A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Fri, 09 Oct 2015 03:30:53 +0200 Fri, 09 Oct 2015 03:30:53 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis H]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 550 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_h_2135880641.html Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő
Méretek:   41 , 42 , 43 , 44, 45, 46
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. A cipő doboz nélkül kerül postázásra.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
2123657990
Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis  H
Jelenlegi ára: 14 550 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 10:14 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 10:14:14 +0100 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_h_2135880641.html
<![CDATA[NFL mezek - Összes csapat, a legnagyobb sztárok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/amerikai_foci/nfl_mezek_osszes_csapat_a_legnagyobb_sztarok_2135760965.html Már elindult az új szezon a National Football League-ben, itt a remek alkalom, hogy beszerezd kedvenc csapatod legjobb játékosának mezét.
Egy kis ízelítő a legjobb csapatok legnagyobb sztárjaival, a teljesség igénye nélkül:
Brady, Gronkowski, Edelman (New England)
Flacco (Baltimore)
Dalton (Cincinnati)
Roethlisberger (Pittsburgh)
Luck, Gore, Vinatieri (Indianapolis)
P. Manning (Denver)
Charles (Kansas City)
Rivers (San Diego)
Romo, Bryant (Dallas)
E. Manning (New York Giants)
Griffin III (Washington)
Rodgers, Matthews (Green Bay)
Peterson (Minnesota)
Newton (Carolina)
Brees (New Orleans)
Fitzgerald (Arizona)
Kaepernick (San Francisco)
Lynch, Sherman, Wilson (Seattle)
A mezek vadonatújak, márkájuk Nike.
Méretek: S (34-36), M (38-40), L (42-44), XL (46-48), 2XL (50-52), 3XL (54-56)
Gyermek és női méretben is rendelhetők!
Vegyétek figyelembe, hogy az USA méretek picivel nagyobbak az európainál.
Megrendelés előtt mindenképp egyeztessünk a mez színéről (hazai vagy vendég), illetve hogy melyik csapatból melyik játékost választottad.
Aki legalább 2 mezt rendel egyszerre, annak a végösszegből 1000 Ft engedményt adok!
Miskolcon személyes átvétellel, más településre a postaköltség a vételárral együtt fizetendő.
Keressetek bátran, a részleteket egyeztetjük!

NFL mezek - Összes csapat, a legnagyobb sztárok
Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-27 22:47 ]]>
Tue, 27 Oct 2015 22:47:18 +0100 http://www.vatera.hu/nfl_mezek_osszes_csapat_a_legnagyobb_sztarok_2135760965.html
<![CDATA[Videoton FC dedikált kupamez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 38 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/videoton_fc_dedikalt_kupamez_2133423863.html Licitáljon a csapat által dedikált Vidi-mezre október 15-ig és segítse „ A rák ellen Fejér megyében és térségében” alapítvány munkáját!
Október 1. a mellrák elleni küzdelem világnapja, október pedig a kampány hónapja, amelyhez a Vidi a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott.   A Magyarországon is sok embert érintő kór időben felismerve legyőzhető, éppen ezért lényeges a szűréseken való részvétel - erre hívják fel ilyenkor a figyelmet világszerte.
Az idei összefogás keretén belül a Vidi ismét egy jótékonysági licitet indít vaterán, és az ebből befolyó teljes összeget a "A rák ellen Fejér Megyében és térségében” alapítvány részére ajánlja fel. Az árverés keretében egy, a csapat által is dedikált kupamez és egy szintén dedikált adidas labda kerül kalapács alá.
Az alapítvány 2000. márciusban alakult. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-egészségügyi rehabilitációs tevékenységet végez, mely közhasznú tevékenység.
Kérjük, segítse Ön is egy licittel az alapítvány munkáját! Köszönjük!
Videoton FC dedikált kupamez
Jelenlegi ára: 38 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-15 23:59 ]]>
Thu, 15 Oct 2015 23:59:00 +0200 http://www.vatera.hu/videoton_fc_dedikalt_kupamez_2133423863.html
<![CDATA[Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2133798254.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-22 10:08 ]]>
Thu, 22 Oct 2015 10:08:31 +0200 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2133798254.html
<![CDATA[NIKE Hypervenom Phantom II FG focicipő 39-45]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_hypervenom_phantom_ii_fg_focicipo_39_45_2132853428.html VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ A SZÍNRŐL ÉS MÉRETRŐL!
                                                    TÖBB SZÁZ FOCICSUKA KÖZÜL VÁLOGATHATSZ A KATALÓGUSBÓL!
KATALÓGUS ITT!
http: //qiumishijie. v. yupoo. com/
http: //liangda88. v. yupoo. com/
A termék külföldről érkezik, szállítási idő átlagosan 10-15 munkanap! Ez lehet egy kicsivel több és kevesebb is!  Minden vevő csomagszámot kap, mert a termék egyenesen a vevő címére érkezik! A termék szám alapján jól nyomon követhető, így pontosan látható, hogy hol jár a termék!
Eddig nem volt probléma egy rendeléssel sem, mindig idő előtt megérkezett a termék!

NIKE Hypervenom Phantom II FG focicipő 39-45
Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 21:49 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 21:49:59 +0200 http://www.vatera.hu/nike_hypervenom_phantom_ii_fg_focicipo_39_45_2132853428.html
<![CDATA[Eladó Nike air max Premium TÖBB MÉRETBEN]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/elado_nike_air_max_premium_tobb_meretben_2134922018.html Méretek: 41, 42, 43, 44, 45..... Azonnal Vihető, Nem Kell heteket Várni RÁ... Bolti ára 29. 990-ft.. Garantáltan EREDETI  
Alku kizárt, az ÁR Fix... 15. 990-ft
Átvehető személyesen, a 11. kerületben, vagy , előre utalás esetén, postázom is..... ..... ... Utánvétellel, Nem Postázok.
Eladó Nike air max Premium TÖBB MÉRETBEN
Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-11 20:24 ]]>
Sun, 11 Oct 2015 20:24:19 +0200 http://www.vatera.hu/elado_nike_air_max_premium_tobb_meretben_2134922018.html
<![CDATA[Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis CR7]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cr7_2129164796.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis CR7
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 19:12 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 19:12:44 +0200 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cr7_2129164796.html
<![CDATA[JUVENTUS, 2015/16, hazai/vendég/3rd (POGBA,MORATA)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 199 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/juventus_2015_16_hazai_vendeg_3rd_pogba_morata_2135065952.html -hazai rövidujjú (fekete-fehér - S, M, L, XL)
-idegenbeli rövidujjú (pink - S, M, L, XL)
-harmadik rövidujjú (fekete - S, M, L, XL)
A leütési ár egy név/szám nélküli SCUDETTO emblémával ellátott mezt tartalmaz.
JUVENTUS játékos név/szám: +900 Ft.
(POGBA 6, CHIELLINI 3, LLORENTE 14, MARCHISIO 8, MANDZUKIC 17, MORATA 9, BONUCCI 19, BARZAGLI 15, DYBALA 21, KHEDIRA 28, EVRA 33, COMAN 11, CACERES 4... stb. )
EGYEDI név/szám: +1800 Ft.
BAJNOKI mez:
-Jobb ujjon SERIA A TIM embléma: +900 Ft.
-Elöl: COPPA ITALIA embléma: +500 Ft.
-SCUDETTO embléma
BAJNOKOK LIGÁJA mez:
-Jobb ujjon: BAJNOKOK LIGÁJA embléma +900 Ft.
-Bal ujjon: RESPECT embléma +900 Ft.
-Elöl: COPPA ITALIA embléma: +500 Ft.
-SCUDETTO embléma
Rövidnadrág:
-hazai 15/16 (fehér- S, M, L, XL): +3200 Ft.
-idegebeli 15/16(fekete- S, M, L, XL): +3200 Ft.
A rövidnadrágra szám díjmentesen kérhető.
Szállítás: fizetéstől számítva kb. 2 hét.
Az aukció megnyerése után jelezd, hogy pontosan mit szeretnél.
Postázás: ajánlva, elsőbbségivel
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan!
JUVENTUS, 2015/16, hazai/vendég/3rd (POGBA,MORATA)
Jelenlegi ára: 9 199 Ft
Az aukció vége: 2015-10-26 10:37 ]]>
Mon, 26 Oct 2015 10:37:06 +0100 http://www.vatera.hu/juventus_2015_16_hazai_vendeg_3rd_pogba_morata_2135065952.html
<![CDATA[Adidas cipő 44]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 001 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/adidas_cipo_44_2135459441.html Adidas cipő 44
Jelenlegi ára: 3 001 Ft
Az aukció vége: 2015-10-15 10:41 ]]>
Thu, 15 Oct 2015 10:41:24 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_cipo_44_2135459441.html
<![CDATA[Real Madrid Juventus Barcelona Eredeti Mez 15/16]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/real_madrid_juventus_barcelona_eredeti_mez_15_16_2129376452.html 2015/16-os szezonra tervezet hivatalos és eredeti mezek a spanyol, angol és olasz bajnokságokból. Az aukció tárgyát a következő csapatok mezeinek valamelyike képezi  (más csapatra is rá tudok kérdezni, ha nem találja kedvencét a felsorolásban) : Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, As Roma, Inter, Milan, Juventus, Bayern, Dortmund, Real Madrid, Athletico Madrid, Barcelona
A mezek megegyeznek a képeken lévőkkel (márka, feliratok, címer tekintetében)
Vendég és hazai mezeket egyaránt vásárolhatnak! Kapusmez igény esetén érdeklődjenek előtte üzenetben!
Az ár a pólórészre vonatkozik, short igénylése esetén az ár +2500 ft
AKCIÓ: HA gyerek méretet rendel, a rövidnadrágot ajándékba küldjük hozzá!
A mezekre kérhet UEFA Bajnokok Ligája, Premier League, La Liga, Seria A, Fifa World Cup, Tricolor... stb emblémákat, amely ára mezenként +500 Ft (akkor is, ha Seria A és Tricolor vagy két Premier League emblémáról van szó)
A mezre egyedi NÉV és SZÁM kérhető. Ára: +800 Ft
Játékos neve és száma 600 ft-ért kérhető a mezre.
A mezeket a gyártótól, néhány kivétel esetén a csapattól rendelem meg, így a szállítási idő 3-4 hét átlagosan. Amennyiben egyedi feliratot szeretnének, 3-4 munkanappal többet kell várni a feladásra. Amennyiben nem érkezik meg a rendelés, a teljes pénz visszafizetésre kerül!
Real Madrid Juventus Barcelona Eredeti Mez 15/16
Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 09:01 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 09:01:31 +0200 http://www.vatera.hu/real_madrid_juventus_barcelona_eredeti_mez_15_16_2129376452.html
<![CDATA[Jordan retro VI kosárlabda cipők,új.Ingyen posta]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/jordan_retro_vi_kosarlabda_cipok_uj_ingyen_posta_2127812165.html Nike Air Jordan VI kosaras cipő
Több színben rendelhető.
Méretek és belső talphossz:
Csak megrendelésre!
Szállítás kb. 30-45 nap(postafüggő).
Ingyen posta!
Egyenesen a saját címedre érkezik a gyártótól, külföldről.

Jordan retro VI kosárlabda cipők,új.Ingyen posta
Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 22:29 ]]>
Sat, 10 Oct 2015 22:29:06 +0200 http://www.vatera.hu/jordan_retro_vi_kosarlabda_cipok_uj_ingyen_posta_2127812165.html
<![CDATA[Jordan retro III kosárlabda cipők,új.Ingyen posta]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/jordan_retro_iii_kosarlabda_cipok_uj_ingyen_posta_2132544836.html Nike Air Jordan III kosaras cipő
Több színben rendelhető.
Méretek és belső talphossz:
Csak megrendelésre!
Szállítás kb. 30-45 nap(postafüggő).
Ingyen posta!
Egyenesen a saját címedre érkezik a gyártótól, külföldről.
Jordan retro III kosárlabda cipők,új.Ingyen posta
Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 00:19 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 00:19:27 +0200 http://www.vatera.hu/jordan_retro_iii_kosarlabda_cipok_uj_ingyen_posta_2132544836.html
<![CDATA[Manchester United Adidas melegítő 2015/16 3színbe]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 900 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/manchester_united_adidas_melegito_2015_16_3szinbe_2131279466.html Méretek: S, M, L, XL
Megjegyzés: Előfordulhatnak 1-2cm-es eltérések a megadott méretekhez képest !!!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan és külföldről érkezik! Szállitás ideje 10-20munkanap!
Sajnos ritkán előfordul, hogy nem időben érkezik a kézbesitendő csomagot, igy előfordulhat párnapos csúszás!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj!
Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
Cserére nincs lehetőség ennek tudatában választ ki a részedre megfelelő méretet!
Amint beérkezik az összeg, aznap vagy másnap megrendelem a terméket. Ha postázásra került a csomag, küldöm a nyomkövetési számot.

Manchester United Adidas melegítő 2015/16 3színbe
Jelenlegi ára: 20 900 Ft
Az aukció vége: 2015-10-16 16:29 ]]>
Fri, 16 Oct 2015 16:29:04 +0200 http://www.vatera.hu/manchester_united_adidas_melegito_2015_16_3szinbe_2131279466.html
<![CDATA[Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő OLCSÓBB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_magista_obra_fg_focicipo_stoplis_cipo_olcsobb_2132368901.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 39-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő OLCSÓBB
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-18 14:41 ]]>
Sun, 18 Oct 2015 14:41:29 +0200 http://www.vatera.hu/nike_magista_obra_fg_focicipo_stoplis_cipo_olcsobb_2132368901.html
<![CDATA[Nike Air Jordan 9 kosárlabda cipő 36-47]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/nike_air_jordan_9_kosarlabda_cipo_36_47_2132712263.html KATALÓGUS ITT:
http: //v. yupoo. com/photos/dzty/albums/6001831/
VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ A SZÍNRŐL ÉS MÉRETRŐL!
A termék külföldről érkezik, szállítási idő átlagosan 10-15 munkanap! Ez lehet egy kicsivel több és kevesebb is!  Minden vevő csomagszámot kap, mert a termék egyenesen a vevő címére érkezik! A termék szám alapján jól nyomon követhető, így pontosan látható, hogy hol jár a termék!
Eddig nem volt probléma egy rendeléssel sem, mindig idő előtt megérkezett a termék!

Nike Air Jordan 9 kosárlabda cipő 36-47
Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 15:38 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 15:38:06 +0200 http://www.vatera.hu/nike_air_jordan_9_kosarlabda_cipo_36_47_2132712263.html
<![CDATA[Bayern Münch Adidas fekete melegítő 2015/16 ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 900 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/bayern_munch_adidas_fekete_melegito_2015_16_uj_2129396861.html Méretek: M, L, XL, XXL
Megjegyzés: Előfordulhatnak 1-2cm-es eltérések a megadott méretekhez képest !!!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan és külföldről érkezik! Szállitás ideje 10-20munkanap!
Sajnos ritkán előfordul, hogy nem időben érkezik a kézbesitendő csomagot, igy előfordulhat párnapos csúszás!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj!
Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
Cserére nincs lehetőség ennek tudatában választ ki a részedre megfelelő méretet!
Amint beérkezik az összeg, aznap vagy másnap megrendelem a terméket. Ha postázásra került a csomag, küldöm a nyomkövetési számot.

Bayern Münch Adidas fekete melegítő 2015/16 ÚJ!
Jelenlegi ára: 20 900 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 09:35 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 09:35:04 +0200 http://www.vatera.hu/bayern_munch_adidas_fekete_melegito_2015_16_uj_2129396861.html
<![CDATA[AC Milan Adidas melegítő 2015/16 ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 900 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/ac_milan_adidas_melegito_2015_16_uj_2129346245.html Megjegyzés: Előfordulhatnak 1-2cm-es eltérések a megadott méretekhez képest !!!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan és külföldről érkezik! Szállitás ideje 15-20munkanap!
Sajnos ritkán előfordul, hogy nem időben érkezik a kézbesitendő csomagot, igy előfordulhat párnapos csúszás!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj!
Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
Cserére nincs lehetőség ennek tudatában választ ki a részedre megfelelő méretet!
Amint beérkezik az összeg, aznap vagy másnap megrendelem a terméket. Ha postázásra került a csomag, küldöm a nyomkövetési számot.
AC Milan Adidas melegítő 2015/16 ÚJ!
Jelenlegi ára: 20 900 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 07:50 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 07:50:27 +0200 http://www.vatera.hu/ac_milan_adidas_melegito_2015_16_uj_2129346245.html
<![CDATA[Videoton FC dedikált adidas labda]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/videoton_fc_dedikalt_adidas_labda_2133421883.html Licitáljon a csapat által dedikált adidas labdára október 15-ig és segítse „ A rák ellen Fejér megyében és térségében” alapítvány munkáját!
Október 1. a mellrák elleni küzdelem világnapja, október pedig a kampány hónapja, amelyhez a Vidi a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott.   A Magyarországon is sok embert érintő kór időben felismerve legyőzhető, éppen ezért lényeges a szűréseken való részvétel - erre hívják fel ilyenkor a figyelmet világszerte.
Az idei összefogás keretén belül a Vidi ismét egy jótékonysági licitet indít vaterán, és az ebből befolyó teljes összeget a "A rák ellen Fejér Megyében és térségében” alapítvány részére ajánlja fel. Az árverés keretében egy, a csapat által is dedikált kupamez és egy szintén dedikált adidas labda kerül kalapács alá.
Az alapítvány 2000. márciusban alakult. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-egészségügyi rehabilitációs tevékenységet végez, mely közhasznú tevékenység.
Kérjük, segítse Ön is egy licittel az alapítvány munkáját! Köszönjük!
Videoton FC dedikált adidas labda
Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-15 23:59 ]]>
Thu, 15 Oct 2015 23:59:00 +0200 http://www.vatera.hu/videoton_fc_dedikalt_adidas_labda_2133421883.html
<![CDATA[Eredeti Nike Manchester United pulóver felső]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/eredeti_nike_manchester_united_pulover_felso_2133256028.html Eladó Nike ManU felső pulóver L és XL méretben.
Ha licitálsz, üzenetben jelezd, hogy melyik méretben szeretnéd!
Bolti ára 20000Ft
Utolsó darabok!
Vásárolj 100%-os eladótól!
Utalást követő 4 munkanapon belül a vevőnél a termék!
A postaköltség tartalmazza a külföldi(UK) és a hazai posta díját!
Nézd meg a többi termékemet is!

Eredeti Nike Manchester United pulóver felső
Jelenlegi ára: 10 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-20 19:45 ]]>
Tue, 20 Oct 2015 19:45:11 +0200 http://www.vatera.hu/eredeti_nike_manchester_united_pulover_felso_2133256028.html
<![CDATA[Új NIKE magas szárú focicipő 2015 modell]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 900 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/uj_nike_magas_szaru_focicipo_2015_modell_2129696849.html Új Nike férfi magas szárú SUPERFLY focicipő
2015 legújabb modelljei
39-45 méretig
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A lábbelik doboz nélkül kerülnek postázásra.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. A cipő doboz nélkül kerül postázásra.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!
2036302806

Új NIKE magas szárú focicipő 2015 modell
Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 21:06 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 21:06:41 +0200 http://www.vatera.hu/uj_nike_magas_szaru_focicipo_2015_modell_2129696849.html
<![CDATA[AC Milan Adidas fekete felső 2014]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/ac_milan_adidas_fekete_felso_2014_2131283789.html Méretek:
S, M, L, XL
Megjegyzés: Előfordulhatnak 1-2cm-es eltérések a megadott méretekhez képest !!!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan és külföldről érkezik! Szállitás ideje 15-20munkanap!
Sajnos ritkán előfordul, hogy nem időben érkezik a kézbesitendő csomagot, igy előfordulhat párnapos csúszás!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj!
Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
Cserére nincs lehetőség ennek tudatában választ ki a részedre megfelelő méretet!
Amint beérkezik az összeg, aznap vagy másnap megrendelem a terméket. Ha postázásra került a csomag, küldöm a nyomkövetési számot.

AC Milan Adidas fekete felső 2014
Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-16 16:34 ]]>
Fri, 16 Oct 2015 16:34:43 +0200 http://www.vatera.hu/ac_milan_adidas_fekete_felso_2014_2131283789.html
<![CDATA[Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2129002613.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 12:34 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 12:34:54 +0200 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2129002613.html
<![CDATA[Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő OLCSÓBB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_magista_obra_fg_focicipo_stoplis_cipo_olcsobb_2129002439.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Magista Obra FG focicipő stoplis cipő OLCSÓBB
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 12:34 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 12:34:43 +0200 http://www.vatera.hu/nike_magista_obra_fg_focicipo_stoplis_cipo_olcsobb_2129002439.html
<![CDATA[Nike Elastico Superfly IC teremcipő AKCIÓ sok szín]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 550 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_teremcipo/nike_elastico_superfly_ic_teremcipo_akcio_sok_szin_2129157587.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Elastico Pro III teremcipő
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Elastico Superfly IC teremcipő AKCIÓ sok szín
Jelenlegi ára: 14 550 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 18:44 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 18:44:50 +0200 http://www.vatera.hu/nike_elastico_superfly_ic_teremcipo_akcio_sok_szin_2129157587.html
<![CDATA[Férfi cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 18 000 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_mufuves_salak_cipo/ferfi_cipo_2127075170.html
Férfi cipő
Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-09 17:26 ]]>
Fri, 09 Oct 2015 17:26:40 +0200 http://www.vatera.hu/ferfi_cipo_2127075170.html
<![CDATA[NIKE Air Jordan Concord 36-47 KATALÓGUS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 990 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/nike_air_jordan_concord_36_47_katalogus_2129883017.html Magas és alacsony szárú is rendelhető!
                                                VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ A SZÍNRŐL ÉS MÉRETRŐL!
5 OLDALNYI JORDAN KATALÓGUS ITT!
http: //xy888. v. yupoo. com/
A termék külföldről érkezik, szállítási idő átlagosan 10-15 munkanap! Ez lehet egy kicsivel több és kevesebb is!  Minden vevő csomagszámot kap, mert a termék egyenesen a vevő címére érkezik! A termék szám alapján jól nyomon követhető, így pontosan látható, hogy hol jár a termék!
Eddig nem volt probléma egy rendeléssel sem, mindig idő előtt megérkezett a termék!

NIKE Air Jordan Concord 36-47 KATALÓGUS
Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-15 04:58 ]]>
Thu, 15 Oct 2015 04:58:42 +0200 http://www.vatera.hu/nike_air_jordan_concord_36_47_katalogus_2129883017.html
<![CDATA[Juventus Adidas fekete felső 2015/16 ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/dzseki_kabat/juventus_adidas_fekete_felso_2015_16_uj_2129370323.html Méretek: S, M, L, XL
Megjegyzés: Előfordulhatnak 1-2cm-es eltérések a megadott méretekhez képest !!!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan és külföldről érkezik! Szállitás ideje 10-20munkanap!
Sajnos ritkán előfordul, hogy nem időben érkezik a kézbesitendő csomagot, igy előfordulhat párnapos csúszás!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj!
Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
Cserére nincs lehetőség ennek tudatában választ ki a részedre megfelelő méretet!
Amint beérkezik az összeg, aznap vagy másnap megrendelem a terméket. Ha postázásra került a csomag, küldöm a nyomkövetési számot.

Juventus Adidas fekete felső 2015/16 ÚJ!
Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 08:54 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 08:54:17 +0200 http://www.vatera.hu/juventus_adidas_fekete_felso_2015_16_uj_2129370323.html
<![CDATA[Nike Hypervenom Phantom focicipő stoplis cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 550 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_hypervenom_phantom_focicipo_stoplis_cipo_2129002388.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Hypervenom Phantom Premium FG focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Hypervenom Phantom focicipő stoplis cipő
Jelenlegi ára: 6 550 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 12:34 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 12:34:40 +0200 http://www.vatera.hu/nike_hypervenom_phantom_focicipo_stoplis_cipo_2129002388.html
<![CDATA[adidas Mundial focicipő műfüves cipő salak cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 550 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_mufuves_salak_cipo/adidas_mundial_focicipo_mufuves_cipo_salak_cipo_2129002925.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
adidas Mundial Team Astro focicipő műfüves cipő, salakos cipő
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

adidas Mundial focicipő műfüves cipő salak cipő
Jelenlegi ára: 6 550 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 12:35 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 12:35:12 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_mundial_focicipo_mufuves_cipo_salak_cipo_2129002925.html
<![CDATA[Eredeti Ralph Lauren vászon cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/eredeti_ralph_lauren_vaszon_cipo_2134895078.html Márka:  Polo Ralph Lauren
Belső talphossz (cm):  28
Méret:  44
Szárhossz (cm):  6
Szármagasság:  boka alá érő
Állapot:  keveset használt
Cipő vízállósága:  nem vízálló
Szín:  sötétkék
Szezon:  tavaszi, nyári
Angol méret:  UK 9
Anyaga:  vászon
Cipő jellege:  zárt
Megvételre kinálom eredeti Polo Ralph Lauren vászon cipőmet. Megkimélt a fotókon is látható igen jó állapotban. A  márkára jellemző kiváló minőség. Márkajel több helyen.

Eredeti Ralph Lauren vászon cipő
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 19:20 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 19:20:38 +0200 http://www.vatera.hu/eredeti_ralph_lauren_vaszon_cipo_2134895078.html
<![CDATA[NHL Ryan Getzlaf Anaheim Ducks Reebok mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 627 Ft]]> http://sport.vatera.hu/teli_sportok/jegkorong/nhl_ryan_getzlaf_anaheim_ducks_reebok_mez_2128341701.html Ryan Getzlaf
Anaheim Ducks
NHL mez amerikából megrendelésre töredék áron
elérhető méretek US méret szerint
48/M 50/L 52/XL 54/XXL 56/XXXL
Változatok és színek
Premier Home (fekete)
Premier Away (fehér)
 
 

NHL Ryan Getzlaf Anaheim Ducks Reebok mez
Jelenlegi ára: 12 627 Ft
Az aukció vége: 2015-10-11 23:28 ]]>
Sun, 11 Oct 2015 23:28:35 +0200 http://www.vatera.hu/nhl_ryan_getzlaf_anaheim_ducks_reebok_mez_2128341701.html
<![CDATA[Eredeti Nike focicipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 000 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/eredeti_nike_focicipo_2132494133.html Egy darab 40, 5-es, 1 db 40-es eladó. Az ár egy darabra vonatkozik!
Eredeti Nike focicipő
Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-18 20:54 ]]>
Sun, 18 Oct 2015 20:54:21 +0200 http://www.vatera.hu/eredeti_nike_focicipo_2132494133.html
<![CDATA[Chelsea Arsenal Manchester United Eredeti Mezek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/chelsea_arsenal_manchester_united_eredeti_mezek_2129393504.html 2015/16-os szezonra tervezet hivatalos és eredeti mezek a spanyol, angol és olasz bajnokságokból. Az aukció tárgyát a következő csapatok mezeinek valamelyike képezi  (más csapatra is rá tudok kérdezni, ha nem találja kedvencét a felsorolásban) : Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, As Roma, Inter, Milan, Juventus, Bayern, Dortmund, Real Madrid, Athletico Madrid, Barcelona
A mezek megegyeznek a képeken lévőkkel (márka, feliratok, címer tekintetében)
Vendég és hazai mezeket egyaránt vásárolhatnak! Kapusmez igény esetén érdeklődjenek előtte üzenetben!
Az ár a pólórészre vonatkozik, short igénylése esetén az ár +2500 ft
AKCIÓ: HA gyerek méretet rendel, a rövidnadrágot ajándékba küldjük hozzá!
A mezekre kérhet UEFA Bajnokok Ligája, Premier League, La Liga, Seria A, Fifa World Cup, Tricolor... stb emblémákat, amely ára mezenként +500 Ft (akkor is, ha Seria A és Tricolor vagy két Premier League emblémáról van szó)
A mezre egyedi NÉV és SZÁM kérhető. Ára: +800 Ft
Játékos neve és száma 600 ft-ért kérhető a mezre.
A mezeket a gyártótól, néhány kivétel esetén a csapattól rendelem meg, így a szállítási idő 3-4 hét átlagosan. Amennyiben egyedi feliratot szeretnének, 3-4 munkanappal többet kell várni a feladásra. Amennyiben nem érkezik meg a rendelés, a teljes pénz visszafizetésre kerül!
Chelsea Arsenal Manchester United Eredeti Mezek
Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 09:22 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 09:22:54 +0200 http://www.vatera.hu/chelsea_arsenal_manchester_united_eredeti_mezek_2129393504.html
<![CDATA[PUMA V5.10 FG JR focicipő 38-as méret!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_cipo/gyerek_kamasz_sportcipo/gyerek_kamasz_focicipo_stoplis_cipo/gyerek_kamasz_stoplis_cipo/puma_v5_10_fg_jr_focicipo_38_as_meret_2133516941.html Eredeti!
PUMA V5. 10 FG JR focicipő!
38-as méret!
Belső talphossz:  24 cm
Kifogástalan állapotú, minőségi termék.
Mindegyik kép a termékről készült, NEM KATALÓGUS kép.
A képen látható kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát.
A fotó sok esetben nem adja vissza élethűen a termék színét.

PUMA V5.10 FG JR focicipő 38-as méret!
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-21 16:04 ]]>
Wed, 21 Oct 2015 16:04:10 +0200 http://www.vatera.hu/puma_v5_10_fg_jr_focicipo_38_as_meret_2133516941.html
<![CDATA[Barcelona gyerek mez / szett, hazai, idegen 15-16]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/barcelona_gyerek_mez_szett_hazai_idegen_15_16_2131797713.html Focista szett, gyerek méret
BARCELONA, új szezon!!
hazai, idegen
Évad 2015/2016
Ár: 5. 390. -Ft/ szett
plusz 1. 500. -postaköltség
Kellemes, tartós, 100% poliészter anyag!
 hazai:
idegen:
Választható méret: 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30
(A pontos méreteket alul találja! )
Kérjük, vásárlás előtt egyeztessen velünk, hogy a kívánt termék van-e készleten!
A vásárlást követően KÉRJÜK VÁLASSZON és tudassa, melyiket választotta.
Figyelem! Kérésre feliratot tudunk tenni a szettre (név és szám).
Ennek költsége 1. 500. -Ft
Fizetés:
Magyar bankszámlára előre utalással, amint megkaptam az összeget küldöm a terméket.
Szállitási költség, - idő:
1. 500. - Ft/db.
Általában 14-18 munkanap.
A terméket légipostával, ajánlott levélként küldjük!
Mérettáblázat:
16-os mez háta hossza 37 cm, mell szélessége 30 cm
18-as mez háta hossza 40 cm, mell szélessége 33 cm
20-as mez háta hossza 43 cm, mell szélessége 36 cm
22-es mez háta hossza 51 cm, mell szélessége 39 cm
24-es mez háta hossza 53cm, mell szélessége 41 cm.
26-os mez háta hossza 56 cm, mell szélessége 43 cm
28-as mez háta hossza: 59 cm, mell szélessége 45 cm
30-as mez háta hossza 68 cm, mell szélessége 48 cm
(Figyelem! A  gyári tűréshatár plusz-mínusz 1. 5 cm! )
Tájékoztató!
A termék külföldi nagykereskedelmi hálózat regisztrált forgalmazójától származik.
A termék külföldről érkezik, magyarországi raktárkészlet és közvetlen értékesítési egység nincs.
Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
A postai szállítás során minden kérdésben teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújtunk. A nemzetközi posta munkájának rendjét és időbeosztását természetesen nincs módunk befolyásolni, vagy megváltoztatni!
Tekintettel arra, hogy a küldemény biztosított, ezért a Posta hibájából történő sérülése vagy elvesztése esetén a terméket újra küldjük, vagy ha már nincs készleten, a termék árát visszautaljuk Vevőnek. Ez esetben a nemzetközi posta intézkedésének 90 napos kártérítési határideje a mérvadó.
A vásárlás véglegesítésével Vevő a jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja, a benne foglaltakat megértette és tudomásul vette.

Barcelona gyerek mez / szett, hazai, idegen 15-16
Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 10:25 ]]>
Sat, 17 Oct 2015 10:25:42 +0200 http://www.vatera.hu/barcelona_gyerek_mez_szett_hazai_idegen_15_16_2131797713.html
<![CDATA[Fc Barcelona Messi Mez+nadrág 2015 új AKCIÓ - 50%]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/fc_barcelona_messi_mez_nadrag_2015_uj_akcio_50_2127033314.html Készleten, azonnal postázom. Már csak 2db egy hazai és egy vendég 176-os méretben!
Méretek: /részletes alul/
176
Kérlek rendelés előtt mindenképpen érdeklődj jelenleg van-e az általad választoot méretből és színből!
A rendelés egy szettre/mez+nadrág/vonatkozik méreten belül tetszőlegesen választható.
További focimez ajánlataimat meetalálod lent a GALÉRIÁMBAN!!!
176(12 évesre)
mell: 45cm
hossz: 61cm
derék: 40-50cm
     
Fc Barcelona Messi Mez+nadrág 2015 új AKCIÓ - 50%
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-09 15:38 ]]>
Fri, 09 Oct 2015 15:38:48 +0200 http://www.vatera.hu/fc_barcelona_messi_mez_nadrag_2015_uj_akcio_50_2127033314.html
<![CDATA[REAL MADRID,2015/16, hazai/vendég (RONALDO,BALE)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/real_madrid_2015_16_hazai_vendeg_ronaldo_bale_2127624365.html -hazai rövidujjú (fehér - S, M, L, XL)
-hazai HOSSZÚujjú (fehér - S, M, L, XL)
-idegenbeli rövidujjú (szürke - S, M, L, XL)
-idegenbeli HOSSZÚujjú (szürke - S, M, L, XL)
-harmadik rövidujjú (kék - S, M, L, XL)
-hazai kapus rövidujjú (fekete - S, M, L, XL)
-idegenbeli kapus rövidujjú (zöld - S, M, L, XL)
-hazai rövidujjú NŐI(fehér - S, M, L, XL)
-idegenbeli rövidujjú NŐI(szürke - S, M, L, XL)
-hazai rövidujjú 14/15 NŐI (fehér - S, M, L)
-harmadik rövidujjú 14/15 NŐI (fekete/sárkányos - S, M, L)
-hazai 15/16 gyerek mez+nadrág (fehér: +1000 Ft. )
-idegenbeli 15/16 gyerek mez+nadrág (szürke: +1000 Ft. )
REAL MADRID játékos név/szám: +900 Ft.
(BENZEMA, RONALDO, BALE, PEPE, JAMES, ISCO, SERGIO RAMOS, KROOS, MARCELO... stb. )
EGYEDI név/szám: +1800 Ft.
BAJNOKI mez:
-jobb ujjon- kis LFP embléma
vagy
-jobb ujjon- nagy LFP embléma(játékos verzió): +1200 Ft.
-FIFA 2014 WORLD CHAMPIONS embléma: +1300 Ft.
BAJNOKOK LIGÁJA mez:
-jobb ujjon- BAJNOKOK LIGÁJA embléma: +900 Ft.
-bal ujjon: - BL KUPA 10+RESPECT emblémák: +1800 Ft.
-FIFA 2014 WORLD CHAMPIONS embléma: +1300 Ft.
Rövidnadrág:
-hazai (fehér- S, M, L, XL): +3200 Ft.
-idegenbeli (szürke - S, M, L, XL): +3200 Ft.
Hosszúujjú mez:
+1200 Ft
A leütési ár egy olyan REAL MADRID mezt tartalmaz amelyen kis LFP embléma található a mez ujján.
GYEREK MÉRET:
18-as (kor: 3-4 éves)
20-as (kor: 5-6 éves)
22-es (kor: 7-8 éves)
24-es (kor: 9-10 éves)
26-os (kor: 11-12 éves)
28-os (kor: 13-14 éves)
Bármilyen név/szám (csak 24-es, 26-os, 28-as méretre)
A gyerekmezre a feliratozás díjmentes.
Szállítás: fizetéstől számítva kb. 2 hét.
Az aukció megnyerése után jelezd, hogy pontosan mit szeretnél.
Postázás: ajánlva, elsőbbségivel
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan!
REAL MADRID,2015/16, hazai/vendég (RONALDO,BALE)
Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 14:18 ]]>
Sat, 10 Oct 2015 14:18:04 +0200 http://www.vatera.hu/real_madrid_2015_16_hazai_vendeg_ronaldo_bale_2127624365.html
<![CDATA[Argentin Rögbi Unió nagyon extra L-es rögbi mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 990 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/rogbi/argentin_rogbi_unio_nagyon_extra_l_es_rogbi_mez_2129203457.html  UAR ADIDAS mez 
Argentína Pro Otthon SS 2010/2011 Rugby Jersey által Adidas. Hivatalos rögbi trikó bocsátott szezonban 2010/2011. Adidas és UAR logók hímzett a mellkason. Kis Adidas logó hímzett tetején hátul a mez. Szín: Baby Blue / White. Anyaga: 100% poliészter '' ClimaCool  
  GARANTÁLTAN  EREDETI ADIDAS TERMÉK !  
  Nagyon szép új állapotban !   Szép varrott  logók   
   címkébe írt méret: L de nézd a centiket 
  HOSSZA  - :   73   cm  - 
   SZÉLESSÉGE  - : 2X57 cm        
 A szállítási költség a vevőt terheli.
  - AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT   
 Személyes átvétel megbeszélés    alapján Budapesten.  
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
   Nézd meg a többi aukciómat is!   

Argentin Rögbi Unió nagyon extra L-es rögbi mez
Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 21:03 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 21:03:09 +0200 http://www.vatera.hu/argentin_rogbi_unio_nagyon_extra_l_es_rogbi_mez_2129203457.html
<![CDATA[ÚJ EREDETI FERENCVÁROS SZURKOLÓI SÁL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 200 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/szurkoloi_ruhazat/uj_eredeti_ferencvaros_szurkoloi_sal_2134329461.html ÁR:
2. 200FT
ÚJ EREDETI FERENCVÁROS SZURKOLÓI SÁL
Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2015-10-23 19:30 ]]>
Fri, 23 Oct 2015 19:30:28 +0200 http://www.vatera.hu/uj_eredeti_ferencvaros_szurkoloi_sal_2134329461.html
<![CDATA[NFL,amerikai foci ,Green Bay Packers,XL,Packers]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 990 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/amerikai_foci/nfl_amerikai_foci_green_bay_packers_xl_packers_2129491229.html Hossz: 76cm
mellb: 70cm  
ujjhossz(nyakvarrástól): 84cm
Nagyon szép csak a fényviszonyok...
NFL,amerikai foci ,Green Bay Packers,XL,Packers
Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 13:34 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 13:34:40 +0200 http://www.vatera.hu/nfl_amerikai_foci_green_bay_packers_xl_packers_2129491229.html
<![CDATA[Molten GE 6 műbőr kosárlabda]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/kosarlabda/kosarlabda_kiegeszitok/molten_ge_6_mubor_kosarlabda_2132399870.html
Molten GE 6 műbőr kosárlabda
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-18 16:19 ]]>
Sun, 18 Oct 2015 16:19:17 +0200 http://www.vatera.hu/molten_ge_6_mubor_kosarlabda_2132399870.html
<![CDATA[Új 2016-os Eredeti Barcelona mez kapható]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 499 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_eredeti_barcelona_mez_kaphato_2129061560.html Remek Minőségű, Eredeti!!
Méretek: Xs, S, M, L, Xl, XXL-esben kapható
A  mez ára: 6. 499 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os Eredeti Barcelona mez kapható
Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 15:00 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 15:00:23 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_eredeti_barcelona_mez_kaphato_2129061560.html
<![CDATA[Új 2016-os Eredeti Barcelona Kapus mez kapható]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 499 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_eredeti_barcelona_kapus_mez_kaphato_2129050949.html Remek Minőségű, Eredeti!!
Méretek:
(A Gyermek Méretek Nadrággal együtt kaphatóak !! )
104/116, 128, 140, 152, 164, 176
A gyermek mez ára: 6. 499 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os Eredeti Barcelona Kapus mez kapható
Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 14:35 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 14:35:50 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_eredeti_barcelona_kapus_mez_kaphato_2129050949.html
<![CDATA[Új 2016-os Eredeti Adidas Real Madrid hazai mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 499 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_eredeti_adidas_real_madrid_hazai_mez_2129071964.html Remek Minőségű, Eredeti!!
Méretek:
(A Gyermek Méretek Nadrággal együtt kaphatóak !! )
104/116, 128, 140, 152, 164, 176
A gyermek mez ára: 6499 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os Eredeti Adidas Real Madrid hazai mez
Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 15:25 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 15:25:42 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_eredeti_adidas_real_madrid_hazai_mez_2129071964.html
<![CDATA[Új 2016-os -Eredeti Adidas Manchester United idege]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 499 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_eredeti_adidas_manchester_united_idege_2129042048.html Remek Minőségű, Eredeti!!
Méretek:
(A Gyermek Méretek Nadrággal együtt kaphatóak !! )
104/116, 128, 140, 152, 164, 176
A gyermek mez ára: 6. 499 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os -Eredeti Adidas Manchester United idege
Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 14:11 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 14:11:59 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_eredeti_adidas_manchester_united_idege_2129042048.html
<![CDATA[JUVENTUS FOCIMEZ, hazai, idegen 2015-16]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 890 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/juventus_focimez_hazai_idegen_2015_16_2132629349.html JUVENTUS focimez
hazai, idegen
Évad 2015/2016
Tartós, poliészter anyag!
Ár: 3. 890. -Ft
plusz 990. -Ft postaköltség
hazai mez:
idegen mez:
Választható méret: S, M, L, XL
Pontos mérettábla alul olvasható!
Leütés előtt egyeztessen velünk, van-e a kívánt méretből!!
A vásárlást követően kérjük, hogy a megjegyzésbe irja le:   milyen méretű a mez!
Fizetés:
Magyar bankszámlára előre utalással, amint megkaptam az összeget küldöm a terméket.
Extra lehetőség:
Igény esetén a mez hátuljára feliratot készíthetünk.
(sztár név, saját név vagy egyéb)
Ennek költsége: 1. 500. -Ft
Szállitási költség, - idő:
990. - Ft/db.
Általában 14-18 munkanap.
A terméket légipostával, ajánlott levélként küldjük!
Méretezés:
S-es háta hossza 69 cm, mellszélessége 50 cm,
általános testmagasság 160-170 cm
M-es háta hossza 73 cm, mellszélessége 52, 5 cm,
általános testmagasság 165-175 cm
L-es hátahossza 76 cm, mellszélessége 55 cm,
általános testmagasság 170-180 cm
XL-es háta hossza 79 cm, mellszélessége 57, 5 cm,
általános testmagasság 175-185 cm
Mez méreteknél a tűréshatár plusz-minusz 1, 5 cm!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
Tájékoztató!
A termék külföldről érkezik, magyarországi raktárkészlet és közvetlen értékesítési egység nincs.
Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
A postai szállítás során minden kérdésben teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújtunk. A nemzetközi posta munkájának rendjét és időbeosztását természetesen nincs módunk befolyásolni, vagy megváltoztatni!
Tekintettel arra, hogy a küldemény biztosított, ezért a Posta hibájából történő sérülése vagy elvesztése esetén a terméket újra küldjük, vagy ha már nincs készleten, a termék árát visszautaljuk Vevőnek. Ez esetben a nemzetközi posta intézkedésének 90 napos kártérítési határideje a mérvadó.
A vásárlás véglegesítésével Vevő a jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja, a benne foglaltakat megértette és tudomásul vette.

JUVENTUS FOCIMEZ, hazai, idegen 2015-16
Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 11:28 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 11:28:40 +0200 http://www.vatera.hu/juventus_focimez_hazai_idegen_2015_16_2132629349.html
<![CDATA[Chelsea focimez, HAZAI, IDEGEN, 3.számú 2015-16]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 890 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/chelsea_focimez_hazai_idegen_3_szamu_2015_16_2132595203.html CHELSEA focimez
hazai, idegen, 3. számú
Évad 2015/2016
Tartós, poliészter anyag!
Ár: 3. 890. -Ft
plusz 990. -Ft postaköltség
hazai mez:
idegen mez:
3. számú mez:
Választható méret: S, M, L, XL
Pontos mérettábla alul olvasható!
Leütés előtt egyeztessen velünk, van-e a kívánt méretből!!
A vásárlást követően kérjük, hogy a megjegyzésbe irja le:   milyen méretű a mez!
Fizetés:
Magyar bankszámlára előre utalással, amint megkaptam az összeget küldöm a terméket.
Extra lehetőség:
Igény esetén a mez hátuljára feliratot készíthetünk.
(sztár név, saját név vagy egyéb)
Ennek költsége: 1. 500. -Ft
Szállitási költség, - idő:
990. - Ft/db.
Általában 14-18 munkanap.
A terméket légipostával, ajánlott levélként küldjük!
Méretezés:
S-es háta hossza 69 cm, mellszélessége 50 cm,
általános testmagasság 160-170 cm
M-es háta hossza 73 cm, mellszélessége 52, 5 cm,
általános testmagasság 165-175 cm
L-es hátahossza 76 cm, mellszélessége 55 cm,
általános testmagasság 170-180 cm
XL-es háta hossza 79 cm, mellszélessége 57, 5 cm,
általános testmagasság 175-185 cm
Mez méreteknél a tűréshatár plusz-minusz 1, 5 cm!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
Tájékoztató!
A termék külföldről érkezik, magyarországi raktárkészlet és közvetlen értékesítési egység nincs.
Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
A postai szállítás során minden kérdésben teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújtunk. A nemzetközi posta munkájának rendjét és időbeosztását természetesen nincs módunk befolyásolni, vagy megváltoztatni!
Tekintettel arra, hogy a küldemény biztosított, ezért a Posta hibájából történő sérülése vagy elvesztése esetén a terméket újra küldjük, vagy ha már nincs készleten, a termék árát visszautaljuk Vevőnek. Ez esetben a nemzetközi posta intézkedésének 90 napos kártérítési határideje a mérvadó.
A vásárlás véglegesítésével Vevő a jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja, a benne foglaltakat megértette és tudomásul vette.

Chelsea focimez, HAZAI, IDEGEN, 3.számú 2015-16
Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 09:18 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 09:18:20 +0200 http://www.vatera.hu/chelsea_focimez_hazai_idegen_3_szamu_2015_16_2132595203.html
<![CDATA[Új Nike Mercurial Cr7 limitált gumis 41-es]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_cipo/gyerek_kamasz_sportcipo/gyerek_kamasz_focicipo_stoplis_cipo/gyerek_kamasz_stoplis_cipo/uj_nike_mercurial_cr7_limitalt_gumis_41_es_2127634628.html Új Nike Mercurial Cr7 limitált gumis 41-es
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 14:49 ]]>
Sat, 10 Oct 2015 14:49:08 +0200 http://www.vatera.hu/uj_nike_mercurial_cr7_limitalt_gumis_41_es_2127634628.html
<![CDATA[Nike Mercurial Victory V teremcipő sok szín AKCIÓ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_teremcipo/nike_mercurial_victory_v_teremcipo_sok_szin_akcio_2129157620.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Mercurial Victory V teremcipő
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Victory V teremcipő sok szín AKCIÓ
Jelenlegi ára: 6 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 18:45 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 18:45:03 +0200 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_victory_v_teremcipo_sok_szin_akcio_2129157620.html
<![CDATA[Nike Mercurial Victory V TF focicipő műfüves cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_mufuves_salak_cipo/nike_mercurial_victory_v_tf_focicipo_mufuves_cipo_2129157515.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike Mercurial Victory V TF focicipő műfüves cipő, salakos cipő
Rendelhető méretek: 40-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Victory V TF focicipő műfüves cipő
Jelenlegi ára: 6 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 18:44 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 18:44:38 +0200 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_victory_v_tf_focicipo_mufuves_cipo_2129157515.html
<![CDATA[Új 2016-os Adidas Real Madrid Idegenbeli mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 499 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_adidas_real_madrid_idegenbeli_mez_2129071730.html Remek Minőségű, Eredeti!!
Méretek:
(A Gyermek Méretek Nadrággal együtt kaphatóak !! )
104/116, 128, 140, 152, 164, 176
A gyermek mez ára: 6499 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os Adidas Real Madrid Idegenbeli mez
Jelenlegi ára: 6 499 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 15:25 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 15:25:25 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_adidas_real_madrid_idegenbeli_mez_2129071730.html
<![CDATA[Új ! Real Madrid focimez, hazai, idegen 2015-16]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 790 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/uj_real_madrid_focimez_hazai_idegen_2015_16_2129351702.html Real Madrid FOCIMEZ
Új szezon!
hazai, idegen 
 2015-16
A mezen hímzett embléma, klub logo és hirdetés látható.
hazai mez:
idegen mez:
Választható méret: S, M, L, XL
Leütés előtt egyeztessen velünk minden fontos dolgot, és, hogy van-e a kívánt méretből!!
Mez ár: 5. 790. -Ft/DB
Fizetés:
Magyar bankszámlára előre utalással, amint megkaptam az összeget küldöm a terméket.
Extra lehetőség:
Igény esetén a mez hátuljára felíratot készíthetünk. (sztár név, saját név vagy egyéb)
Ennek költsége: 1500. - Ft
Szállitási költség, - idő:
1. 500. - Ft/db.
Általában 14-18 munkanap.
A terméket légipostával, ajánlott levélként küldjük!
FOCIMEZ MÉRETEK:
S-es háta hossza 69 cm, mellszélessége 50 cm,
általános testmagasság 160-170 cm
M-es háta hossza 73 cm, mellszélessége 52, 5 cm,
általános testmagasság 165-175 cm
L-es hátahossza 76 cm, mellszélessége 55 cm,
általános testmagasság 170-180 cm
XL-es háta hossza 79 cm, mellszélessége 57, 5 cm,
általános testmagasság 175-185 cm
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
Tájékoztató!
A termék külföldi nagykereskedelmi hálózat regisztrált forgalmazójától származik.
A termék külföldről érkezik, magyarországi raktárkészlet és közvetlen értékesítési egység nincs.
Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
A postai szállítás során minden kérdésben teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújtunk. A nemzetközi posta munkájának rendjét és időbeosztását természetesen nincs módunk befolyásolni, vagy megváltoztatni!
Tekintettel arra, hogy a küldemény biztosított, ezért a Posta hibájából történő sérülése vagy elvesztése esetén a terméket újra küldjük, vagy ha már nincs készleten, a termék árát visszautaljuk Vevőnek. Ez esetben a nemzetközi posta intézkedésének 90 napos kártérítési határideje a mérvadó.
A vásárlás véglegesítésével Vevő a jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja, a benne foglaltakat megértette és tudomásul vette.

Új ! Real Madrid focimez, hazai, idegen 2015-16
Jelenlegi ára: 5 790 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 08:16 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 08:16:49 +0200 http://www.vatera.hu/uj_real_madrid_focimez_hazai_idegen_2015_16_2129351702.html
<![CDATA[FC Barcelona baseball sapka, AKCIÓS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/szurkoloi_ruhazat/fc_barcelona_baseball_sapka_akcios_2131456967.html LOYAL BLUE/NOBLE RED
OUR 6 PANEL CORE CAP FEATURES CLUB CREST IN 3D EMBROIDERY ON CENTER FRONT OF CAP WITH EMBROIDERED SWOOSH ON LEFT SIDE OF CAP AND TEAM NAME ON BACK STRAP. BRUSHED COTTON FABRICATION. ADJUSTABLE CLOSURE
BODY/BILL 315G; 100. 0% COTTONCANVAS;. SWEATBAND 285G; 100. 0% COTTON (10. 0% ORGANIC)PLAIN TWILL;.
FC Barcelona baseball sapka, AKCIÓS
Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-16 21:22 ]]>
Fri, 16 Oct 2015 21:22:56 +0200 http://www.vatera.hu/fc_barcelona_baseball_sapka_akcios_2131456967.html
<![CDATA[Arsenal foci angol futball kabala EXTRA 45 cm-es !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/kabala_figura/arsenal_foci_angol_futball_kabala_extra_45_cm_es_2128214915.html Eredeti Arsenal foci futball kabala Gunnersaurus Rex !!!
Extra méretű , 45 cm-es plüss !!!
Igazi különlegesség !!
Nagyon aranyos !
Minden kérdésre szívesen válaszolunk !
Nézd meg a többi termékünket is, 10000 ft feletti vásárlásnál mi álljuk a postaköltséget!!!!! !!!!! !
Személyes átvétel Veszprémben lehetséges !
Folyamatosan bővülő kínálat!!!!! !!!!! !!!!!
Nézz körül nálunk, megéri : )))  !!!
Kérjük, hogy figyelmesen és meggondoltan licitáljanak mert LICITET nem törlünk !! Köszönjük !

Arsenal foci angol futball kabala EXTRA 45 cm-es !
Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2015-10-11 18:43 ]]>
Sun, 11 Oct 2015 18:43:20 +0200 http://www.vatera.hu/arsenal_foci_angol_futball_kabala_extra_45_cm_es_2128214915.html
<![CDATA[Új 2016-os Barcelona Alternatív mez kapható]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 999 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/melegito_szett/uj_2016_os_barcelona_alternativ_mez_kaphato_2129061713.html Remek Minőségű!!
Méretek:
(A Gyermek Méretek Nadrággal együtt kaphatóak !! )
104/116, 128, 140, 152, 164, 176
A gyermek mez ára: 4999 Ft
Szállítás 2-3 nap szokott lenni , de elsőbbségivel is lehet kérni a rendelést!
Nézzenek szét nállam rengeteg újdonsággal szolgálunk és kíváló Minőséggel!!!!: )

Új 2016-os Barcelona Alternatív mez kapható
Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 15:00 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 15:00:31 +0200 http://www.vatera.hu/uj_2016_os_barcelona_alternativ_mez_kaphato_2129061713.html
<![CDATA[Új 15/16 Juventus FC kapus mez focimez OLCSÓBB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 950 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/uj_15_16_juventus_fc_kapus_mez_focimez_olcsobb_2129161811.html Üdvözlöm az aukciómon
Mielőtt tovább kattintana olvassa el ezt a pár sort.
Kis vatera boltomat azért indítottam el, hogy ÖN kedves vásárló, a bolti áraknál sokkal kedvezőbben juthasson termékekhez. Ez köszönhető annak, hogy közvetlenül a gyártóval vagyok kapcsolatban, megrendelés után Ön a terméket egyenesen a gyártótól kapja majd. Így rengeteg pénzt takaríthat meg.
Még lehet, hogy az értékeléseimen nem látszik, de tapasztalt online kereskedő vagyok,
és hiszem, hogy az ön segítségével, rövid időn belül, sok pozitív értékelést fogok kapni.
Szavazzon nekem bizalmat és adjon rá lehetőséget, hogy megdolgozzak az öt csillagért,
mindent meg fogok tenni az ön megelégedettségéért, nálam a VEVŐ MEGELÉGEDETTSÉGE a legfontosabb.
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Juventus FC 2015/16 Kapus MEZ (csak POLO)
Bármilyen feliratot kérhet +500Ft-ért
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el
Új 15/16 Juventus FC kapus mez focimez OLCSÓBB
Jelenlegi ára: 3 950 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 19:02 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 19:02:06 +0200 http://www.vatera.hu/uj_15_16_juventus_fc_kapus_mez_focimez_olcsobb_2129161811.html
<![CDATA[Barcelona focilabda 5-ös méret]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/barcelona_focilabda_5_os_meret_2132570801.html 3különböző színben kapható.
Válaszd ki leütésnél melyiket szeretnéd: )
Barcelona focilabda 5-ös méret
Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2015-10-19 06:36 ]]>
Mon, 19 Oct 2015 06:36:55 +0200 http://www.vatera.hu/barcelona_focilabda_5_os_meret_2132570801.html
<![CDATA[Adidas 35-ös foci cipő!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 100 Ft]]> http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_cipo/gyerek_kamasz_sportcipo/gyerek_kamasz_focicipo_stoplis_cipo/gyerek_kamasz_mufuves_salak_cipo/adidas_35_os_foci_cipo_2133060317.html Adidas 35-ös foci cipő!!
Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 19:50 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 19:50:00 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_35_os_foci_cipo_2133060317.html
<![CDATA[hoki mellvéd]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/teli_sportok/jegkorong/hoki_mellved_2132132870.html hoki mellvéd
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 21:31 ]]>
Sat, 10 Oct 2015 21:31:38 +0200 http://www.vatera.hu/hoki_mellved_2132132870.html
<![CDATA[Spartan Kosárlabda gyűrű hálóval - 16 mm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/kosarlabda/palank_gyuru_halo/spartan_kosarlabda_gyuru_haloval_16_mm_2067578747.html FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ).
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.

Spartan Kosárlabda gyűrű hálóval - 16 mm
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/spartan_kosarlabda_gyuru_haloval_16_mm_2067578747.html
<![CDATA[Gyerek kapuskesztyű]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/kapuskesztyu/gyerek_kapuskesztyu_2135420708.html A megnyert licit után, két információs emailt kap a Vaterától. A másodikban (vásárlás részletei) megtalálja a személyes átvétellel, utalással és a postázással kapcsolatos információkat.
Gyerek kapuskesztyű
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 08:22 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 08:22:15 +0200 http://www.vatera.hu/gyerek_kapuskesztyu_2135420708.html
<![CDATA[Gyerek kapuskesztyű]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/kapuskesztyu/gyerek_kapuskesztyu_2135422640.html A megnyert licit után, két információs emailt kap a Vaterától. A másodikban (vásárlás részletei) megtalálja a személyes átvétellel, utalással és a postázással kapcsolatos információkat.
Gyerek kapuskesztyű
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 08:24 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 08:24:18 +0200 http://www.vatera.hu/gyerek_kapuskesztyu_2135422640.html
<![CDATA[Barcelona minibár szett PT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/bogre_ajandektargy/barcelona_minibar_szett_pt_2044598804.html Barcelona minibár szett PT
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/barcelona_minibar_szett_pt_2044598804.html
<![CDATA[Nike Tiempo 42,5 -es stoplis szinte új]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 501 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_tiempo_42_5_es_stoplis_szinte_uj_2133401852.html Nike Tiempo 42,5 -es stoplis szinte új
Jelenlegi ára: 1 501 Ft
Az aukció vége: 2015-10-21 09:42 ]]>
Wed, 21 Oct 2015 09:42:45 +0200 http://www.vatera.hu/nike_tiempo_42_5_es_stoplis_szinte_uj_2133401852.html
<![CDATA[Új eredeti Chelsea FC mez 2014/15]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/uj_eredeti_chelsea_fc_mez_2014_15_2131789721.html 1 db L-es, mellbőség: 54cm(108cm)
Személyesen átvehető Budapesten, vagy egyeztetés szerint Szolnok, Jászberény környékén.
Ajánlott levélként előre utalással: 700 Ft
MPL futár előre utalással: 950Ft
MPL futár utánvéttel: 1255Ft
Új eredeti Chelsea FC mez 2014/15
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 10:17 ]]>
Sat, 17 Oct 2015 10:17:32 +0200 http://www.vatera.hu/uj_eredeti_chelsea_fc_mez_2014_15_2131789721.html
<![CDATA[Puma sípcsontvédő M,ÚJ,AZONNAL!AKCIÓ!LEGJOBB!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 180 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/sportszar_zokni_sipcsontvedo/puma_sipcsontvedo_m_uj_azonnal_akcio_legjobb_2129578658.html Hossza: 18 cm
Fizetés után azonnal tudom küldeni.
Több termék rendelése esetén a postaköltséget csak egyszer számolom fel.
Ha van kedved nézd meg a többi termékemet is!

Puma sípcsontvédő M,ÚJ,AZONNAL!AKCIÓ!LEGJOBB!!
Jelenlegi ára: 2 180 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 16:53 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 16:53:28 +0200 http://www.vatera.hu/puma_sipcsontvedo_m_uj_azonnal_akcio_legjobb_2129578658.html
<![CDATA[ADIDAS PREDATOR stoplis 36 2/3-os KITŰNŐ!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_cipo/gyerek_kamasz_sportcipo/gyerek_kamasz_focicipo_stoplis_cipo/gyerek_kamasz_stoplis_cipo/adidas_predator_stoplis_36_2_3_os_kituno_2132301386.html Ha tetszik a termék, ne gondolkozz, mert csak 3 hétig látható ezen a hirdetési oldalon!!!
Nézz szét a többi termékem között, hátha találsz kedvedre valót, így spórolhatsz a postaköltségen!!!
ADIDAS PREDATOR stoplis 36 2/3-os KITŰNŐ!!!
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-18 10:52 ]]>
Sun, 18 Oct 2015 10:52:21 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_predator_stoplis_36_2_3_os_kituno_2132301386.html
<![CDATA[Sípcsontvédő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 300 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/sportszar_zokni_sipcsontvedo/sipcsontvedo_2135428685.html A megnyert licit után, két információs emailt kap a Vaterától. A másodikban (vásárlás részletei) megtalálja a személyes átvétellel, utalással és a postázással kapcsolatos információkat.
Sípcsontvédő
Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 09:05 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 09:05:34 +0200 http://www.vatera.hu/sipcsontvedo_2135428685.html
<![CDATA[Parma Liga W/B nadrág fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_nadrag/parma_liga_w_b_nadrag_fekete_1913395850.html Parma Liga W/B nadrág fekete
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/parma_liga_w_b_nadrag_fekete_1913395850.html
<![CDATA[Parma Liga W/B nadrág fehér-zöld]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_nadrag/parma_liga_w_b_nadrag_feher_zold_1913395844.html Parma Liga W/B nadrág fehér-zöld
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/parma_liga_w_b_nadrag_feher_zold_1913395844.html
<![CDATA[Új eredeti Manchester City FC mez 2014/15]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/uj_eredeti_manchester_city_fc_mez_2014_15_2131784591.html Eladó a képen látható 2014/15-ös eredeti Manchester City hazai mez.  
1db M-es, mellbőség: 52cm(104cm)
Személyesen átvehető Budapesten, vagy egyeztetés szerint Szolnok, Jászberény környékén.
Ajánlott levélként előre utalással: 495 Ft
MPL futár előre utalással: 950Ft
MPL futár utánvéttel: 1255Ft

Új eredeti Manchester City FC mez 2014/15
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 10:10 ]]>
Sat, 17 Oct 2015 10:10:19 +0200 http://www.vatera.hu/uj_eredeti_manchester_city_fc_mez_2014_15_2131784591.html
<![CDATA[Új FC Barcelona női mez 2014/15]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/uj_fc_barcelona_noi_mez_2014_15_2131795085.html M-es
mellszélesség: 44cm
háthossz: 63cm
Személyesen átvehető Budapesten, vagy egyeztetés szerint Szolnok, Jászberény környékén.
Ajánlott levélként előre utalással: 700 Ft
MPL futár előre utalással: 950Ft
MPL futár utánvéttel: 1255Ft

Új FC Barcelona női mez 2014/15
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 10:23 ]]>
Sat, 17 Oct 2015 10:23:25 +0200 http://www.vatera.hu/uj_fc_barcelona_noi_mez_2014_15_2131795085.html
<![CDATA[sípcsontvédő, gyerekeknek (6-15 évig)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 895 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/sportszar_zokni_sipcsontvedo/sipcsontvedo_gyerekeknek_6_15_evig_2133505526.html zöld, és fehér színben, 6-15 éves gyerekeknek
megrendelésen kérem megjegyzésben feltüntetni, hogy
melyik szín legyen, köszönöm
naponta töltök fel 1 Ft-os aukciókat
összevárásra, egybepostázásra van lehetőség
klikk ismerj + oldalra

sípcsontvédő, gyerekeknek (6-15 évig)
Jelenlegi ára: 895 Ft
Az aukció vége: 2015-10-21 15:40 ]]>
Wed, 21 Oct 2015 15:40:09 +0200 http://www.vatera.hu/sipcsontvedo_gyerekeknek_6_15_evig_2133505526.html
<![CDATA[ADIDAS PREDITO foci cipő UK 4,5 EUR 37 1 FT NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 707 Ft]]> http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_cipo/gyerek_kamasz_sportcipo/gyerek_kamasz_focicipo_stoplis_cipo/gyerek_kamasz_teremcipo/adidas_predito_foci_cipo_uk_4_5_eur_37_1_ft_nma_2128165406.html A KÉPEN LÁTHATÓ ALIG HASZNÁLT, SZÉP ÁLLAPOTBAN, JELKÉPES ÁRON. BOLTI ÁRA 9-10. 000 FT KÖRÜL VAN.
Személyes átvételt nem tudok biztosítani,  postai úton tudom küldeni. Postázás egy csomagban max. 10 kg-ig lehetséges.  Legolcsóbb postázás: Vaterafutár MPL postán maradó csomagként. Bármi kérdés van, kérem, hogy licitálás előtt feltétlenül egyeztessünk!!!
Amennyiben a nyertes licitáló hét napon belül nem veszi fel velem a kapcsolatot,  újrahirdetem a terméket. Minden kedves látogatónak köszönöm az érdeklődését! : )
ADIDAS PREDITO foci cipő UK 4,5 EUR 37 1 FT NMÁ
Jelenlegi ára: 1 707 Ft
Az aukció vége: 2015-10-11 16:30 ]]>
Sun, 11 Oct 2015 16:30:12 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_predito_foci_cipo_uk_4_5_eur_37_1_ft_nma_2128165406.html
<![CDATA[Finale Madrid minilabda]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/finale_madrid_minilabda_1913400257.html Tulajdonságok
1. A lehető legjobb légzárást biztosító butil belső
2. Géppel varrott
3. A nejlonhálós vázszerkezet és a TPU-felépítés puha tapintást és rendkívüli tartósságot biztosít
4. 60% etilén-vinil-acetát / 30% hőre lágyuló poliuretán / 10% poliészter
Finale Madrid minilabda
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/finale_madrid_minilabda_1913400257.html
<![CDATA[PUMA PAMUTPÓLÓ M-ES]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/puma_pamutpolo_m_es_2127634907.html                                                                     HOSSZ: 70CM   SZÉL: 55CM  
PUMA PAMUTPÓLÓ M-ES
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 14:49 ]]>
Sat, 10 Oct 2015 14:49:49 +0200 http://www.vatera.hu/puma_pamutpolo_m_es_2127634907.html
<![CDATA[bayern münchen adidas,gyerek nadrág D164]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_nadrag/bayern_munchen_adidas_gyerek_nadrag_d164_2127080543.html címkébe beírva: D164 
A mérések minden képpen a mérvadók, kérem figyelembe venni!
teljes hossza: 35 cm , ülep magasság: 31 cm
szélessége: a derékon : 29cm 2x , kihúzva: 43cm 2x,  
anyaga: polieszter

bayern münchen adidas,gyerek nadrág D164
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-09 17:41 ]]>
Fri, 09 Oct 2015 17:41:39 +0200 http://www.vatera.hu/bayern_munchen_adidas_gyerek_nadrag_d164_2127080543.html
<![CDATA[Ajax kötött sapka kék-fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/szurkoloi_ruhazat/ajax_kotott_sapka_kek_fekete_1913397218.html Ajax kötött sapka kék-fekete
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/ajax_kotott_sapka_kek_fekete_1913397218.html
<![CDATA[Chelsea FC plüss maci, akár 1Ft-ért!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 151 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/kabala_figura/chelsea_fc_pluss_maci_akar_1ft_ert_2133483431.html Eladó a képen látható Chelsea FC plüss maci.
Mérete: 25 cm (ülve)
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni, de ha valami esetleg elkerülte a figyelmemet bátran szólj, s megbeszéljük! : ))
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!
Kérdezz bátran! : ))
Pontos postát csomagolás után tudok mondani!
Banki adatok: 11732064-20064251 OTP Bank

Chelsea FC plüss maci, akár 1Ft-ért!
Jelenlegi ára: 151 Ft
Az aukció vége: 2015-10-11 19:00 ]]>
Sun, 11 Oct 2015 19:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/chelsea_fc_pluss_maci_akar_1ft_ert_2133483431.html
<![CDATA[Athletic Works focimez, focilabdás felső 6 év]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 550 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/athletic_works_focimez_focilabdas_felso_6_ev_2126917649.html KIÁRUSÍTÁS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!
Egy időre szüneteltetem a Vatera Boltom így az összes termékemet kiárusítom!!!!!
Most minden 1 Ft-ról indul, a legmagasabb licit viszi! Nézd meg az összes aukciómat, postát spórolhatsz!
Ne maradj le, szuper cuccok, szuper márkák... SZUPER ÁRON!!!!!
Athletic Works királykékl focista felső, focimez kissrácoknak.
Nagyon szép, élénk színe van.
Nem csapatfüggő, középen egy focilabda van, alatta Soccer szöveggel!
Edzésre, focirajongóknak szuper darab!
Méret: kb. 6 évesre.
Hossza: 46cm, szélesség: 38cm.

Athletic Works focimez, focilabdás felső 6 év
Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2015-10-09 11:14 ]]>
Fri, 09 Oct 2015 11:14:01 +0200 http://www.vatera.hu/athletic_works_focimez_focilabdas_felso_6_ev_2126917649.html
<![CDATA[Plüss focis róka ( Filbert Fox ), akár 1Ft-ért!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 161 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/relikvia_ajandektargy/kabala_figura/pluss_focis_roka_filbert_fox_akar_1ft_ert_2133195695.html Eladó a képen látható plüss focis róka.
Filbert Fox / Leicester City FC
Mérete: 32 cm
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni, de ha valami esetleg elkerülte a figyelmemet bátran szólj, s megbeszéljük! : ))
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!
Kérdezz bátran! : ))
Pontos postát csomagolás után tudok mondani!
Banki adatok: 11732064-20064251 OTP Bank

Plüss focis róka ( Filbert Fox ), akár 1Ft-ért!
Jelenlegi ára: 161 Ft
Az aukció vége: 2015-10-20 19:00 ]]>
Tue, 20 Oct 2015 19:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/pluss_focis_roka_filbert_fox_akar_1ft_ert_2133195695.html
<![CDATA[kippsta használt foci lábszárvédők L és R méret]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 310 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/kippsta_hasznalt_foci_labszarvedok_l_es_r_meret_2128607579.html L és R méretjelzés 
2 pár

kippsta használt foci lábszárvédők L és R méret
Jelenlegi ára: 310 Ft
Az aukció vége: 2015-10-12 14:31 ]]>
Mon, 12 Oct 2015 14:31:25 +0200 http://www.vatera.hu/kippsta_hasznalt_foci_labszarvedok_l_es_r_meret_2128607579.html
<![CDATA[ADIDAS FC BAYERN MÜNCHEN foci MEZ x30]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/adidas_fc_bayern_munchen_foci_mez_x30_2136277436.html AZ AUKCIÓ TÁRGYA A KÉPEN SZEREPLŐ:
ADIDAS MÁRKÁJÚ, BORDÓ ÉS SZÜRKE SZÍNŰ, BAYERN MÜNCHEN FELIRATOS ÉS CÍMERES FOCI MEZ.
ANYAGA: POLIÉSZTER
MÉRETE: S/M 
HOSSZ: 68 CM
MELL: 48 CM-TŐL / 53 CM-IG
UJJ: 25 CM
A MELL, DERÉK, CSÍPŐ, COMB MÉRETEKET KÉTSZER KELL VENNI!!
A POSTÁZÁS AKÁR 7 NAPOT IS IGÉNYBE VEHET, A SOK ADÁS-VÉTELRE TEKINTETTEL!!
HA TE IS SZERETSZ ÖLTÖZKÖDNI ÉS A LEHETŐ LEGOLCSÓBBAN RENGETEG VILÁGMÁRKA KÖZÜL SZERETNÉL VÁLOGATNI,
KRÉM ÉS EXTRA MINŐSÉGŰ RUHÁK KÖZÖTT, AKKOR MEGTALÁLTAD A HELYET AMIT MINDIG IS KERESTÉL.
NÁLAM MINDEN SZÉP, EGYEDI, TRENDI RUHA 1 FORINTRÓL INDUL!!
VÁSÁRLÁSODÉRT CSERÉBE A KÖVETKEZŐ KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÍTELEK:
- 10 DARAB VAGY TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN 10% KEDVEZMÉNYT KAPSZ.
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS, BIZTOSAN TALÁLSZ KEDVEDRE VALÓT!
A TERMÉK KIFIZETÉSÉRE 7 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE, AMENNYIBEN EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT A TERMÉKET ÚJRA HIRDETEM.
EGYÉNI, KÜLÖN KÉRÉS ESETÉN EZEN FELÜL 2-3 NAP TERMÉKÖSSZEVÁRÁSI IDŐ SZÓBA JÖHET.
ADIDAS FC BAYERN MÜNCHEN foci MEZ x30
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2015-10-13 20:00 ]]>
Tue, 13 Oct 2015 20:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/adidas_fc_bayern_munchen_foci_mez_x30_2136277436.html
<![CDATA[Nike Lil' Penny Posite Kosárlabda cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 21 900 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/nike_lil_penny_posite_kosarlabda_cipo_2136275057.html Állapot: Teljesen új 10/10
Nike Lil' Penny Posite Kosárlabda cipő
Jelenlegi ára: 21 900 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 22:16 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 22:16:01 +0100 http://www.vatera.hu/nike_lil_penny_posite_kosarlabda_cipo_2136275057.html
<![CDATA[Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 050 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2135306633.html Üdvözlöm az aukciómon
Ha többet szeretne megtudni rólam, kérem olvassa el az ISMERJ MEG oldalamat, a felhasználó nevem mellett lévő i betőre kattintva.
De a lényeget összefoglalnám Önnek röviden:
-bejelentett egyéni vállalkozó vagyok, számlát adok minden vásárlás után
-szerződéssel dolgozok törvényesen, így ÖN és a pénze végig biztonságban van
- a termék dobozban érkezik, nem sérülhet
- lassan 2000 elégedett vásárlóm van, ennyi ember nem tévedhet
-Ha a megadott időn belül nem érkezik meg a termék, a vételárat és a postaköltséget töredéktelenül vissza fizetem Önnek
- hibás termék esetén díjtalanul cserélem
KELL ENNÉL TÖBB EGY JÓ ÜZLETHEZ???
Ha meggyőztem, ne habozzon rendelni, állok rendelkezésére!
NÉZZE MEG A FOCICIPŐ KATALÓGUSOMAT ERRE A SORRA KATTINTAVA
VÁLOGASSON A TERMÉKEIM KÖZÖTT A LENTI KÉPEK VALAMELYIKÉRE KATTINTVA
 
               
             
      
       
        
     
       
   
         
        
Nike mercurial superfly fg 2015 focicipő stoplis cipő 
Rendelhető méretek: 39-45 csak egész méretek
Ha konkrét elképzelése van egy megvásárolni kívánt cipőről, ne habozzon elküldeni nekem a képét üzenetben, és kis időn belül küldök egy árajánlatot, ha a gyártótól beszerzhető
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS UTÁNVÉTELRE LEHETŐSÉG SEMMILYEN ESETBEN SINCS
Nagyon fontos, hogy nálam minden cipő eredeti dobozában érkezi, ezért plusz költséget nem számolok fel.
Soke eladó vagy plusz pénzt kér el, vagy doboz nélkül szállítja a cipőt, így az út közben gyűrődik, sérül, deformálódik
Minden esetben azt a cipőt kapja, amelyik a képen szerepel, NEM HASONLÓT.
A Postaköltséget mindíg a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt találja, sajnos 2 vagy több termék rendelésénél nem tudom összevonni a postaköltséget 1 termék = 1 csomag, de több termék vásárlása esetén egy kis kedvezményt tudok adni. Szállítási idő 15-45 munkanap
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül (csúszás hétvégén szokott előfordulni) és megírom a további teendőket.
Ez után 5 munkanapja van az ellenérték elutalására, ha 5 munkanapon belül nem érkezik be az utalás és az esetleges kést nem jelzi felém, kénytelen leszek az adésvételt negatívval értékelni, a fölösleges vatera részesedés fizetés elkerülése végett.
Fizetés minden esetben előreutalással oldható meg, utánvételre nincs lehetőség, mivel a csomag külföldről érkezik és értelmetlenül drága lenne.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)!
Az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET erre a sorra kattintva olvashatja el

Nike Mercurial Superfly FG focicipő stoplis cipő
Jelenlegi ára: 15 050 Ft
Az aukció vége: 2015-10-26 20:49 ]]>
Mon, 26 Oct 2015 20:49:38 +0100 http://www.vatera.hu/nike_mercurial_superfly_fg_focicipo_stoplis_cipo_2135306633.html
<![CDATA[VFL Bochum S-es foci mez,gyűjtőknek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/vfl_bochum_s_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216788.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
VFL Bochum S-es foci mez,gyűjtőknek
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:54 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:54:50 +0100 http://www.vatera.hu/vfl_bochum_s_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216788.html
<![CDATA[Mitre Ipswich Town gyerek foci mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/mitre_ipswich_town_gyerek_foci_mez_2136214931.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG FOCI MEZ AUKCIÓM VAN!
Mitre Ipswich Town gyerek foci mez
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:52 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:52:59 +0100 http://www.vatera.hu/mitre_ipswich_town_gyerek_foci_mez_2136214931.html
<![CDATA[Sárga-szürke hosszú ujjú mez kb 140-146]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 600 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/sarga_szurke_hosszu_ujju_mez_kb_140_146_2136378146.html Nincs benne méretjelzés, csak a másik mezhez hozzámérve gondolom, hogy mekkora. A mért adatokat figyelni kell.
Hossza: 57 cm
Mellbőség: 84 cm
Ujjhossz hónaljtól mérve: 46 cm
Néhány szálkihúzódás van rajta.
Nézd meg a többi termékemet is, hátha megtetszik valami. Köszönöm az érdeklődést.
Vásárlást követően a Vatera küld egy automata levelet (vásárlási értesítőt), benne az utaláshoz szükséges adatokkal.
Ha mégsem kapod meg, kérlek, mielőbb vedd fel velem  a kapcsolatot, mert egyébként úgy veszem, hogy megkaptad az adatokat, és várom az utalást.
Együttműködésedet köszönöm!

Sárga-szürke hosszú ujjú mez kb 140-146
Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2015-10-29 00:04 ]]>
Thu, 29 Oct 2015 00:04:20 +0100 http://www.vatera.hu/sarga_szurke_hosszu_ujju_mez_kb_140_146_2136378146.html
<![CDATA[Jordan SC-3 Kosaras Cipő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 000 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_kosaras_cipo/jordan_sc_3_kosaras_cipo_2136275105.html EUR 41
US 8
Belső Talphossz 26 cm
Állapot 10/10 (teljesen új)
Jordan SC-3 Kosaras Cipő
Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 22:16 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 22:16:03 +0100 http://www.vatera.hu/jordan_sc_3_kosaras_cipo_2136275105.html
<![CDATA[Új Adidas Puma Nike stoplis cipő focicipő AKCIÓ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 950 Ft]]> http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_sportcipo/ferfi_focicipo_stoplis_cipo/ferfi_stoplis_cipo/uj_adidas_puma_nike_stoplis_cipo_focicipo_akcio_2129697035.html Új NIKE focicipő stoplis cipő
Mercurial
Hypervenom
Magista
F50
Predator
TOVÁBBI CIPŐKÉRT KATT IDE
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. A cipő doboz nélkül kerül postázásra.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Új Adidas Puma Nike stoplis cipő focicipő AKCIÓ
Jelenlegi ára: 7 950 Ft
Az aukció vége: 2015-10-14 21:06 ]]>
Wed, 14 Oct 2015 21:06:52 +0200 http://www.vatera.hu/uj_adidas_puma_nike_stoplis_cipo_focicipo_akcio_2129697035.html
<![CDATA[FIFA World Cup Adidas Brazuca VB labda]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 925 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/fifa_world_cup_adidas_brazuca_vb_labda_2134665521.html  

FIFA World Cup Adidas Brazuca VB labda
Jelenlegi ára: 9 925 Ft
Az aukció vége: 2015-10-24 23:29 ]]>
Sat, 24 Oct 2015 23:29:16 +0200 http://www.vatera.hu/fifa_world_cup_adidas_brazuca_vb_labda_2134665521.html
<![CDATA[Mitre Calcio focilabda labda]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 490 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/mitre_calcio_focilabda_labda_2136285287.html Számlával!
Ajándéknak is tökéletes!
Szállítás megoldható.
A leütött terméket 3 - 7 munkanapon belül tudjuk átadni a vevőnek vagy a szállítónak.
Mielőtt leütné, egyeztessen velünk, hogy az adott termék, adott szín, adott méret rendelkezésre áll-e.
Ha több terméket vásárol, egyedi szállítási költséggel számolunk, melynek alapja a csomag súlya.
Ha keres egy terméket, de nem találja az aukcióink között, írjon, hátha tudunk segíteni.
Mitre Calcio focilabda labda
Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 21:36 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 21:36:45 +0100 http://www.vatera.hu/mitre_calcio_focilabda_labda_2136285287.html
<![CDATA[NBA Adidas Miami Heat Dwyane Wade karácsonyi mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 490 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/kosarlabda/kosarlabda_ruhazat/nba_adidas_miami_heat_dwyane_wade_karacsonyi_mez_2136344318.html (AZ NBA legújabb típusú mezei 2014 es cumok, más az anyaguk, a mezek könyebbek. És a kosárlabdában megszokott trikó helyett rövidujjú pólók!!!!
Gyönyörűek a himzések, ahogy NBA honlapon írják: "A LIGHTER JERSEY FOR A FASTER NBA" : )))) több méretben, mielőtt elviszed kérdezz hogy van e az aktuális méret!! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A bolti áruk 109!!!! dollár, ami a jelenlegi árak mellett..... hát több ennél jóval : )(és a külföldi postaköltséget bele se számoltam!! )Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben:
Vörös: XL
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!! Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!
NBA Adidas Miami Heat Dwyane Wade karácsonyi mez
Jelenlegi ára: 12 490 Ft
Az aukció vége: 2015-10-29 00:24 ]]>
Thu, 29 Oct 2015 00:24:37 +0100 http://www.vatera.hu/nba_adidas_miami_heat_dwyane_wade_karacsonyi_mez_2136344318.html
<![CDATA[NBA Adidas Los Angeles Clippers Blake Griffin mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 490 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/kosarlabda/kosarlabda_ruhazat/nba_adidas_los_angeles_clippers_blake_griffin_mez_2136316646.html (AZ NBA legújabb típusú mezei 2011 es cumok, más az anyaguk, a mezek könyebbek, megoszlanak a vélemények, van akinek a régi jobban tetszik, de mostmár ez lesz : )) ezt gyártják, egyébként naggyon nagyon szépek, tényleg nagyon jó ez az új anyag, gyönyörűek a himzések, ahogy NBA honlapon írják: "A LIGHTER JERSEY FOR A FASTER NBA" : )))) több színben és méretben, mielőtt elviszed kérdezz hogy van e az aktuális szin, vagy méret!! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A bolti áruk 90!!!! dollár, ami a jelenlegi árak mellett..... hát több ennél jóval : )(és a külföldi postaköltséget bele se számoltam!! ) Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben: fehér: M, L piros: M, XL
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!! Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!
NBA Adidas Los Angeles Clippers Blake Griffin mez
Jelenlegi ára: 10 490 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 23:28 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 23:28:05 +0100 http://www.vatera.hu/nba_adidas_los_angeles_clippers_blake_griffin_mez_2136316646.html
<![CDATA[Adidas LIVERPOOL futball mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/adidas_liverpool_futball_mez_2136251906.html Mell: 59cmX2
Hossz: 75cm
Adidas LIVERPOOL futball mez
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 21:45 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 21:45:44 +0100 http://www.vatera.hu/adidas_liverpool_futball_mez_2136251906.html
<![CDATA[Portsmouth L-es foci mez gyűjtőknek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 800 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/portsmouth_l_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216656.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
Portsmouth L-es foci mez gyűjtőknek
Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:54 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:54:46 +0100 http://www.vatera.hu/portsmouth_l_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216656.html
<![CDATA[Fenerbahce S-es foci mez gyűjtőknek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/fenerbahce_s_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216479.html NÉZZ SZÉT NÁLAM, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
Fenerbahce S-es foci mez gyűjtőknek
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:54 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:54:42 +0100 http://www.vatera.hu/fenerbahce_s_es_foci_mez_gyujtoknek_2136216479.html
<![CDATA[Adidas Liverpool L-es foci mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/adidas_liverpool_l_es_foci_mez_2136217727.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
Adidas Liverpool L-es foci mez
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:55 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:55:15 +0100 http://www.vatera.hu/adidas_liverpool_l_es_foci_mez_2136217727.html
<![CDATA[Macron Leeds United M-es foci mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 800 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/macron_leeds_united_m_es_foci_mez_2136216428.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
Macron Leeds United M-es foci mez
Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:54 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:54:39 +0100 http://www.vatera.hu/macron_leeds_united_m_es_foci_mez_2136216428.html
<![CDATA[Umbro M-es Angol válogatott foci mez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 800 Ft]]> http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci_mez_polo/umbro_m_es_angol_valogatott_foci_mez_2136216554.html NÉZZ SZÉT A TERMÉKEIM KÖZÖTT, RENGETEG MEZ AUKCIÓM VAN!
Umbro M-es Angol válogatott foci mez
Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2015-10-28 20:54 ]]>
Wed, 28 Oct 2015 20:54:43 +0100 http://www.vatera.hu/umbro_m_es_angol_valogatott_foci_mez_2136216554.html