0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

Segítség a Vaterázáshoz

Tudnivalók a regisztráció nélküli vásárlásról

Az eladók forgalmának növelése és a vásárlási folyamat gyorsabbá, kényelmesebbé tétele érdekében a Vatera piacterén lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is.

A piactéren zajló kereskedés biztonsága érdekében a regisztráció nélküli vásárlásokra bizonyos korlátozások vonatkoznak.

A regisztráció nélküli vásárlók:
- nem licitálhatnak, csak fix áron vásárolhatnak;
- egyszerre maximum 50 000 Ft értékben vásárolhatnak;
- egy kosárral maximum három eladótól vásárolhatnak;
- egy eladótól maximum ötféle terméket vásárolhatnak;
- olyan aukción nem vásárolhatnak, ahol öt vagy több, a minimálárat elérő licit van;
- az aukció zárását megelőző órában nem vásárolhatnak.

Regisztráció nélkül kizárólag magyar mobiltelefonszámmal (20-as/ 30-as / 31-es / 70-es) lehetséges vásárolni a Vaterán, a vásárlás kizárólag a rendelési adatoknál megadott mobiltelefonszámra küldött SMS-kód megadásával véglegesíthető.

A vásárlási folyamat magába foglal egy többlépcsős ellenőrzést is a Piactér biztonságának megőrzése érdekében. Ha a Felhasználó már kapott negatív értékelést regisztráció nélküli vásárlása okán vagy már van meglévő regisztrált fiókja negatív értékelésekkel (legalább 1 negatív értékeléssel), ezen Felhasználók esetében a rendszer blokkolja (nem engedélyezi) a regisztráció nélküli vásárlás lehetőségét.

Fontos, hogy a regisztráció nélküli vásárlók nem készíthetnek értékelést a tranzakciókról, az eladók számára azonban továbbra is kötelező az értékelés elkészítése.

A regisztráció nélküli vásárlási folyamat végén a vásárlónak egy jelszó megadásával lehetősége van felhasználói fiók létrehozására is. Az ilyen módon létrejött felhasználói fiók jogosultsága megfelel az ellenőrzött státuszú felhasználói fióknak.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!