A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Sat, 25 Mar 2017 04:55:16 +0100 Sat, 25 Mar 2017 04:55:16 +0100 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Weber One-Touch® Original, 57cm-es gömb-grill NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 41 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/weber_one_touch_reg_original_57cm_es_gomb_grill_nma_2454479078.html Garancia: 10 év a fedőre és az üstre, amiből még 6 év hátra van, a bemutató készülék 4 éve van üzemben, jó állapotú
A Weber One Touch Original faszenes grillek között az egyik legnagyobb felszereléssel rendelkezik a kerti grillezéshez.
Az összes előnye mellett rendelkezik egy nagy:  57cm átmérőjű grillezési felülettel.
A készüléket a magyarországi grillshopban vásároltam.
Weber One-Touch® Original, 57cm-es gömb-grill NMÁ!
Jelenlegi ára: 41 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-30 22:24 ]]>
Thu, 30 Mar 2017 22:24:52 +0200 http://www.vatera.hu/weber_one_touch_reg_original_57cm_es_gomb_grill_nma_2454479078.html
<![CDATA[FKG-CSF350030 (FKC-C001) Kültéri faszenes grill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 48 260 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/fkg_csf350030_fkc_c001_kulteri_faszenes_grill_1913173877.html Kisebb hordó méretei: 41 cm átmérő 48 cm szélesség, a benne található rács mérete 40 x 43 cm
Nagyobb hordó méretei: 48 cm átmérő 76 cm szélesség, a benne található rács mérete 45 x 66 cm.
A termék nagy súlya miatt postai utánvéttel nem rendelhető
Használati útmutató és garanciajegy
Faszenes grillsütőhöz
KÉSZÜLÉK TÍPUSA: FKG-CSF35003
SZÁRMAZÁSI HELYE: KÍNA
FONTOS BIZTONSÁGTECHNIKAI UTASÍTÁSOK
A KÉSZÜLÉK ÖSSZESZERELÉSEKOR ÉS HASZNÁLATAKOR A BIZTONSÁGRA TÖREKEDJEN!
MINDEN ESETBEN TARTSA BE A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓBAN SZEREPLŐ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEKET A BALESETEK ÉS KÁROK ELKERÜLÉSE VÉGETT.
A MŰKÖDŐ GRILLSÜTŐ ÓVATOSSÁGOT ÉS ODAFIGYELÉST IGÉNYEL!
FIGYELMEZTETÉS! A hozzáférhető részek átforrósodhatnak, ezért tartsa távol gyermekektől!
Tartsa meg ezt a kézikönyvet, a jövőbeli hivatkozásokhoz és használathoz!
FONTOS! Alaposan olvassa el a következő utasításokat és ellenőrizze, hogy sütője rendesen össze van- e szerelve. A következő utasítások elmulasztása súlyos testi sérülésekhez és/vagy vagyoni kárhoz vezethet.
ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ
Mielőtt elkezdené a grillsütő összeszerelését, győződjön meg róla, hogy minden alkatrésze megvan.
ALKATRÉSZEK: M6 x 15 mm csavar 45 db
M6 x 8 mm két osztású csavar 3 db
M6 x 5 mm anyacsavar 12 db
M5 x 7. 5 mm kétosztású csavar 1 db
M8 x 14 mm kétosztású csavar 2 db
M5 x 4 mm anyacsavar 1 db
M10 x 9 mm anyacsavar 2 db
Kerékcsavar 2 db
A grillsütőt a szabadban szerelje össze.
Összeszerelésekor és használatakor ügyeljen az éles fém felületekre, mert azok karcolást vagy vágást okozhatnak
Válasszon egy tiszta helyet, és kérjen segítséget az összeszereléshez. Fektesse le a kocsitáblát, hogy megvédje a füstölő befejező és összeszerelő területét.
1. lépés: A bal első lábakat illessze össze a jobb első lábakkal
2. lépés: A bal hátsó lábakat illessze össze a jobb hátsó lábakkal
3. lépés: Rögzítse az alaprácsot az első lábakhoz
1. / A GRILLSÜTŐ HASZNÁLATA
A grillsütőt kizárólag csak kemény, sík, nem gyúlékony, stabil felszínen használja. Ne használja fából készült vagy éghető talajon. A grillsütő és a gyúlékony anyagok között 5-7 méter biztonsági távolságot kell tartani. Ne használja fedett térben, csak és kizárólag szabadtéren használja.
Amikor a tűztér fedelét kinyitja, győződjön meg róla, hogy azt teljesen kinyitotta. Helyezze rá a fedelet a tartóoszlopra. Ha fedél nem támaszkodik a tartón, akkor visszaeshet, ami sérülést okozhat.
A tűztér fedele használat közben átforrósodik. Legyen elővigyázatos, mikor a sütőbe ill. az alá nyúl. Mindig használjon edényfogó kesztyűt, hogy megóvja kezeit az égési sérülésektől.
A grillsütőt ne mozgassa használat közben, vagy mikor az, forró szenet vagy hamut tartalmaz.
Akár füstöl akár grillez, egy fém vödör vagy fémdoboz mindig legyen a csöpögtető lyuk alatt, hogy felfogja a lecsöpögő zsiradékot és/vagy izzó fadarabokat.
Grillezés közben a húsból kicsöpögő zsír a faszénre juthat, ami tüzet okozhat, ilyenkor zárja le a fedelet és a szellőzőnyílást, hogy elfojtsa a tüzet. Ne használjon vizet az oltáshoz.
Tűzoltó készülék legyen mindig kéznél az esetlegesen keletkező tűz eloltásához.
Legyen figyelemmel, hogy lángok csaphatnak fel mikor hirtelen friss levegővel érintkezik a tűz. A fedél felnyitásakor, biztonságos távolságot kell tartani a forró gőz és a lángok miatt.
Ne öntsön benzint, kerozint vagy alkoholt az izzó faszénre, mert robbanást és súlyos sérüléseket okozhat.
Sütés után csukja le a fedelet és minden égésszabályozót, hogy elfojtsa a lángot/ izzó faszenet.
2. / FASZÉNGYÚJTÓ FOLYADÉK / FASZÉN HASZNÁLATA
Figyelmesen olvassa el a gyártó figyelmeztetéseit és utasításait a faszéngyújtó folyadékon és a faszénen a termék használata előtt. Tárolja a faszéngyújtó folyadékot biztonságosan, dohányzástól és nyílt lángtól távol.
Mikor a faszéngyújtó folyadékot használja, engedje, hogy a faszén égése közben a füstölő fedél és az égésszabályzó nyitva legyen. Ez elég lesz a faszéngyújtó folyadék elégéséhez. Ennek elmulasztása berekesztheti a faszéngyújtó folyadékból felszabaduló gázokat a füstölőbe és a tűz fellobbanását vagy robbanást eredményezhet a fedél kinyitásakor.
Soha ne használjon gyújtófolyadékkal átitatott faszenet. Csak jó minőségű faszenet vagy faszén-fa keveréket használjon.
Amikor faszenet és/vagy fát helyez be, azt óvatosan tegye. Soha ne adjon faszenet és/vagy fát a tűzhelyen keresztül vagy a szellőzőnyíláson át.
.
3. / A KÉSZÜLÉK TÁROLÁSA
Ez a grillsütő külső használatra készült, ne tárolja benzin vagy más gyúlékony anyag közelében, illetve ahol különböző, esetleg tűzveszélyes gázok vannak jelen.
Kizárólag csak kemény, sík, nem gyúlékony, stabil felszínen használja. Ne használja fából készült vagy éghető talajon. A grillsütő és a gyúlékony anyagok között 5-7 méter biztonsági távolságot kell tartani. Ne használja fedett térben, csak és kizárólag szabadtéren használja.
A sütőt és alkatrészeit mindig hideg állapotban tegyük el. Sütés után csukja le a fedelet és minden égésszabályozót, hogy elfojtsa a lángot / izzó faszenet.
Soha ne hagyja a grillsütőben a parazsat és a hamut őrizetlenül. Győződjön meg arról, hogy a parazsat és a hamut teljesen eloltotta, mielőtt eltávolítja.
Mielőtt az égésteret ellátatlanul hagyja, a maradék faszenet és hamut el kell távolítani. Helyezze a maradék faszenet vagy hamut egy nem gyúlékony (fém) tárolóba és teljesen itassa át vízzel. Hagyja a faszenet és hamut a fém tárolóban 24 órán keresztül, mielőtt kiüríti.
Nedvesítse meg teljesen a grill alatti és körülötti területet, nehogy sütés-főzés vagy takarítás közben kiesett parázstól vagy égő széntől kigyulladjon a terület.
Várjuk meg, amíg a fémtartály és a tartalma teljesen kihűl, és csak utána távolítsuk el a megmaradt hamut.
4. / TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS
Ne hagyja, hogy a faszén és/vagy fa maradjon a tüzelődoboz és főzőkamra falain. Ha nem így cselekszik, azzal a fém, ill. a grillsütő élettartamát csökkenti.
A sütőt és a fűtő kemencét meleg vizes szappanos vízzel. Tisztítsa és törölje szárazra, majd vonja be vékony növényi olajos réteggel.
Kívül és belül nedves törlőkendővel tisztítsa meg a grillsütőt. Kezelje a belső felületet növényi olajjal vagy növényi olajos spray-vel, hogy megelőzze a rozsdásodást.
A használaton kívüli grillsütőt mindig fedje le, hogy megvédje az időjárás viszontagságaitól.
Évente rendszeresen kezelje a sütőjét, hogy megvédje a rozsdásodástól
Ha a külső felületen rozsda jelentkezik, akkor az érintett területet fémforgáccsal vagy homokköves csiszolóvászonnal tisztítsa meg, majd kenje le jó minőségű hőálló festékkel.
A grill belső felszínén soha ne használjon festéket. Ha rozsdafoltok keletkeznek a belső felületen, akkor tisztítsa meg, majd növényi olajjal vagy növényi olajos spray-vel kezelje le, ami meggátolja a rozsdásodást.
A használaton kívüli grillsütőt gyermekektől távol, száraz, hűvös helyen tárolja!
POLYMOBIL KFT 7700 MOHÁCS, IPARI PARK
TEL: 69/301-018 www. polymobil. hu
FAX: 69/311-606 e-mail: info@polymobil. hu
Jótállási jegy
Típus: FKG-CSF35003 Faszenes grillsütő
Jótállási feltételek:
A vásárlót a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 306-307. paragrafusaiban, valamint a 151/2003. (IX. 22. ) Korm. Rendeletet módosító 72/2005. (IV. 21. ) rendelete és a 49/2003. (VII. 30) GKM rendeletekben foglaltak szerint alábbi jogok illetik meg.
A jótállás tartama a vásárlástól számított 12 hónap.
A vásárló jótállási igényét szabályosan kitöltött jótállási jeggyel érvényesítheti.
Jótállási jegyet csak dátummal és bélyegzővel ellátott és a készülék adatait tartalmazó számla alapján pótolunk.
A termék kijavítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. Ha a hiba jellege (pl. a termék kijavíthatósága, a javítás módja, az érték-csökkenés mértéke stb. ) tekintetében vita merül fel, a jótállásra kötelezett a jogszabályban erre feljogosított minőségvizsgáló szerv, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szakvéleményét köteles beszerezni. A 37/1996 (VI. 28. ) KM rendelete 1. paragrafusa szerint ? a Vállalat a vásárlói kifogást csak az áru eladásakor adott fizetési bizonylat (számla) bemutatását követően köteles megvizsgálni.? Ha a kötelezett a minőségvizsgálatra előírt kötelezettségét igazoltan nem teljesíti, a jogosult maga is fordulhat a minőségvizsgáló szervhez. Ha ezt követően is vita, a kötelezett és a vevő közötti jogvita eldöntésére a Bíróság jogosult.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: FKG-CSF35003 Faszenes grillsütő
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: FKG-CSF35003 Faszenes grillsütő
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: FKG-CSF35003 Faszenes grillsütő
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: FKG-CSF35003 Faszenes grillsütő
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Hibás termék esetén a vásárló választása szerint:
- Díjmentes kijavítást vagy megfelelő árleszállítást kérhet
- Ha a vásárló kijavítást kér, a javítást a hiba bejelentésétől számított 15 napon belül ? kölcsönkészülék biztosítása esetén 30 napon belül ? a vásárló érdeksérelme nélkül úgy kell elvégezni, hogy a javítás folytán a termék értéke és használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt hibátlan termékhez képest nem csökken. Ilyen javítás esetén a termékbe új alkatrészt kell beépíteni.
- Ha javítás 15, illetve 30 napon belül nem készül el, vagy a termék nem javítható, a vásárló a termék azonos típusú új termékre való cseréjét kérheti. A csere bonyolítása a kereskedelmi egységben történik, a szerviz által kiadott csereigazolás és számla bemutatásával.
- Ha cserére nincs lehetőség, vagy a vásárlónak a cseréhez fűződő érdeke megszűnt, a szerződéstől elállhat (a termék visszavásárlását kérheti. )
- Ha jótállásra kötelezett termék kijavítását a fent meghatározott (15 ill. 30 nap) nem vállalja, vagy nem végzi el, a vásárló a hibát a kötelezett költségére maga kijavíttathatja.
- A termék kicserélését kérheti a vásárló akkor is, ha termék a vásárlástól számított 3 napon belül ? termékbe épített biztonságtechnikai elemek (pl. biztosíték) hibáját kivéve- meghibásodott, a kereskedelmi egységnél. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat visszafizetik, vagy a vételár-különbözet elszámolása mellett más típusú termékeket adnak ki részére.
- A 3 napos határidőbe nem számít bele az az időtartam, amely alatt az eladó szerv nem tartott nyitva.
- A terméknek vagy főegységének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék vagy főegység tekintetében újra kezdődik.
- Meghibásodás esetén kérjük forduljon a forgalmazóhoz vagy az eladó szervhez.
- Elérhetőségeink a következők: Polymobil Kft., 7700 Mohács, Ipari park 0139/25 hrsz. Tel.: 69-301-018 E-mail: info@polymobil. hu
A jótállási igény érvényesítésének kizáró okai :
- Ha a hiba helytelen telepítésnek, rendeltetésellenes használatnak, nem jóváhagyott átalakításnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, helytelen tárolásnak, iparszerű igénybevételnek, elemi kárnak, külső tényezőknek , mint például szennyeződés, folyadékoknak, áramingadozásoknak, vismajornak tulajdonítható okokból keletkeztek.
- Vásárlási számla hiánya.
A Jótállási Jegyen szereplő ? CE? megfelelőségi jel vonatkozó rendeletek szerint az erre a jelölésre kötelezett termékre vonatkozik.

FKG-CSF350030 (FKC-C001) Kültéri faszenes grill
Jelenlegi ára: 48 260 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/fkg_csf350030_fkc_c001_kulteri_faszenes_grill_1913173877.html
<![CDATA[Vaggan kerti grill 33cm átmérőjű grillráccsal új]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/vaggan_kerti_grill_33cm_atmeroju_grillraccsal_uj_2458887146.html Vaggan kerti grill 33cm átmérőjű grillráccsal
Praktikus, kerti grill, ami igazán nem foglal sok helyet. Készíts ízletes sülteket a Vaggan kerti grillezővel!
Ideális társ minden kerti sütéshez, de kis méretének köszönhetően szétszerelve akár kirándulásokra is könnyen szállítható. Állítható magasságú grillrácsa ideális különféle ételek készítéséhez. A grillező teljes magassága 53cm, a grillrács átmérője 33cm.
Főbb jellemzők:
• Zománcozott tűztér
• Krómozott grillrács 33cm átmérővel
• Magassága: 53, 5cm
• Kis méret, nem foglal sok helyet
• Gazdaságos
• 4 pozícióban állítható grillrács

Vaggan kerti grill 33cm átmérőjű grillráccsal új
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 15:04 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 15:04:31 +0200 http://www.vatera.hu/vaggan_kerti_grill_33cm_atmeroju_grillraccsal_uj_2458887146.html
<![CDATA[Blumfeldt Trino, fekete, tűzrakótál, parázstartó, kandalló a teraszra, Ø 80 cm, acél]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 25 100 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/blumfeldt_trino_fekete_tuzrakotal_parazstarto_kandallo_a_teraszra_216_80_cm_acel_2390881928.html Blumfeldt Trino, fekete, tűzrakótál, parázstartó, kandalló a teraszra, ? 80 cm, acél
Termékkód: 10028489
Rusztikus atmoszféra és romantikus tábortűz hangulata, ezt garantálja a Blumfeldt Trino tűzrakótál. Használja a 80 cm-s átmérőjű tűzrakóhelyet egész évben: nyáron pillecukor, csavart kenyér és kukoricacső sütésére, télen pedig kellemes estéket tölthet el mellette forralt borral a teraszon vagy a kertben. A parázstartóval minden party tüzesen forró eseménnyé válik. A Trino tűzrakótál extra erős, 1, 5 mm vastagságú acéllemezből készült és ellenáll a lángoló tűzifának anélkül, hogy elégne. Soha többé nem fog megégni a pázsit és nem kell a tűzrakóhely kialakításával bajlódnia: egyszerűen helyezze el a tálat, töltse meg tüzelőanyaggal és kezdődhet is a szórakozás a tűz mellett. Magát a tűzrakótálat is könnyedén arrébb teheti a két oldalsó fogantyú segítségével, és használat után helytakarékosan felállíthatja. Alacsony, mindössze 26 cm-s magasságának köszönhetően a Trino berendezést akár grillezéshez szolgáló tűzrakóhelyként is használhatjuk (nem képezi a küldemény részét). A meggyújtatlan köteg fát tartalmazó Blumfeldt tűzrakótál a forró tábortűz ígéretével nyújt szép látványt a kertben, vagy a teraszon.
Fő jellemzők:
Robusztus tűzrakó tál extra erős, 1, 5 mm-es acéllapból Alkalmas tűzrakásra fából, szénből és faszénből Tűzbiztos védőlakk, véd a rozsdásodás ellen is Műszaki paraméterek:
Magas hordozhatóság és helytakarékos tárolás Fogantyúk az egyszerű áthelyezéshez Biztonságos tábortűz égett pázsit, vagy tűzrakóhely építése nélkül Használható grillezővel Küldemény tartalma:
1 x tűzrakó tál Használati útmutató Termék méretei:
Méretek: 96 x 26 cm (? x mélység) Tömeg: kb. 8, 7 cm
Képek:

Blumfeldt Trino, fekete, tűzrakótál, parázstartó, kandalló a teraszra, Ø 80 cm, acél
Jelenlegi ára: 25 100 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/blumfeldt_trino_fekete_tuzrakotal_parazstarto_kandallo_a_teraszra_216_80_cm_acel_2390881928.html
<![CDATA[BBQ Collection Fedeles, kerekes kerti grillsütő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/bbq_collection_fedeles_kerekes_kerti_grillsuto_2453974886.html ITT A TAVASZ!!!!! ! MEGÉRKEZETT A GRILLSZEZON
Termékleírás:
- két keréken gurul, könnyű mozgatni
- fedeles, a fedőn szabályozható szellőzéssel
- méretek: 73, 5 cm magas, 72 x 47, 5 cm, a sütőrács felülete 43 x 43 cm
- a sütő oldalán fa rácsos tartó található az alapanyagok, olaj, fűszerek vagy az elkészült sültek tárolására
NÉZD MEG TÖBBI AUKCIÓNKAT, 15. 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!!!

BBQ Collection Fedeles, kerekes kerti grillsütő
Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-29 14:21 ]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:21:42 +0200 http://www.vatera.hu/bbq_collection_fedeles_kerekes_kerti_grillsuto_2453974886.html
<![CDATA[JK-116 Gáz-Infra Grillsütő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 160 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/jk_116_gaz_infra_grillsuto_1913173973.html Önsúly: 2, 3 kg
Gázfogyasztás: 169 g/Hr
Teljesítmény: 2, 3 KW
Autómata kikapcsolóval
Rozsdamentes acél ház
CO kibocsátás 800 PPM
GÁZ-INFRA GRILLSÜTŐ
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
GÁZPATRON NEM TARTOZÉKA KÉSZÜLÉKNEK
CIKKSAZÁM: JK116
A GÁZPATRON NEM TARTOZÉKA KÉSZÜLÉKNEK
Fontos! Kérem használat előtt olvassa el!
Ezek az utasítások az Ön javát szolgálják, ezért ajánljuk, hogy figyelmesen olvassa el mielőtt használatba helyezné a grill sütőt. Miután megismerte a műveletet, kérjük tartsa biztonságos helyen, amennyiben a jövőben szüksége lenne rá.
KIZÁRÓLAG SZABADBAN HASZNÁLJA A TERMÉKET!
Figyelmeztetés!
- Legyen nagyon óvatos, hiszen a sütő nagyon felforrósodhat. Gyerekektől tartsa távol, kikapcsolt állapotban is (amikor hideg).
- Amennyiben elhasználódtak a tömítések, vagy sérültek ne használja a készüléket, mert szivároghat, megsérülhet, illetve nem működik megfelelően.
- Ha szivárgásveszélyt érzékel (gáz szag), azonnal vigye ki a készüléket, egy jól szellőző helyre ahol az észlelt szivárgás megszüntethető.
- Ha érzékelni szeretné a szivárgásveszélyt, azt mindenképpen szabadban tegye és ne lánggal, hanem szappanos vízzel.
Fontos!
A berendezés közvetlenül nyomás alatt van! Csak gázkazettával, vagy annak kompatibilis megoldásával használható, mely megfelel az EN417 szabványnak.
Amennyiben elmozdítja a készüléket, ellenőrizze azt, hogy minden megfelelő helyen van-e. A használt patronokat, mindig biztonságos helyre tegye. Ne szúrja le sehová, és ne dobja tűzbe.
BIZTONSÁGI PATRON
? Figyelmeztetés a készülékkel kapcsolatban
(1)Tartsa távol a patront, más tűzveszélyes készüléktől, illetve közvetlen napsugárzástól. Győződjön meg róla hogy használat után elzárta a csapot. Soha ne tartsa olyan helyen, ahol a hőmérséklet meghaladja a 40°C-ot.
(2)Ne tárolja zárt területen.
(3)Ne szúrja le vagy égesse el az üres dobozt.
(4)Ne töltse újra a gázt.
(5)Tartsa gyermekektől távol.
(6)Amikor cserélni szeretné a patront, először győződjön meg róla, hogy valójában üres(rázza meg kissé, hogy hallja a folyadék által keltett zajt).
(7)Gyúlékony anyagoktól és a faltól tartsa megfelelő távolságra.
(8)A patront jól szellőző helyre kell tenni távol minden gyújtóforrástól, nyílt lángtól, elektromos vezetéktől és más személyektől.
Összeszerelés:
1. Állítsa be a gombot
Ellenőrizze a gáz-láng-hő ellenőrzési gombot, és állítsa ? off? pozícióba.
2. Nyissa ki a gáz kazetta elfedésére szolgáló fedelet, hogy ki tudja szedni a gáz-kazettát.
3. Keresse meg a gázpatront. Erre van szükség, (vagy egy alternatív megoldásra) a közvetlen nyomáshoz, mely megfelel az EN417 szabványnak.
4. Ennek biztosítására illessze be képen látható módon a patront.
5. Húzza le a gázkart ? lock? pozícióba, majd ellenőrizze a szivárgást(szag alapján vagy szappanos vízzel). Amennyiben minden rendben a grill készen áll a sütésre.
6. Tekerje a kontrol gombot az óramutató járásával megegyező irányba, hogy meggyulladjon a láng, és tekerje a kívánt pozícióba. A legjobb eredményt akkor érheti el ha 4-5percig alacsony fokozaton előmelegíti a sütőt.
7. A controll gombot tekerje ? off? állásba, majd a gázkart is helyezze vissza alapállásba. Ezután távolítsa el a gázpatront, és tárolja száraz hűvös helyen.
Adatai:
Méret: 89 x 246 x 196 cm
Önsúly: 2, 3 kg
Gáz-fogyasztás: 169 g/Hr
Kapacitás: 2, 3 kW (2000 Kcal/Hr)
Automata kikapcsolóval
rozsdamentes acél ház
INFRA GRILL
CO kibocsátás 800 PPM
NE CSUKJA BE A GRILLT, AMÍG A KÉSZÜLÉK ÜZEMEL!
Kérjük vegye figyelembe, mielőtt üzembe helyezné a készüléket:
A gáznyomásnak köszönhetően, az első beindításnál kisebb lángok csaphatnak fel.
Biztonsági okokból, a gázpatron eltávolítása után a kontrolgombot csavarja el pár alkalommal. Ez biztosítja, hogy a pipában használt gáz távozzon.
SOHA NE PRÓBÁLJA A PATRONT ELTÁVOLÍTANI MIKÖZBEN A KÉSZÜLÉK ÜZEMEL!
Mindig gondoskodjon a gázkazetta eltávolításáról, ha a grillsütőt nem használják.
Ügyeljen rá hogy a grillt mindig tartsa száraz helyen, kímélve a sérülésektől.
Tartsa távol a patront nyílt lángtól, elektromos tűztől és más emberektől. Amennyiben gázszagot érez azonnal vigye levegőre a készüléket, ahol leáll a szivárgás. Amennyiben ellenőrizni szeretné azt ne lánggal hanem szappanos vízzel tegye.
Rendszeresen ellenőrizze a készüléket, különösen tárolás után.
Ez a berendezés közvetlen nyomást alkalmaz, csak akkor használható a bután gáz vagy más kompatibilis alternatíva, amennyiben megfelel az EN417 szabványnak.
A terméket csak letisztítva pakolja el használat után. Először nedves, majd száraz ronggyal törölje le, de semmiképpen ne vegyi anyaggal vagy alkohollal.
Soha ne használja éghető anyag közelében, és a szomszédos felületektől legalább 1 méter távolságban helyezze el.
Kizárólag jól szellőző helyen
használható
Csak szabadtéri használatra:
- Ne használja közvetlen napsütésben!
- Homoktól és szennyeződéstől óvja és tartsa távol!
- Kizárólag egyenes felületen használja, ne használja műanyag felületen!
- Ne használja a lakásban!
- SOHA NE MÓDOSÍTSA a készüléket!
Figyelmeztetés: A készülék egyes részei nagyon forróvá válhatnak, gyermekektől tartsa távol!
1. Ne használjon aeroszolos sprayt működés közben!
2. Ne hagyja felügyelet nélkül a működő terméket!
3. Kerüljük az égető állványt, közvetlen használat után és közben!
4. Vízszintes helyen működtesse!
5. A készüléket gyúlékony anyagoktól és más tárgyaktól, faltól minimum 30cm távolságra használja.
Jótállási jegy
Típus: JK-116 hordozható gáz grillsütő
Jótállási feltételek:
A vásárlót a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 306-307. paragrafusaiban, valamint a 151/2003. (IX. 22. ) Korm. Rendeletet módosító 72/2005. (IV. 21. ) rendelete és a 49/2003. (VII. 30) GKM rendeletekben foglaltak szerint alábbi jogok illetik meg.
A jótállás tartama a vásárlástól számított 12 hónap.
A vásárló jótállási igényét szabályosan kitöltött jótállási jeggyel érvényesítheti.
Jótállási jegyet csak dátummal és bélyegzővel ellátott és a készülék adatait tartalmazó számla alapján pótolunk.
A termék kijavítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. Ha a hiba jellege (pl. a termék kijavíthatósága, a javítás módja, az érték-csökkenés mértéke stb. ) tekintetében vita merül fel, a jótállásra kötelezett a jogszabályban erre feljogosított minőségvizsgáló szerv, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szakvéleményét köteles beszerezni. A 37/1996 (VI. 28. ) KM rendelete 1. paragrafusa szerint ? a Vállalat a vásárlói kifogást csak az áru eladásakor adott fizetési bizonylat (számla) bemutatását követően köteles megvizsgálni.? Ha a kötelezett a minőségvizsgálatra előírt kötelezettségét igazoltan nem teljesíti, a jogosult maga is fordulhat a minőségvizsgáló szervhez. Ha ezt követően is vita, a kötelezett és a vevő közötti jogvita eldöntésére a Bíróság jogosult.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: JK-116 GRILLSÜTŐ
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: : JK-116 GRILLSÜTŐ
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: : JK-116 GRILLSÜTŐ
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Ellenőrző szelvény
Meghibásodás bejelentése: 200______hó_________nap
Megjavítva átadva: 200______hó_________nap
Hibaok: _____________Javítás módja: ______________
Munkalapszám: ________________________________
Jótállás új határideje: 200___________hó________nap
____________________aláírás P. H. Jótállási szelvény
Modell: : JK-116 GRILLSÜTŐ
Eladás kelte: 200_____________hó____________nap
Eladó szerv:
___________________
aláírás P. H.
Hibás termék esetén a vásárló választása szerint:
- Díjmentes kijavítást vagy megfelelő árleszállítást kérhet
- Ha a vásárló kijavítást kér, a javítást a hiba bejelentésétől számított 15 napon belül ? kölcsönkészülék biztosítása esetén 30 napon belül ? a vásárló érdeksérelme nélkül úgy kell elvégezni, hogy a javítás folytán a termék értéke és használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt hibátlan termékhez képest nem csökken. Ilyen javítás esetén a termékbe új alkatrészt kell beépíteni.
- Ha javítás 15, illetve 30 napon belül nem készül el, vagy a termék nem javítható, a vásárló a termék azonos típusú új termékre való cseréjét kérheti. A csere bonyolítása a kereskedelmi egységben történik, a szerviz által kiadott csereigazolás és számla bemutatásával.
- Ha cserére nincs lehetőség, vagy a vásárlónak a cseréhez fűződő érdeke megszűnt, a szerződéstől elállhat (a termék visszavásárlását kérheti. )
- Ha jótállásra kötelezett termék kijavítását a fent meghatározott (15 ill. 30 nap) nem vállalja, vagy nem végzi el, a vásárló a hibát a kötelezett költségére maga kijavíttathatja.
- A termék kicserélését kérheti a vásárló akkor is, ha termék a vásárlástól számított 3 napon belül ? termékbe épített biztonságtechnikai elemek (pl. biztosíték) hibáját kivéve- meghibásodott, a kereskedelmi egységnél. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat visszafizetik, vagy a vételár-különbözet elszámolása mellett más típusú termékeket adnak ki részére.
- A 3 napos határidőbe nem számít bele az az időtartam, amely alatt az eladó szerv nem tartott nyitva.
- A terméknek vagy főegységének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék vagy főegység tekintetében újra kezdődik.
- Meghibásodás esetén kérjük forduljon a forgalmazóhoz vagy az eladó szervhez.
- Elérhetőségeink a következők: Polymobil Kft., 7700 Mohács, Ipari park 0139/25 hrsz. Tel.: 69-301-018 E-mail: info@polymobil. hu
A jótállási igény érvényesítésének kizáró okai :
- Ha a hiba helytelen telepítésnek, rendeltetésellenes használatnak, nem jóváhagyott átalakításnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, helytelen tárolásnak, iparszerű igénybevételnek, elemi kárnak, külső tényezőknek , mint például szennyeződés, folyadékoknak, áramingadozásoknak, vismajornak tulajdonítható okokból keletkeztek.
- Vásárlási számla hiánya.
A Jótállási Jegyen szereplő ? CE? megfelelőségi jel vonatkozó rendeletek szerint az erre a jelölésre kötelezett termékre vonatkozik.
POLYMOBIL KFT 7700 MOHÁCS, IPARI PARK
TEL: 69/301-018 www. polymobil. hu
FAX: 69/311-606 e-mail: info@polymobil. hu

JK-116 Gáz-Infra Grillsütő
Jelenlegi ára: 10 160 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/jk_116_gaz_infra_grillsuto_1913173973.html
<![CDATA[FASZENES GRILLEZŐ,Könnyű összeszerelés és használat]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/faszenes_grillezo_konnyu_osszeszereles_es_hasznalat_2453454737.html Kifejezetten grillezésre tervezve!
A fergeteges kerti partyk vagy családi összejövetelek elhagyhatatlan kelléke
Tulajdonságok:
Könnyű összeszerelés, egyszerű használat
Nincs szükség telepítésre, rögzítésre
Kizárólag kültéri használatra
Kizárólag saját felelősségre használható
Gyermekek számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott
Modell: MD-8038
A csomag tartalma:
1 db Barbecue Grill állvány
1 db Sütőrács
1 db Hamutálca
 
FASZENES GRILLEZŐ,Könnyű összeszerelés és használat
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-28 16:03 ]]>
Tue, 28 Mar 2017 16:03:25 +0200 http://www.vatera.hu/faszenes_grillezo_konnyu_osszeszereles_es_hasznalat_2453454737.html
<![CDATA[Minőségi vízhatlan grill takaróponyva, most akár 1 Ft-ért, végkiárusítás !!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 401 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/minosegi_vizhatlan_grill_takaroponyva_most_akar_1_ft_ert_vegkiarusitas_2454070028.html saját táskájában, új termék
mérete 107x60x68 cm szélesség, mélység, magasság
NAPONTA TÖLTÖK FEL 1 FT-OS TERMÉKEKET, CSOMAGOKAT
ÖSSZEVÁRÁSRA, EGYBE POSTÁZÁSRA VAN LEHETŐSÉG
KLIKK ISMERJ + oldalra
LICITET NEM TÖRLÖK

Minőségi vízhatlan grill takaróponyva, most akár 1 Ft-ért, végkiárusítás !!!!
Jelenlegi ára: 401 Ft
Az aukció vége: 2017-03-29 20:14 ]]>
Wed, 29 Mar 2017 20:14:02 +0200 http://www.vatera.hu/minosegi_vizhatlan_grill_takaroponyva_most_akar_1_ft_ert_vegkiarusitas_2454070028.html
<![CDATA[Mobil,Party kemence]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 275 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/mobil_party_kemence_2455292933.html
Mobil,Party  kemence
Jelenlegi ára: 275 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-01 20:26 ]]>
Sat, 01 Apr 2017 20:26:01 +0200 http://www.vatera.hu/mobil_party_kemence_2455292933.html
<![CDATA[ÜSTHÁZ+BOGRÁCS+SZELETSÜTŐ+FEDŐ! NAGY ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/usthaz_bogracs_szeletsuto_fedo_nagy_uj_2455916921.html GYORSABB ÉS KÉNYELMESEBB FŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ!
Részei:
- Üstház( 16-20-25-30l-es bográccsal használható)
-16l-es zománcozott vagy 15l-es rozsdamentes bogrács
- Bográcsfedő zománc vagy rozsdamentes
- Füles Szeletsütő zománcozott vagy natúr vas( átm.: 45cm)
- Fakanál 50cm-es
-Az alján kivehető hamutálcával.
-Üstház magassága: kb 150cm
Darabokra szedhető, a könnyebb tárolás végett.
A egyes darabok külön- külön is megvásárolhatóak.
TERMÉKEIM KÖZÖTT MÁS MÉRETBEN IS TALÁL ÜSTHÁZAT+ TÖBBFÉLE BOGRÁCSOZÓ, GRILLEZŐ TERMÉKET!
-BOGRÁCSOK, GRILLEZŐK, TÖBBFAJTA ÁLLVÁNY, EGYÉB KERTI SZETTEK
Várom érdeklődését.
Több termék vásárlása esetén egybecsomagolva a postaköltség jelentősen kevesebb

ÜSTHÁZ+BOGRÁCS+SZELETSÜTŐ+FEDŐ! NAGY ÚJ!
Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:16 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:16:19 +0200 http://www.vatera.hu/usthaz_bogracs_szeletsuto_fedo_nagy_uj_2455916921.html
<![CDATA[Kültéri kemence, sütő tűztér (magyar termék)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 180 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/kulteri_kemence_suto_tuzter_magyar_termek_2452632476.html Saját (magyar) fejlesztésünk, termékünk. A második képen egy beépítési példa látható (ami teljes egészében szintén a saját kezünk munkája).
Elsősorban kültéri sütő építéséhez használható. A tűztér mélysége lehetővé teszi, hogy a hőteljesítményt a tűztérben sütés közben hátul elférő parázs hőleadása növelje.
A tűztér helyszíni összeállítása és beépítése nem igényel kemenceépítési szakmai ismereteket. Az elemeket összetartó tűzálló ragasztó és külső fém rögzítő keret alaptartozékok, az árában benne foglaltatnak.
Tűzálló könnyűbeton anyagú, a szerkezetben egy füstjárat is van a tűztér felett, aminek kivezetése 150mm átmérővel az utolsó elemen van. Igény esetén megoldható a füstjárat "megfordítása", azaz a kémény kivezetés előre is kerülhet.
A hőtartó képességet beépítéskor min. 12cm téglafallal növelni (körbeépíteni) szükséges! (További többlet hőtartást biztosít, és ajánljuk is, hogy a téglafal és a kemencerendszer között néhány cm rést homokkal kitöltsenek. Üvegtörmelékkel is keverni lehet a homokot, ez tovább növeli a hőtároló tömeget. )
Az alaptermék (ami az első képen látható, és amire az ár vonatkozik) egy első, egy hátsó, és 2db köztes elemből áll. A tűztér mélysége további közelemekkel növelhető (+ 20cm, +20e/db).
Alaptartozékok:
- samotthabarcs az elemek egymáshoz ragasztásához
- összefogatás vas alkatrészei
- 2cm vtg samottlapok belülre az aljába, ehhez szükséges ragasztó
- 150mm átmérőjű pillangószelep
Opciós tartozékok:
- hőmérő
Méretek:
beépítési, külső méretek
- szélesség 82cm
- magasság 74cm
- mélység 76cm + ajtó (első elem 8cm, hátsó és köztes elem 20cm)
belső méretek
- szélesség 65cm
- magasság 35cm
- mélység 65cm
Mivel a termék minden eleméből nincs állandó raktárkészletünk, ezért kérem, hogy számoljanak a gyártás esetleges 1-3 hetes átfutási idejével!
A termék Bajnán vagy Bp. -en vehető át,   személyautóval szállítható.
 
 
Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok!
 
Kérem nézzen körül további termékeim között is!
 
Kültéri kemence, sütő tűztér (magyar termék)
Jelenlegi ára: 180 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-26 23:49 ]]>
Sun, 26 Mar 2017 23:49:47 +0200 http://www.vatera.hu/kulteri_kemence_suto_tuzter_magyar_termek_2452632476.html
<![CDATA[Mobil,Party kemence]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 235 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/mobil_party_kemence_2456255393.html A kiegészítőkröl érdeklődjön.
A kemencék folyamatosan készülnek, ha éppen nincs készen akkor kb. 2 héten belül elkészítem.
50km belül ingyenes szállítás, messzebbre üzemanyagárban történik.
A jelenlegi készletről érdeklődjön mert máshol is hirdetem!

Mobil,Party kemence
Jelenlegi ára: 235 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-04 12:26 ]]>
Tue, 04 Apr 2017 12:26:19 +0200 http://www.vatera.hu/mobil_party_kemence_2456255393.html
<![CDATA[PARTY ÜSTHÁZ PECSENYÉZŐ SZETT! VASTAG, MÉLY TEPSI]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/party_usthaz_pecsenyezo_szett_vastag_mely_tepsi_2457142811.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.

PARTY ÜSTHÁZ PECSENYÉZŐ  SZETT! VASTAG, MÉLY TEPSI
Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:50 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:50:25 +0200 http://www.vatera.hu/party_usthaz_pecsenyezo_szett_vastag_mely_tepsi_2457142811.html
<![CDATA[ÜSTHÁZ, BOGRÁCS (10L), FÜLES SZELETSÜTŐ, FEDŐ! ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 18 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/usthaz_bogracs_10l_fules_szeletsuto_fedo_uj_2455919177.html Részei:
- Üstház( 10-13l-es bográccsal használható)
-10l-es zománcozott vagy rozsdamentes bogrács
- Bográcsfedő zománc vagy rozsdamentes
- Szeletsütő, füles, zománcozott vagy natúr vas( átm.: 45cm)
- Fakanál 50cm-es
Üstház magassága: kb 150cm
A kéménnyel ellátott üstház, kényelmesebb és gyorsabb főzést tesz lehetővé.
Az alján kivehető hamutálcával.
Darabokra szedhető, a könnyebb tárolás végett.
A egyes darabok külön- külön is megvásárolhatóak.
A képen látható 10-13l-es bográccsal használható üstön kívül nagyobbat, 16-20l-es bográccsal használhatót is tudok kínálni.
Várom érdeklődését.
Termékeim között több bográcsozással, grillezéssel kapcsolatos terméket is talál.
Több termék vásárlása esetén egybecsomagolva a postaköltségg jelentőse kevesebb

ÜSTHÁZ, BOGRÁCS (10L), FÜLES SZELETSÜTŐ, FEDŐ! ÚJ!
Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:20 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:20:01 +0200 http://www.vatera.hu/usthaz_bogracs_10l_fules_szeletsuto_fedo_uj_2455919177.html
<![CDATA[ÖNTÖTTVAS BORONA TÁRCSA 18KG+NAGY ÜSTHÁZ!1.OSZT.ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/ontottvas_borona_tarcsa_18kg_nagy_usthaz_1_oszt_uj_2455916666.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.
7MERCURIUS
ÖNTÖTTVAS BORONA TÁRCSA 18KG+NAGY ÜSTHÁZ!1.OSZT.ÚJ
Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:14 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:14:56 +0200 http://www.vatera.hu/ontottvas_borona_tarcsa_18kg_nagy_usthaz_1_oszt_uj_2455916666.html
<![CDATA[Kovácsoltvas Üstház]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 22 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/kovacsoltvas_usthaz_2459162678.html Mérete kb:   75 cm magas.
Szép dísze a kertnek, bárhol kényelmesen és praktikusan lehet vele a szabadban főzni!
Szűkítő van benne, amivel kisebb bográccsal is használható (a képen ez is látható)
Kérhető fekete színben !
Ha egyedi elképzelése van írja meg, megoldjuk!
Nézzen körül nálam, megéri , hetente bővül a választék!
A termékeket a mindenkori postai díjszabás szerint postázom!
Szállítási díj függ súlytól és mérettől, csak a végleges megrendelés esetén tudok pontos szállítási költséget mondani!!!!

Kovácsoltvas Üstház
Jelenlegi ára: 22 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 10:27 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 10:27:57 +0200 http://www.vatera.hu/kovacsoltvas_usthaz_2459162678.html
<![CDATA[Kerti gázos grill-sütő-bográcsozó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 18 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/kerti_gazos_grill_suto_bogracsozo_2455373354.html Kerti gázos grill-sütő-bográcsozó
Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-02 07:43 ]]>
Sun, 02 Apr 2017 07:43:10 +0200 http://www.vatera.hu/kerti_gazos_grill_suto_bogracsozo_2455373354.html
<![CDATA[PARTY ÜSTHÁZ +NAGY SZELETSÜTŐ+20-25L BOGRÁCS! ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 800 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/party_usthaz_nagy_szeletsuto_20_25l_bogracs_uj_2455916834.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.
7MERCURIUS
PARTY ÜSTHÁZ +NAGY SZELETSÜTŐ+20-25L BOGRÁCS! ÚJ!
Jelenlegi ára: 24 800 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:15 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:15:49 +0200 http://www.vatera.hu/party_usthaz_nagy_szeletsuto_20_25l_bogracs_uj_2455916834.html
<![CDATA[Fa nyárs, rablóhús, saslikpálca 100 db-os]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 199 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/fa_nyars_rablohus_saslikpalca_100_db_os_2255994359.html ~100 db-os fa nyárs, rablóhús, saslikpálca csomag. Mérete: 20 cm. A feltüntetett ár csomagra értendő! A kerti sütögetésnél szüksége lesz a {201827: Don Carbon 2, 5 kg-os keményfából grill faszénre}.
Műszaki adatok :
Befoglaló mérete: 20x8x1 cm
Méret:
Súly: 110 g
Anyaga: fa
Szín: natur
InformációVásárlás után, csomagját összekészítjük és
küldjük az utaláshoz szükséges adatokat . Szállítási időKészlettől függően 2 munkanap!
Elsőbbséggel 1 munkanap! Szállítási díjakKézbesítés: 1290 Ft
Kézbesítés elsőbbséggel 1490 Ft
(megrendelésenként, nem termékenként)!
24990 Ft feletti megrendelés esetén Ingyenes a szállítás!
- Fizetés előre utalással lehetséges. -Fizetési módokÁtutalásSzemélyes
Fa nyárs, rablóhús, saslikpálca 100 db-os
Jelenlegi ára: 199 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/fa_nyars_rablohus_saslikpalca_100_db_os_2255994359.html
<![CDATA[Öntöttvas kerti grillező tárcsa / 45 cm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 590 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ontottvas_kerti_grillezo_tarcsa_45_cm_2459097323.html Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Öntöttvas boronatárcsa / kerti grillező - 45 cm
Kedveled a grillezést, a sült húsok és zöldségek illatát? Ezzel a hagyományos, már hungarikumnak számító öntöttvas tárcsával remek grillpartyt csaphatsz.
Indítsd a tavaszt egy belevaló sütögetéssel barátaiddal, családoddal, szomszédaiddal!
Kialakításának köszönhetően bármit megsüthetsz vele! Közepén a forró olajban/zsírban maximális hőfokon süthetsz ínycsiklandó pácolt húsokat,  saslikot, kolbászt, halat, zöldségeket és mindenféle köretet, ráadásul mindezt egyszerre elkészítheted benne.  
Sőt akár pörköltet, lecsót, vagy egyéb egytálételt is megsüthetsz/főzhetsz segítségével.  
Peremére húzhatod a már kevés sütést igénylő fogásokat.  Az így elkészült ételeket azonnal frissen, zamatosan tálalhatod, és a finom ételek mellett az ebéd hangulata is teljesen más lesz.
Használata során felforrósodik, így jobb, ha sütőkesztyűt viselsz közben.
 
Ha véget ért a vacsora,  egyszerűen szétszerelheted és elteheted a következő alkalomig, nem fog sok helyet foglalni.  
Meleg mosószeres vízzel tisztíthatod, a rozsdásodást pedig a tárcsa bezsírozásával előzheted meg.
Tulajdonságok:
- Hordozható kerti boronatárcsa / grilltárcsa
- 3 db becsavarható láb
- Anyaga öntöttvas, vas
- Egyszerűen tisztítható
- Fogantyúkkal
- Méretei:
Tárcsa átmérője: 45 cm
Lábak: 18 cm
Eredeti ár: 14 990 Ft
Akciós ár:
9 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!

Öntöttvas kerti grillező tárcsa / 45 cm
Jelenlegi ára: 9 590 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 01:37 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 01:37:52 +0200 http://www.vatera.hu/ontottvas_kerti_grillezo_tarcsa_45_cm_2459097323.html
<![CDATA[Szalonnasütő, bográcsozó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 30 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/szalonnasuto_bogracsozo_2457382556.html Szalonnasütő, bográcsozó
Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-27 12:32 ]]>
Mon, 27 Mar 2017 12:32:24 +0200 http://www.vatera.hu/szalonnasuto_bogracsozo_2457382556.html
<![CDATA[KOVÁCSOLT VAS DISZKOSZ SÜTŐ EDÉNY !6-8FŐ!MAGYAR!ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 800 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/kovacsolt_vas_diszkosz_suto_edeny_6_8fo_magyar_uj_2457144860.html KATT a logóra összes aukció!
 
 
 
 
 
TERMÉKEIM KÖZÖTT TÖBBFÉLE EDÉNYT TALÁL,
BOGRÁCSOZÁSHOZ, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉBE STB:
 
 
 
 
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 
    
 
 
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
 
 
 
 
7MERCURIUS
KOVÁCSOLT VAS DISZKOSZ SÜTŐ EDÉNY !6-8FŐ!MAGYAR!ÚJ
Jelenlegi ára: 10 800 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 16:04 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 16:04:24 +0200 http://www.vatera.hu/kovacsolt_vas_diszkosz_suto_edeny_6_8fo_magyar_uj_2457144860.html
<![CDATA[BOGRÁCS ÁLLVÁNY TEKERŐS! CSAVART LÁBAKKAL 128CM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/bogracs_allvany_tekeros_csavart_labakkal_128cm_2457142787.html  
 
 
  KATT A KÉPRE
 
 
 
 
BOGRÁCS ÁLLVÁNY TEKERŐS! CSAVART LÁBAKKAL 128CM
Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:50 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:50:13 +0200 http://www.vatera.hu/bogracs_allvany_tekeros_csavart_labakkal_128cm_2457142787.html
<![CDATA[ROZSDAMENTES ACÉL SZELETSÜTŐ,BORONA TÁRCSA!55CM ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/rozsdamentes_acel_szeletsuto_borona_tarcsa_55cm_uj_2453001962.html  
 
 
 
 
ROZSDAMENTES ACÉL SZELETSÜTŐ,BORONA TÁRCSA!55CM ÚJ
Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-27 19:34 ]]>
Mon, 27 Mar 2017 19:34:06 +0200 http://www.vatera.hu/rozsdamentes_acel_szeletsuto_borona_tarcsa_55cm_uj_2453001962.html
<![CDATA[Kerti grillező, nagy méretű - Szuper ár!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/kerti_grillezo_nagy_meretu_szuper_ar_2455511561.html Kerti grillező, nagy méretű - Szuper ár!!!
Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-02 16:10 ]]>
Sun, 02 Apr 2017 16:10:56 +0200 http://www.vatera.hu/kerti_grillezo_nagy_meretu_szuper_ar_2455511561.html
<![CDATA[Ipari kontakt grill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ipari_kontakt_grill_2454027608.html Ipari kontakt grill
Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-29 17:58 ]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:58:05 +0200 http://www.vatera.hu/ipari_kontakt_grill_2454027608.html
<![CDATA[Kő grill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 25 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ko_grill_2453540693.html Kő grill
Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-28 19:56 ]]>
Tue, 28 Mar 2017 19:56:29 +0200 http://www.vatera.hu/ko_grill_2453540693.html
<![CDATA[Profi fa tüzelésű mobil kemence]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 660 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/profi_fa_tuzelesu_mobil_kemence_2454020507.html Profi, fa tüzelésű mobil kemence.
Rendezvényekre, éttermeknek és otthoni használatra is kiválóan alkalmas.
A kemence sütőfelületének mérete: 80 x 110 cm.
A kemence egyszeri felfűtéséhez, kb. 20-25 kg fa szükséges, mellyel 10 - 12 kg hús, vagy 5 kenyér (kb. 15 kg) süthető.
A kemence cserépből és agyagból készült, régi hagyományos dongakemence, külső fele szigetelt, kályhás vakolattal burkolt.
A kemence speciális alvázra épült, amely lehetővé teszi a szállítását, vagy bármely alapra való elhelyezését, súlya összesen kb. 1400 kg.
Több méretben is rendelhető.
A legnagyobb pizzakemence sütőterének átmérője 120 cm.
A kemence rendelkezik cserép tetővel és fatárolóval.
Csak kemence test rendelése is lehetséges.
Igény szerint a kemencét házhoz szállítjuk.
Az ár, a 80 x 110 cm sütőterületű kemencére vonatkozik.
A kemencét rendelésre készítjük el!

Profi fa tüzelésű mobil kemence
Jelenlegi ára: 660 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-29 16:24 ]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:24:24 +0200 http://www.vatera.hu/profi_fa_tuzelesu_mobil_kemence_2454020507.html
<![CDATA[Kerti bográcsoló, grillező]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 42 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/kerti_bogracsolo_grillezo_2458150157.html Megtekintés után, személyes átvétellel tudom átadni, súlya miatt postázni nem lehet.

Kerti bográcsoló, grillező
Jelenlegi ára: 42 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-09 22:52 ]]>
Sun, 09 Apr 2017 22:52:54 +0200 http://www.vatera.hu/kerti_bogracsolo_grillezo_2458150157.html
<![CDATA[NAGY TELESZKÓPOS GRILL ÉS BOGRÁCSÁLLVÁNY! FEKETE!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/nagy_teleszkopos_grill_es_bogracsallvany_fekete_2457142670.html Használatukkal sokkal kényelmesebben hozzá lehet férni a bográcshoz.
NEM CSAK NAGYMÉRETŰ BOGÁRCSHOZ, GRILLEZŐHÖZ:
NAGYSÁGA KÉNYELMES HOZZÁFÉRÉST TESZ LEHETŐVÉ A KÉSZÜLŐ ÉTELHEZ.
NAGY FEKETE TELESZKÓPOS ÁLLVÁNY:
-Max magasság: 190cm
-Összecsukva: 108cm
-Lánc hossza: 80cm és 50cm
-Súly: 3, 9KG
Könnyedén tárolható és szállítható.
Stabil minőségi darabok
Magyar gyártmány.
TERMÉKEIM KÖZÖTT
TEKERŐS,
TŰZTERES-TEKERŐS,
TELESZKÓPOS BETŰZŐS STB.
 ÁLLVÁNY IS MEGTALÁLHATÓ
A bogrács és a tűztér csak illusztráció, de igény esetén többféle méretben megvásárolhatóak.
Kérem licit előtt érdeklődjön a készleten lévő típusokról.
Várom érdeklődését
Termékeim között több bográcsozással, grillezéssel kapcsolatos kiegészítőt is talál.
Több termék vásárlása esetén egybecsomagolva a postaköltség kevesebb

NAGY TELESZKÓPOS  GRILL ÉS BOGRÁCSÁLLVÁNY! FEKETE!
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:49 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:49:55 +0200 http://www.vatera.hu/nagy_teleszkopos_grill_es_bogracsallvany_fekete_2457142670.html
<![CDATA[Campingaz gáz grillező Texas us]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 45 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/campingaz_gaz_grillezo_texas_us_2458615874.html 3 éves garanciával árulták, 1 éve vettük, de még ki sem bontottuk.

Campingaz gáz grillező Texas us
Jelenlegi ára: 45 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 04:22 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 04:22:24 +0200 http://www.vatera.hu/campingaz_gaz_grillezo_texas_us_2458615874.html
<![CDATA[Grill tárcsa egyedi gyártású gázos]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/grill_tarcsa_egyedi_gyartasu_gazos_2452102766.html Grill tárcsa egyedi gyártású gázos
Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-25 19:30 ]]>
Sat, 25 Mar 2017 19:30:18 +0100 http://www.vatera.hu/grill_tarcsa_egyedi_gyartasu_gazos_2452102766.html
<![CDATA[Új nagy multifunkciós BBQ barbecue faszenes grill grillező füstölő kerti sütő grillsütő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 22 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/uj_nagy_multifunkcios_bbq_barbecue_faszenes_grill_grillezo_fustolo_kerti_suto_grillsuto_2459532266.html kerti sütő grillsütő
 
Főbb jellemzők:
Tartós fém váz
Hőmérséklet kijelzővel a fedelén
Légáramlás-vezérlés
Az állítható oldalsó szellőzőnyílással szabályozhatjuk a hőmérsékletet
Két nagy kereke segítségével könnyen mozgatható
Alul praktikus polccal
Műszaki adatok:
Magasság kb: 123 cm
Teljes szélesség: kb. 85 cm
Teljes mélység: kb. 48 cm
Grill felület nagysága: kb. 46 cm x 35 cm
Nagy sütőtér: kb. 51 cm széles, 38 cm átmérőjű
Alsó polc: kb. 44 cm x 33 cm
Kerekek: 15 cm átmérő
Anyaga: porszórt fém - hőálló festékkel bevonva
Súlya: kb. 13 kg
Szerelési anyagokkal és összeszerelési útmutatóval.
FONTOS! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS és 
kizárólag E-MAILBEN vagyok elérhető!
A leütés után a vételár kiegyenlítésére maximum három munkanapot tudok várni.
Ezután leadom az értékelést és újra meghirdetem a terméket.
A rendelés kizárólag előre utalás után lehetséges.
A postaköltség 1500 Ft, a kiszállítás kb. 4-10 munkanap.  
Kérlek, hogy csak akkor licitálj, hogyha a fentieket elfogadod! Köszönöm.
Nézd meg a többi termékemet is!
Új nagy multifunkciós BBQ barbecue faszenes grill grillező füstölő  kerti sütő grillsütő
Jelenlegi ára: 22 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 11:50 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 11:50:18 +0200 http://www.vatera.hu/uj_nagy_multifunkcios_bbq_barbecue_faszenes_grill_grillezo_fustolo_kerti_suto_grillsuto_2459532266.html
<![CDATA[ÖNTÖTTVAS BORDÁZOTT-SIMA SZELETSÜTŐ! 51X24CM ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/ontottvas_bordazott_sima_szeletsuto_51x24cm_uj_2455916714.html KATT A LOGÓRA
KATT A KÉPKOLLÁZSRA:
ÖNTÖTTVAS  KONYHAI ÉS KERTI ESZKÖZÖK:
KATT A KÉPKOLLÁZSRA:

ÖNTÖTTVAS BORDÁZOTT-SIMA SZELETSÜTŐ! 51X24CM ÚJ!
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:15 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:15:09 +0200 http://www.vatera.hu/ontottvas_bordazott_sima_szeletsuto_51x24cm_uj_2455916714.html
<![CDATA[KOVÁCSOLT VAS DISZKOSZ SÜTŐ EDÉNY !8-9FŐ! 25CMÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/kovacsolt_vas_diszkosz_suto_edeny_8_9fo_25cmuj_2455916981.html KATT a logóra összes aukció!
 
 
 
 
 
TERMÉKEIM KÖZÖTT TÖBBFÉLE EDÉNYT TALÁL,
BOGRÁCSOZÁSHOZ, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉBE STB:
 
KATT A KÉPRE:
 
HASZNOS, PRAKTIKUS KONYHAI ESZKÖZÖK:
 
 
 
 
 
 
 
 
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 
    
 
 
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
 
 
 
 
7MERCURIUS
KOVÁCSOLT VAS DISZKOSZ SÜTŐ EDÉNY !8-9FŐ! 25CMÚJ!
Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:16 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:16:40 +0200 http://www.vatera.hu/kovacsolt_vas_diszkosz_suto_edeny_8_9fo_25cmuj_2455916981.html
<![CDATA[SZENES LAPÁT,KÁLYHALAPÁT! KEMENCE HAMUZÓ,ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/szenes_lapat_kalyhalapat_kemence_hamuzo_uj_2457142844.html  
 KATT a logóra összes aukció!
 
 
    
megtekintésükhöz
KATT
A KÉPKOLLÁZSOKRA:
      
 
 
 
 
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK:
GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
 
megtekintésükhöz
KATT
A KÉPKOLLÁZSRA:
 
 
KATT
A KÉPEKRE:
 
 
 FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
 
KATTINTSON A KÉPEKRE:
 
 
 
 
7MERCURIUS
SZENES LAPÁT,KÁLYHALAPÁT! KEMENCE HAMUZÓ,ÚJ!
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:50 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:50:50 +0200 http://www.vatera.hu/szenes_lapat_kalyhalapat_kemence_hamuzo_uj_2457142844.html
<![CDATA[ÜSTHÁZ(CSŐVEL)+VAS SZELESÜTŐ BORONA TÁRCSA 45CM!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 800 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/usthaz_csovel_vas_szelesuto_borona_tarcsa_45cm_2457142835.html  
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
HASZNOS, PRAKTIKUS KONYHAI ESZKÖZÖK:
7MERCURIUS
ÜSTHÁZ(CSŐVEL)+VAS SZELESÜTŐ BORONA TÁRCSA 45CM!
Jelenlegi ára: 15 800 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:50 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:50:43 +0200 http://www.vatera.hu/usthaz_csovel_vas_szelesuto_borona_tarcsa_45cm_2457142835.html
<![CDATA[FEKETE TEKERŐS-TŰZTERES BOGRÁCS-GRILLEZŐ ÁLLVÁNY!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/fekete_tekeros_tuzteres_bogracs_grillezo_allvany_2453000423.html ÖSSZES TERMÉK-KATT A LOGÓRA
AZ AUKCIÓ A FEKETE TŰZTERES-TEKERŐS ÁLLVÁNYRA VONATKOZIK
(termékeim között megtalálható ezüst színűben is, külön aukcióban)
 
 
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
HASZNOS, PRAKTIKUS KONYHAI ESZKÖZÖK:
7MERCURIUS
FEKETE TEKERŐS-TŰZTERES BOGRÁCS-GRILLEZŐ ÁLLVÁNY!
Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-27 19:28 ]]>
Mon, 27 Mar 2017 19:28:21 +0200 http://www.vatera.hu/fekete_tekeros_tuzteres_bogracs_grillezo_allvany_2453000423.html
<![CDATA[Bogrács eladó!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/bogracs_elado_2459221079.html Bogrács eladó!
Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 12:27 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 12:27:18 +0200 http://www.vatera.hu/bogracs_elado_2459221079.html
<![CDATA[Multifunkciós grill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/multifunkcios_grill_2458209593.html Felniből készített, három lábú grillező készülék.
Alul parázsfogó, felül nikkelezett rács van.   
Fával, szénnel, brikettel használható.
Lehet rajta grillezni, szalonnát sütni, bográcsozni, vagy tábortüzet rakni.
45 cm széles, 50 cm magas, kb 15 kg. Kályhafestékkel kezelt.
Örök, masszív darab, szél, kutya, macska, jókedélyű barátok nem döntik fel.

Multifunkciós grill
Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-10 03:45 ]]>
Mon, 10 Apr 2017 03:45:45 +0200 http://www.vatera.hu/multifunkcios_grill_2458209593.html
<![CDATA[Új Gáz BBQ Grill 3 + 1 in 2 szín, fekete, ezüst, grillsütő, gázgrill, gáz grill sütő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 67 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/uj_gaz_bbq_grill_3_1_in_2_szin_fekete_ezust_grillsuto_gazgrill_gaz_grill_suto_2452576403.html Szín: EZÜST, FEKETE
Kérem, a készleten lévő színekről leütés előtt érdeklödjön!
3 fő égők  8500 BTU (25500 BTU összes = körülbelül 7, 5 kW)
1 oldalsó égőfej
 piezo gyújtás
2 kerék,  
szállítási idő: 4-6 munkanap

Új Gáz BBQ Grill 3 + 1 in 2 szín, fekete, ezüst, grillsütő, gázgrill, gáz grill sütő
Jelenlegi ára: 67 900 Ft
Az aukció vége: 2017-03-26 22:05 ]]>
Sun, 26 Mar 2017 22:05:30 +0200 http://www.vatera.hu/uj_gaz_bbq_grill_3_1_in_2_szin_fekete_ezust_grillsuto_gazgrill_gaz_grill_suto_2452576403.html
<![CDATA[Barbecue BBQ grill összecsukható grillező ÚJ !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 600 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/barbecue_bbq_grill_osszecsukhato_grillezo_uj_2458611707.html Termékméret: 30 × 25, 5 × 28, 5 cm.
Ha a termék átvétele vagy postázása sürgős, tehát adott dátumra kell (pl. születésnapra, utazás előtt, stb. ), leütés előtt kérem érdeklődjön, mert ha a raktárkészlet elfogyott, lehet hogy várni kell rá kb. 1-2 hétig.
Barbecue BBQ grill összecsukható grillező ÚJ !
Jelenlegi ára: 9 600 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 04:18 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 04:18:14 +0200 http://www.vatera.hu/barbecue_bbq_grill_osszecsukhato_grillezo_uj_2458611707.html
<![CDATA[BergHOFF faszenes grillező]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 999 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/berghoff_faszenes_grillezo_2459347205.html A grillező méretei:
Faszenes mérete: 30x50 cm
Grillező rács mérete: 27x48 cm
Faszán tartó mérete: 22, 5x49 cm
Bemutató darab! A termék benzinkúton volt kiállítva, ezért apróbb karcolások  lehetnek rajta a szállítás miatt, amivel eddig azonban még nem találkoztunk. Nem eredeti csomagolásban, de hiánytalanul kerül leszállításra! Soha nem használt, teljes értékű termék!
BergHOFF faszenes grillező
Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 17:30 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 17:30:53 +0200 http://www.vatera.hu/berghoff_faszenes_grillezo_2459347205.html
<![CDATA[Petra Electric német elektromos barbecue grill készülék (2100W)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 502 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/petra_electric_nemet_elektromos_barbecue_grill_keszulek_2100w_2455180010.html Kompakt kialakítás, kényelmesen elfér akár egy kisebb erkélyen is, de kempingezéshez is ideális.
Kevés vizet kell önteni az alsó csepegtető tálcába, így egyrészt a húsok, zöldségek is kevésbé száradnak ki, másrészt a tisztítás is sokkal egyszerűbb. A tartozék állvány két perc alatt készre állítható és stabilan tartja a grillkészüléket. Könnyen tisztítható króm bevonatú grilltálca, praktikus fogóval.
Teljesítmény: 2100W
Grillezési felület: 35 x 24 cm
Üzemi feszültség: 230V
Fröccsenő folyadék ellen védett ki-/bekapcsoló gomb.
Beépített túlmelegedés védelem.
A csepegtető tálca mosogatógépben mosható.
A készüléket kompletten a saját dobozában adom, azonban a magyar nyelvű leírást sajnos nem találom hozzá, de igen egyszerű a használata és adja magát az összeállítása is.

Petra Electric német elektromos barbecue grill készülék (2100W)
Jelenlegi ára: 502 Ft
Az aukció vége: 2017-04-01 15:51 ]]>
Sat, 01 Apr 2017 15:51:02 +0200 http://www.vatera.hu/petra_electric_nemet_elektromos_barbecue_grill_keszulek_2100w_2455180010.html
<![CDATA[KOMPLETT PARTY ÜSTHÁZ SÜTÖGETŐ,BOGRÁCSOZÓ SZETT!ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/komplett_party_usthaz_sutogeto_bogracsozo_szett_uj_2453001335.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.
AZ ÖNTÖTTVAS FŐZŐ ESZKÖZÖK:
Az öntöttvas eszközök használata valóban a vaskorszakba nyúlik vissza. Idővel feledésbe merült a használatuk, de szerencsére ma újra reneszánszukat élik, és szinte nélkülözhetetlen darabnak számíthatnak a főzni szeretők konyhájában.
 Az öntöttvas edények egyik nagy előnye, hogy szinte mindenféle tűzhelyen használhatóak, kezdve a hagyományos gáztűzhelytől a kerámialaposig.
Az öntöttvas edény nagyon jól tartja a hőt, így a benne készült étel íze dúsabb, zamatosabb. Másfelől pedig az edényből a főzés alatt kioldódott vas nemhogy ártalmas, de kifejezetten kedvező az emberi szervezet számára.
Különösen ajánlják az öntöttvas edények használatát a vegetáriánusoknak és vérszegényeknek is – egyfelől a zöldséges ételek is ropogósabbak, vitamindúsabbak maradnak benne, másfelől pedig a húsmentes étkezés miatt kimaradó vastartalomhoz így mégis hozzájutunk.
 Az öntöttvas edénybe nem fog leragadni a főztünk, ha az a felület, amelyik az étellel érintkezésbe kerül, megfelelően olajos. Hosszú időre megóvjuk, és már a következő alkalomra előkészíthetjük az edényt, ha minden használat után megtisztítjuk és vékonyan kiolajozzuk.
És fontos: az öntöttvas edények annál jobbak, minél többet használjuk azokat, minél öregebbek.
7MERCURIUS
KOMPLETT PARTY ÜSTHÁZ SÜTÖGETŐ,BOGRÁCSOZÓ SZETT!ÚJ
Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-27 19:30 ]]>
Mon, 27 Mar 2017 19:30:17 +0200 http://www.vatera.hu/komplett_party_usthaz_sutogeto_bogracsozo_szett_uj_2453001335.html
<![CDATA[Öntöttvas boronatárcsa / kerti grillező - 45 cm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 880 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ontottvas_boronatarcsa_kerti_grillezo_45_cm_2458746473.html Öntöttvas boronatárcsa / kerti grillező - 45 cm
Kedveled a grillezést, a sült húsok és zöldségek illatát? Ezzel a hagyományos, már hungarikumnak számító öntöttvas tárcsával remek grillpartyt csaphatsz.
Indítsd a tavaszt egy belevaló sütögetéssel barátaiddal, családoddal, szomszédaiddal!
Kialakításának köszönhetően bármit megsüthetsz vele! Közepén a forró olajban/zsírban maximális hőfokon süthetsz ínycsiklandó pácolt húsokat, saslikot, kolbászt, halat, zöldségeket és mindenféle köretet, ráadásul mindezt egyszerre elkészítheted benne.
Sőt akár pörköltet, lecsót, vagy egyéb egytálételt is megsüthetsz/főzhetsz segítségével. Peremére húzhatod a már kevés sütést igénylő fogásokat. Az így elkészült ételeket azonnal frissen, zamatosan tálalhatod, és a finom ételek mellett az ebéd hangulata is teljesen más lesz.
Használata során felforrósodik, így jobb, ha sütőkesztyűt viselsz közben. Ha véget ért a vacsora, egyszerűen szétszerelheted és elteheted a következő alkalomig, nem fog sok helyet foglalni. Meleg mosószeres vízzel tisztíthatod, a rozsdásodást pedig a tárcsa bezsírozásával előzheted meg.
Technikai információk:
Hordozható kerti boronatárcsa / grilltárcsa
3 db becsavarható láb
Anyaga öntöttvas, vas
Egyszerűen tisztítható
Fogantyúkkal
Méretei: Tárcsa átmérője: 45 cm Lábak: 18 cm
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 14990 Ft
Akciós ár:
9880Ft

Öntöttvas boronatárcsa / kerti grillező - 45 cm
Jelenlegi ára: 9 880 Ft
Az aukció vége: 2017-04-04 11:32 ]]>
Tue, 04 Apr 2017 11:32:51 +0200 http://www.vatera.hu/ontottvas_boronatarcsa_kerti_grillezo_45_cm_2458746473.html
<![CDATA[Ariete 734 Coukí elektromos asztali grillező, 700 W, narancssárga]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 342 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ariete_734_couki_elektromos_asztali_grillezo_700_w_narancssarga_2206959203.html Ariete 734 Coukí elektromos asztali grillező, 700 W, narancssárga
Termékkód: 10026994
Igen, helyesen olvassa! Ami első pillantásra egy ügyes felfújt formára emlékeztet, valójában nem más mint egy kerámia lemezes grillező, amely alatt egy erős fűtőtekercs rejtőzik. Ennek köszönhetően 700 Wattos teljesítménnyel grillezhet tökéletes steaket, tojást, tenger gyümölcseit, zöldséget és sok mást. A Coukí az Ariete-től egy innovatív elektromos asztali grillező, amely minden asztalon elfér, és probléma nélkül készíti el ételeit. A tapadásmentes kerámia felület lehetővé teszi a kevés zsiradékkal való gyors sütést, ezáltal a hús szaftos marad, a zöldség pedig ropogós és vitaminokban gazdag. Az eltávolítható hálózati kábelnek és a praktikus fogantyúnak köszönhetően a Coukí készülék kényelmesen hordozható konyhai kesztyű nélkül is a konyhából az étkezőbe, ahol friss dizájnjával dekoratív elemként is szolgál. A tartószerkezetről eltávolítható kerámia lemez egyszerűen kihűthető, azután pedig a tisztítása is gyerekjáték.
Fő jellemzők:
Elektromos asztali grillező innovatív dizájnnal Erős teljesítmény: 700 Watt Eltávolítható grillező lemez kerámia felülettel Praktikus tartószerkezet Csúszásmentes gumis lábak Műszaki paraméterek:
Kábel hossza: kb. 87 cm Bekapcsoló/kikapcsoló gomb állapotjelző LED-del Kézzel mosható grillező lemez Tápcsatlakozás: 220-240 V, 50-60 Hz (a hálózati csatlakozó a csomagolás része) Küldemény tartalma:
1 x tartószerkezet 1 x kerámia lemez 1 x hálózati kábel Használati utasítás
Termék méretei:
kb. 37 x 8, 5 x 24, 5 cm (SZxMxM) Tömege: kb. 1, 35 kg
Képek:

