Ingatlan/Házak normal_seller 0

Családi ház Bezenye

Látogatók: 972
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
36 880 000 Ft
358 058 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2017.08.28. 18:34:56
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Győr-Moson-Sopron megye, Bezenye
Alapterület (nm)
103
Telekterület (nm)
1050
Szobák száma
3
Állapot
felújított
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Altípus:
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Bezenye-Papréten, családi házas környezetben, 103 m2-es, tetőtér beépítésre előkészített családi ház eladó.

Jellemzők

A Bezenye-Paprét településen található családi ház jellemzői:

A ház csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található, jó szomszédokkal, zöld környezetben.

A 1050 m2-es telek egy része beépített. Található itt egy 43 m2-es dupla-garázs az autóknak. Egy majd 30 m2-es műhely vagy raktár. Egy több állat, pl. kutya, befogadásra alkalmas nagy kennel, kifutóval és megfelelő felszereltséggel. A kennel 6 önálló részből áll, kiválóan alkalmas kutyatenyésztésre. A melléképület együttes több funkciót is kaphat. Tökéletesen működhet itt, asztalos műhely, vállalkozás, stb.

A családi ház lakórésze a 2008-as felújítás és tetőcsere alkalmával bővítésre, (akár 2 generációra) lett kialakítva. A felső szint beépítése szerkezetkész állapotban van. Lehetőség van 2 szoba és fürdő, wc kialakítására. A bejáratnál elkészült lépcső miatt akár külön bejáratú lakórész is megvalósítható. Így a jelenlegi 103 m2 lakórész 160 m2-re növelhető.

A földszinten 3 szoba, étkező, konyha, fürdő, wc, kamra és közlekedő helyiségek találhatóak. A tágas szobák mindegyike fa parkettával burkolt, a többi helyiség járólapos.

A ház alatt kisebb pincerész is található ez 20 m2.

Az elmúlt 18 évben több felújítás is történt.

A ház főfalai 38 cm vastagságú égetett téglából épültek, a homlokzaton 8 cm-es szigetelés készült, az ablakok műanyagra lettek cserélve, a földszinti fürdő is fel lett újítva.

Minden közmű megtalálható, a víz, villany, fűtés vezetékek is felújításra kerültek. A radiátorok is ki lettek cserélve. A tetőtéri rész is teljes szigetelést kapott.

A fűtést és a meleg-víz ellátást turbós gázkazán biztosítja ami nem a lakótérben hanem a pincében található.

A jó szigetelés és a korszerű fűtésrendszer miatt a fűtésköltség alacsony. Kis rezsivel kényelmesen lakható ez a családi ház.

A telek zárt kerítéssel körbekerített, hátulról is megközelíthető, itt egy méretes kapu is található. Az ingatlanban nagy értéket képvisel a kialakított melléképület együttes amit a tulajdonosok az irányárban nem érvényesítettek.

Befektetésben gondolkodóknak is tökéletes választás lehet. Akár az egész ház könnyen alakítható szolgáltató jellegű ingatlanná. Például kiadó szállásként és egyéb funkciójú épület is könnyedén kialakítható itt.

Amennyiben a 115671-es számú papréti családi ház , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK