Ingatlan/Házak normal_seller 0

Családi ház Budapest Dámvad utca

Látogatók: 140
Telefonszámot lekérők: 6
1 / 0
1
ad
Ez a hirdetés lejárt!
Ár
209 000 000 Ft
1 251 497 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2021.10.01. 02:15:40
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Budapest, II. kerület, Dámvad utca
Alapterület (nm)
167
Telekterület (nm)
578
Szobák száma
4 + 1 fél
Termékkód:
3089368547

Ez a hirdetés lejárt!


Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Altípus:
Eladó / Kiadó:
Fűtés:
Fűtés (1):
Erkély:
Állapot:
Impozáns családi ház - 2020-ban épült - ingatlan alapterület 167 nm + teraszok!
Telekterület 578nm-es - luxus kivitelezésben épült - zöld kertre néző - kétszintes - nappali + 4 szobás + gardrób szobás - hőszivattyús fűtésrendszer - légkondicionálóval ellátott - udvari beállóval rendelkezik Bp. II. ker. Adyligeten új építésű impozáns modern villaépület (rövid határidőn belül birtokba vehető) ELADÓ!
Az építmény a XXI. sz.-i egyik legmodernebb építési technológiával épült kERÁMIA ÉPÜLET, ökológiailag kizárólag természetes anyagok felhasználásával épült, passzívház értékének megfelelően valósult meg. Pozitív hatása, hogy korlátlan az élettartama, kiváló az anyagtulajdonsága /környezetkímélő/ pára áteresztő képessége és hangszigetelési sajátosságai kiválóbbak a hagyományos szerkezetekhez képest. Páralecsapódás és penészedés mentes.
Az épület minőségét tovább fokozza, hogy a fűtés-hűtést Daikin Levegő-hőszivattyú rendszer biztosítja. A földszinten padlófűtés + Daikin Fan-coil-ok, az emeleten Daikin Fan-coil-ok + infraradiátorok kerültek felszerelésre, az emisszió minimalizálása és a legutoljára közétett egészségügy szempontok figyelembevételével. A földszinten kialakításra került egy nagy nappali, étkező, konyha, egy zuhanyzós fürdő-Wc-vel, egy vendégszoba, illetve gardrób és tároló. Az emeleten található három háló, kettő fürdő szoba + gardrób és egy terasz + egy erkély.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK