Gyűjtemény/Makettek, modellek/Vasútmodellek normal_seller 0
Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval
Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

Forma 1 és vasútmodell egyszerre - ideális ajándék

Látogatók: 4587
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt licittel.
Sikeres licit: 62 000 Ft
Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

richardhorvath09 (6) 100%

Az eladó még nem rendelkezik
elegendő részletes értékeléssel.

Regisztráció időpontja: 2017.12.07.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%

bid
Mennyiség
1 db
Állapot
Új
Az áru helye
Magyarország
Átvételi hely
Veresegyház
Aukció befejezve
2020.01.27. 12:31:05 - Frissíts!
Aukció kezdete
2020.01.06. 12:31:05
Vevő
dorka0811 (2)
Garancia
1 hónap
Számlaadás
Nincs
Szállítási költség
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
2858741558

Megosztás
Termék súlya:
11 kg
Kiegészítők:
Terepasztal:
Makett/ Modell:
Méret:
Márka:
Szerelvény:
Állapot:

Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

Eladó Forma 1 témájú N méretarányú (1:160) nagyon részletgazdag terepasztal 2 trafóval

 

Eladó nagyon szépen kidolgozott Forma 1 témájú (1:160) terepasztal – ideális ajándék lehet olyan gyermeknek vagy felnőttnek, aki egyaránt szereti a vasútmodelleket és a Forma 1 világát.

Az N méretaránynál a nyomtávolság 9mm, tehát kisebb, mint a H0 (16,5mm) és a TT (12mm).

 

Az asztal méretei: 122cm x 82cm. Legmagasabb pontja 36cm magasan van. (Összehasonlításképpen ez 2-2cm vel nagyobb, mint egy raklap)

Egyidejűleg 2 vonat közlekedhet rajta bármilyen irányban. Egy FZ1 trafó biztosítja a reklámtáblák világítását és az egyik kör áramellátását. Egy másik (Roco/Lima) trafó pedig biztosítja a másik kör áramellátását. Rengeteg apró részlet került kialakításra. A megvilágított reklámtáblák tartalma természetesen cserélhető/frissíthető az új tulajdonos ízlésének megfelelően. Természetesen biztosítok további 12-12 megfelelő méretű posztert/billboardot pdf fájlban, amit csak ki kell nyomtatni és máris variálható a hangulat az asztalon. Továbbá jár hozzá 4db különböző versenyautó, ami nincs leragasztva, tehát a gyerekek akár tologathatják is. Ezek nem mérethelyesek, mert 1:72 méretarányúak, de a sikerélmény szempontjából könnyebb lesz játszani velük. A házak, fák, növényzet, emberkék fixen le vannak ragasztva. A nézők, akik a versenyt követik mérethelyesek. Az asztal oldalain található 3db „titkos ajtó”, hogy az alagútban közlekedő szerelvényekhez is be lehessen nyúlni és a síneket ott is könnyen lehessen tisztítani. Szerintem a fotók magukért beszélnek. Rengeteg kedves ötletet építettünk bele ebbe a kis világba, ez valóban egy kulcsrakész meglepetés lehet gyereknek és felnőttnek egyaránt.   

Az asztal kis méretei miatt nagyon könnyen szállítható személyautóval is.

Az árban nincsenek benne a fotókon látható mozdonyok és vagonok, de amennyiben szükséges megállapodás szerint tudok biztosítani szerelvényeket is vagy tippet/tanácsot, hogy milyen gördülőállományt hol érdemes keresni, ami menetbiztonságban és megbízhatóságban nyugodtan ajánlható ebben a méretarányban.

A terepasztal Veresegyházon található. Csak személyesen lehet átvenni. Postázni nem tudom.

 

Nincs minimálár!

Kérem az aukció alatt mindenki kérdezzen minél többet elkerülendő a későbbi vitákat! Licitet nem törlök, 1 forintról indul az aukció, nincs minimál ár, valakinek a végén lesz egy nagyon szép terepasztala.


Mivel ez egy magán aukció 1 hónap garanciát tudok vállalni a termékre, de visszavásárlás nincs!

Kérem, hogy a nyertes a leütést követően 3  napon belül jelentkezzen és átutalással egyenlítse ki a vételárat 8 napon belül.

Mindenkinek további szép napot kívánok! J

Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Személyes átvétel
0 Ft /db
Veresegyház
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Kérem az aukció alatt mindenki kérdezzen minél többet elkerülendő a későbbi vitákat! Licitet nem törlök, 1 forintról indul az aukció, nincs minimál ár, valakinek a végén lesz egy nagyon szép terepasztala. Mivel ez egy magán aukció 1 hónap garanciát tudok vállalni a termékre, de visszavásárlás nincs! Kérem, hogy a nyertes a leütést követően 3 napon belül jelentkezzen és átutalással egyenlítse ki a vételárat 8 napon belül.
Az eladóhoz intézett kérdések
Tisztelt richardhorvath09! Az ábrákon látható szerelvényeket mennyiért adná a terepasztal mellé? Tisztelettel Belaa011
Tisztelt Belaa011! Tehervagonokat kb 3-4ezer Ft-tól tudok biztosítani. Személyvagonok 4-5 ezer Ft-tól elérhetőek állapottól függően. A mozdonyoknál már elég nagy a szórás. Itt a legolcsóbb 17e Ft, de jellemzően 25-30e között vannak. Természetesen fogok tudni ajánlani különböző típusokat, hogy semmiképpen se maradjanak gördülő állomány nélkül.
Tisztelt richardhorvath09! Nagyon szépek a fotók, de a fiam kérdezte, hogy nem lehetne-e kérni valami videót is, amin látszik az egész terepasztal és nem csak részletek? Köszönöm!
Tisztelt dorka0811! Köszönöm kérdését! Lefilmeztem az asztalt, remélem így már sokkal jobban látszik minden. Íme a linkek: https://www.youtube.com/watch?v=Hr41tY4icmo&t=2s https://www.youtube.com/watch?v=tbbV2Swk42s https://www.youtube.com/watch?v=EDwPuvKcNXs A Forma 1-es hirdetőtáblák megvilágítása villog a felvételen, ez a mobiltelefon kamerája miatt van így, amikor szabad szemmel nézzük, akkor nem látszik.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK