Ingatlan/Mezőgazdasági ingatlanok normal_seller 0

általános mezőgazdasági ingatlan Etyek

Látogatók: 341
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
1
ad
Ár
69 900 000 Ft
29 186 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2024.02.29. 05:17:57
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Fejér megye, Etyek
Alapterület (nm)
2395
Telekterület (nm)
2395
Termékkód:
3291706103
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS ?
VENDÉGLÁTÓIPARI TEVÉKENYSÉGRE A GASZTROSÉTÁNY LEGFREKVENTÁLTABB RÉSZÉN ?
CSALÁDI VÁLLALKOZÁSRA ÉS OTTHONTEREMTÉS EGYBEN ?

ETYEK -BUDAI BORVIDÉKEN DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ TELEPÜLÉSEN KÍNÁLOK ELADÁSRA A GASZTROSÉTÁNY FELSŐ PANORÁMÁS, A SÉTÁNY KÖZEPÉN ELHELYEZKEDŐ, 2 UTCÁRÓL MEGKÖZELÍTHETŐ 2395 NM-ES TELEKET ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL, MEGKEZDETT ÉPÍTKEZÉSSEL!


Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található!

Eladó Etyeken az Újhegyi utca kiváló elhelyezkedésű telke, szép szabályos enyhén lejtős, 16 m-es utcafronti résszel melynek felső harmada extra panorámás. Ezen a részen egy szigetelt közművekkel ellátott 30 nm-es vendéglátó egység már elkészült, elektromos és a víz kiállások adottak egy konyha működtetéséhez is, csak a belső burkolatok hiányoznak. Környezete is rendezett, térkőburkolattal ellátott, előtte 48 nm-es terasz a felső kb.52 nm-es panorámás részben térkövezett, részben fa burkolattal ellátott kilátó terasz lett megépítve. A tulajdonosok elképzelése egy hangulatos fröccsterasz és falatozó kialakítása volt. Ez az épület tovább bővíthető, akár lakóház vagy apartmanház kialakítására is lehetőség van.

Az Újhegyi utcáról és a telek felső végéből is megközelíthető, itt hamarosan hivatalos út kiépítését is megkezdik az Alcsúti út- Szépvölgyi út irányából.

Az Újhegyi utcafronton az építési munkálatok is már megkezdődtek. új pince teljesen, a 60 nm-es épület alapja részben már elkészült. Az épület mögött egy kb. 20 nm-es hagyományos borospince is található.

A tulajdoni lapon 2362 nm területhez tartozik a sétáló utca túloldalán kb. 4 m-re egy 33 nm-es saját terasz rész is, ami külön hrsz. szerepel. A telek nagy részén szépen gondozott jól termő szőlő és gyümölcsfák találhatóak.

Az terület beépíthetősége 8%. Áram ellátottsága 3x32 amperre bővítve, a telek teljes hosszában is ki van építve a világítás. Fúrt kút és egy 15 nm-es új faház is található a telken. Közmű ellátottsága víz csatorna, áram. (gáz nincs).

Építkezés 2020 őszén kezdték meg.
Komoly érdeklődés esetén a teljes tervdokumentáció, valamint az E- napló is rendelkezésre áll!

Helyi Vidékfejlesztési pályázaton 10,000,0000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertek el a tulajdonosok. Ezt az összeget még nem vették igénybe, így új tulajdonosa ezt lehívhatja. Ebben az esetben céggel együtt kell az ingatlant megvásárolni.

Bővebb információért kérem keressen a hét bármely napján.
Jöjjön el nézze meg és ha lát benne fantáziát tegyen ajánlatot!
Rugalmasan megtekinthető!

Ismertető Etyekről:
Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.
Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente több alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek stb. ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése. A településen a nagy közösségi élet jellemző. Számos rendezvény, vetélkedők rendszeres programok tarkítják az itt élők mindennapjait.

Etyeken is áthalad BUBA kerékpárút, a bringások kedvenc pihenőhelyévé váltak a helyi kávézók büfék fröccsteraszok!

CSAK NÁLUNK!
DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat.
Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.

További szolgáltatások: Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek!
Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK