A Vatera.hu Játékok, babajátékok - minden ami a játékhoz kell, megtalálod a Vaterán kategóriájának legfrissebb termékei http://www.vatera.hu/jatek_c376.html A vatera.hu aukciós portál Játékok, babajátékok - minden ami a játékhoz kell, megtalálod a Vaterán kategóriájának legfrissebb termékei hu-hu Sat, 16 Dec 2017 23:32:40 +0100 Sat, 16 Dec 2017 23:32:40 +0100 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Csecsemő baba, bili ,és etetőszék,tányér,pohár tartozékokkal.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/babazas_jatekbaba/egyeb_babak_es_kellekek/babaapolas_etetesi_kellek/csecsemo-baba-bili-es-etetoszek-tanyer-pohar-tartozekokkal-2570357870.html  A termék jó állapotú használt doboza nincs. Tartalmaz egy babát ami 41cm hosszú 1 itató poharat 1 tányért és 1 bilit.
Kérem a nyertes licitálót, hogy az aukció befejezése után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 1 hét alatt bonyolítsuk le az adás vételt. 1 hét nem jelentkezés után negatív értékelés mellett a terméket újra licitre bocsájtom.
Kizárólag MPL futárral szállítok kérem csak az licitáljon aki ezt elfogadja.   Személyes átvételre nincs lehetőség.
Több termék vásárlása esetén egy csomagban küldöm a játékokat.

Csecsemő baba, bili ,és etetőszék,tányér,pohár tartozékokkal.
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 20:34 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 20:34:22 +0100 http://www.vatera.hu/csecsemo-baba-bili-es-etetoszek-tanyer-pohar-tartozekokkal-2570357870.html
<![CDATA[Kád, babafürdető kád - BABAKÁD játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/babazas_jatekbaba/egyeb_babak_es_kellekek/babaapolas_etetesi_kellek/kad-babafurdeto-kad-babakad-jatek-2570125631.html             Kád, babafürdető kád - BABAKÁD játék
Méretei - 40 x 10 x 23 cm
---------------------------------------------
Budapesten személyes átvétel (Egyeztetés szerint napközben, este vagy hétvégén is) és lehetőség szerint kipróbálás, a Baross utcában (VIII. ) oldható meg. A Harminckettesek terétől egy megállóra, a Horváth Mihály tér közelében.
FIX ÁRAS TERMÉKNÉL NEM KELL MEGVÁRNI A LEJÁRATI IDŐT.
 
Nézd meg a többi termékemet is, hátha postaköltséget spórolhatsz! Azonos személytől érkező több rendelés esetén természetesen lehetőség szerint egy csomagban küldöm a termékeket. A vatera által ilyenkor megadott többszörözött postaköltséget ne vegye figyelembe!
A többi termékemről listát és az utánvétellel kapcsolatos tudnivalókról a +i (Ismerj meg! )rovatban olvashatsz!
Sok terméknél, igény szerint, több darabot is lehet rendelni. Ha csak egyet látsz, kérdezz és megírom lehetséges-e nagyobb tételben.
Ha postaköltséget szeretne spórolni, elutalhatja a vételárat előre és szívesen őrzöm a terméket 2-3 hétig, amíg személyesen el tud jönni érte.
Kád, babafürdető kád - BABAKÁD játék
Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 09:53 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 09:53:13 +0100 http://www.vatera.hu/kad-babafurdeto-kad-babakad-jatek-2570125631.html
<![CDATA[BS Játék -The I-Que Intelligent Robot]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/bs-jatek-the-i-que-intelligent-robot-2570278151.html Szeretettel köszöntelek az Aukciómon!
Eladó a képen látható
I-Que Intelligent Robot
A talpába tett vadonatúj elemekkel hibátlanul bekapcsol.  
Sok nyelven működik, a weboldalon részletes angol nyelvű leírással rendelkezik, telepítési útmutatóval.  
Apró kellemetlenség, hogy Androidos telefonra a Play áruházból a saját appját "ebben az országban nem támogatott" üzenettel nem tudtam letölteni.  
Az interneten több helyen láttam "app" - ot, de azok "nem biztonságos" helyek.
Azt gondolom, hogy szuper játék, aki megtalálja hozzá az alkalmazást.  
Egy másik robothoz való appal a bluetooth kapcsolat létrejött, de navigálni nem tudtam, mert teljesen más játékhoz való.
Kérlek, hogy a vásárlást a fentiek ismeretében gondold át, illetve írj, kérdezz : ) az ár alkuképes, ha komolyan gondolod a vásárlást : )
 közel 1000 aukciónyi Játék , Baba és gyerekruha, Party kellék és Ajándéktárgy, Gyerek lakástextil, Női és Férfi vegyes ruházat
A termék megvásárlásával a vevő elfogadja az alábbiakat:  
Állapota képek szerinti.

Angol használt játék , mely esetenként hibás vagy hiányos esetleg törött. Ezen fontos információk az aukció elején olvashatóak.
Egyéb Fontos! tudnivalók:
Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból, igényes anyukától, angol dobozos használt játékokat és minőségi használt ruházati terméket árusítok.  
Az esetleges hibák, kopások, azaz minden fontos részlet a termékről fel van tüntetve az aukcióban, fénykép is készül róla,  DE! Bármi kérdésed felmerül kérdezz mielőtt vásárolnál.
Termék állapotokról:
Fontos! Nálam 99 % - ban használt játékot, ruhát és egyéb háztartási cikket vásárolsz. Ez azt jelenti, hogy minden esetben Te neked is tisztítanod kell, lehet rajta olyan karcolás, kopás, folt amit én sem vettem észre. (600-1000 aukcióm fut egyszerre,  emberből vagyok, hibázhatok : ) ) Köszönöm a megértést!
Új: Új, bontatlan, bolti csomagolású.
Csomagolássérült: A termék új, de a csomagolása valahol sérült, bontott.
Szép, szinte új állapotú:  Használt, de max. 1-2x, alig veszed észre rajta, csomagolása általában már nincs.
Keveset használt:  Használt, és jó állapotban van.
Használt: Sokat használt ez látszik is rajta. Kopás, karc, nem funkcionális hiány előfordulhat.
Hiányos: A termék jó, de hiányzik valamilyen része.
Hibás: Nem jó, javítanod kell, nem működik, elem belefolyt. Esetleg tisztításra is szorul.
Személyes átvétel:  KIZÁRÓLAG FIX CíMEN ÓBUDÁN ÁRPÁD HíDNÁL
Személyes átvétel: H-Cs – ig: 9. 30-12. 00 , 16. 00-19. 00 óra között van lehetőség előre egyeztetett időpontban!
Péntek - Vasárnap:  Nem oldható meg.
Ha nem tudsz ide eljönni kérlek a postázást válaszd.
Postázás: Bármely módon. DPD, Foxpost, MPL
Ajánlott levélként kizárólag kis méretű tárgyak 2, 5 cm boríték vastagságig adhatóak fel.
Sima levélként nem postázom.
FONTOS! NAGYMÉRETŰ VAGY Nehéz és nagyméretű termék(ek) et (összegyűjtött sok terméket) csak DPD – vel küldöm háztól – házig! Vagy személyesen veheted át.
Csomagolás: Környezettudatos,  papír, zacskó, doboz ami tiszta. Nem feltétlen szép.
Licitálási lehetőség: LICITET NEM TÖRLÖK!  99 % - os értékelés alatt nem üzletelek. Többszörös probléma esetén automatikusan blokkolom a licitálási lehetőséget.
Kapcsolat: Nincs minden termékről minden részlet leírva, kérdezz bátran, általánosságban 72 órán belül válaszolok.
Ha megnyerted az aukciót kérlek mielőbb jelentkezz, szeretem gyorsan rendezni az adás-vételt.
Gyakorlati tanács: Ajándékot ne az adott esemény előtti napon vásárolj, légy figyelmes és gondos ember, aki tudja hogy az ünnep különleges, ajándékot pedig hosszan gondosan megfontolva választunk jóelőre az ajándékozott embernek. Ezzel ugyanis megtiszteljük!
Ha mégis nálam veszed meg pénteken a vasárnapi bulira az ajándékot , akkor számolj vele, hogy postázni utalást követő kb. 2. munkanapon tudok, személyesen pedig lekorábban hétfő vagy kedden jöhetsz érte. KÖSZÖNÖM!
Összevárás / Gyűjtögetés!  Maximum 1 hét azaz 7 naptári nap!
Vásárlást követően kérlek, hogy jelezd ha még licitálsz valamire ami 7 napon belül lejár.
Természetesen egybepostázok.
Ciki szituáció elkerülése:
Leütöd a cuccot, nem kértél licit törlést, történik valami, nem kell neked. NEM CIKI Írni : ) Megértő vagyok , nem tiltalak ki és nincs negatív sem. : ) CSAK IRJ, ABBAN AZ ESETBEN IS HA NEM KÉRED.
Licitáltál és én nem töröltem a kérésed (lásd. Fent nem törlök licitet). Megvárod az aukció végét, a terméket tisztességes levélben nem kéred, cserébe én semlegessel értékelem, hogy elálltál a vásárlástól.
Negatív értékelés:
- egyáltalán nem veszed fel velem a kapcsolatot - termék lejártát követő 10. napon sem
- megbeszélt időpontban nem jelensz meg és nem mondod le
- kapcsolatot felveszed, de 14 naptári napon belül nem fizetsz vagy nem állsz el a vásárlástól
Garancia: Garancia nincs. Bolti csomagolású termékeket nem áll módomban kibontani. Használt játék vásárlásánál nem tudom garantálni, hogy meddig működik.
Elállási jog: Kézhezvételtől számított 14 napon belül a termék visszaküldésével, azaz amennyiben a termék nem felelt meg, úgy azt saját költségeden kell visszaküldened 14 napon belül.
Visszatartási jog: Pénzt visszautalni kizárólag 14 napon belül – eladáskori állapotában - visszaküldött termék esetében áll módomban a törvényben meghatározottak szerint.
Egyéb vitás kérdésekben a Ptk. és a Vatera Szabályzata az irányadó.  
Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal hogy elolvastad.  
Amennyiben időd engedi sok aukcióm fut, nézz szét bátran!
További szép napot Kívánok!  

BS Játék -The I-Que Intelligent Robot
Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 16:43 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 16:43:03 +0100 http://www.vatera.hu/bs-jatek-the-i-que-intelligent-robot-2570278151.html
<![CDATA[távcső(csillagvizsgáló)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/tavcso-csillagvizsgalo-2570248199.html távcső(csillagvizsgáló)
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 15:48 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 15:48:31 +0100 http://www.vatera.hu/tavcso-csillagvizsgalo-2570248199.html
<![CDATA[3D szemüvegek és könyvek, bolygók,dínók, pókok, ízeltlábúak témákban, táskával együtt]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/3d-szemuvegek-es-konyvek-bolygok-dinok-pokok-izeltlabuak-temakban-taskaval-egyutt-2570180597.html Mi nagyon szerettük nézegetni, olvasgatni őket.
Személyesen átvehető a 3. kerületi Pók utcai lakótelepen (Római part közelében), vagy postán, foxposton keresztül is szívesen elküldöm.      
3D szemüvegek és könyvek, bolygók,dínók, pókok, ízeltlábúak témákban, táskával együtt
Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 13:04 ]]>
Thu, 21 Dec 2017 13:04:32 +0100 http://www.vatera.hu/3d-szemuvegek-es-konyvek-bolygok-dinok-pokok-izeltlabuak-temakban-taskaval-egyutt-2570180597.html
<![CDATA[Új bontatlan Clementoni Space Lab Űrlaboratórium, játék űrlabor, űrhajós kisérletek]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/uj-bontatlan-clementoni-space-lab-urlaboratorium-jatek-urlabor-urhajos-kiserletek-2570153162.html Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original, fóliás gyári csomagolásban, magyar nyelvű leírással.
Az űrkutatás mindig is mozgatta az emberek fantáziáját, rengeteg felfedezetlen dolog van még számunkra a világűrben.
Ezzel a készlettel most gyermeke is belecsöppenhet ebbe a még viszonylag ismeretlen világba, és az izgalmas szett segítségével játszva tanulhat, fedezhet fel olyan dolgokat, amelyeket az asztronauták is, távol a Földtől!
Csatlakozzon az Ön gyermeke is a Mars felfedezéséhez. A csomagban található űrállomás segítségével megtapasztalhatja az űrhajósok életét, érzéseit, és izgalmas botanikai, biológiai kísérleteket végezhet a saját űrállomásán!  
 
A készlet tartalma:
- 1 darab űrhajó
- Forgatható napelemek
- 4 db asztronauta figura
- Létra és kiegészítő elemek
- Marsjáró jármű
- Növénytani laboratórium
- Keverőpálca
- Csipesz
- Lapát
- Cseppentő
- Műanyag csövek
- Lezárható mérőpoharak
- Vetőmagvak
- Tőzeggolyók
- Zacskós zselékeverék
- Matricák
- Képes útmutató a használathoz
- Mérete: 119 x 423 x 311 mm
- Súlya: 1 kg
- Olasz termék - Made in Italy
A 2 laboratóriumban vizsgálható a valódi növények növekedése, a különlegesen tiszta gélben és tőzegben, valamint a hangyák viselkedése is megtekinthető.
Az űrállomás fluoreszkáló részei sötétben varázslatos élményt nyújtanak!
7 éves kortól ajánlott, elsősorban fiúk számára. A kísérletek elvégzéséhez szülői felügyelet szükséges. Rovarcsípés allergiás gyermekek a hangyás kísérletet ne végezzék el!
A tasakban szereplő vetőmagok csak oktatási célra használhatóak, növény egészségügyi bizonyítvánnyal rendelkeznek.
36 hónaposnál kisebb gyermekeknek az apró, lenyelhető alkatrészek miatt nem adható!
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 3 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
Személyes átvétel: Debrecen külterületén díjmentesen, egyeztetést követően lehetséges!

Új bontatlan Clementoni Space Lab Űrlaboratórium, játék űrlabor, űrhajós kisérletek
Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 11:52 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 11:52:50 +0100 http://www.vatera.hu/uj-bontatlan-clementoni-space-lab-urlaboratorium-jatek-urlabor-urhajos-kiserletek-2570153162.html
<![CDATA[Új Clementoni Space Lab Űrlaboratórium űrhajóval marsjáróval, készségfejlesztő kisérletező játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/uj-clementoni-space-lab-urlaboratorium-urhajoval-marsjaroval-keszsegfejleszto-kiserletezo-jatek-2570150456.html Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original, fóliás gyári csomagolásban, magyar nyelvű leírással.
Az űrkutatás mindig is mozgatta az emberek fantáziáját, rengeteg felfedezetlen dolog van még számunkra a világűrben.
Ezzel a készlettel most gyermeke is belecsöppenhet ebbe a még viszonylag ismeretlen világba, és az izgalmas szett segítségével játszva tanulhat, fedezhet fel olyan dolgokat, amelyeket az asztronauták is, távol a Földtől!
Csatlakozzon az Ön gyermeke is a Mars felfedezéséhez. A csomagban található űrállomás segítségével megtapasztalhatja az űrhajósok életét, érzéseit, és izgalmas botanikai, biológiai kísérleteket végezhet a saját űrállomásán!  
 
A készlet tartalma:
- 1 darab űrhajó
- Forgatható napelemek
- 4 db asztronauta figura
- Létra és kiegészítő elemek
- Marsjáró jármű
- Növénytani laboratórium
- Keverőpálca
- Csipesz
- Lapát
- Cseppentő
- Műanyag csövek
- Lezárható mérőpoharak
- Vetőmagvak
- Tőzeggolyók
- Zacskós zselékeverék
- Matricák
- Képes útmutató a használathoz
- Mérete: 119 x 423 x 311 mm
- Súlya: 1 kg
- Olasz termék - Made in Italy
A 2 laboratóriumban vizsgálható a valódi növények növekedése, a különlegesen tiszta gélben és tőzegben, valamint a hangyák viselkedése is megtekinthető.
Az űrállomás fluoreszkáló részei sötétben varázslatos élményt nyújtanak!
7 éves kortól ajánlott, elsősorban fiúk számára. A kísérletek elvégzéséhez szülői felügyelet szükséges. Rovarcsípés allergiás gyermekek a hangyás kísérletet ne végezzék el!
A tasakban szereplő vetőmagok csak oktatási célra használhatóak, növény egészségügyi bizonyítvánnyal rendelkeznek.
36 hónaposnál kisebb gyermekeknek az apró, lenyelhető alkatrészek miatt nem adható!
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
Személyes átvétel: Debrecen külterületén díjmentesen, egyeztetést követően lehetséges!

Új Clementoni Space Lab Űrlaboratórium űrhajóval marsjáróval, készségfejlesztő kisérletező játék
Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 11:41 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 11:41:28 +0100 http://www.vatera.hu/uj-clementoni-space-lab-urlaboratorium-urhajoval-marsjaroval-keszsegfejleszto-kiserletezo-jatek-2570150456.html
<![CDATA[építő játék 3 D,tudomány és játék,detektív!!ÚJ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/oktato_es_logikai_jatek/tudomanyos_jatek/epito-jatek-3-d-tudomany-es-jatek-detektiv-uj-2570059496.html érdekes fejlesztő, szemléltető eszköz és játék!
van két másik, hasonló is-lsd képek_azokat külön hirdetem!!

építő játék 3 D,tudomány és játék,detektív!!ÚJ!
Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 00:40 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 00:40:20 +0100 http://www.vatera.hu/epito-jatek-3-d-tudomany-es-jatek-detektiv-uj-2570059496.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570376761.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:26 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:26:11 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570376761.html
<![CDATA[Szivárvány LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szivarvany-led-fidget-spinner-2570376461.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

Szivárvány LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:25 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:25:48 +0100 http://www.vatera.hu/szivarvany-led-fidget-spinner-2570376461.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570376431.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:25 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:25:45 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570376431.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570374493.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:19:39 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570374493.html
<![CDATA[Sötétben világító Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570374472.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Sötétben világító Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:19:37 +0100 http://www.vatera.hu/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570374472.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570374307.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:19:23 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570374307.html
<![CDATA[Sötétben világító Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570374118.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Sötétben világító Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:19:07 +0100 http://www.vatera.hu/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570374118.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570373848.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerű.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:18 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:18:38 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570373848.html
<![CDATA[Vagány Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-fidget-spinner-2570373803.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Vagány Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 22:18 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 22:18:33 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-fidget-spinner-2570373803.html
<![CDATA[FIDGET HAND SPINNER ÜGYESSÉGI,KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-hand-spinner-ugyessegi-keszsegfejleszto-jatek-2570359202.html   Eladó egy FIDGET SPINNER STRESSZOLDÓ, FESZÜLTSÉG LEVEZETŐ JÁTÉK.
Könnyen hordozható, kicsi, egyszerű, diszkrét és szórakoztató játék, hatékony lehet az autizmussal, figyelemhiányos, hiperaktív gyerekek stresszoldására.
Erős, jó minőségű anyag, végein fém betéttel, közepében csapággyal.
Szuper játék a szorongás, stressz leküzdésére, enyhítésére.
Szép formatervezés, biztonságos.
1-1db van belőle, kék és fehér színben.

FIDGET HAND SPINNER ÜGYESSÉGI,KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 20:41 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 20:41:27 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-hand-spinner-ugyessegi-keszsegfejleszto-jatek-2570359202.html
<![CDATA[FIDGET SPINNER,ÜGYESSÉGI JÁTÉK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 950 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-ugyessegi-jatek-2570358980.html                        Eladó egy FIDGET SPINNER STRESSZOLDÓ, FESZÜLTSÉG LEVEZETŐ.
Könnyen hordozható, kicsi, egyszerű, diszkrét és szórakoztató játék, hatékony lehet az autizmussal, figyelemhiányos, hiperaktív gyerekek stresszoldására.
A termék méretei a fotókon.
Erős, jó minőségű műanyag, végein fém betéttel, közepében csapággyal.
Szuper játék a szorongás, stressz leküzdésére, enyhítésére.
Szép formatervezés, biztonságos.
Fény, vízálló, fekete és piros színben.
Posta előreutalás után!

FIDGET SPINNER,ÜGYESSÉGI JÁTÉK
Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 20:39 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 20:39:17 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-ugyessegi-jatek-2570358980.html
<![CDATA[Lost Ball Puzzles Cikk-Cakk ügyességi játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/lost-ball-puzzles-cikk-cakk-ugyessegi-jatek-2570298173.html  
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.
Lost Ball Puzzles Cikk-Cakk ügyességi játék
Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 18:04 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 18:04:24 +0100 http://www.vatera.hu/lost-ball-puzzles-cikk-cakk-ugyessegi-jatek-2570298173.html
<![CDATA[Lost Ball Puzzles Szédítő ügyességi játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/lost-ball-puzzles-szedito-ugyessegi-jatek-2570298161.html  
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.
Lost Ball Puzzles Szédítő ügyességi játék
Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 18:04 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 18:04:23 +0100 http://www.vatera.hu/lost-ball-puzzles-szedito-ugyessegi-jatek-2570298161.html
<![CDATA[Lost Ball Puzzles Kör ügyességi játék - Cheatwell]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/lost-ball-puzzles-kor-ugyessegi-jatek-cheatwell-2570298116.html  
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.
Lost Ball Puzzles Kör ügyességi játék - Cheatwell
Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 18:04 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 18:04:20 +0100 http://www.vatera.hu/lost-ball-puzzles-kor-ugyessegi-jatek-cheatwell-2570298116.html
<![CDATA[Lost Ball Puzzles Útvesztő ügyességi játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/lost-ball-puzzles-utveszto-ugyessegi-jatek-2570298083.html  
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.
Lost Ball Puzzles Útvesztő ügyességi játék
Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 18:04 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 18:04:16 +0100 http://www.vatera.hu/lost-ball-puzzles-utveszto-ugyessegi-jatek-2570298083.html
<![CDATA[Vagány szivárvány pók fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570273435.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1390 ft.
Nagyon sokféle akcióim között!
Válasszon színt!
ph/

Vagány szivárvány pók fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 16:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 16:19:24 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570273435.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570273261.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 16:19 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 16:19:11 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570273261.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570206715.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 14:48 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 14:48:28 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570206715.html
<![CDATA[Szuper egyensúlyozó félhengerek kicsiknek és nagyobbaknak]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szuper-egyensulyozo-felhengerek-kicsiknek-es-nagyobbaknak-2570197871.html Személyesen átvehető a 3. kerületi Pók utcai lakótelepen (Római part közelében), vagy postán, foxposton keresztül is szívesen elküldöm.      
Szuper egyensúlyozó félhengerek kicsiknek és nagyobbaknak
Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 13:48 ]]>
Thu, 21 Dec 2017 13:48:51 +0100 http://www.vatera.hu/szuper-egyensulyozo-felhengerek-kicsiknek-es-nagyobbaknak-2570197871.html
<![CDATA[Szemtakaró készlet TREMBLAY PR148]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szemtakaro-keszlet-tremblay-pr148-2570178842.html Praktikus óvodai segédeszköz kooperációs játékokhoz, bújócskához, mozgásfejlesztéshez. A készlet 12 db puha anyagú szemálarcot tartalmaz különböző színekben, tépőzárasan állítható és elasztikus anyagú fejgumival.
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Gyári új, Jótállással!
Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Következő várható érkezés Június közepe !
Az itt látható kép katalógus kép!
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt !
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !
Szemtakaró készlet TREMBLAY PR148
Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 13:02 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 13:02:06 +0100 http://www.vatera.hu/szemtakaro-keszlet-tremblay-pr148-2570178842.html
<![CDATA[Szivárvány LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szivarvany-led-fidget-spinner-2570134562.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

Szivárvány LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 10:24 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 10:24:35 +0100 http://www.vatera.hu/szivarvany-led-fidget-spinner-2570134562.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570134478.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 10:24 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 10:24:16 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570134478.html
<![CDATA[Kroko Golf ügyességi játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/kroko-golf-ugyessegi-jatek-2570124440.html A krokodil forog majd kilövi a labdát
Sérülés, törés nincs rajta
Kroko Golf ügyességi játék
Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 09:45 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 09:45:27 +0100 http://www.vatera.hu/kroko-golf-ugyessegi-jatek-2570124440.html
<![CDATA[Vagány Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-fidget-spinner-2570107571.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
ph/

Vagány Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 08:22 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 08:22:42 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-fidget-spinner-2570107571.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570107559.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 08:22 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 08:22:41 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570107559.html
<![CDATA[Thomas és barátai mini műanyag golf játék]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/thomas-es-baratai-mini-muanyag-golf-jatek-2570077196.html Eredeti dobozában, az picit használt, de a golf részei szép állapotúak, kép szerintiek
Füst és állat mentes lakásból
Személyes átvétel: Bp. XIII. ker., munkanapokon munkaidőben (Kikától 1 perc) és Budaörsön
Thomas és barátai mini műanyag golf játék
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 05:18 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 05:18:09 +0100 http://www.vatera.hu/thomas-es-baratai-mini-muanyag-golf-jatek-2570077196.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075918.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:30 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:30:06 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075918.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075900.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:30 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:30:04 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075900.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570075882.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:30 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:30:03 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570075882.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075810.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:58 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075810.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075765.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:55 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075765.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075741.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:54 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075741.html
<![CDATA[Foci Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/foci-fidget-spinner-2570075708.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Foci Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:52 +0100 http://www.vatera.hu/foci-fidget-spinner-2570075708.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075594.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:46 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075594.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075483.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:40 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075483.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570075444.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:39 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570075444.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570075429.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:38 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570075429.html
<![CDATA[Szivárvány LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szivarvany-led-fidget-spinner-2570075384.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

Szivárvány LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:35 +0100 http://www.vatera.hu/szivarvany-led-fidget-spinner-2570075384.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570075378.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:35 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570075378.html
<![CDATA[Szivárvány LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/szivarvany-led-fidget-spinner-2570075336.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

Szivárvány LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:31 +0100 http://www.vatera.hu/szivarvany-led-fidget-spinner-2570075336.html
<![CDATA[Sötétben világító Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570075291.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Sötétben világító Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:29 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:29:28 +0100 http://www.vatera.hu/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570075291.html
<![CDATA[Sötétben világító Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570074697.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Sötétben világító Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 04:26 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 04:26:42 +0100 http://www.vatera.hu/sotetben-vilagito-fidget-spinner-2570074697.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570068523.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 03:04 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 03:04:54 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570068523.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570068418.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 03:04 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 03:04:45 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570068418.html
<![CDATA[Vagány Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-fidget-spinner-2570068400.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
ph/

Vagány Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 03:04 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 03:04:42 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-fidget-spinner-2570068400.html
<![CDATA[Vagány Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-fidget-spinner-2570068271.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Vagány Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:59 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:59:32 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-fidget-spinner-2570068271.html
<![CDATA[Vagány szivárvány pók fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570067476.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1390 ft.
Nagyon sokféle akcióim között!
Válasszon színt!
ph/

Vagány szivárvány pók fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:48 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:48:12 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570067476.html
<![CDATA[Foci Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/foci-fidget-spinner-2570067380.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Foci Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:48 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:48:05 +0100 http://www.vatera.hu/foci-fidget-spinner-2570067380.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570066702.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:03 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:03:09 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570066702.html
<![CDATA[Vagány szivárvány pók fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570066690.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1390 ft.
Nagyon sokféle akcióim között!
Válasszon színt!
ph/

Vagány szivárvány pók fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:03 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:03:08 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-szivarvany-pok-fidget-spinner-2570066690.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570066657.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:03 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:03:05 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570066657.html
<![CDATA[Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/fidget-spinner-2570066645.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/

Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 02:03 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 02:03:04 +0100 http://www.vatera.hu/fidget-spinner-2570066645.html
<![CDATA[LED Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/led-fidget-spinner-2570066381.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/

LED Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 01:48 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 01:48:07 +0100 http://www.vatera.hu/led-fidget-spinner-2570066381.html
<![CDATA[Vagány Fidget Spinner]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/ugyessegi_jatek/vagany-fidget-spinner-2570066354.html Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/

Vagány Fidget Spinner
Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-12-17 01:48 ]]>
Sun, 17 Dec 2017 01:48:04 +0100 http://www.vatera.hu/vagany-fidget-spinner-2570066354.html
<![CDATA[swingball labdajáték.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 800 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/sport_es_ugyessegi_jatek/utos_jatekok/swingball-labdajatek-2570107550.html Használatból adódó kopás van rajta színe fakult a labdán látható a használat és a doboz zároka 1db hiányzik.
Az aljába vizet vagy homokot kell rakni.
swingball labdajáték.
Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 08:22 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 08:22:45 +0100 http://www.vatera.hu/swingball-labdajatek-2570107550.html
<![CDATA[MATCHBOX, YESTERYEAR, 1914 PRINCE HENRY VAUXHALL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/models_of_yesteryear/matchbox-yesteryear-1914-prince-henry-vauxhall-2570365583.html magán darab, nem kereskedés.
MATCHBOX, YESTERYEAR, 1914 PRINCE HENRY VAUXHALL
Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2017-12-22 21:30 ]]>
Fri, 22 Dec 2017 21:30:54 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-yesteryear-1914-prince-henry-vauxhall-2570365583.html
<![CDATA[MATCHBOX, YESTERYEAR, 1927 TALBOT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/models_of_yesteryear/matchbox-yesteryear-1927-talbot-2570365574.html magán darab, nem kereskedés.
MATCHBOX, YESTERYEAR, 1927 TALBOT
Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2017-12-22 21:30 ]]>
Fri, 22 Dec 2017 21:30:49 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-yesteryear-1927-talbot-2570365574.html
<![CDATA[Angol MATCHBOX Models of Yesteryear MERCEDES BENZ 1928 SS Hitler merci fém kisautó a képek szerint]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 450 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/models_of_yesteryear/angol-matchbox-models-of-yesteryear-mercedes-benz-1928-ss-hitler-merci-fem-kisauto-a-kepek-szerint-2570345330.html Üdvözlöm !
Az aukció tárgyát egy, a képeken látható, aukciós tétel képezi !
Egyéb tudnivalók : - 
A képeken látható állapotban, és mennyiségben... KÉREM HA VALAMI NEM VILÁGOS KÉRDEZZEN MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A TERMÉKET !!!
A TERMÉKET MÁS OLDALON IS HIRDETEM, ÍGY ANNAK MEGLÉTÉRŐL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁ AZT !!!
Az általam eladásra kínált termékek használtak, egyedi darabok, így azok pótlására, cseréjére, nincs lehetőségem !
Számos termék a kínálatomban TÖRÉKENY ! Ezeknél a tételeknél a postai csomag(futár) az alap, és Szíveskedjen megfontolni a törékenységi felár megnyugtató lehetőségét!
Ugyanis, a nem így feladott/vevő kérése esetén/ termékek épségéért NEM vállalok felelősséget, sem anyagi, sem erkölcsi értelemben, így ezen ódiumok a vevőt terhelik teljes egészében !
Kérem a Vásárlásánál legyen megfontolt, mivel az áru visszavásárlása NEM ÁLL A MÓDOMBAN .
Kérem a terméket, csak az esetben Vásárolja meg, ha a vételárat 8 napon belül rendezni tudja !!
Ez idő alatt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot !
Ha ez NEM történik meg, a terméket újraindítom az aukción, és NEGATÍV értékeléssel zárom a tranzakciót !!
Szíves Megértésüket a fenti ügyekben TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM !!
Személyes átvétel lehetséges, előre megbeszélt időben, és helyen, (házhoz nem szállítok !!! ).
Több termék megvásárlása esetén TERMÉSZETESEN EGYBE CSOMAGOLOK !
HETENTE EGYSZER POSTÁZOK, - általában SZERDÁN -, a többi napon nincs rá lehetőségem !
Igy CSAK, a hetente keddig megérkező kifizetett terméket postázom !
Postázás a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelően, illetve a termék adatlapján feltüntetett módon, előreutalás után.
POSTÁZÁS MPL futárral !
A POSTÁZÁS VALÓS DÍJÁT A VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLATFELVÉTEL UTÁN TUDJUK MEGBESZÉLNI, ILLETVE PONTOSÍTANI !!  
Az apróbb, könnyebb tárgyakat, termékeket TERMÉSZETESEN ajánlott levélként is küldöm !!!
Postai PIROS csekkes utalást NEM fogadok el !
Utánvéttel NEM postázok !!!
KÜLFÖLDRE SEM POSTÁZOK !
CSERE, köszönöm NEM ÉRDEKEL !!!!!
Licitet NEM törlök !!!
Angol MATCHBOX Models of Yesteryear  MERCEDES BENZ 1928 SS Hitler merci fém kisautó  a képek szerint
Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 20:01 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 20:01:18 +0100 http://www.vatera.hu/angol-matchbox-models-of-yesteryear-mercedes-benz-1928-ss-hitler-merci-fem-kisauto-a-kepek-szerint-2570345330.html
<![CDATA[Matchbox Lesney Models of Yesteryear 1910 BENZ Limousine fém kisautó a képek szerint]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 950 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/models_of_yesteryear/matchbox-lesney-models-of-yesteryear-1910-benz-limousine-fem-kisauto-a-kepek-szerint-2570344019.html Az aukció tárgyát egy, a képeken látható, aukciós tétel képezi !
Egyéb tudnivalók :  - 
A képeken látható állapotban, és mennyiségben... KÉREM HA VALAMI NEM VILÁGOS KÉRDEZZEN MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A TERMÉKET !!!
A TERMÉKET MÁS OLDALON IS HIRDETEM, ÍGY ANNAK MEGLÉTÉRŐL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁ AZT !!!
Az általam eladásra kínált termékek használtak, egyedi darabok, így azok pótlására, cseréjére, nincs lehetőségem !
Számos termék a kínálatomban TÖRÉKENY ! Ezeknél a tételeknél a postai csomag(futár) az alap, és Szíveskedjen megfontolni a törékenységi felár megnyugtató lehetőségét!
Ugyanis, a nem így feladott/vevő kérése esetén/ termékek épségéért NEM vállalok felelősséget, sem anyagi, sem erkölcsi értelemben, így ezen ódiumok a vevőt terhelik teljes egészében !
Kérem a Vásárlásánál legyen megfontolt, mivel az áru visszavásárlása NEM ÁLL A MÓDOMBAN .
Kérem a terméket, csak az esetben Vásárolja meg, ha a vételárat 8 napon belül rendezni tudja !!
Ez idő alatt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot !
Ha ez NEM történik meg, a terméket újraindítom az aukción, és NEGATÍV értékeléssel zárom a tranzakciót !!
Szíves Megértésüket a fenti ügyekben TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM !!
Személyes átvétel lehetséges, előre megbeszélt időben, és helyen, (házhoz nem szállítok !!! ).
Több termék megvásárlása esetén TERMÉSZETESEN EGYBE CSOMAGOLOK !
HETENTE EGYSZER POSTÁZOK, - általában SZERDÁN -, a többi napon nincs rá lehetőségem !
Igy CSAK, a hetente keddig megérkező kifizetett terméket postázom !
Postázás a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelően, illetve a termék adatlapján feltüntetett módon, előreutalás után.
POSTÁZÁS MPL futárral !
A POSTÁZÁS VALÓS DÍJÁT A VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLATFELVÉTEL UTÁN TUDJUK MEGBESZÉLNI, ILLETVE PONTOSÍTANI !!  
Az apróbb, könnyebb tárgyakat, termékeket TERMÉSZETESEN ajánlott levélként is küldöm !!!
Postai PIROS csekkes utalást NEM fogadok el !
Utánvéttel NEM postázok !!!
KÜLFÖLDRE SEM POSTÁZOK !
CSERE, köszönöm NEM ÉRDEKEL !!!!!
Licitet NEM törlök !!!
Matchbox Lesney Models of Yesteryear 1910 BENZ Limousine fém kisautó a képek szerint
Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 19:58 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 19:58:01 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-lesney-models-of-yesteryear-1910-benz-limousine-fem-kisauto-a-kepek-szerint-2570344019.html
<![CDATA[Régi matchbox Scammell Super Kings kampó hiányzik =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/regi-matchbox-scammell-super-kings-kampo-hianyzik-a2-2570376161.html Régi matchbox Scammell Super Kings kampó hiányzik =A2=
Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:24 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:24:18 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-scammell-super-kings-kampo-hianyzik-a2-2570376161.html
<![CDATA[matchbox, FORD LTS TANKER]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/matchbox-ford-lts-tanker-2570365814.html használt, de még jó állapotban. K-16/18. ENGLAND, 1973. FORD LOUISVILLE LINE.  
magán darabok!
matchbox, FORD LTS TANKER
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 21:31 ]]>
Thu, 21 Dec 2017 21:31:41 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-ford-lts-tanker-2570365814.html
<![CDATA[Angol MATCHBOX Speed Kings sportautó Bertone Runabout fém kisautó nem Matchbox a képek szerint]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 250 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/angol-matchbox-speed-kings-sportauto-bertone-runabout-fem-kisauto-nem-matchbox-a-kepek-szerint-2570345336.html Üdvözlöm !
Az aukció tárgyát egy, a képeken látható, aukciós tétel képezi !
Egyéb tudnivalók : - 
A képeken látható állapotban, és mennyiségben... KÉREM HA VALAMI NEM VILÁGOS KÉRDEZZEN MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A TERMÉKET !!!
A TERMÉKET MÁS OLDALON IS HIRDETEM, ÍGY ANNAK MEGLÉTÉRŐL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁ AZT !!!
Az általam eladásra kínált termékek használtak, egyedi darabok, így azok pótlására, cseréjére, nincs lehetőségem !
Számos termék a kínálatomban TÖRÉKENY ! Ezeknél a tételeknél a postai csomag(futár) az alap, és Szíveskedjen megfontolni a törékenységi felár megnyugtató lehetőségét!
Ugyanis, a nem így feladott/vevő kérése esetén/ termékek épségéért NEM vállalok felelősséget, sem anyagi, sem erkölcsi értelemben, így ezen ódiumok a vevőt terhelik teljes egészében !
Kérem a Vásárlásánál legyen megfontolt, mivel az áru visszavásárlása NEM ÁLL A MÓDOMBAN .
Kérem a terméket, csak az esetben Vásárolja meg, ha a vételárat 8 napon belül rendezni tudja !!
Ez idő alatt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot !
Ha ez NEM történik meg, a terméket újraindítom az aukción, és NEGATÍV értékeléssel zárom a tranzakciót !!
Szíves Megértésüket a fenti ügyekben TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM !!
Személyes átvétel lehetséges, előre megbeszélt időben, és helyen, (házhoz nem szállítok !!! ).
Több termék megvásárlása esetén TERMÉSZETESEN EGYBE CSOMAGOLOK !
HETENTE EGYSZER POSTÁZOK, - általában SZERDÁN -, a többi napon nincs rá lehetőségem !
Igy CSAK, a hetente keddig megérkező kifizetett terméket postázom !
Postázás a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelően, illetve a termék adatlapján feltüntetett módon, előreutalás után.
POSTÁZÁS MPL futárral !
A POSTÁZÁS VALÓS DÍJÁT A VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLATFELVÉTEL UTÁN TUDJUK MEGBESZÉLNI, ILLETVE PONTOSÍTANI !!  
Az apróbb, könnyebb tárgyakat, termékeket TERMÉSZETESEN ajánlott levélként is küldöm !!!
Postai PIROS csekkes utalást NEM fogadok el !
Utánvéttel NEM postázok !!!
KÜLFÖLDRE SEM POSTÁZOK !
CSERE, köszönöm NEM ÉRDEKEL !!!!!
Licitet NEM törlök !!!
Angol MATCHBOX Speed Kings sportautó Bertone Runabout fém kisautó nem Matchbox a képek szerint
Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 20:01 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 20:01:22 +0100 http://www.vatera.hu/angol-matchbox-speed-kings-sportauto-bertone-runabout-fem-kisauto-nem-matchbox-a-kepek-szerint-2570345336.html
<![CDATA[MATCHBOX Merryweather Fire Engine]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/matchbox-merryweather-fire-engine-2570288963.html Az aukciómon kínált termékek gyűjteményem részét képezik, melyektől ritkítás miatt megválok. Jó minőségű képeket készítek, melyek nagyíthatók. Kérlek figyelmesen nézd át őket.
Matchbox Merryweather Fire Engine
Made in England
A képeken látható állapotban.
Mielőtt licitálsz/vásárolsz kérlek érdeklődj bizalommal, ne vásárlás után derüljön ki, hogy elhamarkodottan döntöttél. Köszönöm.
Utánvéttel nem postázok, licitet nem törlök, Pénztári kp. befizetést nem tudok elfogadni!

MATCHBOX Merryweather Fire Engine
Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 17:30 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 17:30:19 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-merryweather-fire-engine-2570288963.html
<![CDATA[Corgi Classics Road Transport Foden teherautó limitált, 1:50 méretarányban dobozzal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/corgi-classics-road-transport-foden-teherauto-limitalt-1-50-meretaranyban-dobozzal-2570198633.html Szállítás költsége a vásárlót terheli.
Foxpost automatába 700 Ft.
MPL postai futárszolgálattal 950 Ft.
MPL csomagautomatába 600 Ft.

Corgi Classics Road Transport Foden teherautó limitált, 1:50  méretarányban dobozzal
Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 13:54 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 13:54:29 +0100 http://www.vatera.hu/corgi-classics-road-transport-foden-teherauto-limitalt-1-50-meretaranyban-dobozzal-2570198633.html
<![CDATA[Matchbox Adventure 2000 Crusader K-2003]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/matchbox-adventure-2000-crusader-k-2003-2570197007.html Szállítás költsége a vásárlót terheli.
Foxpost automatába 700 Ft.
MPL postai futárszolgálattal 950 Ft.
MPL csomagautomatába 600 Ft.

Matchbox Adventure 2000 Crusader K-2003
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-24 21:21 ]]>
Sun, 24 Dec 2017 21:21:00 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-adventure-2000-crusader-k-2003-2570197007.html
<![CDATA[Matchbox K-204 Super Kings 1970 Oldsmobile 442 zöld dobozzal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/matchbox-k-204-super-kings-1970-oldsmobile-442-zold-dobozzal-2570195351.html Szállítás költsége a vásárlót terheli.
Foxpost automatába 700 Ft.
MPL postai futárszolgálattal 950 Ft.
MPL csomagautomatába 600 Ft.

Matchbox K-204 Super Kings 1970 Oldsmobile 442 zöld  dobozzal
Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 13:37 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 13:37:33 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-k-204-super-kings-1970-oldsmobile-442-zold-dobozzal-2570195351.html
<![CDATA[Matchbox K-202 Super Kings Chevrolet Chevelle SS454 dobozzal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/matchbox-k-202-super-kings-chevrolet-chevelle-ss454-dobozzal-2570192489.html Szállítás költsége a vásárlót terheli.
Foxpost automatába 700 Ft.
MPL postai futárszolgálattal 950 Ft.
MPL csomagautomatába 600 Ft.

