Ingatlan/Lakások normal_seller 0

Eladó egy félszuterén 44 m2-es lakás/irodahelyiség Budapesten a XIII. kerületben

Látogatók: 1576
Telefonszámot lekérők: 18
1 / 0
Bomba ajánlat!
1
ad
Ár
15 900 000 Ft
361 364 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2021.05.24. 19:05:14
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Budapest, XIII. kerület, Lehel
Alapterület (nm)
44
Szobák száma
2
Termékkód:
3046645778
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 100%
Értékeléseinek száma: 19
Havi közös költség (Ft/hó):
Átadás éve:
Szintek száma az épületben:
Házszám:
Költözhető:
Eladó / Kiadó:
Fűtés:
Tájolás:
Kisállat:
Kilátás:
Fürdő és WC:
Utca:
Dohányzás:
Akadálymentesített:
Bérleti jog eladó:
Gépesített:
Bútorozott:
Kertkapcsolatos:
Tetőtér:
Panelprogram:
Erkély:
Lift:
Légkondícionáló:
Emelet:
Altípus (eladó lakás):

Eladó egy félszuterén 44 m2-es lakás/irodahelyiség Budapesten a XIII. kerületben

Budapesten a XIII. ker. Lehel utcában eladó egy félszuterén 44 m2-es lakás/irodahelyiség, amely egy társasház lépcsőházából közelíthető meg. A társasház egy zárt rendszerű hat épületből álló, parkosított területen található, kényelmes parkolási lehetőséggel. Épületgépészetileg teljesen felújított. A víz- ,villany és gázvevetékek, valamint a csatornarendszer teljes cseréje megtörtént.

A felújítás során kicserélésre került mind a négy ablak. Ezek kétrétegű üvegezéssel és biztonsági ráccsal vannak ellátva. A külső réteg ún. reflex üveg, ami azt jelenti, hogy kívülről nem lehet belátni, de a fény bejön. Megjegyzendő, hogy a helyiség padlószintje valamivel a Lehel utca járdaszintje felett van.

Funkciója az elmúlt években iroda + raktár volt. Belmagassága 237cm. Önálló helyrajzi számmal rendelkezik, lakásként is használható. Azonnal költözhető. A lakássá való átminősítés már az új tulajdonosra vár.   

A helyiségek elosztása:

Iroda 16,93 m2

Közlekedő 5,03 m2

WC 1,53 m2

Fürdőszoba 4,19 m2

Raktár 17,35 m2

Felszereltsége: Az irodai részben beépített konyhabútor található. A meleg vizet kéménybe kötött gázbojler biztosítja. Ez a helyiség belső hőszigeteléssel is el van látva.

Az elektromos ellátás túlméretezett (3x20 Amper) ami lehetővé teszi bármilyen fogyasztó üzemeltetését. Összesen 4db háromfázisú dugalj és számos hagyományos konnektor található a helyiségekben.

A WC külön helyiségben, a fürdőszoba szintén, káddal, mosdókagylóval, mosógép-csatlakozóval. A közlekedő folyosó 3,5m hosszú és be van polcozva . Könyvraktárként használtuk.

Az irodai rész falai és mennyezete hőszigetelő burkolattal (nikecell ill. parafa) van ellátva. Maga az épület 3 évvel ezelőtt 15cm vastag hőszigetelő burkolatot kapott, ami az EU normák szerint is kiváló.

A hátsó helyiség mindig raktárként funkcionált. Beépített polcrendszere van. A helyiség ablakától kb 15m távolságra van az ingatlanhoz tartozó kijelölt parkoló. A rakodást mindig a nagyméretű ablakon keresztül végeztük.

Ebben a helyiségben van egy egyedi kémény is, amibe akár hagyományos fatüzelésű kályha, kandalló, sőt kemence is beköthető.

A fűtés elektromos panelekkel, vagy olajradiátorokkal, villanykályhával is megoldható. A hálózat bírja a terhelést. Egyébként egy kiépített gázcsonk is van a helyiségben ami akár gázkazán üzemeltetését is lehetővé teszi. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Hobby-szobaként vagy akár barkácsműhelyként is használható.

Gázóra a közlekedő folyosón, a villanyóra pedig az előtérben (ingatlanon kívül) található.

Megközelítés – közlekedés:

Az ingatlan udvarára gépkocsival az Aba utcáról lehet behajtani. A kapu távirányítóval vagy telefonnal nyitható.

Gyalogos közlekedés a Lehel utcáról a kertkapukon keresztül lehetséges. A környék közlekedése kiváló. 14-es villamos, 105-ös busz, 75 és 79 troli, 1-es villamos pár perc sétára van. Hősök tere 2 megálló, Westend 3 megálló.

A közös költség összege 14615 Ft/ hó, ami a biztosítást és a Fundamenta lakáskassza törlesztőrészletét is tartalmazza.  (Ebből történt a ház teljes hőszigetelése.)

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK