mp3_mp4_lejatszo_lcd_kijelzos_2317_2285510645.html Teljesen új
Fülhallgatóval, kábellel.
A képen látható színekben kérhető.
A vásárlás feltétele a saját oldalam elolvasása!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=1341531&am=1341531&ob=2
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!
32Gb színes mp3 mp4 lejátszó LCD kijelzős #2317
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 20:37 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 20:37:39 +0200 http://www.vatera.hu/32gb_szines_mp3_mp4_lejatszo_lcd_kijelzos_2317_2285510645.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_2283542618.html óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ
Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-12 09:38 ]]>
Tue, 12 Jul 2016 09:38:35 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_2283542618.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ BT51]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_bt51_2283542624.html óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ BT51
Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-12 09:38 ]]>
Tue, 12 Jul 2016 09:38:40 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_bt51_2283542624.html
<![CDATA[Mp3 lejátszó, fém ház, NARANCS dobozában!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 999 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_fem_haz_narancs_dobozaban_2285626877.html Készleten van, nem kell rá heteket várni!
DOBOZÁBAN ADOM! A doboz mérete eltérhet a képen látottól!
Szín: NARANCS
Külső memória: maximum 8 GB TF kártya (nem tartozék)
Támogatott zenei formátum: MP3
Beépített Li-ion akkumulátor, közvetlenül PC-ről megy az újra-töltés
Közvetlenül csatlakozni a PC-re / laptop-ra USB porttal, tölthetjük vele és fájlokat rakhatunk rá.
Jó hangminőség.
Könnyen csíptethető bármire.
Fém ház!
USB 2. 0: Plug & Play
Játékidő: 3-4 óra
A csomag tartalmazza:
- 1 x vadonatúj MP3 lejátszó
- 1 x minőségi fülhallgató
- 1 x USB kábeltöltő
Természetesen 1 postaköltség van több darab vásárlása esetén is, amit megírunk a vásárlást követően.
Mp3 lejátszó, fém ház, NARANCS dobozában!
Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2016-07-15 03:26 ]]>
Fri, 15 Jul 2016 03:26:57 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_fem_haz_narancs_dobozaban_2285626877.html
<![CDATA[iPod Classic 3rd Gen. 20GB hibás (fehér)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 800 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/ipod_classic_3rd_gen_20gb_hibas_feher_2274376778.html A képek szerinti állapotban,
töltőt rádugva nem reagál semmit.
Súlyából adódóan a winchester benne van.
Hozzáértőknek, bütykölőknek ajánlom
javításra vagy alkatrésznek.
Hibásként hirdetem ezek tudatában vásárolj!
Leírás:
Product Identifiers
Brand    Apple
Model    iPod classic 3rd Generation
MPN     M8976LL/A
UPC    718908481202
Key Features
Storage Capacity    20 GB
Audio Supported Formats    AAC, AIFF, Audible, MP3, MP3 VBR, WAV
Battery Run Time    Up to 8 Hours
Audio / Video Capabilities
MP3 Bit-Rate    32 kbps - 320 kbps
Screen Size    2 Inch
Dimensions
Width    2 Inch
Depth    0. 62 Inch
Height    4. 1 Inch
Weight    5. 6 Oz
connectivity
Interfaces    FireWire, USB, USB 2. 0
Miscellaneous
Additional Features    Games, Personal Address Book, Sleep Timer
Supported Power Supply    AC/DC Adapter, Internal Battery, Rechargeable via FireWire cable,
Rechargeable via USB cable
Storage Type    Hard Drive
Number Of Songs    1500
Frequency Response    20-20000 Hz
Megkérem a kedves érdeklődőket hogy Április
25. -től csak 18. 00 óra után keressenek telefonon.
Köszönettel Gaben!
Átvehető személyesen Bp-en a 6. kerületben
vagy előreutalást követően a posta is megoldható.
Tekintse meg a többi termékemet is.
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=gaben665
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Kérem mielőtt licitálna, kérdezzen a termék
megléte felől, mivel több helyen is hirdetve van.
Köszönettel gaben!
iPod Classic 3rd Gen. 20GB hibás (fehér)
Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2016-06-29 08:48 ]]>
Wed, 29 Jun 2016 08:48:07 +0200 http://www.vatera.hu/ipod_classic_3rd_gen_20gb_hibas_feher_2274376778.html
<![CDATA[4World MP3 lejátszó, fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 877 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/4world_mp3_lejatszo_fekete_2284292825.html 4World MP3 lejátszó, fekete
Jelenlegi ára: 4 877 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/4world_mp3_lejatszo_fekete_2284292825.html
<![CDATA[4World MP3 lejátszó, kék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 801 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/4world_mp3_lejatszo_kek_2284292843.html 4World MP3 lejátszó, kék
Jelenlegi ára: 4 801 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/4world_mp3_lejatszo_kek_2284292843.html
<![CDATA[Ital doboz MP3 lejátszó rádió]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/ital_doboz_mp3_lejatszo_radio_2284874651.html Zenét hallgathatunk pendrive-ról, microSD memóriakártyáról vagy akár telefonról, audio jack kábellel.
Heineken designel!
 
 
 
Ital doboz MP3 lejátszó rádió
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 23:46 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 23:46:11 +0200 http://www.vatera.hu/ital_doboz_mp3_lejatszo_radio_2284874651.html
<![CDATA[Mini mp3 lejátszó + fülhallgató + töltőkábel!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 090 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mini_mp3_lejatszo_fulhallgato_toltokabel_2284006040.html Csiptetője segítségével rögzíthető ruhánkon, így ideális társ kirándulásokon, edzéseken, futás közben is.
Micro SD kártyával működik, 16 GB kapacitásig bővíthető.
A szett tartalma:
1 db mp3 lejátszó, 1 db töltőkábel, 1 db fülhallgató.
Mini mp3 lejátszó + fülhallgató + töltőkábel!
Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2016-07-01 16:51 ]]>
Fri, 01 Jul 2016 16:51:36 +0200 http://www.vatera.hu/mini_mp3_lejatszo_fulhallgato_toltokabel_2284006040.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ POWER SOUND]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_power_sound_2283542621.html óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró mp3-RÁDIÓ POWER SOUND
Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-12 09:38 ]]>
Tue, 12 Jul 2016 09:38:37 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_radio_power_sound_2283542621.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró B.P.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_b_p_2285043527.html elérhető színek: bordó, fekete, fehér ( a színek a készlet erejéig vannak )
óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Sztereo bluetooth hangszoró B.P.
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 09:37 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 09:37:20 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_b_p_2285043527.html
<![CDATA[MINYONOK MINION FM RÁDIÓ MP3 LEJÁTSZÓ 1FT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/minyonok_minion_fm_radio_mp3_lejatszo_1ft_2284866008.html 1 db.
Gru- Minion FM rádió és mp3 lejátszó beépített hangszóróval.
 MOZGATHATÓ KEZEK ÉS LÁBAK
Magassága : 17 cm
Szélesség: 7, 5 cm
Az Mp3-at pendriveról és Micro SD memória kártyáról játsza le.
Saját hangszórója van, meglepően nagyot szól!
Mobil telefonnal, laptoppal, összekötve kihangosítóként is használható.
FM Rádiója, AUX, és fejhallgató bemenete is van!
doboz, kábel tartozék!
-beépített akkumulátor
-töltés: USB csatlakozón keresztül
-kimenetek: SD kártya, USB stick
Gru Minyon, mignon, minion
a zöld szemüvegest küldöm!

MINYONOK MINION FM RÁDIÓ MP3 LEJÁTSZÓ 1FT
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 20:52 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 20:52:00 +0200 http://www.vatera.hu/minyonok_minion_fm_radio_mp3_lejatszo_1ft_2284866008.html
<![CDATA[Mini mp3 lejátszó akkumulátoros akku több színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mini_mp3_lejatszo_akkumulatoros_akku_tobb_szinben_2284849625.html A választott színt kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel!
Jellemzők
Vadonatúj, kiváló minőség
Anyag: műanyag
Válaszható színek: fekete, kék, piros
LCD kijelzővel
Működés: Beépített lithium akkumulátor
Töltés: Mini 5P töltőkábellel (tartozék)
Támogatja a micro SD/TF kártyát maximum 16 Gb-os méretig (nem tartozék)
Zene formátum: MP3/WMA
Fülhallgató kimenet: 3. 5mm
Ajándék fülhallgatóval
Méret: 6. 7cm x 2. 9cm x 1. 2cm
Csomag tartalma
Mp3 lejátszó (válaszott színben)
Töltőkábel
Ajándék fülhallgató

Mini mp3 lejátszó akkumulátoros akku több színben
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 22:31 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 22:31:06 +0200 http://www.vatera.hu/mini_mp3_lejatszo_akkumulatoros_akku_tobb_szinben_2284849625.html
<![CDATA[Apple iPod Nano 6G 16GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 500 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/apple_ipod_nano_6g_16gb_2280436190.html A kis masina megkímélt állapotban van, nincsen összekarcolva, még a zsebkopott jelző is talán erősnek mondható. A fejhallgató bemenetnél van egy pici benyomódás (a képen látható), de ez nem zavarja a jack dugó használatát.
Természetesen minden funkció hibátlanul működik, gyönyörűen szól és több mint 2500 zeneszám fér rá.
Tartozik hozzá egy adatkábel és egy füles. (Érdemes venni hozzá egy minőségi fülhallgatót, mert nagyon szépen szól. )
Szép napot minden kedves erre járónak!

Apple iPod Nano 6G 16GB
Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 17:59 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 17:59:31 +0200 http://www.vatera.hu/apple_ipod_nano_6g_16gb_2280436190.html
<![CDATA[++MP3 LEJÁTSZÓ LCD KIJELZŐS ÚJ ELADÓ RAKTÁRON++]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 200 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_lcd_kijelzos_uj_elado_raktaron_2285450336.html Eladó Egy teljesen új mini MP3 lejátszó beépitett akkumulátorral, bővithető tárhellyel LCD kijelőzvel.  
LEÜTÉS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ MERT MÁSHOL IS HIRDETEM.
Azonnal postázható! Posta előre utalás után 690 ft utánvéttel 2025 ft levélként feladva posta díjszabása miatt.
Paraméterei :
Ház: Plastic
Méret: 4. 8cm x 3cm x 1. 5cm - 1. 87" x 1. 17" x 0. 59"
Kijelző: Mini LCD 
Jack aljzat: 3. 5mm stereo Jack
Equalizer: Natural, Pop, Rock, Classic, Jazz, Soft, DBB
Nyelvek : English, Chinese
Bővíthetőség 2/4/8/16GB/32GB Micro SD/TF card (Nincs hozzá)
USB kábelről tölt és így lehet rámásolni a zenéket.
Supports USB 2. 0/1. 1
++MP3 LEJÁTSZÓ LCD KIJELZŐS ÚJ ELADÓ RAKTÁRON++
Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 17:44 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 17:44:08 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_lcd_kijelzos_uj_elado_raktaron_2285450336.html
<![CDATA[MP3 KIJELZŐS (lcd) FEJHALLGATÓ ÚJ!!! SH-S1]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_kijelzos_lcd_fejhallgato_uj_sh_s1_2285043566.html MP3 FEJHALLGATÓ
Ez az új fejhalgató lehetővé teszi hogy egyszerre viselje és halgassa a zenét bárhol bármikor MicroSD kártyánkról.
Könnyű (kb 200g), állítható fejpánttal, puha bőr hatású szivaccsal, a fej alakját felvéve a kényelmesebb viselet érdekében.
A könnyeb szállítás érdekében összecsukható.
Tőlthető Lítium akkumulátor.
MicroSD kártya olvasó.
Kék háttér világítású LCD kijelző.
Beépített FM rádió.
Naptár funkció.
Állítható gyári hanszintek.
HI-FI minőség.
Tulajdonságok:
Li-ion akku 3, 7V/1000mA
MicroSD kártya támogatás (MAX 4 Gb)
USB port
MP3 támogatás
Frekvenciaátvitel: 20 Hz-20 kHz
USB-ről tölthető
csak fekete színben elérhető
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

MP3 KIJELZŐS (lcd) FEJHALLGATÓ ÚJ!!! SH-S1
Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 09:37 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 09:37:36 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_kijelzos_lcd_fejhallgato_uj_sh_s1_2285043566.html
<![CDATA[MP 3 Lejátszó + kábel + fülhalgató (Posta 200 -tó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp_3_lejatszo_kabel_fulhalgato_posta_200_to_2278372169.html Nemkel várni heteket, hónapokat.
Tartozék USB kábel és fülhallgató
Az utalás jóváírása utáni munkanap postára adom
Szállítási idő 1 - 2 nap
Mivel nincs belsőmemóriája ezért micro SD kártya kell hozzá max 8 GB.
(ami nem tartozék)
Kártyákat itt találsz a termékeim között, amit egy posta költséggel küldök az MP 3 -mal   
Szin
FEKETE, FEHÉR.
A szín választás kérlek a meg jegyzés rovatba írd megrendeléskor!
Ne az utalás megjegyzési részébe!!! Mivel azt nem mindig nézem.
Ha emailba kéred a színt nembiztos, hogy tudom biztosítani.
Ha nem szerepel a szín akkor véletlen szerűen lesz küldve a termék színe.  
Postázás
Nálam vásárolt termékeket egybe küldöm egy posta költséggel.
Csak ajánlott küldemények után vállalok felelősséget.
2 DB MP 3 már csak ajánlva postázok.
Vásárlás menete.
-Leütés után két levelet kapsz a vaterától az egyikben az utalandó összeget a másikban a számlaszámom    találod.
-Átutalod a megadott összeget. (a megjegyzésbe a felhasználói neved írd)
-Közben én is megkaptam a címed és mivel négy órán belül jóvá írják az utalást.
-Postázom is egy - két nap és nálad van.
-Ha más a postázási cím amit a vaterás egy levélbe jelezd.
Továbbiakban szívesen álok rendelkezésükre.  
MP 3 Lejátszó + kábel + fülhalgató (Posta 200 -tó
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2016-07-04 21:11 ]]>
Mon, 04 Jul 2016 21:11:08 +0200 http://www.vatera.hu/mp_3_lejatszo_kabel_fulhalgato_posta_200_to_2278372169.html
<![CDATA[MP4 LEJÁTSZÓ 1,8" LCD MP3 FM RÁDIÓ RAKTÁRON]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp4_lejatszo_1_8_lcd_mp3_fm_radio_raktaron_2284385051.html 4. generációs iPod design mp4 lejátszó 
több színben 
(nagyon jó minőségű replika természetesen)
Valós Időben Frissülő raktárkészlet értékekhez kattintson ide!
1. 8" kiváló minőségű Színes LCD kijelző
Lejátszási zene formátumok:  MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, DMA stb.
Képformátumok: JPEG, GIF, SWF 
Támogatja: MP4, WMV, MPG, MPEG I , MEG II, AVI, AMV,  sbt.
videoformátumokat AMV formátumba konvertálva!
konvertáló program ehhez innen letölthető (ez helymegtakarítást is jelent)
Sokféle ilyen lejátszót láttam már, sokaknak a minősége nem volt az igazi,
de ennek elbűvölő hangminősége van, főleg egy jobb fülhallgatóval vagy
fejhallgatóval megközelíti az eredeti ipodét.
 
Leírás:
Elérhető színek:
FEKETE
PIROS
KÉK
RÓZSASZÍN
Elektronikus fotó album
DIKTAFON FUNKCIÓ
E-book funkció, txt kompatibilis
Beépített FM rádió 
(Tuner 87MHz - 108MHz) 20 csatorna menthető.
Több nyelvű menü 
USb hátértárként is használható, hogyha van benne memóriakártya (:
Használati útmutató innen letölthető!!!
Adatok:
Memória:  Micro sd Memóriakártyával használható 
(kártya nem tartozék - max. 16 Gb os kártyát fogad be, ez több száz- ezer zeneszámra-videóra  elég)
Akkumlátor:  Beépített Lítium - sok óra lejátszás
Töltés:  USB-n számítógéptől vagy hálózaton keresztül töltődik
(hálózati adapter nem tartozék, de olcsón vehető hozzá nálam is)
Audio kimenet:  3. 5 mm jack bármilyen fül és fejhallgatóval kompatibilis
A csomag tartalma:
1 x MP4 Lejátszó
1 x Ajándék Fülhallgató de bármilyen más fül- és fejhallgatóval használható
1 x Ajándék usb adatkábel
Hálózati töltő adapter külön vásárolható
 

MP4 LEJÁTSZÓ 1,8
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 12:02 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 12:02:58 +0200 http://www.vatera.hu/mp4_lejatszo_1_8_lcd_mp3_fm_radio_raktaron_2284385051.html
<![CDATA[MP3-rádió lejátszó DLS-6607+Ajándék 8 GB SD kárty]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_lejatszo_dls_6607_ajandek_8_gb_sd_karty_2277937499.html DIVATOS FA DIZÁJNNAL
Ajándék 8 GB SD kártya
A működtetéshez semmi egyébre nincs szükség csak a memória kártyára vagy a pendrive-ra amin a lejátszani kívánt mp3 zenéinket töltöttük fel. Ha rádiót szeretnénk halgatni akkor a "Play" gombot 3mp-ig lenyomva tartva a DLS-607 elkezdi keresni és sorban lementeni a környéken fogható összes rádióadót. Automatikus keresés esetén a kijelzőn láthatjuk a frekvenciát és a lementett csatornaszámot. Ezután már csak a "léptetés előre-vissza" gombokkal kell a keresett csatornát kiválasztanod! Tartozékként kapsz még egy mini távirányítót is, hogy távolabbról is tudd vezérelni a DLS-607 Mp3 lejátszó hangfaladat!
A DLS-607 beépített lithium akkuval rendelkezik amit a számítógéped USB portjáról tölthetsz fel a tartozékok között található kábel segítségével! Ha mégis elemről szeretnéd használni azt is megteheted, csak 3db AA (ceruza) méretű elem szükséges hozzá!
Előnyök:
-beépített akku, nem kell ceruzaelem!
-FM rádió autoscan-el
-teleszkópos antenna
-számítógép USB portjáról tölthető
-2x3W teljesítmény, tiszta hang
-50mm átm. védett hangszórók
-frekvencia tartomány 150-18kHz
-csatlakoztatható külső forrás (pl. telefon, mp3-4 lejátszók, PSP.. stb)
-3db AA méretű elemmel is üzemel (nem tartozék)
-oldalsó hordozófül
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

MP3-rádió lejátszó DLS-6607+Ajándék 8 GB SD kárty
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-04 12:17 ]]>
Mon, 04 Jul 2016 12:17:52 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_lejatszo_dls_6607_ajandek_8_gb_sd_karty_2277937499.html
<![CDATA[Disco kristálylabda MP3 + party fény / bluetooth]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/disco_kristalylabda_mp3_party_feny_bluetooth_2285447438.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Disco kristálylabda MP3 lejátszó
és party fény + Bluetooth
Varázsolj disco hangulatot egy gombnyomással! Színes házibulikra vagy hangulatos estékre vágysz?
A kristálylabda teljesíti kívánságod! A kompakt MP3 lejátszó pendrive-ról vagy SD kártyáról játssza le kedvenc számaidat,  miközben látványos fényeffektekkel teszi hangulatossá az estéidet.
Önmagában hangulatvilágításnak is használhatod, vagy a zene ütemére váltakozó disco fénynek.   
34 pengeéles színpompás fénysugarat bocsát ki, így igazán látványos fényeffektekkel bolondít meg, de kikapcsolt állapotban is pazarul néz ki, mint egy igazi kristálygömb, így díszes eleme lesz otthonod bármely helyiségének!
A hangszóró hangzásvilága kifogástalan és a hozzá tartozó távirányítóval a szoba bármely részéről kényelmesen kezelheted. 8 csatornás DMX fényvezérlő rendszerével minden partit kimaxol. Forgási sebessége is állítható. Hosszú életű LED izzói akár 100 000 óráig fénylenek, anélkül, hogy a labda felforrósodna, vagy megterhelné villanyszámlád.
 
Bluetooth csatlakozással is rendelkezik, így mobilodról, vagy laptopodról is hallgathatod lejátszási listád!  
Ideális választás szórakozóhelyeknek/vendéglátó egységeknek, DJ-k számára és házibulikhoz is.    
Böngéssz ajánlataink között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb adathordozót kristálygömbödhöz!
 
Tulajdonságok:
Különleges, változó fényeffektek
6x3 W LED fények
Beépített hangszóró
Átlátszó műanyag borítás
USB 2. 0 csatlakozás
Bluetooth csatlakozás
SD kártya olvasás
Alacsony fogyasztású, extra fényerejű LED égők
100 000 óra élettartam
Csomag tartalma:
1db disco kristálygömb zenelejátszó
1db távirányító
1db pendrive (kis tárhely = 10-15 MP3 fájl)
1db töltőkábel USB-s végződéssel
Eredeti ár: 10 990 Ft
Akciós ár:
7 490 Ft
 
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Disco kristálylabda MP3 + party fény / bluetooth
Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 17:34 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 17:34:01 +0200 http://www.vatera.hu/disco_kristalylabda_mp3_party_feny_bluetooth_2285447438.html
<![CDATA[MP3 lejátszó+rádió GOLON 4+Ajándék 8 GB SD kártya]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_golon_4_ajandek_8_gb_sd_kartya_2275450688.html (a szín váőlaszték a készlet erejéig kapható)
ezüst bordó vagy fekete ezüst színekben elérhető
Ajándék 8 GB SD kártya
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -)
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
1. AC hálózati üzemmód
3. AKKUS üzemmód (beépített)
4. Érzékeny rádióvevő
5. Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)

MP3 lejátszó+rádió GOLON 4+Ajándék 8 GB SD kártya
Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 14:01 ]]>
Thu, 30 Jun 2016 14:01:17 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_golon_4_ajandek_8_gb_sd_kartya_2275450688.html
<![CDATA[MP3 lejátszó+rádió XBASS RRS RS-615U]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_xbass_rrs_rs_615u_2274736577.html automatikus fm hangolás
usb  és sd kártya fogadóval
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -) !  
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
 AKKUS üzemmód (beépített)
Érzékeny rádióvevő
Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)
Technikai adatok:
Key Specifications/Special Features:
1. AM/FM/SW radio USB/SD function AC/DC(UM1X4) fm/am/sw1-2 4 band world receiver /MP3 player
2. IC 2206+2003
3. Stereo earphone jack 3inch
4. DC in jack
5. With USB AND SD function
6. USB/SD 8GB is readable

MP3 lejátszó+rádió XBASS RRS RS-615U
Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-29 14:02 ]]>
Wed, 29 Jun 2016 14:02:48 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_xbass_rrs_rs_615u_2274736577.html
<![CDATA[Mp3 lejátszó,vadonatúj]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_vadonatuj_2284224053.html
Mp3 lejátszó,vadonatúj
Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 08:11 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 08:11:08 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_vadonatuj_2284224053.html
<![CDATA[SaDdisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 244 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/saddisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_fekete_2284292885.html SaDdisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, fekete
Jelenlegi ára: 20 244 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/saddisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_fekete_2284292885.html
<![CDATA[ÚJ minions MP3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/uj_minions_mp3_lejatszo_2284558709.html ÚJ minions MP3 lejátszó
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 13:34 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 13:34:32 +0200 http://www.vatera.hu/uj_minions_mp3_lejatszo_2284558709.html
<![CDATA[Gembird gift set of different MP3 accessories M...]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 946 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/gembird_gift_set_of_different_mp3_accessories_m_2285065664.html Gembird gift set of different MP3 accessories M...
Jelenlegi ára: 2 946 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/gembird_gift_set_of_different_mp3_accessories_m_2285065664.html
<![CDATA[Apple Ipod A1238 6GEN 80GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 29 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/apple_ipod_a1238_6gen_80gb_2283242849.html Apple Ipod A1238 6GEN 80GB
Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-25 16:34 ]]>
Sat, 25 Jun 2016 16:34:26 +0200 http://www.vatera.hu/apple_ipod_a1238_6gen_80gb_2283242849.html
<![CDATA[Mio RM-506 MP3 mikro SD. lejátszó.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 900 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mio_rm_506_mp3_mikro_sd_lejatszo_2284195283.html Az akkumulátor Nokia BL-5c.
Mio RM-506 MP3 mikro SD. lejátszó.
Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 06:04 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 06:04:25 +0200 http://www.vatera.hu/mio_rm_506_mp3_mikro_sd_lejatszo_2284195283.html
<![CDATA[Philips MP3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/philips_mp3_lejatszo_2274829391.html 4gb belső tárhelyes, mini USB csatlakozási pont, belső akkumulátoros, diktafonként is működik.  
Kis hiba: nem érintkezik rendesen a fülhallgató.
Megjegyzés: fülhallgató és USB kábel nélkül!
Philips MP3 lejátszó
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2016-06-29 15:55 ]]>
Wed, 29 Jun 2016 15:55:59 +0200 http://www.vatera.hu/philips_mp3_lejatszo_2274829391.html
<![CDATA[MSI MS 516 MP3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/msi_ms_516_mp3_lejatszo_2273633345.html MSI MS 516 MP3 lejátszó
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2016-06-27 22:16 ]]>
Mon, 27 Jun 2016 22:16:08 +0200 http://www.vatera.hu/msi_ms_516_mp3_lejatszo_2273633345.html
<![CDATA[Thomson PDP 2050 MP3-as lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/thomson_pdp_2050_mp3_as_lejatszo_2274076970.html A következőket tudja:  
Audio CD, CD-R, CD-RW, MP3 and WMA comptible, 5 EQ presets (Rock, POP, Jazz, Classic, Flat)
User Friendly LCD Display
Electronic Shock Proof (Up to 240 seconds)
2 db AA-s elemmel működik, ez nem jár hozzá, a Vevőnek kell megvennie.  
Thomson PDP 2050 MP3-as lejátszó
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-28 15:20 ]]>
Tue, 28 Jun 2016 15:20:06 +0200 http://www.vatera.hu/thomson_pdp_2050_mp3_as_lejatszo_2274076970.html
<![CDATA[Aiwa mp3 lejátszo]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/aiwa_mp3_lejatszo_2279902181.html Ha van ideje, tekintse meg a többi eladó termékemet is!
Posta, webox, vagy győri átvétel.

Aiwa mp3 lejátszo
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 08:27 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 08:27:42 +0200 http://www.vatera.hu/aiwa_mp3_lejatszo_2279902181.html
<![CDATA[MP3 fejpánt futáshoz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 999 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_fejpant_futashoz_2285338976.html Üsd le és már küldjük is a csomagot DPD futárszolgálat segítségével (+890 Ft), vagy akár személyesen is átveheted Gyömrőn, Pest megyében (pontos cím leütés után)
MP3 fejpánt futáshoz
Ideális sportolóknak, praktikus, fejpántként használható kialakítás
MP3 lejátszó funkció, TF memóriakártya foglalat
FM rádió funkció
Méret: 140 x 135 x 23 mm
Súly: 29 g

MP3 fejpánt futáshoz
Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2016-06-30 15:21 ]]>
Thu, 30 Jun 2016 15:21:45 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_fejpant_futashoz_2285338976.html
<![CDATA[iPod Touch 5. generáció 32GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 39 999 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/ipod_touch_5_generacio_32gb_2277045206.html A gyári töltője amerikai, a fülhallgatója kábele pedig megbetegedett. Falitöltőt USB kábellel együtt lehet kapni 3. 000 Ft. ért tökéleteset. Fejhallgatót is, izlés dolga, melyiket: 400 és 200. 000 Ft között : -). Szóval az ár ezek NÉLKÜL értendő.
Állapota megkimélt, két karc van a képernyőn, a legláthatóbbról képet is tettem fel. Az ár ezekkel a karcokkal EGYÜTT értendő.
Adunk hozzá egy szilikon tokot is, és az eredeti dobozát.

iPod Touch 5. generáció 32GB
Jelenlegi ára: 39 999 Ft
Az aukció vége: 2016-07-02 21:23 ]]>
Sat, 02 Jul 2016 21:23:25 +0200 http://www.vatera.hu/ipod_touch_5_generacio_32gb_2277045206.html
<![CDATA[MINI MP3 LEJÁTSZÓ 4 SZÍN RAKTÁRRÓL!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 090 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mini_mp3_lejatszo_4_szin_raktarrol_2284747544.html                                                
MINI MP3 LEJÁTSZÓ LCD KIJELZŐVEL!
RAKTÁRRÓL!!!
FEKETE-EZÜST-KÉK-PINK
-100% Vadonat új
-USB csatlakozás
-Beépített akkumlátor (elem nem kell bele)
Belső memóriája nincs, microSD kártyával bővíthető 16GB-ig!
Kártyát a termékeim között találsz hozzá!
Méret: 4. 5cm x 2. 8cm x 0. 7cm
SÚLY : 18 G
Tartozékok:  
-készülék
-usb  (ezen keresztül tölthető)
-sztereó fülhallgató ( fehér színű)
-közel 5 óra üzemidő
RAKTÁRRÓL AZONNAL POSTÁZOM!!
SZÁMLA IGÉNYÉT KÉREM FIZETÉS ELŐTT JELEZNI!!!
MINI MP3 LEJÁTSZÓ 4 SZÍN  RAKTÁRRÓL!
Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 17:36 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 17:36:00 +0200 http://www.vatera.hu/mini_mp3_lejatszo_4_szin_raktarrol_2284747544.html
<![CDATA[BLUETOOTH HEADSET A VILÁG LEGKISEBBJE !!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/bluetooth_headset_a_vilag_legkisebbje_2285043548.html TESZTELT
KIVÁLÓ MINŐSÉG
HATÓTÁVOLSÁG 50 MÉTER
MINDEN TJPUSHOZ KIPROBÁLVA
FELTÖLTÉS UTÁN HASZNÁLHATÓ 1 NAPIG
KIS ÁRAMFELVÉTEL!!
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

BLUETOOTH HEADSET A VILÁG LEGKISEBBJE !!!
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-14 09:37 ]]>
Thu, 14 Jul 2016 09:37:26 +0200 http://www.vatera.hu/bluetooth_headset_a_vilag_legkisebbje_2285043548.html
<![CDATA[Gru-Minion bluetooth hangszoró és mp3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/gru_minion_bluetooth_hangszoro_es_mp3_lejatszo_2284580228.html Magassága : 14 cm
 ( A FIGURÁK ÉS A SZÍNEK A KÉSZLET ERJÉIG VANNAK RAKTÁRON) 
Az Mp3-at pendriveról és Micro SD memória kártyáról játsza le.
Saját hangszórója van
Mobil telefonnal, laptoppal, össze kötve, kihangosítóként is használható.
Rádió funkciója is van.
Két típus közül lehet választani az egyszemű és a két szemű figura közül 
Gru-Minion bluetooth hangszoró és mp3 lejátszó
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 14:34 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 14:34:12 +0200 http://www.vatera.hu/gru_minion_bluetooth_hangszoro_es_mp3_lejatszo_2284580228.html
<![CDATA[ConCorde 630 MSD MP3/MP4 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 200 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/concorde_630_msd_mp3_mp4_lejatszo_2277490910.html Funkciók: Kép- Video- Zene- TXT- Rádió- Diktafon, stb.,
Kijelző: 1, 8" TFT szines
Támogatott formátumok: AVI, AMV, MP3, MP4, WMA, JPG, BMP, stb.,
Lejátszási módok: egyszeri, ismétlés
Akkumulátor- és adat feltöltés: USB 2. 0
Kártyahely: micro SD (max. 16GB)
Beépített FM rádió
Beépített mikrofon
E-book (TXT)
Akkumulátor: Li-ion
Méret (mm): 68, 5 x 48 x 10
Súly: 24 gr
Fej/fülhallgató csatlakozás: 3, 5 mm Jack
TARTOZÉKOK
1 db USB 2. 0 kábel
1 db fülhallgató
Használati Utasítás
Adok hozzá: 1db 8GB micro SD kártya
                       Garancia levél: ... ---2017. 03. 15-ig)  (a garancia még 10 hónap! )
ConCorde 630 MSD MP3/MP4 lejátszó
Jelenlegi ára: 7 200 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 15:18 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 15:18:49 +0200 http://www.vatera.hu/concorde_630_msd_mp3_mp4_lejatszo_2277490910.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3 lejátszó C65]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_lejatszo_c65_2284009307.html FEKETE/KÉK/PIROS/FEHÉR szinben elérhető
óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

Sztereo bluetooth hangszoró mp3 lejátszó C65
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-12 17:10 ]]>
Tue, 12 Jul 2016 17:10:25 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_lejatszo_c65_2284009307.html
<![CDATA[Sztereo bluetooth hangszoró mp3 lejátszó ML-28U]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_lejatszo_ml_28u_2277148295.html FEKETE/KÉK/PIROS/FEHÉR szinben elérhető
óriási hang
komoly basszus
- SD kártya és pendrive fogadóval mp3 zene lejátszásra
-Bluetooth 2. 1
- 3 w zenei teljesítmény
-10 m-es hatótáv
-3-5 óra lejátszási idő
-2-3 óra töltésidő
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!

Sztereo bluetooth hangszoró mp3 lejátszó ML-28U
Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 09:33 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 09:33:46 +0200 http://www.vatera.hu/sztereo_bluetooth_hangszoro_mp3_lejatszo_ml_28u_2277148295.html
<![CDATA[MP3-rádió-hangfal MP3-AUTÓ akció!! WS-989]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_radio_hangfal_mp3_auto_akcio_ws_989_2280327110.html ( a színek a készlet rejéig elérhetőek) 
Adatok:
Kimeneti teljesítmény 2W
Bemeti teljesitmény DC5V 500mA
Maximális áramfelvétel 600 mA
Frekvencia 100MHz-18kHz
Áramellátás: Li-ion akkumulátor, 3, 7V, BL-5C
Csatlakozók:
microSD kártyahely
USB csatlakozó
mini USB
Stereo, 2db hangszóró, az alján egy mélynyomó találhtó, brutál hangzású.
Az autó hátsó szálvédője kijelzőként funkcionál.
Led lámpák világítanak.
3, 5mm-es szabványos  fejhallgató csatlakozó van az MP3 lejátszóhoz, így használható a legtöbb mp3, mp4 lejátszóhoz, mobiltelefonhoz, számítógépekhez, vagy FM vevőhöz.
A csomag tartalma:
univerzális USB kábel-az adatok átvitelére, és akkumulátor töltéséhez.
230V / 5V usb hálózati ill. 12V / 5V töltővel is tölthető.
MP3-rádió-hangfal MP3-AUTÓ akció!! WS-989
Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 15:49 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 15:49:46 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_radio_hangfal_mp3_auto_akcio_ws_989_2280327110.html
<![CDATA[MINI MP3 3 SZÍNBŐL RAKTÁRRÓL!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mini_mp3_3_szinbol_raktarrol_2284746731.html                                                
Termékleírás:
Támogatott zenei formátumok: MP3, WMA
Beépített Li-ion akkumulátor
Működési idő: 4-6 óra
Nincs beépített memória, de microSD kártyával bővíthető akár 8GB-ig
Súly: 15g
Méretek: 40mm x 28mm x 12mm
KÉK-FEKETE-RÓZSASZÍN
Tulajdonságok:
1. A MP3/WMA/WAV/ASF formátum
2. Firmware frissítés
3. Served az USB flash disk
5. Nem szükséges illesztőprogram Win98/2000/ME / XP
6. Screct kapacitás funkció 
7. Built in out 0. 5W hangszóró
8. Seven EQ modellek
9. Sleeping & Timing kikapcsolás funkció.
10. Carton meun
11. GUI (grafikus felhasználói felület) könnyen kezelhető
 
Ez az MP3 lejátszó beépített hat nyelv, köztük kínai, angol, francia, német, olasz és spanyol nyelv.
 
A csomag tartalma:
MP3 lejátszó + mini USB kábel + fülhallgató
RAKTÁRRÓL AZONNAL POSTÁZOM!!
SZÁMLA IGÉNYÉT KÉREM FIZETÉS ELŐTT JELEZNI!!!
MINI MP3 3 SZÍNBŐL RAKTÁRRÓL!
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 17:35 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 17:35:15 +0200 http://www.vatera.hu/mini_mp3_3_szinbol_raktarrol_2284746731.html
<![CDATA[Autó formájú MP3 lejátszó brutális hangszórókkal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 499 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/auto_formaju_mp3_lejatszo_brutalis_hangszorokkal_2278458899.html Készleten van, nem kell rá heteket várni!
SAJÁT DOBOZÁBAN ADOM!
Brutális hangzás!
Sztereo hangszórók
AUX audio bemenet a számítógépről, telefonról történő lejátszáshoz
MicroSD memóriakártyáról is lejátszható zene
USB-ről is lejátsza a zenét
Rádió funkció: 12 db rádióállomás automata keresése és tárolása
Kihúzható antenna
Beépített Li-ion akksi (Nokia BL-5C)
Hangszórók: 3w x 2
Átmérő: 40mm 4 Ohm
Frekvencia: 100 MHz-18KHz
Bemeneti feszültség: DC5V 500mA
Audio bemenet: 3. 5 mm
Méretei: 177 x 80 x 58. 5 mm
LCD kijelző: piros
Az első lámpák piros-kék-zölden világítanak váltakozva, a hátsók pirosan.
Nagyon minőségi darab. Szép tiszta hangzás.
Tökéletes dísze a szobának, konyhának, műhelynek, akár egy irodai asztalnak is.
Metál fekete az autó színe.
Természetesen 1 postaköltség van több darab vásárlása esetén is, amit megírunk a vásárlást követően.
Autó formájú MP3 lejátszó brutális hangszórókkal
Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2016-07-05 02:25 ]]>
Tue, 05 Jul 2016 02:25:22 +0200 http://www.vatera.hu/auto_formaju_mp3_lejatszo_brutalis_hangszorokkal_2278458899.html
<![CDATA[MP3 MP4 8GB vadonat új magyar menüs]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_mp4_8gb_vadonat_uj_magyar_menus_2279707229.html A termékre a szállítási idő kb. 2-3 hét, ezt személyes átvétel esetén is meg kell várni!
Magyar menüs
Belső memória mérete: 8 GB
Típus: MP4
VADONAT ÚJ 8GB MP3 MP4  TARTOZÉKOKKAL
- 1. 8"LCD színes kijelző.
-65000 szín
- MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, DMA zenei formátumok
lejátszása
- AMV videó formátum lejátszás
- WMV, MPG, MPEG I , MEG II, MOV, és AVI átalakítás AMV formátumra (a mellékelt szoftverrel)
- Beépített FM Rádió: 87MHz -tól 108MHz
- Beépített képnézegető
- 8GB Flash memória
- E-book
- Magyar menüs
- Beépített stereo fm rádió: automata állomáskereső
- Játék
- Diktafon funkció
- Usb2. 0 csatlakozó
-7 fajta EQ: natural, rock, pop, classic, soft, jazz, dbb
- Li-ion belső akumulátor usb port-ról és hálózatról tölthető
Méret: 70 x 35 x 10mm (L x W x T)
Tartozékok:
USB kábel
Fülhallgató
Leírás (angol nyelvű)
A könnyebb postázás érdekében a termék eredeti doboz nélkül érkezik

MP3 MP4 8GB vadonat új magyar menüs
Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-06 18:20 ]]>
Wed, 06 Jul 2016 18:20:02 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_mp4_8gb_vadonat_uj_magyar_menus_2279707229.html
<![CDATA[16GB MP3, MP4 lejátszó, rádió 1,8' TFT! Új!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/16gb_mp3_mp4_lejatszo_radio_1_8_tft_uj_2284303787.html Külföldről érkező áru esetén utánvétre NINCS lehetőség, fizetés magyarországi számlára előreutalással!
Eladó a képeken látható, kíváló minőségű 16GB-os 1, 8' TFT kijelzős MP3, MP4 lejátszó, diktafon és rádió funkcióval ellátott ultra vékony hordozható player
Jellemzők:
- MP3, MP4 fájlok támogatása, rádió, diktafon
- Support MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, ASF, ACT
- Video Support: AMV , WMV, MPG, MPEG I, MPEG II,   AMV
- 16GB belső memória- ultra vékony kidolgozás
- 70x37x7mm
Csomag tartalma: 1db lejátszó, 1db mini usb kábel
A termék teljesen új, és bontatlan csomagolásában érkezik önhöz, nincs postaköltség!
A szállítási idő (A termék rendelésre külföldről érkezik) 21-25 munkanap, de a postától függően előfordul 30 munkanap is!
A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni,
az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos!
Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 30 munkanap szállítási időt
16GB MP3, MP4 lejátszó, rádió 1,8' TFT! Új!
Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 11:28 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 11:28:31 +0200 http://www.vatera.hu/16gb_mp3_mp4_lejatszo_radio_1_8_tft_uj_2284303787.html
<![CDATA[Discogömb e27 foglalatba + beépített MP3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/discogomb_e27_foglalatba_beepitett_mp3_lejatszo_2280630653.html LED disco lámpa, mp3 lejátszóval, távirányítóval - e27 foglalatba
Feldobnád szobád hangulatát? Házibulit szervezel és lenyűgöznéd minden vendégedet?
Megtaláltad, amit kerestél!
Ha nincs pénzed a drága és feleslegesen nagy diszkó lámpákra, tükörgömbökre vagy hangfelszerelésekre, akkor itt van valami, amiben mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet egy felejthetetlen otthoni bulihoz.
Csak tekerd be egy hagyományos E27-es foglalatba, mint a hagyományos villanykörtét, és már működik is. De ez a led lámpa az egész szobát fényárban úsztatja majd, ráadásul zenét is lejátszik USB-ről és microSD kártyáról. Úgy érezheted, mintha csak egy diszkóba csöppentél volna.
Ellátták antennával is, így a rádióhallgatás sem akadály ha éppen ahhoz lenne kedved. A mellékelt távirányítóval pedig könnyedén vezérelheted anélkül, hogy a közelébe mennél. Mindezeket tetőzi még min. 5000 órás élettartama.
Ha hamisítatlan buli hangulatot szeretnél a lehető legkisebb beruházással, akkor ez az, amit mindig is kerestél!
Tulajdonságok:
- USB, TF csatlakozó
- FM rádió lejátszás
- Feszültség: 85-265V
- Csatlakozó típusa: E27
- Teljesítmény: 5W
- Fényszín: RGB
- Színhőmérséklet: 4500-6000
- Anyaga: Műanyag
- Szín: fehér
- Nettó súly: 266g
- Méret: 150 x 80 x 80 mm
- Távirányító
Eredeti ár: 9 990 Ft
Akciós ár:
4 990 Ft

Discogömb e27 foglalatba + beépített MP3 lejátszó
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-08 06:26 ]]>
Fri, 08 Jul 2016 06:26:20 +0200 http://www.vatera.hu/discogomb_e27_foglalatba_beepitett_mp3_lejatszo_2280630653.html
<![CDATA[Üdítős pohár MP3 lejátszó + FM rádió]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/uditos_pohar_mp3_lejatszo_fm_radio_2284220768.html Zenélő üdítős pohár / mp3 lejátszó + FM rádió
Megviccelnéd ismerőseidet egy pohárral, ami valójában egy Mp3 lejátszós zenegép? Egy ötletes, dizájnos és jól szóló zenelejátszót keresel a szobádba, ami kis helyen is elfér?
Mostantól kitűnhetsz a tömegből!
Akár állandóan veled lehet, akár egy pohár üdítő, mindenki felfigyel majd rá, hogy miért dugtad a headseted a pohárba.. ; )
Ez a pohár mindent tud! Hallgathatsz rajta rádiót, csatlakoztathatsz rá pendrive-ot, fülhallgatót, összekötheted számítógépeddel, de akár telefonodat is kihangosíthatod vele jack kábel segítségével.
Egy 3 wattos hangszóró gondoskodik róla, hogy mindenki a Te zenédre induljon be, a mellékelt microUSB – USB kábel pedig egyszerűen és gyorsan feltöltheted, ha lemerülne. Teljes feltöltés után 12 órát kibír akkumulátora.
Három típusból választhatsz a készlet erejéig: Coca Cola, Pepsi és Fanta.
Rendelés esetén, választásod, a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be neked, amilyet szeretnél.
Tulajdonságok:
- Teljesítmény: 3W
- Frekvencia: 87. 5- 108MHz
- Bemeneti teljesítmény: DC5V 500mA
- Max fogyasztás: 450mA
- 3, 5 mm Jack bemenet
- MicroSD bemenet
- USB és Micro USB bemenet
- Doboz tartalma: 1 db Mp3 lejátszós pohár, 1 db USB - Micro USB kábel, 1 db Jack kábel
- Méretei: 12x9cm
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 890 Ft

Üdítős pohár MP3 lejátszó + FM rádió
Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 07:46 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 07:46:06 +0200 http://www.vatera.hu/uditos_pohar_mp3_lejatszo_fm_radio_2284220768.html
<![CDATA[Sport fejhallgatóba épített MP3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 500 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sport_fejhallgatoba_epitett_mp3_lejatszo_2281854275.html Kicsi, könnyű, rugalmas, könnyen elrejthető a haj, vagy a sapka alá. Akkumulátoros, MicroSD kártyán tárolt MP3, WMA, WAV fájlok lejátszására alkalmas készülék. Meglepően hangos, egy töltéssel akár 5 órán át is üzemelő készülék.
Egyéb infó: Új, originál csomagolású termék. Pillanatnyilag fekete, és rózsaszín változatban kapható.
Jellemzők, méretek: Sport MP3 lejátszó beépített Li-polymer akkumulátorral és MicroSD/MicroSDHC kártyaolvasóval.
Specifikáció: - Támogatott fájlformátumok: MP3, WMA, WAV
- Tárkapacitás: 0GB nincsen saját memóriája.
- Memóriafoglalat: MicroSD, MicroSDHC
- Jel zaj arány: 86dB
- Frekvencia átvitel: 20 - 20000 Hz
- Beépített Li-polymer akkumulátor
- Csatlakozó: microUSB
- Támogatott op. rendszerek: Windows 98, 2000, XP, Vista, 7
- Lejátszási idő teljesen feltöltött akkumulátorral: 5, 5 óra max.
- Akkumulátor töltési idő: 2, 5 óra
- Működési hőmérséklet: -10 és +45 fok C között
- Vezérlő gombok: Play, Vissza, Előre, Stop/Reset nincsen hangerőszabályozó
- Szín: fekete, rózsaszín.
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 500Ft.
Post cost in europe, with bank transfer payment 5€.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!

Sport fejhallgatóba épített MP3 lejátszó
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2016-07-09 15:03 ]]>
Sat, 09 Jul 2016 15:03:16 +0200 http://www.vatera.hu/sport_fejhallgatoba_epitett_mp3_lejatszo_2281854275.html
<![CDATA[SONY NWZ-E 353 mp3/mp4 lejátszó 4 GB memóriával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 499 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sony_nwz_e_353_mp3_mp4_lejatszo_4_gb_memoriaval_2281338209.html Áramellátás: akkumulátor
Adattárolás: belső memória
Lejátszott formátum: MP4
Típus: MP4
Gyártó: Sony
Rádió: van
Videó lejátszás: van
USB csatlakozás: van
Állapot: zsebkopott
Kitűnően működő SONY NWZ-E 353 mp3/mp4 lejátszó 4 GB memóriával - eladó.
Sony Mp4 lejátszó az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:
1. Szuperfényes 2, 4” képátlójú QVGA LCD-kijelző borotvaéles, álló vagy fekvő formátumú fotók és borítók megjelenítéséhez
2. 30 kép/másodperc sebességű videó- és képlejátszás – a gyorsan mozgó képek is kivételesen tiszták
3. Tartalmak egyszerű áthúzása közvetlenül a Windows MediaŸ Player és az iTunesŸ programokból (az iTunesŸ -DRM kivételével)
4. Hosszabb hallgatási idő kivételes, akár 45 órás akkumulátor-élettartammal
5. Támogatja a legnépszerűbb audio- és videó fájlformátumokat: mp3, WMA, Divx, MPEG-4 és JPEG
6. 4 GB-os tárolóterület (kb. 1000 dal)
7. A készülékben nincs magyar nyelv!
8. Olyan könnyű, hogy magunknál hordva alig érzékelhető
9. Egyszerűen kezelhető menük a mobiltelefonéhoz hasonló gyorsgombokkal
10. Ötsávos ekvalizer gondoskodik (4 gyári és 2 egyéni beállítással) az optimális hangkeverésről.
11. FM rádió
A képek illusztrációk, a készülék ugyanígy néz ki.
Tökéletesen működik minden funkciója, adatkábellel és fülhallgatóval adom.
WINDOWS MEDIA PLAYER 11 szükséges a zenék egyszerű kezeléséhez és a kedvenc műsorszámok
áttöltéséhez.
AZ ÁR FIX, engedni nem tudok belőle!
KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES!!!!!
KÉREM A KEDVES VÁSÁRLÓT , HOGY 3 NAPON BELÜL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT.
Nézze meg a többi termékemet is!
Személyes átvétel a Belvárosban, a X., a XIV. és a XV. kerületekben lehetséges.
SONY NWZ-E 353 mp3/mp4 lejátszó 4 GB memóriával
Jelenlegi ára: 10 499 Ft
Az aukció vége: 2016-07-08 22:11 ]]>
Fri, 08 Jul 2016 22:11:24 +0200 http://www.vatera.hu/sony_nwz_e_353_mp3_mp4_lejatszo_4_gb_memoriaval_2281338209.html
<![CDATA[Disco kristálylabda MP3 + party fény / bluetooth]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/disco_kristalylabda_mp3_party_feny_bluetooth_2283145817.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Disco kristálylabda MP3 lejátszó
és party fény + Bluetooth
Varázsolj disco hangulatot egy gombnyomással! Színes házibulikra vagy hangulatos estékre vágysz?
A kristálylabda teljesíti kívánságod! A kompakt MP3 lejátszó pendrive-ról vagy SD kártyáról játssza le kedvenc számaidat,  miközben látványos fényeffektekkel teszi hangulatossá az estéidet.
Önmagában hangulatvilágításnak is használhatod, vagy a zene ütemére váltakozó disco fénynek.   
34 pengeéles színpompás fénysugarat bocsát ki, így igazán látványos fényeffektekkel bolondít meg, de kikapcsolt állapotban is pazarul néz ki, mint egy igazi kristálygömb, így díszes eleme lesz otthonod bármely helyiségének!
A hangszóró hangzásvilága kifogástalan és a hozzá tartozó távirányítóval a szoba bármely részéről kényelmesen kezelheted. 8 csatornás DMX fényvezérlő rendszerével minden partit kimaxol. Forgási sebessége is állítható. Hosszú életű LED izzói akár 100 000 óráig fénylenek, anélkül, hogy a labda felforrósodna, vagy megterhelné villanyszámlád.
 
Bluetooth csatlakozással is rendelkezik, így mobilodról, vagy laptopodról is hallgathatod lejátszási listád!  
Ideális választás szórakozóhelyeknek/vendéglátó egységeknek, DJ-k számára és házibulikhoz is.    
Böngéssz ajánlataink között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb adathordozót kristálygömbödhöz!
 
Tulajdonságok:
Különleges, változó fényeffektek
6x3 W LED fények
Beépített hangszóró
Átlátszó műanyag borítás
USB 2. 0 csatlakozás
Bluetooth csatlakozás
SD kártya olvasás
Alacsony fogyasztású, extra fényerejű LED égők
100 000 óra élettartam
Csomag tartalma:
1db disco kristálygömb zenelejátszó
1db távirányító
1db pendrive (kis tárhely = 10-15 MP3 fájl)
1db töltőkábel USB-s végződéssel
Eredeti ár: 10 990 Ft
Akciós ár:
7 490 Ft
 
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Disco kristálylabda MP3 + party fény / bluetooth
Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-11 13:22 ]]>
Mon, 11 Jul 2016 13:22:04 +0200 http://www.vatera.hu/disco_kristalylabda_mp3_party_feny_bluetooth_2283145817.html
<![CDATA[MP3 lejátszó+rádió WS-3166]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_ws_3166_2278050092.html automatikus fm hangolás
usb  és sd kártya fogadóval
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -) !  
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
 AKKUS üzemmód (beépített)
Érzékeny rádióvevő
Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)
Technikai adatok:
Key Specifications/Special Features:
1. AM/FM/SW radio USB/SD function AC/DC(UM1X4) fm/am/sw1-2 4 band world receiver /MP3 player
2. IC 2206+2003
3. Stereo earphone jack 3inch
4. DC in jack
5. With USB AND SD function
6. USB/SD 8GB is readable

MP3 lejátszó+rádió WS-3166
Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-04 13:12 ]]>
Mon, 04 Jul 2016 13:12:46 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_ws_3166_2278050092.html
<![CDATA[MP3 lejátszó+rádió RETRO RO-019]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_retro_ro_019_2278050206.html automatikus fm hangolás
usb  és sd kártya fogadóval
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -) !  
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
 AKKUS üzemmód (beépített)
Érzékeny rádióvevő
Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)
Technikai adatok:
Key Specifications/Special Features:
1. AM/FM/SW radio USB/SD function AC/DC(UM1X4) fm/am/sw1-2 4 band world receiver /MP3 player
2. IC 2206+2003
3. Stereo earphone jack 3inch
4. DC in jack
5. With USB AND SD function
6. USB/SD 8GB is readable

MP3 lejátszó+rádió RETRO RO-019
Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-04 13:12 ]]>
Mon, 04 Jul 2016 13:12:48 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_retro_ro_019_2278050206.html
<![CDATA[MP3 lejátszó-rádió KEMAI MD-1812U]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_radio_kemai_md_1812u_2282863700.html usb  és sd kártya fogadóval
digitális kijelzős 
Hogy mire is jó ez az újabb okosság?
Röviden: zenét halgatni! A halgatni kívánt zenéidet csak tedd rá egy pendrive-ra (max. 8Gb) vagy memóriakártyádra (max. 8Gb) és csatlakoztasd/tedd bele e kütyübe. Kapcsold USB/SD állásba és pár pillanat alatt a szerkezet kikeresi az összes lejátszható formátumú hangot majd megkezdi a lejátszást! Ha meguntad átválthatsz "Rádió" állásba ahol a környékeden fogható összes adót meg fogod találni az  érzékeny rádióvevőnek köszönhetően! Az antenna 360 fokban fordítható, dönthető! Hálózati csatlakozással használva a beépített belső akkumulátorját feltölti, így ha kihúzod a konnektorból akkor is szól tovább! Ha elemről szándékozod használni csak kinyitod az alján lévő akkufedőt és 4db góliát elemmel jól megtömöd a bendöjét amiért cserébe ő jó sokáig nem kér majd enni : -) !  
Nem kell:
-cd-re költened
-elemre költened
-kis mp3 lejátszóval kínlódni
-fejhalgatót használnod
Amivel szembesülni fogsz:
-egyszerű használni (magától kikeresi és rendezi a zenéid, nincs kijelölgetés.. )
-olcsó használni (nem kell elem a beépített akku miatt csak feltöltöd a hálózatról
miközben halgathatod is. Ha mégis elemről akarod, tehetsz azt is bele! )
-minőségi hangzása van (nem sistereg, nem zúg, jól szól! )
-minden ismerősöd ilyet szeretne majd : -)
(mond el nekik hol vetted : -)
Tulajdonságok:
1. AC hálózati üzemmód
3. AKKUS üzemmód (beépített)
4. Érzékeny rádióvevő
5. Gyors Mp3 kezelés pendrive-ról és SD kártyáról (max. 8Gb)
Technikai adatok:
Key Specifications/Special Features:
1. AM/FM/SW radio USB/SD function AC/DC(UM1X4) fm/am/sw1-2 4 band world receiver /MP3 player
2. IC 2206+2003
3. Stereo earphone jack 3inch
4. DC in jack
5. With USB AND SD function
6. USB/SD 8GB is readable

MP3 lejátszó-rádió KEMAI MD-1812U
Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2016-07-11 10:04 ]]>
Mon, 11 Jul 2016 10:04:30 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_radio_kemai_md_1812u_2282863700.html
<![CDATA[Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284805720.html Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra
+ ébresztő - extra nagy LED kijelzővel
Zenés ébresztő, hogy jókedvűen induljon a napod!
Te is unod már, hogy állandóan ugyan arra az idegesítő csipogásra ébredsz minden reggel?
Az emberek többségénél meghatározó szerepet játszik a reggeli ébredés pillanata. Ha bal lábbal kelsz ki az ágyadból, az az egész napodat megpecsételi! Változtass ezen!
Kezdődjön a napod a kedvenc rádiós műsoroddal, vagy saját lejátszási listáddal!
Ez a mindentudó kis készülék biztosan megkönnyíti reggeleid.
A szokásos ébresztő funkción kívül választhatsz különböző módjai között: FM rádió,  mp3 lejátszó vagy AUX,  utóbbi esetében egy tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábellel csatlakoztathatsz hozzá egy külső készüléket, vagy a számítógéppel, vagy akár egyik powerbankunkkal összekötve töltheted fel beépített akkumulátorát.  
Micro SD kártya olvasására is alkalmas,  amellett, hogy USB bemenettel rendelkezik,  tehát mp3 lejátszóról, vagy kártyáról is beolvassa kedvenc zenéid, így a szürke reggeleken mindjárt édesebb lesz az ébredés!
Előre és hátra léptető gombjai mellett, számgombjai (0-9) segítségével FM módban a programozott rádió csatornák, mp3 módban pedig a zeneszámok közt váltogathatsz (mappákat nem kezel a készülék).  Ismétlés gombbal is rendelkezik (egy szám, vagy teljes lista).  A szünet gomb megnyomásával leállíthatod a zenét minden módban.  Tekerős szabályozójával könnyedén állíthatod a hangerőt a kívánt mértékben. Nagy hangereje a leglustább álomszuszékot is kirázza az ágyból!
Ha diszkrécióra vágysz,  jack bemenetébe fülhallgatót dugva is hallgathatsz zenét, anélkül, hogy felvernéd a házat. ; )
Feltűnően világító, nagy LED-es kijelzőjéről a szoba másik végéről is leolvashatod a pontos időt.
Időzített kikapcsolási lehetőségével az általad beállított időben állíthatod le.
 
4 színben rendelhető: fehér-kék, kék-arany, fekete-piros, piros-fekete.
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél!  
 
Tulajdonságok:
- Nagy LED-es kijelző
- Programozott ébresztés 
- FM rádió,  mp3,  AUX módok
- USB, jack és AUX bemenetek
- Micro SD kártya olvasás
- Számgombok 0-9-ig
- Ismétlés, szünet, előre, hátra gombok
- Időzített kikapcsolás
- Tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábel
- Beépített akku
- Méretek: 11*3, 3*7, 5 cm
Eredeti ár: 7 590 Ft
Akciós ár:
5 390 Ft

Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő
Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 20:57 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 20:57:12 +0200 http://www.vatera.hu/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284805720.html
<![CDATA[Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284779923.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra
+ ébresztő - extra nagy LED kijelzővel
Zenés ébresztő, hogy jókedvűen induljon a napod!
Te is unod már, hogy állandóan ugyan arra az idegesítő csipogásra ébredsz minden reggel?
Az emberek többségénél meghatározó szerepet játszik a reggeli ébredés pillanata. Ha bal lábbal kelsz ki az ágyadból, az az egész napodat megpecsételi! Változtass ezen!
Kezdődjön a napod a kedvenc rádiós műsoroddal, vagy saját lejátszási listáddal!
Ez a mindentudó kis készülék biztosan megkönnyíti reggeleid.
A szokásos ébresztő funkción kívül választhatsz különböző módjai között: FM rádió,  mp3 lejátszó vagy AUX,  utóbbi esetében egy tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábellel csatlakoztathatsz hozzá egy külső készüléket, vagy a számítógéppel, vagy akár egyik powerbankunkkal összekötve töltheted fel beépített akkumulátorát.  
Micro SD kártya olvasására is alkalmas,  amellett, hogy USB bemenettel rendelkezik,  tehát mp3 lejátszóról, vagy kártyáról is beolvassa kedvenc zenéid, így a szürke reggeleken mindjárt édesebb lesz az ébredés!
Előre és hátra léptető gombjai mellett, számgombjai (0-9) segítségével FM módban a programozott rádió csatornák, mp3 módban pedig a zeneszámok közt váltogathatsz (mappákat nem kezel a készülék).  Ismétlés gombbal is rendelkezik (egy szám, vagy teljes lista).  A szünet gomb megnyomásával leállíthatod a zenét minden módban.  Tekerős szabályozójával könnyedén állíthatod a hangerőt a kívánt mértékben. Nagy hangereje a leglustább álomszuszékot is kirázza az ágyból!
Ha diszkrécióra vágysz,  jack bemenetébe fülhallgatót dugva is hallgathatsz zenét, anélkül, hogy felvernéd a házat. ; )
Feltűnően világító, nagy LED-es kijelzőjéről a szoba másik végéről is leolvashatod a pontos időt.
Időzített kikapcsolási lehetőségével az általad beállított időben állíthatod le.
 
4 színben rendelhető: fehér-kék, kék-arany, fekete-piros, piros-fekete.
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél!  
 
Tulajdonságok:
- Nagy LED-es kijelző
- Programozott ébresztés 
- FM rádió,  mp3,  AUX módok
- USB, jack és AUX bemenetek
- Micro SD kártya olvasás
- Számgombok 0-9-ig
- Ismétlés, szünet, előre, hátra gombok
- Időzített kikapcsolás
- Tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábel
- Beépített akku
- Méretek: 11*3, 3*7, 5 cm
Eredeti ár: 7 590 Ft
Akciós ár:
5 390 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő
Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 19:49 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 19:49:41 +0200 http://www.vatera.hu/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284779923.html
<![CDATA[Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284574513.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra
+ ébresztő - extra nagy LED kijelzővel
Zenés ébresztő, hogy jókedvűen induljon a napod!
Te is unod már, hogy állandóan ugyan arra az idegesítő csipogásra ébredsz minden reggel?
Az emberek többségénél meghatározó szerepet játszik a reggeli ébredés pillanata. Ha bal lábbal kelsz ki az ágyadból, az az egész napodat megpecsételi! Változtass ezen!
Kezdődjön a napod a kedvenc rádiós műsoroddal, vagy saját lejátszási listáddal!
Ez a mindentudó kis készülék biztosan megkönnyíti reggeleid.
A szokásos ébresztő funkción kívül választhatsz különböző módjai között: FM rádió,  mp3 lejátszó vagy AUX,  utóbbi esetében egy tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábellel csatlakoztathatsz hozzá egy külső készüléket, vagy a számítógéppel, vagy akár egyik powerbankunkkal összekötve töltheted fel beépített akkumulátorát.  
Micro SD kártya olvasására is alkalmas,  amellett, hogy USB bemenettel rendelkezik,  tehát mp3 lejátszóról, vagy kártyáról is beolvassa kedvenc zenéid, így a szürke reggeleken mindjárt édesebb lesz az ébredés!
Előre és hátra léptető gombjai mellett, számgombjai (0-9) segítségével FM módban a programozott rádió csatornák, mp3 módban pedig a zeneszámok közt váltogathatsz (mappákat nem kezel a készülék).  Ismétlés gombbal is rendelkezik (egy szám, vagy teljes lista).  A szünet gomb megnyomásával leállíthatod a zenét minden módban.  Tekerős szabályozójával könnyedén állíthatod a hangerőt a kívánt mértékben. Nagy hangereje a leglustább álomszuszékot is kirázza az ágyból!
Ha diszkrécióra vágysz,  jack bemenetébe fülhallgatót dugva is hallgathatsz zenét, anélkül, hogy felvernéd a házat. ; )
Feltűnően világító, nagy LED-es kijelzőjéről a szoba másik végéről is leolvashatod a pontos időt.
Időzített kikapcsolási lehetőségével az általad beállított időben állíthatod le.
 
4 színben rendelhető: fehér-kék, kék-arany, fekete-piros, piros-fekete.
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél!  
 
Tulajdonságok:
- Nagy LED-es kijelző
- Programozott ébresztés 
- FM rádió,  mp3,  AUX módok
- USB, jack és AUX bemenetek
- Micro SD kártya olvasás
- Számgombok 0-9-ig
- Ismétlés, szünet, előre, hátra gombok
- Időzített kikapcsolás
- Tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábel
- Beépített akku
- Méretek: 11*3, 3*7, 5 cm
Eredeti ár: 7 590 Ft
Akciós ár:
5 390 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő
Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 14:18 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 14:18:39 +0200 http://www.vatera.hu/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2284574513.html
<![CDATA[Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2283125093.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra
+ ébresztő - extra nagy LED kijelzővel
Zenés ébresztő, hogy jókedvűen induljon a napod!
Te is unod már, hogy állandóan ugyan arra az idegesítő csipogásra ébredsz minden reggel?
Az emberek többségénél meghatározó szerepet játszik a reggeli ébredés pillanata. Ha bal lábbal kelsz ki az ágyadból, az az egész napodat megpecsételi! Változtass ezen!
Kezdődjön a napod a kedvenc rádiós műsoroddal, vagy saját lejátszási listáddal!
Ez a mindentudó kis készülék biztosan megkönnyíti reggeleid.
A szokásos ébresztő funkción kívül választhatsz különböző módjai között: FM rádió,  mp3 lejátszó vagy AUX,  utóbbi esetében egy tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábellel csatlakoztathatsz hozzá egy külső készüléket, vagy a számítógéppel, vagy akár egyik powerbankunkkal összekötve töltheted fel beépített akkumulátorát.  
Micro SD kártya olvasására is alkalmas,  amellett, hogy USB bemenettel rendelkezik,  tehát mp3 lejátszóról, vagy kártyáról is beolvassa kedvenc zenéid, így a szürke reggeleken mindjárt édesebb lesz az ébredés!
Előre és hátra léptető gombjai mellett, számgombjai (0-9) segítségével FM módban a programozott rádió csatornák, mp3 módban pedig a zeneszámok közt váltogathatsz (mappákat nem kezel a készülék).  Ismétlés gombbal is rendelkezik (egy szám, vagy teljes lista).  A szünet gomb megnyomásával leállíthatod a zenét minden módban.  Tekerős szabályozójával könnyedén állíthatod a hangerőt a kívánt mértékben. Nagy hangereje a leglustább álomszuszékot is kirázza az ágyból!
Ha diszkrécióra vágysz,  jack bemenetébe fülhallgatót dugva is hallgathatsz zenét, anélkül, hogy felvernéd a házat. ; )
Feltűnően világító, nagy LED-es kijelzőjéről a szoba másik végéről is leolvashatod a pontos időt.
Időzített kikapcsolási lehetőségével az általad beállított időben állíthatod le.
 
4 színben rendelhető: fehér-kék, kék-arany, fekete-piros, piros-fekete.
Rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be Neked, amilyet szeretnél!  
 
Tulajdonságok:
- Nagy LED-es kijelző
- Programozott ébresztés 
- FM rádió,  mp3,  AUX módok
- USB, jack és AUX bemenetek
- Micro SD kártya olvasás
- Számgombok 0-9-ig
- Ismétlés, szünet, előre, hátra gombok
- Időzített kikapcsolás
- Tartozék dupla ( USB+jack ) végű töltőkábel
- Beépített akku
- Méretek: 11*3, 3*7, 5 cm
Eredeti ár: 7 590 Ft
Akciós ár:
5 390 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Max box - mp3 lejátszó + FM rádió + óra + ébresztő
Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2016-07-11 13:18 ]]>
Mon, 11 Jul 2016 13:18:46 +0200 http://www.vatera.hu/max_box_mp3_lejatszo_fm_radio_ora_ebreszto_2283125093.html
<![CDATA[MP3 lejátszó 1 ft NMÁ ! ! !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_1_ft_nma_2284078865.html -nincs belső memória
-micro sd kártyával működik 8gb-ig bővíthető vele a memóriája(nem tartozék)
USB kábellel tölthető (USB-kábelek és fejhallgató nem tartozék)
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 3-4 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
MP3 lejátszó 1 ft NMÁ ! ! !
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-12 20:13 ]]>
Tue, 12 Jul 2016 20:13:35 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_1_ft_nma_2284078865.html
<![CDATA[Creative ZEN Vision M 30GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/creative_zen_vision_m_30gb_2277122789.html Creative ZEN Vision M 30GB
Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-03 08:41 ]]>
Sun, 03 Jul 2016 08:41:32 +0200 http://www.vatera.hu/creative_zen_vision_m_30gb_2277122789.html
<![CDATA[THOMSON LYRA PDP2201]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/thomson_lyra_pdp2201_2277758165.html CF kártya kellene bele.
Nem tudtam kipróbálni!
THOMSON LYRA PDP2201
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-04 03:02 ]]>
Mon, 04 Jul 2016 03:02:23 +0200 http://www.vatera.hu/thomson_lyra_pdp2201_2277758165.html
<![CDATA[Otterbox DEFENDER IPOD TOUCH (5TH GEN.) COAL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 855 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/otterbox_defender_ipod_touch_5th_gen_coal_2269684955.html Otterbox DEFENDER IPOD TOUCH (5TH GEN.) COAL
Jelenlegi ára: 9 855 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/otterbox_defender_ipod_touch_5th_gen_coal_2269684955.html
<![CDATA[MP3 lejátszó - kék (KOM0556)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 530 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_kek_kom0556_2273765126.html szín: kék
micro SD kártya: max 32GB
Támogatott formátumok: MP3, WAV, WMA
Tartozék: fülhallgató, USB kábel
MP3 lejátszó - kék (KOM0556)
Jelenlegi ára: 1 530 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_kek_kom0556_2273765126.html
<![CDATA[MP3 lejátszó - zöld (KOM0557)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 530 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_zold_kom0557_2280724547.html szín: zöld
micro SD kártya: max 32GB
Támogatott formátumok: MP3, WAV, WMA
Tartozék: fülhallgató, USB kábel
MP3 lejátszó - zöld (KOM0557)
Jelenlegi ára: 1 530 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_zold_kom0557_2280724547.html
<![CDATA[SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, narancs]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 244 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_narancs_2284292957.html SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, narancs
Jelenlegi ára: 20 244 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_narancs_2284292957.html
<![CDATA[DÖRR Vízalatti tok mp3 lejátszónak és Mini I-PO...]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 914 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/dorr_vizalatti_tok_mp3_lejatszonak_es_mini_i_po_2284292051.html DÖRR Vízalatti tok mp3 lejátszónak és Mini I-PO...
Jelenlegi ára: 914 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/dorr_vizalatti_tok_mp3_lejatszonak_es_mini_i_po_2284292051.html
<![CDATA[SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, kék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 244 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_kek_2284292915.html SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, kék
Jelenlegi ára: 20 244 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_kek_2284292915.html
<![CDATA[SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, zöld]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 244 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_zold_2284292924.html SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, zöld
Jelenlegi ára: 20 244 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_zold_2284292924.html
<![CDATA[SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, rózsaszín]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 244 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_rozsaszin_2284292966.html SanDisk CLip Jam 8GB MP3 lejátszó, rózsaszín
Jelenlegi ára: 20 244 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/sandisk_clip_jam_8gb_mp3_lejatszo_rozsaszin_2284292966.html
<![CDATA[Angry Bird mp3 lejátszó.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/angry_bird_mp3_lejatszo_2284763450.html Angry Bird mp3 lejátszó.
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-13 18:41 ]]>
Wed, 13 Jul 2016 18:41:53 +0200 http://www.vatera.hu/angry_bird_mp3_lejatszo_2284763450.html
<![CDATA[Lechpol Quer MP3 lejátszó kártyaolvasóval fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 261 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/lechpol_quer_mp3_lejatszo_kartyaolvasoval_fekete_2285067272.html Lechpol Quer MP3 lejátszó kártyaolvasóval fekete
Jelenlegi ára: 2 261 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/lechpol_quer_mp3_lejatszo_kartyaolvasoval_fekete_2285067272.html
<![CDATA[Apple iPod touch 64GB - kék mp3 lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 119 863 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/apple_ipod_touch_64gb_kek_mp3_lejatszo_2275838237.html Apple iPod touch 64GB - kék mp3 lejátszó
Jelenlegi ára: 119 863 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/apple_ipod_touch_64gb_kek_mp3_lejatszo_2275838237.html
<![CDATA[MP3 lejátszó 2 hangfallal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 450 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_2_hangfallal_2274193706.html Mp3 + fm rádió beépített 2 db hangszóróval
Fm rádió, mp3 lejátszó, + beépített hangszóróval rendelkezik, 16 x 5 cm
Usb bemenet, micro sd foglalat, normál jack 3, 5mm csatlakozó

MP3 lejátszó 2 hangfallal
Jelenlegi ára: 2 450 Ft
Az aukció vége: 2016-06-28 17:33 ]]>
Tue, 28 Jun 2016 17:33:57 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_2_hangfallal_2274193706.html
<![CDATA[MP 4 8GB Fhilips lejátszó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp_4_8gb_fhilips_lejatszo_2273712299.html MP 4 8GB Fhilips lejátszó
Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-28 08:03 ]]>
Tue, 28 Jun 2016 08:03:33 +0200 http://www.vatera.hu/mp_4_8gb_fhilips_lejatszo_2273712299.html
<![CDATA[Új MP4 lejátszó fm rádió beépített akku stb..]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 500 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/uj_mp4_lejatszo_fm_radio_beepitett_akku_stb_2275785872.html FM rádió, diktafon funkció, beépített akku stb.....
Az ár + postaköltség ára fix.
Nincs saját memóriája, micro sd memóriakártya kell bele, igény esetén 1500 Ft-ért tudok adni mellé 8 gb-os kártyát is.
Új MP4 lejátszó fm rádió beépített akku stb..
Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2016-07-01 07:21 ]]>
Fri, 01 Jul 2016 07:21:20 +0200 http://www.vatera.hu/uj_mp4_lejatszo_fm_radio_beepitett_akku_stb_2275785872.html
<![CDATA[MP3 LEJÁTSZÓ AKKUMLÁTOROS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://elektronika.vatera.hu/hordozhato_audiolejatszo/mp3_mp4_mp5_lejatszo/mp3_lejatszo_akkumlatoros_2279943530.html Összecsukhatós Akkumlátoros Mp3 lejátszó beépített rádíóval. Digitális kijelzővel. Micro sd kártyával működik.
Tökéletes futáshoz, konditerembe nagyon ajánlom! (saját részre is ilyet használok konditerembe)
Tökéletes hangzás, basszus.
8cm szélles
MP3 LEJÁTSZÓ AKKUMLÁTOROS
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-07 10:30 ]]>
Thu, 07 Jul 2016 10:30:22 +0200 http://www.vatera.hu/mp3_lejatszo_akkumlatoros_2279943530.html