Matchbox K-202 Super Kings Chevrolet Chevelle SS454 dobozzal
Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 13:25 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 13:25:20 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-k-202-super-kings-chevrolet-chevelle-ss454-dobozzal-2570192489.html
<![CDATA[Régi matchbox Porsche Turbo Super Kings kormány hiány =B1=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/speed_kings_super_kings_battle_kings_sea_kings/regi-matchbox-porsche-turbo-super-kings-kormany-hiany-b1-2570114378.html Régi matchbox Porsche Turbo Super Kings kormány hiány =B1=
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 09:18 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 09:18:10 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-porsche-turbo-super-kings-kormany-hiany-b1-2570114378.html
<![CDATA[Régi matchbox Mercedes 300 SE kopottas =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-mercedes-300-se-kopottas-a2-2570381039.html Régi matchbox Mercedes 300 SE kopottas =A2=
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 23:01 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 23:01:33 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-mercedes-300-se-kopottas-a2-2570381039.html
<![CDATA[Régi matchbox Matra Rancho =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-matra-rancho-a2-2570380871.html Régi matchbox Matra Rancho =A2=
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:58 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:58:24 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-matra-rancho-a2-2570380871.html
<![CDATA[Régi matchbox Ford Group 6 =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-ford-group-6-a2-2570380832.html Régi matchbox Ford Group 6 =A2=
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:57 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:57:06 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-ford-group-6-a2-2570380832.html
<![CDATA[Régi matchbox Rod Roller kopottas =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-rod-roller-kopottas-a2-2570380799.html Régi matchbox Rod Roller kopottas =A2=
Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:55 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:55:18 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-rod-roller-kopottas-a2-2570380799.html
<![CDATA[Régi matchbox Alfa Carabo =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-alfa-carabo-a2-2570380784.html Régi matchbox Alfa Carabo =A2=
Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:54 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:54:21 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-alfa-carabo-a2-2570380784.html
<![CDATA[Régi matchbox Land Rover Ninety =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-land-rover-ninety-a2-2570380688.html Régi matchbox Land Rover Ninety =A2=
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:53 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:53:14 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-land-rover-ninety-a2-2570380688.html
<![CDATA[Régi matchbox Rolls Royce Silver Shadow Coupe =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-rolls-royce-silver-shadow-coupe-a2-2570380586.html Régi matchbox Rolls Royce Silver Shadow Coupe =A2=
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:50 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:50:47 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-rolls-royce-silver-shadow-coupe-a2-2570380586.html
<![CDATA[Régi matchbox Porsche 910 =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-porsche-910-a2-2570379074.html Régi matchbox Porsche 910 =A2=
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:46 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:46:40 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-porsche-910-a2-2570379074.html
<![CDATA[Régi matchbox Car Transporter =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-car-transporter-a2-2570379053.html Régi matchbox Car Transporter =A2=
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:45 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:45:28 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-car-transporter-a2-2570379053.html
<![CDATA[Régi matchbox Ford Cortina =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-ford-cortina-a2-2570378987.html Régi matchbox Ford Cortina =A2=
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:44 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:44:22 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-ford-cortina-a2-2570378987.html
<![CDATA[Régi matchbox Volkswagen 1600 TL lámpa hiány =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-volkswagen-1600-tl-lampa-hiany-a2-2570378861.html Régi matchbox Volkswagen 1600 TL lámpa hiány =A2=
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:43 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:43:14 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-volkswagen-1600-tl-lampa-hiany-a2-2570378861.html
<![CDATA[Régi matchbox Thunderbird =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-thunderbird-a2-2570378513.html Régi matchbox Thunderbird =A2=
Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:40 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:40:16 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-thunderbird-a2-2570378513.html
<![CDATA[Régi matchbox Fire Chief =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-fire-chief-a2-2570378300.html Régi matchbox Fire Chief =A2=
Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:38 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:38:23 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-fire-chief-a2-2570378300.html
<![CDATA[Régi matchbox Citroen CX =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-citroen-cx-a2-2570378222.html Régi matchbox Citroen CX =A2=
Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:37 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:37:21 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-citroen-cx-a2-2570378222.html
<![CDATA[Régi matchbox Mini-Ha-Ha =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-mini-ha-ha-a2-2570377802.html Régi matchbox Mini-Ha-Ha =A2=
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:33 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:33:16 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-mini-ha-ha-a2-2570377802.html
<![CDATA[Régi matchbox Mod Rod =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-mod-rod-a2-2570377700.html Régi matchbox Mod Rod =A2=
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:32 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:32:16 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-mod-rod-a2-2570377700.html
<![CDATA[Régi matchbox Lamborghini Marzal =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-lamborghini-marzal-a2-2570377613.html Régi matchbox Lamborghini Marzal =A2=
Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:31 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:31:13 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-lamborghini-marzal-a2-2570377613.html
<![CDATA[Régi matchbox BMC 1800 Pininfarina =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-bmc-1800-pininfarina-a2-2570377520.html Régi matchbox BMC 1800 Pininfarina =A2=
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:29 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:29:48 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-bmc-1800-pininfarina-a2-2570377520.html
<![CDATA[Régi matchbox Volkswagen 1600 TL egyik oszlop repedt =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-volkswagen-1600-tl-egyik-oszlop-repedt-a2-2570377388.html Régi matchbox Volkswagen 1600 TL egyik oszlop repedt =A2=
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:28 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:28:22 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-volkswagen-1600-tl-egyik-oszlop-repedt-a2-2570377388.html
<![CDATA[Régi matchbox Police Patrol =A2=]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/regi-matchbox-police-patrol-a2-2570376590.html Régi matchbox Police Patrol =A2=
Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-01-06 22:25 ]]>
Sat, 06 Jan 2018 22:25:52 +0100 http://www.vatera.hu/regi-matchbox-police-patrol-a2-2570376590.html
<![CDATA[matchbox, VOLVO CONTAINER TRUCK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 300 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/matchbox-volvo-container-truck-2570365925.html matchbox, VOLVO CONTAINER TRUCK
Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2017-12-26 21:32 ]]>
Tue, 26 Dec 2017 21:32:13 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-volvo-container-truck-2570365925.html
<![CDATA[matchbox, LONDON BUS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/matchbox-london-bus-2570365919.html matchbox, LONDON BUS
Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2017-12-26 21:32 ]]>
Tue, 26 Dec 2017 21:32:10 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-london-bus-2570365919.html
<![CDATA[matchbox, LEYLAND ARTIC TRUCK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/matchbox-leyland-artic-truck-2570365889.html magán darabok!
matchbox, LEYLAND  ARTIC TRUCK
Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 21:31 ]]>
Thu, 21 Dec 2017 21:31:59 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-leyland-artic-truck-2570365889.html
<![CDATA[matchbox, VOLVO CONTAINER TRUCK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 300 Ft]]> http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/matchbox/superfast/matchbox-volvo-container-truck-2570365877.html magán darabok!
matchbox, VOLVO CONTAINER TRUCK
Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 21:31 ]]>
Thu, 21 Dec 2017 21:31:55 +0100 http://www.vatera.hu/matchbox-volvo-container-truck-2570365877.html