Ariete 734 Coukí elektromos asztali grillező, 700 W, narancssárga
Jelenlegi ára: 2 342 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/ariete_734_couki_elektromos_asztali_grillezo_700_w_narancssarga_2206959203.html
<![CDATA[Klarstein Monstertruck grill, füstölő, BBQ, acél, fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 220 110 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/klarstein_monstertruck_grill_fustolo_bbq_acel_fekete_2313752108.html Klarstein Monstertruck grill, füstölő, BBQ, acél, fekete
Termékkód: 10029072
élje meg grillezést teljesen máshogy! A Klarstein Monstertruck a grillezésből valódi kulináris élményt varázsol. A rusztikus grill kocsi minden alkalomhoz tökéletes illik, legyen szó a családi összejövetelek változatosabbá tételéről, finom steak sütésről, vagy hal, hús és kolbász füstölésről. A grill kocsival egyszerre sok embernek lesz képes ételt készíteni. A készülék ezen kívül dizájnjával is büszkélkedhet - teljes egészében fekete acél lemezből készült, vadnyugati stílusban.
Minden grillezéshez, BBQ-hoz és füstöléshez három munkafelületet kínál a Monstertruck: az első grillező felület 3200 cm? (80 x 40 cm) méretével a központi részt foglalja el, és elegendő helyet biztosít a zöldségek, halak vagy egyéb húsok grillezéséhez. Az 2000 cm? (50 x 40 cm) felületű oldalsó grillnek kisebb összejöveteleken vagy elkülönített elkészítés (pl. grillezett zöldség) esetén veszi hasznát. Mindkét grill különálló tűzkamrával és fedéllel rendelkezik, tehát amíg az egyiket grillezésre használja, a másikon füstölhet vagy lassan főzhet. A fő grillen található hőmérő megkönnyíti a füstölés alatt történő hőmérséklet ellenőrzést.
A grill legnagyobb előnye a füstölő torony, amely 4 felületet kínál, egyenként 1250 cm? (40 cm átmérő) mérettel hal, sonka vagy házi kolbász füstöléséhez. A gyűjtő rendszer összegyűjti a felesleges zsiradékot, amely a tárolóedénybe kerül, így megakadályozható a zsír égése. A kéményen található ventilációs szelep szabályozza a füstölés intenzitását, valamint a hőmérő segítségével könnyen elérhető a megfelelő hőmérséklet. Füstölésen kívül a füstölőt az ételek melegítéséhez és melegen tartásához is használhatja.
A kényelmes munka érdekében a Klarstein Monstertruck egy 1400 cm? (70 x 20 cm) méretű segéd grillfelületet is biztosít. Az oldalsó grill felső része főzőfelületként is használható. A gyors munkát a fő grill alatt található vágott fa tartó is segíti. A 3 cm vastag fa fogantyú gondoskodik róla, hogy senki ne égesse meg az ujját. A 2 acélkerék pedig megkönnyíti a grill kocsi mozgatását, áthelyezését.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék összeszerelhető készletként van szállíta. Az összeszereléshez 2 személy javasolt, így az megközelítőleg 2 órát vesz igénybe.
Fő jellemzők:
Rusztikus grill kocsi grillezéshez, sütéshez, pároláshoz, füstöléshez vagy melegítéshez 3 önálló egység: fő grill, oldalsó grill, füstölő Teljes egészében robusztus acél lemezből készült, vadnyugati stílusban Nagy grillező felület: 5200 cm? (3200 cm? fő grill, 2000 cm? oldalsó grill) Ideális alacsony hőfokon való főzéshez is (100 °C alatt) Műszaki paraméterek:
4 emeletes füstölő, mindegyik 1250 cm? felülettel Minden grillező terület szorosan zárodó fedéllel Füstőlő ajtó kampós zárral 2 hőmérő (fő grill és füstölő) hőfok kijelzéssel 427 °C / 800 °F-ig Tűzkamrák rácsokkal és hamutartó résszel Füst ellenőrzés a füstölőn és az oldalós kéményen található ventilációs szelep által 3 cm vastag és 19 cm hosszú fa fogantyú az égés elleni védelemért Központi munkafelület: 1400 cm? Kiegészítő főzőfelület az oldalsó grill tetején Gyűjtő csatornák és zsírtároló edény Acél kerekek az egyszerű áthelyezés érdekében Nagy méretű vágott fa tároló a fő grill alatt Küldemény tartalma:
1 x grill (összeszerelhető készlet) Használati utasítás Termék méretei:
összméret: kb. 160 x 200 x 40 cm (SZxMxM) Fő grill mérete: kb. 40 x 80 cm (? xM) Oldalsó grill mérete: kb. 40 x 50 cm (? xM) Füstölő mérete: kb. 40 x 125 cm (? xM) Fő grill munkamagassága: kb. 80 cm Oldalsó grill munkamagassága: kb. 65 cm Füstölő munkamagassága: kb. 110 cm össztömeg: kb. 130 kg
Képek:

Klarstein Monstertruck grill, füstölő, BBQ, acél, fekete
Jelenlegi ára: 220 110 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/klarstein_monstertruck_grill_fustolo_bbq_acel_fekete_2313752108.html
<![CDATA[-Disznóperzselő szabályozható lánggal, szigetelésh]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/disznoperzselo_szabalyozhato_langgal_szigetelesh_2459543618.html Keveset használt disznóperzselő eladó. Lángszabályzós, kb 5m gumicsővel. Én szigetelés készítéshez használtam.
Postázás esetén a hossza miatt túlméretesnek számit költség szempontjából.
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
 
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!
-Disznóperzselő szabályozható lánggal, szigetelésh
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 12:33 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 12:33:37 +0200 http://www.vatera.hu/disznoperzselo_szabalyozhato_langgal_szigetelesh_2459543618.html
<![CDATA[Kenyeres KOSÁR bográcsoláshoz, kinti sütéshez LÉGYHÁLÓVAL!!!! új]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/kenyeres_kosar_bogracsolashoz_kinti_suteshez_legyhaloval_uj_2459623043.html Kenyeres KOSÁR bográcsoláshoz, kinti sütéshez LÉGYHÁLÓVAL!!!! új
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 15:54 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 15:54:33 +0200 http://www.vatera.hu/kenyeres_kosar_bogracsolashoz_kinti_suteshez_legyhaloval_uj_2459623043.html
<![CDATA[Fa nyelű húsvilla csipesz lapát grillezés sütögetés fontos kelléke]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/fa_nyelu_husvilla_csipesz_lapat_grillezes_sutogetes_fontos_kelleke_2457678527.html
Fa nyelű húsvilla csipesz lapát grillezés sütögetés fontos kelléke
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-08 06:28 ]]>
Sat, 08 Apr 2017 06:28:32 +0200 http://www.vatera.hu/fa_nyelu_husvilla_csipesz_lapat_grillezes_sutogetes_fontos_kelleke_2457678527.html
<![CDATA[Grillcsirkesütő nyársak]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/grillcsirkesuto_nyarsak_2458560389.html Grillcsirkesütő nyársak
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 01:35 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 01:35:04 +0200 http://www.vatera.hu/grillcsirkesuto_nyarsak_2458560389.html
<![CDATA[Grillnyárs készlet, fa nyelű, fém, 4 db]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/grillnyars_keszlet_fa_nyelu_fem_4_db_2459511488.html Fa nyelű, fém nyárs
Nem új, de soha nem volt használva, a nyele kopottas.
Az ár a négy darabra együtt érvényes.
Grillnyárs készlet, fa nyelű, fém, 4 db
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 11:10 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 11:10:31 +0200 http://www.vatera.hu/grillnyars_keszlet_fa_nyelu_fem_4_db_2459511488.html
<![CDATA[PB gázégő , bogrács alátét]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 800 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/pb_gazego_bogracs_alatet_2456560394.html körlángos pb gázégő, bográcsalátét, komplett tűzhely!
hossz: kb 55 cm, lángátmérő: 15 cm , magasság 8cm, cső hossz: kb 150 cm
Vadi új!
PB gázégő , bogrács alátét
Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2017-04-05 07:08 ]]>
Wed, 05 Apr 2017 07:08:54 +0200 http://www.vatera.hu/pb_gazego_bogracs_alatet_2456560394.html
<![CDATA[Gázzsámoly 3 lábú PB 5,5 kW]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_3_labu_pb_5_5_kw_2457320810.html Anyaga: öntött vas
Színe: fekete
Mérete: 41 cm hosszú 13 cm magas
35 cm átmérő
Müszaki adatok:
kimeneti teljesitmény: 5, 5 kw-G30/G31
Fogyasztás: 380g/h
Gáznyomás: 30mb
Gázfajta: propán -bután (I3 B6P)
Gázzsámoly 3 lábú PB 5,5 kW
Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2017-03-31 08:29 ]]>
Fri, 31 Mar 2017 08:29:57 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_3_labu_pb_5_5_kw_2457320810.html
<![CDATA[Búbos kemence kültéri hordozható]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 39 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/bubos_kemence_kulteri_hordozhato_2457839471.html Méretei: 65 cm széles,   76 cm hosszú és 53 cm magas.
110 kg
Búbos kemence kültéri hordozható
Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-08 19:28 ]]>
Sat, 08 Apr 2017 19:28:15 +0200 http://www.vatera.hu/bubos_kemence_kulteri_hordozhato_2457839471.html
<![CDATA[Kemence ajtók.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/kemence_ajtok_2454613679.html A kemence ajtó teljesen használható állapotban van, üveges csere miatt lett kibontva.  
Kemence ajtók.
Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-31 09:36 ]]>
Fri, 31 Mar 2017 09:36:56 +0200 http://www.vatera.hu/kemence_ajtok_2454613679.html
<![CDATA[PARTY ÜSTHÁZ +VASTAG RM SZELETSÜTŐ +BOGRÁCS +FEDŐ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 26 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/party_usthaz_vastag_rm_szeletsuto_bogracs_fedo_2453373581.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
TERMÉKEIM KÖZÖTT TÖBBFÉLE ÜSTHÁZ SZETTET IS TALÁL!
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK,
FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.
7mercurius
PARTY ÜSTHÁZ +VASTAG RM SZELETSÜTŐ +BOGRÁCS +FEDŐ!
Jelenlegi ára: 26 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-28 11:56 ]]>
Tue, 28 Mar 2017 11:56:54 +0200 http://www.vatera.hu/party_usthaz_vastag_rm_szeletsuto_bogracs_fedo_2453373581.html
<![CDATA[LÁVAKŐ SZELETSÜTŐ TÁRCSA,PARTY ÜSTHÁZZAL!MA: 125CM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/lavako_szeletsuto_tarcsa_party_usthazzal_ma_125cm_2457141803.html  
 
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
HASZNOS, PRAKTIKUS KONYHAI ESZKÖZÖK:
7MERCURIUS
LÁVAKŐ SZELETSÜTŐ TÁRCSA,PARTY ÜSTHÁZZAL!MA: 125CM
Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:49 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:49:00 +0200 http://www.vatera.hu/lavako_szeletsuto_tarcsa_party_usthazzal_ma_125cm_2457141803.html
<![CDATA[Üst 100 literes , inox, saválló]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 59 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/ust_100_literes_inox_savallo_2459093990.html Méretek, átmérő 67cm , belmagasság, 44cm, fenékrész, 45 cm és a súlya 8. 5 kg Üstházzal és üstház nélkül is lehet kérni , üstház 8500 forint Üst 100 literes 59900 forint
Postai utánvéttel vagy személyes átvétel
Üst 100 literes , inox, saválló
Jelenlegi ára: 59 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 01:11 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 01:11:28 +0200 http://www.vatera.hu/ust_100_literes_inox_savallo_2459093990.html
<![CDATA[Kemence: Magyar, kézműves, égetett agyag termék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 145 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/kemence_magyar_kezmuves_egetett_agyag_termek_2458902254.html Kemence: Magyar, kézműves, égetett agyag termék
Jelenlegi ára: 145 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 15:35 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 15:35:26 +0200 http://www.vatera.hu/kemence_magyar_kezmuves_egetett_agyag_termek_2458902254.html
<![CDATA[Őszi AKCIÓÓÓ!!! Kemence]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 249 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/oszi_akciooo_kemence_2455632479.html
Őszi AKCIÓÓÓ!!!      Kemence
Jelenlegi ára: 249 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-02 22:33 ]]>
Sun, 02 Apr 2017 22:33:30 +0200 http://www.vatera.hu/oszi_akciooo_kemence_2455632479.html
<![CDATA[Profi fa tüzelésű kemence]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 660 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/profi_fa_tuzelesu_kemence_2457265511.html Profi, fa tüzelésű kemence.
Rendezvényekre, éttermeknek és otthoni használatra is kiválóan alkalmas.
A kemence sütőfelületének mérete: 80 x 110 cm A kemence egyszeri felfűtéséhez, kb. 20-25 kg fa szükséges, mellyel 10 - 12 kg hús, vagy 5 kenyér (kb. 15 kg) süthető.
A kemence cserépből és agyagból készült, régi hagyományos dongakemence.
Külső fele szigetelt, kályhás vakolattal burkolt.
A kemence speciális alvázra épült, amely lehetővé teszi a szállítását, vagy bármely alapra való elhelyezését.
A kemence súlya összesen kb. 1400 kg.
A szállítható kemencéink, éppen olyan jól használhatók, mint a helyben épített testvéreik.
Több méretben is rendelhető.
A legnagyobb kemence sütőterének átmérője 120 cm.
A kemence rendelkezik cserép tetővel és fatárolóval.
Igény szerint a kemencét házhoz szállítjuk.
Csak kemence test rendelése is lehetséges.
Az ár, a 80 x 110 cm sütőterületű kemencére vonatkozik.
A kemencét rendelésre készítjük el!

Profi fa tüzelésű kemence
Jelenlegi ára: 660 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 22:46 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 22:46:20 +0200 http://www.vatera.hu/profi_fa_tuzelesu_kemence_2457265511.html
<![CDATA[Rozsdamentes üst 40L]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/rozsdamentes_ust_40l_2459497178.html Mérete:
-átmérő felül: 52 cm 
-átmérő alul: 33 cm
-magasság: 30. 5 cm 
Űrtartalom:  40 liter
Rozsdamentes üst 40L
Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-25 08:48 ]]>
Sat, 25 Mar 2017 08:48:17 +0100 http://www.vatera.hu/rozsdamentes_ust_40l_2459497178.html
<![CDATA[Zománcozott öntöttvas bogrács piros 10.8 literes]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/zomancozott_ontottvas_bogracs_piros_10_8_literes_2459497190.html 10. 8 literes (37 x 16 cm)
Zománcozott öntöttvas bogrács piros 10.8 literes
Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-25 08:48 ]]>
Sat, 25 Mar 2017 08:48:19 +0100 http://www.vatera.hu/zomancozott_ontottvas_bogracs_piros_10_8_literes_2459497190.html
<![CDATA[Rozsdamentes tálaló bogrács 0.8l]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 890 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/rozsdamentes_talalo_bogracs_0_8l_2458769717.html Rozsdamentes tálaló bogrács 0. 8l
Anyaga:  rozsdamentes acél
Méretei:  16, 5 cm átmérőjű; 7, 5 cm magas
Űrtartalma:  800 ml
Tisztítása:  Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Ajánljuk:  tálaláshoz, kerti partira, gasztronómiai rendezvényekre.

Rozsdamentes tálaló bogrács 0.8l
Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 12:25 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 12:25:59 +0200 http://www.vatera.hu/rozsdamentes_talalo_bogracs_0_8l_2458769717.html
<![CDATA[réz bogrács készlet eladó!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 35 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/bogracs_fozoedeny_allvany/rez_bogracs_keszlet_elado_2454417212.html           jön a nyár.. igazi party kellék csak elegánsan... nagyapámé volt.. de nem volt használva.. max 2 x.. !!
          de ezt látni is rajta nem tisztitottam meg igy áll régóta...
    átvehető mendén személyesen illetve a Keletiben vagy postai uton... : -)
       
réz bogrács készlet eladó!
Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-30 18:03 ]]>
Thu, 30 Mar 2017 18:03:18 +0200 http://www.vatera.hu/rez_bogracs_keszlet_elado_2454417212.html
<![CDATA[Faszenes grill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 61 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/faszenes_grill_2199011852.html összecsukható az oldalán a polc,  beépített sörnyitó
Hamutálca kényelmes elhelyezése, a mobilis a 2 kerék és a nagy fogantyúnak köszönhetően.
 
Faszenes grill
Jelenlegi ára: 61 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/faszenes_grill_2199011852.html
<![CDATA[ORION állványos elektromos GRILL (Szombathely)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 100 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/orion_allvanyos_elektromos_grill_szombathely_2458196240.html átvehető személyesen Szombathelyen
ORION állványos elektromos GRILL (Szombathely)
Jelenlegi ára: 5 100 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 00:52 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 00:52:49 +0200 http://www.vatera.hu/orion_allvanyos_elektromos_grill_szombathely_2458196240.html
<![CDATA[Pintinox Grill villa]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/pintinox_grill_villa_2459558120.html Pintinox Grill villa
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 13:06 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 13:06:49 +0200 http://www.vatera.hu/pintinox_grill_villa_2459558120.html
<![CDATA[Gáz nyomáscsökkentő PB gázpalackhoz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/gaz_nyomascsokkento_pb_gazpalackhoz_2457678539.html Előéletéről semmit nem tudok!!!!!
Ha licitálsz lezárom!!!!! !!!!! !!!!! !!
Gáz nyomáscsökkentő PB gázpalackhoz
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-08 06:28 ]]>
Sat, 08 Apr 2017 06:28:39 +0200 http://www.vatera.hu/gaz_nyomascsokkento_pb_gazpalackhoz_2457678539.html
<![CDATA[Gázrózsa gáz rózsa égő gázégő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/gazrozsa_gaz_rozsa_ego_gazego_2457225191.html 40cm hosszú 23cm széles slag tömlő nincs hozzá anyaga 20x20 zártszelvény
Ha licitálsz lezárom!!!!! !!!!! !!!!! !!
Gázrózsa gáz rózsa égő gázégő
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 20:26 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 20:26:43 +0200 http://www.vatera.hu/gazrozsa_gaz_rozsa_ego_gazego_2457225191.html
<![CDATA[MINIGRILL retro villany SÜTŐ mini - grill készülék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/minigrill_retro_villany_suto_mini_grill_keszulek_2456088833.html MINIGRILL készüléket !
a meleg szendvics sütö működik
( külön kérésre elektromos kábelt másik hírdetásben felteszek )
átvétel személyesen Bp. II., vagy előre utalást követően Postai Csomgként feladom
MINIGRILL retro villany SÜTŐ mini - grill készülék
Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 23:24 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 23:24:18 +0200 http://www.vatera.hu/minigrill_retro_villany_suto_mini_grill_keszulek_2456088833.html
<![CDATA[Grill állvány,teljesen új,dobozában eladó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/grill_allvany_teljesen_uj_dobozaban_elado_2457526340.html Grillrács és az oldalfalak felszerelése nélkül akár szobai tartóállványnak is használható.
A termék teljesen új, bontatlan csomagolású.
Összeszerelt mérete:
62cm X 29. 5cm X 73cm
Grill állvány,teljesen új,dobozában eladó
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-07 16:39 ]]>
Fri, 07 Apr 2017 16:39:07 +0200 http://www.vatera.hu/grill_allvany_teljesen_uj_dobozaban_elado_2457526340.html
<![CDATA[GRILL SZELETSÜTŐ BORONA TÁRCSA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/grill_szeletsuto_borona_tarcsa_2458030334.html A termék új.
Az acéllemez vastagsága 2, 5mm. A tárcsa átmérője 44cm.
3db láb tartozik hozzá, hosszuk 28cm.
Súlya: 3, 7kg.
Személyesen Budapesten és Kazincbarcikán átvehető.
Igény esetén postázom!  
 
GRILL SZELETSÜTŐ BORONA TÁRCSA
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-09 15:01 ]]>
Sun, 09 Apr 2017 15:01:25 +0200 http://www.vatera.hu/grill_szeletsuto_borona_tarcsa_2458030334.html
<![CDATA[Lávaköves grill, gázgrill]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 39 999 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/lavakoves_grill_gazgrill_2452595279.html Lávaköves grill, duplafejes öntöttvas égőfejjel.
Piezoelektromos gyújtással működik, a vezérlőgombok segitségével szabályozhatjuk a hőmérsékletet.
Két oldalán acél rakodó asztalka.
Merev védőfal a grill elülső részén. Könnyen összeszerelhető.
Nyomáscsökkentő, lávakő ajándék hozzá.
Palack nélkül.

Lávaköves grill, gázgrill
Jelenlegi ára: 39 999 Ft
Az aukció vége: 2017-03-26 21:51 ]]>
Sun, 26 Mar 2017 21:51:43 +0200 http://www.vatera.hu/lavakoves_grill_gazgrill_2452595279.html
<![CDATA[AKASZTÓS BORONATÁRCSA + TŰZTÉR-TEKERŐS ÁLLVÁNY!ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/akasztos_boronatarcsa_tuzter_tekeros_allvany_uj_2455916744.html  
 
 
 
 
 TÖBBFAJTA SZELETSÜTŐ, HÚSSÜTŐ BORONA TÁRCSÁT IS TALÁL!
SZETTBEN IS!
MEGTEKINTÉSÜKHÖZ
KATT A LENTI LINKEKRE!
 
 
KERTI GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETTEK-KELLÉKEK:
KATTINTSON A KÉPRE:
 
KERÁMIA ÉS CSERÉP EDÉNYEK(KORONDI)
KEMENCÉBE!
 
 
 FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK: FATÁLAK, SZETTEK, GRILLEZÉSHEZ, KEMENCÉHEZ STB.
HASZNOS, PRAKTIKUS KONYHAI ESZKÖZÖK:
 
       
7MERCURIUS
AKASZTÓS BORONATÁRCSA + TŰZTÉR-TEKERŐS ÁLLVÁNY!ÚJ
Jelenlegi ára: 17 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:15 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:15:21 +0200 http://www.vatera.hu/akasztos_boronatarcsa_tuzter_tekeros_allvany_uj_2455916744.html
<![CDATA[Öntöttvas tárcsa vas bordás grillező hús sütő 50cm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/ontottvas_tarcsa_vas_bordas_grillezo_hus_suto_50cm_2452528118.html  
Öntöttvas lábas  bordás tárcsa  középen zsír gyűjtővel kb 50 cm.
Takarítást igényel Ár alatt 18 000 ft helyett  félárban adom.
Súlya miatt   Személyesen vehető át Vecsésen .
Megkérek minden kedves felhasználót , hogy csak kimondottan komoly szándékkal licitáljon a termékre.
A megvásárolt termékért  kérem , hogy a vatera szabályzata szerint 3 napon belül jelentkezni szíveskedjék.
Köszönöm megértését

Öntöttvas tárcsa vas bordás grillező hús sütő 50cm
Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-26 18:28 ]]>
Sun, 26 Mar 2017 18:28:31 +0200 http://www.vatera.hu/ontottvas_tarcsa_vas_bordas_grillezo_hus_suto_50cm_2452528118.html
<![CDATA[Grillezéshez bambusz csipesz bontatlan,új]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 300 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/grillezeshez_bambusz_csipesz_bontatlan_uj_2458509890.html A jó időben összegyűlik a család, barátok, s nagyon jó hangulat alakul ki egy grillezés alatt!
Kertben, kempingben nélkülözhetetlen a grillezéskor egy csipesz, amivel biztonságosan forgathatjuk a húst, akár kolbászt, szalonnát, zöldségeket...  
Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!
Grillezéshez bambusz csipesz bontatlan,új
Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2017-04-10 22:27 ]]>
Mon, 10 Apr 2017 22:27:25 +0200 http://www.vatera.hu/grillezeshez_bambusz_csipesz_bontatlan_uj_2458509890.html
<![CDATA[Faszenes kerti grill - Új!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/faszenes_kerti_grill_uj_2457802634.html Könnyű mozgatás
Formatervezett kivitele révén nagyon könnyen mozgatható grillsütő. Nem kell megeröltetnünk magunkat ahhoz, hogy a grillsütő a kert egy központi helyére kerüljön.
Rozsdamentes acél lábak
Rozsdamentes kialakítása révén nagy védelmet nyújt az időjárás viszontagságaitól, emellett pedig korrózió és roszdamentes hatással párosul.
Kerek, könnyed forma
Kerek grill fedéllel van felszerelve. A grill fedele révén nagyon gyorsan és könnyen készíthetünk csodálatos fogásokat.
      Mérete: 52, 5x62x84 cm.
          Új, dobozában.
          Személyesen Dunakeszin vehető át. Budapesti átvétel megoldható.

Faszenes kerti grill - Új!
Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-08 16:44 ]]>
Sat, 08 Apr 2017 16:44:51 +0200 http://www.vatera.hu/faszenes_kerti_grill_uj_2457802634.html
<![CDATA[Új multifunkciós grillező]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 33 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/uj_multifunkcios_grillezo_2457770522.html Tartós fémszerkezet
Hőmérő
Légáramlás-vezérlés
Állítható oldalsó nyílás
Krómozott rácsok
Szénrácsok
Két nagy kerék (Ø 15 cm)
Oldalsó fogantyúval
Polc a grill alatt
Fa tálca a grill előtt
Fa nyél
Csepegtetőtálca
Műszaki adatok:
- Magasság: kb. 117cm
- Teljes szélesség: kb. 115cm
- Teljes mélység: kb. 67cm
- Grillfelület nagysága: kb. 58x30cm
- Kis sütőtér: kb. 31cm széles, 30cm átmérőjű
- Nagy sütőtér: kb. 62, 5cm széles, 30cm átmérőjű
- Fa tálca: kb. 61x20cm, magasság: 76 cm
- Alsó polc: kb. 66x31cm
Anyaga: porszórt fém, hőálló festék
Tömeg: kb. 14, 5kg
Szerelési anyagok
Szerelési útmutató
A termék Németországból érkezik, szállítási idő 4-5 munkanap!
Személyes átvétel Budapesten.
Előre utalás ingyenes szállítás.
Postai utánvétel esetén a postaköltség 3000 Ft.
Új multifunkciós grillező
Jelenlegi ára: 33 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-08 13:32 ]]>
Sat, 08 Apr 2017 13:32:13 +0200 http://www.vatera.hu/uj_multifunkcios_grillezo_2457770522.html
<![CDATA[BORDÁZOTT ÖNTÖTTVAS(18KG)HÚSSÜTŐ BORONATÁRCSA! ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 900 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/bordazott_ontottvas_18kg_hussuto_boronatarcsa_uj_2457141872.html Bordázott, középen 7cm-es mélyítéssel.
Méretek:
Átmérő: 50cm
Magasság: 12cm
Vastagság: 2cm
Súlya: 18kg
Öntöttvas mivoltának köszönhetően tökéletesen elosztja a hőt és sokáig meg is tartja azt.
Faszénnel gázégővel egyaránt használható.
A képeken látható tartó illusztráció, nem az aukció része! A tárcsa tartóval együtt+ egy öntöttvas bográccsal kiegészítve  termékeim között megtalálható a grillező bográcsozó szett részét képezve.
MAGYAR GYÁRTMÁNY.
Várom érdeklődését.
Tekintse meg konyhai felszereléssel kapcsolatos többi termékemet is.
így a benne készült étel íze dúsabb, zamatosabb. Másfelől pedig az edényből a főzés alatt kioldódott vas nemhogy ártalmas, de kifejezetten kedvező az emberi szervezet számára. Különösen ajánlják az öntöttvas edények használatát a vegetáriánusoknak és vérszegényeknek is – egyfelől a zöldséges ételek is ropogósabbak, vitamindúsabbak maradnak benne, másfelől pedig a húsmentes étkezés miatt kimaradó vastartalomhoz így mégis hozzájutunk.  Az öntöttvas edénybe nem fog leragadni a főztünk, ha az a felület, amelyik az étellel érintkezésbe kerül, megfelelően olajos. Hosszú időre megóvjuk, és már a következő alkalomra előkészíthetjük az edényt, ha minden használat után megtisztítjuk és vékonyan kiolajozzuk. … és fontos:  az öntöttvas edények annál jobbak, minél többet használjuk azokat, minél öregebbek.

