Ingatlan/Telkek normal_seller 0

Egyéb Telkek Etyek

Látogatók: 80
Telefonszámot lekérők: 12
1 / 0
1
ad
Ár
27 900 000 Ft
12 062 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2024.02.28. 05:40:14
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Fejér megye, Etyek
Alapterület (nm)
2313
Termékkód:
3257020583
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Altípus:
Eladó / Kiadó:
Erkély:
?ELADÓ A FŐVÁROSTÓL 26 KM-RE BUDAPEST SZŐLŐSKERTJÉBEN ETYEKEN GASZTROSÉTÁNYNÁL 2313 NM-ES PANORÁMÁS TELEK ASZFALTOZOTT UTCÁBAN ?


Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található

A telek 16 m széles utcafronttal rendelkezik. a közművek közül a villany van bevezetve, a többi közmű a ház előtt található.

Építhető rá családi ház, panzió, de egyéb családi vállalkozásra is kiválóan alkalmas.

Jöjjön el nézze meg, ha lát benne fantáziát és beleszeret, tegyen ajánlatot!
Az ingatlan kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

Bővebb információért keressen a hét bármely napján. Rugalmasan megtekinthető!

Etyek Budapesttől mindössze 20-25 perc alatt elérhető az M1 autópályán.
Kiváló busz közlekedés, 40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Kelenföldi pályaudvarra, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.


?EGY KIS KEDVCSINÁLÓ ISMERTETŐ ETYEKRŐL?

Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.

Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente négy alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.

Számos kedvelt kirándulóhely, kulturális programok, sok látnivaló közösségi élet, hagyományőrző egyesületek.

A faluban található Magyar-kút forrás táplálja a nagy népszerűségnek örvendő halban bővelkedő horgásztavat. 17 hektáron terül el, festői környezetben, sok helyen nádasokkal szegélyezve.
A HORGÁSZAT szerelmesei csónakból és partról is hódolhatnak szenvedélyüknek!!

Etyek Ófalu részében hagyományos építészeti elemeket őrző szépen felújított sváb házak, valamint a modern építési stílusban épült házak is megtalálhatóak.

A település nyugati határában épült meg 2007-ben Európában egyedülálló Korda Filmstúdió, ami számos világhírű film forgatásának adott helyszínt.


Amennyiben ingatlant kell eladnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, abban is felajánlom közreműködésünket.. Személyes találkozó alkalmával minden ezzel kapcsolatban felmerülő kérdést átbeszélünk Önnel, az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a hitel lehetőségekről, jogi lehetőségekről ingyenesen és kötelezettség nélkül!

Ügyvédi háttérrel és ingyenes banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételt!

Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét? megtekintési? nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK