A Vatera.hu Fényképezőgépek, kamerák, a fotózás kellékei széles választékban a Vaterán kategóriájának legérdekesebb termékei http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál Fényképezőgépek, kamerák, a fotózás kellékei széles választékban a Vaterán kategóriájának legérdekesebb termékei hu-hu Wed, 01 Apr 2015 23:18:00 +0200 Wed, 01 Apr 2015 23:18:00 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Tamron AF 70-300 f/4-5.6 Di VC USD Sony/Minolta]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 80 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_sony_minolta_gepekhez/tamron_af_70_300_f_4_5_6_di_vc_usd_sony_minolta_2054920985.html Személyes átvételnél kipróbálható! Egyszer használtam (kipróbáltam) , de rájöttem, nekem inkább makro kell, ezért megválok tőle. Kifogástalan karcmentes hibátlan, kb 4 év garival még.
Típus   
Tele-objektív
Gyártó   
Tamron
Szűrőmenet mérete   
62 mm
Szerkezet   
17 csoport, 12 tag
Bajonett   
Sony, Minolta
Közelpont   
1, 5 m
Méret   
81, 5x142, 7 mm
Súly   
765 g
Garancia   
Garancialeveles 5 év
AF 70-300mm F/4. 0-5. 6 Di VC USD MACRO Sony
Új minőségi mérce a teleobjketív gyártásban
Ez a prémium kategóriás tele-zoomobjektív az egyik tetőpontja a Tamron több évtizedes kimagasló innovációjának az ultaranagy átfogású zoomobjektívek területén. Az aboszlút kezelhetőséget és minőséget biztosítja telezoom kategóriában mind a professzionális, mind a haladó szintű amatőrök számára teljes méretű vagy APS-C méretű fényképezőgépekhez. Műszaki jellemzőiben az SP (Super Performance – Szuper Nagyteljesítményű) sorozat többi tagjához igazodva ultranagy felbontást biztosít a teljes tartományon. A világon legelőször alkalmazott USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) pedig rendkívül gyors autofókuszt és nagyfokú érzékenységet garatnál. A kézből készített tűéles képek alkotásához az SP 70-300mm objektívekbe beépítették a VC (Vibration Compensation) optikai képstabilizátor egységet, amely kizárólag a Tamron objektívekben található háromtengelyes, alacsony súrlódású megoldás, a jelenleg létező egyik leghatékonyabb rendszer.
Általában
Az SP 70-300 mm F4-5. 6 Di VC USD egy jól megépített, a teljes képmezőt lefedő ultragyors USD fókusz-motorral és VC képstabilzátorral ellátott zoom-optika. DLSR kamerák esetében a gyújtótávolság 70mm - 300mm -ig terjed, ami az APS-C érzékelővel ellátott kamerák esetében 108mm - 465mm. m A Tamron ezzel a minőségi zoom-optikával a fotórajongók széles táborát célozza meg, akik a teljes képmezőt lefedő, vagy APS-C képérzékelős kamerával rendelkeznek. Egy olyan újgenerációs objektívcsaládot képvisel, amely akár a 24 megapixeles képérzékelőket képes felbontásban és teljes kivilágítottságban kiszolgálni. Az XLD- Extra Low Dispersion Lenselement speciális üvegekből áll, melyeknek szórási indexe alacsonyabb a hagyományos LD üvegeknél. Az USD-Ultra Sonic Drive egy Tamron fejlesztés. Gyors és precíz élességállításért felelős. Szintén a Tamron által fejlesztett VC (Vibration Compensation) képstabilizátor, három tengelyen csökkenti hatásosan a motívum bemozdulását.
Képfelbontás
A Tamron ebbe az objektívbe csúcsminőségű XLD -elemeket épített (extrém alacsony színszóródás) speciális üvegből, ami nagyon alacsony színszóródási indexet mutat fel. A szóródási tulajdonsága alacsonyabb, mint az LD (Low Dispersion) lencséknél. Az XDL lencse az LD lencsével kombinálva a legmagasabb kontraszt- és képbrillanciáért felelős, hatásos módon csökkenti a kromatikus aberrációt, és a képszéleken is javítja az élességet.
A lencse felbontása a teszt alapján jónak mondható, főleg az árát és a hasonló árfekvésű konkurencia teljesítményét is figyelembe véve. A Tamron 70mm -nél nyújtja a legélesebb teljesítményt. A teljes fókuszspektrumban a motívum közepe éles, a szélek felé picit csökken az élessége. Ezzel együtt az objektív minőségileg nagyon jól teljesít különösen  az árat figyelembe véve.
Gyors élességállítás
Ez az első objektív, amit a Tamron az új, szupergyors USD motorral látott el. A gyors élességállítás főleg a sportrajongóknak jelenthet előnyt, akik focit, autóversenyt, vagy hasonló gyorsan mozgó motívumokat rögzítenek. Az új motortechnológiának köszönhetően a Tamron lencse pontos, ultragyors és halk élességállítást nyújt. A leírt új Tamron USD technológia magasfrekvenciájú ultrahang-vibrációval dolgozik, egy úgynevezett “ Statorral”, miközben a vibrációból létrejött energia egy mozgatható fémből álló gyűrűt forgat, a rotort.
Képstabilizátor
Az SP 70-300 mm F4-5. 6 Di VC USD esetében a Tamron ugyan azt a hatékony VC képstabilizátort használja, amit már sikeresen más modellekbe is beépített. A VC stabilizáció segítségével akár 4 blende nyitás is nyerhető, ami megengedi a kézi használatot akár kis fénynél is, vagy egyéb más kreatív alkalmazást. Kevés fény esetében a VC mód igazi nyereség egy bemozdulatlan, éles kép fotózásakor.
A mechanizmus egy háromtengelyes meghajtó egységen alapszik, ami 3 acélgolyón nyugszik és elektromágneses módon üzemel. Emiatt majdnem súrlódásmentesen üzemel, és nagy sebességgel. Két függetlenül pozícionált gyors-érzékelő ellenőrzi a kameramozgást 4000-szer másodpercenként. Feltűnő, hogy mindemellett a nézőkép stabil marad, ami megkönnyíti a képkivágás megválasztását. A VC képstabilizátor a kameravibráció hatását minimalizálja és kifejezetten éles képeket eredményez.
Kézi fókuszkorrekciós lehetőség
Az autófókusznak sok előnye van, de sokszor nélkülönözhetetlen a kézi fókuszkorrekció. A Tamron SP 70-300 mm F4-5. 6 Di VC USD ezt a manuális élességállítási lehetőséget nyújtja a fotósnak, anélkül, hogy autófókuszról át kellene kapcsolni manuálfókuszra. A beállítás pontosságát egy széles és kézre álló gyűrű segíti elő.
Belső fókusz
Az objektívnek belső fókuszmegoldása van (IF). Előnye a kényelmesebb és felhasználóbarát kezelésen kívül, hogy a régi típusú polár szűrők és a gradációs szűrők is használhatók.
Anti-reflex-bevonat
A Tamron egy új, úgynevezett BBAR (Broad-Band-Anti-Reflection) reflexiócsökkentő nanó-réteget alkalmazott, hogy maximálisan felkészítse az optikát a mindennapi technikai kihívásokra. Az eljárás a szórtfényt és a szellemképeket hivatott csökkenteni. Az új BBAR réteg javítja az üveg általános fényáteresztő-képességét, főleg a rövid és hosszú hullámokon. Emiatt lényegesen hatékonyabb, mint a hagyományos Anti Reflex bevonat. Tamron a fent említetteken kívül felületi bevonatokat alkalmaz a ragasztott elemeknél, ami az élesség, a színvisszaadás és színegyensúly javulását eredményezi.
Fény ellenző
Az objektív gyári tartozéka egy tulipánalakú napellenző. Ez a kellék hasznos módon csökkentheti az oldalról beeső szórtfényt, és ily módon elősegítheti a kontrasztos képeket.
A Tamron SP 70-300 mm F4-5. 6 Di VC USD egy jó árú és jó felbontású teleobjektív, jó gyakorlati teljesítménnyel a Full Frame-es tesztben. Gondosan megépített lencse, aminek fényerőssége nem a legjobb, de ebben az árszegmensben egyedülálló módon egy hatásos képstabilizátor biztosíthatja az éles képeket rossz fényviszonyoknál is. A kromatikus aberráció a magasabb fókuszállásban nem számot tevő. A felmerülő enyhe vinyettálást, illetve a torzítást a képszélek felé a Lightroom szoftver könnyedséggel kezeli. Ebben a 70-200mm és 70-300mm zoom-szegmensben sok gyártó (több mint 17) kínál hasonló minőségű objektívet, ezek közül a Tamron a felhasználási célt, az optikai és a mechanikai minőséget figyelembe véve egy ajánlott,  jó választás lehet.
AF test : Sony a65 + Tamron SP 4-5. 6 / 70-300 Di USD
Tamron 70-300mm f/4-5. 6 VC USD lens review (with samples)
Tamron SP 70-300mm F/4-5, 6 Di VC USD - DEMO 
Sony Alpha 77v+ Tamron 70- 300 USB Zoom On Eiffel tower

Tamron AF 70-300 f/4-5.6 Di VC USD Sony/Minolta
Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-10 11:49 ]]>
Fri, 10 Apr 2015 11:49:26 +0200 http://www.vatera.hu/tamron_af_70_300_f_4_5_6_di_vc_usd_sony_minolta_2054920985.html
<![CDATA[Nikon EM + 50/1.8 objektív, gyönyörű állapotban]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 333 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/nikon/nikon_em_50_1_8_objektiv_gyonyoru_allapotban_2059799525.html -Nikon EM váz, közel kifogástalan állapotban (a hátlapon, a filmcetli-tartó keretének alsó része kb 8mm hosszan kopott, a képeken látszik), mindene működik, karc, por nélkül. A tükörcsillapítás is újszerű állapotú. Rekeszelőválasztásos automatikával.
-Nikon 50mm 1: 1, 8 objektív: kifogástalan állapotú, karc-, por-, és gombamentes. Gyűrűi könnyedén járnak.
-Nikon CF-11 tok: Alapvetően jó állapotban, de a peremek néhol vedlenek.
-Nikon HR-4 összecsukható napelenző: tökéletes állapotban
-Hoya HMC 52mm UV-szűrő: tökéletes állapotban
-Nikon vállpánt: jó állapotban, jelzett fém csatokkal
Akár napi használatra (kis helyigényű, könnyen használható), akár gyűjteménybe kitűnő darab.
Jó licitálást!
Nikon EM + 50/1.8 objektív, gyönyörű állapotban
Jelenlegi ára: 10 333 Ft
Az aukció vége: 2015-04-19 20:41 ]]>
Sun, 19 Apr 2015 20:41:00 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_em_50_1_8_objektiv_gyonyoru_allapotban_2059799525.html
<![CDATA[Egy antik fotóműterem kellékei - Deckel Roll op]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 380 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/egy_antik_fotomuterem_kellekei_deckel_roll_op_2058103076.html  Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes találkozást, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétkönap 10-18 óra között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható fotós kellék, mely egy az 1940-es 1950-es években működő Budapest VI. kerületi Podmaniczky utcai fotós műtermének egykori kelléke volt.
Egy F. Deckel Roll op antik kamera, eredeti bőr tokjában, extra jó állapotban, Plaubel Frankfurt optikával.
A képeken látható, nagyon jó állapotban!
Párhuzamos aukcióinkon a fotós és műtermének egyéb kellékei megtalálhatóak.
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!

Egy antik fotóműterem kellékei - Deckel Roll op
Jelenlegi ára: 20 380 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 21:54 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 21:54:00 +0200 http://www.vatera.hu/egy_antik_fotomuterem_kellekei_deckel_roll_op_2058103076.html
<![CDATA[SONY DCR-TRV321E Digital 8 Handycam]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/sony_dcr_trv321e_digital_8_handycam_2060278454.html SONY DCR-TRV321E Digital 8 Handycam
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 19:08 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 19:08:00 +0200 http://www.vatera.hu/sony_dcr_trv321e_digital_8_handycam_2060278454.html
<![CDATA[Nikon D60 váz dobozában]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 45 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_d60_vaz_dobozaban_2050592114.html Részletes információkat találsz:
http: //www. arukereso. hu/digitalis-fenykepezogep-c40/nikon/d60-body-p22333007/#termek-leiras
Postázom is, kivéve utánvéttel, postai befizetést nem fogadok el, a postaköltség nem alku tárgya!!  
14 napon belül kérem rendezni az adás-vételt, 15. napon meghirdetem újra a terméket!!
Licitálás előtt olvasd el az "ismerj meg oldalamat", hasznos infókat tudhatsz meg belőle!!!

Nikon D60 váz dobozában
Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-03 21:31 ]]>
Fri, 03 Apr 2015 21:31:50 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_d60_vaz_dobozaban_2050592114.html
<![CDATA[Panasonic Lumix DMC-FZ20]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 285 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/panasonic_lumix/panasonic_lumix_dmc_fz20_2061459326.html Mamoriakártya nélkül eladó.
https: //pixinfo. com/cikkek/dmc-fz20_r/
Panasonic Lumix DMC-FZ20
Jelenlegi ára: 3 285 Ft
Az aukció vége: 2015-04-21 14:17 ]]>
Tue, 21 Apr 2015 14:17:16 +0200 http://www.vatera.hu/panasonic_lumix_dmc_fz20_2061459326.html
<![CDATA[Komplett fotólabor felszerelés]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/komplett_fotolabor_felszereles_2057056349.html Krokus color 69S nagyítógép
optikák: F: 55, F: 80, F: 105
színes nagyítófej: GFA
nagyítókeret: 30x40-es
dupla szárító: 30x40-es
egyéb tartozékok: hívótálak, hívótank, sötétkamra-lámpa, exponáló óra,
nagyítópapírok (FOMA (nem lejárt): 10 db 30x40-es, 10 db 24x30-as, FORTE (lejárt): 50 db 18x24-es, 50 db 13x18-as)
Komplett fotólabor felszerelés
Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-14 09:27 ]]>
Tue, 14 Apr 2015 09:27:49 +0200 http://www.vatera.hu/komplett_fotolabor_felszereles_2057056349.html
<![CDATA[SONY DSC-H200 20 MP]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 200 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/sony/sony_dsc_h200_20_mp_2052062741.html Kiválló, megkimélt szinte új állapotban, 800 expoval, számlája, doboza megvan.
Taskát is hozzá adom ami 4e Ft volt.
Ajándéknak is kiváló, új ára 48 e. Ft.
Mindjárt itt a tavasz.. kis méretű, árkategóriájában sokkal jobb a kompakt gépeknél.
http: //www. sony. hu/electronics/cyber-shot-kompakt-fenykepezogepek/dsc-h200
Paraméterek, műszaki leirás:
Gyártó: Sony
Effektív pixelszám20, 2 megapixel
Zoom26x
LCD3, 0"
Memóriakártya-foglalatSD, SDHC, SDXC
ISO értékekAutomata, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
KépstabilizátorOptikai stabilizátor
Beépített vakuvan
Valós pixelszám20, 2 megapixel
Zoomtartomány (35mm)22. 3 - 580 mm
Digitális zoom4x
Szenzor típusaCCD
Manuális fókusznincs
AutofókuszArcfelismerő AF, Kotrasztérzékelő AF rendszer
Makró8 cm
Szűrőméretnem helyezhető rá szűrő
Keresőkijelző
Kategóriakompakt
Fehéregyensúly7 előre beállított, auto, kézi
Fehéregyensúly finomhangolásnincs
Rekesztartományf/3, 1 - f/5, 9
Zársebesség-tartomány1/1500 mp-30 mp
Szenzor mérete1/2, 3"
Külső vakupapucsnincs
Vaku opciókautomata, derítés, lassú szinkron, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
Expozíciókompenzáció± 2EV 1/3EV lépésköz
Fénymérésközépre súlyozott, szpot, több zónás
Rekesz-előválasztáscsak teljes manuális
Zársebesség-előválasztáscsak teljes manuális
Sorozatfelvételigen (0, 8 kép/mp 100 képig)
Filmfelvétel1280 x 720, 30 fps
Távkioldónincs
Állványmenetvan
Önkioldó10 másodperc, 2 másodperc
Belső memórianincs
Burkolat anyagaműanyag
Tömörítetlen formátumnincs
Egyedi akkumulátor típusa4 db elem/akkumulátor (AA)
Akkumulátor méreteAA
Videokimenetvan
USBvan
Tartozékokhasználati útmutató, USB kábel
Méret430g (akkuval és kártyával)
Súly123 × 83 × 87, 2 mm
MegjegyzésSteady Shot optikai képstabilizátor, Sweep Panorama mód, iAUTO üzemmód, bőrretus, mosoly és pislogás észlelés
SONY DSC-H200 20 MP
Jelenlegi ára: 24 200 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 19:40 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 19:40:36 +0200 http://www.vatera.hu/sony_dsc_h200_20_mp_2052062741.html
<![CDATA[Fuji fujifilm s200EXR csúcskategóriás bridge]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 555 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fuji_fujifilm_s200exr_csucskategorias_bridge_2058396458.html Nagyon szép, jó minőségű képeket készít a gép.
jó állapotú, kis gombafolt található az objektíven, de az elkészült képeken nem látszik 
Átvétel: Bp nyugati, újpest központ, előre utalva postázom
Tartozékok: töltő, 2 eredeti akkumulátor, adatkábel, videó kábel, doboz, nyakpánt.
A csatolt képek a géppel készültek.
Pixinfo-n részletes teszt található a gépről.  
"Be kell látnunk, hogy ez a kategória, a bridge csúcskompaktoké, szép lassan kihal, de legalábbis átalakul. A Fujifilm FinePix S200EXR talán az egyik utolsó képviselője. Azoknak ajánlott, akik nem szeretnének belevágni egy minden felől költekezésre csábító DSLR rendszerbe, de szeretnének, egy kényelmes és nagy gépet, ami szinte minden feladatot megold, anélkül, hogy extra kiegészítőkkel ruháznánk fel. "
12Mpx
14. 3x optikai zoom (ekv 30-430)
iso max 3200(kiterjesztve12800)
Manuális zoom gyűrű
Szuper makró 1cm-ről
Külső vaku rakható rá
Talán az utolsó olyan gép amit CCD szenzorral szereltek fel.  
Kategória
kompakt, valós keresővel
Váz jellege
Felbontások
2048 × 1536, 2816 × 2112, 4000 × 3000, 4000 × 2664, 2816 × 1864, 2048 × 1360, 4000 × 2248, 2816 × 1584, 1920 × 1080
Képarány
4: 3, 3: 2, 16: 9
Érzékelőlapka pixelszáma
12, 5 Megapixel
Érzékelőlapka mérete
1/1, 6"
Érzékelőlapka típusa
Super CCD EXR
Effektív pixelek száma
12, 0 Megapixel
Színszűrő
G-R-G-B
Érzékelőlapka gyártója
Fujifilm
Érzékenység
auto (max. 3200) / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400* / 12800*
Zoom
30. 5 - 436 mm (14. 3x)
Digitális zoom
igen (max. 2x)
Automatikus élességállítás
igen
Kézi élességállítás módja
igen
Élességállítás módja
TTL kontraszt érzékelős, arcfelismeréssel
Közelpont normál élességállításnál
50 cm
Közelpont makro módban
1 cm
Fehéregyensúly állítás
auto, 6 előre beállított, 2 kézi, finomhangolható,
Fényerő
f/2, 8 - f/5, 3
Legszűkebb blende
F11, 0 / F11, 0
B záridő
igen
Leghosszabb záridő
30 mp
Legrövidebb záridő
1/4000 mp
Beépített vaku
igen
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma)
0, 3-7, 2m (nagyl. ) 0, 9-3, 8m (tele) ISO Auto
Külső vakucsatlakozás fajtája
igen, vakupapucs és szinkron csatlakozó
Vakumódok
Auto, derítés, lassú szinkron, ki, vörösszem-hatás csökkentő, vörösszem-hatás csökkentő lassú szinkronnal,
Expozíció korrekció
± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés
256 zonás mátrix, középre súyozott átlag, szpot,
Blende előválasztás
igen, teljes manuális is
Záridő előválasztás
igen, teljes manuális is
Szűrőméret
67 mm
Adapter szükséges az előtétlencséhez
nem
Sorozatfelvétel
igen
Videó maximális felbontása
640 x 480 30 kép/mp
Egyéb videó formátumok
320 x 240 30 kép/mp, felvétel közben hanggal és optikai zoommal
Videó maximális hossza
kártya kapacitása
Automatikus sorozatok
automatikus expozíció sorozat 0, 3.. 1 Fé eltérésekkel, film szimuláció sorozat, dinamika kiterjesztés sorozat,
Távirányító
nincs
Állványmenet
van
Időzítő
2 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel
nincs
Videó kimenet
igen (PAL/NTSC)
Belső memória
47 MB
Memóriabővítés jellege
SD/SDHC
A géphez mellékelt memória
nincs adat
Veszteségmentes formátum
RAW
Tömörített formátum
JPEG (Exif 2. 2)
Tömörítési fokok
Fine, Normal
Kereső
EVF (200e pixel FLCD)
Kijelző
2, 7" dönthető, lehajtható ( 230. 000 pixel)
Zoom visszajátszásnál
max. 6x
Csatlakozás a számítógéphez
Hi-Speed USB 2. 0
Akkumulátor
1 db Lítium-ion (NP-140) (7, 2V; 1150 mAh)
Töltő/Adapter
igen, a csomag része
Tömeg
835g (akku és kártya nélkül)
Méretek
133, 4 × 93, 6 × 145 mm
Megjegyzés
*ISO6400 max. 6 Mpixelen, ISO12800 max. 3 Mpixelen, optikai stabilizátor, AF segédfény, arcfelismerés, automatikus vörösszem korrekció, manuális zoomgyűrű, film szimuláció (Provia, Velvia, Soft), dinamika kiterjesztés, hisztogram, Pixel Fusion Technology (nagy érzékenység, kis zaj), Pro Focus Mode (több képből háttérelmosás készítése), 370 kép egy feltöltéssel (CIPA)
Bejelentés dátuma
2009. július 22.

Fuji fujifilm s200EXR csúcskategóriás bridge
Jelenlegi ára: 15 555 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 15:01 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 15:01:39 +0200 http://www.vatera.hu/fuji_fujifilm_s200exr_csucskategorias_bridge_2058396458.html
<![CDATA[CANON QL 17 CANONET FÉNYKÉPEZŐGÉP RÉGI GYŰJTŐKNEK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 999 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/canon/canon_ql_17_canonet_fenykepezogep_regi_gyujtoknek_2059154255.html **************CANON**************
TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP HAGYATÉKBOL ,
HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !  !!!
CANON QL 17 CANONET FÉNYKÉPEZŐGÉP RÉGI GYŰJTŐKNEK
Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2015-04-17 21:50 ]]>
Fri, 17 Apr 2015 21:50:16 +0200 http://www.vatera.hu/canon_ql_17_canonet_fenykepezogep_regi_gyujtoknek_2059154255.html
<![CDATA[Egy antik fotóműterem kellékei - F. Deckel masina]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/egy_antik_fotomuterem_kellekei_f_deckel_masina_2058089273.html  Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes találkozást, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétkönap 10-18 óra között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható fotós kellék, mely egy az 1940-es 1950-es években működő Budapest VI. kerületi Podmaniczky utcai fotós műtermének egykori kelléke volt.
F. Deckel - München fényképezőgép, eredeti bőr tokjában. Meyer - Görlitz lencsével. A képeken látható, nagyon jó állapotban!
 mérete: 11, 5 x 7 x 4 cm.
Párhuzamos aukcióinkon a fotós és műtermének egyéb kellékei megtalálhatóak.
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!

Egy antik fotóműterem kellékei - F. Deckel masina
Jelenlegi ára: 5 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 21:42 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 21:42:00 +0200 http://www.vatera.hu/egy_antik_fotomuterem_kellekei_f_deckel_masina_2058089273.html
<![CDATA[Pentacon Six TL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 400 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/pentacon_six_tl_2061333629.html Én nem buzeráltam reparáltam ahogy rámmaradt úgy van. A hozzávaló bőrtokon a varrás elengedett. (nem szétszakadt hanem elengedett. )

Pentacon Six TL
Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2015-04-11 18:15 ]]>
Sat, 11 Apr 2015 18:15:00 +0200 http://www.vatera.hu/pentacon_six_tl_2061333629.html
<![CDATA[Vosicar 2"7 colos digitális kamera akár 1ft-ról]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 631 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/vosicar_2_7_colos_digitalis_kamera_akar_1ft_rol_2060585306.html Teljesen vadonatuj
1 Napos szállítási határidővel az utalást követően
Vagy személyes átvétel
Max képfelbontás: 16M
Támogatás 32GB SD kártya (nem tartozék)
720P HD video felvétel
16 x digitális zoom
2. 7 '' TFT HD képernyőn
PC Camera
Fehér LED-
Szín: Vörös
Egyszerű és kényelmes a használata
Kép CMOS képérzékelő
Tárolás Medis
Támogatás SD / SDHC kártyát (max 32GB) nem tartalmazza
A fényképezőgép lencséje
Rögzített lencse, F / 3. 2, f = 7. 6mm
Fókusztartomány
Normál: 1, 2 m-től a végtelenig;
Dinamikus fotó
JPEG 2M, 3M, 5M, 7M, 10M, 12M, 16M
Videoklip
AVI HD (1280 * 720), VGA, QVGA
Zoomolás
Lövés: 16x digitális zoom
Képstabilizátor funkció
Elektronikus Képstabilizátor
Az emberi arcfelismerés
Támogatás
Videó hang támogatása
Kijelző 2, 7 inches TFT-LCD kijelzo (4: 3)
LED töltse lámpa Kevesebb mint 1, 0 m; Felvétel: be / ki; lövöldözés: on / off
Fehéregyensúly Automatikus / nappali / felhős / izzólámpától / fénycső
EV -3. 0EV ~ + 3. 0Ev
Self időzítés Off, 2seconds, 5seconds, 10 másodperc
Számítógép interfész USB 2. 0
Televízió mód NTSC / PAL
Menü nyelve az angol, német, francia,, kínai, spanyol, olasz, Török, Pycck, Portugál, Holland, Japán
Automatikusan lezárja, 60 másodperc, 120 másodperc, 180 másodperc
Tápegység NP-40 3. 7V 750mAh lítium akkumulátor
Méret 108 * 53 * 61 mm
Súly Körülbelül 260
Vosicar 2
Jelenlegi ára: 5 631 Ft
Az aukció vége: 2015-04-07 21:30 ]]>
Tue, 07 Apr 2015 21:30:00 +0200 http://www.vatera.hu/vosicar_2_7_colos_digitalis_kamera_akar_1ft_rol_2060585306.html
<![CDATA[Sigma 18-125mm 1:3,5-5,6 DC Canon]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/sigma_18_125mm_1_3_5_5_6_dc_canon_2049589181.html Minimális fókusztávolsága 50cm, a teljes átfogási tartományon belül. Maximális nagyítása 1: 5. 3.
Az élességállító gyűrűn távolságskála található. Belső élességállítású, 62mm-es szűrőt lehet rátenni. 18mm-es állásban rögzíthető a zoomgyűrű.
Hama UV390 szűrővel

Sigma 18-125mm 1:3,5-5,6 DC Canon
Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 13:52 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 13:52:40 +0200 http://www.vatera.hu/sigma_18_125mm_1_3_5_5_6_dc_canon_2049589181.html
<![CDATA[Orosz Távcső 16 x 50 -es]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/orosz_tavcso_16_x_50_es_2059082957.html Orosz Távcső 16 x 50 -es
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2015-04-10 19:53 ]]>
Fri, 10 Apr 2015 19:53:20 +0200 http://www.vatera.hu/orosz_tavcso_16_x_50_es_2059082957.html
<![CDATA[CANON OBJEKTÍV 11,5 -90 MM ZOOM J 8 X 11]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 999 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/canon_objektiv_11_5_90_mm_zoom_j_8_x_11_2059133417.html KITŰNŐ GYÖNYÖRŰ SZÉP ÁLLAPOTBAN HAGYATÉKBÓL ,
HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN  .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !

CANON OBJEKTÍV 11,5 -90 MM ZOOM J 8 X 11
Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2015-04-17 21:30 ]]>
Fri, 17 Apr 2015 21:30:36 +0200 http://www.vatera.hu/canon_objektiv_11_5_90_mm_zoom_j_8_x_11_2059133417.html
<![CDATA[Egy antik fotóműterem kellékei - AGFA szerkezet]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 380 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/egy_antik_fotomuterem_kellekei_agfa_szerkezet_2058091043.html  Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes találkozást, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétkönap 10-18 óra között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható fotós kellék, mely egy az 1940-es 1950-es években működő Budapest VI. kerületi Podmaniczky utcai fotós műtermének egykori kelléke volt.
Agfa antik fotós szerkezet, ami talán a film tekercselésére használtak.   Rendkívül érdekes antik tárgy, mely 1900 körül készült, véleményem szerint több mint 100 éves.
A képeken látható, nagyon jó állapotban!
 mérete: 15 x 7 x 6 cm.
Párhuzamos aukcióinkon a fotós és műtermének egyéb kellékei megtalálhatóak.
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!

Egy antik fotóműterem kellékei - AGFA szerkezet
Jelenlegi ára: 3 380 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 21:46 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 21:46:00 +0200 http://www.vatera.hu/egy_antik_fotomuterem_kellekei_agfa_szerkezet_2058091043.html
<![CDATA[HIBÁS ÉJJELLÁTÓ 1 FT !!!!!!!!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 085 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/hibas_ejjellato_1_ft_2057698838.html 2 DB CERUZA  ELEM KELL HOZZÁ. AZ ELEMTARTÓ FEDELE LEJÁR(RAGASZTÓVAL RÖGZITHETŐ). VALAMI "ZÖRÖG" BENNE . BE LEHET KAPCSOLNI, CSAK NEM LÁTNI BENNE SEMMIT.
HOZZÁÉRTŐKNEK, BARKÁCSOLÓKNAK.
NEM TUDOM JAVÍTHATÓ-E. ENNEK TUDATÁBAN KÉREM LICITÁLNI. kÖSZÖNÖM!!!!
HIBÁS ÉJJELLÁTÓ  1 FT !!!!!!!!!!
Jelenlegi ára: 4 085 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 10:23 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 10:23:21 +0200 http://www.vatera.hu/hibas_ejjellato_1_ft_2057698838.html
<![CDATA[FullHD 1080p Wifis sportkamera ( GoPro konkurrens)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 001 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/fullhd_1080p_wifis_sportkamera_gopro_konkurrens_2059527410.html Kép és hang felvétel! 2Mpixeles CMOS képérzékelővel, FullHD 1080p felbontésban is
Sportolóknak, paintballosoknak, ejtőernyősöknek, motorosoknak, és a vizisportok kedvelőinek: örökítsd meg a nagy pillanatokat!
Kicsi, könnyű, egyszerűen kezelhető, kedvező árú készülék. Jó minőségű videofelvétel készítésére is alkalmas. Az első kamera, ami a mobilodról is kezelhető
Kattints a képekre!
Figyelem! a Wifi funkció miatt a kamera alkalmas megfigyelésre is oly módon, hogy a Wifi hatótávolságon belül a kamera képe az okostelefonon figyelhető, rögzíthető, a felvételek letölthetők. Wifi funkció használatakor csak képet rögzít, hangot nem! Főbb jellemzők:
2 gombos kezelés
Beépített mikrofon
1920*1080 videfelbontás, 30fps vagy 1280*720 / 60fps sebesség
Li-ion beépített akksi, 90 perc üzemidő
mikroSD kártyás rögzítés (nem tartozék) akár 32GB-ig!
60 x 40 * 30 mm méret
USB csatlakozás a számítógéphez
USB kábel mellékelve!
IP67 Vízálló tokkal, gumigyűrűs szigetelés
Csomag tartalma: USB kábel, rögzítőpánt, kamera, 220V töltő, IP67 tok, kerékpáros rögzítő, ragasztható rögzítő, kőfelverődés ellen védő előlap, magyar nyelvű leírás a Wifis funkció részletes magyarázatával.
Strapabíró, masszív darab!

FullHD 1080p Wifis sportkamera ( GoPro konkurrens)
Jelenlegi ára: 5 001 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 19:58 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 19:58:00 +0200 http://www.vatera.hu/fullhd_1080p_wifis_sportkamera_gopro_konkurrens_2059527410.html
<![CDATA[Fotós állvány+ernyő+izzó+foglalat NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/allvany_es_kiegeszitoi/fotos_allvany_ernyo_izzo_foglalat_nma_2057783000.html A foglalat csatlakozható az állványhoz, az ernyő rúdját belevezetve pedig már kész is a folyamatos fényforrás.
A fényforrás egy 65W-os kompalk 5500 kelvin színhőmérsékletű cső, a fényereje nem állítható, a foglalattal be-ki kapcsolható.
Az ernyő átmérője 55 cm fehér.
Az állvány 210 cm-es háromlábú.
Az egész cucchoz ajándék egy rendszervakut állványra rögzítő foglalat, amely hasonló elven működik a lámpafoglalattal.
A cuccot csak személyes átvétellel adom át Budapesten bármelyik metró vonalán.
Fotós állvány+ernyő+izzó+foglalat NMÁ
Jelenlegi ára: 5 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 14:03 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 14:03:54 +0200 http://www.vatera.hu/fotos_allvany_ernyo_izzo_foglalat_nma_2057783000.html
<![CDATA[JELZETT NAGYMÉRETŰ JÓL MŰKÖDŐ TÁVCSŐ TOKKAL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 200 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/jelzett_nagymeretu_jol_mukodo_tavcso_tokkal_2057704463.html -AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:
Nagyméretű jól működő távcső látcső jelzett , legkisebb mérete: 18X18cm , hozzá eredeti tok de ennek felső része nincs meg , a lencsét takaró karikák is hiányoznak de maga a távcső jól működik !
O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0OOO0OO0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT / NYUGTÁT MINDIG TÖLTÖK KI /,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , Százhalombatta, pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindig...
Itt jelezném hogy továbbra nem áll módomban guramibatta felhasználóval postázni, mert már távolabb lakok tőle, nem összevesztem vele ...: )
(az előbbi megjegyzés régebbi vásárlóim miatt volt szükséges leírni)
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   20000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !

JELZETT NAGYMÉRETŰ JÓL MŰKÖDŐ TÁVCSŐ TOKKAL
Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 20:26 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 20:26:00 +0200 http://www.vatera.hu/jelzett_nagymeretu_jol_mukodo_tavcso_tokkal_2057704463.html
<![CDATA[PANASONIC NV-VX22 VIDEÓKAMERA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/panasonic_nv_vx22_videokamera_2056069511.html PANASONIC NV-VX22 VIDEÓKAMERA
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 15:39 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 15:39:05 +0200 http://www.vatera.hu/panasonic_nv_vx22_videokamera_2056069511.html
<![CDATA[Ricoh XR Rikenon 50mm 1.4 PK-bajonett 1Ft-ról NMár]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_pentax_gepekhez/ricoh_xr_rikenon_50mm_1_4_pk_bajonett_1ft_rol_nmar_2052552464.html A távolságskálán a festék néhány számjegyről lekopott, a frontlencsén (szerintem belül) a lencse szélén látható egy kis gombafonál. Az egyik
fotón próbáltam megjeleníteni. A képalkotást biztosan nem befolyásolja és tisztítható.
Ettől eltekintve teljesen karcmentes az első és a hátsó lencse is, egy-két nagyon apró porszem van benne, de alig észrevehető.
A távolságállító gyűrű vajpuhán forog, egészen pici játéka van, a rekeszgyűrű tökéletes, a lamellák tiszták és jól beugranak.
Első (Sigma) lencsevédőt tudnak adni, hátsót nem, de gondosan csomagolva postázom.
Villámár esetén a postaköltséget vállalom.
Ricoh XR Rikenon 50mm 1.4 PK-bajonett 1Ft-ról NMár
Jelenlegi ára: 7 300 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 20:00 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 20:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/ricoh_xr_rikenon_50mm_1_4_pk_bajonett_1ft_rol_nmar_2052552464.html
<![CDATA[Régi Orosz TENTO távcső dobozban 7-50 Működik]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 801 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/regi_orosz_tento_tavcso_dobozban_7_50_mukodik_2051373884.html Használt
 
Posta: 1215 Ft vagy személyesen XV. esetleg XI-ben
Hasonló termékeim között jó böngészést kívánok.
Kérdésre, Időm miatt válaszolni nehezen tudok. Hiba előfordulhat amit nem vettem észre
A nyertes 3 napon belül jelentkezzen, 14 nap (2 hét) napon belül rendezze az anyagiakat.
Ha megnyerte kérem írja meg mit nyert vagy legalább a felhasználói nevét !
Régi Orosz TENTO távcső dobozban 7-50 Működik
Jelenlegi ára: 7 801 Ft
Az aukció vége: 2015-04-04 23:43 ]]>
Sat, 04 Apr 2015 23:43:18 +0200 http://www.vatera.hu/regi_orosz_tento_tavcso_dobozban_7_50_mukodik_2051373884.html
<![CDATA[Nikon Coolpix L23]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_l23_2060251790.html Nikon Coolpix L23
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 18:17 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 18:17:00 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_l23_2060251790.html
<![CDATA[Nikon EM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/nikon/nikon_em_2052831041.html A működése kifogástalan, a tükörakna tiszta, a tükörcsillapító szivacs új.
Minden záridő jól működik, a tárcsák szépen forognak.
Előnye a nagy világos kereső és (benne a kényelmesen leolvasható záridőskála, a fénymérő tűvel jelzi az értéket), a könnyű súly (440g), szívós
váz (réz-Silumin aluminium ötvözet 33. 5kg/mm2 a szakítószilárdsága). Az EM, FG és FG-20 ugyanabból a fémötvözetből készült, mint az F3.
Sokan lebecsülik ezeket a kis gépeket, pedig nagyon strapabíróak és jó velük fényképezni. (én is használok egy EM és FG vázat). Egyszerű
félautomata módban működik. A rekeszt mi választjuk az időt a gép. A gép elektronikája érzékeli a legtöbb Nikon vakut és segédfényekkel jelez
a keresőben. TTL-VAKU-fénymérés a három közül csak az FG-n van. A csipogó hangjelzés az EM típuson nem kapcsolható, de amúgy csak
nagyon csendes helyen hallatszik és nem zavaró. Utcai környezetben alig hallani.
2db. LR44 elemmel működik (márkás típus egy évnél többet kibír). Elem nélkül is működik, de állandó 1/90s vagy B idővel.
Elemet nem, de eredeti Nikon bőrtokot adok hozzá.
Villámár esetén a postaköltséget én állom!
Nikon EM
Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-06 22:23 ]]>
Mon, 06 Apr 2015 22:23:14 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_em_2052831041.html
<![CDATA[JELZETT RETRÓ SZÉP FÉM HÁZAS TÁVCSŐ W.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/jelzett_retro_szep_fem_hazas_tavcso_w_2054361419.html -AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:
" Super Zenith " jelzett fém házas minimálisan kopott tökéletesen működő fém házas , távcső , látcső , minden kupakjával , eredeti tokjával , teljes mérete: 17, 5X18cm ,
O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0OOO0OO0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT / NYUGTÁT MINDIG TÖLTÖK KI /,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , Százhalombatta, pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindig...
Itt jelezném hogy továbbra nem áll módomban guramibatta felhasználóval postázni, mert már távolabb lakok tőle, nem összevesztem vele ...: )
(az előbbi megjegyzés régebbi vásárlóim miatt volt szükséges leírni)
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   20000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !

JELZETT RETRÓ SZÉP FÉM HÁZAS TÁVCSŐ W.
Jelenlegi ára: 5 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-09 21:27 ]]>
Thu, 09 Apr 2015 21:27:00 +0200 http://www.vatera.hu/jelzett_retro_szep_fem_hazas_tavcso_w_2054361419.html
<![CDATA[Tamron Adaptall 135mm f/2.8 (CT 135) objektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/tamron_adaptall_135mm_f_2_8_ct_135_objektiv_2053093910.html Tamron Adaptall 135mm f/2.8 (CT 135) objektív
Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-07 11:59 ]]>
Tue, 07 Apr 2015 11:59:13 +0200 http://www.vatera.hu/tamron_adaptall_135mm_f_2_8_ct_135_objektiv_2053093910.html
<![CDATA[GIGANTIKUS 500MM FÉM FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV W.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/gigantikus_500mm_fem_fenykepezogep_objektiv_w_2049101600.html -AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:
Hatalmas nagyon szép állapotú eredeti kicsit megviselt dobozában , Japán Access SQ 500mm F/8. 0 hibátlan lencsés , törés és repedés mentes szép állapotú sorszámozott fényképezőgép obektív , összecsukva 43cm hosszú
O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0OOO0OO0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT / NYUGTÁT MINDIG TÖLTÖK KI /,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , Százhalombatta, pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindig...
Itt jelezném hogy továbbra nem áll módomban guramibatta felhasználóval postázni, mert már távolabb lakok tőle, nem összevesztem vele ...: )
(az előbbi megjegyzés régebbi vásárlóim miatt volt szükséges leírni)
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   20000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !

GIGANTIKUS 500MM FÉM FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV W.
Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 21:15 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 21:15:00 +0200 http://www.vatera.hu/gigantikus_500mm_fem_fenykepezogep_objektiv_w_2049101600.html
<![CDATA[Hoya HMC NDX4 ND filter 77 mm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/tartozek/objektiv_szuro_napellenzo_sapka/hoya_hmc_ndx4_nd_filter_77_mm_2059762919.html Info:  http: //www. bhphotovideo. com/c/product/23357-REG/Hoya_A77ND4X_77mm_Neutral_Density_NDX4. html
Hoya HMC NDX4 ND filter 77 mm
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 22:12 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 22:12:26 +0200 http://www.vatera.hu/hoya_hmc_ndx4_nd_filter_77_mm_2059762919.html
<![CDATA[Praktica BCA electronic fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/praktica/praktica_bca_electronic_fenykepezogep_2055105896.html Praktica BCA electronic fényképezőgép
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-03 17:51 ]]>
Fri, 03 Apr 2015 17:51:07 +0200 http://www.vatera.hu/praktica_bca_electronic_fenykepezogep_2055105896.html
<![CDATA[Tamron Adaptall 28mm f/2.8 objektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/tamron_adaptall_28mm_f_2_8_objektiv_2053095701.html Tamron Adaptall 28mm f/2.8 objektív
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2015-04-07 12:06 ]]>
Tue, 07 Apr 2015 12:06:16 +0200 http://www.vatera.hu/tamron_adaptall_28mm_f_2_8_objektiv_2053095701.html
<![CDATA[Philips digitális Fotó keret!! 1-FT-ról]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 894 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/philips_digitalis_foto_keret_1_ft_rol_2059708112.html 1 forintról, garancia nélkül!
Model: 7FF1
 4 darab cserélhető keret!
Tökéletesen működik!
Fényképeztem a hálozati kábel aprobb hiányosságát!
Kérdésekre válaszolok!
DPD- vel küldöm!
A lenti video nem a saját szerzeményem!
https: //www. youtube. com/watch? v=xM7DHHmdKic

Philips digitális Fotó keret!! 1-FT-ról
Jelenlegi ára: 894 Ft
Az aukció vége: 2015-04-18 20:42 ]]>
Sat, 18 Apr 2015 20:42:00 +0200 http://www.vatera.hu/philips_digitalis_foto_keret_1_ft_rol_2059708112.html
<![CDATA[TAMRON 52mm SZÍNES SZŰRŐK ELADÓK (11 DARAB)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/tartozek/objektiv_szuro_napellenzo_sapka/tamron_52mm_szines_szurok_eladok_11_darab_2053098353.html TAMRON 52mm SZÍNES SZŰRŐK ELADÓK (11 DARAB)
Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2015-04-07 12:16 ]]>
Tue, 07 Apr 2015 12:16:14 +0200 http://www.vatera.hu/tamron_52mm_szines_szurok_eladok_11_darab_2053098353.html
<![CDATA[Régi retro fényképezőgépek Zeiss Prontor S Fed 2]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/zeiss/regi_retro_fenykepezogepek_zeiss_prontor_s_fed_2_2052031703.html Zeiss Ikon Prontor S - valódi ritkaság, kitűnő szép állapotban, bőrtokkal, hagyatékból.
Fed 2 1955-ből, gyűjtői darab, hibátlan szép állapotban bőrtokkal.

Régi retro fényképezőgépek Zeiss Prontor S Fed 2
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 19:17 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 19:17:53 +0200 http://www.vatera.hu/regi_retro_fenykepezogepek_zeiss_prontor_s_fed_2_2052031703.html
<![CDATA[RETRÓ JELZETT FÉMHÁZAS NAGY TÁVCSŐ W.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 501 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/retro_jelzett_femhazas_nagy_tavcso_w_2049092006.html -AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:
Jelzett retró  eredeti tokjában picit kopottas fém házas , távcső , jól működő darab ,   lencséi szépek tiszták nem karcosak ,   ! Távcső teljes mérete: 18x18, 5CM
O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0OOO0OO0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT / NYUGTÁT MINDIG TÖLTÖK KI /,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , Százhalombatta, pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindig...
Itt jelezném hogy továbbra nem áll módomban guramibatta felhasználóval postázni, mert már távolabb lakok tőle, nem összevesztem vele ...: )
(az előbbi megjegyzés régebbi vásárlóim miatt volt szükséges leírni)
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   20000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !

RETRÓ JELZETT FÉMHÁZAS NAGY TÁVCSŐ W.
Jelenlegi ára: 5 501 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 20:46 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 20:46:00 +0200 http://www.vatera.hu/retro_jelzett_femhazas_nagy_tavcso_w_2049092006.html
<![CDATA[régi fotópapírok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/fotopapir/regi_fotopapirok_2057264216.html régi fotópapírok
Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 21:10 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 21:10:00 +0200 http://www.vatera.hu/regi_fotopapirok_2057264216.html
<![CDATA[Kodak Tele-Ektra 32 fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/kodak/kodak_tele_ektra_32_fenykepezogep_2057446808.html Kodak Tele-Ektra 32 fényképezőgép
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-14 21:40 ]]>
Tue, 14 Apr 2015 21:40:06 +0200 http://www.vatera.hu/kodak_tele_ektra_32_fenykepezogep_2057446808.html
<![CDATA[Panasonic VDR-D160 videokamera - 1 Ft nominár!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/panasonic_vdr_d160_videokamera_1_ft_nominar_2056655786.html Nem mai darab, de nagyon vigyáztam rá, így újszerű állapotban van (lásd a képeken). Eredeti ára 70 000 Forint körül volt, most akár egy forintért is a tiéd lehet.
Javaslom a személyes átvételt Budapesten előre egyeztetett időpontban, ahol megtekintheted-kipróbálhatod a kamerát - megtekintési garanciát vállalok rá. Postázást esetleg megoldhatjuk (a díja a vevőt terheli). Csere nem érdekel, licitet nem törlök, a vevő vállalja, hogy a licit lezárását követő néhány napon belül felveszi a kapcsolatot velem. Ha száz forint alatt menne el, kérek egy Snickerst, mert azt szeretem! : o) Értelmes kérdésekre szívesen válaszolok.  
További infókat például itt találsz a kameráról:  http: //www. arukereso. hu/digitalis-videokamera-c38/panasonic/vdr-d160-p9958227/
Panasonic VDR-D160 videokamera - 1 Ft nominár!
Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-06 16:39 ]]>
Mon, 06 Apr 2015 16:39:29 +0200 http://www.vatera.hu/panasonic_vdr_d160_videokamera_1_ft_nominar_2056655786.html
<![CDATA[Egy antik fotóműterem kellékei - apró kincsek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 141 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/egy_antik_fotomuterem_kellekei_apro_kincsek_2058097103.html  Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes találkozást, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétkönap 10-18 óra között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható fotós kellék, mely egy az 1940-es 1950-es években működő Budapest VI. kerületi Podmaniczky utcai fotós műtermének egykori kelléke volt.
Érdekes kütyük, mint például fénymérők, rögzítők, lencse tartó, mechanikus időzítő, Zeiss lencse, dia nézegető, stb... Nagyon jó tárgyak!!!!
A képeken látható, nagyon jó állapotban!
Párhuzamos aukcióinkon a fotós és műtermének egyéb kellékei megtalálhatóak.
Minimálár nélkül, az utolsó licitáló szerez jogot a megvásárlására!

Egy antik fotóműterem kellékei - apró kincsek
Jelenlegi ára: 1 141 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 21:50 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 21:50:00 +0200 http://www.vatera.hu/egy_antik_fotomuterem_kellekei_apro_kincsek_2058097103.html
<![CDATA[Sony DSC-W190 digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 501 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/sony/sony_dsc_w190_digitalis_fenykepezogep_2060119817.html Saját akkuja kiváló, hosszú üzemidőt biztosít. Memória kártyája üzemképtelen, így újat kell beszerezni!
Gyártó
Sony
Modell
Cyber-shot DSC-W190
A berendezés típusa
A kamera (kamera)
A használt színek a tervezési
Fekete
Szemelvény
1/2000 - 1/8 sec (auto)
A beépített memória
12 MB
Fotó formátumok
JPEG
Kapacitás
1 GB.  Photography: 197 (12M / 11M), 288 (8M), 350 (5M), 600 (3M), 4800 (VGA), 262 (16: 9 +, 7M), 900 (16: 9, 2M).  Videó: 41 perc 20 másodperc
További információk a képre
Exif 2. 21, DPOF, Print Image Matching III
Magyar menü
Van-
Lens Type
Normál
Vaku
Beépített.  Módok: Auto, be, ki, lassú szinkron.  Funkció csökkenti a "vörös szem".  Radius (ISO Auto): 0, 5-3 m (rövid fókusz), 0, 5-1, 5 m (a hosszú fókuszú)
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
91 x 54, 5 x 18, 7 mm
"A kínálat és lehetőségek"
Szállítási terjedelem
Li-Ion akkumulátor NP-BK1, töltő BC-CSKA, USB kábel, AV-kábel, tápkábel, üzembe helyezési útmutató, CD szoftverrel és felhasználói kézikönyv | | 
Szállítási terjedelem (akkumulátor és töltő)
SONY NP-BK1, SONY BC-CSKA
Mellékelt szoftverek
Picture Motion Browser
Options (teljesítmény)
SONY NP-BK1, SONY BC-CSKA | 
Options (Egyéb)
Tripod VCT-R100
"A sebesség, a felbontás"
Felbontás
Photo: 4000 x 3000 (12M), 3264 x 2448 (8M), 4000 x 2672 (3: 2, 11M), 2592 x 1944 (5M), 2048 x 1536 (3M), 640 x 480 (VGA), 4000 x 2248 (16: 9 +, 9M), 1920 x 1080 (16: 9, 2M)
"Sound Recording"
Felvétel / lejátszás hang
Beépített monó mikrofon, van egy hangszóró
"Screen"
LCD kijelző
2. 7 hüvelyk (69 mm).  Színes TFT-LCD.  230. 400 képpont (960 x 240)
"Az interfész csatlakozók és output"
Memóriakártya-nyílások
MS DUO, MS Pro Duo, MS PRO-HG Duo, MS Pro Duo HS | 
Csatlakozók
USB / AV kimenet, DC-In, állványmenettel
Felület
USB 2. 0
"A Matrix Camera"
Típusú mátrix
Super HAD CCD
A méretei a kamera mátrix
1 / 2, 3 hüvelyk
Matrix felbontású kamera
12, 4 millió Teljes pixelszám 12, 1 millió effektív pixel
ISO érzékenység
Maximális érték: 3200 ISO.  Automatikus szerelési kézikönyv választás: 100, 200, 400, 800, 1600, ISO 3200
"Cél"
A kamera lencséje
Sony
A gyújtótávolság a kamera lencséje
6, 2-18, 6 mm (egyenértékű 35-105 mm 35 mm-es kamera)
Aperture Camera Lens
1 / 3. 1 a rövid fókusz 1 / 5. 6 a hosszú fókuszú
Zoomolás
Optikai: 3x.  Digitális: sima a tartományban 1x-2x.  Intelligens nagyítás: 3, 7-szeres (8M), 4. 6x (5M), 5. 9x (3M), 18x (VGA), 6. 2x (16: 9, 2M)
"Fókuszban"
Fókusz üzemmódok
Automatikus, Manuális (5 összesen: 0, 5 m, 1, 0 m, 3, 0 m, 7, 0 m, végtelen).  Többzónás auto fókusz vagy központ.  Arcfelismerés és Smile
A tárgytávolság
0, 05 m (rövid fókusz) Yu 0, 4 m (a hosszú fókuszú)
"Kitettség"
Expozíció vezérlés
Automatikus.  Spot, Középre súlyozott, multi-pattern mérési módok
Kártérítés
± 2 Fé 1/3 Fé lépésekben
Bar chart
Vannak (felvétel / lejátszás)
Beállítás egyensúlyt fehér
Automatikus;  7 előre beállított: flash, nappali, felhős, fénycsövek 1/2/3, izzó
"Scenes"
Lövés
Auto, Program AE, tájkép, éjszakai jelenet, portré az esti fényben, nagy érzékenységű, snapshot, strand, hó
Önkioldó
2 mp, 10 mp
Sorozatfelvétel
Támogatja akár 100 kép a sorozat
Videósok
Felbontás: 320 x 240 pixel Sebesség: 30 kép / mp.  Format: AVI (Motion JPEG), hang (mono)
"Print"
Szabványok közvetlen nyomtatás
Támogatás a PictBridge
Dátum nyomtatás
Talán
"Power"
Táplálás
Li-Ion akkumulátor vagy hálózati | 
Battery Life
Akár 290 felvétel, acc.  CIPA szabvány
"Compatibility"
OS Támogatás
Windows XP, Windows Vista SP1 - Picture Motion Browser 
Windows 2000 Professional SP4, Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Mac OS 9. 1 / 9. 2, Mac OS X 10, 1-10, 5 - USB csatlakozás
"Egyéb szolgáltatások"
Súly
140 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Üzemi hőmérséklet
0 ~ 40 ° C-on
"Logisztikai"
Csomag mérete (mért Nix)
18, 8 x 16 x 8, 6 cm
Bruttó súly (mért Nix)
0. 694 kg

Sony DSC-W190 digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 501 Ft
Az aukció vége: 2015-04-19 14:04 ]]>
Sun, 19 Apr 2015 14:04:00 +0200 http://www.vatera.hu/sony_dsc_w190_digitalis_fenykepezogep_2060119817.html
<![CDATA[HD DVR kamera,autó belső kamera]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 501 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/hd_dvr_kamera_auto_belso_kamera_2052170561.html Kb. 2 hetet használtam, de meguntam az állandó fel-le rakosgatást a szélvédőre.
A töltőkábelnek a szigetelése a töltőnél sérült, az utolsó képen látható módon. Jelenleg  még működik, de szükség esetén könnyen javítható, vagy bármilyen USB-s töltővel helyettesíthető.
Az töltő hibás mivolta miatt semmiféle garanciát nem áll módomban adni. Személyes átvétel esetén természetesen kipróbálható.
Személyes átvétel Gödön vagy Budapesten. Posta megoldható.

HD DVR kamera,autó belső kamera
Jelenlegi ára: 3 501 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 21:14 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 21:14:34 +0200 http://www.vatera.hu/hd_dvr_kamera_auto_belso_kamera_2052170561.html
<![CDATA[Pioneer 3D blue ray,dvd,Fujifilm Finepix S5600,GPX]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 001 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/pioneer_3d_blue_ray_dvd_fujifilm_finepix_s5600_gpx_2050152380.html -Pioneer DV-393 DVD, MP3 lejátszó: Bekapcsol, de sajnos a dvd nem játsza le, kábel nélkül
-Pioneer BDP-160 3D Blue ray lejátszó: nem kapcsol be, kábel nélkül
-Gpx MT-408 DVB-T Mini Hifi LCD kijelzővel, dvd lejátszóval, usb, távirányítóval: nem kapcsol be
-Fujifilm Finepix S5600: focus error hibát ír ki, jó állapotú, funkciói működnek

Pioneer 3D blue ray,dvd,Fujifilm Finepix S5600,GPX
Jelenlegi ára: 4 001 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 19:00 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 19:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/pioneer_3d_blue_ray_dvd_fujifilm_finepix_s5600_gpx_2050152380.html
<![CDATA[canon powershot fényképezőgép 7.1 Mpixel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_fenykepezogep_7_1_mpixel_2058011096.html 7, 1 megapixel, 4-szeres optikai zoom, képstabilizátor.
canon powershot fényképezőgép 7.1 Mpixel
Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 22:35 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 22:35:47 +0200 http://www.vatera.hu/canon_powershot_fenykepezogep_7_1_mpixel_2058011096.html
<![CDATA[Polaroid land camera 1000 gyűjtőknek akár 1ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/polaroid/polaroid_land_camera_1000_gyujtoknek_akar_1ft_2050281260.html Polaroid land camera 1000 gyűjtőknek akár 1ft
Jelenlegi ára: 3 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-03 15:20 ]]>
Fri, 03 Apr 2015 15:20:42 +0200 http://www.vatera.hu/polaroid_land_camera_1000_gyujtoknek_akar_1ft_2050281260.html
<![CDATA[Lumix Panasonic DMC-FX07 digitális fényképező]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 001 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/panasonic_lumix/lumix_panasonic_dmc_fx07_digitalis_fenykepezo_2055938387.html Van benne egy 1GB-os SD kártya, és adok hozzá egy tokot is. A töltője sajnos nincs meg.
A gép kívül belül teljesen hibátlan.
Nézz szét a többi aukcióm közt is, rengeteg könyvet indítok 1Ft-ról.
Jó licitálást!

Lumix Panasonic DMC-FX07 digitális fényképező
Jelenlegi ára: 3 001 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 15:53 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 15:53:00 +0200 http://www.vatera.hu/lumix_panasonic_dmc_fx07_digitalis_fenykepezo_2055938387.html
<![CDATA[Minolta tükörreflexes gép+28-200obi, akár 1Ft-ért!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 309 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/minolta/minolta_tukorreflexes_gep_28_200obi_akar_1ft_ert_2061489635.html Minolta Dynax 3xi típusú fényképező és 28-200-as objektív eladó, akár egy ft-ért !
Gyűjtőknek figyelmébe ajánlom, vagy javításra, alkatrésznek.  Sérült készülék, a kijelző üvege el van törve. Gondolom van más gondja is, de mivel nem vagyok szakértője a témának, ezért nem is nézegettem.  
képeken látható esztétikai állapotban 
Csak akkor licitálj, ha komolyan is gondolod !!
Maximum 2 hetet várok a termék adás-vétel lebonyolításával.  
Kizárólag futárral küldöm a csomagot.
Postával és MPL-lel nem szállítok !!!
Vagy személyes átvételre van lehetőség Mezőberényben !  

Minolta tükörreflexes gép+28-200obi, akár 1Ft-ért!
Jelenlegi ára: 309 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 20:10 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 20:10:00 +0200 http://www.vatera.hu/minolta_tukorreflexes_gep_28_200obi_akar_1ft_ert_2061489635.html
<![CDATA[Hibás Panasonic NV-M40 VHS kamera 1FT NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 099 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/hibas_panasonic_nv_m40_vhs_kamera_1ft_nma_2056589435.html H14/2: 9030
HIBA:  csapágyas a videófej
Képen látható állapotban!
Egyéb:
Garancia:  NINCS
Az ár áfát tartalmaz, a termékről számlát állítunk ki!  
Fizetési feltételek :  
-készpénzben személyes átvételkor 
-futárszolgálattal az ország egész területére bruttó 1743 Ft-ért
-postai szállításra nincs lehetőség
Átvétel:
- A terméket személyesen a X. kerületi raktárunkban vehetik át hétköznapokon 10-17h között.  
- A megvásárolt termékeket az aukció zárását követő egy héten belül szíveskedjen átvenni. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket negatív értékelés mellett ismételten meghirdetjük.
Kérdéseire csak hétfőtől péntekig 10-17 óra között áll módunkban válaszolni!  
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja feltételeinket!  
Sikeres licitálást !  
Ide kattintva megnézheti további aukcióinkat is !  
Cserébe kínált eszközöket sajnos NEM tudunk beszámítani. Licitálás előtt kérjük, olvassa végig feltételeinket.
Hibás Panasonic NV-M40 VHS kamera 1FT NMÁ!
Jelenlegi ára: 1 099 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 14:22 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 14:22:59 +0200 http://www.vatera.hu/hibas_panasonic_nv_m40_vhs_kamera_1ft_nma_2056589435.html
<![CDATA[Canon T 70-es fényképező,vakuval tartozékokkal 1ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 333 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/canon/canon_t_70_es_fenykepezo_vakuval_tartozekokkal_1ft_2055579758.html A licit 1 ft-ról indul!
Nézd meg a többi termékemet is!
Sok 1 ft-os!
Canon T 70-es fényképező,vakuval tartozékokkal 1ft
Jelenlegi ára: 1 333 Ft
Az aukció vége: 2015-04-04 17:07 ]]>
Sat, 04 Apr 2015 17:07:41 +0200 http://www.vatera.hu/canon_t_70_es_fenykepezo_vakuval_tartozekokkal_1ft_2055579758.html
<![CDATA[PENTINA FÉNYKÉPEZŐGÉP CARL ZEISS JENA OBJEKTÍV]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 015 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/pentina/pentina_fenykepezogep_carl_zeiss_jena_objektiv_2056805465.html MŰKÖDIK.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A XV.  KERÜLETBEN,  VAGY GONDOSAN CSOMAGOLVA POSTÁZOM.
PENTINA FÉNYKÉPEZŐGÉP CARL ZEISS JENA OBJEKTÍV
Jelenlegi ára: 1 015 Ft
Az aukció vége: 2015-04-13 22:00 ]]>
Mon, 13 Apr 2015 22:00:02 +0200 http://www.vatera.hu/pentina_fenykepezogep_carl_zeiss_jena_objektiv_2056805465.html
<![CDATA[Macis nagy ÚJ fotóalbum ÍRHATÓ memócsíkkal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 290 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/macis_nagy_uj_fotoalbum_irhato_memocsikkal_2050730420.html 140db 15x10cm-es és 10db 15x20cm-es képhez, melyekhez saját megjegyzések írhatók.
Album mérete: 20x6x26 cm
Kérem, nézzen körül a többi termékem között is.
Szemelyes atvetel Nagykanizsan.
Macis nagy ÚJ fotóalbum ÍRHATÓ memócsíkkal
Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2015-04-04 02:01 ]]>
Sat, 04 Apr 2015 02:01:21 +0200 http://www.vatera.hu/macis_nagy_uj_fotoalbum_irhato_memocsikkal_2050730420.html
<![CDATA[Simmons10 x 50 Távcső Széles Látószög 1 Forint!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 015 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/simmons10_x_50_tavcso_szeles_latoszog_1_forint_2056323839.html Budapesten Személyesen Átvehető az V-ker. Deák-tér közelében vagy a Nyugatinál.

Simmons10 x 50 Távcső Széles Látószög 1 Forint!
Jelenlegi ára: 1 015 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 23:54 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 23:54:09 +0200 http://www.vatera.hu/simmons10_x_50_tavcso_szeles_latoszog_1_forint_2056323839.html
<![CDATA[Eseményrögzítő autós kamera! HIBÁS!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 950 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/esemenyrogzito_autos_kamera_hibas_2049569900.html A termék hibásan működik licitálásnál kérem vedd figyelembe!
gyújtás levétele után ha visszakapcsoljuk elveszíti az idő, és dátum beállítást, és rossz minőségű utána a kép. Akkumulátor le-fel rakás után ismét jól működik.
- A digitális videó és hang felvevő 
  - Kamera 0 ~ 270 fokos elforgatható
  - Színes 2, 5 hüvelykes TFT LCD-kijelző
  - Beépített mikrofon a hangfelvételhez
  - Automatikusan rögzít indulástól az autó megállásáig
  - időpecsét
  - Könnyen felszerelhető és rögzíthető
Műszaki adatok:  
  - éjszakai látás
  - 6 IR LED-es 120 fokos szög
  - forgatható képernyő szöge: 270 fok
  - Videó formátum: AVI
  - HD DVR hordozható 2, 5 "TFT LCD kijelző.
  - mód: Videó felvevő / fotó
  - Képérzékelő: 1/4 színes CMOS szenzor HD
  - támogatás SD / MMC kártya: 32GB-ig
  - Teljesítményfelvétel: DC 5V
  - Interfész: USB 2. 0
  - áramellátása autós töltő
  - A videó felbontása: WXGA: 1280 x 960 pixel,
  - 30fps WVGA: 840 x 480 pixel, 30fps
  - VGA: 640 x 480 pixel, 30fps
  - A termék mérete (összecsukva): 106x62x33mm 
  - Szín: Fekete
A csomag tartalma:
  - Hordozható DVR autó kamerával x 1
  - állvány x 1
  - Autós töltő x 1
  - USB kábel x 1
  - Li-ion akkumulátor x 1
  - User Manual x1 (dobozos csomagolás)

Eseményrögzítő autós kamera! HIBÁS!!!
Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 14:22 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 14:22:51 +0200 http://www.vatera.hu/esemenyrogzito_autos_kamera_hibas_2049569900.html
<![CDATA[Digitális Foto Képnézegető]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/digitalis_foto_kepnezegeto_2057914853.html Kipróbáltam filmet is lehet rajta nézni !
Adatai:
* 7 inch TFT LCD widescreen (16: 9)
* Resolution: 480 x 234
* Memory Card supported: SD, MS, MMC
* Photo Format supported: JPEG
* Music Format supported: MP3/ WMA
* Built-in memory: 16MB
* Movie (Video) format supported: MPEG1, MPEG2, MPEG4, Divx and AVI
* Calendar/ Clock/ Alarm clock function: Yes
* Operating: 7 buttons and remote controller
* Build-in two stereo speakers
* Output interface: USB2. 0
* OSD Languages: English, French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Dutch and Polish
* Power supplying: 110-240V 50/60Hz, 5V/1A DC adaptor
* Product Size: 237 x 170 x 35 (mm)
* Color: Black, White Package Content
* Digital Photo Frame
* Remote controller
* DC power adaptor/AV Cable
* User manual Product Note Multiple OSD languages to chose from
Come with Calendar/ Clock/ Alarm clock
7 inch LCD widescreen to display your pictures with accurate details
Digitális Foto Képnézegető
Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 18:40 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 18:40:05 +0200 http://www.vatera.hu/digitalis_foto_kepnezegeto_2057914853.html
<![CDATA[Praktica Super TL2 fényképezőgép váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 522 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/praktica/praktica_super_tl2_fenykepezogep_vaz_2058226544.html Praktica Super TL2 fényképezőgép váz
Jelenlegi ára: 522 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 08:56 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 08:56:05 +0200 http://www.vatera.hu/praktica_super_tl2_fenykepezogep_vaz_2058226544.html
<![CDATA[RETRÓ JAPÁN FÉNYKÉPEZŐGÉP + VAKU ÉS ÁLLVÁNY]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/retro_japan_fenykepezogep_vaku_es_allvany_2053711934.html -AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:
Tokkal , Japán Akita fényképezőgép , hozzá való vaku , és fém rudazatú állvány magassága 77 centiméter , ha a teleszkópos lábait kihúzzuk .
O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0OOO0OO0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O0O
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT / NYUGTÁT MINDIG TÖLTÖK KI /,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , Százhalombatta, pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindig...
Itt jelezném hogy továbbra nem áll módomban guramibatta felhasználóval postázni, mert már távolabb lakok tőle, nem összevesztem vele ...: )
(az előbbi megjegyzés régebbi vásárlóim miatt volt szükséges leírni)
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   20000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !

RETRÓ JAPÁN FÉNYKÉPEZŐGÉP + VAKU ÉS ÁLLVÁNY
Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 21:02 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 21:02:00 +0200 http://www.vatera.hu/retro_japan_fenykepezogep_vaku_es_allvany_2053711934.html
<![CDATA[Nikon Coolpix 990 fényképezőgép 1Ft-ról! NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 801 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_990_fenykepezogep_1ft_rol_nma_2056529741.html Teljesen jól működő kompakt gép. CF (Compact Flash) kártyát fogad. (Kártya nem tartozék)
Kis kijelzős,   jól átlátható, sokrétű menü, könnyen kezelhető gép. 4db AA ceruzaelemmel vagy ilyen méretű akkuval működtethető!
Made in Japan.
3, 1 megapixel. (Nem tud sok megapixelt, de nagyon szépen lehet vele fotózni. A géppel készült fotók közül többet is kinagyítottam A4 méretre és nem volt pixelesedés! )
Az elemtartófedál zárófedél műanyag fülei letörtek, Sajnos ez típushiba, ezzel nem lehet mit csinálni. Ezt gyengére tervezték. (Egyébként a gép igen szívós, masszív fémházas, kíválóan megkonstruált fényképezőgép. ) A törött műanyagfülek helyét fémből pótoltam, és így használtam, a továbbiakban semmi gondom nem volt vele. (fotózva)
A gép nem mai darab, például gumiborítások szélei már egy kicsit elváltak a fényképezőgép testétől. Ettől függetlenül jól működik, lehet vele fotózni.  
A fényképezőgép tökéletesen működik, használható.
Az aukció 1Ft-ról indul! Garancia nincs!
http: //www. dpreview. com/reviews/nikoncp990
Postai küldés esetén a postaköltség: 1400Ft
Kérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot a lebonyolítást illetően! Amennyiben ezt teljesíteni nem tudja kérem ne licitáljon erre az aukcióra. Nem szeretem a " kedves " nyertest körözni, hogy igényt tart e az ő általa licitált termékre. Amennyiben nem jelezte valós vételi szándékát mindenképpen megy a negatív értékelés! Ha valami oknál fogva nem tud jelezni e-mail vagy telefon formájában a megadott határidőn belül bármiféle elfoglaltsága miatt, azt kérem tudassa velem előre az aukció lejárata előtt, természetesen akkor semmi problémát nem jelent.
Licitet nem törlök! Garancia nincs!
Nikon Coolpix 990 fényképezőgép 1Ft-ról! NMÁ!
Jelenlegi ára: 801 Ft
Az aukció vége: 2015-04-13 10:26 ]]>
Mon, 13 Apr 2015 10:26:41 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_990_fenykepezogep_1ft_rol_nma_2056529741.html
<![CDATA[Antik fényképezőgép gyűjtemény egyben NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 30 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/antik_fenykepezogep_gyujtemeny_egyben_nma_2060155370.html Használva már régen nem voltak, igy egyik gép működésére sem vállalok garanciát. (De nagy részük biztosan működőképes)
Csak egyben eladó, nem bontom meg a gyűjteményt, egy-egy darabot külön nem adok el.
Minden gép eredeti bőrtokja megvan!
Lista a gépekről:
Voigtländer Vitomatic IIA
Fed 3
Zeiss Ikon Contina Prontor-SVS
Dacora Super Dignette
Zeiss Ikon Voigtländer Vitessa 500 SE Electronic
Dacora Super Dignette E-B
Zeiss Ikon Contina LK
Kodak Retina IIA !
Voigtländer Vito Automatic I
Dacora Dignette Prontor 250
Fed 5 B
Polaroid SX70 Land Camera Modell 2
Antik fényképezőgép gyűjtemény egyben NMÁ
Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 15:52 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 15:52:00 +0200 http://www.vatera.hu/antik_fenykepezogep_gyujtemeny_egyben_nma_2060155370.html
<![CDATA[Praktica MTL3 fényképezőgép váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 512 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/praktica/praktica_mtl3_fenykepezogep_vaz_2058227303.html
Praktica MTL3 fényképezőgép váz
Jelenlegi ára: 512 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 09:02 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 09:02:00 +0200 http://www.vatera.hu/praktica_mtl3_fenykepezogep_vaz_2058227303.html
<![CDATA[Nikon Coolpix 800 fényképezőgép 1Ft-ról! NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 253 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_800_fenykepezogep_1ft_rol_nma_2053203596.html Teljesen jól működő kis kompakt gép. CF (Compact Flash) kártyát fogad.
Kis kijelzős,   jól átlátható menü, könnyen kezelhető gép. 4db AA ceruzaelemmel vagy ilyen mérető akkuval müködtethető!
Made in Japan.
2, 1 megapixel. (Nem tud sok megapixelt, de szebben lehet vele fotózni, mint sok mai kompakt géppel! )
Annyi a hibája, hogy az elemtartó fedélnél van egy kisebb törés és az egyik záró pöcök hiányzik, nem zárodik tökéletesen (fotózva! ). Emiatt egy kicsit eláll az elemfedél amikor az elemek benne vannak és nyomják. A működését nem befolyásolja, lehet vele fényképezni így is.
A fényképezőgép tökéletesen működik, használható.
A törés miatt viszont hibásként árulom és ezért 1Ft-ról indul a licit. Garancia nincs!
http: //www. dpreview. com/reviews/nikoncp800
Postai küldés esetén a postaköltség: 1400Ft
Kérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot a lebonyolítást illetően! Amennyiben ezt teljesíteni nem tudja kérem ne licitáljon erre az aukcióra. Nem szeretem a " kedves " nyertest körözni, hogy igényt tart e az ő általa licitált termékre. Amennyiben nem jelezte valós vételi szándékát mindenképpen megy a negatív értékelés! Ha valami oknál fogva nem tud jelezni e-mail vagy telefon formájában a megadott határidőn belül bármiféle elfoglaltsága miatt, azt kérem tudassa velem előre az aukció lejárata előtt, természetesen akkor semmi problémát nem jelent.
Licitet nem törlök! Garancia nincs!
Nikon Coolpix 800 fényképezőgép 1Ft-ról! NMÁ!
Jelenlegi ára: 1 253 Ft
Az aukció vége: 2015-04-06 21:22 ]]>
Mon, 06 Apr 2015 21:22:00 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_800_fenykepezogep_1ft_rol_nma_2053203596.html
<![CDATA[Chajka-II fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/csajka/chajka_ii_fenykepezogep_2051675297.html Minden funkciója működik. Gyári műbőr tokkal.
Chajka-II fényképezőgép
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 12:26 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 12:26:24 +0200 http://www.vatera.hu/chajka_ii_fenykepezogep_2051675297.html
<![CDATA[Nikon Coolpix S2600 eladó!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_s2600_elado_2057936441.html Kategória
ultrakompakt
Váz jellege
Felbontások
4320 × 3240, 4224 × 2376
Képarány
4: 3, 16: 9
Érzékelőlapka pixelszáma
14, 5 Megapixel
Érzékelőlapka mérete
1/2, 3"
Érzékelőlapka típusa
CCD
Effektív pixelek száma
14, 0 Megapixel
Színszűrő
G-R-G-B
Érzékelőlapka gyártója
Érzékenység
ISO Auto (80-400, 80-800, 80-1600) / 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200
Zoom
26 - 130 mm (5x)
Digitális zoom
Automatikus élességállítás
igen
Kézi élességállítás módja
nincs
Élességállítás módja
kontraszt érzékelő TTL arcfelismeréssel
Közelpont normál élességállításnál
50 cm
Közelpont makro módban
10 cm
Fehéregyensúly állítás
auto, 5 előre beállított, kézi,
Fényerő
f/3, 2 - f/6, 5
Legszűkebb blende
F8, 0
B záridő
nem
Leghosszabb záridő
4 mp
Legrövidebb záridő
1/2000 mp
Beépített vaku
van
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma)
Külső vakucsatlakozás fajtája
nincs
Vakumódok
Auto, derítés, ki, vörösszem-hatás csökkentő,
Expozíció korrekció
± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés
mátrix,
Blende előválasztás
nincs
Záridő előválasztás
nincs
Szűrőméret
nem tehető rá szűrő
Adapter szükséges az előtétlencséhez
nem
Sorozatfelvétel
igen (1, 3 kép/mp 6 képig)
Videó maximális felbontása
1280×720
Egyéb videó formátumok
640×480 30 kép/mp mono hanggal
Videó maximális hossza
29 perc
Automatikus sorozatok
Távirányító
Állványmenet
van
Időzítő
2 és 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel
nincs
Videó kimenet
igen (kompozit (PAL/NTSC))
Belső memória
39 MB
Memóriabővítés jellege
SD/SDHC/SDXC
A géphez mellékelt memória
nincs adat
Veszteségmentes formátum
nincs
Tömörített formátum
JPEG (EXIF v2. 3)
Tömörítési fokok
Fine, Normal
Kereső
nincs
Kijelző
2, 7" ( 230. 000 pixel)
Zoom visszajátszásnál
Csatlakozás a számítógéphez
Hi-Speed USB 2. 0
Akkumulátor
1 db Lítium-ion (EN-EL19) (3, 7V; 700 mAh)
Töltő/Adapter
USB töltés, adapter mellékelve
Tömeg
121g (akkuval és kártyával)
Méretek
93, 8 × 58, 4 × 19, 5 mm
Megjegyzés
D-lighting, pislogás szűrés, AF segédfény, akku kapacitása 220 kép CIPA ajánlás szerint mérve

Nikon Coolpix S2600 eladó!
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 20:27 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 20:27:20 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_s2600_elado_2057936441.html
<![CDATA[Sérült Nikon Fényképezőgép Alkatrésznek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/serult_nikon_fenykepezogep_alkatresznek_2051914196.html Sérült Nikon Fényképezőgép Alkatrésznek
Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 18:31 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 18:31:48 +0200 http://www.vatera.hu/serult_nikon_fenykepezogep_alkatresznek_2051914196.html
<![CDATA[Fuji Finepix S5000 VÁZ HIBÁS , MŰKÖDIK. NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 161 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fuji_finepix_s5000_vaz_hibas_mukodik_nma_2052063095.html Licitre kínájuk 10 éve folyamatosan használt fényképezőnket. A gépnek funkcionálisan semmi baja, talán egy szakértő belső takarítás nem ártana neki. Sajnos sokáig ki tudtunk tartani és elkerülni az egyetlen gyári hibát, de tavaly utolért a "végzet" és az elemtartó fedelének zárásához elengedhetetlen kis fülek közül kettő letört (fényképen mutatom). Ezek nem a fedélen, hanem a géptesten vannak, ezért cseréjüket nem lehet megoldani, csak ha van egy donor gép. Használata jelenleg is megoldható elég erős ragasztószalaggal, de ez a megoldás macerás és csúnya. Az USB adatkábel nincs a képen, de természetesen adom vele.
A gyári telepítő CD-t nem találom, ha meglesz időközben, odaadom, de vegyük úgy, hogy nincs meg!
Kezdő gépnek tökéletes lenne!  
Dobozában, használati útmutatóval, 3 db xD kártyával (16MB, 128MB és 1GB), adatkábellel. ELEM NÉLKÜL!  
NINCS MINIMÁLÁR!
Jó licitálást!
Fuji Finepix S5000 VÁZ HIBÁS , MŰKÖDIK. NMÁ!
Jelenlegi ára: 1 161 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 20:39 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 20:39:51 +0200 http://www.vatera.hu/fuji_finepix_s5000_vaz_hibas_mukodik_nma_2052063095.html
<![CDATA[Canon PowerShot A560 fényképezőgép 1Ft-ról!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_a560_fenykepezogep_1ft_rol_2053191839.html Teljesen jól működő kis kompakt gép. 7, 1 megapixel. SD kártyát fogad.
Nagy kijelzős, jól átlátható, könnyen kezelhető gép. 2db AA ceruzaelemmel vagy ilyen mérető akkuval müködtethető!
Annyi a hibája, hogy az elemtartó fedélnél van egy kisebb törés és az egyik záró pöcök hiányzik, nem zárodik tökéletesen (fotózva! ). Emiatt egy kicsit eláll az elemfedél amikor az elemek benne vannak és nyomják. A működését nem befolyásolja, lehet vele fényképezni így is.
A gép sarkainál pedig minimális kopás van a használatból eredően.
A fényképezőgép tökéletesen működik, használható.
A törés miatt viszont hibásként árulom és ezért 1Ft-ról indul a licit. Garancia nincs!
Postai küldés esetén a postaköltség: 1400Ft
Kérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot a lebonyolítást illetően! Amennyiben ezt teljesíteni nem tudja kérem ne licitáljon erre az aukcióra. Nem szeretem a " kedves " nyertest körözni, hogy igényt tart e az ő általa licitált termékre. Amennyiben nem jelezte valós vételi szándékát mindenképpen megy a negatív értékelés! Ha valami oknál fogva nem tud jelezni e-mail vagy telefon formájában a megadott határidőn belül bármiféle elfoglaltsága miatt, azt kérem tudassa velem előre az aukció lejárata előtt, természetesen akkor semmi problémát nem jelent.
Licitet nem törlök! Garancia nincs!
Canon PowerShot A560 fényképezőgép 1Ft-ról!
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-06 21:22 ]]>
Mon, 06 Apr 2015 21:22:00 +0200 http://www.vatera.hu/canon_powershot_a560_fenykepezogep_1ft_rol_2053191839.html
<![CDATA[NIKON F-401s VÁZ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 412 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/nikon/nikon_f_401s_vaz_2051661755.html   MÜKÖDŐKÉPES DARAB.
A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

NIKON F-401s  VÁZ
Jelenlegi ára: 1 412 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 10:43 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 10:43:04 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_f_401s_vaz_2051661755.html
<![CDATA[Minolta fotós kellékek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/minolta_fotos_kellekek_2052809858.html Tartalom:
2 db Minolta vázsapka
1 db CR2 töltő
2 db CR2 akkumulátor
1 db Minolta vaku tok
3 db leírás (Sunpak 888AFZ vaku, Maxxum AF Zoom Lens, Hama Filter)
1 db Minolta nyakpánt (talán kibontva se volt)
1 db táska hordszíj
1 db Sony pánt
(2 db Marsel CR2 elem) valószínűleg már lemerült, de nem tudom mivel kipróbálni.

Minolta fotós kellékek
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 21:21 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 21:21:00 +0200 http://www.vatera.hu/minolta_fotos_kellekek_2052809858.html
<![CDATA[ZENIT 12 XP FÉNYKÉPEZŐGÉP RÉGI HELIOS 44 OBJEKTÍV]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 201 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/zenit/zenit_12_xp_fenykepezogep_regi_helios_44_objektiv_2059107914.html **************** MŰKÖDŐ DE VALAKI KIFÚRTA AZ OBJEKTÍVET**************
 FÉNYKÉPEZŐGÉP HAGYATÉKBÓL ,
HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN . MŰBŐR TOKKAL .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !  !!!
ZENIT 12 XP FÉNYKÉPEZŐGÉP RÉGI HELIOS 44 OBJEKTÍV
Jelenlegi ára: 201 Ft
Az aukció vége: 2015-04-17 20:43 ]]>
Fri, 17 Apr 2015 20:43:48 +0200 http://www.vatera.hu/zenit_12_xp_fenykepezogep_regi_helios_44_objektiv_2059107914.html
<![CDATA[YASHICA-Japán fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 700 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/yashica/yashica_japan_fenykepezogep_2061042134.html Használható, működő állapotban.
Lencse: ML 50 mm 1: 1, 4
Egy drb v28px 6V-os elemmel működik.
Made in Japan
Állapot a képek szerint!!  
YASHICA-Japán fényképezőgép
Jelenlegi ára: 9 700 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 18:45 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 18:45:00 +0200 http://www.vatera.hu/yashica_japan_fenykepezogep_2061042134.html
<![CDATA[MINOLTA XG2 VÁZ 1 ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 576 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/minolta/minolta_xg2_vaz_1_ft_2057664824.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni. Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges).
Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható.
Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!
MINOLTA  XG2  VÁZ  1 ft
Jelenlegi ára: 576 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 09:00 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 09:00:38 +0200 http://www.vatera.hu/minolta_xg2_vaz_1_ft_2057664824.html
<![CDATA[Babás (kisfiú) ÚJ fotóalbum 100 db fotóhoz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 850 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/babas_kisfiu_uj_fotoalbum_100_db_fotohoz_2050730759.html 100 db 15x10cm-es fényképhez.
Fényképalbum méretek: 13x5x17 cm
Anyaga: papír, PVC
Kérem, nézzen körül a többi termékem között is.
Szemelyes atvetel Nagykanizsan.
Babás (kisfiú) ÚJ fotóalbum 100 db fotóhoz
Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2015-04-04 02:03 ]]>
Sat, 04 Apr 2015 02:03:41 +0200 http://www.vatera.hu/babas_kisfiu_uj_fotoalbum_100_db_fotohoz_2050730759.html
<![CDATA[SMENA 8 fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 650 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/smena/smena_8_fenykepezogep_2052085346.html  
Ha érdekelnek régi porcelánok, használati tárgyak, régi és új könyvek, saját készítésű ékszerek, kérlek tekintsd meg többi termékem is!
Köszönöm
SMENA 8 fényképezőgép
Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 21:02 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 21:02:20 +0200 http://www.vatera.hu/smena_8_fenykepezogep_2052085346.html
<![CDATA[Közgyűrűk M42-es csatlakozással (Praktica, Zenit)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/kozgyuruk_m42_es_csatlakozassal_praktica_zenit_2051386847.html A fotókon látható, megkímélt szép állapotban van.
A hirdetéseim között található több fényképezőgép és tartozékok is.

Közgyűrűk M42-es csatlakozással (Praktica, Zenit)
Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 00:33 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 00:33:37 +0200 http://www.vatera.hu/kozgyuruk_m42_es_csatlakozassal_praktica_zenit_2051386847.html
<![CDATA[Nikon Coolpix S30 fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 201 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_s30_fenykepezogep_2057994869.html Az elemtartója törött, ezért nem marad zárva a fedél magától (az elem kilöki). Ezzel a hibával már javították garanciálisan egyszer. Akkor kicsrélték az elemtartó ajtaját, de ez mos ismét eltört. A gépet 2012. decemberben vásároltam. Számlája megvan.
Nikon Coolpix S30 fényképezőgép
Jelenlegi ára: 201 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 21:57 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 21:57:29 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_s30_fenykepezogep_2057994869.html
<![CDATA[Canon PowerShot A85 digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 501 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_a85_digitalis_fenykepezogep_2051686235.html *Adatkábel
*512MB CompactFlash memóriakártya
*Eredeti Canon tok
*Felhasználói kézikönyv + CD
Részletes termékleírás az alábbi linken:
https: //pixinfo. com/fgep/Canon_PowerShot_A85
Canon PowerShot A85 digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 501 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 12:48 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 12:48:08 +0200 http://www.vatera.hu/canon_powershot_a85_digitalis_fenykepezogep_2051686235.html
<![CDATA[MINOLTA AUTO 28 VAKU]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 805 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/minolta_auto_28_vaku_2051661689.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!
MINOLTA  AUTO  28 VAKU
Jelenlegi ára: 805 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 10:42 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 10:42:56 +0200 http://www.vatera.hu/minolta_auto_28_vaku_2051661689.html
<![CDATA[MINOLTA AF ZOOM 35-80 MM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 550 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_sony_minolta_gepekhez/minolta_af_zoom_35_80_mm_2051661713.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

