Termékkód: 176390891
/ normal_seller 0
ELADÓ A SZENDRŐLÁDI VÁR !!!!!
ELADÓ A SZENDRŐLÁDI VÁR !!!!!

ELADÓ A SZENDRŐLÁDI VÁR !!!!!

Bp.-i,Balaton környéki ingatlancsere is lehetséges

Látogatók: 0
Kosárba tették: 0
1 / 0
FIX ár: 140 000 000 Ft
Ez a hirdetés lejárt, meghosszabbítva a következő termékkódon érhető el: 178110444
ELADÓ A SZENDRŐLÁDI VÁR !!!!!

ELADÓ A SZENDRŐLÁDI VÁR !!!!!

Eladó: MGY77 (263)
98.52%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2005.08.22.

Értékelés eladóként: 99.27% Értékelés vevőként: 97.81%

fix_price
Mennyiség
1 db
Állapot
Használt
Az áru helye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Aukció befejezve
2010.08.11. 10:46:59 - Frissíts!
Aukció kezdete
2010.07.21. 10:46:59
Garancia
Élettartam garancia
Számlaadás
Nincs
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
176390891

Megosztás

 Rendkívüli és egyben izgalmas,nem szokványos és nem túl gyakran előforduló lehetőséget kínálok itt  a Vatera piacterén Önnek!!!!!

Eladó a Szendrőládi Vár( Vár-rom)!17 hektáros 130 éves őserdő,a hegytetőn 2-3 méter magas cca.:120 m. hosszú Várfalak,remetebarlang,történelmi jelentőségű hely.Az ingatlan egy 300 m magas völgyzáró hegy(Várhegy),telekhatár:folyó,főút,falu belterület.
A leendő vevő az ingatlan tulajdonjogával együtt megszerzi és jogosan viselheti a Szendrőládi Várkapitányi Címet,valamint jogosultságot szerezhet a Magyar Várkapitányok Baráti Körébe is!
A vár 1200 körül épülhetett...mára a falak már természetesen - mint majdnem minden Magyar vár esetében - romfalakká váltak.
Jelenleg az álló falak cca. 120 m hosszan 2-3 méterre látszanak ki a földből de a körülöttük lévő természetes feltöltődés eltávolítása után a falak magassága jelentősen megnövelhető.A terület 1 éve a Kulturális és Örökségvédelmi Hivatal határozata alapján Védett!

Az ELTE hivatalos "Várak Magyarországon" c. honlapján is megtalálható a Vár a következő linken:

http://jupiter.elte.hu/terkep+lista2.phpTovábbi kérdésekre levélben szívesen válaszolok mindenkinek.


Tisztelettel: MGY77

Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Személyes átvétel
Ingyenes
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
..............
Az eladóhoz intézett kérdések
Tisztelt MGY77! Érdeklődni szeretnék a termékkel kapcsolatban. Milyen minőségben árulja Ön a várat? Miért döntött úgy, hogy egy várat áruba bocsát? Számlaadás nélkül hogyan tudom bizonyítani, hogy az enyém a vár - ha megvásárolom, milyen garanciát kapok arra, hogy valóban hasznosítani is tudom? Az önkormányzat engedélyezi-e a hozzáépítést, a környéken való építkezést? Köszönöm!
Tisztelt keseredes! 1. 1/1-es kizárólagos tulajdonosi minőségben. 2. Nézze ami az Én tulajdonom...azt akár el is adhatom. 3. Mivel magántulajdon (nem céges ) ezért a bizonyíték az adás-vételi szerződéa amely köttethet ügyvéd ill. közjegyző előtt is.Ez elég bizonyító erejű okirat. 4. Mivel a KÖH védetté nyilvánította ezért ez még egy külön kör lesz hivatali szinten.Készségesen segítek benne ha kell a leendő vevőnek. 5. Az Önkormányzat és a KÖH szerintem minden olyan jellegű kezdeményezést amely egy védett műemlék állapotát stabilizálja támogat.Ezért reálisnak tartom a teljes támogatottságot ...természetesen a törvényes előírások keretein belül. Üdvözlettel:
Tisztelt MGY77! Köszönöm!
Tisztelt MGY77! Tetszett a higgadt válasz. :-) Sajnos 8 millióm sincs lakásra, nemhogy 140 egy ilyen beruházásra. Kár. Gyönyörű helyen van a birtok. :-) Sok sikert!
Tisztelt MGY77! Milyen a közmüellátottság?
Tisztelt allroadquattro! A hegytetőn egy telefon-átjátszó torony van,kb. 20 méterre a telekhatártól.Lent a hegy lábánál terül el a falu,gyakorlatilag az utolsó házaknál közvetlenül kezdődik az ingatlanom.Röviden... megoldható a közmű. Üdvözlettel: