Hírek

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Jótanácsok a biztonságos vásárláshoz - 2013.12.09.

Kedves Felhasználóink!

Bízunk benne, hogy idén is sokan keresgéltek majd karácsonyi ajándékot a Vaterán, ezért szeretnénk veletek megosztani néhány jótanácsot, amit érdemes átfutnotok vásárlás előtt:

  • Ismeretlen (frissen regisztrált) eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utaljátok előre! Ragaszkodjatok a személyes átvételhez, vagy kérjetek az eladótól biztosítékot.
  • Járjatok el nagyobb körültekintéssel, ha újdonságnak számító műszaki cikket jóval a reális piaci ár alatt kínál egy eladó.
  • Érdemes több ajánlatot is megnézni és összehasonlítani.
  • Fontos, hogy minden esetben nézzétek meg az eladó értékeléseit, és az azokra adott válaszokat.
  • Lehetőleg ne utaljatok olyan bankszámlára, amelynek tulajdonosa eltér a fiókban megadottól.
  • Ne egyezzetek bele abba, ha az eladó a Vaterát megkerülve szeretné eladni a terméket, mivel ez megnehezítheti az utólagos reklamációt.
  • Vásárlás, licitálás előtt tudjatok meg minden információt a termékről, fizetésről és szállításról. Próbáljatok meg a lehető legtöbbet írásban kommunikálni az eladóval!

Köszönjük a figyelmeteket és további jó karácsonyi készülődést kívánunk!

A Vatera Csapata

Fontos biztonsági információk jelszavaddal kapcsolatban - 2013.12.05.

Kedves Felhasználóink!

Tudomásunkra jutott, hogy rosszindulatú felhasználók olyan módon igyekeznek más felhasználók fiókjait megszerezni, hogy egy, a Vatera nevében küldött e-mailben jelszócserére kérik fel a fiók tulajdonosát, egyben fel is ajánlva több új jelszót.

Az Allegro Group HU Kft. piacterei (www.vatera.hu, beta.vatera.hu, www.teszvesz.hu) SOSEM kérnek vagy küldenek ki jelszót felhasználóiknak!

Ha ilyen tartalmú üzenetet kapsz bármilyen e-mail címről, haladéktalanul lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal ide kattintva.

Semmi esetre se teljesítsd az ilyen e-mailekben kiküldött utasításokat!

Nagy erőkkel dolgozunk a tettesek felkutatásában, hogy továbbra is biztonságosan tudj kereskedni oldalainkon.
Az ügy mielőbbi sikeres lezárásához az is szükséges, hogy a különféle levelekben kapott jelszavakra sose cseréld le a már meglévő, saját jelszavad!

Köszönjük együttműködésed!

Üdvözlettel:

A Vatera csapata

Ingyenes feltöltés december 22-ig a Vaterán! - 2013.12.02.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2013. december 1-22-ig ismét ingyen tölthetitek fel termékeiteket a www.vatera.hu oldalon! Tehát a termékfeltöltési díj ezen időszak alatt 0 Ft.

Bővebb információkat itt olvashattok.

Üdvözlettel,
A Vatera Csapata

0 Ft-os feltöltési napok a Vaterán! - 2013.11.22.

Kedves Felhasználónk!

Tájékoztatunk, hogy 2013. november 23-25-ig feltöltési díj mentes napok lesznek a www.vatera.hu oldalon!
Azaz, 3 napig a feltöltési díj 0 Ft.

Bővebb információkat itt olvashatsz.

Üdvözlettel,
A Vatera Csapata

Ingatlan és Autó-motor termékek feltöltése a Vaterán - 2013.11.04.

Kedves Felhasználóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy mostantól újra elérhetővé vált az Ingatlan és az Autó-motor kategóriákban a termékfeltöltés a Vatera oldalán!
Adja el ingatlanát vagy használt gépjárművét az ország legnagyobb online piacterén!

Sikeres eladást kívánunk!

A Vatera csapata

Változás a regisztráció-megszüntetés folyamatában - 2013.10.23.

Kedves Felhasználóink,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okok miatt a regisztráció megszüntetésének folyamata átmenetileg különbözik az Általános Felhasználási Feltételekben leírtaktól.

A mai naptól - további tájékoztatásig - a fiók megszüntetésére vonatkozó kérést, a felhasználó fiókból bejelentkezve, az ügyfélszolgálatnak írt üzenetben kell elküldeni.

A fióktörlési kérelmet kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a felhasználónak:

  • nincs tartozása az Allegro Group HU Kft. felé,
  • minden tranzakciója értékelésre, vagy lezárásra került (nincs folyamatban tranzakció/aukció/licit),
  • nem áll felfüggesztés/kizárás alatt.

A regisztráció törlésével a felhasználó jogosultságai megszűnnek a www.vatera.hu, www.teszvesz.hu, és a www.beta.vatera.hu oldalakon. A törlést követően a felhasználói fiók visszaállítására nincs lehetőség! Ha a felhasználó újra szeretné használni szolgáltatásainkat, akkor új regisztrációs folyamatot kell indítania.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel,

A  Vatera Csapata

Karbantartás a Vaterán - október 21. 23:00 - október 23. 07:00 - 2013.10.18.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vatera oldalán 2013. október 21. 23.00 órától karbantartást végzünk. A vatera.hu legkésőbb 2013. október 23-án reggel 7 órakor újra elérhető lesz.

Az érintett időszakban lejáró aukciókat a leállás idejével meghosszabbítjuk.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Karbantartás a Vaterán - szeptember 10. 23:00 - szeptember 11. 06:00 - 2013.09.05.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vatera oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.09.10. 23:00 órától 2013.09.11. 06:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (7 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

ÁFF módosítás - 2013.08.15.

Kedves Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÁFF 2013. 08. 16-tól módosul.

A változás azon felhasználók regisztrációját érinti, akik legalább 2 éve nem léptek be oldalunkra. Ezzel fenntartjuk a jogot, hogy ezen fiókot törölhetjük.

Köszönettel:

A Vatera csapata

Rendszerszintű változások a Vaterán - 2013.08.05.

Tisztelt Felhasználóink!

Az alábbiakban szeretnénk Önöket tájékoztatni a Vaterán hamarosan érvénybe lépő, rendszerszintű változtatásokról.

2013. augusztus 21. 10:00-tól megszűnik a "Zárt aukció", az "Ajándék ikon", az "Indulási dátum előtti listázás" és "Az én ajánlatom" kiemelések, a "Második lehetőség" opció, valamint 2013. augusztus 5-től a "Vaterabolt" szolgáltatás.

A fenti opciók megszűnésével kapcsolatos tudnivalók részletesen:

Zárt aukció
A zárt aukció kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál, illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a zárt aukció kiemelés nélkül indulnak újra. Kérjük a zárt aukciót használó eladóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek az érintett termékeikre!

Ajándék ikon
Az ajándék ikon kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már az ajándék ikon nélkül indulnak újra.

Aukció indulási dátuma előtti listázás
Az indulási dátum előtti listázás kiemelést a 2013. augusztus 21. 10:00-ra vagy azt megelőző időpontra időzített indulási dátummal feltöltött aukciók esetében lehet utoljára igénybe venni. A fenti időponton túli indulási dátummal rendelkező aukcióknál már nem választható ez a kiemelés.

Az én ajánlatom
Az én ajánlatom kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál, illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. Az érintett aukciókra az aukciók lejártáig tehetőek ajánlatok, amelyek elfogadására az ajánlat megtételekor meghatározott időtartam áll az eladó rendelkezésére.
A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már Az én ajánlatom opció nélkül indulnak újra.

Második lehetőség opció
A második lehetőség opció a 2013. augusztus 21. 10:00 után befejeződött aukciók esetében már nem lesz elérhető. A fenti dátumot megelőzően befejeződött aukciók esetében az eladó továbbra is használhatja a lehetőséget.

Vaterabolt
2013. augusztus 5-től nem igényelhető új Vaterabolt előfizetés. A már létező előfizetések az aktuális számlázási ciklus végéig maradnak érvényben, ezt követően az előfizetés nem újítható meg; az érintett Vaterabolt pedig megszűnik.

A fenti változások a díjköteles szolgáltatások díjait nem érintik. A díjköteles szolgáltatások a megszüntetésig a Díjtáblázatban foglalt árakon érhetők el.

Tekintettel a változások fontosságára, a fenti információkat rövidesen email útján is eljuttatjuk minden felhasználónknak.

Üdvözlettel:
A Vatera.hu Csapata

Korlátozott felhasználók értékelési lehetősége - 2013.07.11.

Kedves Felhasználónk!

A mai naptól újabb lehetőséggel bővült Vatera fiókja!
Amennyiben felhasználónevük korlátozás alá kerülne egy új funkció segítségével lehetővé tesszük Önöknek, hogy ezután is leadják elmaradt értékeléseiket az összes lezárult adásvételükre.

Ezáltal sosem lesz elmaradásuk, így profiljuk rendezett maradhat!

Tisztelettel:

A Vatera csapata

Cégegyesülés - 2013.07.01.

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy cégcsoporton belüli átalakítások eredményeként az allegroup.hu Kft. és az arukereso.hu Kft. 2013. június 30-ával egyesül.
Az egyesülést követően a két cég új, Allegro Group HU Kft. cégnév alatt folytatja tevékenységét, azzal, hogy 2013. július 1-től az allegroup.hu Kft. általános jogutódja az Allegro Group HU Kft. lesz.
Az egyesülés és a névváltozás a szolgáltatásokat nem érinti, a vatera.hu és a teszvesz.hu, mint online piacterek változatlanul működnek tovább.
2013. július 1-ét követően az allegroup.hu Kft., kizárólag Allegro Group HU Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.; adószám: 13282156-2-42) adatokkal állít ki számlát.

Üdvözlettel,
Vatera Csapat
Budapest, 2013-07-01

Fontos közlemény a Vaterát érintő jövőbeli változásokról! - 2013.06.14.

Kedves Felhasználók!


Mivel a Vatera jövőbeni megújítása nagyrészt központi irányelvek alapján történik, szükséges néhány technikai jellegű változást végrehajtanunk az Általános Felhasználási Feltételek között is.
Ezek egyike, hogy július 1-től a Vatera fenntartja jogát, hogy a felhasználó számára akkor is számlát bocsásson ki, ha az egyenlege nem éri el a 300 Ft-ot. Ugyancsak július elsejétől érvényes az a módosítás, hogy ha az eladó 21 napig nem értékeli a tranzakciót, akkor az sikeres adásvételnek minősül. Valamint a fenti időponttól megszüntetjük a sárga csekkes fizetési módot. Aki korábban igényelt sárga csekket, az augusztus végéig még fizethet vele.

Üdvözlettel,
Vatera csapat

Fontos változás a Vaterán! - 2013.06.13.

Kedves Felhasználók!

"Feltűnő" újdonsággal találkozhatnak ma a Vaterán, amellyel újabb lépést kívánunk tenni a megújulás felé. Ahogy arról korábban már írtunk, igyekszünk együtt haladni az e-kereskedelem újdonságaival, legyen szó technikai vagy trendszerű változásokról, de ugyanígy igyekszünk figyelembe venni a felhasználói kéréseket.

Ezúttal egy látványosabb, de éppen az egyszerűséget célzó újítást vezettünk be: a meglévő főkategóriákat több helyen összevontuk, a trendeknek megfelelően átalakítottuk, és végeredményben 9+1 osztályba soroltuk őket.

Így a jövőben a főoldalon Autó-motor és alkatrész, Divat és szépség, Műszaki cikk és mobil, Gyerek és baba, Gyűjtemény és művészet, Kultúra és szórakozás, Otthon és kert, Sport és szabadidő, Szolgáltatás és iroda, osztályokkal valamint egy úgynevezett "Összes" gyűjtőosztállyal találkozhat a felhasználó. Utóbbi gyakorlatilag a 9 osztály egyben.

Fontos tudni, hogy ez a változás nem érinti a termékfeltöltés folyamatát, ahova nem épülnek be az osztályok.

Tisztában vagyunk vele, hogy a vaterázók nagy része már betéve ismeri az oldalt, és nem mindenki rajong az újításokért. Ugyanakkor minden újítás bevezetését az Önök, a Felhasználók minél jobb kiszolgálása miatt hajtjuk végre, s reméljük ezek a változtatások is mielőbb elnyerik az Önök tetszését.

Üdvözlettel,

A Vatera csapat

Főkategóriákat érintő változások - 2013.05.30.

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk kedves felhasználóinkat a főkategóriákat érintő változásokról!

Korábbi főkategóriák Új főkategóriák Megjegyzés
Állateledel, állattartás Állateledel, állattartás  
Antik, régiség Antik, régiség  
Autó-motor Autó-motor, alkatrész  
Baba-mama Baba-mama  
Delikatesz Delikatesz  
Egészség, szépségápolás Egészség, szépségápolás  
Ékszer, óra Ékszer, óra  
Fényképezőgép, videokamera Fényképezőgép, videokamera  
Film, zene Film korábban a Film, zene alkategóriája
Hangszer, DJ, stúdiótechnika a korábbi Hangszer és Stúdió, DJ és discotechnika alkategóriák összevonásából
Zene korábban a Film, zene alkategóriája
Gyűjtemény Gyűjtemény  
Háztartási gép, kisgép Háztartási gép, kisgép  
Ingatlan Ingatlan  
Játék Játék a Játékkonzol, játék alkategória kivételével
Konzol, játékszoftver a korábbi Játékkonzol, játék és PC játék alkategóriák összevonásából
Kortárs és kézműves alkotás Kortárs és kézműves alkotás  
Könyv, újság Könyv, újság  
Mobiltelefon, vezetékes készülék Mobiltelefon, vezetékes készülék  
Műszaki cikk, elektronika Szórakoztató elektronika a Játékkonzol, játék; Ipari gép, barkácsgép; Irodatechnika alkategóriák kivételével
Otthon, építkezés, kert Biztonságtechnika korábban az Otthon, építkezés, kert alkategóriája
Bútor, lakberendezés Bútor; Fürdőszoba, WC; Konyha, konyhafelszerelés; Lakásdekoráció; Lakástextil, rövidáru, méteráru; Lámpa, világítás; Ünnepi dekoráció és kellékek alkategóriákkal
Szerszám, építkezés, kert Barkács, szerszám, ipari gép; Építkezés, felújítás; Kert, mezőgazdaság alkategóriákkal
Ruházat, divat Női, férfi ruházat  
Babaruházat, babaholmi korábban a Ruházat, divat alkategóriája
Gyerekruházat Gyerek, kamasz cipő; Gyerek, kamasz ruházat; Gyerek, kamasz táska, iskolatáska alkategóriákkal
Sport, fitnesz Sport, fitnesz  
Szabadidő, utazás Szabadidő, utazás  
Számítástechnika Számítástechnika a PC játék alkategória kivételével
Egyéb Erotika korábban az Egyéb alkategóriája
Papír, írószer, irodatechnika a korábbi Tanszerpiac, irodatechnika és Irodatechnika alkategóriák összevonásából
Szolgáltatás korábban az Egyéb alkategóriája
Üzlet, bolt, ipar korábban az Egyéb alkategóriája

Személyes menüpontban történt változások! - 2013.05.16.

Kedves Felhasználóink!

A mai napon több módosítást is végrehajtottunk a Személyes menüpontban.

A "Vásárlási beállítások" a "Vásárlás" főmenü, míg az "Eladási beállítások" és a "Szolgáltatások" az "Eladás" főmenü alá kerülnek, ezzel is a jobb áttekinthetőséget segítve.

Ezzel együtt az eddigi "Beállítások" főmenü mostantól, az új trendeknek megfelelően "Fiókom" főmenüvé változik, és ugyancsak a logikusabb elhelyezés, valamint a nagyobb áttekinthetőség érdekében az "Értékelés" és a "Számlázás" menük bekerülnek a "Fiókom" főmenü alá.
Ugyancsak a "Fiókom" főmenün belül, a "Személyes adatok" alá került három kiemelt fontossággal bíró menüpont: a "Kiegészítő adatok", a "Jelszóváltoztatás", valamint a "Biztonsági regisztráció", így a "Személyes adatok" menüpont ezentúl egyfajta gyűjtőmenüként működik majd, ahol egyszerre érhetőek el ezek a fontos beállítások.

Az elmúlt napokban a listaoldalakon, a bal oldali szűkítő keresővel kapcsolatban is történt néhány változás. Célunk itt is a felület áttekinthetőbbé, logikusabbá tétele volt. Emellett különálló szűrőként bevezettünk néhány új, hasznos szűkítési lehetőséget, mint például a személyes átvétel vagy a vaterafutáros szállítás.

Tudjuk, hogy a változtatások sok esetben kellemetlenséget okoznak azoknál a felhasználóknál, akik már régóta használják az oldalt, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy az új elrendezés hamar megszokható, és sokkal áttekinthetőbb és logikusabb a korábbinál.

Üdvözlettel,
A Vatera csapata

Korrekció: direkt marketing megkeresések - 2013.05.15.

Kedves Felhasználók,

A nemrégiben kiküldött hírlevelet elolvasva több felhasználó is jelezte számunkra, hogy továbbra sem szeretné, ha az e-mail címét harmadik félnek adnánk ki. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, erről szó sincs! Az aggodalmat egy félreérthető mondat okozta.

Valóban szeretnénk a jövőben új direkt marketing eszközöket is használni, hogy Önök első kézből értesüljenek a Vatera újdonságairól, a kiemelt ajánlatokról, a piacterek kínálatáról, illetve minden olyan új fejlesztésről, amely Önöket érdekelheti.

Azonban az említett postai úton, vagy éppen SMS-ben történő megkeresést is mi magunk, azaz a Vatera végezné, és nem egy harmadik fél! Így az Önök adatait, ahogy az a társaságunk előírásaiban is szerepel, nem adjuk ki harmadik félnek, ahogy a jövőben sem kívánunk ilyen lépést tenni.

Amennyiben valamely felhasználó nem kíván ilyen értesítéseket kapni, úgy természetesen lehetősége van az ezekről történő leiratkozásra is a Hírlevélen belül.

Üdvözlettel,
A Vatera csapata

ÁFF és Adatkezelési szabályzatunk módosult! - 2013.05.14.

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÁFF és az Adatkezelési szabályzatunk 2013.05.14-én módosult. A módosított ÁFF-et itt találja, az Adatkezelési Tájékoztató pedig itt olvasható el.

Köszönjük figyelmüket!

Üdvözlettel:

A Vatera csapata

Könyv kategória átalakítás alatt! - 2013.05.08.

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyv - új kategória megszűnik a Vatera oldalán, mostantól nem lehet
ebbe a kategóriába új terméket feltölteni.
Jelenleg csakis a Könyv, újság - használt kategóriába tölhetnek fel termékeket.
Azon dolgozunk, hogy az összes termék átkerüljön a Könyv-új kategóriából a
Könyv, újság - használt kategóriába. Az így létrejött egyesített kategória neve: Könyv, újság lesz és
ezen belül lehetőségük lesz majd paraméterrel szűkíteni az új és használt könyvekre.
A jelenlegi elnevezés megtévesztő lehet, de csupán átmeneti a kategóriák frissítése érdekében.
Reméljük az új kategória elosztás elnyeri majd a tetszésüket!

Köszönjük a figyelmüket!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Változás a felhasználói értékelések oldalon - 2013.04.24.

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól a felhasználói értékelések oldalon 3 kisebb átalakulást észlelhetnek.
A felső értékelő panel átalakult annak érdekében, hogy minél több információ kerülhessen ide, és így az egységesebb képet nyújtson.
A visszajelzéseket jelző oszlop ezentúl az utolsó 30 napot mutatja, így a fókusz az elmúlt hónapra tolódik és az információk is frissebbek, relevánsabbak.
Végül pedig az értékelések listáját táblázatosítottuk, aminek köszönhetően letisztult a felület, és könnyebben átláthatóvá vált.

Reméljük az új felület elnyeri tetszésüket!

Köszönjük a figyelmüket!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Új Vatera 3.0 mobilalkalmazás - 2013.04.24.

Tisztelt Felhasználóink!

Köszönjük a hűséges Vatera mobilalkalmazás használóknak a rengeteg ötletet és észrevételt, melyek segítségével megalkottuk a Vatera legújabb alkalmazását! Az új Vatera 3.0 mobilalkalmazás már letölthető iPhone és Android operációs rendszerű telefonokra.

Az új verzió az alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

- Regisztráció nélküli vásárlás, fix áras termékek esetén
- Frissített felhasználói felület, design
- Új típusú terméklistázás
- Menthető keresések
- Terméklistázás módosítható sorrendisége
- Személyre szabott termékajánló rendszer
- Terméklapi galéria megjelenítés
- Megújult keresési rendszer
- Eladók értékelésének ellenőrizhetősége
- Hibajavítások

Reméljük, hogy a megújult alkalmazással még könnyebbé tesszük a vaterázást!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Új fejléc és lábléc a Vaterán - 2013.04.10.

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól átalakul a Vatera oldalainak fejléce és lábléce.

A módosítással a fejléc átláthatóbbá válik, egyúttal kényelmi funkcióként egy legördülő menü kerül a Személyes menüpontra, amely segítségével a korábbinál egyszerűbben, közvetlenül elérhetőek a Személyes menü leggyakrabban használt almenüi. A belépés a továbbiakban a Személyes menüpontra, vagy almenüire kattintva lehetséges.
A közösségi és közérdekű menüpontok (úgy mint a Fórum, a Blog, vagy a Segítség) a szintén megújuló láblécbe költöznek.

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Az Ingatlan és Jármű kategória az Apród.hu oldalra költözik - 2013.04.08.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól a Vateráról az Ingatlan és a Jármű kategória az Apród.hu ingyenes apróhirdetési oldalra költözik. Az ilyen témájú hirdetéseiket a Vatera helyett az Apród.hu oldalán indíthatják el ingyenesen.

Ezzel a változtatással lehetőséget biztosítunk arra, hogy az érdeklődők még a vásárlás előtt felvegyék Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon. Reményeink szerint ezzel hozzájárulunk az ingatlan és jármű kategóriába tartozó hirdetések nagyobb sikerességéhez, emellett pedig költséget takarítunk meg Önnek, hiszen nem kell több listázási díjat fizetnie, mivel az Apród.hu oldalán a hirdetésfeladás ingyenes.

Üdvözlettel,
a Vatera csapata

Zárt aukció - díjváltozás a Vaterán - 2013.04.08.

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. április 22-től a zárt aukció fizetős szolgáltatássá válik, díja 500 Ft-ra módosul.

A díjváltozás a 2013. április 22-én, vagy az ezt követően indított (vagy újraindított) aukciókra vonatkozik, vagyis a változáskor éppen futó aukciók esetében nem érvényesül (azonban újraindításkor már az új díjszabás szerint kiszámlázódik a zárt aukció díja).

A korábban zárt aukcióként meghirdetett termékekről a zárt aukció szolgáltatás eltávolítható, erről további információt ide kattintva olvashat.

A Vatera aktuális díjtáblázata ide kattintva érhető el.

Megértésüket és figyelmüket köszönjük!

A Vatera csapata

Karbantartás a Vaterán - március 27. 23.00 - március 28. 03.00 - 2013.03.27.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vatera oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.03.27. 23:00 órától 2013.03.28. 03:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (4 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Karbantartás a Vaterán - március 5. 23.00 - március 6. 06.00 - 2013.03.04.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vatera oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.03.05. 23:00 órától 2013.03.06. 06:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (7 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Márkavédelmi és jogsértő tartalom bejelentése - 2013.02.21.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy módosult a márkavédelmi illetve jogsértő tartalmak bejelentésének címe. A jövőben az alábbi oldalon keresztül tudják az ilyen jellegű bejelentéseket megtenni:

http://allegroup.hu/jogsertotartalom/

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Új funkció a Vaterán: Egyszerűbb keresés termékkód alapján - 2013.01.09.

Kedves Felhasználóink,

Új, termékkódra történő keresési lehetőséggel bővítettük a Vatera keresőmezőjét, így a termék kódszámára rákeresve egyszerűen, a részletes kereső használata nélkül is eljuthatnak a keresett termék lapjára.

Üdvözlettel:
a Vatera csapata