MINOLTA AF ZOOM 35-80 MM
Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 10:42 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 10:42:59 +0200 http://www.vatera.hu/minolta_af_zoom_35_80_mm_2051661713.html
<![CDATA[sony cyber shot - DSC-W510 töltő, akksi, tok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 403 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/akkumulator_tolto_adapter/akkumulator/sony_cyber_shot_dsc_w510_tolto_akksi_tok_2052032963.html a fényképezőgép nem része az aukciónak, csak a felsorolt kiegészítők (sajnos a gép tönkrement)
sony cyber shot - DSC-W510 töltő, akksi, tok
Jelenlegi ára: 403 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 20:19 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 20:19:21 +0200 http://www.vatera.hu/sony_cyber_shot_dsc_w510_tolto_akksi_tok_2052032963.html
<![CDATA[Canon PowerShot A520,NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_a520_nma_2060788025.html A gép tökéletesen működik. A képenlátható memóriakártyát hozzáadom.
Nincs minimál ár!!
Az USB port fedele hiányzik és még 1 pici sérülése van, de a kijelző és a lencse seérülésmentes.
gépadatok:
Effektív pixelek száma: 4, 0 Megapixel
4x optikai, 3, 6xdigitélis zoom
beépített vaku
auto fokusz
stb: https: //pixinfo. com/fgep/Canon_PowerShot_A520

Canon PowerShot A520,NMÁ
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2015-04-19 20:30 ]]>
Sun, 19 Apr 2015 20:30:00 +0200 http://www.vatera.hu/canon_powershot_a520_nma_2060788025.html
<![CDATA[Ritka antik Polaroid sx-70 fényképező dobozában]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 441 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/polaroid/ritka_antik_polaroid_sx_70_fenykepezo_dobozaban_2060237048.html Somogy megyében bárhol, Dombóváron, Pécsett személyesen átvehető de postázom is.
Csere is érdekelhet főként Playstation 1 2 3 4, Vita, Psp és nintendo játékra , konzolra.
Nézd meg többi termékemet is.
Villámáron ingyen posta.
Nézd meg többi hirdetésemet is!
Ritka antik Polaroid sx-70 fényképező dobozában
Jelenlegi ára: 441 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 17:45 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 17:45:00 +0200 http://www.vatera.hu/ritka_antik_polaroid_sx_70_fenykepezo_dobozaban_2060237048.html
<![CDATA[Nikon D300 doboz+használati utasítás NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 101 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/nikon_d300_doboz_hasznalati_utasitas_nma_2057783687.html A használati utasítás nincs jó állapotban.
A cuccot csak személyes átvétellel adom át Budapesten bármelyik metró vonalán.
Nikon D300 doboz+használati utasítás NMÁ
Jelenlegi ára: 101 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 14:07 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 14:07:58 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_d300_doboz_hasznalati_utasitas_nma_2057783687.html
<![CDATA[Eladó Nikon 18-70 optika doboza NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 101 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/elado_nikon_18_70_optika_doboza_nma_2057784080.html A dobozt csak személyes átvétellel adom át Budapesten bármelyik metró vonalán.
Eladó Nikon 18-70 optika doboza NMÁ
Jelenlegi ára: 101 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 14:11 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 14:11:38 +0200 http://www.vatera.hu/elado_nikon_18_70_optika_doboza_nma_2057784080.html
<![CDATA[20X ÓRÁS ÉKSZERÉSZ NAGYÍTÓ LUPE VILÁGÍTÁSSAL 1FT !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 151 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/mikroszkop_nagyito/20x_oras_ekszeresz_nagyito_lupe_vilagitassal_1ft_2055214712.html Nagyítás: 20x, beépített  irányítható LED-es világítás
Eladó a képeken látható új órás/ékszerész nagyító "szemüveg". Nagyítás 20x, beépített világítás. A nagyító szerkezet mind a bal, mind a jobb szemre illeszthető. CSAK MAXIMALISTÁKNAK!
KERETRŐL LESZERELHETŐ A NAGYÍTÓ.
 LED  lámpával Órás, ékszerész, bélyeg nagyító szemüveg.
 Remek könyv olvasásra, karóra javításra, szabásra, múszerészeknek, stb.. stb.
 A szemüveg használata közben mindkét kezed szabad marad.
Minimális áramfogyasztás..   2 x CR1620 elem (elemek mellékelve)
 Méret: 149x170x45mm
 MOST 1 FT-RÓL !!
A KÉSZLET EREJÉIG !
aukció nyertesét megkérem, 1 héten belül rendezzük az aukciót.
VÁSÁROLJ NÁLAM TÖBB TERMÉKET, OSZLIK A POSTAKÖLTSÉG, EZÁLTAL SPÓROLTÁL !
15EZER FT-NÁL ÁLLOM A POSTÁT VALAMINT GONDOS CSOMAGOLÁST, ÍGY SOKAT SPÓROLHATSZ.
ATOMBIZTOSAN CSOMAGOLOK MINDENT .
BÁRMILYEN POSTAI KÜLDEMÉNY ÉPSÉGBEN MEGÉRKEZIK HOZZÁD !
NÉZD ÁT LÉGYSZI A FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKET.
KöSZÖNÖM, HOGY SZÉTNÉZTÉL NÁLAM.

20X ÓRÁS ÉKSZERÉSZ NAGYÍTÓ LUPE VILÁGÍTÁSSAL 1FT !
Jelenlegi ára: 151 Ft
Az aukció vége: 2015-04-10 21:59 ]]>
Fri, 10 Apr 2015 21:59:25 +0200 http://www.vatera.hu/20x_oras_ekszeresz_nagyito_lupe_vilagitassal_1ft_2055214712.html
<![CDATA[egyszerű digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 101 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/egyeb/egyszeru_digitalis_fenykepezogep_2055589445.html egyszerű digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 101 Ft
Az aukció vége: 2015-04-11 17:45 ]]>
Sat, 11 Apr 2015 17:45:24 +0200 http://www.vatera.hu/egyszeru_digitalis_fenykepezogep_2055589445.html
<![CDATA[Fuji Finepix F610. Hibás.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 161 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fuji_finepix_f610_hibas_2052626876.html Nincs minimál ár. Az aukciós idő végéig beérkező legmagasabb ajánlatot tevőé lesz a készülék.
Fuji Finepix F610. Hibás.
Jelenlegi ára: 161 Ft
Az aukció vége: 2015-04-06 16:24 ]]>
Mon, 06 Apr 2015 16:24:33 +0200 http://www.vatera.hu/fuji_finepix_f610_hibas_2052626876.html
<![CDATA[Fuji FinePix s5600 digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 250 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fuji_finepix_s5600_digitalis_fenykepezogep_2060112923.html Hibátlan állapotú Fuji FinePIX S5600 digitális fényképezőgép, 1GB XD memóriakártyával,
eredeti nyakpánttal, használati útmutatóval.
Tulajdonságok:
Gyártó Fuji
Effektív pixelszám 5, 1 megapixel
Zoom 10x
LCD 1, 8"
Memóriakártya-foglalat XD
ISO értékek 100, 1600, 200, 400, 64, 800, auto
Beépített vaku van
Valós pixelszám 5, 2 megapixel
zoom (35mm) 38mm - 380mm
Digitális zoom 6x
Szenzor típusa Super CCD 5
Manuális fókusz van
Autofókusz TTL AF
Macro 10 cm
Szűrőméret 55 mm
Kereső van
Fehéregyensúly 6 előre beállított, auto, manuális
Rekesztartomány f3, 2 / f3, 5 - f8 / f8 (nagylátószög/tele)
Zársebesség-tartomány 1/2000 - 15 másodperc 
Vaku opciók automata, lassú szinkron, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
Expozíciókompenzáció ± 2EV 1/3EV lépésköz
Fénymérés középre súlyozott, mátrix, szpot
Sorozatfelvétel igen (2 vagy 0, 9 kép/mp 3 vagy 40 képig)
Filmfelvétel van
Állványmenet van
Önkioldó van
Tömörítetlen formátum RAW
Akkumulátor mérete 4 X AA méretű akkumulátor, vagy alkáli elem
USB van
Méret 113, 5 x 83 x 112 mm
Súly 370g (akku és kártya nélkül)
Elsősorban a személyes átvételt részesítem előnyben, de posta is
megoldható, 1500 Ft-ért.
Kérlek, csak komoly szándékal licitálj, mert licittörlés nincs! Az
aukció lejárta után 5 napot biztosítok a termék átvételére, illetve
postai kézbesítés esetén, a vételár utalására. Utánvételes küldés
nem megoldható! Személyes átvétel napközben Kelenföldön, fix
helyen, vagy hétköznap este, illetve hétvégén egész nap a III. kerület,
Tímár utca környékén, előzetes egyeztetés után.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran!
Jó licitálást!

Fuji FinePix s5600 digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 8 250 Ft
Az aukció vége: 2015-04-09 20:40 ]]>
Thu, 09 Apr 2015 20:40:00 +0200 http://www.vatera.hu/fuji_finepix_s5600_digitalis_fenykepezogep_2060112923.html
<![CDATA[VAKU FÉNYKÉPEZŐGÉPHEZ RÉGI GYŰJTŐKNEK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 102 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/vaku_fenykepezogephez_regi_gyujtoknek_2061128615.html GYŰJTŐKNEK AJÁNLOM 
NEM FOLYT BELE AZ ELEM  A TARTÓ TISZTE, ROZSDA MENTES
JÓ ÁLLAPOTBAN A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !  !!!
VAKU FÉNYKÉPEZŐGÉPHEZ RÉGI GYŰJTŐKNEK
Jelenlegi ára: 102 Ft
Az aukció vége: 2015-04-20 23:19 ]]>
Mon, 20 Apr 2015 23:19:34 +0200 http://www.vatera.hu/vaku_fenykepezogephez_regi_gyujtoknek_2061128615.html
<![CDATA[Kioldó zsinór]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 210 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/kabel_onkioldo/kioldo_zsinor_2051858813.html A képeken látható állapotban.
FIGYELEM !
MINDENT ajánlottan küldök, utánvét vagy "sima levél" KIZÁRVA !
A licit zárásától 14 napig RÁBACSANAKON személyesen átvehető,
előzetes egyeztetés szerint !

Kioldó zsinór
Jelenlegi ára: 210 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 17:19 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 17:19:14 +0200 http://www.vatera.hu/kioldo_zsinor_2051858813.html
<![CDATA[AGFA 8x30 távcső]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/agfa_8x30_tavcso_2060149985.html Saját doboz, saját hibátlan tok.
A távcső külsőleg és mechanikusan hibátlan,
sajnos a belseje tisztításra, javításra szorul.

AGFA 8x30 távcső
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-08 15:44 ]]>
Wed, 08 Apr 2015 15:44:00 +0200 http://www.vatera.hu/agfa_8x30_tavcso_2060149985.html
<![CDATA[fujifilm finepix s3350]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 655 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fujifilm_finepix_s3350_2060808449.html Eladó fujifilm finepix s3350 típusú  kishibás fényképező, a hibája hogy a programm kapcsoló néha magától átvált, egyébként használható.
Kategória bridge, keresővel 
Felbontások 4288 × 3216, 4288 × 2864, 4288 × 2416
Képarány 4: 3, 3: 2, 16: 9
Érzékelőlapka pixelszáma 14, 3 Megapixel
Érzékelőlapka mérete 1/2, 3"
Érzékelőlapka típusa CCD
Effektív pixelek száma 14, 0 Megapixel 
Színszűrő G-R-G-B 
Érzékenység auto / 64 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200* / 6400* 
Zoom 26 - 624 mm (26x) 
Digitális zoom igen (max. 6, 3x)
Automatikus élességállítás: igen 
Kézi élességállítás módja: nem
Élességállítás módja: TTL kontraszt érzékelős, arcfelismeréssel 
Közelpont normál élességállításnál 40 cm
Közelpont makro módban 2 cm
Fehéregyensúly állítás auto, 6 előre beállított, kézi
Fényerő f/3, 1 - f/5, 9
Legszűkebb blende F8, 0 / F20, 0
B záridő: nem
Leghosszabb záridő 8 mp
Legrövidebb záridő 1/2000 mp
Beépített vaku: igen
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma) 0, 4-7, 0m (nagyl. ) 2, 5-3, 6m (tele) @ISO Auto
Külső vakucsatlakozás fajtája: nincs
Vakumódok Auto, derítés, lassú szinkron, ki, vörösszem-hatás csökkentő, vörösszem-hatás csökkentő lassú szinkronnal
Expozíció korrekció ± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés 256 zonás multi, középre súlyozott átlag, szpot
Blende előválasztás: igen, teljes manuális is
Záridő előválasztás: igen, teljes manuális is
Szűrőméret: nincs mm
Adapter szükséges az előtétlencséhez: nem
Sorozatfelvétel: igen (14 Mpx: 1, 2 kép/mp 3 (gyors kártyával több) képig, 6 Mpx: 3, 3 kép/mp 10 képig, 3 Mpx: 8 kép/mp 20 képig)
Videó maximális felbontása: 1280 x 720 30 kép/mp, felvétel közben sztereó hanggal és optikai zoommal
Automatikus sorozatok: automatikus expozíció sorozat
Egyéb videó formátumok 640 x 480, 320 x 240 30 kép/mp
Távirányító: nincs
Állványmenet: van
Időzítő: 2 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel: nincs
Videó kimenet: kompozit (PAL/NTSC), miniHDMI
Belső memória: N/A
Memóriabővítés jellege:  SD/SDHC
Veszteségmentes formátum: nincs
Tömörített formátum:  JPEG (Exif 2. 2)
Tömörítési fokok: Fine, Normal
Kereső: EVF (0, 2"; 200e pixel RGB váltottképes FLCD)
LCD: 3, 0" ( 230. 000 pixel)
Zoom visszajátszásnál: max. 5, 7x
Csatlakozás a számítógéphez: Hi-Speed USB 2. 0
Akkumulátor: 4 db elem/akkumulátor (AA)
Töltő/Adapter: nincs
Tömeg: 445g (akku és kártya nélkül)
Méretek: 118 × 80, 9 × 99, 8 mm
Megjegyzés: *ISO3200 és 6400 max. 3 Mpixelen,  HDMI kimenet,  CCD-eltolásos stabilizátor, panoráma illesztés gépen belül,  AF segédfény,  arcfelismerés, vörösszem korrekció, pislogás szűrés és mosoly-indítású önkioldó, intelligens témamód választás
fujifilm finepix s3350
Jelenlegi ára: 2 655 Ft
Az aukció vége: 2015-04-11 17:23 ]]>
Sat, 11 Apr 2015 17:23:00 +0200 http://www.vatera.hu/fujifilm_finepix_s3350_2060808449.html
<![CDATA[Sony H1]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/sony/sony_h1_2056678514.html https: //pixinfo. com/cikkek/dsc-h1/ 
Lassan 2 éve használaton kívűl.  Bekapcsol, tovább nem teszteltem... Az utolsó fotó a géppel készült.  Ennek tudatában licitálj!
Sony H1
Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2015-04-13 16:39 ]]>
Mon, 13 Apr 2015 16:39:20 +0200 http://www.vatera.hu/sony_h1_2056678514.html
<![CDATA[Samsonite fotós táska]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 213 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotos_taska_tok_hatizsak/fotos_taska/samsonite_fotos_taska_2056103948.html Samsonite fotós táska, a karabínerek kopottak a sós levegőtől, de egyben van
18x13cm, 8cm mély
 Szuper ár!! Ne hagyd ki!!!   
KIHAGYHATATLAN AJÁNLATOK, ÓRIÁSI AKCIÓ!!!
    RUHA, CIPŐ,  DZSEKI, PÓLÓ, TUNIKA, NADRÁG VÁSÁR!!!
FOLYAMATOSAN INDULNAK 1 FT-RÓL AUKCIÓIM!
NÁLAM SOKMINDENT MEGTALÁLSZ!!!
FIGYELJ NEHOGY LEMARADJ!!!
Használd az automatikus licitet, így akkor is megnyerheted az aukciót ha nem vagy a gépnél 
Licitálás előtt kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Kérem minden kedves vásárlómat 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot email-ben, a termék árát pedig lehetőleg 7 napon belül utalja át.  
Amennyiben ez problémát okoz, vagy szeretnél más aukciónkat bevárni,  
kérem mindenképpen értesíts erről e-mailben!
 Ez idő eltelte után a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem!
FONTOS!!! Kérjem az utalásnál a felhasználó nevet feltüntetni!  
 
A számlaszámom és az utaláshoz szükséges adatok minden esetben az aukció végén küldött értesítő levélben találhatók.  
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly!
 
3 fix áras termék vásárlása esetén állom a postát

Samsonite fotós táska
Jelenlegi ára: 213 Ft
Az aukció vége: 2015-04-05 17:16 ]]>
Sun, 05 Apr 2015 17:16:46 +0200 http://www.vatera.hu/samsonite_fotos_taska_2056103948.html
<![CDATA[Casio exilim ex-z600 fényképező+dokkoló+töltő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 21 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/casio/casio_exilim_ex_z600_fenykepezo_dokkolo_tolto_2058586418.html Casio EXILIM EX-Z600 fényképező 
A Casio új modellje, az Exilim sorozatba tartozó 6 megapixeles felbontású, óriási kijelzős zsebfényképezőgép, az EX-Z600-at.  
A cigarettás doboznál kisebb méretű készülék azon túl, hogy hat millió képpontos érzékelőt kapott, a korábbi modellekez képest majd háromszoros méretű, 2, 7"-os kijelzővel büszkélkedhet. Extraként a gép a nagyobb modellekből megkapta a rázkódás védelmet, valamint a nagy kapacitású akkumulátorokat is. A modell valószínűleg a cég ultrakompaktjainak csúcsgépe lesz jó ideig - talán a 3x-os zoom fejlődhet még később kicsit.  
A Casio saját bevallása szerint elkötelezett a miniatürizáció mellett, ami azt jelenti részükről hogy egyre kisebb méretű, viszont egyre nagyobb felbontású és egyre jobb paraméterekkel és funkciókkal rendelkező gépeket akarnak készíteni. (Persze ezt fenntartásokkal kell fogadni, mivel a kisebb méret egyben gyengébb képminőséget jelent. ) A funkciók közül érdemes kiemelni két olyan képességet, ami ritka, sőt újszerű ebben a kategóriában.  
Nyilvánvaló, hogy a mini gép beépített vakuja nem a teljesítményéről lesz híres, cserébe megoldották, hogy hipergyorsan töltsön fel és oldjon ki újra. A Rapid Flash - azaz gyors vaku funkció - egy másodperc alatt három teljes értékű kép készítését teszi lehetővé villantás mellett. A másik funkció inkább szoftveres megoldás, az úgynevezett Revive Shot - magyarul a kép újjáélesztése -, amivel a régi, megkopott fotóinkat digitalizálhatjuk be a gép segítségével. A cég közleménye szerint a képfeldolgozó azon nyomban felfrissíti, élénkíti a fakó színeket.  
A gép egyértelműen a mindennapi élet pillanatainak megörökítését szolgálja, minden funkciója a könnyen és gyorsan, képkomponálás nélkül fogalmak körül forog. A Best Shot gomb segítségével fogalom nélkül lőhetünk egy képet, ami a 32(! ) témamód közül segít kiválasztani a legmegfelelőbbet. Általában nem jellemző a legtöbb kompaktnál, de itt közvetetten szabályozható a vaku ereje. Képes lágy derítő vakuzásra, illetve a nagyon sötét területeket képes kiemelni a képen. A kompaktok örök hibáját, a bemozdulást is el lehet kerülni a quick shutter, azaz gyors rekesz funkcióval - bár ez kevés fény esetén szinte biztosan alulexponált képhez vezet.  
Tesztelve nemlett a gép mert nincs hozzá akku
Hibásként alkatrésznek árulom !
Személyes átvétel esetén kipróbálási garanciát tudok adni !
Más esetbe nem vállalok felelősséget a termékér !
Állapotát a képeken láthatod !
Nézz szét nálam !!!
Villámár esetén állom a postát!!!
POSTA MEGOLDHATÓ !!!
Ákár utánvétellel is !
Ha nemtetszik a termék vagy nincs pénzed rá  ne raboljuk egymás idejét lapozz tovább !!
Licit törlés és utólagos rekamáció nincs !!
Ha valami nemtiszta kérdezz!!!
Korrekt ajánlat esetén hajlandó vagyok hamarabb lezárni az aukciót !
Csakis kizárólag akkor licitálj a termékre:
ha van is rá pénzed
1 héten belül tudod fizetni
1, 5 héten belül lezárod az értékelést !!!  
Ezt kérem komolyan venni.  LINK EMBEREK KERÜLJENEK EL !!!!!
Akár ilyen-olyan utalványt vagy egyéb jegyet pl étkezési jegy utalvány-t beszámolok vagy elfogadok. de ezt a fajta igényedet licit előtt jelezd felém. Azt is hogy milyen összegről van szó és milyen fajta  jegy-utalvány
Casio exilim ex-z600 fényképező+dokkoló+töltő
Jelenlegi ára: 21 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 19:30 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 19:30:00 +0200 http://www.vatera.hu/casio_exilim_ex_z600_fenykepezo_dokkolo_tolto_2058586418.html
<![CDATA[CERTO SIX leírás ,garancia papír,1958-ból]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/certo_six_leiras_garancia_papir_1958_bol_2055625583.html CERTO SIX leírás ,garancia papír,1958-ból
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-04-10 21:10 ]]>
Fri, 10 Apr 2015 21:10:00 +0200 http://www.vatera.hu/certo_six_leiras_garancia_papir_1958_bol_2055625583.html
<![CDATA[Sony ccd f33 kamera.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/sony_ccd_f33_kamera_2051299718.html töltője nincs meg sajnos.
egy csatlakozó van hozzá de nem tudom mire szolgál.
Sony ccd f33 kamera.
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-04-04 20:47 ]]>
Sat, 04 Apr 2015 20:47:08 +0200 http://www.vatera.hu/sony_ccd_f33_kamera_2051299718.html
<![CDATA[Nikon D5100 fényképezőgép extrákkal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 99 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_d5100_fenykepezogep_extrakkal_2060822810.html A szett nagyon megkímélt állapotban van, az objektív és kijelző karcmentes. ~12. 000 exponálásnál tart a zár.
A gép tulajdonságait a gyártó oldalán lehet megtekinteni:  http: //www. europe-nikon. com/hu_HU/product/digital-cameras/slr/consumer/d5100#features
A gépet minden gyári tartozékával adom a következő extrákkal:
eredeti Nikon pótakkumulátor
2db 16GB SDHC Class 10 kártya (SanDisk Extreme)
lencsetisztító
hordozó válltáska (FILA)
Kérnék minden kedves érdeklődőt, hogy a licitálás előtt vegye figyelembe a következőket:
A szettet előre utalás után küldöm. Kivételt képez, ha a licitálónak van legalább 10 adásvétele (legalább 90% pozitív értékeléssel) - ebben az esetben az utánvétes opció is lehetséges. Személyes átvételre Baján van lehetőség.
Nikon D5100 fényképezőgép extrákkal
Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2015-04-02 21:18 ]]>
Thu, 02 Apr 2015 21:18:47 +0200 http://www.vatera.hu/nikon_d5100_fenykepezogep_extrakkal_2060822810.html
<![CDATA[régi retro készülékek barkácsolóknak]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/canon/regi_retro_keszulekek_barkacsoloknak_2058633404.html A víz alatti analóg, és hobbi célokat szolgál
A HP nem működik, ajándék, javítható, barkácsolóknak
A dobozban van még kütyü, nézd meg a többi aukciómat, ha érdekel
 
régi retro készülékek barkácsolóknak
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-04-16 23:09 ]]>
Thu, 16 Apr 2015 23:09:20 +0200 http://www.vatera.hu/regi_retro_keszulekek_barkacsoloknak_2058633404.html
<![CDATA[Régi Siemens und Halske német Filmprojektor]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/regi_siemens_und_halske_nemet_filmprojektor_2055536249.html Régi Siemens und Halske német Filmprojektor.
A képeken látható állapotban.
Nem kapcsoltam be, működéséről semmit sem tudok.
A nettó súlya = 5, 3 kilógramm.
Postai költsége - MPL Üzleti csomag (2 munkanapos, házhoz) - : 1. 870, - Forint.
Szállítás, átvétel : elsődlegesen postai úton vagy időpontegyeztetése után
a pénteki napokon délután a Petőfi-híd budai hídfőjénél személyesen is át lehet venni.

Régi Siemens und Halske német Filmprojektor
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2015-04-10 19:45 ]]>
Fri, 10 Apr 2015 19:45:00 +0200 http://www.vatera.hu/regi_siemens_und_halske_nemet_filmprojektor_2055536249.html
<![CDATA[Canon powershot A60 minőségi fényképező 7,5x zoom]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_a60_minosegi_fenykepezo_7_5x_zoom_2058585917.html Nagyon szép állapotu !
Kategória
kompakt
Váz jellege
Felbontások
640 × 480, 1024 × 768, 1600 × 1200
Képarány
4: 3
Érzékelőlapka pixelszáma
2, 1 Megapixel
Érzékelőlapka mérete
1/2, 7"
Érzékelőlapka típusa
CCD
Effektív pixelek száma
1, 9 Megapixel
Színszűrő
G-R-G-B
Érzékelőlapka gyártója
Érzékenység
auto / 50 / 100 / 200 / 400
Zoom
35 - 105 mm (3x)
Digitális zoom
van (max. 2, 5x)
Automatikus élességállítás
igen
Kézi élességállítás módja
igen
Élességállítás módja
AiAF (5 ponton)
Közelpont normál élességállításnál
46 cm
Közelpont makro módban
5 cm
Fehéregyensúly állítás
5 előre beállított, automatikus, kézi,
Fényerő
f/2, 8 - f/4, 8
Legszűkebb blende
F8, 0 / F8, 0
B záridő
nem
Leghosszabb záridő
15 mp
Legrövidebb záridő
1/2000 mp
Beépített vaku
igen
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma)
2, 5-4, 2 m
Külső vakucsatlakozás fajtája
nincs
Vakumódok
Auto, derítés, ki, vörösszem-hatás csökkentő,
Expozíció korrekció
± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés
szpot, kiértékelő, középpontosan súlyozott átlag,
Blende előválasztás
van teljes manuális
Záridő előválasztás
van teljes manuális
Szűrőméret
52 mm
Adapter szükséges az előtétlencséhez
igen
Sorozatfelvétel
igen (2, 6 kép/mp max. 6 képig)
Videó maximális felbontása
320 x 240
Egyéb videó formátumok
160x120
Videó maximális hossza
180 mp
Automatikus sorozatok
Távirányító
nincs
Állványmenet
van
Időzítő
2 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel
nincs
Videó kimenet
igen
Belső memória
N/A
Memóriabővítés jellege
CompactFlash Type I
A géphez mellékelt memória
16 MB
Veszteségmentes formátum
nincs
Tömörített formátum
JPEG (Exif 2. 2)
Tömörítési fokok
Super-Fine, Fine, Normal
Kereső
optikai
Kijelző
1, 5"
Zoom visszajátszásnál
?
Csatlakozás a számítógéphez
USB
Akkumulátor
4 db elem/akkumulátor (AA)
Töltő/Adapter
nincs
Tömeg
215g (akku és kártya nélkül)
Méretek
101 × 64 × 31 mm
Megjegyzés
AF segédfény, FAT32 támogatás
Ajándékba adok hozzá 128mb kártyáz ill a képen látható csuklópántot  más nem jár hozzá !!!
7, 5 x optikai zoom
meglepően jó képeket tud csinálni
viszonylag nagy lencse van benne ill sötétbe is nagyon komolyat tud produkálni a vaku
Természetesen bóvli elemet nem érdemes bele tenni mert a minőséget valamiből elő kell állítani, és hamar le merül a bóvli elem
Canon oldaláról ingyenesen letölthető használati útmutató van
Személyes átvétel esetén kipróbálási garanciát tudok adni !
Más esetbe nem vállalok felelősséget a termékér !
Állapotát a képeken láthatod !
Nézz szét nálam !!!
Villámár esetén állom a postát!!!
POSTA MEGOLDHATÓ !!!
Ákár utánvétellel is !
Ha nemtetszik a termék vagy nincs pénzed rá  ne raboljuk egymás idejét lapozz tovább !!
Licit törlés és utólagos rekamáció nincs !!
Ha valami nemtiszta kérdezz!!!
Korrekt ajánlat esetén hajlandó vagyok hamarabb lezárni az aukciót !
Csakis kizárólag akkor licitálj a termékre:
ha van is rá pénzed
1 héten belül tudod fizetni
1, 5 héten belül lezárod az értékelést !!!  
Ezt kérem komolyan venni.  LINK EMBEREK KERÜLJENEK EL !!!!!
Akár ilyen-olyan utalványt vagy egyéb jegyet pl étkezési jegy utalvány-t beszámolok vagy elfogadok. de ezt a fajta igényedet licit előtt jelezd felém. Azt is hogy milyen összegről van szó és milyen fajta  jegy-utalvány
Canon powershot A60 minőségi fényképező 7,5x zoom
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2015-04-12 19:30 ]]>
Sun, 12 Apr 2015 19:30:00 +0200 http://www.vatera.hu/canon_powershot_a60_minosegi_fenykepezo_7_5x_zoom_2058585917.html
<![CDATA[panasonic digitális videokamera]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/panasonic_digitalis_videokamera_2058016052.html panasonic digitális videokamera
Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2015-04-15 22:48 ]]>
Wed, 15 Apr 2015 22:48:40 +0200 http://www.vatera.hu/panasonic_digitalis_videokamera_2058016052.html