Hírek

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Bővült a Vaterafutár szolgáltatásainak köre - 2014.10.13.

Kedves Felhasználóink!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a mai nappal a Webox Csomagterminál szolgáltatásával bővült a Vaterafutár kínálata. 

A Webox egy innovatív csomag átadó/átvevő rendszer. A kiválasztott terminál a nap 24 órájában használható csomagfeladásra és átvételre. Nincs sorban állás, adminisztráció, vagy futárra várás.

A Webox terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés.

A terminálokon keresztül maximum 25 kg súlyú, legfeljebb 41x38x64 cm méretű csomagok küldhetők, egységesen 749 Ft-os áron.

További információkért keressétek fel a Vaterafutár/Webox Csomagterminál oldalt ide kattintva!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Módosul a regisztráció-megszüntetés folyamata - 2014.10.06.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2014. október 07-én 00:00:00-tól módosul a felhasználói fiók törlésének folyamata. Ettől az időponttól kezdődően a regisztráció megszüntetését Vaterás személyes menütökből, a Fiókom > Fiók beállításai > Fiók törlése oldalon keresztül tudjátok kezdeményezni.

Üdvözlettel,
A Vatera Csapata

Karbantartás a Vaterán és a TeszVeszen, 2014.10.02., 9-17 óra között - 2014.09.29.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Vatera és a TeszVesz oldalai és szolgáltatásai karbantartás miatt 2014.10.2. 9:00 órától 17:00 óráig nem lesznek elérhetők. Az érintett időszakban a piactéren található összes (induló, lejáró, futó) terméket 24 órával meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Megszűnt a béta Vatera mobilra optimalizált oldala - 2014.09.18.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2014. szeptember 18-tól a béta Vatera mobiltelefonra optimalizált oldala - az m.beta.vatera.hu - megszűnt. A továbbiakban az oldalt megnyitva rendszerünk átirányít az m.vatera.hu oldalra.

Üdvözlettel,

A Vatera Csapata

Változás a Vatera és a TeszVesz díjszabásában - 2014.09.15.

Kedves Felhasználóink!


Ezúton értesítünk benneteket, hogy 2014. október 1-jétől változik a Vatera és a TeszVesz díjtáblázata. A változás a termékfeltöltési díjakat és a díjstruktúrát érinti.

A módosításokról október 1-jétől találhattok bővebb tájékoztatást a Vatera Díjtáblázat oldalára látogatva.

Üdvözlettel,

A Vatera Csapata

Megszűnt a termékfeltöltési lehetőség a béta Vaterán - 2014.08.21.

Kedves Felhasználóink!

Az Allegro Group által üzemeltetett béta Vatera piactér 2013 októberében elindított tesztüzeme a végéhez ér. Mivel a Vaterázók többsége ragaszkodott a régi, megszokott felülethez, a Vatera úgy határozott, hogy a jövőben csak a www.vatera.hu oldalon biztosít lehetőséget a sikeres és biztonságos adásvételekre.

Ennek megfelelően 2014. augusztus 21-től a béta Vatera oldalon megszüntettük a termékfeltöltést, illetve a lejárt aukciók újraindításának lehetőségét.

Természetesen a béta oldalon regisztrált felhasználók számára is biztosítottuk a hozzáférést a www.vatera.hu oldalhoz, így az ott regisztrált felhasználók is korlátozások nélkül használhatják a Vatera oldalát, a korábbi béta Vaterás jogosultságoknak megfelelően vevőként vagy eladóként.

Fontos azonban, hogy a béta Vaterán vásárolt vagy eladott termékek adásvételeit a béta oldalon kell lezárni! A lezárult bétás tranzakciókat az átállástól függetlenül nem lehet majd elérni a www.vatera.hu oldalon, ezért az adásvétel lebonyolítását, az értékelések elkészítését, és a sikeres eladás esetén a jutalékok befizetését egyaránt a béta oldalon kell elvégezni!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata 

Változás a béta Vatera piactéren - 2014.07.17.

Kedves Felhasználóink!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a béta Vatera piactér 2013 októberében elindított tesztüzeme hamarosan a végéhez ér. A tőletek kapott visszajelzések azt mutatták, hogy bár nagyra értékeltétek a béta oldal modern és letisztult megjelenését, többségetek mégis a már jól megszokott felülethez ragaszkodott.

A Vatera a felhasználók igényeit figyelembe véve úgy határozott, hogy továbbra is a www.vatera.hu oldalon biztosít számotokra lehetőséget a sikeres és biztonságos adásvételekre. Így a béta Vaterára irányuló termékfeltöltések, illetve a lejárt aukciók újraindításának lehetősége hamarosan megszűnik.

A csak a béta Vaterán regisztrált felhasználók a jövőben a www.vatera.hu oldalt használhatják majd, a béta oldalon regisztrált fiókjuk jogosultságának megfelelően vevőként vagy eladóként, korlátozások nélkül.

Az átállás végleges időpontjáról hamarosan tájékoztatunk benneteket.

További sikeres kereskedést kívánunk!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Újra elérhető a Galéria szolgáltatás - 2014.07.16.

Kedves Felhasználóink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a mai naptól ismét elérhetővé tettük az eladók körében közkedvelt Galéria szolgáltatást.

A Galériát a Személyes menü/Eladás/Szolgáltatások/Galéria menüpontban rendelhetitek meg. További információkat ide kattintva olvashattok.

További sikeres kereskedést kívánunk!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Belépési problémák a piacterek oldalain - 2014.06.13.

Ezúton értesítünk Titeket, hogy 6.13-án 14 órától 17 óráig belépési problémák merülhetnek fel, mely probléma nem csak a magyar, hanem a nemzetközi oldalakat is érinti.

Érintett hazai oldalak:

vatera.hu
teszvesz.hu
beta.vatera.hu

A külföldi kollégák már dolgoznak a hiba javításán.

Szíves megértéseket köszönjük!

a Vatera csapata

Változás az Általános Felhasználási Feltételekben - 2014.04.30.

Tisztelt Felhasználóink!


Ezúton értesítünk benneteket, hogy 2014. április 30-tól változik a Vatera ÁFF. A változtatás a kereskedői fiókokhoz kapcsolódó szabályok és előírások pontosabb meghatározását foglalja magában.


A Vatera hatályos ÁFF-je ide kattintva érhető el.


Üdvözlettel:
A Vatera csapata 

Karbantartás a Vaterán - április 25. 01:00 - 03:00 - 2014.04.24.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy karbantartás miatt 2014.04.25. 01:00 órától 03:00 óráig a vatera.hu belépőoldala és személyes menüje, valamint a beta.vatera.hu oldalai és szolgáltatásai nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők.

A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Formai változás az Általános Felhasználási Feltételekben - 2014.03.14.

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2014. március 15-től hatályos új Polgári Törvénykönyvre történő átállás miatt egyes hivatkozások módosításra kerültek az Általános Felhasználási Feltételekben.

Figyelmüket köszönjük!


Üdvözlettel:
a Vatera csapata 

Elérhetővé vált a termékek áttöltése funkció - 2014.02.21.

Kedves Felhasználóink!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy lehetőség nyílt a lejárt, illetve eladott termékek áttöltésére a megújult Vatera oldalra! A lehetőség a Lejárt termékek újraindítása, illetve az Eladott termékek újraindítása menüpontok tetején található promóciós sávon keresztül, vagy közvetlenül ide kattintva érhető el.

A funkció segítségével egyszerűen és gyorsan, mindössze néhány kattintással átlistázhatóak a lejárt, illetve eladott termékek a Béta Vatera felületére.

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Vatera ÁFF módosítás - 2014.02.20.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az ÁFF/FF 2014.02.21-tól módosul mind a Vatera, mind a Béta Vatera oldalunk vonatkozásában.

A változás a regisztráció megszüntetésének folyamatát érinti.

A módosított ÁFF-et itt találhatjátok:
Vatera ÁFF >
Béta Vatera ÁFF >

Üdvözlettel:

A Vatera csapata

Karbantartás a Vaterán - február 18. 23:00 - február 19. 06:00 - 2014.02.17.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Vatera oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2014.02.18. 23:00 órától 2014.02.19. 06:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (7 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A Vatera Csapata

Továbbra is lehetséges a termékfeltöltés - 2014.02.13.

Kedves Felhasználóink!

Február 6-i hírünkben a Vatera megújulása kapcsán arról adtunk tájékoztatást, hogy február 14-én 00:00 órától lezárjuk a termékfeltöltési lehetőséget és a lejárt aukciók újraindítását a vatera.hu illetve a teszvesz.hu oldalakon, a már feltöltött termékeket pedig áthelyezzük a beta.vatera.hu oldalra.

Azóta nagyon sokan jelezték felénk, hogy a zökkenőmentes átálláshoz több időre van szükség.
Jó hírrel szolgálhatunk: eleget téve a hozzánk beérkezett kéréseknek, továbbra is lehetőséget biztosítunk a termékfeltöltésre!

További sikeres vaterázást kívánunk!

Üdvözlettel:
A Vatera csapata

Változás a termékfeltöltésben a Vatera és a Teszvesz oldalain - 2014.02.06.

Kedves Felhasználóink!

Az Allegro Group piactereinek megújulása újabb mérföldkőhöz érkezett, amelynek eredményeként április elejével mind a Grando.hu, mind pedig a Teszvesz.hu végleg beolvad a megújult Vaterába. Ettől az időponttól a megújult Vatera kibővített termékpalettával, több száz új webshop és hagyományos kereskedő áruválasztékával várja a felhasználókat.

Annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentesen történjen, február 14-én 00:00 órától már csak a béta Vaterára (beta.vatera.hu) lehetséges a termékek feltöltése, a Vatera.hu-ra és a Teszvesz.hu-ra nem. A fenti dátumtól kezdődően a beta.vatera.hu oldalán lesz elérhető a termékfeltöltési űrlap, a www.vatera.hu és a www.teszvesz.hu oldaláról is ide irányítunk át mindenkit, aki esetleg ott kattint rá a Termék feltöltése menüre. Emellett az automatikus újraindítást is leállítjuk ebben az időpontban, így a lejárt aukciók február 14-e után nem indulnak automatikusan újra a Vatera.hu és a Teszvesz.hu oldalakon (és a kézi újraindítás sem lesz lehetséges).

Fontos, hogy április elejétől a beta.vatera.hu alatt található új felület váltja fel a jelenlegi Vatera.hu, a Teszvesz.hu és a Grando.hu oldalait, vagyis ettől az időponttól kezdődően a www.vatera.hu alatt a teljesen megújult rendszerrel találkozhatnak majd a felhasználók.

A korábbi terméklapok azonban nem vesznek el! Legkésőbb február 14-ig elindítjuk a termékáttöltő menüpontot, ahol egyszerűen és gyorsan át lehet tölteni a Vaterán, illetve a Teszveszen lejárt, valamint az eladott termékeket a béta Vatera oldalra. Így nem kell egyesével átmásolni a termékleírásokat és a fotókat, hanem az összes terméket gyakorlatilag néhány kattintással át lehet mozgatni az új felületre!

Fontos, hogy a megújult felület a korábban regisztrált fiókokkal is zökkenőmentesen használható, vagyis azok a felhasználók is be tudnak lépni a béta Vaterára, akik 2013. október 23. előtt regisztráltak a Vaterán vagy a Teszveszen.

Mindezzel együtt új köntöst kapnak a megújult Vatera és a Teszvesz mobil applikációi is, amelyeket jelenlegi terveink szerint március közepétől lehet majd letölteni le a megfelelő alkalmazásközpontból.

Reméljük, rövidesen találkozunk a megújult Vaterán!

Üdvözlettel:
Az Allegro Group csapata

Galéria szolgáltatás kivezetése - 2014.02.05.

Kedves Felhasználóink!

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a Galéria szolgáltatást a mai nappal kezdődően kivezetjük a Vatera piacteréről.

2014. február 5. 0:00 után nem igényelhető új Galéria előfizetés, a meglévő előfizetések pedig nem újulnak meg ezt az időpontot követően.

Megértésüket és figyelmüket köszönjük!

Üdvözlettel:
a Vatera csapata

Galéria szolgáltatást érintő változás - 2014.01.31.

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Galéria szolgáltatást 2014. február 5-től kivezetjük a Vatera piacteréről.

2014. február 5. 0:00 után nem igényelhető új Galéria előfizetés, a meglévő előfizetések pedig nem újulnak meg ezt az időpontot követően.

Megértésüket és figyelmüket köszönjük!

Üdvözlettel:
a Vatera csapata