BORDÁZOTT ÖNTÖTTVAS(18KG)HÚSSÜTŐ BORONATÁRCSA! ÚJ
Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-06 15:49 ]]>
Thu, 06 Apr 2017 15:49:04 +0200 http://www.vatera.hu/bordazott_ontottvas_18kg_hussuto_boronatarcsa_uj_2457141872.html
<![CDATA[Blumfeldt Ronda, Ø95cm, acél tűzrakóhely grillsütővel, védelem a szikrák ellen, polírozott]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 39 170 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/grillsuto_racs_tarcsa/blumfeldt_ronda_216_95cm_acel_tuzrakohely_grillsutovel_vedelem_a_szikrak_ellen_polirozott_2268307958.html Blumfeldt Ronda, ? 95cm, acél tűzrakóhely grillsütővel, védelem a szikrák ellen, polírozott
Termékkód: 10028583
Már az ősidők óta lenyűgözi az embert a tűz: erősen fénylő, enyhén pattogzó, vagy titokzatosan parázsló. Most kertjében vagy teraszán kaphat egy kicsit ebből a természeti jelenségből - használhatja kellemes hangulat kialakítására, vagy barbecue grillként is. A tál átmérője 75cm, amivel elég helyet kínál az igazi tűz kialakítására fadarabokból vagy szénből. A 60cm magas, dekoratív alátét még inkább kihangsúlyozza a pattogó tűz csábító látványát. Az acélrács fedél felfogja a szikrákat és véd a kéretlen károk ellen. A csomagban egy piszkafát is mellékelünk, amellyel könnyen kezelhetjük az égő fát. A hamu a tál alsó felében gyűl össze, ami lehetővé teszi a tiszta égést. A fém tűzrakóhelyet rejtett grillsütőként is használhatjuk. Erre a célra találunk a csomagban egy 60cm nagyságú rostélyt finom barbecue készítésére és ínycsiklandozó étkek élvezetére barátaink és családunk körében. A szélén található rácsos gyűrű elégséges helyet kínál különféle eszközök elhelyezésére, vagy a már elkészült étel melegen tartására. A Blumfeldt acél tűzrakóhely látványos díszítőelem még tűz nélkül is. Attraktív középpontja lehet a kertnek, udvarnak, vagy terasznak. A tűzrakóhely teljesen acélból készült, négy lábon áll, amelyek elegáns fémgézzel vannak összekötve. A polírozott fémrészek rusztikus bájt ajándékoznak az öntöttvas tűzrakóhelynek. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a tűzrakóhelyet összeszerelésre kész készletként küldjük. A szerelés körülbelül 20 percig tart.
Fő jellemzők:
Tűzrakóhely csiszolt acélból Díszes formatervezés a négy lábon, fémhálós díszítéssel 75cm-es átmérőjű tál 60cm-es grillező rács BBQ-hoz Műszaki paraméterek:
Védőburkolat a szikrák felfogására acélrácsból Külső hálós gyűrű, különféle eszközök elhelyezésére Használható faszénnel és felaprított fával Hamu tárolása alul a tiszta égésért Piszkafa mellékelve a védőburkolat felemelésére és az égő anyag fellazítására Küldemény tartalma:
1 x tűzrakóhely tál (összeszerelésre kész készlet) 1 x rács hamura 1 x grillező rács 1 x védőburkolat, ami felfogja a szikrákat 1 x piszkafa Használati útmutató Termék méretei:
Méretek: 95 x 60cm (? x mélység) Grillsütő rács átmérője: 60cm Tömeg: kb. 12, 8kg
Képek:

Blumfeldt Ronda, Ø95cm, acél tűzrakóhely grillsütővel, védelem a szikrák ellen, polírozott
Jelenlegi ára: 39 170 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/blumfeldt_ronda_216_95cm_acel_tuzrakohely_grillsutovel_vedelem_a_szikrak_ellen_polirozott_2268307958.html
<![CDATA[KERTI PARTY GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ SZETT!ÚJ! 1.OSZT.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/kerti_party_grillezo_bogracsozo_szett_uj_1_oszt_2455917020.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.

KERTI PARTY GRILLEZŐ BOGRÁCSOZÓ  SZETT!ÚJ! 1.OSZT.
Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 15:16 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 15:16:55 +0200 http://www.vatera.hu/kerti_party_grillezo_bogracsozo_szett_uj_1_oszt_2455917020.html
<![CDATA[KOMPLETT ÖNTÖTTVAS GRILLEZŐ,BOGRÁCSOZÓ SZETT! 29KG]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 39 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/egyeb/komplett_ontottvas_grillezo_bogracsozo_szett_29kg_2456229896.html RÉSZEI:
-Öntött vas állvány tűztérrel
Állvány magassága: 110cm(állítható)
Tűztér átmérője: 37cm
Súlya: 11kg
-8 szögletű hamuzó 3 lábbal
Átmérője: 40cm
-Öntött vas tárcsa, bordázott
Átmérője 50cm
Magassága: 12cm
Súlya: 18kg
Grillezésnél a tárcsát felhelyezzük a lábra.
-A bordázott tárcsa közepén van egy mélyítés, a zsír összegyűjtése céljából. Innen kanalazva locsolgathatjuk az ételt.
-Stabil darab, magyar gyártmány, generációkra szól.
-A postaköltség 3db-ban feladva értendő.
 Össz súlyából adódóan, nem nagyon bírja el kockázat   nélkül egy karton doboz sem.
-Várom érdeklődését
A csomag tartalma:
-öntöttvas állvány, hamuzótálcával, bográcsakasztó kampóval
-bordázott öntöttvas tárcsa
A KÉPEKEN LÁTHATÓ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK IS MEGVÁSÁROLHATÓAK!
Tekintse meg konyhai felszereléssel kapcsolatos többi termékemet is.
Több termék vásárlása esetén egybecsomagolva a  postaköltség jelentősen kevesebb
KOMPLETT ÖNTÖTTVAS GRILLEZŐ,BOGRÁCSOZÓ SZETT! 29KG
Jelenlegi ára: 39 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-04 11:23 ]]>
Tue, 04 Apr 2017 11:23:33 +0200 http://www.vatera.hu/komplett_ontottvas_grillezo_bogracsozo_szett_29kg_2456229896.html
<![CDATA[saslik pálca]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/saslik_palca_2456597867.html Mérete: 41 cm hosszú és 4 mm széles.
Használható szalonnasütéshez, saslik-, rablóhús készítéséhez, grillezéshez.

saslik pálca
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-05 09:52 ]]>
Wed, 05 Apr 2017 09:52:15 +0200 http://www.vatera.hu/saslik_palca_2456597867.html
<![CDATA[disznó-perzselő , gáz- perzselő láng-szabályzós 5m csővel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/diszno_perzselo_gaz_perzselo_lang_szabalyzos_5m_csovel_2455986530.html disznó-perzselő , gáz- perzselő láng-szabályzós 5m csővel
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 18:07 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 18:07:39 +0200 http://www.vatera.hu/diszno_perzselo_gaz_perzselo_lang_szabalyzos_5m_csovel_2455986530.html
<![CDATA[Foci grill kötény Zöld]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/foci_grill_koteny_zold_2458213349.html Ajándék Férfiaknak!
Focirajongó grill kötény
Kiváló ajándék Ötlet grillezni szertő Férfiaknak!
- Szín: fehér-zöld
- Méret: 48x70 cm
- Tartalom: kötény, kesztyű, 3 grill eszköz
- Anyag: rozsdamentes acél, poliészter, pamut , fa
- Csomagolás: színes doboz labdarúgó motívumokkal

Foci grill kötény Zöld
Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-10 04:48 ]]>
Mon, 10 Apr 2017 04:48:37 +0200 http://www.vatera.hu/foci_grill_koteny_zold_2458213349.html
<![CDATA[PB gázégő , bogrács alátét Új!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 800 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/pb_gazego_bogracs_alatet_uj_2457941357.html PB gázégő , bogrács alátét Új!
Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2017-04-09 07:16 ]]>
Sun, 09 Apr 2017 07:16:12 +0200 http://www.vatera.hu/pb_gazego_bogracs_alatet_uj_2457941357.html
<![CDATA[Gázzsámoly 3 lábú PB 5,5 kW]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_3_labu_pb_5_5_kw_2459516528.html - Egyszerű használat
- Anyaga öntött vas
- Színe fekete
Mérete: 41 cm hosszú; 13 cm magas; 35 cm átmérőjű
Müszaki adatok:
kimeneti teljesitmény: 5, 5 kw-G30/G31
Fogyasztás: 380g/h
Gáznyomás: 30mb
Gázfajta: propán -bután (I3 B6P)

Gázzsámoly 3 lábú PB 5,5 kW
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 10:30 ]]>
Thu, 13 Apr 2017 10:30:36 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_3_labu_pb_5_5_kw_2459516528.html
<![CDATA[3 ÉGŐS ÖNTÖTTVAS GÁZÉGŐ! NAGY TELJESÍTMÉNY:8,6kW, 2 GÁZKÖRÖS, MASSZÍV(8,5KG),TERH.:120KG! ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 18 990 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/3_egos_ontottvas_gazego_nagy_teljesitmeny_8_6kw_2_gazkoros_massziv_8_5kg_terh_120kg_uj_2456798444.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
TERMÉKEIM KÖZÖTT TÖBBFÉLE BOGRÁCSOZÁSSAL, GRILLEZÉSSEL KAPCSOLATOS TERMÉKET IS TALÁL!
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK,
FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.
7mercurius
3 ÉGŐS ÖNTÖTTVAS GÁZÉGŐ! NAGY TELJESÍTMÉNY:8,6kW, 2 GÁZKÖRÖS, MASSZÍV(8,5KG),TERH.:120KG! ÚJ!
Jelenlegi ára: 18 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-05 19:01 ]]>
Wed, 05 Apr 2017 19:01:17 +0200 http://www.vatera.hu/3_egos_ontottvas_gazego_nagy_teljesitmeny_8_6kw_2_gazkoros_massziv_8_5kg_terh_120kg_uj_2456798444.html
<![CDATA[gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény Perfect Home]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2459052659.html gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény Perfect Home
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-11 22:19 ]]>
Tue, 11 Apr 2017 22:19:30 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2459052659.html
<![CDATA[gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2455235609.html gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-01 16:18 ]]>
Sat, 01 Apr 2017 16:18:25 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2455235609.html
<![CDATA[gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,kettő lángkör]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_ketto_langkor_2454387677.html gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,kettő lángkör
Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-30 16:28 ]]>
Thu, 30 Mar 2017 16:28:42 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_ketto_langkor_2454387677.html
<![CDATA[gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2456560397.html gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-05 07:08 ]]>
Wed, 05 Apr 2017 07:08:55 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2456560397.html
<![CDATA[gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2455695263.html gázzsámoly gázégő PB gázra,öntvény,Perfect Home
Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-03 07:59 ]]>
Mon, 03 Apr 2017 07:59:53 +0200 http://www.vatera.hu/gazzsamoly_gazego_pb_gazra_ontveny_perfect_home_2455695263.html
<![CDATA[Új BBQ barbecue grill kocsi guruló acél fa grillkocsi kerti sütő grillsütő grillező asztal zsúrkocsi]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/kiegeszitok/uj_bbq_barbecue_grill_kocsi_gurulo_acel_fa_grillkocsi_kerti_suto_grillsuto_grillezo_asztal_zsurkocsi_2459214335.html guruló acél fa kocsi grillkocsi asztal polc rács zsúrkocsi
 
Grillezés során nagy segítségünkre lehet ez a hordozható, acélból készült grillkocsi - asztal.
Főbb jellemzők:
Modern design
Praktikus acél tároló polc és rács
Oldalán fafelülettel
A kerekek segítségével könnyen mozgatható
Praktikus fa nyéllel
Védelem a szél ellen
Egyszerűen összeszerelhető
Műszaki adatok:
Teljes mérete: 86 cm x 34 cm x 80 cms
Grill felület: 49 cm x 27 cm
Súlya: 4 kg
Anyaga: acél, fa
FONTOS! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS és 
kizárólag E-MAILBEN vagyok elérhető!
A leütés után a vételár kiegyenlítésére maximum három munkanapot tudok várni.
Ezután leadom az értékelést és újra meghirdetem a terméket.
A rendelés kizárólag előre utalás után lehetséges.
A postaköltség 1500 Ft, a kiszállítás kb. 4-10 munkanap.  
Kérlek, hogy csak akkor licitálj, hogyha a fentieket elfogadod! Köszönöm.
Nézd meg a többi termékemet is!
Új BBQ barbecue grill kocsi guruló acél fa grillkocsi kerti sütő grillsütő grillező asztal zsúrkocsi
Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 13:12 ]]>
Wed, 12 Apr 2017 13:12:51 +0200 http://www.vatera.hu/uj_bbq_barbecue_grill_kocsi_gurulo_acel_fa_grillkocsi_kerti_suto_grillsuto_grillezo_asztal_zsurkocsi_2459214335.html
<![CDATA[Réz óriás üst]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 38 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/rez_orias_ust_2452525586.html Réz óriás üst
Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-26 18:19 ]]>
Sun, 26 Mar 2017 18:19:07 +0200 http://www.vatera.hu/rez_orias_ust_2452525586.html
<![CDATA[Üstház üsttel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 000 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/usthaz_usttel_2457972827.html
Üstház üsttel
Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-09 11:22 ]]>
Sun, 09 Apr 2017 11:22:58 +0200 http://www.vatera.hu/usthaz_usttel_2457972827.html
<![CDATA[PARTY ÜSTHÁZ +VAS LÁNGOSSÜTŐ HÚSSÜTŐ MÉLY TEPSI!ÚJ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 500 Ft]]> http://epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/bogracsozas_grillezes/tuzrako_usthaz_kemence/party_usthaz_vas_langossuto_hussuto_mely_tepsi_uj_2453373830.html KATT A LOGÓRA- ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE
FÁBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK
FATÁLAK, FATÁLSZETTEK, KIEGÉSZÍTŐK STB.

PARTY ÜSTHÁZ +VAS LÁNGOSSÜTŐ HÚSSÜTŐ MÉLY TEPSI!ÚJ
Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-28 11:57 ]]>
Tue, 28 Mar 2017 11:57:03 +0200 http://www.vatera.hu/party_usthaz_vas_langossuto_hussuto_mely_tepsi_uj_2453373830.html