A Vatera.hu Fényképezőgépek, kamerák, a fotózás kellékei széles választékban a Vaterán kategóriájának legérdekesebb termékei http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál Fényképezőgépek, kamerák, a fotózás kellékei széles választékban a Vaterán kategóriájának legérdekesebb termékei hu-hu Sat, 31 Jan 2015 08:02:39 +0100 Sat, 31 Jan 2015 08:02:39 +0100 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Rolleiflex SL35 Carl Zeiss tessar 4/200 optikával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 29 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/rollei/rolleiflex_sl35_carl_zeiss_tessar_4_200_optikaval_2032364843.html Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Az aukcióban szereplő termék:
ROLLEIFLEX SL35 FÉNYKÉPEZŐGÉP 
CARL ZEISS PLANAR 1. 4/50
ÉS
CARL ZEISS TELE-TESSAR 4/200 
OPTIKÁVAL
TOKKAL, PÁNTTAL
AZ EGYIK OPTIKÁN SÉRÜLÉS, DE EZ NEM BEFOLYÁSOLJA A FÉNYKÉPEZÉST. (8. KÉP)
Az utalás beérkezése után 1-4 munkanap a postázás.
Cserélni nem szeretnék.
Simán nem postázok, légy szíves ezt vedd figyelembe a licitáláskor.
Ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, biztosan találsz kedvedre valót.
További kellemes nézelődést és sikeres licitálást kívánok!

Rolleiflex SL35 Carl Zeiss tessar 4/200 optikával
Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2015-02-18 19:33 ]]>
Wed, 18 Feb 2015 19:33:06 +0100 http://www.vatera.hu/rolleiflex_sl35_carl_zeiss_tessar_4_200_optikaval_2032364843.html
<![CDATA[SONY HDR-AS20 FULL HD AKCIÓKAMERA - ÚJ - GARANCIA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 25 322 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/sony_hdr_as20_full_hd_akciokamera_uj_garancia_2031935897.html Eladó egy teljesen új, bontatlan, magyarországi, gyári SONY garanciás akciókamera. Full HD-ban vesz fel videót, SteadyShot képstabilizátorral rendelkezik. A beépített WIFI segítségével telefonról is kezelhető. 170 fokos szuper nagylátószög! A gyári csomag része a kétféle tartó (lapos felületre és sisakra) mellett a vízálló és ütésálló tok is. Mellékelek blokkot és kitöltött, magyar garanciajegyet, amely egész Európában érvényes SONY garanciát ad.
Ugyanazt tudja, amit a GoPro, töredék áron. Boltban 60-80 ezer körül mozog az ára, a legolcsóbb webshopban 60 ezer, én 1 Forintról indítom, minimálár nélkül.
Villámár esetén ingyen szállítás.
Méret és tömeg
MÉRETEK (SZ X MA X MÉ)24, 5 x 47 x 82 mm (tartozék NP-BX1 akkumulátorral)TÖMEG83 g (tartozék NP-BX1 akkumulátorral)
A doboz tartalma
Ragasztós rögzítő (VCT-AM1)
Mikro USB-kábel
Kezelési útmutató
Akkumulátorkészlet (NP-BX1)
Vízálló tok (SPK-AS2)
Érzékelő
ÉRZÉKELŐ TÍPUSA1/2, 3"-típusú, hátulról megvilágított Exmor RŸ CMOS-érzékelőVALÓDI PIXELSZÁM (VIDEÓ)11, 9 MP
VALÓDI PIXELSZÁM (ÁLLÓKÉP)Kb. 11 900 ezer pixel (16: 9)
Objektív
OBJEKTÍVTÍPUSZEISSŸ TessarŸ objektívBETEKINTÉSI SZÖG120° (SteadyShot funkcióval), 170° (SteadyShot funkció nélkül)F-SZÁM (MAXIMÁLIS BLENDE)f/2, 8GYÚJTÓTÁVOLSÁGf=2, 5 mm (1/8")
GYÚJTÓTÁVOLSÁG (35 MM) (VIDEÓ)f=15, 3 mm (5/8") (170°), f=21, 3 mm (27/32") (120°)GYÚJTÓTÁVOLSÁG (35 MM) (ÁLLÓKÉP)f=15, 3 mm (5/8") (170°), f=21, 3 mm (27/32") (120°)MINIMÁLIS FÓKUSZTÁVOLSÁGKb. 30 cm, kb. 11 7/8 hüvelyk
Képstabilizátor
STEADYSHOTSteadyShot elektronikus képstabilizálás
Expozíció
EXPOZÍCIÓS MÓDAutomatikus
MINIMÁLIS MEGVILÁGÍTÁS6 lux
Fehéregyensúly
FEHÉREGYENSÚLY MÓDOKAutomatikus
Zár
ZÁRSEBESSÉGAutomata vezérlési tartomány 1/30 - 1/10 000 (30 képkocka/másodperc)
ZÁR BLENDEf/2, 8
Felvételkészítés
KÉPFELDOLGOZÓ PROCESSZORBIONZ™ JELENETVÁLASZTÁSAutomatikus/Víz alatti felvétel módFRÖCCSENÉSÁLLÓ—
VÍZÁLLÓAkár 5 m mélységig az SPK-AS2 tokkalPORVÉDETTTartozék SPK-AS2 tokkalÜTÉSÁLLÓTartozék SPK-AS2 tokkal
Adathordozók
KOMPATIBILIS ADATRÖGZÍTÉSI ESZKÖZÖKMemory Stick Micro™ – Mark 2, Mikro SD/SDHC/SDXC memóriakártya – legalább Class 4 besorolásFELVÉTELI FORMÁTUM (VIDEÓ)MP4 (MPEG-4 AVC/H. 264)FELVÉTELI FORMÁTUM (ÁLLÓKÉP)DCF 2. 0 verzióval kompatibilis, Exif 2. 3 verzióval kompatibilis, MPF Baseline kompatibilisVIDEOFELBONTÁSAkár 28 Mb/s
MAXIMÁLIS FELBONTÁS1080pLASSÍTOTT FELVÉTELAkár 120 képkocka/mp (720p)VIDEOFELVÉTEL SEBESSÉGE (ABR/VBR)HQ: kb. 16 Mbps, PS: kb. 28 Mbps, SLOW: kb. 12 Mbps, SSLOW: kb. 24 Mbps, STD: kb. 6 Mbps, VGA: kb. 3 MbpsÁLLÓKÉPMÉRET (FÉNYKÉP MÓD)11, 9 megapixel, 16: 9
Audió
HANGFELVÉTELI FORMÁTUMMPEG-4 AAC-LC 2 cs. ‧ *7MIKROFONBeépített sztereó mikrofon
HANGSUGÁRZÓMonoral hangsugárzó
Interfész
BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓKMemóriakártya-nyílás, Micro HDMI-kimenet, Mikrofonbemenet, Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó
VEZETÉK NÉLKÜLI ALKALMAZÁSOKWi-Fi
Tápellátás
ENERGIASZÜKSÉGLET3, 6 V (akkumulátorkészlet)AKKUMULÁTOR TÍPUSANP-BX1
TELJESÍTMÉNYFELVÉTEL (LCD-KIJELZŐ)1, 8 W
JELLEMZŐK
Rossz fényviszonyok között is készíthet felvételeket Exmor RŸ CMOS™ -érzékelő segítségével
Hűen visszaadja a jelenet minden részletét, még kevés fény esetén is. Az Exmor R(tm) CMOS érzékelő különleges kialakítása a vezetékeket a fényrögzítő fotóterületek mögé helyezi, így jelentősen nagyobb az érzékenység és kisebb a zaj. Nagyobb sebességű párhuzamos jelfeldolgozással és gyorsabb jelátalakítással kombinálva a képek szélesebb dinamikus tartománnyal és gazdag átmenetekkel rendelkeznek az intenzív részletgazdagság és képtisztaság érdekében.
Éles, nagy látószögű 170°-os ZEISSŸ Vario-TessarŸ objektív
Rögzítsen lenyűgöző, részletes, nagylátószögű képet a 170˚ -os ZEISSŸ Vario-TessarŸ objektívvel. Tetszés szerint azonban a hagyományosabb 120˚ -os látószögre is válthat. Bármit is választ a precíziós optika terén több mint 150 éves tapasztalatot alkalmazó ZEISS objektív a feltételeinek intenzív kontrasztot és élességet biztosít, a továbbfejlesztett többrétegű bevonatnak köszönhetően tükröződéstől mentesen.
Vezéreljen akár öt kamerát az élőnézetes távvezérlő segítségével
Az opcionális RM-LVR1 élőnézetes távvezérlővel a csuklójáról irányíthatja az öt kamerát Wi-FiŸ kapcsolaton keresztül. Komponálja meg felvételeit, vezérelje a kamera rögzítési beállításait - egyszerre öt forrásból származó felvételeinek indítása/leállítása által lenyűgöző videókat állíthat össze.
Rázkódásmentes otthoni videók a SteadyShot révén
Menet közbeni felvételkészítés – rázkódások és ütődések nélkül. Az elektronikus SteadyShot képstabilizálás a készüléken belül működve harcol a kamera rázkódásai ellen, akár nagylátószögű felvételt, akár telefotót készít. A mozgásérzékelők érzékelik a kéz remegését és a kamera egyéb mozgásait, amelyeket az elektronikus SteadyShot ezt követően kompenzál az érzékelőn erre a célra kialakított puffertelülettel.
Full HD rögzítés 60p/50p és 28 Mb/s mellett
Ezek a lenyűgöző statisztikák biztosítják, hogy számos kreatív lehetősége van: akár Full HD felbontás és 28 Mb/s video-bitsebesség, és 50p keretletapogatási sebességtől egészen a 240p szuperlassú mozgásig.
4 videót is szerkeszthet a Video Merge funkcióval
A Video Merge funkcióval egyesíthet akár négy - különböző kamerákkal egyszerre rögzített - felvételi szegmenst (akár lassított felvételekkel együtt), majd osztott képernyős megjelenítéssel lejátszhatja azokat. Ez az egyedülálló funkció lenyűgöző filmek létrehozására ad lehetőséget, anélkül, hogy bonyolult szerkesztőszoftverekkel kellene bajlódnia. Elérhető a PlayMemories Home oldalon.
Videoátfordítás funkció
A fejjel lefelé forgatás funkció különösen hasznos, ha az Action Cam kamerával fordított helyzetben történik a felvételkészítés. Kiválaszthat egy speciális beállítást a használat előtt, így a kamera normál helyzetben rögzíti a felvételt.
A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé
Tegye a nagyszerű filmeket még kiválóbbá a nagyszerű hangzás segítségével A beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően a kalandok minden természetes hangját rögzítheti.
Fénykép üzemmód
Bővítse kreatív eszköztárát, anélkül, hogy a berendezései számát bővítenie kellene. Ezzel a videokamerával lenyűgözően kiváló minőségű különálló fényképeket készíthet – ugyanolyan egyszerűen, ahogyan egy fényképezőgéppel. Továbbá, a sorozatkép és timlapse üzemmód segítségével könnyedén rögzítheti képek sorozatát is; felhasználhatja őket egy videóban, nagyszerű effekteket kialakítva, vagy kiválaszthatja a kedvenc állóképét.
Wi-FiŸ a távvezérlőhöz és a kamera egyszerűbb célratartásához
Nehéz olyan selfie-ket, saját magáról készült videókat felvenni, amelyeken Ön éppen a dolgok sűrűjében van. A kereső/képernyő nélkül nem igazán lehet tudni, mit rögzítünk éppen. A megoldás, ha élőben láthatja mindezt az okostelefonján; a Wi-FiŸ funkcióval okostelefonját vagy tabletjét távoli képkeresővé vagy távvezérlővé alakíthatja.
150 perces akkumulátorkapacitás
Függetlenül attól, hogy éppen kedvenc utcáin gördeszkázik vagy moutain bike kerékpárral túrázik egy ösvényt követve, ne felejtse rögzíteni az eseményeket – a nagy akkumulátorkapacitás akár 150 perc üzemelést is biztosít.
Karcsú, könnyű kivitelű, könnyen elérhető vezérlőelemekkel
A karcsú kialakítás, amely kisebb lég- és vízellenállást jelent, minden szabadtéri tevékenységhez ideális. Továbbá a vékony kialakítás jobban rálapul a sisakra (vagy a kerékpárra vagy egyéb felszerelésre), így kevésbé valószínű, hogy a rázkódástól elállítódik, ahogyan más márkák nagyobb kialakítású készülékeivel előfordulhat. Az egyszerű gombok könnyűvé teszik az üzemeltetést, még kesztyű viselése közben is.
Strapabíró, vízálló készülékház állványillesztővel
A szigetelt kameraház 5 méter mélységig vízálló és 2, 5 méter magasságig ütésálló. A szennyeződés- és porálló szigetelésnek köszönhetően szinte tökéletesen ellenáll a sárnak, hónak, esőnek és homoknak. Az Action Cam készülék sokoldalú beépített univerzális állványillesztővel is rendelkezik.
Víz alatti üzemmód a természetes színek érdekében
Az Action Cam csodálatos, természetes színvilágú képeket biztosít még víz alatt is. Egyszerűen állítsa be a víz alatti fehéregyensúlyt felvételkészítés előtt, hogy megakadályozza a torzított zöldes színt, és a víz pontosan olyan „ valódi kék” legyen, mint amilyen a valóságban.
Az Ön által megtett utat két memóriaformátumban rögzítheti
Bővíthető memória Memory Stick Micro™ és Micro SD/SDHC kártyahellyel; kényelmesen használhatja az éppen kéznél lévő formátumot.
A HDMI kimenet egyszerű nagyképernyős lejátszást tesz lehetővé
Gond nélkül megoszthatja új fényképeit vagy videóit a barátaival és családtagjaival a nagyképernyős HDTV-készüléken (külön megvásárolt HDMI-kábel szükséges).

SONY HDR-AS20 FULL HD AKCIÓKAMERA - ÚJ - GARANCIA
Jelenlegi ára: 25 322 Ft
Az aukció vége: 2015-02-17 16:49 ]]>
Tue, 17 Feb 2015 16:49:48 +0100 http://www.vatera.hu/sony_hdr_as20_full_hd_akciokamera_uj_garancia_2031935897.html
<![CDATA[Fujica ST801+5.db. M42 Obi Alukoffer 1Ft-ról NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 30 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fujica_st801_5_db_m42_obi_alukoffer_1ft_rol_nma_2031951449.html Albinar f=500mm 1: 8 Szinte új
Porst Tele Auto 1: 2, 8/135
Auto Revuenon 1: 2, 8 f=135mm 
Auto Revuenon 1: 2, 8 f=35mm
EBC Fujinon 1: 1, 8 f=55mm  Fujifoto Film CO. Lens-Japan
Porst 3. db-os közgyűrűsor
Agfatronic 150B vaku
és egy elsütőszerkezet..
Szép állapotban, pici por, kosz stb. előfordul, de működnek, a gépet nem tudtam kipróbálni, de elcsattan, vakut kezeli.
Ha van kérdés, szivesen, gyorsan válaszolok. Ajánlatot meghallgatok.
Egyben szeretném eladni, értékét nem tudom, ezért 1-Ft-ról min. ár nélkül.
Fujica ST801+5.db. M42 Obi Alukoffer 1Ft-ról NMÁ
Jelenlegi ára: 30 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 20:00 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 20:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/fujica_st801_5_db_m42_obi_alukoffer_1ft_rol_nma_2031951449.html
<![CDATA[Canon PowerShot SX260 HS + 32GB Kingston SD kártya]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 28 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_sx260_hs_32gb_kingston_sd_kartya_2031167678.html Hibátlan, tökéletesen működik.
Saját dobozában, USB kábellel, töltővel, CD-kkel, eredeti papírokkal (már nem garanciális).
Részletes termékinformáció:
http: //www. canon. hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX260_HS/
Teszt:
http: //www. photographyblog. com/reviews/canon_powershot_sx260_hs_review/
Tulajdonságok:
- 1/2, 3” -os BSI-CMOS szenzor
- 12 megapixeles max. felbontás
- DIGIC 5 feldolgozórendszer
- ISO100-3200 érzékenység
- Ekvivalens 25-500 mm-es (20x zoom) objektív
- 5 cm-es makró munkatávolság
- Optikai stabilizátor (4 Fé rásegítés)
- Smart Auto mód
- Továbbfejlesztett fehéregyensúly mérés
- Manuális üzemmódok (rekesz és záridő előválasztás)
- Movie Digest funkció (4 mp-es előfelvétel)
- Full HD (1080p) videó (24 képkocka/mp)
- HDMI kimenet
- Új arcfelismertető mód (12 arc raktározható)
- Sztereó hangfelvétel
- 3” -os LCD, 461e képpontos
- SD/SDHC/SDXC kompatibilitás
- Beépített GPS vevő
- Lítium-ion akkumulátor (230 felvétel egy töltéssel)
Jelenlegi legalacsonyabb új ára:
- SX260 HS fényképezőgép: kb. 57 eFt
- 32GB Kingston Class 10 SD kártya: kb. 7 eFt
csere nem érdekel
átvétel elsősorban személyesen Budán, a Mammut közelében
(esetleg postázás is megoldható előreutalással, a postaköltséget a vevő fizeti)
Canon PowerShot SX260 HS + 32GB Kingston SD kártya
Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-04 12:04 ]]>
Wed, 04 Feb 2015 12:04:45 +0100 http://www.vatera.hu/canon_powershot_sx260_hs_32gb_kingston_sd_kartya_2031167678.html
<![CDATA[Nikon SB-900 vaku 1 Ft ! 1Ft ! 1Ft!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 51 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/nikon_sb_900_vaku_1_ft_1ft_1ft_2029731761.html Minden gyári tartozékkal(kivéve az eredeti használati utasítás)
AS-21 vakuállvány, SW-13H Nikon diffúzor, SJ-900 színesszűrő-készlet, SZ-2 színesszűrő-tartó, SS-900 puha tok
Állapot: Kevés használati nyom.
Információ

Nikon SB-900 vaku 1 Ft ! 1Ft ! 1Ft!
Jelenlegi ára: 51 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 20:00 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 20:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/nikon_sb_900_vaku_1_ft_1ft_1ft_2029731761.html
<![CDATA[Olympus SP-720 UZ digitális fényképezőgép, fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 010 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_sp_720_uz_digitalis_fenykepezogep_fekete_2030955800.html Dobozában, papírjaival, egyszer votl használva. A gyári dolgokat kívül adok hozzá pluszban a nyertesnek
- Profi FOTÓS TÁSKA, (4990 ft volt)
- és egy pót aksit is (4500 ft volt)
A legjobb áron itt! egy forintról!
A keresztségben Olympus SP-720UZ nevet kapott újdonság lelke egy 14 millió képpontot felvonultató, 1/2, 3 colos méretű CMOS szenzor, melynek segítségével maximum 4288x3216 pixeles felbontású felvételek készíthetők - SD/SDHC/SDXC kártyákra. A fényérzékenység ISO100 és ISO3200 között szabályozható.
A 107, 4x72, 6x73, 2 milliméter méretű, illetve akkumulátor és memóriakártya nélkül 405 gramm tömegű fényképezőgép objektívje 26x-os nagyításra képes. A nagylátószög ezúttal 26 milliméteres gyújtótávolságot jelent, ha pedig teljesen rátoljuk a zoomot, akkor 676 milliméteres fókusztávolságot kapunk. A tíz csoportban tizenhárom lencsét felvonultató objektív f3, 2-5, 6-os fényerővel rendelkezik, makró módban pedig 5 centiméteres közelpontra számíthatunk.
A 3 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző 460 ezer pixellel van felvértezve, ezenkívül pedig említést érdemel még a tizenhat motívumprogram, a HDR üzemmód, a 3D fotó funkció, a 7 fps sebességű sorozatfelvevő, a panorámakép készítési lehetőség, illetve a Full HD videófelvevő. A mintegy 80 ezer forintos Olympus SP-720UZ kereskedelmi forgalmazása tavasz elején fog megkezdődni.
26x nagylátószögű optikai zoom (26-676mm*)
14 megapixeles CMOS
1080p Full HD videó és HDMI vezérlés
7, 6cm/3" 460000 képpont felbontású, színes LCD
Kettős képstabilizáló rendszer
Mágikus szűrő videofelvételekhez és/vagy fotókhoz
HDR ellenfény korrekció
Arcfelismerés és Árnyékkompenzáció (SAT)
iAuto és követő AF
3D képfelvétel
Retus Make-up üzemmód
Kisállat érzékelés
Fényképezőgépbe épített Panoráma funkció
Nagysebességű sorozatfelvétel
Motívumprogramok
Eye-Fi memóriakártya kompatibilitás
Akkumulátortöltés USB-n keresztül
Egy Olympus Ultra Zoom ‘ Traveller’ fényképezőgép már messziről felismerhető – a hatalmas zoom optikáról, a különleges karakterről és a vele készített felvételek minőségéről. Így válik az új SP-720UZ Traveller Traveller fényképezőgép a kicsi „ célozz-és-lőj” típusú fényképezőgépek helyett a nagyteljesítményű, kiváló ár-érték arányú, bárhová magunkkal vihető kompaktokat keresők számára érdekessé – mellyel már igazi, kihívást jelentő fotótémák is megoldhatók. Komoly nagylátószög-képességekkel rendelkezik, így a tájképek és belső terek fotózása sem jelenthet problémát. Emellett azonban olyan extrém telefotó potenciált is találunk, mely valóban lenyűgöző. Az egyébként szupervékony, kompakt SP-720UZ 26x optikai nagyításra képes. Az ilyen mértékű zoomátfogás már bőven elegendő ahhoz, hogy a vadvilág természetes közegének hangulatát, vagy például a sportesemények és más jól meg nem közelíthető témák legjobb pillanatait is közelről örökíthessük meg – anélkül, hogy egy nagy cserélhető objektíves gépet cipelnénk magunkkal. A fantasztikus optikához méltó, az Olympus legkomolyabb technológiáira épülő automatikus funkciók és jellemzők is megtalálhatók, mint a Full HD videó vagy a HDR ellenfény beállítás, hogy csak néhányat említsünk.
*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
Gyártó Olympus
Effektív pixelszám 14 megapixel
Zoom 26x
LCD 3, 0"
Memóriakártya-foglalat SD, SDHC, SDXC
ISO értékek 100, 1600, 200, 3200, 400, 800, auto
Képstabilizátor Digitális stabilizátor, Optikai stabilizátor
Beépített vaku van
Valós pixelszám 14, 4 megapixel
Zoomtartomány (35mm) 26mm - 676mm
Digitális zoom 4x
Szenzor típusa CMOS
Manuális fókusz nincs
Autofókusz TTL iESP
Makró 5 cm
Szűrőméret nem helyezhető rá szűrő
Kategória bridge
Fehéregyensúly 2 egyedi, 4 előre beállított, auto
Fehéregyensúly finomhangolás nincs
Rekesztartomány f/3, 2 - f/5, 6
Zársebesség-tartomány 1/1300 - 4 másodperc
Szenzor mérete 1/2, 3"
Külső vakupapucs nincs
Vaku opciók automata, derítés, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
Expozíciókompenzáció ± 2EV 1/3EV lépésköz
Fénymérés digitális ESP, szpot
Rekesz-előválasztás nincs
Zársebesség-előválasztás nincs
Sorozatfelvétel Maximum 30 kép/mp. / 44 képig (5MP üzemódban)
Filmfelvétel 1280 x 720, 1920 x 1080
Távkioldó nincs
Állványmenet van
Önkioldó 10 másodperc, 2 másodperc
Belső memória 59MB
Burkolat anyaga műanyag
Tömörítetlen formátum nincs
Egyedi akkumulátor típusa Li-ion (Li-50B)
Akkumulátor mérete egyedi
Videokimenet nincs
USB van
Tartozékok akkumulátor, akkumulátortöltő, CD-ROM, hordozószíj, USB kábel
Méret 107 x 73 x 73 mm
Súly 405 g
Megjegyzés 26mm-s nagylátószög, 26x optikai zoom, kettős stabilizátor, Panorama mód, nagyméretű LCD kijelző
 AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE A KIÁRUSÍTÁSÉRT!
Postán előre utalással, személyesen pedig Debrecenben hétköznaponként munkaidő után!
Nézd meg a többi termékem is, 1 FT-os aukciók, minimálár nélkül!
Olympus SP-720 UZ digitális fényképezőgép, fekete
Jelenlegi ára: 23 010 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 16:43 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 16:43:48 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_sp_720_uz_digitalis_fenykepezogep_fekete_2030955800.html
<![CDATA[Canon EOS 300D (Digital Rebel)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_eos_300d_digital_rebel_2030663063.html Hobbi fotózásra használtam, nagyon szerettem de sajnos már nincs időm vele foglalkozni ezért megválnék tőle.
Főbb jellemzői:
Digitális tükörreflexes, beépített vakuval
Memóriakártya: CF I, II
Kompatibilis objektívek: Canon EF/EF-S
Max. felbontás: 6, 3 megapixel (3072x2048 pixel)
Fájlformátum: JPEG, RAW
ISO: 100 - 1600
Zársebesség: 1/4000 - 30 sec., bulb
Súly: 560 g
Az alábbi tartozékokkal együtt eladó:
Canon EF-S 18-55 mm kit objektív
Canon EF 75-300 mm USM teleobjektív*
Canon fotóstáska
UV szűrő
1390 mAh utángyártott akkumulátor + töltő
256 MB CF kártya
* a teleobjektív hibás. Egy alkalommal sajnos földre esett, valószínűleg a lencsék elmozdultak, azóta nem lehet vele tökéletesen éles képet készíteni. Elméletileg javítható, de én már nem szeretnék vele foglalkozni.
Canon EOS 300D (Digital Rebel)
Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 17:08 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 17:08:16 +0100 http://www.vatera.hu/canon_eos_300d_digital_rebel_2030663063.html
<![CDATA[Metz 60 CT1 2db vaku 1Ft !!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/metz_60_ct1_2db_vaku_1ft_2031340091.html Akku, kábelek, töltő, vakusínek.
Állapot: kopás nyomok és karcok, de minden használható.
Metz 60 CT1 2db vaku 1Ft !!!
Jelenlegi ára: 11 100 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 20:00 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 20:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/metz_60_ct1_2db_vaku_1ft_2031340091.html
<![CDATA[CANON V40 HIE Hi-Fi Stereo 8mm - es videokamera]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/canon_v40_hie_hi_fi_stereo_8mm_es_videokamera_2030846873.html A hosszú szekrényben állás miatt az akkumulátor már nem veszi fel a töltést, de ettől függetlenűl hálózatról működik!
CANON V40 HIE Hi-Fi Stereo 8mm - es videokamera
Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 20:00 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 20:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/canon_v40_hie_hi_fi_stereo_8mm_es_videokamera_2030846873.html
<![CDATA[Carl Zeiss Jena 2,4/35]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 696 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/carl_zeiss_jena_2_4_35_2032676312.html Távolságállító szárazan jár. Blende nehezen jár. Lencsék épek nem karcosak.
Tisztítást karbantartást igényel !
Carl Zeiss Jena 2,4/35
Jelenlegi ára: 1 696 Ft
Az aukció vége: 2015-02-19 20:46 ]]>
Thu, 19 Feb 2015 20:46:32 +0100 http://www.vatera.hu/carl_zeiss_jena_2_4_35_2032676312.html
<![CDATA[TENTO távcső, látcső, kukker 7x50]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/tento_tavcso_latcso_kukker_7x50_2031170777.html Ha kérdésed lenne ne habozz felteni, még a licit előtt.
Kellő ajánlat esetén a zárást előbbre hozom.
TENTO távcső, látcső, kukker 7x50
Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 12:21 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 12:21:39 +0100 http://www.vatera.hu/tento_tavcso_latcso_kukker_7x50_2031170777.html
<![CDATA[Olympus E-400 váz, semmi egyéb .]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 211 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_e_400_vaz_semmi_egyeb_2032668518.html CSAK A VÁZ!!!  
Olympus E-400 váz, semmi egyéb .
Jelenlegi ára: 1 211 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 20:08 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 20:08:46 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_e_400_vaz_semmi_egyeb_2032668518.html
<![CDATA[WS-560 vaku GN50, nikon, canon, pentax, olympus]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 400 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/ws_560_vaku_gn50_nikon_canon_pentax_olympus_2030209205.html Nikon, canon, pentax, olympus, panasonyic, és az új SONY-kon is! Slave-ként a fényképezőről levéve pedig bármivel, kompaktokkal is!!!!
Tudása, felépitése ugyanaz mint a yonguo Yn-560-nak, ugyanaz az akkufedlap, ugyanaz a hátsó kezelőszervek, ugyanaz a szinkron bemenet, ugyanaz a külső táp csatlakozó,   illetve egyben több, ebben van egy állandó fényű LED is,   AF segédfénynek, vagy videózáshoz (2w, tehát 20W normál izzónak felel meg)!
GN50, manuális, S1, S2 üzemmód (+led videofény üzemmód)
dönthető, forgatható fej, kihajtható diffúzorr, és kihúzható fehér kártya (deritő)
Minden normál vakupapucsos gépen megy
PCsync bemenet (szinkornkábellel is használható)
canon típusú külső tápbemenet!!!! (gyorsabb újratöltési idő külső táppal)
A LED-es állandó fény vaku üzemmódban csak be-kikapcsolható, LED üzemmódban (ilyenkor nem tölti a vaku kondenzátorait) szabályozható a fényereje 8 lépésben!
A 2w LED elégséges ha nincs időnk a vakut lecserélni a fényképezőn egy komolyabb led lámpára, vagy AF segédfénynek, hisz 20w normál izzó fénye!
más vaku fényére is el tud villanni, slave 1, slave 2!
Teljesitménye szabályozható 1/128 ig!
4db AA elemről, akkuról megy
Természetesen új, bontatlan gyári dobozában, és kis gyöngyvászon tokban adom! Tartozéka a kis talp is hogy önállóan le lehessen tenni!
Postázás szóba jöhet előreutalás mellett, de a személyes átvételt javaslom!
WS-560 vaku GN50, nikon, canon, pentax, olympus
Jelenlegi ára: 13 400 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 05:47 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 05:47:55 +0100 http://www.vatera.hu/ws_560_vaku_gn50_nikon_canon_pentax_olympus_2030209205.html
<![CDATA[8db-os régi filmes fényképezőgép gyűjtemény]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/8db_os_regi_filmes_fenykepezogep_gyujtemeny_2031598940.html Ennek tudatában licitáljon.
Kérem, nézzen szét további termékeim között is!
Rendszeresen töltök fel műszaki cikkeket:
- erősítőket
- hangfalakat
- CD-lejátszókat
- deck-eket
- hangszereket
- hangosítással, stúdió és dj/disco technikával kapcsolatos eszközöket
- Számítástechnikai alkatrészeket, kiegészítőket, laptopokat, stb.
- sok egyéb műszaki cikket
illetve játékokat:
- kisautók: Matchbox, Siku, Lesney, Majorette, stb.
- játékbabák: Barbie, Götz, Simba, Disney, egyéb Barbie stílusú, stb.
- régi/ritka, retro játékok
- lányos - fiús játékcsomagok
- társasjátékok
- puzzle
- sok egyéb játék
Csak az licitáljon aki a terméket ki is fizeti az aukció lejárta után, 1 héten belül!
Utánvéttel NEM küldöm!!
Az aukciót kérésre lezárom, amint megérkezett az első érvényes licit!
8db-os régi filmes fényképezőgép gyűjtemény
Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 20:34 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 20:34:00 +0100 http://www.vatera.hu/8db_os_regi_filmes_fenykepezogep_gyujtemeny_2031598940.html
<![CDATA[Új Polaroid is2132 Fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/polaroid/uj_polaroid_is2132_fenykepezogep_2030634125.html Főbb jellemzői AV: igen USB Mini B-Socket Akku: 4 x AA DCF : igen LCD; 3 hüvelkyes formátum: JPEG (jpg) Felbontás: 16, 05 MP Háttértár: SD/SDHC DPOF támogatás
Korrekt ajánlatért az aukciót előbb zárom!
Új Polaroid is2132 Fényképezőgép
Jelenlegi ára: 10 300 Ft
Az aukció vége: 2015-02-12 20:30 ]]>
Thu, 12 Feb 2015 20:30:00 +0100 http://www.vatera.hu/uj_polaroid_is2132_fenykepezogep_2030634125.html
<![CDATA[Minolta Sony zoom objektív 35-200 eredeti japán]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_sony_minolta_gepekhez/minolta_sony_zoom_objektiv_35_200_eredeti_japan_2030704337.html Minolta Sony zoom objektív 35-200 eredeti japán
Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 20:08 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 20:08:56 +0100 http://www.vatera.hu/minolta_sony_zoom_objektiv_35_200_eredeti_japan_2030704337.html
<![CDATA[Nagy, kb 130mm-es nagyító lencse]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/tartozek/objektiv_lencse_kozgyuru_konverter/nagy_kb_130mm_es_nagyito_lencse_2032361525.html Nagy, kb 130mm-es nagyító lencse
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-18 19:29 ]]>
Wed, 18 Feb 2015 19:29:32 +0100 http://www.vatera.hu/nagy_kb_130mm_es_nagyito_lencse_2032361525.html
<![CDATA[FUJIFILM S4800 FÉNYKÉPEZŐGÉP garanciával,SD kártya]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 050 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fujifilm_s4800_fenykepezogep_garanciaval_sd_kartya_2026427318.html Garanciális, nagyon szép állapotú, kétszer volt használva.  
Kitűnő Karácsonyi ajándék!
Ha bármi kérdésed van, bátran tedd fel!
8GB-os ajándék memóriakártyával.  
(adatok a kép alatt! )
GyártóFuji
Effektív pixelszám16 megapixel
Zoom30x
LCD3, 0", nincs adat
Memóriakártya-foglalatSD, SDHC, SDXC
ISO értékekauto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400
KépstabilizátorOptikai stabilizátor
Beépített vakuvan
Valós pixelszám16, 1 megapixel
Zoomtartomány (35mm)24mm - 720mm
Digitális zoomvan
Szenzor típusaCCD
Manuális fókusznincs
AutofókuszArcfelismerő AF, Kotrasztérzékelő AF rendszer
Makró2 cm
Szűrőméretnem helyezhető rá szűrő
Keresőkijelző
Kategóriakompakt
Fehéregyensúly6 előre beállított, auto, kézi
Fehéregyensúly finomhangolásnincs
Rekesztartományf/3, 1 - f/5, 9
Zársebesség-tartomány1/2000 - 8 másodperc
Szenzor mérete1/2, 3"
Külső vakupapucsnincs
Vaku opciókautomata, derítés, lassú szinkron, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
Expozíciókompenzáció+/- 2 FÉ / 1/3 lépésenként
Fénymérés256 zónás TTL, átlag, középre súlyozott, szpot
Rekesz-előválasztásvan
Zársebesség-előválasztásvan
Sorozatfelvételigen (1, 2 kép/mp, 3, 3 kép/mp vagy 8 kép/mp kisebb felbontásban)
Filmfelvétel1280 x 720, 30 fps
Távkioldónincs
Állványmenetvan
Önkioldó10 másodperc, 2 másodperc
Belső memórianincs
Burkolat anyagaműanyag
Tömörítetlen formátumnincs
Egyedi akkumulátor típusa4 db elem/akkumulátor (AA)
Akkumulátor méreteAA
Videokimenetvan
USBvan
Tartozékokhasználati útmutató, hordozószíj
Méret122 × 93 × 100 mm
Súly426g (akku és kártya nélkül)
Megjegyzés*ISO3200 és 6400 max. 3 Mpixelen, HDMI kimenet, CCD-eltolásos stabilizátor, panoráma illesztés gépen belül, AF segédfény, 320 kép egy akkutöltéssel, 1, 3 mp készenléti idő, 0, 3 mp-es automata élességállítás, arcfelismerés, mozgó panoráma mód, 3D fotó mód, vörösszem korrekció, pislogás szűrés és mosoly-indítású önkioldó, intelligens témamód választás
Operációs rendszerNincs
FUJIFILM S4800 FÉNYKÉPEZŐGÉP garanciával,SD kártya
Jelenlegi ára: 24 050 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 07:54 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 07:54:10 +0100 http://www.vatera.hu/fujifilm_s4800_fenykepezogep_garanciaval_sd_kartya_2026427318.html
<![CDATA[TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO 1:2 (NIKON)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 21 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_nikon_gepekhez/tamron_af70_300mm_f_4_5_6_di_ld_macro_1_2_nikon_2026831265.html TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO 1:2 (NIKON)
Jelenlegi ára: 21 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 15:52 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 15:52:59 +0100 http://www.vatera.hu/tamron_af70_300mm_f_4_5_6_di_ld_macro_1_2_nikon_2026831265.html
<![CDATA[PANASONIC SDR-SW20 vizálló kamera.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/panasonic_sdr_sw20_vizallo_kamera_2031597092.html http: //pixinfo. com/hirek/2008-01-07_271132
PANASONIC SDR-SW20 vizálló kamera.
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-16 17:33 ]]>
Mon, 16 Feb 2015 17:33:02 +0100 http://www.vatera.hu/panasonic_sdr_sw20_vizallo_kamera_2031597092.html
<![CDATA[Meike / NIKON MK-D90 (MB-D90) portrémarkolat]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/hatfal_gepvaz_markolat/meike_nikon_mk_d90_mb_d90_portremarkolat_2031263039.html NIKON D80/D90-es gépekhez lehet használni.
A portrémarkolat előnyei:
2 akkumulátor fér bele, így az üzemidőt meg lehet vele duplázni
Dedikált gombok, melyek a gép elfordításakor is kézreállnak
Ceruzaelemek/ akkuk is használhatóak, ha otthonmarad a töltő amikor szükség volna rá
A következő gomobok találhatóak meg rajta:
Lock, mely letiltja az elsütőbillentyű működését
2 állapotos elsütőbillentyű (működése mint a gépen, félig lenyomva fókuszál, teljesen lenyomva fényképez)
AE/AF lock gomb, amely pont a megfelelő helyen van
2 tekerő a záridő/rekesz stb beállításához.
plusz egy álványmenet, így markolattal együtt is fel lehet szerelni a gépet egy fotoállványra.
Gépváltás miatt eladó, probémám sohasem volt vele. 2 akku használata esetén a gép külön-külön mutatja az akkuk állapotát, és egy más után használja őket, így az egyik lemerülése esetén fel is lehet tölteni, a másik akkuról tovább üzemel a fényképezőgép.

Meike / NIKON MK-D90 (MB-D90) portrémarkolat
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 18:13 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 18:13:46 +0100 http://www.vatera.hu/meike_nikon_mk_d90_mb_d90_portremarkolat_2031263039.html
<![CDATA[Tamron ZOOM 80-250mm 1:3,8-4,5 objektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/tamron_zoom_80_250mm_1_3_8_4_5_objektiv_2030438930.html igazából sokat nem tudunk mondani róla, hagyatékból maradt ránk....
kérdezz bátran! ugyan hozzá nem értésünk szerint, de szívesen válaszolunk!!
 fotógarancia!! a képek az eladó termékről készültek!!  
 az objektív a képeken látható állapotban!!
a súlya miatt a legolcsóbb szállítási lehetőség a vaterafutár
ha bemész érte a helyi postahivatalba: 790 Ft
ha házhoz szállítást szeretnél: 950 Ft
 aukcióink között további retro fényképész termékeket találsz!  
 megtekintésükhöz  -- KLIKK IDE -- 
Tamron ZOOM 80-250mm 1:3,8-4,5 objektív
Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 19:38 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 19:38:00 +0100 http://www.vatera.hu/tamron_zoom_80_250mm_1_3_8_4_5_objektiv_2030438930.html
<![CDATA[Minolta MD ZOOM 35-70mm 1:3,5 objektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 490 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_sony_minolta_gepekhez/minolta_md_zoom_35_70mm_1_3_5_objektiv_2030430170.html igazából sokat nem tudunk mondani róla, hagyatékból maradt ránk....
kérdezz bátran! ugyan hozzá nem értésünk szerint, de szívesen válaszolunk!!
 fotógarancia!! a képek az eladó termékről készültek!!  
 az objektív a képeken látható állapotban!!
a súlya miatt a legolcsóbb szállítási lehetőség a vaterafutár
ha bemész érte a helyi postahivatalba: 790 Ft
ha házhoz szállítást szeretnél: 950 Ft
 aukcióink között további retro fényképész termékeket találsz!  
 megtekintésükhöz  -- KLIKK IDE -- 
Minolta MD ZOOM 35-70mm 1:3,5 objektív
Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 19:34 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 19:34:00 +0100 http://www.vatera.hu/minolta_md_zoom_35_70mm_1_3_5_objektiv_2030430170.html
<![CDATA[OLYMPUS ZUIKO 40-150 1:4-5,6 Ojektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 200 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_olympus_panasonic_gepekhez/olympus_zuiko_40_150_1_4_5_6_ojektiv_2029149071.html Nagyon megkímélt állapotban, körülbelül 15-20 alkalommal használt.
Az objektív, doboz nélküli. A első és a hátsó lecsavarható védő burkolattal, valamint a hozzátartozó fényvédő műanyag.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, csere nem jöhet számításba.
Csak postázással tudom vállalni az átadást!
Az OLYMPUS E-410 vázat külön aukciókban hírdetem.
Jó licitálást !
OLYMPUS ZUIKO 40-150 1:4-5,6 Ojektív
Jelenlegi ára: 11 200 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 21:00 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 21:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_zuiko_40_150_1_4_5_6_ojektiv_2029149071.html
<![CDATA[NIKON NIKKOR AS DX18-55 MM FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 999 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_nikon_gepekhez/nikon_nikkor_as_dx18_55_mm_fenykepezogep_objektiv_2029518350.html NIKON NIKKOR TÍPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV ,
HIBÁTLAN SZÉP DARAB
KITŰNŐ GYÖNYÖRŰ SZÉP ÁLLAPOTBAN
HAGYATÉKBÓL , HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN  .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK
EZT MOST NE HAGYD KI VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM  !!

NIKON NIKKOR AS DX18-55 MM FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV
Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2015-02-09 17:57 ]]>
Mon, 09 Feb 2015 17:57:49 +0100 http://www.vatera.hu/nikon_nikkor_as_dx18_55_mm_fenykepezogep_objektiv_2029518350.html
<![CDATA[Zeiss régi katonai keresőtávcső]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 18 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/zeiss_regi_katonai_keresotavcso_2026570166.html Csak posta!   (Mivel sokat vagyok kiküldetésben, időpont egyeztetés lehetetlen. )
Banki előreutalással. Utánvétellel nem postázok.
Kikiáltási ár alatt nem tudok terméket eladni.
Az aukció zárás után levelet küldök.
 
Amennyiben a licit lejárta után 3 napon belül nem jelentkezik, és 14 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést adok.
A képek mindig az aktuális termékről készülnek.
 
A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem ért, vagy bizonytalan valamiben, kérdezzen licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, de utólagosan nem fogadom el, hogy nem ilyenre gondoltam.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek, licitet nem törlök. Magán/privát aukció!   Számla, garancia, csere, visszavétel nélkül!!
Zeiss régi katonai keresőtávcső
Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 18:03 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 18:03:41 +0100 http://www.vatera.hu/zeiss_regi_katonai_keresotavcso_2026570166.html
<![CDATA[OLYMPUS E-410 csak VÁZ !]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_e_410_csak_vaz_2029136816.html Csak VÁZ !
Nagyon megkímélt állapotban, kevés felvétel számmal, minden gyári tartozékával.
2+2 Gb CF kártya, mindkettő nagysebességű rögzítéssel.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, csere nem jöhet számításba.
Csak postázással tudom vállalni az átadást!
A kettő hozzá való objektívet, külön aukciókban hírdetem.
Jó licitálást !
OLYMPUS E-410 csak VÁZ !
Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 21:00 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 21:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_e_410_csak_vaz_2029136816.html
<![CDATA[SAMSUNG S85 digitális fényképező gép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/samsung/samsung_s85_digitalis_fenykepezo_gep_2030010326.html további kérdés esetén állok rendelkezésetekre.
SAMSUNG S85 digitális fényképező gép
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 13:53 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 13:53:27 +0100 http://www.vatera.hu/samsung_s85_digitalis_fenykepezo_gep_2030010326.html
<![CDATA[Canon SX240 HS + pótakku (12Mp, 20x Zoom, FullHD)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_sx240_hs_potakku_12mp_20x_zoom_fullhd_2024410889.html Tartozékai: Dobozában (töltő, akku, fényképező, kábelek, cd, leírások, stb. ), lcd-jén kijelzővédő fólia, +1db eredeti, bontatlan pótakku, táska!
Átvétel: Személyes átvétel Dél-Pesten, Dél-Budán, Előre megbeszélt helyen Budapesten, Budapest-Kaposvár útvonalon, máshova posta!
20x szuperzoom
Nagylátószögű objektív
12, 1 megapixel CMOS
1080p (FullHD) videók
Optikai képstabilizátor
Canon SX240 HS + pótakku (12Mp, 20x Zoom, FullHD)
Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-07 19:00 ]]>
Sat, 07 Feb 2015 19:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/canon_sx240_hs_potakku_12mp_20x_zoom_fullhd_2024410889.html
<![CDATA[Objektív-Canon FD-Admiral 28-70]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/objektiv_canon_fd_admiral_28_70_2030813315.html
Objektív-Canon FD-Admiral 28-70
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 07:22 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 07:22:50 +0100 http://www.vatera.hu/objektiv_canon_fd_admiral_28_70_2030813315.html
<![CDATA[CANON AE-1 f-gép váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 450 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/canon/canon_ae_1_f_gep_vaz_2030912294.html Hibásként árulom, mert a feltöltés előtt mégegyszer utoljára felhúztam és úgy maradt.
Nem tudom mi történt vele. Ha valaki ért hozzá megéri megbütykölni mert szép és jó gép.
Gyüjteményből.

CANON AE-1 f-gép váz
Jelenlegi ára: 4 450 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 20:00 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 20:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/canon_ae_1_f_gep_vaz_2030912294.html
<![CDATA[AGFA fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/agfa/agfa_fenykepezogep_2032028228.html AGFA fényképezőgép
Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-17 22:05 ]]>
Tue, 17 Feb 2015 22:05:10 +0100 http://www.vatera.hu/agfa_fenykepezogep_2032028228.html
<![CDATA[Canon FD 1.8/50 alapobjektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/canon_fd_1_8_50_alapobjektiv_2031132665.html Eladó a képen látható Canon FD 1. 8/50 alapobjektív. Felirata Canon Lens FD. 1: 1. 8 f=50mm Canon Lens made in japan. Lencsék nem karcosak, port nem látok benne. Blendéje nem jó (de az is lehet, hogy nincs is benne - nem látni lamellákat sehol sem), ezért kifejezetten barkácsolásra, alkatrésznek adom el.
Ha kérdésed van az aukcióval, a termékkel és a kikiáltási árral kapcsolatban, kérdezz bátran!
Ha időd engedi, kérlek nézz körül nálam, sok érdekes termékem van.
Köszönöm, hogy benéztél
Canon FD 1.8/50 alapobjektív
Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 09:55 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 09:55:52 +0100 http://www.vatera.hu/canon_fd_1_8_50_alapobjektiv_2031132665.html
<![CDATA[Olympus Pen E PL-1 1Ft-ért NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 502 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_pen_e_pl_1_1ft_ert_nma_2031637859.html Termékvonal Pen
Optikai Zoom 3 x
A fényképező jellege Cserélhető objektíves tükör nélküli (MILC)
Felhasználó típusa Kezdő
Felbontás 12. 3 megapixel
Termékvonal Pen
Minimális fókusztávolság 14 mm
Maximális fókusztávolság 42 mm
Érzékelőlapka típusa LiveMOS
Állókép felbontása 4032 x 3024
Kereső típusa LCD kijelző
LCD mérete 2. 7 inch
Minimális zársebesség 1/2000
Maximális zársebesség 60
Manuális rekesz előválasztás 1
Manuális záridő előválasztás 1
Időzítő 1
Videó felbontása 1280 x 720
Videó sebessége (FPS) 30 kép/mp
Elforgatható kijelző 0
Mikrofon 0
Hangszóró 0
Állványmenet 1
Vízálló 0
Modell 60
Szélesség 114. 5 mm
Magasság 72. 2 mm
Olympus Pen E PL-1 1Ft-ért NMÁ
Jelenlegi ára: 2 502 Ft
Az aukció vége: 2015-02-16 19:21 ]]>
Mon, 16 Feb 2015 19:21:46 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_pen_e_pl_1_1ft_ert_nma_2031637859.html
<![CDATA[Polaroid IE1532 -18MP, PIROS fényképező! ÚJ, NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 499 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/polaroid/polaroid_ie1532_18mp_piros_fenykepezo_uj_nma_2030727146.html HD - 720P High Definition
15x optical zoom
HDMI out
3" TFT screen
Új, használva nem volt, garancia jövő év januárig. Kérdezz bátran.
Somogy megyében bárhol, Dombóváron, Pécsett személyesen átvehető de postázom is.
Csere is érdekelhet főként Playstation 1 2 3 4 , Vita, Psp és nintendo játékra , konzolra.
Villámáron állom a postát.

Polaroid IE1532 -18MP, PIROS fényképező! ÚJ, NMÁ
Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2015-02-07 19:40 ]]>
Sat, 07 Feb 2015 19:40:00 +0100 http://www.vatera.hu/polaroid_ie1532_18mp_piros_fenykepezo_uj_nma_2030727146.html
<![CDATA[Új, piros Nikon Coolpix S3500 20mpx, 7x zoom NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 010 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/uj_piros_nikon_coolpix_s3500_20mpx_7x_zoom_nma_2029447139.html Főbb jellemzői: 20 Mpx, 7x optikai + 4x digitális zoom, LiIon akkumlátor, HD videofelvétel, magyar nyelvű menürendszer. Bővebb és részletesenn leírás lentebbi linken:
http: //www. nikon. hu/hu_HU/product/digital-cameras/coolpix/standout-style/coolpix-s3500
Gyári dobozában, töltővel, akksival, csuklópánttal, az összes hozzá adott leírással. Kibontva csak a kipróbálás kedéért volt. Még majdnem egy év gyári garancia van rá!
Személyes átvétel a Stadionok környékén vagy Csepelen, de előreutalt ár és postaköltség esetén postázás is megoldható.
Utánvét a negatív tapasztalatok miatt kizárva!
A licit 1 Ft-ról indul, mindenféle minimámálár nélkül, a legnagyobb licit viszi, cseréba annyit kérek, hogy a leendő vásárló max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, ill. max. 7 napon belül rendezze a szállítást (személyes vagy posta), mert ellenkező esetben negatív értékelés mellett újraindítom az aukciót!
Kérlek, hogy licitálás előtt kérdezz, mert licittörlés nincs!!!
Mindenkinek sikeres licitálást!!

Új, piros Nikon Coolpix S3500 20mpx, 7x zoom NMÁ!
Jelenlegi ára: 10 010 Ft
Az aukció vége: 2015-02-09 13:42 ]]>
Mon, 09 Feb 2015 13:42:51 +0100 http://www.vatera.hu/uj_piros_nikon_coolpix_s3500_20mpx_7x_zoom_nma_2029447139.html
<![CDATA[Sunagor M42 menetes tele zoom objektív 75-305]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 999 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/sunagor_m42_menetes_tele_zoom_objektiv_75_305_2030719490.html Személyes átvétel Kaposváron lehetséges.

Sunagor M42 menetes tele zoom objektív 75-305
Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 20:53 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 20:53:30 +0100 http://www.vatera.hu/sunagor_m42_menetes_tele_zoom_objektiv_75_305_2030719490.html
<![CDATA[Orosz teleobjektív Jupiter 4x200-as]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/orosz_teleobjektiv_jupiter_4x200_as_2026570496.html Csak postázással, utalás után 1-2 nappal!   (Mivel sokat vagyok kiküldetésben, időpont egyeztetés lehetetlen. )
Banki előreutalással. Utánvétellel nem postázok.
Kikiáltási ár alatt nem tudok terméket eladni.
Az aukció zárás után levelet küldök.
 
Amennyiben a licit lejárta után 3 napon belül nem jelentkezik, és 14 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést adok.
A képek mindig az aktuális termékről készülnek.
 
A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem ért, vagy bizonytalan valamiben, kérdezzen licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, de utólagosan nem fogadom el, hogy nem ilyenre gondoltam.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek, licitet nem törlök. Magán/privát aukció!   Számla, garancia, csere, visszavétel nélkül!!
 
Orosz teleobjektív Jupiter 4x200-as
Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 18:04 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 18:04:00 +0100 http://www.vatera.hu/orosz_teleobjektiv_jupiter_4x200_as_2026570496.html
<![CDATA[Távcső, katonai 8x30 orosz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/tavcso_katonai_8x30_orosz_2028088328.html Távcső, katonai 8x30 orosz
Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 11:32 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 11:32:30 +0100 http://www.vatera.hu/tavcso_katonai_8x30_orosz_2028088328.html
<![CDATA[Samsung ST88 fényképezőgép 1ft-ért + Ajándék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 200 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/samsung/samsung_st88_fenykepezogep_1ft_ert_ajandek_2030541395.html Ajándék tartóval!
Típus: digitális fényképezőgép Felbontás: 4, 608 x 3, 456 pixel CCD érzékelő chip Sensor Chip: 1/2, 3" Chip Felbontás: 16 millió képpont Portok: tápegység csatlakozó, AV-kimenet, USB 2. 0 Tárolás: SD microSD Optikai zoom: 5x Digitális Zoom: 5x Optikai stabilizátor 35mm-es megfelelője 25-125 Fókusztávolság Digitális: 4, 5 - 22, 5 mm Nyílások: 2, 5 - 6, 3 Max. fényérzékenység: 3, 200 ISO Auto ISO eltolás Manuális Expozíció kompenzáció: + / - 2 EV, 1/3 Fé lépésekben Beépített vaku Self-Timer Kijelző: LCD Kijelző méret: 7, 62 cm Képátló: 3, 0" Videofelvétel HD felvétel Max. felbontás: 1, 280 x 720 pixel Navigációs menü Áramforrás: Speciális akkumulátor
Korrekt ajánlatért az aukciót előbb zárom!
Samsung ST88 fényképezőgép 1ft-ért + Ajándék
Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2015-02-12 20:30 ]]>
Thu, 12 Feb 2015 20:30:00 +0100 http://www.vatera.hu/samsung_st88_fenykepezogep_1ft_ert_ajandek_2030541395.html
<![CDATA[Sony Videokamera DCR-TRV285E PAL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 010 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/sony_videokamera_dcr_trv285e_pal_2026857275.html DCR-TRV285E PAL
http: //www. sony. lv/support/en/product/DCR-TRV285E
20x Optikai Zoom / 990x Digitális Zoom
Beépített lámpa
NightShot Plus – Éjjellátó üzemmód
i. Link – Firewire csatlakozási lehetőség
 
Hibátlan, kifogástalan állapotban van.
Töltőjével és minden tartozékával együtt eladó.
Ha kell, kameratáskát is adhatok mellé.
 
Kamera táska: +1000, -
Sony Videokamera DCR-TRV285E PAL
Jelenlegi ára: 11 010 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 17:22 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 17:22:43 +0100 http://www.vatera.hu/sony_videokamera_dcr_trv285e_pal_2026857275.html
<![CDATA[100 db 13x18-as, fekete fehér Forte fotópapír]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 700 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/fotopapir/100_db_13x18_as_fekete_feher_forte_fotopapir_2031277601.html Eladó 1 doboz (100db) bontatlan  13x18-as méretű, középkarton fehér RC fotópapír!
Kb 10-15 éve vásároltam. Sötét, száraz helyen volt tárolva, szobahőmérsékleten.
Szintén az aukció tárgyát képezi - egyfajta ajándékként - két csomag bontott, de a fent említett körülmények között tárolt fotópapír.
A 10x15-ösben több mint a fele (kb. 60 db) megvan,
A 18x24-esben kb 8-10 db van. Lehet, hogy csak a rakosgatás közben szakadt fel a perforáció.
A többi információ a fotókon látható, ha mégsem, igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni.
Jó licitálást kívánok, köszönöm, hogy benézett hozzám!
100 db 13x18-as, fekete fehér Forte fotópapír
Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 18:51 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 18:51:45 +0100 http://www.vatera.hu/100_db_13x18_as_fekete_feher_forte_fotopapir_2031277601.html
<![CDATA[Nikon coolpix L27]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 997 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/nikon/nikon_coolpix_l27_2028912443.html COOLPIX L27 - őrizze meg az emlékeket.
A vonzó, masszív és könnyen kezelhető, 16 megapixeles COOLPIX L27 ért a képekhez - így Önnek nem kell.
Az egyszerű beállítási lehetőségek és az automatikus technológia stabil képeket állít elő és biztosítja, hogy Ön mosolygó, nyitott szemű portrékat fotózzon a nagy látószögű, 5x optikai zoomos NIKKOR objektíven keresztül.
A nagy, 6, 7 cm képátlójú LCD-képernyő a nappal és az éjszaka bármely időszakában egyaránt kristálytisztán jeleníti meg a képeket. Egyetlen gombnyomással videofelvételre válthat, vagy egyszerű automata módba állíthatja a fényképezőgépet, hogy gondtalanul fényképezhessen.
Könnyen használható: az egyszerű automata mód az aktuális fényviszonyokhoz igazodva, automatikusan kiválasztja a megfelelő beállításokat.
NIKKOR nagy látószögű 5x optikai zoom objektív (26-130 mm): rendkívül precíz, nagy felbontású felvételek a csoportképektől a közeli képekig, így egyszerűen megörökíthetők a pillanatok.
Éles HD (720p) videofelvétel: egyetlen gombnyomással rögzítheti az élet mozgalmas pillanatait. A külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt.
6, 7 cm-es LCD-monitor: tükröződésgátló bevonattal és fényerő-beállítási lehetőséggel: tiszta felvételkészítés és visszajátszás még erős napfényben is.
Elmosódás csökkentése: ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását és a téma elmozdulását, így még gyorsan mozgó témáról is éles képek készíthetők.
16 megapixeles CCD-képérzékelő: elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a poszterméretben is éles nagyítások készítését.
Intelligens portré rendszer: A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.
AA-méretű elemek/akkumulátorok: fényképezőgépe két darab AA-méretű elemmel/akkumulátorral működik, amelyek a világon bárhol beszerezhetők.
18 motívumprogram: a motívumprogramok automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyszínekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.
Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.
Vezeték nélküli átvitel: az Eye-Fi X2 (vagy újabb) kártyákkal kompatibilis. Digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül intelligens eszközére vagy számítógépére másolhatja, és élvezheti a Nikon fényképmegosztó szolgáltatása kínálta előnyöket.
Nikon coolpix L27
Jelenlegi ára: 6 997 Ft
Az aukció vége: 2015-02-07 23:31 ]]>
Sat, 07 Feb 2015 23:31:24 +0100 http://www.vatera.hu/nikon_coolpix_l27_2028912443.html
<![CDATA[Digitális fényképezőgép Olympus CAMEDIA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/digitalis_fenykepezogep_olympus_camedia_2030523377.html Digitális fényképezőgép Olympus CAMEDIA
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 08:00 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 08:00:32 +0100 http://www.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep_olympus_camedia_2030523377.html
<![CDATA[Kodak EasyShare fényképezőgép 1 Ft!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/kodak/kodak_easyshare_fenykepezogep_1_ft_2028790508.html Kodak EasyShare ZD710
Főbb tulajdonságok:
- 7 megapixeles felbontás
- 10x-es optikai zoom (38-380 mm)
- 12 cm-es makro közelpont
- Rekesz- záridő előválasztás
- 16 témaprogram
- 2" LCD kijelző
- Digitális képstabilizáció
- Videófelvétel
- 32 MB beépített kamera
- SD/ MMC memóriák támogatása
A géphez jár hordtáska, tölthető akksi, memóriakártya. A lencsevédő nem saját, már én is így kaptam, de tökéletesen passzol rá!

Kodak EasyShare fényképezőgép 1 Ft!
Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-07 14:41 ]]>
Sat, 07 Feb 2015 14:41:19 +0100 http://www.vatera.hu/kodak_easyshare_fenykepezogep_1_ft_2028790508.html
<![CDATA[Agfa SelectaFlex Fényképezőgép akár 1000Ft NMA!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 350 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/agfa/agfa_selectaflex_fenykepezogep_akar_1000ft_nma_2029778522.html Képeken látható állapotban!  
Felhúzni/exponálni tökéltesen lehet vele objektív is rendben van, bővebben nem tudom tesztelni
1000FT rol indul minimál ár nélkül igy mindenki maga dönti el neki menyit is ér meg!  
De ne az utolsó percekre halogasd a licitet, mert ha lemaradsz nem lesz még egy ilyen lehetőséged!
Garancia nincs és semmiféle reklamácíót sem fogadok el!  
Bármely kérdésre amint tudok válaszolok!
Csere nem érdekel!
Idő előtt NEM Zárom!
Csak az licitáljon aki ki is tudja fizetni!
Mindenki ezek tudatában licitáljon!
Utánvétel nem postázok!
Nézd meg a többi aukciómat is!
Mivel használt termékről van szó Garanciát nem tudok rá adni !
A nyertesnek 3 napja van, hogy felvegye velem a kapcsolatot és 7 Napja, hogy kifizesse a terméket! Ha ezek közül valamelyik nem teljesül, akkor negatív értékelés után meghirdetem újra a terméket!
A Szállítási költség 950Ft 

Agfa SelectaFlex Fényképezőgép akár 1000Ft NMA!
Jelenlegi ára: 5 350 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 16:07 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 16:07:00 +0100 http://www.vatera.hu/agfa_selectaflex_fenykepezogep_akar_1000ft_nma_2029778522.html
<![CDATA[Canon Powershot G5 digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 105 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_powershot_g5_digitalis_fenykepezogep_2027393294.html A szállítási díj tájékoztató jellegű, kérem érdeklődjön a pontos díj érdekében!
A gép tesztje itt olvasható:
http: //pixinfo. com/cikkek/g5/
A gép adatai a következők (forrás pixinfo):
Kategória
kompakt
Váz jellege
Felbontások
640 × 480, 1024 × 768, 1600 × 1200, 2592 × 1944
Képarány
4: 3
Érzékelőlapka pixelszáma
5, 3 Megapixel
Érzékelőlapka mérete
1/1, 8"
Érzékelőlapka típusa
CCD
Effektív pixelek száma
5, 0 Megapixel
Színszűrő
G-R-G-B
Érzékelőlapka gyártója
Érzékenység
50 / 100 / 200 / 400
Zoom
35 - 140 mm (4x)
Digitális zoom
van (4, 1x)
Automatikus élességállítás
igen
Kézi élességállítás módja
van
Élességállítás módja
TTL, FlexiZone (300 pontos)
Közelpont normál élességállításnál
50 cm
Közelpont makro módban
5 cm
Fehéregyensúly állítás
6 előre beállított, kézi,  
Fényerő
f/2, 0 - f/3, 0
Legszűkebb blende
F8, 0 / F8, 0
B záridő
nem
Leghosszabb záridő
15 mp
Legrövidebb záridő
1/2000 mp
Beépített vaku
igen
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma)
5 m (F2, ISO100)
Külső vakucsatlakozás fajtája
igen, vakupapucs
Vakumódok
Auto, derítés, vörösszem csökkentő, ki, hosszú szinkron,  
Expozíció korrekció
± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés
szpot, kiértékelő, középpontosan súlyozott átlag,  
Blende előválasztás
van teljes manuális
Záridő előválasztás
van teljes manuális
Szűrőméret
58 mm
Adapter szükséges az előtétlencséhez
igen
Sorozatfelvétel
igen, 1, 5 vagy 2, 5 kép/mp max. 14 képig
Videó maximális felbontása
320 x 240
Egyéb videó formátumok
160 x 120
Videó maximális hossza
180 mp
Automatikus sorozatok
automatikus expozíció-sorozat 3 kép, fókusz-sorozat,  
Távirányító
infravörös (1)
Állványmenet
van
Időzítő
2 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel
van
Videó kimenet
van (NTSC és PAL választható)
Belső memória
N/A
Memóriabővítés jellege
CompactFlash Type I, CompactFlash Type II
A géphez mellékelt memória
32 MB
Veszteségmentes formátum
RAW (10 bit)
Tömörített formátum
JPEG (Exif 2. 2)
Tömörítési fokok
Super-Fine, Fine, Normal
Kereső
optikai
Kijelző
1, 8" kihajtható, elforgatható
Zoom visszajátszásnál
3x, 6x
Csatlakozás a számítógéphez
USB
Akkumulátor
1 db Lítium-ion (BP-511) (1100 mAh)
Töltő/Adapter
van, a csomag része
Tömeg
410g (akku és kártya nélkül)
Méretek
121 × 74 × 70 mm
Megjegyzés
Bejelentés dátuma
2003. június 2.

Canon Powershot G5 digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 9 105 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 18:00 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 18:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/canon_powershot_g5_digitalis_fenykepezogep_2027393294.html
<![CDATA[régi fényképező]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/egyeb/regi_fenykepezo_2027467517.html régi fényképező
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 17:33 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 17:33:34 +0100 http://www.vatera.hu/regi_fenykepezo_2027467517.html
<![CDATA[1.8m USB2.0 kábel Pentax I-USB7 I-USB17 I-USB33]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 599 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/kabel_onkioldo/1_8m_usb2_0_kabel_pentax_i_usb7_i_usb17_i_usb33_2031726962.html vadonat új, raktárról azonnal, garival
Nincs minár
Az alábbi típusokkal kompatibilis:
*ist DL DS DS2
Digital SLR K-5 K-5 II K-5 IIs K-7 K-30
K10D K20D K30D K100D K100D Super K110D K200D K2000  
Digial SLR K-m K-r K-x
K-01
MX-1
Optio 33WR 43WR 50 50L 60 430RS 450 550 555 750Z 
Optio A10 A20 A30 A40
Optio E10 E20 E30 E40 E50 E60 E70L E75 E80 E90
Optio H
Optio I10
Optio K10 K20 K100D K110D K200D K200D SLR
Optio L10 L20 L30 L36 L40 L50
Optio M4 M10 M20 M30 M35 M40 M50 M60 MX MX4
Optio P70 P80 PS1 PS2i 
Optio RS1000 RS1500
Optio RZ10 RZ18
Optio S S4 S4i S5i S5n S5z S6 S7 S10 S12 S30 S40 S45 S50 S55 S60 SV SVi 
Optio T10 T20 T30 T40 
Optio W10 W20 W30 W40 W60 W80 W90
Optop WG-1 WG-2 WG-3 WG-10 WS80 WP WPi 
Optio X X70 X90
Optio V10 V20
Optio Z10 Z20
Q Q10 
X-5 
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, DunaPlaza, M3-as bevezető, keleti, nyugati) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +399Ft  vagy utánvéttel +1275Ft.  (utánvéttel csak legalább 10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)
1.8m USB2.0 kábel Pentax I-USB7 I-USB17 I-USB33
Jelenlegi ára: 1 599 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 00:55 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 00:55:33 +0100 http://www.vatera.hu/1_8m_usb2_0_kabel_pentax_i_usb7_i_usb17_i_usb33_2031726962.html
<![CDATA[OLYMPUS ZUIKO 14-42 1:3,5-5,6 Ojektív]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 100 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_olympus_panasonic_gepekhez/olympus_zuiko_14_42_1_3_5_5_6_ojektiv_2029160729.html Nagyon megkímélt állapotban, a vázon ahol volt, 4841 felvétel készült.
Az objektív, doboz nélküli. A első és a hátsó lecsavarható védő burkolattal, valamint a hozzátartozó fényvédő műanyag.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, csere nem jöhet számításba.
Csak postázással tudom vállalni az átadást!
Az OLYMPUS E-410 vázat külön aukciókban hírdetem.
Jó licitálást !
OLYMPUS ZUIKO 14-42 1:3,5-5,6 Ojektív
Jelenlegi ára: 5 100 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 21:00 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 21:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_zuiko_14_42_1_3_5_5_6_ojektiv_2029160729.html
<![CDATA[Canon 18-55mm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/canon_18_55mm_2029191284.html Canon 18-55mm
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 19:43 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 19:43:43 +0100 http://www.vatera.hu/canon_18_55mm_2029191284.html
<![CDATA[Hibás Panasonic NV-M40 VHS kamera 1FT NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/hibas_panasonic_nv_m40_vhs_kamera_1ft_nma_2031542939.html H14/2: 9032
HIBA:  Gyűri a szalagot, nincs tápegysége
Képen látható állapotban!
Egyéb:
Garancia:  NINCS
Az ár áfát tartalmaz, a termékről számlát állítunk ki!  
Fizetési feltételek :  
-készpénzben személyes átvételkor 
-futárszolgálattal az ország egész területére bruttó 1743 Ft-ért
-postai szállításra nincs lehetőség
Átvétel:
- A terméket személyesen a X. kerületi raktárunkban vehetik át hétköznapokon 10-17h között.  
- A megvásárolt termékeket az aukció zárását követő egy héten belül szíveskedjen átvenni. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket negatív értékelés mellett ismételten meghirdetjük.
Kérdéseire csak hétfőtől péntekig 10-17 óra között áll módunkban válaszolni!  
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja feltételeinket!  
Sikeres licitálást !  
Ide kattintva megnézheti további aukcióinkat is !  
Cserébe kínált eszközöket sajnos NEM tudunk beszámítani. Licitálás előtt kérjük, olvassa végig feltételeinket.
Hibás Panasonic NV-M40 VHS kamera 1FT NMÁ!
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 14:26 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 14:26:14 +0100 http://www.vatera.hu/hibas_panasonic_nv_m40_vhs_kamera_1ft_nma_2031542939.html
<![CDATA[NIKON F 65 VÁZ + AF NIKKOR 28-80 MM 1 ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 084 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/nikon/nikon_f_65_vaz_af_nikkor_28_80_mm_1_ft_2031284831.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

NIKON F 65  VÁZ +  AF NIKKOR 28-80 MM  1 ft
Jelenlegi ára: 2 084 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 19:12 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 19:12:43 +0100 http://www.vatera.hu/nikon_f_65_vaz_af_nikkor_28_80_mm_1_ft_2031284831.html
<![CDATA[Objektív-"FD" Canon 4,5-5,6/80-200]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/objektiv_fd_canon_4_5_5_6_80_200_2028185864.html
Objektív-
Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 15:42 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 15:42:05 +0100 http://www.vatera.hu/objektiv_fd_canon_4_5_5_6_80_200_2028185864.html
<![CDATA[WERRA Fényképezőgép + ZEISS Objektív + BŐRTOK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 555 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/zeiss/werra_fenykepezogep_zeiss_objektiv_bortok_2031044630.html WERRA FÉNYKÉPEZŐGÉP + CARL ZEISS OBJEKTÍV + BŐRTOK
Használt, megkímélt régiség. Tökéletesen működik. Tükörreflexes gép, 2, 8/50-es Tessar objektív. Korának kiemelkedő minőségű nyugatnémet fényképezőgépe.
***
Személyes átvétel Budapesten, a XIV. kerületben, megadott címen lehetséges. Postázás a mindenkor aktuális postai díjszabás szerint. Az átvételre / fizetésre összesen maximum 14 nap áll a vevő rendelkezésére!

WERRA Fényképezőgép + ZEISS Objektív + BŐRTOK
Jelenlegi ára: 2 555 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 21:57 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 21:57:36 +0100 http://www.vatera.hu/werra_fenykepezogep_zeiss_objektiv_bortok_2031044630.html
<![CDATA[FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV JUPITER 37 AM 3,5/135]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/fenykepezogep_objektiv_jupiter_37_am_3_5_135_2027232404.html JUPITER TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV
ZENIT GÉPEKHEZ  / HA JÓL TUDOM /
IGAZÁN  VISZONYLAG SZÉP ÁLLAPOTBAN
DE KIS KARBANTARTÁS PUCOLÁS RÁFÉR
HAGYATÉKBÓL , HASZNÁLT A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK
EZT MOST NE HAGYD KI VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM  !!!
FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV JUPITER 37 AM 3,5/135
Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-02 20:19 ]]>
Mon, 02 Feb 2015 20:19:34 +0100 http://www.vatera.hu/fenykepezogep_objektiv_jupiter_37_am_3_5_135_2027232404.html
<![CDATA[Digitális kamera 16Mp,]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/digitalis_kamera_16mp_2028144680.html Digitális kamera 16Mp,
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 13:36 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 13:36:00 +0100 http://www.vatera.hu/digitalis_kamera_16mp_2028144680.html
<![CDATA[HELIOS 44 M FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV RÉGI OROSZ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 655 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/helios_44_m_fenykepezogep_objektiv_regi_orosz_2027243351.html HELIOS 44 TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV 
IGAZÁN  KITŰNŐ GYÖNYÖRŰ SZÉP ÁLLAPOTBAN SZERINTEM
HAGYATÉKBÓL , HASZNÁLT A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN
ÚJSZERŰ , SZÉP KARC ÉS SÉRÜLÉS MENTES .
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK
EZT MOST NE HAGYD KI VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM  !!!
HELIOS 44 M FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV RÉGI OROSZ
Jelenlegi ára: 5 655 Ft
Az aukció vége: 2015-02-02 21:02 ]]>
Mon, 02 Feb 2015 21:02:08 +0100 http://www.vatera.hu/helios_44_m_fenykepezogep_objektiv_regi_orosz_2027243351.html
<![CDATA[Régi orosz tento 7x50 távcső]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/regi_orosz_tento_7x50_tavcso_2026787261.html nincs kettős látása, a lencsék nem tökéletesek , de igy is használható állapotban van
lásd a képeket
Régi orosz tento 7x50 távcső
Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 12:59 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 12:59:24 +0100 http://www.vatera.hu/regi_orosz_tento_7x50_tavcso_2026787261.html
<![CDATA[REVUENON M 42 FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV 200 MM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/revuenon_m_42_fenykepezogep_objektiv_200_mm_2028276950.html REVUENON TIPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV
FÉNYKÉPEZŐGÉPEKHEZ REVUENON M 42 
VISZONYLAG SZÉP ÁLLAPOTBAN 
HAGYATÉKBÓL , HASZNÁLT A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN
KÍVŰLRÖL SZÉP KARC ÉS SÉRÜLÉS MENTES DE SZERINTEM NEM JÓ
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK
EZT MOST NE HAGYD KI VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM  !!!
REVUENON M 42 FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV 200 MM
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 19:30 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 19:30:03 +0100 http://www.vatera.hu/revuenon_m_42_fenykepezogep_objektiv_200_mm_2028276950.html
<![CDATA[ZENIT-E Tokkal 1980-as Moszkvai Olimpiai Kiadás]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 491 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/zenit/zenit_e_tokkal_1980_as_moszkvai_olimpiai_kiadas_2032264829.html A legmagasabb licitet adó jogosult a vásárlásra.
Posta költség MPL postacsomagban 1. 390 Ft.
ZENIT-E Tokkal 1980-as Moszkvai Olimpiai Kiadás
Jelenlegi ára: 491 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 20:30 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 20:30:00 +0100 http://www.vatera.hu/zenit_e_tokkal_1980_as_moszkvai_olimpiai_kiadas_2032264829.html
<![CDATA[CÉLKERESZTES KATONÁS TÁVCSŐ ... nem használt]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 950 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/celkeresztes_katonas_tavcso_nem_hasznalt_2030426636.html MOTTÓ :   " Az olyan embertől, aki  otthonát nem látja el díszműárukkal, ismerősei elhúzódnak, és barátai nem látogatják..... ..... "    REJTŐ
KÉREM.. MINDEN KÉPET NÉZZEN MEG
   korának megfelelő állapotban van....
 MŰKÖDIK , mint az új..... szép képet ad...
Minden termék Óbudai, főútvonali, buszmegállóknál levő üzletemben vehető át hétköznapokon 10 - 16 óra között....
A személyes átvételnek vannak előnyei...
Kb. . 1190 forintért  viszi el a posta ..
postázás: minden nap (azért ez túlzás, amikor a törvény engedi ..... )
. ELÉRHETŐSÉG
A vevő a  VATERA rendszertől  megkapja az árverés befejezése után az összes elérhetőségemet. Három napon belül szeretném, ha egy emailban jelentkezne. Egy héten belül le kellene bonyolítani az üzletet. Én legkésőbb a tizennegyedik napon este megírom az értékelésemet.
TELEFONÁLÁS helyett E-MAIL !!!!! !!!!!
Nem telefonálok, de ha hívnak és éppen nem tudom felvenni, mert szundikálok, vagy pálinkát főzök, akkor visszahívom.  
A VATERA népes táborában rengeteg a karmester, űrrepülő , darukezelő  És tudjuk, hogy balett táncosok is szép számmal akadnak. Urológust és szívsebészt sem szívesen zavarok munka közben. Én csak nagyon ritkán telefonálok. Viszont e-mailra , ha éppen nem vagyok letartóztatva, néhány órán belül, de többnyire perceken belül válaszolok.
E-MAIL! ..... . Bármikor megnézhető.. (ha van monitorja)..... . és másodpercek alatt megválaszolható! ... (ha van billentyűzete)
FÉNYKÉPEK
Minden esetben az aktuális tárgyat fényképezem. Minden esetben a képen látható összes dolgot el kell vinni.
POSTÁZÁS...: Az aznap aktuális postai díjtáblázat szerint.

CÉLKERESZTES KATONÁS TÁVCSŐ   ... nem használt
Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2015-02-12 22:00 ]]>
Thu, 12 Feb 2015 22:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/celkeresztes_katonas_tavcso_nem_hasznalt_2030426636.html
<![CDATA[Minolta X-300 retro fényképezőgép ház - váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/minolta/minolta_x_300_retro_fenykepezogep_haz_vaz_2030450093.html plusz egy német nyelvű használati utasítás hozzá....
igazából sokat nem tudunk mondani róla, hagyatékból maradt ránk....
sajna a működőképességéről csak annyi információval tudunk szolgálni,
hogy a filmfelhúzó karja mindjárt az elején akad....
kérdezz bátran! ugyan hozzá nem értésünk szerint, de szívesen válaszolunk!!
 fotógarancia!! a képek az eladó termékről készültek!!  
 a fényképező a képeken látható állapotban!!
a súlya miatt a legolcsóbb szállítási lehetőség a vaterafutár
ha bemész érte a helyi postahivatalba: 790 Ft
ha házhoz szállítást szeretnél: 950 Ft
 aukcióink között további retro fényképész termékeket találsz!  
 megtekintésükhöz  -- KLIKK IDE -- 
Minolta X-300 retro fényképezőgép ház - váz
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 19:42 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 19:42:00 +0100 http://www.vatera.hu/minolta_x_300_retro_fenykepezogep_haz_vaz_2030450093.html
<![CDATA[OLYMPUS C-500. Dobozos, minden tartozékával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_c_500_dobozos_minden_tartozekaval_2031525329.html OLYMPUS C-500. Dobozos, minden tartozékával
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-09 13:16 ]]>
Mon, 09 Feb 2015 13:16:51 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_c_500_dobozos_minden_tartozekaval_2031525329.html
<![CDATA[Canon FD bajonettes Albinar 4.5 80-200 tolózoom]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 390 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/canon_fd_bajonettes_albinar_4_5_80_200_tolozoom_2030944268.html Eladó a képen látható Canon FD bajonettes Albinar 4. 5 80-200 tolózoom objektív. Felirata: Super Albinar MC Auto Zoom 52mm szűrő, 1: 4. 5 f=80-200mm. 1: 4 Macro. A belseje valószínűleg gombás, illetve a 2. lencsén (vagy az első hátulján) látható egy folt (a képen is látszik). Blende nem működik. élességállítás, zoom rendben. A hibák miatt kifejezetten alkatrésznek, barkácsolni adom el.
Ha kérdésed van az aukcióval, a termékkel és a kikiáltási árral kapcsolatban, kérdezz bátran!
Ha időd engedi, kérlek nézz körül nálam, sok érdekes termékem van.
Köszönöm, hogy benéztél

Canon FD bajonettes Albinar 4.5 80-200 tolózoom
Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2015-02-14 16:13 ]]>
Sat, 14 Feb 2015 16:13:01 +0100 http://www.vatera.hu/canon_fd_bajonettes_albinar_4_5_80_200_tolozoom_2030944268.html
<![CDATA[videokamera]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/hagyomanyos_videokamera/videokamera_2030581247.html videokamera
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 11:57 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 11:57:48 +0100 http://www.vatera.hu/videokamera_2030581247.html
<![CDATA[PANASONIC LUMIX DMC-FS6]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 900 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/panasonic_lumix/panasonic_lumix_dmc_fs6_2028522350.html Körülbelül 3, 5-4 éves. Maximum 2 ezer fotó készült vele.
Megkímélt, nem sokat használt, a fotók szerinti állapot.
Nagyon finom karc a kijelzőn, fotón látható.
A gyári tartozékokkal, valamint egy 4Gb-os SD kártyával szertném eladni.
Méretei 9, 5 x 5. 5 x 2, 5 cm, súlya 138 gramm akku és SD kártyával.
Töltő, akkumulátor, kábelekkel...
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Csak postázni tudom!
PANASONIC LUMIX DMC-FS6
Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 21:10 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 21:10:00 +0100 http://www.vatera.hu/panasonic_lumix_dmc_fs6_2028522350.html
<![CDATA[MINOLTA ZOOM AF 100-200 MM 1 FT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 259 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_sony_minolta_gepekhez/minolta_zoom_af_100_200_mm_1_ft_2029097813.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

MINOLTA ZOOM AF 100-200  MM  1 FT
Jelenlegi ára: 2 259 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 15:52 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 15:52:28 +0100 http://www.vatera.hu/minolta_zoom_af_100_200_mm_1_ft_2029097813.html
<![CDATA[Samsung ES15 rózsaszín fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 050 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/samsung/samsung_es15_rozsaszin_fenykepezogep_2030930009.html Eladóvá vált kedvelt kis fényképezőgépem. Nagyon szép állapotban van. Ajándék Hama tokot is adok hozzá. 2 db ceruzaelemmel működik.  
Budapesten a személyes átvétel megoldható.
Adatok:
Típus 
Kompakt
Képérzékelő
Szenzor típusa 
CCD
Pixelek száma 
10. 2 MPx
Optika
Optikai Zoom 
3 x
Digitális zoom 
3 x
Leghosszabb fókusztávolság 
108 mm
Legrövidebb fókusztávolság 
36 mm
Optika fényerő 
f/3. 2 - 5. 8
Ekvivalens gyújtótávolság (35mm) 
35 - 105 mm
Expozíció
Legnagyobb záridő 
8 másodperc
Legkisebb záridő 
1/500 másodperc
Expozíciókompenzáció 
Nincs
Spot fénymérés 
Van
Mátrix fénymérés 
Van
Középre súlyozott fénymérés 
Van
Digitális ESP 
Nincs
Élességállítás
Minimális távolság Makro módban 
10 cm
AF segédfény 
Nincs
Vaku
Beépített vaku 
Van
Vakupapucs 
Nincs
Felvételi tulajdonságok
Képformátum 
JPEG
Maximális képfelbontás 
3264 x 2448 pixel
Képstabilizátor 
Nincs
Fehéregyensúly állítás 
Van
Videó
Videofelvétel 
Van
Maximális videófelbontás 
640 x 480 pixel
FPS (maximum felbontásnál) 
30 kép/mp
Funkciók
Önkioldó 
Van
Közvetlen nyomtatás 
Van
Valós idejű hisztogram 
Nincs
Kijelző
Kijelző mérete 
2. 5 inch
LCD felbontása 
230000 pixel
Kihajtható kijelző 
Nincs
Adathordozó
Belső memória 
11 MB
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
MMC
Csatlakozók
USB 
Van
AV kimenet 
Van
HDMI kimenet 
Nincs
Méretek
Szélesség 
94 mm
Magasság 
63 mm
Vastagság 
25 mm
Súly 
120 g
További tulajdonságok
3D fényképezőgép 
Nem
Energiaforrás 
2 db AA elem/Ni-MH akku
Vízálló fényképezőgép 
Nem
Kereső 
Nincs
Burkolat anyaga 
Műanyag
Állványcsatlakozó 
Van

Samsung ES15 rózsaszín fényképezőgép
Jelenlegi ára: 1 050 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 20:30 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 20:30:00 +0100 http://www.vatera.hu/samsung_es15_rozsaszin_fenykepezogep_2030930009.html
<![CDATA[Fijifilm FinePix S5700]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/fuji_fujifilm/fijifilm_finepix_s5700_2027333096.html A vaku nem nyílik ki automatikusan , csak annyira ami a fotókon is látható , onnan kézzel kell megemelni és megtartani természetesen csak akkor ha szükséges a vaku fénye .
Az akkumulátor fedele egy csavarral van rögzítve, mert az apró fülek letörtek az ajtóról , azt mondják ez típushiba az a leggyengébb pontja a fényképezőgépnek. Így nagyon stabilan rögzíti az ajtót.
Használható automatikus módban így a fényképezőgéphez kevésbé értők is szép fotót tudnak készíteni.
Van teljes manuális beállítási lehetőség is, ajánlott azoknak akik most ismerkednek a fotózással, és szeretnék megtanulni . Gyakorolni ezen is tudnak úgy mint egy 100 000 Ft. készüléken.
Gyártó Fuji
Effektív pixelszám 7, 1 megapixel
Zoom 10x
LCD 2, 5"
Memóriakártya-foglalat nincs adat
ISO értékek 100, 1600, 200, 400, 64, 800
Képstabilizátor van
Beépített vaku van
Valós pixelszám 7, 3 megapixel
Zoomtartomány (35mm) 38mm - 380mm
Digitális zoom 4, 8x
Szenzor típusa CCD
Manuális fókusz van
Autofókusz Contrast TTL
Makró 1 с м
Szűrőméret nem helyezhető rá szűrő
Kereső van
Kategória kompakt
Fehéregyensúly nincs adat
Fehéregyensúly finomhangolás van
Rekesztartomány F/3, 5 - F/3, 7
Zársebesség-tartomány 1/1000 - 4 másodperc
Szenzor mérete 1/2, 5"
Külső vakupapucs nincs
Vaku opciók nincs adat
Expozíciókompenzáció ± 2EV 1/3EV lépésköz
Fénymérés multi-pattern
Rekesz-előválasztás van
Zársebesség-előválasztás van
Sorozatfelvétel igen (1, 4 kép/mp 3 képig, vagy 0, 6 kép/mp)
Filmfelvétel 320 x 240, 640 x 480
Távkioldó nincs
Állványmenet van
Önkioldó 10 másodperc, 2 másodperc
Belső memória 27MB
Burkolat anyaga műanyag
Tömörítetlen formátum nincs
Egyedi akkumulátor típusa nincs adat
Akkumulátor mérete nincs adat
Videokimenet nincs adat
USB van
Tartozékok CD-ROM, USB kábel, videó kábel
Méret 106 x 76 x 81 mm
Súly 306 g
Megjegyzés AF segédfény

Fijifilm FinePix S5700
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 08:46 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 08:46:42 +0100 http://www.vatera.hu/fijifilm_finepix_s5700_2027333096.html
<![CDATA[Nokia demo display, digitális képkeret (hibás?)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/nokia_demo_display_digitalis_kepkeret_hibas_2027316158.html Paraméterei:
- 7" LCD TFT kijelző
- felbontás 800x480
- belső memória: 512MB
Hibája: anno pár évvel ezelőtt fel lett rá töltve egy video, valószínűleg túl nagy felbontású, amivel nem tudott megbírkózni, és a boot képernyőnél megakadt. Jelenleg PC látja, érzékeli, hogy USB eszköz lett rá csatlakoztatva, de nem ismeri fel az eszközt, ezért nem lehet módosítani a rajta lévő tartalmat.
Kártyaolvasó része nincs, csak a microUSB-vel gépre kapcsolva lehet rátölteni/törölni a médiákat. Amikor csak fotók voltak rajta, normál képkeretként működött, menüjében sok paramétert lehetett állítani a lejátszással kapcsolatban. Beépített hangszórója is van, hangerő távirányítóról is vezérelhető.
Gyári tápegységgel, távirányítóval és saját dobozával együtt.
Nokia demo display, digitális képkeret (hibás?)
Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 07:02 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 07:02:43 +0100 http://www.vatera.hu/nokia_demo_display_digitalis_kepkeret_hibas_2027316158.html
<![CDATA[Pentina Retro fényképezőgép objektívvel 1Ft! NMÁ!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 450 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/pentina/pentina_retro_fenykepezogep_objektivvel_1ft_nma_2030084378.html Működőképes, szép, megkímélt állapot, objektívval egyutt!!!
Pentina Retro fényképezőgép objektívvel 1Ft! NMÁ!!
Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2015-02-11 18:10 ]]>
Wed, 11 Feb 2015 18:10:44 +0100 http://www.vatera.hu/pentina_retro_fenykepezogep_objektivvel_1ft_nma_2030084378.html
<![CDATA[SONY DIGITAL DCR-PC1000 VIDEO KAMERA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/sony_digital_dcr_pc1000_video_kamera_2026613672.html Ausztriából került hozzám ez a Sony videokamera, egy teljesen új, lefóliázott készülékkel, a dobozában minden tartozékával.
Magyar nyelvű ( sem német) leírása nincs, nem tudom mit tud!!! Ennek figyelembe vételével tessék licitálni!!!!! !!!!
Zsákbamacska, ezért is indítom csupán 1000 ft-ról.
A képeken látható darabok, a képeken látható állapotban!
SONY DIGITAL DCR-PC1000 VIDEO KAMERA
Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 19:58 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 19:58:18 +0100 http://www.vatera.hu/sony_digital_dcr_pc1000_video_kamera_2026613672.html
<![CDATA[SMENA 8M retró fényképezőgép újszerű+fényszűrő!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 800 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/smena/smena_8m_retro_fenykepezogep_ujszeru_fenyszuro_2029530026.html SMENA 8M retró fényképezőgép újszerű+fényszűrő!
Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2015-02-09 18:32 ]]>
Mon, 09 Feb 2015 18:32:36 +0100 http://www.vatera.hu/smena_8m_retro_fenykepezogep_ujszeru_fenyszuro_2029530026.html
<![CDATA[Olympus u tough 8000 1Ft.- NMÁ!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 222 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_u_tough_8000_1ft_nma_2028873164.html A használatból eredő karcokat és kopásokat a gép oldalán fotóztam.
Csere nem érdekel csak KP. Nincs fix ár. A személyes átvételt preferálnám, hogy ki tudjuk próbálni.  
A gép pontos paramétereit mindenki megtalálja a neten. Leütés után 3 nap alatt kérem kifizetni és átvenni.
A gép azért lett leadó mer beszereztük az új verzióját.

Olympus u tough 8000 1Ft.- NMÁ!!!
Jelenlegi ára: 3 222 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 20:17 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 20:17:18 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_u_tough_8000_1ft_nma_2028873164.html
<![CDATA[4 darab HIBÁS Digitális Fényképezőgép NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 512 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/egyeb/4_darab_hibas_digitalis_fenykepezogep_nma_2031846038.html HIBA:
5087: nincs elem, lencsevédő nem nyílik, teszteletlen (SONY DSC-P52
1204: nincs elem, teszteletlen (CANON PowerShot A550) + Táska
1205: nincs elem, teszteletlen (CANON PowerShot A550) + Táska
1206: nincs elem, teszteletlen, vaku nem záródik (OLYMPUS C-300 ZOOM) 
Képen látható állapotban!
Egyéb:
Garancia:  NINCS
Az ár áfát tartalmaz, a termékről számlát állítunk ki!  
Fizetési feltételek :  
-készpénzben személyes átvételkor 
-futárszolgálattal az ország egész területére bruttó 1743 Ft-ért
-postai szállításra nincs lehetőség
Átvétel:
- A terméket személyesen a X. kerületi raktárunkban vehetik át hétköznapokon 10-17h között.  
- A megvásárolt termékeket az aukció zárását követő egy héten belül szíveskedjen átvenni. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket negatív értékelés mellett ismételten meghirdetjük.
Kérdéseire csak hétfőtől péntekig 10-17 óra között áll módunkban válaszolni!  
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja feltételeinket!  
Sikeres licitálást !  
Ide kattintva megnézheti további aukcióinkat is !  
Cserébe kínált eszközöket sajnos NEM tudunk beszámítani. Licitálás előtt kérjük, olvassa végig feltételeinket.
4 darab HIBÁS Digitális Fényképezőgép NMÁ
Jelenlegi ára: 512 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 12:05 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 12:05:31 +0100 http://www.vatera.hu/4_darab_hibas_digitalis_fenykepezogep_nma_2031846038.html
<![CDATA[Pentax MZ-50 analóg filmes fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 300 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/pentax/pentax_mz_50_analog_filmes_fenykepezogep_2027427644.html Pentax MZ-50 analóg, filmes fényképezőgép 35-80mm, 1: 4-5, 6 objektívvel, jó állapotban.

Pentax MZ-50 analóg filmes fényképezőgép
Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2015-02-03 15:06 ]]>
Tue, 03 Feb 2015 15:06:25 +0100 http://www.vatera.hu/pentax_mz_50_analog_filmes_fenykepezogep_2027427644.html
<![CDATA[AGFALUX CI vaku]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/agfalux_ci_vaku_2031546461.html A vevő vállalja, hogy  leütést követő 10 napon belül átveszi! Kérdéseikre szívesen válaszolok, de licitet nem törlök. Sima levélként csak előzöleg elküldött pozitívval vállalom a postázást. Átvétel személyesen Csobánkán, vagy postázva, utalást követően. Más megoldást nem vállalok!
AGFALUX CI vaku
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-09 18:20 ]]>
Mon, 09 Feb 2015 18:20:00 +0100 http://www.vatera.hu/agfalux_ci_vaku_2031546461.html
<![CDATA[kamera állvány hibás]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/allvany_es_kiegeszitoi/kamera_allvany_hibas_2031267386.html Strapabíró állvány, de szálítás közben letört a feje, alkatrésznek vagy barkácsolni vágyóknak ajánlom.
Törött, de minden rlsze megvan.
kamera állvány hibás
Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2015-02-15 18:27 ]]>
Sun, 15 Feb 2015 18:27:06 +0100 http://www.vatera.hu/kamera_allvany_hibas_2031267386.html
<![CDATA[fotós cuccok vegyesen 1 ft]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 020 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/fotos_cuccok_vegyesen_1_ft_2029960409.html A  megnyert termékért kérném  3 napon belül jelentkezni. Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig  értékelem ( negatív, semleges).
Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok.
Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném  jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

fotós cuccok vegyesen  1  ft
Jelenlegi ára: 1 020 Ft
Az aukció vége: 2015-02-11 10:24 ]]>
Wed, 11 Feb 2015 10:24:27 +0100 http://www.vatera.hu/fotos_cuccok_vegyesen_1_ft_2029960409.html
<![CDATA[vetítő objektív 2,8/80 Diaplan]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 400 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/tartozek/objektiv_lencse_kozgyuru_konverter/vetito_objektiv_2_8_80_diaplan_2026460282.html
vetítő objektív 2,8/80 Diaplan
Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 10:31 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 10:31:59 +0100 http://www.vatera.hu/vetito_objektiv_2_8_80_diaplan_2026460282.html
<![CDATA[Cosina 70-210mm Canon EF - HIBÁS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 011 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/objektiv_canon_gepekhez/cosina_70_210mm_canon_ef_hibas_2026931480.html Az autófókusz nem működik. Az objektív lencséi kívül-belül szennyezettek. Az legelső lencse mögött hajszál vagy egy darab drót fut keresztbe.
Mivel hibásként árulom semmiféle garanciát nem áll módomban adni.
Budapesten vagy Gödön átvehető előre egyeztetett időpontban. Posta megoldható.

Cosina 70-210mm Canon EF - HIBÁS
Jelenlegi ára: 2 011 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 21:40 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 21:40:18 +0100 http://www.vatera.hu/cosina_70_210mm_canon_ef_hibas_2026931480.html
<![CDATA[Oregon akciókamera 1x használt dobozában 1Ft-ról]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 001 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/oregon_akciokamera_1x_hasznalt_dobozaban_1ft_rol_2026885814.html Ajándékba adok hozzá egy memóriakártyát.
A kamera rögzíthető motorra, sisakra, kerékpárra stb, de akár álló kivitelben is használható.
Oregon akciókamera 1x használt dobozában 1Ft-ról
Jelenlegi ára: 2 001 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 19:14 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 19:14:07 +0100 http://www.vatera.hu/oregon_akciokamera_1x_hasznalt_dobozaban_1ft_rol_2026885814.html
<![CDATA[Távcső tok.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/tavcso_tok_2029956263.html Távcső tok.
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-11 09:56 ]]>
Wed, 11 Feb 2015 09:56:41 +0100 http://www.vatera.hu/tavcso_tok_2029956263.html
<![CDATA[Sony Cyber-shot DSC-W170 digitális fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 850 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/sony/sony_cyber_shot_dsc_w170_digitalis_fenykepezogep_2030109125.html SPECIFICATIONS: Sony Cyber-shot DSC-W170
Sensor
10. 1 megapixel, 1/2. 3" Super HAD CCD
Zoom
5x (28-140mm) Carl Zeiss Vario-Tessar zoom, f/3. 3-f/5. 2
LCD/Viewfinder
2. 7", 230K-pixel TFT LCD; optical viewfinder
Sensitivity
ISO 80-3200
Shutter Speed
60-1/1600 seconds
Shooting Modes
Auto, Easy Shooting, Program, Movie, High Sensitivity, Scene
Scene Presets
Soft Snap, Twilight Portrait, Landscape, Twilight, Beach, Snow, Fireworks, Smile Shutter, Underwater
White Balance Settings
Auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent 1, Fluorescent 2, Fluorescent 3, Incandescent, Flash, Underwater
Metering Modes
Multi, Center, Spot
Focus Modes
Multi AF, Center AF, Spot AF, five approximate distance AF modes, Macro
Drive Modes
Normal, Burst
Flash Modes
Auto, Forced On, Slow Synchro, Forced Off
Self Timer Settings
10 seconds, 2 seconds, Off
Memory Formats
Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo
Internal Memory
15 MB
File Formats
JPEG, MPEG
Max. Image Size
3, 264 x 2, 448
Max. Video Size
640x480, 30 fps
Zoom During Video
No
Battery
Rechargeable 960 mAh lithium-ion
Connections
USB 2. 0, AV output, DC input
Additional Features
Advanced D-Range Optimizer, Super SteadyShot IS, Red-Eye Reduction, Child/Adult Face Detection, Unsharp Mask, Happy Face Retouch, New Slide Show, Intelligent Scene Recognition, Auto Macro, Easy Shooting Mode, Improved Smile Shutter, Favorites, Face Search

Sony Cyber-shot DSC-W170 digitális fényképezőgép
Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2015-02-11 18:59 ]]>
Wed, 11 Feb 2015 18:59:18 +0100 http://www.vatera.hu/sony_cyber_shot_dsc_w170_digitalis_fenykepezogep_2030109125.html
<![CDATA[Praktica LLC fényképezőgép váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/praktica/praktica_llc_fenykepezogep_vaz_2028197354.html Mindene tökéletesen működik (a fénymérőt még nem teszteltem).  

Praktica LLC fényképezőgép váz
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 16:28 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 16:28:30 +0100 http://www.vatera.hu/praktica_llc_fenykepezogep_vaz_2028197354.html
<![CDATA[DUPLA LENCSÉS ÓRÁS NAGYÍTÓ DUPLA LEDES 1FT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 250 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/mikroszkop_nagyito/dupla_lencses_oras_nagyito_dupla_ledes_1ft_2032013573.html Új termék
1 db.
DUPLA ÜVEG LENCSÉS Órás, ékszerész, bélyeg nagyító szemüveg.
Nagyítás: 20x-os, beépített erős irányítható LED-es világítás.
KERETRŐL LEVEHETŐ ÉS FELHAJTHATÓ A NAGYÍTÓ!
Minimális áramfogyasztás.
2X2db CR1620 gombelemmel (tartozék)

DUPLA LENCSÉS ÓRÁS NAGYÍTÓ DUPLA LEDES 1FT
Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2015-02-10 21:12 ]]>
Tue, 10 Feb 2015 21:12:12 +0100 http://www.vatera.hu/dupla_lencses_oras_nagyito_dupla_ledes_1ft_2032013573.html
<![CDATA[távcső RUSSIA 25X60]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 501 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/tavcso_russia_25x60_2031069773.html Átvétel Budapest 23. kerület Délpesti kórháznál.
távcső RUSSIA 25X60
Jelenlegi ára: 501 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 18:00 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 18:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/tavcso_russia_25x60_2031069773.html
<![CDATA[Objektív tároló tokok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 600 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/tartozek/egyeb/objektiv_tarolo_tokok_2026901795.html Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Kérem tekintse meg többi árúmat is. Köszönöm.
Objektív tároló tokok
Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 20:10 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 20:10:00 +0100 http://www.vatera.hu/objektiv_tarolo_tokok_2026901795.html
<![CDATA[PRAKTICA SUPER TL VÁZ+ORESTON 1.8/50]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 550 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/praktica/praktica_super_tl_vaz_oreston_1_8_50_2026893923.html A megnyert termékért kérném 3 napon belül jelentkezni, és 5 napon belül rendezni az utalást ! Ha ez nem történik meg újból hírdetem a terméket, a "vevőt" pedig értékelem ( negatív, semleges). Kérem, csak akkor licitáljon, ha ez megoldható. Csere nem érdekel, utánvéttel nem postázok. KORÁBBI AUKCIÓ ZÁRÁS LEHETŐSÉGÉT FENNTARTOM !!!!! Bármilyen kérdése van (fizetés, átvétel, állapot, stb), az aukció ideje alatt kérném jelezni. Utána reklamációt nem áll módomban elfogadni. Köszönöm!!!

PRAKTICA SUPER TL VÁZ+ORESTON 1.8/50
Jelenlegi ára: 1 550 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 19:35 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 19:35:33 +0100 http://www.vatera.hu/praktica_super_tl_vaz_oreston_1_8_50_2026893923.html
<![CDATA[4 db KLS fényképalbum (100) - 10,5*15 cm lapoknak]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 704 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fotoalbum_digitalis_kepkeret/4_db_kls_fenykepalbum_100_10_5_15_cm_lapoknak_2030161487.html ebből 2 még bontatlan
10*15 cm-es lapoknak
mérete 13 * 16, 5 * 5 cm
tömegük 1024 gramm
4 db KLS fényképalbum (100) - 10,5*15 cm lapoknak
Jelenlegi ára: 704 Ft
Az aukció vége: 2015-02-11 20:21 ]]>
Wed, 11 Feb 2015 20:21:00 +0100 http://www.vatera.hu/4_db_kls_fenykepalbum_100_10_5_15_cm_lapoknak_2030161487.html
<![CDATA[Overmax CamRoad 2.2 autós kamera Magyar menü! NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 166 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/overmax_camroad_2_2_autos_kamera_magyar_menu_nma_2028197186.html Eladó a Overmax CamRoad 2. 2-es autós menetrögzítő kamerám. 2014. 10. 24-én vásároltam 11. 990 forintért, így még garanciális!! MAGYAR nyelvű menü!! Az eladás oka, hogy a Jézuska hozott egy másikat. Műszakilag hibátlan, minden tartozéka megvan. A kijelzője fóliás. Van rajta egy karc, de csak a fólia karcolódott. A kijelző alatt, a gumiborítást megmarta az illatosító, de ez semmit nem befolyásol. Mindkét hibát láthatod az utolsó fotón.  
Itt egy kis ísmertető hozzá:
NINCS MINIMÁLÁR!!!
CAMROAD 2. 2
Teljes irányítás
A Full HD felbontásban és a 120 fokos széles látószögben rögzítő autós kamera az utazás minden centiméterét kiváló minőségben rögzíti.
CamRoad 2. 2 pontosan rögzít mindent, a készülék objektíve elől semmi sem marad rejtve!
MINDIG VELED!
A kamera automatikusan bekapcsol, ha a gépjármű elindul – nincs szükség semmilyen gomb megnyomására. Csak adjon gyújtást.
A tartozék kiegészítők között minden megvan, amire szükséges lehet, így nem kell foglalkoznia azok beszerzéséről. A kompakt méretek és a könnyű súly (55 gramm) miatt könnyen rögzíthető a szélvédőre. A nagy gombot megkönnyítik a vezetést és segítik a könnyű kezelhetőséget.
MINDEN ELLENŐRIZVE
A folyamatos felvételi funkciónak köszönhetően nem kell időt tölteni a fájlok másolásával vagy törlésével – azok automatikusan felülírásra kerülnek. Ha meg akarja tartani a felvételt, csak jelölje meg és a fájl írásvédetté válik.
A kis méretű 2, 4" kijelzőn mindig látható a rögzített felvétel. A könnyen olvasható ikonoknak köszönhetően minden gond nélkül tudja kezelni a készüléket és be tudja állítani a legfontosabb funkciókat.
MŰSZAKIADATOK
FullHD 1920*1080
Kijelző: 2. 4” TFT
Széles látószögű objektív (120 fokos)
4x IR LED
Képek: 12M / 8M / 5M / 3M / 2M
Folyamatos felvétel (ki / 1 / 2 / 3 min)
32 GB-ig bővíthető MicroSD kártyafoglalat (Sandisk ajánlott)
Beépített mikrofon
Beépített hangszóró
MiniUSB
Kiegészítők: USB kábel, szélvédő tartó, autós töltő
Amennyiben a garanciális időn belül bármi garanciában elvégezhető probléma lenne a kamerával, vidéki vásárlónak felajánlom, hogy intézem a szervizbe történő eljuttatását. A postaköltség a vevőt terheli. Én a szervizbe való elszállítást elvállalom, amíg garanciális a készülék.  

Overmax CamRoad 2.2 autós kamera Magyar menü! NMÁ!
Jelenlegi ára: 1 166 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 16:27 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 16:27:54 +0100 http://www.vatera.hu/overmax_camroad_2_2_autos_kamera_magyar_menu_nma_2028197186.html
<![CDATA[Canon Ixus i]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 910 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/canon/canon_ixus_i_2029234559.html Canon Ixus i
Jelenlegi ára: 910 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 21:31 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 21:31:21 +0100 http://www.vatera.hu/canon_ixus_i_2029234559.html
<![CDATA[PANASONIC DMW-FL28 VAKU]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 900 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/vaku_lampa/panasonic_dmw_fl28_vaku_2029171199.html Nagyon megkímélt, tökéletesen működő állapotban, s még jó teljesítnényü Energiser AA elemekkel.
A vaku doboz nélküli, csak az ango/német/spanyol.. olasz használati útmutató van hozzá.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, csere nem jöhet számításba.
Csak postázással tudom vállalni az átadást!
Amivel használtuk, OLYMPUS E-410vázat, s a hozzátartozó obktíveket külön-külön aukciókban hírdetem.
Jó licitálást !
PANASONIC DMW-FL28 VAKU
Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 21:00 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 21:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/panasonic_dmw_fl28_vaku_2029171199.html
<![CDATA[COKIN - szűrőszett]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 563 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/objektiv_es_tartozekai/objektiv/egyeb/cokin_szuroszett_2030462738.html igazából sokat nem tudunk mondani róla, hagyatékból maradt ránk....
kérdezz bátran!! ugyan hozzá nem értésünk szerint, de szívesen válaszolunk....
az ár a képeken látható szettre vonatkozik..
 fotógarancia!! a képek az eladó termékről készültek!!  
 az a képeken látható állapotban!!
 aukcióink között további retro fényképész termékeket találsz!  
 megtekintésükhöz  -- KLIKK IDE --

COKIN - szűrőszett
Jelenlegi ára: 563 Ft
Az aukció vége: 2015-02-05 19:54 ]]>
Thu, 05 Feb 2015 19:54:00 +0100 http://www.vatera.hu/cokin_szuroszett_2030462738.html
<![CDATA[ÚJ FEGYVER TÁVCSŐ CÉL TÁVCSŐ 1FT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 850 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/tavcso/uj_fegyver_tavcso_cel_tavcso_1ft_2029090643.html Új termék
BOSILE 4x20 céltávcső FÉM HÁZAS!
- 4-szeres nagyítás
- 20 mm-es gyűjtőlencse
- szálkereszt
- porvédő kupakokkal
- 11-mm-es szerelékekkel az árban
Légpuskára, Airsoft puskákra és kispuskára kiválóan alkalmas.
A távcső szerelékkel van ellátva azonnal felszerelhető a sínre. Teljes hossza 27cm.
Horizontálisan és vertikálisan is pontosan beállítható a célkereszt állító csavarok segítségével.

ÚJ FEGYVER TÁVCSŐ CÉL TÁVCSŐ 1FT
Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2015-01-31 20:15 ]]>
Sat, 31 Jan 2015 20:15:00 +0100 http://www.vatera.hu/uj_fegyver_tavcso_cel_tavcso_1ft_2029090643.html
<![CDATA[Olympus PEN E-PL1 váz]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 31 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digitalis_fenykepezogep/olympus/olympus_pen_e_pl1_vaz_2032668227.html https: //pixinfo. com/fgep/Olympus_E-PL1

Olympus PEN E-PL1 váz
Jelenlegi ára: 31 Ft
Az aukció vége: 2015-02-08 20:07 ]]>
Sun, 08 Feb 2015 20:07:02 +0100 http://www.vatera.hu/olympus_pen_e_pl1_vaz_2032668227.html
<![CDATA[RÉGI ZORKIJ 10 FÉNYKÉPEZŐGÉP INDUSTAR OBJEKTÍV VAK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 352 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/zorkij/regi_zorkij_10_fenykepezogep_industar_objektiv_vak_2029835768.html ZORKIJ 10 TÍPUSÚ FÉNYKÉPEZŐGÉP INDUSTAR  OBJEKTÍVVEL
HAGYATÉKBÓL , HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN . BŐR TOKKAL , AJÁNDÉK VAKUVAL.
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK ! !
BÁRMI KÉRDÉS VAN SZÍVESEN VÁLASZOLOK RÁ HA TUDOK!
RÉGI ZORKIJ 10 FÉNYKÉPEZŐGÉP INDUSTAR OBJEKTÍV VAK
Jelenlegi ára: 352 Ft
Az aukció vége: 2015-02-13 19:32 ]]>
Fri, 13 Feb 2015 19:32:00 +0100 http://www.vatera.hu/regi_zorkij_10_fenykepezogep_industar_objektiv_vak_2029835768.html
<![CDATA[Adapter M42 Pentax bajonett PK japan]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 402 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/egyeb/adapter_m42_pentax_bajonett_pk_japan_2030464178.html Adapter M42 Pentax bajonett PK japan
Jelenlegi ára: 402 Ft
Az aukció vége: 2015-02-12 23:01 ]]>
Thu, 12 Feb 2015 23:01:58 +0100 http://www.vatera.hu/adapter_m42_pentax_bajonett_pk_japan_2030464178.html
<![CDATA[2 db Polaroid fényképezőgép]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 000 Ft]]> http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/analog_fenykepezogep/polaroid/2_db_polaroid_fenykepezogep_2026822217.html A fényképezőgépek típusa: Polaroid Impulse Portrait, és Kodak 940 Trimprint.
Kérem a nyertes licitálót, hogy 5 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mailben velem.
2 db Polaroid fényképezőgép
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-02-01 15:18 ]]>
Sun, 01 Feb 2015 15:18:36 +0100 http://www.vatera.hu/2_db_polaroid_fenykepezogep_2026822217.html