11.06-16. AKCIÓZZ, ÉS NYERJ KORLÁTLAN VATERÁS KIEMELÉST!

Nyereményjáték vaterás eladóknak
Állíts be akciót egy vagy több termékedre,
és nyerj egyhavi előfizetést bármelyik kiemelésre!


ÁLLÍTSD BE AZ AKCIÓT! »

Ha részt veszel a játékban, az akciós terméked automatikusan bekerül a 11.17-19. között megrendezett Vatera Black Friday ajánlatai közé! Részletek »

Hogyan tudsz részt venni a játékban?

Állíts be százalékos kedvezményt november 6. és 16. között minimum 14 napra a Személyes menü - Eladás - Akciózható termékek menüpont alatt megtalálható fixáras termékedre vagy termékeidre. Állítsd be az akciót »


Milyen feltételek szükségesek a termékek akciózásához?

  • A hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • A termék ára legalább 1000 Ft;
  • A termék nem volt leakciózva az elmúlt 30 napban;
  • Pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • Nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod;
  • A termék helye Magyarország.


Miből lesz az akciós ár?

Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.


Hogyan állíthatod be az akciót?

Azok a termékeid, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a Személyes menü > Eladás > Termékek akciózása menüpont alatt. Itt a hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével ki tudod jelölni azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni. Ezt követően a lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.


Mi a nyeremény?

A nyereményed egy korlátlan számú vaterás hirdetésre felhasználható 30 napos előfizetés az alábbi kiemelésekre: Szalag kiemelés; Terméklink a nyitólapon; Listázások elejére; Színes kiemelés; Bekeretezés; Félkövérrel szedett cím; Alcím a listázóban és a terméklapon, 5 perces hosszabbítás; Licitálók elrejtése.

Játékszabály »