Gyakran Ismételt Kérdések

Miben különlegesek ezek az árverések? Csak vadonatúj és kifejezetten keresett termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhat, mint bármelyik más vaterás vagy teszveszes termékre.

Melyek a résztvevő termékek? A termékeket a felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, iPhone, tablet, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, utazások, ékszer, óra, különleges vaterás ereklyék és számtalan más termék vár Önre!

Mikor kerülnek fel a Vaterára és a TeszVeszre az aukciók? 2013. május 6. és 19. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Mikor járnak le az egyes aukciók? Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találhatja.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket? Ha Ön nyer az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudja átvenni, és neki kell kifizetnie a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatja a postai illetve futár általi kézbesítést.

A licitált termék oldalán bővebb információt talál az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Fontos információk

Az 1 Ft-os aukciók esetében csere, beszámítás nem lehetséges!
Az aukciók 1 Ft-ról indulnak, az aukció végén a legmagasabb ajánlatot tevő licitáló nyeri meg a terméket.

Tippek a sikeres licitáláshoz:

Licitálás: A termékekre érvényes Vatera illetve TeszVesz regisztrációval rendelkező felhasználók tudnak licitálni. A termékek elérhetőek a Vatera és a Teszvesz oldalán is.
Ha még nem regisztrált, ide kattintva ezt egyszerűen megteheti: Regisztráció »

Az árverésekre minden esetben a Vatera és a TeszVesz Általános Felhasználási Feltételei vonatkoznak. Az 1 Ft-os aukciókra csak azon regisztrált felhasználóink licitálhatnak, akik személyes adataiknál megadták telefonszámukat is. Az árverések tisztaságának megőrzése érdekében és a nagy érdeklődésre való tekintettel, hogy az aukció nyertesei komoly vételi szándékú vásárlók lehessenek, a Vatera fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Amennyiben a licitet tevő felhasználó a telefonos megkeresésre nem válaszol, vagy nem elérhető, úgy licitje törlésre kerül. A licit megtétele a Polgári Törvénykönyv 211. §-a alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül és bírósági úton érvényesíthető.

3 héten keresztül 1 Ft-ról , minimálár nélkül indulnak
számítástechnikai, ruházati, műszaki aukciók a Vaterán.


Kövesse oldalunkat minden nap, mert folyamatosan
kerülnek ki a jobbnál jobb ajánlatok!
Taktikázzon, licitáljon és vigye el akár 1 Ft-ért!
Műszaki & laptop & mobil
Műszaki & laptop
& mobil
Háztartás & szépségápolás
Háztartás
& szépségápolás
Ruházat
Ruházat
Kiegészítők
Kiegészítők
Vatera és EFOTT ereklyék
Vatera és EFOTT ereklyék
Belföldi utazások & utazási kellékek
Belföldi utazások
& utazási kellékek
Találatok rendezése
  Termék neve Ár Licitek Befejezés dátuma  
Laptop vagy okostelefon 1 forintért? Igen, a Vatera akciójának keretében most számos vadonatúj, garanciás terméket bocsátunk árverésre 1 forintról. Taktikázzon, licitáljon a kiszemelt okostelefonra, laptopra, hűtőre vagy a többi márkás ruházati és műszaki termékre, és fizessen értük csak annyit, amennyit Önnek ér!