Konzolok, játékszoftverek/Játékszoftverek/PC játékok/Egyéb PC játékok premium_seller 0

Car Detailing Simulator (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Látogatók: 6
Kosárba tették: 0
1 / 0
1
FIX ár: 5 170 Ft
Ez a termék nem kelt el a piactéren. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide kattintva üzenj az eladónak és kérd meg, hogy töltse fel ismét a hirdetést.
Car Detailing Simulator (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Car Detailing Simulator (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Jatekosoktol (233) 100%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2022.02.03.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: -

fix_price
Mennyiség
1 db
Állapot
Új
Az áru helye
Békés megye, Szarvas
Aukció befejezve
2023.11.26. 12:53:10 - Frissíts!
Aukció kezdete
2023.11.21. 04:01:24
Garancia
1 év
Számlaadás
Van
Szállítási költség
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
3332862764

Megosztás
Termék súlya:
0.001 kg (1g)
NÉZD MEG TÖBB NAGY JÁTÉKOT https://store.steampowered.com/app/1982080/Animal_Shelter__Puppies__Kittens_DLC/ https://store.steampowered.com/app/1286880/Ship_Graveyard_Simulator/ A Játékról https://store.steampowered.com/app/1802260/Car_Detailing_Simulator__AMMO_NYC_DLC/ https://store.steampowered.com/app/1231840/Climber_Sky_is_the_Limit/ Szereted nézni Larry Kosilla alapos autófelújításait az AMMO NYC-től? Most te lehetsz! NÖVELJEN SAJÁT VÁLLALKOZÁSÁT Szeretsz nagyobb autófelújításokat nézni vagy részt venni azokon? Az Autórészletező szimulátorban lehetőséget kap arra, hogy a saját feltételeid szerint részletező vállalkozással kezdje el kalandját! Lepje meg a piacot a lejtős autók figyelemre méltó metamorfózisaival. Fogadjon meg rendeléseket és fejlessze saját vállalkozását! AUTÓRÉSZLET A mosás, a hab felhordása és a festék polírozása csak néhány az izgalmas kihívások közül, amelyek a játék során várnak rád. A játéknak széles és sokrétű speciális eszközkészletet kell kínálnia, amelyekre szüksége lesz az összes cél eléréséhez. Az Car Detailing Simulator a realizmusra fogad, így rengeteg kihívással kell szembenéznie, és a megfelelő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú lesz szalonja fejlődésében. RÉGI AUTÓK VÁSÁRLÁSA, HELYREÁLLÍTÁSA, ELADÁSA A régi autók csodálatos anyaggá teszik a fantasztikus átalakítást. Az Car Detailing Simulatorban rengeteg régi autómodellt vásárolhat, amelyek csak arra várnak, hogy valaki új életet adjon nekik. Végtére is, ne felejtse el ?babáit? a megfelelő áron eladni ? a klasszikus mindig talál vevőt. RENDSZEREZÉS ÉS A CSÚCSRA KERÜLÉS Saját vállalkozás indításakor a lehető legmagasabbra kell törekednie. A mi játékunkban fontos lesz a megfelelő hírnév, a jó eszközök és a gyors munkatempó megőrzése, hogy a többi versenytárs fölé kerüljünk. Az autórészletező szimulátorban egyetlen célunk van: a csúcsra jutni! MŰHELY TESTRESZABÁS Egy tisztességes részletező cégnek rendelkeznie kell a megfelelő eszközökkel. Műhelyünk rengeteg megvásárolható fejlesztést kínál ? az új, tágasabb polcoktól a precízebb készülékekig, amelyek javítják és megkönnyítik a munkát, vagy magasabb szintre emelik azt. És ha az autó fényének egyszerű helyreállítása nem elég Önnek, az Car Detailing Simulatorban lehetőséget kap a fényezés cseréjére is, ami kemény munkája csúcspontja lesz!

NÉZD MEG TÖBB NAGY JÁTÉKOT

https://store.steampowered.com/app/1982080/Animal_Shelter__Puppies__Kittens_DLC/
https://store.steampowered.com/app/1286880/Ship_Graveyard_Simulator/


A Játékról

joindiscordGI.png?t=1659018937
https://store.steampowered.com/app/1802260/Car_Detailing_Simulator__AMMO_NYC_DLC/
https://store.steampowered.com/app/1231840/Climber_Sky_is_the_Limit/

Szereted nézni Larry Kosilla alapos autófelújításait az AMMO NYC-től? Most te lehetsz!

NÖVELJEN SAJÁT VÁLLALKOZÁSÁT

Szeretsz nagyobb autófelújításokat nézni vagy részt venni azokon? Az Autórészletező szimulátorban lehetőséget kap arra, hogy a saját feltételeid szerint részletező vállalkozással kezdje el kalandját! Lepje meg a piacot a lejtős autók figyelemre méltó metamorfózisaival. Fogadjon meg rendeléseket és fejlessze saját vállalkozását!
01._GROW_YOUR_OWN_BUSINESS.gif?t=1659018

AUTÓRÉSZLET

A mosás, a hab felhordása és a festék polírozása csak néhány az izgalmas kihívások közül, amelyek a játék során várnak rád. A játéknak széles és sokrétű speciális eszközkészletet kell kínálnia, amelyekre szüksége lesz az összes cél eléréséhez. Az Car Detailing Simulator a realizmusra fogad, így rengeteg kihívással kell szembenéznie, és a megfelelő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú lesz szalonja fejlődésében.
02._CAR_DETAILING.gif?t=1659018937

RÉGI AUTÓK VÁSÁRLÁSA, HELYREÁLLÍTÁSA, ELADÁSA

A régi autók csodálatos anyaggá teszik a fantasztikus átalakítást. Az Car Detailing Simulatorban rengeteg régi autómodellt vásárolhat, amelyek csak arra várnak, hogy valaki új életet adjon nekik. Végtére is, ne felejtse el ?babáit? a megfelelő áron eladni ? a klasszikus mindig talál vevőt.
03._PURCHASE,_RESTORATION_AND_SALE_OF_OL

RENDSZEREZÉS ÉS A CSÚCSRA KERÜLÉS

Saját vállalkozás indításakor a lehető legmagasabbra kell törekednie. A mi játékunkban fontos lesz a megfelelő hírnév, a jó eszközök és a gyors munkatempó megőrzése, hogy a többi versenytárs fölé kerüljünk. Az autórészletező szimulátorban egyetlen célunk van: a csúcsra jutni!
04._RANKINGS_AND_GETTING_TO_THE_TOP.gif?

MŰHELY TESTRESZABÁS

Egy tisztességes részletező cégnek rendelkeznie kell a megfelelő eszközökkel. Műhelyünk rengeteg megvásárolható fejlesztést kínál ? az új, tágasabb polcoktól a precízebb készülékekig, amelyek javítják és megkönnyítik a munkát, vagy magasabb szintre emelik azt. És ha az autó fényének egyszerű helyreállítása nem elég Önnek, az Car Detailing Simulatorban lehetőséget kap a fényezés cseréjére is, ami kemény munkája csúcspontja lesz!
05._WORKSHOP_CUSTOMIZATION.gif?t=1659018
Egyéb tulajdonságok
Platform: Steam
Típus: Játék
Műfaj: Versenyzés, Indie, Szimuláció, Könnyed
Megjelenés dátuma: 2022-04-13
Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Easybox automatából automatába utánvéttel
1 490 Ft /db
Easybox automatából automatába előre utalással
1 490 Ft /db
MPL házhoz utánvéttel
1 890 Ft /db
MPL PostaPontig utánvéttel
1 590 Ft /db
MPL házhoz előre utalással
1 790 Ft /db
MPL PostaPontig előre utalással
1 490 Ft /db
MPL Csomagautomatába előre utalással
1 490 Ft /db
MPL PostaPont Partner előre utalással
1 490 Ft /db
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
1 490 Ft /db
MPL PostaPont Partner utánvéttel
1 590 Ft /db
MPL Csomagautomatába utánvéttel
1 590 Ft /db
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
1 590 Ft /db
GLS házhoz, automatába, csomagpontra előre utalással
1 890 Ft /db
GLS házhoz, automatába, csomagpontra utánvéttel
1 990 Ft /db
Az eladóhoz intézett kérdések Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK