Gyűjtemény/Játékok, figurák normal_seller 0
Élettelen légy test újratöltve
Élettelen légy test újratöltve

Élettelen légy test újratöltve

Látogatók: 0
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt licittel.
Sikeres licit: 9 999 900 000 Ft
Élettelen légy test újratöltve

Élettelen légy test újratöltve

ratosz (3) 100%

Az eladó még nem rendelkezik
elegendő részletes értékeléssel.

Regisztráció időpontja: 2013.02.03.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%

bid
Mennyiség
1 db
Állapot
Használt
Az áru helye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Ónod
Aukció befejezve
2013.06.01. 17:43:34 - Frissíts!
Aukció kezdete
2013.05.11. 17:43:34
Vevő
gunsnr (65)
Garancia
Nincs
Számlaadás
Nincs
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
1752332117

Megosztás

Élettelen légy test újratöltve

Kedves Emberek! Sajnos lejárttá tettem az előző hírdetésem (mivel nagyon a szívemhez nőtt), de itt újraindítottam ismételten! Akiknek nem tudtam válaszolni azt kérem, hogy ide írjon a tetemmel kapcsolatban.

Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Személyes átvétel
Ingyenes
Elsőbbségi ajánlott levél előre utalással
495 Ft /db
Az eladóhoz intézett kérdések
Tisztelt ratosz! Mély megrendüléssel konstatáltam, hogy az előző aukció elbukott, pedig drukkoltam, hogy elmenjen 100e forintig! Most, hogy a légy apoteózisa megtörtént és csaknem országos hírnévre tett szert, felmerül a kérdés, hogy hogyan viszonyul ehhez a Vatera és ön valóban hajlandó e megválni ettől a jószágtól? :D
Tisztelt Oi8pap! Én is sajnálom, hogy így alakult, azért tettem lejárttá mert nagyon a szívemhez nőtt szerencsétlen, de helyesebbnek látom, ha "gazdit" találok eme relikviának! :)
Tisztelt ratosz! Nos nem hittem volna, hogy 1.1 millió forintig fel megy a licit, de kérdés, hogy ki fog érte valóban fizetni? Továbbá vajon most a Vatera mennyire dörzsöli a kezét a jutalék után? :D
Tisztelt Oi8pap! Hát ha sajnos nem fizetik ki, akkor jutalék sem lesz! :)
Tisztelt ratosz! Ez így van, mivel lassan(pár nap) elérjük magyarország költségvetési hiányának legalább felét érdemes lenne elgondolkozni nem e akarja eme hatalmas összeget karitatív célra fordítani ezesetben az "élettelen légy test" rezervátum létrehozása kitűnő perspektíva lenne! :D
Tisztelt Oi8pap! Teljes mértékben támogatom az öltét! Hivatásom lesz a jövőben a rezervátum létrehozása! :D
Tisztelt ratosz! Koporsó jár hozzá? Szállításban tudsz segíteni? :) Mivel hiányos és régi kiadás, kedvezmény jár hozzá? :D
Tisztelt MADcat-M1! 3 négyzetcentiméteres doboz a "koporsója", ebben tárolom, ezt ajándékba is adom hozzá. Szállítás megoldható bizonyos km-en belül, sajnos mivel ereklye lett belőle, így nem tudok kedvezményt adni.
Tisztelt ratosz! Igazából a teknősömnek lett volna, de mivel látom, majdnem családtag, így nem akarok kegyeletsértést elkövetni! :)
Tisztelt MADcat-M1! Bizony! Sajnos ételnek nem eladó! :)
Kedves ratosz! Viccet félretéve, ez most üde színfolt volt a kicsit komor életemben. Köszönöm, hogy jót nevethettem! :) Humorod tartson ki sokáig! ;)
Tisztelt ratosz! A vatera nem ad bizonyos látogatószám felett valamilyen részesedést a forgalomból? :)) Az előző aukciót annyian látogatták, amennyit én még nem tapasztaltam... Megadtam a kezdő licitet. Remélem, nem licitálnak felül :)
Tisztelt kicsitrash! Sajnos nem tudom, bár annak is örülnék, hogy ha a legyem megfelelő "nyughelyet" kapna tőlük! Az előző hirdetés 51000 forintnál járt, köszönöm a licitet ! :)
Tisztelt ratosz! Ne haragudj, de még mindig izgatottan várom megtaláltad-e a bal szárnya alatt az apró légycsapót formázó tetoválást. A 46 tagú családom izgatottan várja, hogy netalántán nem-e tavaly elveszett családi kedvencünk! Kisebbik nagyobb középső lányom Eufrazina szinte sokkot kapott mikor meglátta!!! Berendezett szobája azóta is érintetlenül várja idehaza! Nagyon fontos! Képes tetszhalottat játszani napokon át, de ne add fel! Esténként meseolvasás, foglalkozás csodát tesz vele! Mesterséges légzést semmiképpen ne próbáld, nem szereti, harap! Várom válaszod!
Tisztelt bakkaalapitvany! Nagyon sajnálom, el kell, hogy keserítsem! NEM találtam tetoválást a szárnya alatt, pedig tüzetesen átvizsgáltam! Nagyon sajnálom Eufrazinát, ha Ő (mármint a légy) lenne a keresett család kedvence, vissza juttattam volna Önöknek ingyen és bérmentve!
Tisztelt ratosz! Nincs tetkó? Tényleg? Az jó hír, mer az a szomszédé lett volna, a miénk a falu egyetlen tetoválatlan legye, így minden bizonnyal ez bizony a mi Pistink. A többi lábát ne keresd, soha sem volt szegénynek, így hoztuk ki a menhelyről még tavalyelőtt! Olyan hálásan nézett ránk két fényló szemével. Kérlek akkor mint család kedvencét ígéretednek megfelelően juttasd el. Érzékeny szegény, nehogy csomagban vagy levélben küld. Természetesen vonattal, első osztály, IC helyjegy! Megyek és elmondom a jó hírt édes Eufrozinámnak!
Tisztelt ratosz! sziaérdeklödnék a légy méreteiröl magasság szélesség szárny fesztáv láb méret ,no persze azért érdekelne mert ajándék lenne a békámnak. meglehetne oldani a diszcsomagolást? és még az érdekelne hogy mibe hunyt el a légy nem-e volt valami fertözö korság rajta ,nehogy utánna zümögjön a béka ,nem tudnám eladni. valami vizsgálatot tudtatok csinálni rajta röngen labor vagy állatorvos látta(ot). posta megoldható (LÉGI)?
Tisztelt ratosz! lassan anyit ér ez a légy mint az államadósság, meg úgy is lesz kifizetve. vagy tévedek?
Tisztelt Jahn197! Mivel jószívű ember vagyok, így úgy gondoltam, hogy felajánlom ezt a legyet az államadósság rendezése céljából, hogy egy kicsit jobban éljenek honfitársaim, mint az elmúlt 10 évben! :D
Tisztelt ratosz! Üdv! Érdeklődöm, hogy mennyiért zárná le az aukciót? Alkalomra kellene ajándékba (ballagásra) ezért lenne fontos a lejárat dátuma. Köszi.
Tisztelt szzh01! Még várnom kell pár napot, hogy meglássam, mennyire kelendő a kegytárgy! Érdemi választ nem tudok adni még ez ügyben.
Tisztelt ratosz! Látom hogy a bal oldalára van dőlve a tetem esetleg a jobb oldala sérült,minden lába megvan?
Tisztelt Jugend08! Azért van a bal oldalára dőlve, mert onnan több lába is hiányzik és így nincs meg a test balansza.
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék , hogy chemotosszal lett e fújva ? vagy GYÁRI állapotában van ? Továbbá érdekelne az évjárata ...
Tisztelt smartz! Sajnos így leletem és a halál pontos okát nem tudtam megállapítani.
Tisztelt ratosz! Van egy eladó tömegpusztító fegyver a termékeim között,ha gondolja egy cserében kiegyezhetünk.
Tisztelt samsanyi! :D Ha az ezüst moly nem jönne össze a cserével, akkor esetleg érdekelhet!
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék, mint állatbarát, hogy a legyecske tényleg élettelen, vagy csak oda van ragasztva? Nem forog fenn állatkínzás esete? Nem fog elzsibbadni a baloldala? Nem lehetne átfordítani a másik oldalára? Esetleg több felvételt készíteni, különböző irányokból, hogy megnyugodjunk? Hogy ÉLETHŰBB legyen? Reménykedjünk!
Tisztelt ratosz! Még valami eszembe jutott. Lehet, hogy csak alszik? Egy sérült, hiányos légy is tud aludni. És mi az, hogy újratöltve? Milyen szerkezettel töltöd újra, és mit töltesz bele? Alulról táplálod? EZT A LEVELEZÉST SZERETNÉNK KÖNYV FORMÁJÁBAN KIADNI. A sok hozzászóló miatt majd felmerülnek szerzői jogi gondok, de majd megoldjuk. De kivárjuk a végét. Lehet, hogy ezzel is lekaszálunk egy irodalmi Nobel-díjat? :) Ennyi poént Rejtő Jenő és Hofi is megirigyelne. Hajrá, mindenki mindent bele!!!
Tisztelt ratosz! Már fáradnak a levelezők, de lehetne frissíteni. Új aukciót indítani: "Az újratöltött élettelen légy test levelezésének kiadási joga". Biztosan több kiadót érdekelné. (Ez ugyan több mint 50 karakter, de lehet rövidebben is fogalmazni: Légy az Élettelen Légy kiadója. Licitlépcső 50000 Ft.) A Vaterát is bevennénk az üzletbe. Úgy kapkodnák a könyvet mint a legyet!! A címe lehetne: Az Élettelen Légy esete a Vaterával.
Tisztelt trisafagy! :) A tetemet így leltem, tettem-vettem a szobámban, amikor is hirtelen megakadt a szemem eme testen. Megsajnáltam, nem akartam, hogy az enyészeté légyen. Azért újratöltve, mert újraindítottam a licitet, mivel először rábeszéltek, hogy tartsam meg. Bizton állíthatóm, hogy nem alszik, hanem halott. Ezt onnan tudom, hogy áthívtam a 82 éves helyi piócás embert és bizonyosan állította, hogy kimúlt. A könyv, esetleg a légy történetének megjelenítésében látok lehetőséget! :)
Tisztelt ratosz! ORSZÁGUNKAT EGY LÉGYÉRT!!! Világbajnok ötlet, lehet, hogy a licit végére rendeződik országunk gazdasági helyzete. Kihúz minket a mocsárból A LÉGY, lehet majd tejbe-vajba fürödni. De !!!! Guinness-rekordot talán el lehet érni. Hajrá magyarok :))))))))))))))))))) (meg kellene kérdezni a Vaterától hány karakteres számtól nem omlik még össze a rendszer)
Tisztelt trisafagy! hahaha.....Hát kíváncsi leszek hogy alakulnak a dolgok, még másfél napja indítottam újra a licitet! :) Mi lesz mondjuk két hét múlva! :)
Tisztelt ratosz! Úgy 100 milliárdnál beírhatná, hogy "Licittörlést nem fogadok el."
Tisztelt ratosz! Csak meg akartam köszönni ezt a szép estét! Mindenem fáj, minimum 8 kiló súlyfelesleg távozott rólam röpke fél óra alatt, míg mindent elolvastam, és szanaszétösszevisza röhögtem magam... Köszi!
Tisztelt beedee01! Én is így érzek! :)
Tisztelt ratosz! Szeretnék Érdeklődnék ez most köpő vagy dongó szaró légy? és hogy csere érdekelné-e egy hasonló állapotban lévő kecske darázsra éppen a minap szedtem ki egy keresztes pók hálójából minden tartozéka megvan kivéve a jobb első lába mert azt a keresztespók lerágta vagy esetleg tudok még érte ajánlani egy nagyon jó állapotban lévő Iromba kotlót 22-db házi tojással a kotlónak csak annyi hibája van hogy hemzseg benne a tetű de ez egy kis Matadorral orvosolható. A kecskedarázst buborékos borítékban tudnám postázni de ha a kotló érdekli azt meg GLS-futárszolgálattal.
Tisztelt cybersniper! haha :D amint észhez térek és a nevetőgörcs után vissza mászok a székemre, megpróbálok Önnek kielégítő választ összefoglalni eme nagyon komplex kérdésben! :)
Tisztelt ratosz! Engem alkatrésznek érdekelne, nekem is van egy de nekem a teste roncsolódott de viszont a lábai tökéletesek így a kettőből lehet, hogy tudnék egyet csinálni, ha stimmelnének az illesztési pontok.
Tisztelt Norbika093! Ha ez Europai Légytan Szövetség általi is hitelesített lábakról van szó, akkor érdekelhet a dolog!
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék,hogy lehetséges e a potroh illetve bal szárny megvásárlása? Vagy csak egyben eladó?
Tisztelt etelegrof! Sajnos csak egyben eladó, mert nagyon precíz és időigényes lenne a beavatkozás.
Tisztelt ratosz! Üdv Mindenkinek és Neked is Ratosz!! Bocs de irnom kellett!! Nem aberrált egy kicsit ez a dolog??? vagy csak Nekem újdonság!!!! Ki a ... vesz döglött legyet??? Ez gondolom vicc akar lenni!!!!????
Tisztelt Lukac52! Természetesen igen. Örülök, hogy sikerült sokunk napját feldobni ezzel a dologgal. :))
Tisztelt ratosz! 1. Provokáció. Már a saját underground oldaladol is unatkozol, kell az adrenail vagy más. 2. Már kezd unalmas lenni, egy rókáról korlátozott bőrt lehet lehúzni. 3. Esetleg a vaterát támadjátok, de ez már a ti dolgotok. +1 Az is lehet hogy sima adathalászat folyik.:)))
Tisztelt galaxisok! Először nem akartam eladni, mivel az ország leghíresebb legye lett és ez nagy dolog, de rájöttem, hogy más is nagyon örülne, ha ilyen híresség lenne a tulajdonában! :)
Tisztelt ratosz! érdeklődnék hogy esetleg szárnyas hangyákra nem cserélhető-e el?? 2 db kitűnő állapotban!! Képet tudok küldeni!
Tisztelt ratosz! Még az érdekelne hogy garanciális?? És ha igen, garanciapapírok megvannak?
Tisztelt norbi033! Sajnos garancia nincs már rá! Ha lett volna én magam is megjavítattam volna, sajnos a csere nem hozott lázba. :)
Tisztelt ratosz! Pár kérdezőhöz, néhány szóban! 1; Ne legyetek besktulyázva! ( lehet, hogy pontos j ? :)) 2; Egyik piactér se tilt meg hasonló termékeket árusítani, vagyis szinte minden ( nem tiltott, vagy engedélyhez kötött dolog! ) árusítható, ami eladható! Apám mondta anno: "Amíg szar lesz, légy is lesz!" Ez így van a gyűjtőszenvedéllyel is! 3; az eladás-vétel nem minden esetben az anyagi javak megszerzéséről szól! ( tudom, ez nem mindenki számára érthető és természetes! ) Van néhány "energetikus", akik szeretik felrázni az ellaposodott, egyirányú gondolkodókat és jelezni feléjük, hogy " VAN MÁS ÚT IS!" 4; Máig tartó barátságokat, kapcsolatokat köszönhetek ennek az aukciós oldalnak, pár forintos eladásoknak köszönhetően is! 5; Akik nem szeretik a poénos leírásokat, termékismertetőket, valószínűleg nem olvastak Lúdas Matyit, Mátyás Király meséket, Hahota-t, s egyéb vidámságra gerjesztő propagandát, irodalmat! Pedig a jelek szerint sajnos itt tarunk! Üdvözlettel:
Tisztelt rhinolophus! Köszönöm az észrevételedet, egyet értem veled! :)
Tisztelt ratosz! Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg benzinmotoros faliórára cserélhető-e?
Tisztelt Redai81! Esetleg benzinmotoros luxusautóra igen! :)
Tisztelt ratosz! Esetleg ha még egy eladó példány lenne, és mindkettőre megnyerném a licitálást, akkor én lehetnék az új Legyek ura? Egyébként nem értem, a termék miért használt? Esetleg próbálták már beragasztani Lutra-albumba és ezért ragasztós a testecskéje? Ha nem, akkor akár új is lehet a termék? Vagy csak a megszületése pillanatában számít újnak, utána pár napig újszerű? Ez a termék viszont egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű!
Tisztelt hanola! Csak ez az egy van, olyan mint a hegylakó.....csak egy maradhat. Eredeti és utánozhatatlan a termék, ha megveszi, akkor bizony Ön büszkélkedhet, hogy Magyarország leghíresebb legye az Öné! :)
Tisztelt ratosz! Volt-e alkalma megfigyelni, miként szállt fel a plafonra? Előre szaltózva,vagy oldalra csavarodva ért plafont a lába? Lényeges, mert ebből lehet megállapítani, hogy földönkívüli-e, vagy pedig ezen planétáról származik. Több éves kutatásaim alapján a legyek 16,22%-a nem földi eredetű! Nanu-nanu.
Tisztelt Budapest157! Sajnos ilyen állapotban találtam, nem tudok róla semmit, de ha esetleg betudná azonosítani, hogy mely planétáról származik, úgy értéknövekedést érhetnék el, melyből részesedét tudnék Önnek biztosítani :)
Tisztelt ratosz! Miután látom, hogy az aukción felkínált "termék" már nem garanciális, sérvkötőmet szorosabbra húzva nagy feladatra vállalkozom. Kézrátétellel energiát küldök eme, lehet hogy földönkívüli légynek. Kérek mindenkit, figyelje a jól látható jobb hátsó lábat. Amennyiben a legkisebb mértékben is megmozdul, komoly mértékben emelkedhet a leütési ár, én pedig mellékállást vállalnék. ÜDV,
Tisztelt radiopeter! Nagyon szépen köszönöm a gyors beavatkozást, amennyiben hitelt érdemlően bebizonyosodik a felvetése és ezt jelzik számomra, úgy mellékállást tudnék biztosítani Önnek eme ügyben! :)
Tisztelt ratosz! Jót nevettünk ezen a hirdetésen! :DDD Először nem akartam a szememnek hinni! Jó 5let egy kis humort belevinni, GRATULA!!! Akinek meg nem tetszik, ne olvassa! Igen, beteg kissé, szokatlan, bizarr. A magyarok "tisztelet a kivételnek" nem szeretik, ami nem átlagos, nem hétköznapi. Miközben írok, van itt mellettem a falon egy szúnyog. Talán meghirdetem! :D És ez még él!!! Talán többet is érne! De nem akarom elvenni a kenyerét, és utánozni! Egyébként a Vaterán keresztül ténylegesen lehet barátságokat kötni. Szép estét! :)
Tisztelt Eddas66! Köszönöm és tényleg örülök, hogy ennyien tudunk rajta nevetni, tényleg örülök nektek/önöknek! :)
Tisztelt ratosz! Elnézést! Élő nincsen? Mert az ide tudna repülni- és nem lenne Vatera futár költség? Üdv!
Tisztelt cicupipu! Sajnos nincs, de ha nagyon licit érkezik, akkor állom a postaköltséget! :)
Tisztelt ratosz! Örömmel látom, hogy újra az aukció tárgyát képezi a - már az én szívemhez is hozzánőtt - háziállat. Villámáron esetleg elvihetném?
Tisztelt barbareza! Sajnos nem tudom, hogy mennyit is ér valójában eme kuriózum, még várok pár napot és utána esetleg visszatérhetünk eme felvetésre. :)
A kérdésem az lenne hogy van egy birodalmi lépegetőnk feleslegben,az Aargau bolygón használt de sérült, a lázadók meglőtték az eggyik lábán,de még megy-lépeget,kábé 15 méter magas 70 tonna és 20 méter hosszú ,jár hozzá 2 db SFS-X5 nehéz lézer ágyú illetve ajándékba adok még hozzá 1 db SFS-X3 sugár ágyút,illetve ha Dart Vader nagyúr megengedi, adok még hozzá egy szerelő Droidot is ,nos nagylelkű az ajánlatom elfogadja eme csodálatos légy tetemért cserébe?A birodalomnak tervei vannak a légy hullájával nagy hasznunkra válhat a lázadók elleni harcban!!!
Valami miatt elkezdtem fuldokollni aztán észre vettem hogy elírtam a nagyúr nevét DARTH VADER,ezúton elnézést kérek ('remélem nem fogok tovább fuldokolni") Tisztelettel: Baltazar a Birodalmi erők fogadott hulladék kereskedője.
Tisztelt slipknotocsk! hahahaha :DD Érdekelne a dolog! Esetleg eltudna lépekedni vele, hogy személyesen is megtekintsem? :)
Tisztelt ratosz!Szerintem ez átverés!...most mintha megmozdult volna...
Tisztelt katicerak! Kikérem magamnak. A helyi piócás ember is megmondta, hogy ki van meredve! :)
Tisztelt ratosz! Nehogy eljusson a 600.000 Ft.-ig, mert azonnal megadóztatják!!! :D
Tisztelt NO3R44! Hát ha ott tartanánk, akkor szívesen befizetném utána az adót! :)
Tisztelt ratosz! Felhívom figyelmét, hogy a termék kategória besorolása szerintem nem megfelelő. Mivel relíkviáról van szó, javaslom az ANTIK, RÉGISÉG --> KEGYTÁRGY besorolást. (Így valóban az összes érdeklődő megtalálná eme nemes terméket...)
Tisztelt fortamin! Köszönöm szépen a felhívást! Változtatni fogok rajta és a helyes besorolásba helyezem :)
Tisztelt ratosz! Végre, végre, végre... örülök a humorának, örülök ennek az üde színfoltnak, örülök, ha valaki veszi a lapot s beszáll ebbe a játékba. Fejet hajt Ön előtt egy író, akinek felhasználó neve:
Tisztelt legyfogo! Köszönöm....És én is köszönöm Önöknek/Nektek :)
Tisztelt ratosz! Hirdetője hirdetője: "Több helyen is említettem, hogy ez az egy és eredeti példányom van. Ő maga a LÉGY, valódi kegytárgy." trüllala, trüllala, trülla, trülla, trüllala... stb., stb., stb. trüllala,
Charles Baudelaire: Egy dög Meséld el, lelkem, a szép nyárhajnali látványt, melybe ma szemünk ütközött: Az ösvényforduló kavicsos homokágyán váratlan egy iszonyú dög nyitotta, lábit cédán magasba lökve, míg izzadt méreg járta át, elénk, gúnyosan és semmivel sem törődve, kipárolgással telt hasát. A nap sugarai tán azért tündököltek úgy e sülő szemét fölött, hogy atomjaiban adják vissza a Földnek azt, amit az egybekötött. S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra nézett alá az ég szeme; a bűz ereje az egész rétet bejárta, azt hitted, elájulsz bele. A mocskos has körül legyek dongtak, s belőle folyadékként és vastagon, fekete légiók, pondrók jöttek, s nyüzsögve másztak az élő rongyokon. S mindez áradt, apadt, mint a hullám, s repesve s gyöngyözve néha felszökellt; a test bizonytalan dagadva-lélegezve sokszorozott életre kelt. S e világ muzsikált, halkan zizegve, lágyan, mint futó szél a tó vizén...
Tisztelt legyfogo! Köszönöm, hogy bemutatta e remek művet. Eddig ismeretlen volt ez költemény nekem.
Tisztelt ratosz! Na itt már sajnos elfogyott a pénzem, pedig nagyon reménykedtem, hogy 9 milláért magaménak tudhatom ezt a legyecskét! Sajnos túllépték az légy-álomhatárt... Üdv. meg minden:
Tisztelt ratosz! Megveszem ,hazahozatom és kinő belőle Jeff Goldblum
Tisztelt AngusY! Nem esélytelen! :D
Tisztelt ratosz!Emberek, lesz ez olcsóbban is! Ez egy reklámfotó! Ha megfordítanánk a túloldalán ott van " Made In China"...
Tisztelt gowest! Ez természet által gyártott egyedi darab. Mi is bizonyíthatná jobban, hogy az utolsó szava a huzentróger volt?!
Tisztelt ratosz! :-)
Tisztelt ratosz!Könyörgök vedd már le! Az asszony beadta a válópert! Az ügyvédi kamara 2013/légy 01 számon iktatta az új válookot, a Jeremiás függőséget! könyörgök!!! :-)
Tisztelt gowest! Ön vagy a kedves felesége lett a függőség áldozata? :)
Tisztelt ratosz!Hát én, természetesen :-)
Tisztelt ratosz!" De mondjuk úgy, hogy sajnos sem tájékoztatás, sem érdemi választ nem kaptam tőlük...Azért ez egy kicsit szomorú! - ratosz" Igazad van! És azóta sem?
Tisztelt gowest! Sajnos azóta sem kaptam választ!
Tisztelt ratosz!Hm! :-( Nem tudom, milyen kategóriába tudék feltenni nekik egy kis (kb 1/2 kg) gondolkodásmódot....? És sokadjára is, köszönjük!
Tisztelt gowest! Én köszönöm Önöknek/Nektek, hogy részesei voltak ennek a dolognak, nekem is nagyon sok vidám percet okoztak a kommentelők. Tényleg köszönöm mindenkinek! :)
Tisztelt gowest! Köszönöm nektek! KAPTAM VÁLASZT! :)
Tisztelt ratosz!Az aukció utóéletéről kérdezném; minden rendben van? Remélem igen! Üdv.
Tisztelt ratosz!Véletlen, de tényleg, megint idetévedtem. Látom hogy semmi hozzászólás, pedig ennyi idő múltán, csak kellene lennie valaminek... Szegényről eszembe jutott egy vicc; Mi villan át utoljára a légy agyán, ha autóval frontálisan karambolozik??? A segge.....
Tisztelt ratosz! hogyan végezte be??Volt neve??a vevőnek kell a temetésről gondoskodnia vagy szakszerűen van tartósítva??
Tisztelt addideolcsobban! Halálának pontos oka ismeretlen,csak a nevét tudom . A becsületes neve Jeremiás volt.:) Van neki egy kis doboza, abban nyugszik.
Tisztelt ratosz! Távol álljon tőlem a fenyegetőzésnek még a látszata is, de tudnia kell, hogy sikeres tranzakció esetén ügyvédeim fel fogják keresni Önt, mivel mint egyedüli törvényes örököst, a férjem teteméért befolyt összeg engem illet. Tehát a tetemre, vagy annak licit útján megajánlott legmagasabb összegére igényt tartok. Üdv: Légyné
Tisztelt bcsilli! hahaha :D Az ügyvédem felkeresi Önt a részletek megbeszélése végett! :)
Tisztelt ratosz! Gyors válaszát köszönöm, a tárgyalás Önnel egy élmény volt! Maradok tisztelettel :)
Tisztelt ratosz! Majd írd meg, hogy hogy tudtál a nyertesről legombolni 10 milliárdot, ahogy itt 'egyesek' nagy jóindulatúan tanácsolják. Mert ha valaki a légyre licitált, nem azért tette, mert van 10 Mrd-ja, hanem mert van humorérzéke, ami itt azoknak az okostojásoknak még mutatóba sincs, akik a peres útra buzdítanak Téged. A Jóisten tartson meg ilyen jókedvű, vicces embernek, amilyen vagy! A jogos örökségemről ezennel lemondok a javadra. Üdvözlettel: Légyné (újra töltve)
Tisztelt ratosz!
Tisztelt ratosz! Ennyit nem nevettem még soha.Köszönöm:)
Tisztelt csehi47! Én köszönöm nektek! :)
Tisztelt ratosz! Van nekem is egy hasonló legyem,csak annak hiányzik a ball 2-es lába. Érdeklődnék hogy esetleg külön megvehető nálad?
Tisztelt vitike90! Sajnos nem! Így eredeti, ebben az állapotban! :) Csak egyben eladó.
Tisztelt ratosz! Védesd le az ötletet, jobb, mint bármelyik kabaré :-DDDDD köszi:-DDDD
Tisztelt bimmbambi! Köszönöm nektek :)
Tisztelt ratosz!Érdeklődnék,hogy mennyire használt?Köszi:
Tisztelt lukiteri! Sérült a bal oldali futómű, alváz és üregvédelem is szükséges, ideiglenesen forgalomból kivonva! :)
Tisztelt ratosz! A licit zárása előtt szeretném tisztázni, hogy valóban házi (értsd: saját tulajdonú, nevelésű, dokumentumokkal igazolt) légyről van szó? Ugyanis a vadon élő állatok az állam tulajdonában vannak, holtuk után is. Így a reménybeli nyertes az orgazdaság undorító bűnébe eshet... Üdv:
Tisztelt laci963! Saját szobámban találtam, így házi légynek van minősítve, de dokumentációt nem tudok hozzá bemutatni.
Tisztelt ratosz!Részvétem az elhunyt családjának!!Bátortalanul érdeklődöm,hogy ha kilátásba helyezek egy krematóriumi temetést/van ismerős!!/majd egy nyilvános temetést/a pap is ismerős!!/akkor érdekel-e a segítségem??Nem ez a szakmám ugyan,de hát az úttörő ugye ahol tud,ott segít!!!További szomorú napot!!
Tisztelt Folti56! Köszönöm, nagyon hálás vagyok a segítségért. Esetleg egy bélelt aranyozott, egyedileg rászabva, kézzel készült koporsó vásárlásában tudna segíteni, már azt is nagyon megköszönném!
Tisztelt ratosz!Eddig nem volt ilyen felkérés....utánanézek és vissza fogok "szólni"mert ez kiemelt fontosságú ügy részemre!!Amúgy kellemes viharnapot kívánok!!
Tisztelt Folti56! Köszönöm! :)
Tisztelt vitike90! Ne haragudjon már, de a legutóbbi kérdése (a bal 2-es láb meghirdetése külön aukció keretében) már tényleg felháborító! Magának hogy esne az hogy mondjuk épp licitál egy vadonatúj Ferarri tip. szgk-ra és közben észre sem veszi, hogy az egyik futómű közben elkelt külön és csak amikor hozza a Vatera futár a cuccot, akkor kiált föl: Jajj! Ennek nincs ki a 4 kereke!
Tisztelt ratosz!Érdekes hogy ide csak a szarrágó mennyit engedsz a feléből vásrlók egy értelmetlen hülye döglött légyre Licitálnak 6000 ft ot de amikor értelmes talán használható dolgot teszel fel akkor meg nem NA ilyen elmebeteg állatokra küldeném a Nav-ot!!!
Tisztelt enjoying! Tegnap délután alig négy óra alatt volt 51.000 forint a licit!!!!! Amit töröltem, pont azért, hogy Önnek ne fájjon annyira a dolog! :) Köszönöm a kritikát
Tisztelt ratosz! Akkor minek rakod fel??
Tisztelt enjoying! Nem azért, hogy meggazdagodjak belőle! Nem is ez volt a cél. Anno még egyszerű poénként raktam fel, de nagyon nagy figyelmet kapott a légy és örülök neki. Hogyha már csak egy ember is nevet a dolgon, már megérte!
Tisztelt ratosz!Mindegy.. azért köszönöm a választ!
Tisztelt ratosz! A JUTALÉKOT HOGY FOGOD BEFIZETNI????TUDOD EGYÁLTALÁN TÖRÖLNI A HIRDETÉST?? LIMIT VAN A TÖRLÉSBEN IS!!!!! ÉN A HELYEDBE ÁTOLVASNÁM A SZABÁLYZATOT!!!
Tisztelt enjoying! Csak akkor kell jutalékot fizetni, ha én és a vevő is vissza igazolja, hogy a vásárlás létrejött!
Tisztelt enjoying! Egyébként licitet is lehet törölni!
Tisztelt ratosz! Vállal-e garanciát lebomlás ellen? Csak a klónozás miatt kérdezem...
Tisztelt Pferi78! Sajnos garanciát nem tudok vállalni rá! :)
Tisztelt ratosz! Köszönöm és légy hű magadhoz!
Tisztelt Pferi78! Mindenféleképpen megpróbálok :)
Tisztelt ratosz! Annyira kelendővé vált a termék, hogy már smaragdzöld formában próbálják koppintani.... Ne feledkezz meg a szerzői jogdíjakról! A feleségem egy X újságba pedig cikket ír az esetről....
Tisztelt txphoenix! Igen észrevettem a konkurenciát! Köszönöm a tájékoztatást és adja át üdvözletem a kedves feleségének is!
Tisztelt ratosz! A témához kapcsolódván szeretném megjegyezni, hogy hogy feleségem "Döglött legyet árusít az ónódi ratosz" című cikke megjelent, ezáltal a licit lejárta után is örök lesz Jeremiás emléke.... Aki keresi kiguglizza...
Tisztelt txphoenix! Köszönöm szépen! Valóban megtaláltam a cikket, nagyon szépen köszönöm Önnek és a feleségének is! :))) Tényleg megtisztelő!
Tisztelt ratosz! Szeretném megtudni a termék lábainak és a szárnyának hosszát (több légy is van a gyűjteményemben, nem szeretnék ennyi pénzért ugyanakkorát venni mint amekkora már van). Apró pollenszemcséket látok a középső lábon, ezeket el tudná távolítani biztonságosan, úgy, hogy a láb ne sérüljön? Köszönettel:
Tisztelt gyongyp! Az Europai Légytan Szövetség által meghatározott "normál" méretű a legyem. Sajnos tény, hogy egy dara b légylábon több, mint 5 milliárd baktérium található. Először ezeket kell eltávolítani, a pollen már kisebb gond! :)
Tisztelt ratosz!szia!! jeremiást mikor láthatjuk a tv-ben?? nagyobb szárt lehetne belöle csinálni mint kristoferből!! xdxdxd lesz vmikor emlék koncert esetleg az elhunyt tiszteletére?? hisz minden nagy szárnak szokott lenni!! üdv:butcer
Tisztelt butcer702! Jelenleg gondolkodok, hogy szerződést kössek egy játék gyárral is, hogy Jeremáist plüss állatként el kezdjük gyártani, hogy a család legkisebb tagjai is boldogak legyenek, valamennyire ők is magukénak érezhessék a legyet. Lehet, hogy a Fók*sz felkeres ez ügyben! :)
Tisztelt ratosz!vmi ilyesmire govdoltam ezért dobtam fel az ötletet:):):)))
Tisztelt butcer702! :))))
Tisztelt ratosz! Tényleg kifizetik érte a licites összeget? vagy csak poén:D
Tisztelt zkerek! Mivel nagyon szerethető, és mivel Magyarország legnépszerűbb celebje lett Jeremiás, vagyis a legyem, lehet hogy valóban megveszik! :)
Tisztelt ratosz! Van 10.000 darab ebből. Felárasan megveszem.
Tisztelt etiopg! Több helyen is említettem, hogy ez az egy és eredeti példányom van. Ő maga a LÉGY, valódi kegytárgy.
Tisztelt ratosz! Mivel van töltve?
Tisztelt 1kwff9! Ecetes uborkalével a jobb tartósítás érdekében! :)
Tisztelt ratosz! Elnézést a kérdésért, de Önök normálisak? ez egy döglöt légy?
Tisztelt kalocsamario! Igen döglött! Megmondta a piócás ember is! :)
Tisztelt ratosz! Több képet nem tudnál feltenni esetleg? Kiváncsi lennék a többi részére is! Köszönöm
Tisztelt Tibsz7! Most tárgyalok egy fotós barátommal, aki portfolio elkészítését vállalná a légyről!
Tisztelt ratosz! Ez remélem nagy értékben nem növeli meg a vételárat! Így is kemény tízezreket kell kifizetni érte
Tisztelt Tibsz7! A fotózás ingyenes lesz számára, esetleg újabb potenciális tulaj jelöltek még emelhetik a licit mértékét! :)
Tisztelt ratosz! łkutyarágta garantáltan lábgombás kinai tornacipőt kinálok teljesen ingyen ujraélesztési szempontból.a termék borzalmas dögszagot áraszt grátisz hátha sikerül a dolog üdvözlettel mitra70
Tisztelt mitra70! hahahahah :D Köszönöm, kérem vegye fel velem a kapcsolatot és elküldöm pontos címemet Önnek!
Tisztelt ratosz! Ez az a légy amelyik még látta Lenint élve?
Tisztelt jozefzoltan! Nem....Sajnos még az Avatar-t sem láthatta!
Tisztelt ratosz! Kár, így sajnos nem ér annyit nekem. üdv:
Tisztelt ratosz! bontva is eladó vagy csak egyben ,mert engem a szárnyak érdekelnének.
Tisztelt zolt72! Csak egyben eladó, így őrizve meg egyediségét!
Tisztelt ratosz! A korábban említett videót szívesen rendelkezésre bocsátom, ami a légy értékét növeli. Ezért csak némi jogdíjat kérek, esetleg egy lábízet a LÉGY megmaradt lábaiból :D
Tisztelt Andikee! Köszönöm, de csak abban az esetben tudok részesedést fizetni, ha új gazdit talál a legyem! :)
Tisztelt ratosz! Elfelejtettem megemlíteni, hogy tudok segíteni a légy lábainak protetizálásában. Vannak összeköttetéseim. :)
Tisztelt ratosz! Itt a videó :D http://www.youtube.com/watch?v=CftrqZi35uc
Tisztelt Andikee! Jézus Úristen! Még nézni is szörnyű volt. Ez valóban Jeromos volt? :O Így vesztette el a lábait?
Tisztelt ratosz! Minden jel arra utal, hogy ez Jeromos. A hiányzó lábaknak ez az oka. azt hiszem Jeromost szenté kéne avatni. Szent Jeromos LÉGYen az ő neve.
Tisztelt Andikee! hahahaha! :D Tényleg meg kellene szentelni már szerencsétlent! :) Megérdemelné
Tisztelt ratosz! gondold el egy megszentelt légy milyen értéket képvisel. Lehet eljuthat a Vatikánba is! Ekkora mázlista Legyet!
Tisztelt Andikee! Szerinted ha elküldöm I. Ferenc pápának megszentelné? :)
Tisztelt ratosz! Máris intézkedem. légyen e légy szent legyünk!
Tisztelt Andikee! Rendben van! :) Igazi Hungarikum lesz!
Bejegyezték a pápai szenté avatottak nagy könyvébe. És ezzel egy időben II. Erzsébet királynő lovaggá is ütötte. (nem ez a halál oka). Örömmel jelentem be Megboldogult Szent Szőr Jeromost! :-D
Azt a meredt egeret! vagyis legyet! Már azt hittem eltűnt Szent Szőr Jeremiás! De hála megvan, csak az okoskodó telefonom nem találta :s Annyira megnyugodtam. Evett ma már a kis kedvencünk? Nagyon le van kettyenve szegény. Vizet nem adtál neki ugye ?? Az nem tesz jót neki!!
Tisztelt Andikee! Neeemmmm.....Hermetikusa el van zárva minden féle külső behatástól! :)
Tisztelt ratosz! Azt kívánom, hogy boldog LÉGY!
Tisztelt Egom! Köszönöm! :D
Tisztelt ratosz! Csak így tovább!!! Nem gondolkozott még azon, ha a külföldiek is beszállnak,akkor kifizeti belőle a Magyar Államadósságot??? Vagy ha nem jön össze, ne adj Isten, elad még egy pár ilyen terméket, s örökre beírja magát a Magyarság történelmébe? Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Üdvözlettel: Tamás UI: Mikor kerül be a száz leggazdagabb magyar közé???
Tisztelt Egom! Pont az állam adósságot szeretném kiváltani a légy eladásával! :) Jelenleg nem tudom, hogy a 100 leggazdagabb magyar között hanyadik vagyok, esetleg beférek-e már az elitbe! :D
Tisztelt ratosz! Én benne vagyok, de megelőzött... Cest la vie... Bankár vagyok, de szívesen leszek a vagyonkezelő, s hárítom az IMF-et...
Tisztelt Egom! Megbeszéltük. Köszönöm! :D
Tisztelt ratosz! Ez a potom tíz milliárd Ft nem tétel. Én sem licitálhatok már... Első javaslatom, folytassuk Euróban, s akkor még a vatera sem tilt le. Adjunk egy közép árfolyamot, javaslatom 1 Euró = 295 Ft. Na mostantól hajrá!!! S szólok a svájciaknak is...
Tisztelt ratosz! Ha velünk az MNB, ki ellenünk? Most hívott Soros Gyuri bácsi is...
Tisztelt Egom! Kiváló felvetés és köszönöm az intézkedéseit is! :)
Tisztelt ratosz! Szívesen. Buffetet elhajtottam, mégis csak a hazafias érzések...Pedig már repülőn ült Budapest felé... Vissza fordíttattam a gépét. Most jön Katar...
Tisztelt ratosz!Esetleg csere egy Maszat kutyámból kiszedett széttiport kullancsra?
Tisztelt suki28! Köszönöm, de agresszív természete miatt a kullancsot nem szívesen választanám! :)
Tisztelt ratosz!Ez már nagyon szelíd!!!! De ha nem, hát nem.
Kedves LÉGY tulajdonos! Szobatársammal szeretném villámáron megvásárolni ezt a jámbor állatot a koliszobánkba. A házirendben nem találkoztam olyan bejegyzést, miszerint megfogyatkozott lábú, összeaszalódott, döglött legyet nem lehet szabadon tartani a kollégiumi szobákban, így 80.000 Ft-ot hajlandóak vagyunk felajánlani érte. Üdvözlettel ASDA 2/6-os szoba lakói!
Tisztelt tunderretikul! Valóban helyt álló az a megállapítás, miszerint a házirend nem tiltja a döglött legyek tartását, ilyen a magyar jogszabályban nem található, mivel házi kedvencként tartható. Kérem licitáljanak, mivel így lesz hivatalos a dolog! :)
Tisztelt ratosz! Érdekelne a hatástalanítás módja. Felhúzható, elcsettinthető? Törzskönyv nem jár hozzá? :D
Tisztelt kockasfulunyul! Sajnos hivatalos papírok még nincsenek róla, de ügyintézés alatt állnak. Jelenleg műküdésképtelen állapotban van! :)
Tisztelt ratosz! üdv mindenkinek. 24 óra sem telt el és több mint 12000 látogató. NUMBER ONE :))
Tisztelt kekmokus! Ez már második indításom, tegnap az elsőt leütöttem, majd rábeszéltek, hogy akkora érték, hogy ne adjam el, ott délután 15-ig 60.000 ezer látogatóm volt, és 25.000 like-om! :)
Tisztelt ratosz! HÁT AKKOR AZ A MINIMUM HOGY A VATERA KÜLD EGY ÜVEG PEZSGŐT NEKED :)))
Tisztelt kekmokus! Én annak is örülnék, ha méltó nyughelyet küldenének a szerencsétlen Jeremiás legyemnek, de jó béleltet ám, meg aranyszegélyeset! :)
Tisztelt ratosz! kíváncsi leszek mennyi lesz a vége ft-ba??lehet azt az összeget már nem bírja el a vatera:)) 1 milliárd? :))
Tisztelt kekmokus! Passz! :))
Tisztelt ratosz! Csak egyben eladó? Mi nagyon szegények vagyunk (egy egész légyre biztosan soha nem lesz pénzünk), de nagyon szeretnénk egy darabkát...
Tisztelt ratosz! De ne a csontos részéből, gyereknek lesz!
Tisztelt Hupci02! :D haha....Nem tervezem, hogy darabjaiban adjam el, esetleg, ha ekkora az igény rá, akkor szerződő partnerként felkereshetek egy bankot, hogy havi törlesztő részletekben is megvásárolható legyen!:)
Tisztelt ratosz! Esetleg ha egy hentest keresne fel...
Tisztelt Hupci02! Sajnos törvény írja elő, hogy csak és kizárólag a hivatalos Europai Légytani Szövetség végezheti el a beavatkozásokat! :)
Tisztelt ratosz! LÉPJÜNK KI!
Tisztelt ratosz! CSEre opel felnire erdekelne nagyon szép állapod ban van kicsitvan csak megütve oz markalyu nagyonjo vagy ipone 4 es mobil leiras a telorol duál szim duál kamera 12 mp vifi blutut csipiesz navigésün android proceszor 1.6 memoria usb tőltő doboz
Tisztelt ratosz!Üdvözlök minden kedves viccelő vásárlót!Hihetetlen mennyi hozzászólás érkezet egy légyre!Örömmel tölt el,hogy ebben a nehéz gazdaságihelyzetben is vannak vidám emberek!A barátaim körében Kabos 2 vagyok,de csak ha iszom!!Igaz már több mint 10 éve nem iszom gondolhatjátok milyen mogorva lettem szerencsémre már hogy "nem iszom".Egyébként jó olvasni ezt a sok ökörséget gratula a légy gazdájának.
Tisztelt zsikla010! Köszönöm, én is így gondolom....Innen is lehet csemegézni (ezt tegnap lezártam, eszmei értéke miatt, de újraindítottam a licitet): http://allateledel.vatera.hu/haszonallatok/elettelen_legy_test_1748616365.html
Tisztelt ratosz!Köszönjük a vidám perceket a barátaim családom nevében is!Egyébként a hiányzó futóműveit nálam megrendelheti tipus,évjárat,alváz,motorszám megadásával.A légy szerkezetében van e még repülhető óratartalék.Esetleg beszámitana az árba alig használt rugósnyalókát vagy jó állapotú agyhúgyköveimet.Nem is tudom,hogy idáig mi módon éltünk e légy nélkül.Köszi!Üdv!
Tisztelt gepsas1! Köszönöm szépen :) Hát az agyhúgykő miben van tárolva? Esetleg nincs véletlenül a rokonságban 20-25 év közötti csinos menyecskémnek való leányzó? :)
Tisztelt ratosz!A cserébe felajánlott agyhúgyköveim természetesen a helyén vannak még növekednek,szükség esetén kioperáltatom.Egyébként tegnap óta egy pillanatra sem vettem le a szemem a LÉGYről és mostmár látom,hogy él mivel mozog.A menyecskének való jelenleg a bányában dolgozik,folyamatosan jön fel a szén.Üdv!
Tisztelt gepsas1! :DD Értem és köszönöm a tájékoztatást, további jó bányászatot kívánok! :)
Tisztelt ratosz! Összejött a pénzem a Légyre!!!'17 bilencs várakozik a házam előtt,már csak a markolóra várunk,hogy rakodhasunk mivel a párnacihába gyűjtögettem idáig és sajnos 5 forintosokban van a teljes összeg!Most már tudom miért volt olyan kemény a párna!Köszönjük a vidám perceket!
Tisztelt gepsas1! :DD haha....Köszönöm én is jót nevettem az eszmecserén, további jókat Önnek is! :)
Tisztelt ratosz!Csippelve volt és rendelkezik oltási könyvvel?
Tisztelt solymosipeter! Mivel a test tavalyi létforma és a chipelés ez évtől kötelező, így nincs chip benne és egyéb oltási könyve, születési anyakönyvi kivonata sincs!
Tisztelt ratosz! Felháborodva láttam, hogy egy barbár módon elpusztított lényre ilyen sokan licitálnak, ezért úgy érzem nekem is lépnem kell. Természetes, vidéki környezetben felnőtt, egészséges, szakszerűen (Belvárosi állatklinika) elaltatott és boldog mosollyal a szívókáján elhunyt házilegyet vagyok hajlandó aukcióba bocsátani, hogy igazi műértők is hozzájuthassanak valódi értékekhez! Természetesen eredetiséget és származást igazoló papírokkal, fotókkal és állatorvosi szakvéleményekkel igazolva mindent. Megfelelő érdeklődés esetén zárt aukciót indítok, bár természetes, hogy nem ebben az árfekvésben, mivel én hiánytalan és garantáltan minőségi terméket ajánlanék az ön dilettáns módon elpusztított és borzasztó körülmények közt konzervált legyével szemben! Üdv: Attila PS: Győzzön a jobbik! :)
Tisztelt MrGrey! :D Nos.....Mivel Önnek épségben van a legye, akár milliós nagyságrendű értéket is képviselhet. A legyem nem én pusztítottam el, hanem így leltem alant az ablakpárkányon!
Tisztelt ratosz! Ezesetben várok a zárt aukcióval az árverés befejezéséig, nem akarok üzletet rontani... Sok sikert!!! Üdv: Attila
Tisztelt ratosz! A fentebb említett plüsslégy biznisszel kapcsolatban tisztelettel közölném Önnel, hogy lemaradt róla lévén szerződött partnereim már régóta forgalmazzák eme terméket. Természetesen megegyezhetünk, és bővítve a termékpalettánkat kiadjuk a Jeremiás Korlátozott szériát (Jeremiah Limited edisön). Hogy reprezentálni tudjam az általunk képvisel minőséget, engedje meg hogy egy kép erejéig raboljam idejét: http://p.coldline.hu/2013/05/12/1026475-20130512-qJTnyg.jpg Ő egy korábbi, az MFM (Mother F*cking Metallic) Pimp széria egyik korai példánya. Kedvesen vihorászik és hablatyol. Amennyiben rendelkezik Jeremiásról hang esetleg videofelvétellel, teljesen élethű és a fertőzések miatt aggódó népeknek is megfelelő slágertermékkel állhatunk elő. Remélem ajánlatom felkelti érdeklődését! Tisztelettel: Paci
Tisztelt paci78! Nos megnéztem az Ön által legyártott MFM példányt és a nevetéstől a görcs összehúzott :DDD Egyébként tényleg szép példány (még mindig fulladozok :D).De egyébként érdekel a társulás a gyártást figyelembe véve! :)
Tisztelt ratosz! Chuck Norrisnak ehhez nincs köze? Esetleg Ő csapta le? Tudni lehet kiket köpött be?(Ha köpőlégy volt).Érdemes rajta elgondolkodni,lehet ez hozta a vesztét?
Tisztelt tomica81! Szerintem Chuck Norrist megpróbálta beköpni, de Ő igen féktelen haraggal sújhatott le rá a dühtől, mely következtében a baloldali izületei menten kiszakadtak!
Tisztelt ratosz! sajnos ez mégsem az eredeti: http://www.neowin.net/news/neobytes--first-computer-bug-found-67-years-ago ha az lenne akkor a százszorosát is megérné :)
Tisztelt retrocomputer! :D Nem sokára DNS teszt fog készülni, esetleg lehetnek még rokonok is! :)
Tisztelt ratosz! Megvan mind a 2341 db potrohszőre?
Tisztelt mamafuraa! Kérem szépen, neki genetikai mutáció folytán 2342 potrohszőre van. Ami fontos, hogy ez előny számára, mivel sokkal jobb tapadással bír a csúszós felületeken!
Tisztelt ratosz! Érdekelné esetleg cserébe kissé leharcolt birodalmi lépegető? :) Kissé fel lett tuningolva, így 5000 literes benzin tank van alá téve, hogy elég legyen 100 km-ként tankolni.
Tisztelt mikomi! Igen ez érdekel. Főleg ha még ide is tudna vele lépegetni megtekintés céljából! :)
Tisztelt ratosz! A kapubejárónk félig leszakadt széldeszkája alatt fészkelő gibraltári légykapónknak megmutattam az aukció tárgyát.Emléxem,kb 2 hete panaszkodott nekem,hogy a tojás kinyomása előtti utolsó idős állapotában,megnövekedett testsúlya miatt nem tudott jól repülni ( érthető ),és ezért a früstükre kiszemelt légy játszva faképnél hagyta.Egy csipetnyi darabot tudott madarunk magáénak mondani.Pontosan leszámoltam a potrohon levő szőrszálakat,a háton levő színes foltokat.Hosszasan értekeztünk madarunkkal,és bizton állíthatom,hogy a termékbemutató fényképen levő tetem az ő reggelijének a másik fele.(Megjegyzem a fotó "Teljes méret " beállítása nem érhető el).Átadnám a kismama kérését,miszerint függessze fel a költés idejére az aukciót,mert igazán nem várható el egy madárkától,hogy abbahagyja az új generáció kiköltését.Kérném addig a tetemet hűtőben tárolni.A költés befejeződéséről emailban fogom Önt értesíteni.
Tisztelt ratosz! Lehet hogy csak én nem vagyok túl művelet , és buta kérdés, de viccen, és bárminemű szurkálódáson kívül érdekelne, hogy mi a pláne egy halott légyben, csakmer bárki találhat a szobájában. Mi teszi oly különlegessé, hogy megér 100 000 ft-ot? Nem értek ehhez, mert én a Vaterát első sorban, katonai régiségek vásárlására használom, és csak véletlenül bukkantam erre az aukcióra, és mint hozzá nemértőt, kívülállót, nem hagy nyugodni a téma. (remélem nem sértettelek meg a kérdésemmel) Válaszodat előre is köszönöm. Üdv: zollerkam
Tisztelt zollerkam! Szerintem az, hogy két nap alatt országos hírnévre tett szert a legyem és igazi kuriózummá, ereklyévé nőtte ki magát. Ha a tegnapi licitet is beleszámolom már közel 75.000 ember tekintette meg két nap alatt!
Tisztelt ratosz! ...értem...rendben, köszönöm, üdv.
Tisztelt ratosz! Érdeklődni szeretnék, hogy jó állapotban lévő, megkímélt, kevés kilómétert futott, idomított tengerimalac női tulajdonostól beszámítható-e?
Tisztelt szabadree! :) Garázsban tartott, nem dohányzó? :)
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék, hogy teleportálással megoldható-e a házhozszállítás? Köszönöm,
Tisztelt Zuluman! MZ/X jelenleg szabadságon van, így csak postagalambbal tudom küldeni! :)
Tisztelt ratosz! SZIA,nagyon tetszik amit leírtál a LÉGY-ről-am kisfiu,vagy csajszi a drágám?Na ésa hozzá szólások is szuper jók,gratula:)))))))))))nagyot nevettünk erre van szükség az embereknek:)))))))))))))))))))))))
Tisztelt jokedv15! Többen is kérdezték, hogy szőrös t*ke van-e a légynek. Nos, igen. Így valószínű, hogy fiúcska! :)
Tisztelt ratosz! Nem tudom de ha lezárnád azonnal mert nekem sürgősen kellene 1, akkor mennyi lenne az alja. :)
Tisztelt ferencdeli! Hát most akartam még elküldeni I.Ferenc pápának, hogy avassa szentté, szóval még várnunk kellene egy keveset, hogy hogy alakul a dolog! :)
Tisztelt ratosz! Probáltál benne elemet cserélni??
Tisztelt Kkferi! Próbáltam igen, de nem zümmög, pedig lapos elem kell bele! :/
Tisztelt ratosz! szia :) nekem is van egy hasonló állapotú, érdeklődnék hogy a tiéd hogyan hibásodott meg, és vannak e még használható alkatrészei, szeretnék e kettőbőből egy jót csinálni :)
Tisztelt Tivadar108! Eddig erős volt a biológiai fertőzöttség gyanúja, de egy video bebizonyosította, hogy egy húsevő növény harapta le a lábát és életét vesztette.
Tisztelt ratosz! LÉGYszíves áruld el, melyik növény volt az!
Tisztelt Tivadar108! http://www.youtube.com/watch?v=CftrqZi35uc Ez volt az!
Tisztelt ratosz! köszönöm a gyors választ!
Tisztelt ratosz! Én az Európai Légytan Szövetség (továbbiakban ELÉSZ) elnöke (Dr. PhD. Mégma Zümmög) nevében írok Önnek. Az elnök nagy örömmel konstatálta, hogy Jeremiásnak megfelelően, sőt, kiemelkedő tisztelet ad, így szeretné Önnek átadni az ELÉSZ kitüntetését (amit eredetileg csak szökőévekben osztanak ki, de Zümmög doktor annyira meghatotta az ön tevékenysége, hogy eldöntötte, kivételt tesz) az Arany Potrohot. Az átadásra az Ön által kért időpontban kerítenénk sort. Az ünnepélyes átadást egy kisebb fogadást követné, melyen részt vehet Ön és kedves családja, barátai, illetve Jeremiás újdonsült gazdája is. Amennyiben elfogadja a kitüntetést, kérem itt jelezze, és üzenetét továbbítom az elnök úrnak. Tisztelettel:
Tisztelt WAmadeus_v! *.* A meghatódottságtól szóhoz sem jutok, hát ennél nagyon tiszteletet és megbecsülést nem is kaphattunk volna. Nagyon szépen köszönöm az Arany Potroh díjat és a fogadásra is természetesen elmegyünk, talán itt adhatnám át ünnepélyes keretek közt Jeremiást az új gazdájának!
Szia! Ország házból van, mert érdekel akkor!
Tisztelt iren575! Nem Ország házból van ez, hanem Vidéki házból csak! :)
Tisztelt ratosz! mi ilyen különleges ebe a rohatd légybe hogy ilyen drága?
Tisztelt fq23b3! Nemzeti kincsünk lett, olyan mint például Grumpy Cat!
Tisztelt ratosz! miért nem tok licitálni többet?
Tisztelt ratosz! Tegnap előtt találtam a konyha ablakban egy ugyan ilyen tetemet, nekem is fel kellett volna tenni :-) ja és 100%ban teljes volt :D
Tisztelt ratosz! Mélyen meghatódva szemléltem az aukciós tételt. Hátralévő életemben Ő jelenthetné a megnyugvást, végső nyughelyemen már külön helyet is létesítettem a számára. Sajnos, mialatt az első mondatot leírtam, a licit túllépte a számomra megengedhető összeget, mert a közös sírhelyre felvett frankhitel miatt elveszítettem a házamat is. Ezért újra próbálkozom majd, ha ez a kiírás nem lenne sikeres. Üdvözlettel:
Tisztelt udontknow13! Nagyon sajnálom a dolgot. Most akarok szerződni egy bankkal, hogy forint alapú hitelt vagy részletfizetési lehetőséget tudjak biztosítani a leendő gazdinak, ha azt kp-ban nem tudná kifizetni egyszerre. Talán egy jutányos konstrukciót tudnánk találni rá!
Tisztelt ratosz! Előző válaszát nagyon köszönöm. Készen vagyok újabb, kedvezőbb kamatozású kamatozású forinthitelt felvenni, aminek a fedezete jelenlegi lakhelyem, hátsó udvari volt malacól lenne. Itt az utolsó pillanatig a sorstársai között lehetne. Ebben az esetben felkérem arra, hogy a hitelfelvételnél vállalja kezességet. Természetesen a részleteket a Vatera szabályainak megfelelően itt nem tisztázhatjuk. Előre is köszönöm, üdvözlettel:
Tisztelt udontknow13! Köszönöm! :D Az ügyvédemmel átnézzük a lehetőségeket! :)
Tisztelt ratosz! Logos hungaricus?
Tisztelt quadral95! Logos....:)
Tisztelt ratosz! Ha :) ,akkor csak aluszik!
Tisztelt ratosz! Esetleg volt féregtelenítve és kasztráltatva. Érdekelne mert ha megvenném szeretném keresztezni egy lódarázzsal :)De még mindenekelőtt utánajárnék ,hogy nem-e törvénybeütköző a légykereskedelem... nehogy "beköpjön" valaki :D
Tisztelt bajnoksag! :D Féregtelen nincs a belsejében semmiféle életvitel, csak a csupasz váza van, már ő sem és más sem fog "beköpni", egyébként a magyar törvényben nincs beiktatva a légy birtoklása és kereskedelme. :)
Tisztelt ratosz! kérem engedélyezze a licitálást
Tisztelt pauliktibi! A licitálás engedélyezve van!
Tisztelt ratosz! Elcserélné-e egy bontatlan csomagolású Apple iphone 5-re,T-mobilos?
Tisztelt nrgpredi! Hát jelenleg a licit ott tart, hogy tudnék venni egy ilyen telefont és még kenyérre is maradva valamicske. Szóval ha még esetleg egy kis készpénzt a telefonhoz......:)
Tisztelt ratosz! Hát jó, legyen. Mit szolnál 2 db Apple iphone 5-höz? Ilyen híres légy kell nekem!
Tisztelt nrgpredi! Sajnos a másodikkal nem tudnék mit kezdeni! Egyéb megoldás esetleg nem lenne? :)
Tisztelt ratosz! Kérem a hozzászólok figyelmét hívja fel hogy cikke mélyen alul árazott... inkább az ő életük szar ha erre sokallják ezt a potom összeget... ennyiből honatyáink nem jutnának ki Budapeströl költségtérítésük alapján..
Tisztelt dsass14! :) Már elég szép összeget kapok a Hungarikumért! :)
Tisztelt ratosz! Várj még ennyiért ne add. Állítólag nem csak vaterán hanem trafikban is árulható lesz, igy befektetésnek se kutya! Most érkezett információk alapján photoshop alatt megmozdult de megnemerösitett hirek alapján 3.2% alkoholtartam felett nézve szaporodik, de nem stabil.
Tisztelt dsass14! hahahha! :DDD Hát hidd el nekem sem könnyű az ilyen kérdésekre válaszolni, általában csak a nevetőgörcsök utáni második perctől vagyok képes rá! :D Ez is úgy sikerült!
Tisztelt ratosz!Jelenlegi törvényeink alapján 2012.§86.2.bek.alapján feketevágásnak ,esetleg állatkínzásnak minősített esete forog fenn.Ezt jelentenem kell állampolgári kötelességemnek eleget téve a parlamentnek,ügyészségnek,rendőrségnek,ill.minisztériumoknak,az EU.-nak. Faszfej Idióták Debil Szarkeverői
Tisztelt ratosz! Ez most komoly? Ezt valaki ki fogja fizetni?
Tisztelt ratosz! Érdekelne a légy. Nagy befektetésen dolgozom.Most vagy egy 2.világháborús tigris tankot vásárolnék vagy eme legyet. Döntő fontosságú tényező lenne a légy súlya,illetve hogy VAN E BENNE RÉZ? Esetleg csere egy halott varjúra? 67000 km-t futott!!! Nem kamu!Gyári adat!
Tisztelt szantoistvan88! Sajnos rezet nem tartalmaz, sőt már még természetes anyag sem lehet benne sok, így súlya is igen kicsi! :)
Tisztelt ratosz! Hát én nem tudom. Már 10 perce folyamatosan nézem de nem láttam eddig mozgolódást!
Tisztelt ratosz! Szia! Örölt embertöl patanhat ki csak ilyen örült ötlet de ezt csak pozitiv értelemben. Ha kifizetnek a hozzá irokat meghivhatnád egy sörre :) elég baráti az ár ebböl már a balzsamozása is kijönne .
Tisztelt osmagyar1! Köszi! :) Hát sokba fognak kerülni azok az okmányok, tesztek és vizsgálatok, amiket megkövetelnek az előírások! :)
Üdv! Remélem lesz annyi eszed, hogy követeld érte a kialakult árat... Én úgy megszívatnám aki képes 1.000.000Ft-ot licitálni erre. Onnantól, hogy valaki megtette a licitet egy szerződést ír alá annak kifizetéséről. Ha más nem bíróság megítélné neked ha nem akarná kifizetni ennyit megérne. :D
Tisztelt FeketeBarbara! Ennyit simán megér! Sőt eszmei értéke van már :)
Mármint az ér meg annyit, hogy követeled az érte kialakult összeget. Azt hiszik ez az oldal játék, de nem :D Simán követelheted kifizetését ha meg nem akarja akkor bíróság ott tuti megítélik.
Tisztelt ratosz! FeketeBarbara-nál a pont!:) Jogi úton is kilehet fizettetni... Ha ilyen humoros volt a licitáló akkor legyen humoros amikor perkálnia kell!
Tisztelt ratosz!Csak a szárnya érdekelne,vajon jó egy 92-es Honda Preludre?
Tisztelt szaba246! Szerintem jobban az Opel Calibra-ra illene, annak ilyen kevés a légellenállása!
Tisztelt ratosz!Köszönöm a gyors választ,azt hiszem akkor keresek egy bontásra ítélt dongót.
Tisztelt szaba246! Rendben van! :)
Tisztelt ratosz! Többen is érdeklődtek, hogy nincs-e élő légy eladó . Jó hírem van, én rendelkezem néhány példánnyal. ezután már csak annyit kell tenniük, hogy azok a szerencsések, aki megkapják az általam légi úton ( postaköltség nélkül )küldött egyedeket, utalják a vételárat a Vatera által megadott számlaszámomra.
Tisztelt otvosa! Nincs nekem olyanom!Azért ilyen ritka példány ez, mert a légy magán hordozza a történelem fontos pillanatait! :)
Tisztelt ratosz! megjegyzésem lényege az, hogy nekem vannak élő példányaim, a címzetteknek, csak az a dolguk, hogy számlámra utalják a vételárat, amint meghitt otthonukban megjelenik az árucikk.
Tisztelt ratosz! Az előbb ha csak egy pillanatra is de mintha megmozdult volna.
Tisztelt makkoscsaba! Akkor hazudott volna a piócás ember? :O
Tisztelt ratosz! Bármi elképzelhető, akár az is, hogy ez nem egy élettelen test hanem egy légy avatar.
Tisztelt ratosz!Majd ha fagy komáim a légy az enyém!majd kikasznizom az alját azt elmegy ez még jó darabig!
Tisztelt Magnat012! :))
Tisztelt ratosz!Basszus meg ne lépjen nekem ! tegyél rá egy szitát !! de rögvest ám!!
Tisztelt Magnat012! Van neki doboza, abban tárolom! :)
Tisztelt ratosz!Na hallod, hogy milyen elegáns zöldbe,az is tiéd lenne?
Tisztelt ratosz!Még jó hogy résen vagyok ! Alig birtam betölteni a megfelelő számsort.xd
Tisztelt ratosz!Miota vagy vaterás?
Tisztelt Magnat012! Lassan olyan hosszú lesz, mint a bankszámla számom! Akkor hétvégén már Lamboval megyek bulizni? :)
Tisztelt Magnat012! Mióta vagyok Vaterás? Vagy két hete vettem egy telefontokot, meg a felni csavarokat tettem fel, vagy egy hónapja! :D Ennyi!
Tisztelt ratosz!Simán!fogyasztás csökkentő téglánál vagy az sp papír zsepijénél voltál már?Tudsz róluk?
Tisztelt ratosz!És csak most néztem jobban rá ! ennek tiszta tumor a lába !sajna így már nem kérem !
Tisztelt Magnat012! Nem tumoros az, csak vízhólyag van rajta neki, már nem volt fiatal egyed! :)
Tisztelt ratosz!Csak megsúgom már három ilyen árverés volt itt a veterán !mind a három milliárdos szám lett a végén!
Tisztelt ratosz!De sokk varázslatos emberke van itt, még hogy behajtják ? kötöttél te valamilyen írásos szerződést az üzemeletövel? Na itt már alapból bukna a cucc minden bíróságon! Arról ne is beszéljünk hogy ki lehet némely felhasználó alatt !és hogy te voltál e vagy lenyúlták a karidat!stb...
Tisztelt ratosz!Jó poén, GRATULA!Remélem gondolsz a jutalékra is!
Tisztelt Csabak! A vaterás jutalékra gondolsz? :)
Tisztelt ratosz!Igen arra, ha jól számoltam eddig 66 rugó lesz.Ha nem fizetnék ki a vételárat ezért még perelni is érdemes!
Tisztelt Csabak! Csak akkor kell kifizetni, ha az eladó és a vevő is visszaigazolta,hogy a vásárlás létrejött. De ennyiből kifizetném! :)
Tisztelt ratosz! Tisztelt ratosz! Említette, hogy érdekli molylepkére való csere. Nekem lenne egy példányom, gyári eredeti gleccsermetál fényezéssel, kizárólag prémium minőségű Armani öltönyökkel etettem, de van egy szépséghibája. Sajnos egy baleset következtében a vázszerkezete károsodott, és a biztosító gazdaságtalannak állapította meg a helyreállítását, így gazdasági totálkáros. Viszont megfelelő pótalkatrészekkel hibátlan állapotúra javítható. Vannak egyébként bontott nőstény imádkozó sáska alkatrészeim: mellső lábak, csápok, szemek, és egy komplett potroh. Ezeket beszámítja?
Tisztelt ratosz! Megláttam a licitet és azon lőttem magam :-)))
Tisztelt ratosz! Megjelentek a szánalmas utánzatok. Minden elismerésem neked. Ám működik az emberek értékítélete, mert azokra semmi licit nincs. Gratula, főhajtás! Az ilyen emberektől lesz nagy a nemzet, meglátjátok!
Tisztelt rogernyuszi! Köszönöm, jóleső szavak ezek tényleg! :)))
Tisztelt ratosz! Egyrészt jó reklám a vaterának, másrészt azt sugallja, hogy a vatera komolytalan. :-)
Tisztelt rogernyuszi! Egy kis jókedv mindenkinek kijár, főleg ilyen borongós hétfőn! :)
Tisztelt ratosz! Legyni, vagy nem legyni? Ez itt a kérdés! Nem, nem ez a kérdés, hanem az a kérdés tudunk-e EMBERNEK lenni? Mert, ha nem "Bizony nagy az Isten Állatkertje..."
Tisztelt ratosz! Bizony minden kérdés mögött ott van egy EMBER, Egy ki vicces, Egy ki az szeretne lenni, Egy ki nem érti miez, Egy ki érti mégis irígy, Egy ki pénzt lát benne, Egy ki licitelő vágyát éli ki, De egy biztos Jó alkalom ez a különleges aukció, hogy minden kérdező Önmagát adja, élje ki vágyait! Gratulálok a sikeréhez, Az Oszkárdíjas "A légy" jutott róla eszembe, már az előző aukción! Kíváncsian várom a végét, szerintem nem kell sokáig várni!! Baráti Üdvözlettel!
Tisztelt goblas! Köszönöm szépen! :) Bevallom nem gondoltam, hogy ekkora érdeklődés fogja övezni, pár barátomnak akartam mosolygós perceket szerezni, de hála istennek több tízezer ember is "vevő" volt rá, jó érzés ez! :)
Tisztelt ratosz! Elgondolkodott e azon, vajon mi lehet az aukció sikerének a titka? Baráti Üdvözlet!
Tisztelt goblas! Fogalmam sincs, tényleg nem tudom! :)
Tisztelt ratosz! Figyelj, rátettem 1,2 MFT-t, de most jut eszembe hogy megkérdezzem: pizzamaradékot megeszi?
Tisztelt ratosz! Vazze, 2 azaz két percig élt az 1.200.000 Ft-ois ajánlatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRVA JÓ!
Tisztelt pizza7antifan! :) Nagyon kapós lett! :)
Tisztelt ratosz! Tök igazságtalan. NEM ENGED LICITÁLNI!!!!!!!!!!!! 10 a 10-ken hatványú pénztetet nem engedi????!!!!
Tisztelt pizza7antifan! Esetleg nem próbáltál meg csekket benyújtani? :D
Tisztelt ratosz! Kéretik nem viccelni! Én kérem meg szerettem volna tenni a tízmilliárd forintnyi licitemet, oszt azt mondta a vatyera, hogy nem elfogadható a licit! Pedig ennyit a hülyének is megér! Most akkor itt a vége, és nem lesz meg az legyem?
Tisztelt pizza7antifan! Hát sajnos ebben nem tudok segíteni, esetleg vedd fel a kapcsolatot az adminokkal!
Tisztelt ratosz! Tudod mit! Tartsad meg ezt a fránya legyet! Megyek veszek a Kínaiban egy 300 Ft-os légycsapót, oszt csinálok magamnak sajátot. Na! :-))))))) Harag nincs, de a pénzemért kiszolgálást kérek ám, mer nem vagyok akárki ugyebár!
Tisztelt pizza7antifan! Én kérek elnézést! :D
Tisztelt ratosz! Megbocsátok (mert ugyebár én nem vagyok akárki!). És természetesen elfogadom kompenzációként ha személyesen elhozom ezt az ereklyét!
Tisztelt ratosz! Érdeklődőm hogy mind a 6 lába meg van e és sértetlen e a potroha.
Tisztelt hegyirobert! Bal oldalán több lába is hiányzik, mert le ette egy húsevő növény! A potroh sértetlen!
Tisztelt ratosz! Nekem volna cserébe egy kiválóan mumifikált cserebogaram. Igaz 2 millát ér de ha érdekel szívesen cserélek.
Tisztelt hegyirobert! Esetleg ráfizetéssel megoldható lenne? :D
Tisztelt ratosz! Oké akkor 2020.04.12-én 10.26.-kor felteszem és akkor üstd le és a tied a polírozott hátú cserebogár. Nagyon jó csere lesz. üdv.
Tisztelt hegyirobert! 2020? Addig még ecetes almapaprika lében sem tudom konzerválni a kiszáradt vázat! :)
Tisztelt ratosz! Engem az érdekelne, hogy méh lesz-e a közeljövőben a repertoárodban? Azokat jobban szeretem, mert szebb helyeket vesznek célba ... el is gondolkodtam: ha e két rovar az emberek általános attitűdjét képviseli, akkor vajon melyik lenne a népszerűbb? :-) Üdv:
Tisztelt fjgaspar! A méheket nagy becsben tartom, valami oknál fogva ugye folyamatosan eltünnek a kolóniák, így lassan már védettek lesznek! Szerintem Jeremiás (a legyem) nagyon híres, egy kedves kommentelő már intézi, hogy I.Ferenc pápa szentté avassa a testet! :)
Tisztelt ratosz! Értem én, hogy méhet nehezebb ... , de azért csak vonzóbb maga a tény, hogy szép dolgokra jobb a figyelmünket fordítani, mint olyan helyekre, ahonnan a legyek szállnak fel :-) .... ebben tán nem azoknak van igazuk, akik többen vannak:-)))
Tisztelt fjgaspar! haha :) Valóban igaz....de látták, amint Overdose "végtermékén" nevelkedett és ezért igen jó génállománnyal rendelkezhetett a légy is! :)
Tisztelt ratosz! Valóban, ez két állapot egyidejű megléte esetén szempont lehetne, nevezetesen ... ha még élne és futtatni szeretnénk - de sajna egyik sem áll fenn:-) Üdv:
Tisztelt fjgaspar! De egy nagyon vékony damil jó neki póráznak és akkor az ember maga után tudja húzni! :)
Tisztelt ratosz! Nem nagyon értékeled föl az itteni szellemi nívót, ha még meg is mondod, hogy a damilra kötve nem tolni kell, hanem húzni:-)))
Tisztelt fjgaspar! hahaha.....Elnézésedet kérem! :)
Tisztelt ratosz! Nincs miért, csak elbeszélgetünk egymással és nem egymás mellett - manapság ez nem is annyira magától értetődő:-)
Kicsit sokallom a postaköltséget, sikeres licit esetén esetleg átvállalná? Köszönöm!
Tisztelt blakroc! Persze....Sőt, személyesen adnám át Önnek! :)
Tisztelt ratosz! Esetleg Balatonra néző nagymamámra elcserélné? 46os évjárat, és reggeltől estig nézi ám! Egyébként én vezetem most a licitet, reménykedek, de tudom, hogy nem a szándék a fontos, hanem az őszinte részvétel.
Tisztelt Sddhkl! Köszönöm a licitet! :) Esetleg ha a "nagymamám" szót "villámra" cserélnénk, akkor azon nyomban Öné a termék! :)
Tisztelt ratosz! Pörköltbe szeretném. Valami jó szakácskönyvet tudna ajánlani?
Tisztelt Pecki1! Igen! Ajándékba odatudom adni Önnek Bangó Margit "karácsonyi receptek"kiadású kötetét! :)
Tisztelt ratosz! Mint NAV munkatárs, szeretném jelezni, hogy az aukciója illegális és kegyelet sértő!!!!! Legalább egy aranyozott, minimum alapfelszereltségű (légkondi, kamra, teli wc) sírhelyet kellene biztosítani ennek a szerencsétlen jószágnak! Egyébként saját ablakpárkányomban az imént fedeztem föl Jeremiás barátnőjét ( Julcsit) aki bele halt szerelme elvesztésében! Lehetne esetleg párban aukcióra bocsájtani?
Tisztelt Sue134! Jelenleg nagyon hasonló koporsó beszerzését tervezem, egyedileg szeretném legyártatni! Esetleg Julcsiról tudna képet küldeni? :)
Tisztelt ratosz! Természetesen azonnal fotózom! http://antik.vatera.hu/kegytargy/julcsi_1752867845.html Külön aukciót indítottam számára!
Tisztelt Sue134! Öngyilkos lett szegyén? Tényleg elég rossz bőrben lehetett már az utóbbi időben! :D Nagyon sajnálatos, hogy ilyen szerelmi csalódáson esett át! :) Hány poronty maradt utánunk? Most ők akkor állami gondozásba kerülnek, vagy mi lesz velük? :/
Tisztelt ratosz! 32db poronty maradt árván, de nem szeretném az államra bízni, inkább saját magam indítom el nyílt adoptálásukat. 12kislány és 20 kisfiú várja majd szerető új gazdiját! (Vannak zöld és sima fekete példányok is!) Arra gondoltam, hogy mivel az édasapa a Te otthonodban tévedt az örök vadászmezőkre, esetleg felezhetnénk az állományt és az értük kapott juttatásokat is :)
Tisztelt Sue134! Köszönöm a tájékoztatást...hahaha :DDDD Amint megfelelő gazdit találok Jeremiásnak, és Ön Julcsinak, utána megbeszélhetjük a porontyok ellátását is!
Tisztelt ratosz! Remélem segítségemre lesz Julcsi új nyughelyének megtalálásában! Az árvákat addig szakszerű orvosi és védőnői gondozásban részesítem! (Napi 3-4 alkalommal Morteinnel etetem őket :)
Tisztelt Sue134! Az kalóriában jó sűrű adag lesz nekik akkor! :D
Tisztelt ratosz! Nem lehet csak úgy minden szarra" etetni őket...bár.....ennyi légy csak nem téved... :D
Tisztelt Sue134! Ezzel a válasszal csak egyetérteni tudok! :D
Tisztelt ratosz! http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/vegyel-te-is-doglott-legyet/ Hírességgé lett. :D
Tisztelt bures88! Ez hihetetlen még nekem is! :DDDD Köszönöm a linket! :D
Tisztelt ratosz! Igazán nincs mit és gratulálok hozzá, tényleg! :) Sok embernek okozott vidám perceket.
Tisztelt bures88! Én is jókat nevetek és köszönöm! :D
Tisztelt ratosz! Erzsébet utalványban is lehet fizetni ?
Tisztelt tbrigusz! Igen, de csak kiscimletű, egymás utáni sorozatszámúakat tudok elfogadni! :)
Tisztelt ratosz! Ha most nekiállok Erzsébet utalványt gyűjteni , kb 2148 május 30-ra meglesz a 75 millió, addig várhat az aukció?
Tisztelt tbrigusz! Hát sajnos addig már az én testem is a légy sorsára fog jutni, kiszáradva, megmeredve fognak a vaterán árulni! :)
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék, hogy nem-e próbálta a hiányzó alkatrészeket klónoztatni, hisz a mai tudomány már csodákra képes. Illetve, ha tovább kutakodna nagy eséllyel meglelhetőek lennének a sokak által hiányolt lábacskák. Esetleg egy félreeső pókhálócska a sarokban? Ha gyereknek (vagy felnőttnek!) kelne el -e becses tárgy, akár készségfejlesztésre is alkalmassá válna és kedvére alakíthatná a leendő tulajdonosa. Mondjuk ha már 2 láb meg van, az is valami, hisz nekünk sincs több. Ezen kívül mély gyászában szeretném részvétemet nyilvánítani! Minden jót kívánok Önnek és a többi érdeklődőnek egyaránt :)
Tisztelt szpal1! Sajnos egy húsevő növény kapta be a legyemet és felfalta a bal oldali lábait, nagyon szomorú vagyok, pótlást meg nem szeretnék neki! :)Köszönöm a részvét nyilvánítást! :)
Tisztelt ratosz! Meg tudná adni a termék néhány paramétert? Gondolok itt ilyenre, mint például a kínált áru szélessége, magassága, hosszúsága, tömege, átmérője, illetve érdekelne, hogy éves szinten mennyi energiát és pénzt kell a termékre költeni, hogy minél tovább megőrizhessem átvett állapotban??
Tisztelt ratosz! Betegek vagytok???????????????????
Tisztelt 123ricsike! Köszönöm kérdését! Most jön ki nálam szerintem valami tavaszi virág pollen allergia!
Tisztelt ratosz! Úristen a sok beteg!!
Tisztelt ratosz! Nem tudom kérdezték e már, sajnos nem sikerült végigolvasnom az össze kérdést... Mennyi a termék súlya? Ezzel együtt a postaköltség, mert ekkora árnál arra már nem biztos, hogy marad kapacitásom, esetleg át tudod vállalni azt, ha 100 000 000 fölé megy? Szerepelt esetleg filmben a kérdéses egyed? mert az igencsak megdobná az értékét... ;)
Tisztelt Draco-87! Posta költség 500 forint! :) A termék súlya mikrogrammokban mérhető, nagyon kevés. Filmben nem szerepelt, de szerintem sok filmet látott, mert a tévé képernyőjén előszeretettel mászkálnak ezek a legyek! :)
Tisztelt ratosz! még home videóban sem? :D
Tisztelt Draco-87! Csak abban a videóban, amiben leharapta neki a lábát a húsevő növény! :)
Tisztelt ratosz! Szerintem most zárd le az aukciót! Egy Lamborghini Reventon már futja belőle, meg egy tank benzin.. :) de szerintem a Sothebys-en többett megadtak volna érte.. :))
Tisztelt csinger36! Én Az Avetadorra pályázok, az a kedvencem! Remélem hétvégén már azzal megyek bulizni! :D
Tisztelt ratosz! Akkor inkább nézd meg az Veneno-t!!! :D
Tisztelt csinger36! Már arra is meglett a pénzem! :D
Tisztelt ratosz! ennyi.. :)
Tisztelt ratosz! Milyen ízű?
Tisztelt antex711! Nem kóstoltam még, egy van aki az anyósa levesébe szeretné megvásárolni :) Esetleg majd őt megkérdezhetjük!
Tisztelt ratosz! Beszarás, még csak most látom, repedezett a szárnya, nem lehet hogy szomjan veszett szegény pára? De szar lesz valakinek kifizetni a vételi árat, vagy nem? Na ad rá valamelyik bank hitelt, mire jutottál? :)
Tisztelt 7attila9! Az tény hogy olyan száraz, mint a csuda, kiszáradt ez csak azt nem tudom, hogy halála előtt vagy után, a bankkal kapcsolatban csak hétköznap fogok tudni haladni valamire! :)
Tisztelt ratosz! Ma lefekszel aludni? :-)))
Tisztelt 7attila9! Nem lenne hülyeség amúgy, korán lesz 5 óra, csak nem vagyok álmos! :)
Tisztelt ratosz! Na azt mindjárt gondoltam, én se tudnék aludni a helyedben, de sebaj megteszem helyetted. Amúgy mit szólsz ehhez a szép kerek összeghez???
Tisztelt 7attila9! Már nézegettem Lamborghini Aventadort 95 milláért, sőt így még benzinre is maradna pénzem! :DD
Tisztelt ratosz! Hogy dörzsölheti a Vatera a kezét a jutalék után. :) Kitartás, és ne lógasd túl mélyen a bilibe a kezed, de a poénkodást se hagyd abba. Hali.
Tisztelt 7attila9! Ezt a missziót már végig viszem! :)
Tisztelt ratosz! Élettelen test mely mereven hever e kereveten! Lelked fel lelem-e? Ha meglelem tested fel emelem, s lelked bele lehelem! Ha nem lelem, eszem, s lelkem elébed teszem! A légy jó mind halálig - és azután...
Tisztelt Gerzson13! Köszönjük, majd felolvasom neki lefekvés előtt! :)
Tisztelt ratosz! Elég érdekes ez az aukció... Kiváncsiságból meglehet azt kérdezni hogy aki megnyeri a licitálást, attól képes leszel-e hatósági segítséggel behajtani a vételárat? (Elvileg van rá lehetőség) Mert ha igen, akkor ennek még nagy híre lesz, az biztos :)
Tisztelt kicsiatom! Nem is tudom hogy mennyinél járunk már. Egyébként a kérdésedre a válasz NEM! Esetleg egy jelképes összeget elfogadnék, de szerintem még a parlamenteben sincs ennyi pénz! :)
Tisztelt ratosz! Mekkora a szárnyának a fesztávolsága? Van egy szárnyatlan szárnyas hangya tetemem amit élesztővel még újra tudnék éleszteni és alkatrésznek jó lenne a szárnya, de lehet a szemeit is kicserélném, mert ennek többfelé néz a szemgolyója mint a hangyának és így multifókuszosan látna. Mielőtt elszunnyadt és tetem lett belőle víz volt neki adva rendesen? Mivel volt táplálva? Ugyanis manapság minden haszon állatot bio táppal táplálnak. Lehet egy élesztő segítene rajta? :)
Tisztelt Norby86! Szárnyának fesztávolsága 5,6 mm, a szemeit lehet, hogy érdemes lenne cserélni ezek szerint, mivel az övé bifokális eredetileg. Táplálkozása nagyon érdekes, mivel többen is látták, hogy a díjnyertes Overdose "végtermékén" nevelkedett! :)
Tisztelt Norby86! *mm helyett cm! Elnézést
Tisztelt ratosz! Valamelyik nap átugrok már megtekinteni eme nemes példányt! Fedeztetésben nem gondolkodtál? Mert akkor átvinném az én vén "szukámat" is. :D Mostanság elég passzív ha szaporodásról van szó, főleg amióta hiányzik a feje... De ha sikerül a dolog, na akkor leszünk kő gazdagok! Mi leszünk a világon az elsők, akik döglött legyeket szaporítottak. Na utána biztos h Lambo-val fogunk még a kertbe is járni zöldségért! :)
Szép reggelt ! a jutalékra amit a vaterának ki kell fizetnie gondolt már ? ( természetesen ha sikeres lesz az adásvétel - amit itt azért nem tartok valószinűleg ) Üdv .
Tisztelt ratosz! Tisztességben megőszült idült alkoholistaként serdülő korom óta keresem életem párját. Ahogy rábukkantam aukciójara, azonnal éreztem:most megtaláltam! Ő a tökéletes partner. Együtt járunk majd a Hörpibe. Pont jó, hogy az egyik oldalon nincs lába, mert oda tudom támasztani a kocsma falához, mint a biciglimet, amit tavaj elloptak. A szerelmi légyottokra is tökéletes partner, nem nyavajog fejfájásra. Mindíg meghallgat, és sohasem szakít félbe. Teljesen beleszerettem, ahogy a profilképen szerényen féloldalra dől, és néz azzal a csodálatos nagy szemeivel. Kérem nehogy eladja másnak, mert sok itt a profitvadász kegyeletbetyár, de az én rajongásom őszinte. Ányos József nagynyugdíjas
Tisztelt prim-szolg! Uram....Ön megtalálta élete párját, higgye el, hogy tökéleset partner lesz a számára élete hátralévő részében. A fent említett kritériumoknak tökéletesen megfelel. Tudja mit? Önnek cserét ajánlok fel. Ha esetleg az Ön vagy barátai birtokán van egy olyan darab, amely az 1947-es Roswell-i UFO katasztrófában lezuhant járműről származik (ezüstös fémszerű valami) és azt cserére bocsátaná a légyért, akkor már ma postáznám is Önnek. Utána kérdezne esetleg a Hörpiben? :)
Tisztelt ratosz! Nagyon, nagyon köszönöm egyedülálló felajánlását, könnybe is lábadt mindkét üvegszemem. Máris indulok az irodába, 9-kor nyit, ott összpontosul ám a tudás. Biztos lesz ott olyan, aki látta lezuhanni, vagy ő maga zuhant le. Már gyanús is a csaposlány, lehet nem véletlenül hívják Rozinak, de Totót is már többször elvitték, legutóbb szombat éjszaka a Hörpiből. Mindkettejüket felajánlhatom. (én Rozit választanám, neki szép nagy tehetsége van) Még egy kérdés a termékről: Ugye biztos, hogy magyar származású, mert nem nagyon beszélek idegen nyelveken. Remélem mihamarabb találkozunk a Hörpiben. Józsi bá
Tisztelt prim-szolg! Rendben van :) Akkor Tótot kérdezze már meg hátha....Rozi egyébként jól csapolja a sört a Hörpiben? Europoid fajta, és mivel itthon találtam, így magyarul is tud, utolsó szava is a huzentróger volt!
Drága Ratosz! Toto még nincs, lehet hogy megint elvitték. Viszont van itt a Hörpiben két NÁZA IQ huszár, szerintük ez egy Japcsi Kamikazelégy ami lecsapott egy körfűrészre, de 3 lábnyival elvétette. Ugye csak az ital beszél belőlük, én inkább magának hinnék. Józsibá
Tisztelt prim-szolg! Köszönöm az információt! :D Nagyon érdekes tény! :)
Drága Ratosz! Hamár a csere nem jött össze, én is kultiválnám Jeremiás szentté avatását, lehetne a neve pl. Jeremiás Próféta Second Edition. Csak bökjön valahol a térképre, és én olyan kegyhelyet rittyentek neki, hogy még a róla készült mellszobor is hangos zokogásban tör ki. Hamarosan olyan zarandoklat indul majd el, hogy hozzá képest a jeruzsálemi csak kiscsoportos, gyerekes próbálkozás. Őszinte híve: Józsibá
Tisztelt ratosz! Felhívom figyelmét, hogy a licitek ilyen ütemben történő emelkedésével az aukció tárgyának eladása hazafias kötelességévé vált. Csupán a 3 615 400 milliárd Ft-ot kell elérni és a Vatera jutalékának nyereségadójából a teljes magyar államadósságot ki lehet fizetni! Aki ezt az aukciót felháborítónak, vagy nevetségesnek tartja, az véleményem szerint hazaáruló! Bízva országmegmentő cselekedetének sikerében, Tisztelettel (a főszereplő előtt kegyelettel):
Tisztelt remrkrm! Köszönöm a számadatokat! :) Nem kis dolog lenne, ha egy darab léggyel egy egész országot mentenénk meg a csődtől! :) Ha ez sikerül, akkor a Parlamentet az ország legnagyobb trafikjává alakíttatom át! :)
Tisztelt ratosz! Jár vele a gazdival egy légyott az átadáskor?
Tisztelt bandifater! Ha gondolja kipróbálhatja a terméket vásárlás előtt! :)
Tisztelt ratosz! Érdeklődnék, hogy milyen csatlakozók vannak rajta (usb, rca...stb), hogy aktiválni tudjam az időutazó gépen a halál okának pontos megállapításához. Az időutazásnál benyomom a "pause" gombot, megiszom a LÉGY-el egy kávét, majd megtanítom vatera nyelven olvasni, hogy tudja, nem is volt olyan sz@arrágó élete során. Sőt utána annál inkább nem. Továbbá érdeklődnék,hogy alkalmas e a kompresszorral való felfújás után a "lufi mód"-ra, hogy a "fly" funkció alkalmazása halála után sem fikció??? Kérem mindezt kérdezze meg Tőle, akár hipnozis állapotban is, a személyes belegyezése miatt!!!
Tisztelt Spiritual111! Telekpatikus úton próbáltam vele kommunikációs csatornát létrehozni, de nem sikerült. Pontban éjfél még megpróbálkozok egy szeánsszal, hátha sikerrel járok. Egyébként Ipod/Iphone kompatibilis, USB 3.0 és Bluetooth is van rajta!
Tisztelt ratosz! Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy ebben az élettelen állapotban alkalmas-e a transzportálásos genetikai összeépítésre, ahogy a terméről elnevezett című filmben is láthattuk? Köszönöm!
Tisztelt csdani82! Szégyellem magam, de sajnos a filmet nem láttam, de pótolni fogom az elmaradásomat mielőbb! Válaszolni még nem tudok, de megkérdezem a Star Trek legénységét, hogy megoldható-e a dolog! :)
Tisztelt ratosz! Kérhetnék esetleg képet más szögből,hogy jobban megtudjam tekinteni a terméket?
Tisztelt csokoholista! Egyik fotós barátommal megállapodtunk egy portfolio elkészítésében, tehát különböző beállításokban és pózokban lesz látható a későbbiekben.
Tisztelt ratosz! A hátsójáról lenne közelebbi kép? Megvenném ha igaz a mondás(dal)miszerint szőrös töke van a légynek..
Tisztelt pinkshop! Az van neki! :)
Tisztelt ratosz! De jó köszönöm szépen :)
Tisztelt ratosz!Üdv!Én a vevő arcára lennék kíváncsi,ha nem fizeti ki a kialkudott összeget(ami nem kevés),beperelnék érte,és a bíróság kötelezné egy életen át a fizetésre.Ha elvennék mindenét máris nem lenne ilyen jó móka.Persze ezt nem kívánom neki,de minden megeshet.
Tisztelt ratosz! Engem szegény elhalálozott légy nem érdekel annyira, viszont komoly összegeket fizetnék Bender92 felhasználó telefonszámáért :) :) :)
Tisztelt ratosz! Ötvös vagyok és szeretnék a termékéről ezüst másolatot készíteni kitűzőnek, medálnak, stb. Kezdetben csak európai piacban gondolkodom, de ha beüt az üzlet, előttünk áll egész Kína! A terméket ne adja el! Nekem van rá szükségem az öntőforma készítéshez. Ettől mondjuk tönkremegy, de ez egyfajta mártírhalál lesz, így nem számít igazi veszteségnek. Ön természetesen kedvező áron vásárolhat majd az ékszerekből néhány darabot. Partneri üdvözlettel: ezüstkovács
Tisztelt ezustkovacs! :D Esetleg ha bevenne a társulásba, akkor feltudnám ajánlani mintavételezésre, gipszöntvény vételezésére és a kizárólagos gyártási jogot is megkapná hozzá! :)
Tisztelt ratosz! Sajnos én nem érem be félmegoldásokkal, nekem a kizárólagos gyártási jog kevés, NAGYON KIZÁRÓLAGOS jogot kérek!
Tisztelt ezustkovacs! Esetleg bizonyos %-ot kaphatnék belőle? :/ :)
Tisztelt ratosz! Ehh! De beleszerettem! Egy kecske, egy medve, esetleg egy teve nekem vesztemre lenne, nem kellenek ezek. Nekem egyetlen meggebedt legye kell, melynek lelke mennybe ment s kerek szeme egekre mered. Ne tegyen nekem keresztbe, legyen kedvesebb velem-egyenes emberrel: ENGEDJEN legyet vennem! Egyesek tele zsebbel s telt persellyel sem vettek legyet, ezeknek nem kellett rettenetesen. de nekem... Ezerszeresen kell! Esedezem: legye menten legyem legyen! Engedjen egy keveset! Kereken egy ezres legyen s menten megveszem.
Tisztelt ezustkovacs! Fantasztikus kis szó szösszenetet állított össze! :) Tényleg gratulálok hozzá! :) Esetleg, ha a licit lejárta után nem jönne létre az adás-vétel, akkor megbeszélhetjük a dolgot. Maradok tisztelettel! :)
Tisztelt ratosz! Látom hogy a termék használt de nem tudom mire használtad! Hátha nekem is jó volna ilyesmire! Várom megtisztelő válaszod! Köszönettel!
Tisztelt maticsek00! Olyan mint az autó, kigurulsz vele a szalonból már használt...Nos a légy is amikor megszületett, már elkezdett használódni. Gondolok itt az izületi kopásokra például! :)
Tisztelt ratosz! ha vége az aukciónak és marad a sok sok nulla a szám mögött akkor ki kell fizetni a jutalékot, ha csak nem törlöd az aukciót, azzal mi lesz ? kitudod fizetni? :P a legyecske biztos örülne neki azért ha szép sorsa lenne :P, és aki rá licitált, hát nem is tudom, mi lenne ha kénytelen lenne kifizetni, hiszen jogszabály vonatkozik rá... :) :P üdv :
Tisztelt ratosz! nissand40 köztük vagy te is!!!!
Tisztelt szem696! Leveleztem ez ügyben a Vaterával és csak csak akkor kell jutalékot fizetni, ha a vásárlás létrejött forintra pontosan, és ezt visszaigazolom. Amennyiben az árut nem tudtam eladni, egy forintot sem kell fizetni senkinek....megnyugodhattok! :)
Tisztelt ratosz!Érdeklődnék, hogy tartása engedélyhez kötött e? Ha igen a szükséges papírok beszerzésében tudsz segíteni? Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy a légy vadállatnak számít e? Továbbá érdekelne, hogy a légy döglött formában esetleg kárt tehet e az 5 hónapos gyermekemben? Mert ha igen, akkor a feleségemet nehéz lesz meggyőzni a vásárlásról. Persze a licit ne nagyon emelkedjen, mert kb. kb. 150 Ft.-tal többet tudok most ajánlani. Sajna ennyi van most nálam:) Válaszod előre köszönöm.
Tisztelt dre! :) haha....Nem szükséges hozzá tartási engedély már mivel kárt már nem tud tenni. Élő példányok esetén azért előfordul, hogy valamiért megharap a gazdát! :) Gyermeke így biztonságban van!
Tisztelt ratosz! Ez az egész aukció szerintem tök komolytalan! A jelenlegi 10 milliárd ft-os ár teljesen irracionális! Én max,ha 4,3 milliót adnék érte, de jó, ha tudja, hogy egy ilyen légy jelenlegi piaci ára jelenlegi árfolyamon nem több 3-3,2 millió ft-nál - lásd árukeserő: http://img5.imageshack.us/img5/2150/hzilgy.jpg (Ha a jelenlegi vevő elállna a vásárlási szándékától, kérem, keressen meg az ajánlatom miatt!) Üdv, Zsolti07
Tisztelt Zsolti07! Azonnal felkeresem Önt ha az eladás nem lenne sikeres és köszönöm a tájékoztatást! :)
Tisztelt ratosz!Két nagyon lényeges kérdésem lenne! 1. Bio-termékről van-e szó, mivel csak azt fogyasztjuk a családdal! Évfordulóra kellene! 2.Esetleges beszámítás lehetséges-e? Cserébe az összes fellelhető orbáni vagyont ajánlanám! Kőbányástól, Tokaj-hegyalján át a felcsúti stadionig! Tudom, h nem ér ennyit, de lécci! Könyörgöm, mert nagy szükségem lenne rá, neki meg már minek?
Tisztelt raptor002! A második lehetőséget teljesen egészében el tudnám fogadni, de nem szeretném, ha elfogyasztanák, mondjuk van aki az anyósa levesébe keverné bele! :)
Tisztelt ratosz! érdeklődnék, hogy a termék biztosan bio alapanyagokból készült e?annyi manapság a hamis bio jelzésű árú, az ember nem lehet biztos a dolgában!rajta van a terméken a Nemzeti Bio Tanács védjegye?? tuti, hogy semmiféle permetezőszerrel nem találkozott??mivel éttermem van, szigorú élelmezésügyi szabályokat kell betartanom,és szeretnék ezeknek megfelelni.gondolom, Ön sem örülne egy permetezett légynek, a reggeli dögfőzelékjében!!várom válaszát tisztelettel?makkosguba
Tisztelt piktortegla! Bionak bio ez biztos, halványan, kopottan még fellelhető rajta az embléma. Permetszerrel nem találkozott, mert ennek nyomait nem véltem felfedezni rajta, de elképzelhető, hogy verítékes élete során pár Kemotox permetet. :) Egyébként a dögfőzelék ízét elrontja a légy, így nem ajánlatos bele főzni! :)
Tisztelt ratosz! Gratulálok a szép összeg eléréséhez, remélem egy jó ügyvéddel kipereled a vételárat a vevőböl!
Tisztelt ratosz! Híres lett a kis kedvenc! :) http://www.hir24.hu/netturi/2013/05/13/egymilliardnal-tart-a-vateras-doglott-legy/
Tisztelt csajoska126! Hihetetlen, de tényleg megdöbbentő! :)
Tisztelt ratosz! az a szerencsés, aki megnyeri az aukciót, biztos lehet benne, hogy a frissen beszerzett házikedvenc egy életen keresztül elkíséri... ezt már Móricz óta tudjuk (Légy jó mindhalálig). azért egy élettartam garanciát elvárna mellé az ember... feltámadás esete nehogy fennforogjon :)
Tisztelt hipnotic! Majd sterilizálom a megmaradt belső szerveit, ha van még neki olyan! :)
Tisztelt ratosz! a postaköltségemet állja?
Tisztelt hipnotic! Hát....Mondjuk rá, hogy még belefér! :)
Tisztelt ratosz! hát ez nagyszerű! érdemes volt itt kibicelnem... már régóta kerestem valakit erre, mert nekem egyre megterhelőbb, kezdetnek mindjárt lenne négy belföldi... :D
Tisztelt hipnotic! haha :DD
Tisztelt ratosz!Szeretném megtudni, hogy vállal e garanciát a honi illetőségre vonatkozóan? Ugyanis a kínaiaknál láttam nagyon hű utánzatokat is és nem szeretnék egy ilyenbe beleszaladni. Ugye megérti...
Tisztelt maocetung! Persze igen, a hitelesítő vizsgálat is intézkedés alatt van. :)
Tisztelt ratosz! Gratulálok! Szerintem jár a pezsgő a vaterától! Ilyen ingyen reklámot még nem kapott a vatera. Sok sikert a további vaterázáshoz.
Tisztelt dicsob! Köszi, majd a vége felé felveszem velük ez ügyben a kapcsolatot! :)
Tisztelt ratosz!A bevételt lehetne a z egészségügy kasszába felajánlani...sok beteg ember van mint látható..
Tisztelt ratosz! A Tetem Elhárítási Központ tudomására jutott házi kedvence elpusztulása. Ez ügyben kerestem fel Önt. Szolgáltatásaink: teljes körű temetés szervezés 200 főig, a Tetem sminkelése, pedikűr, manikűr, ruháztatása, szőr vágás stb. Külön kérésre légy rajokat is tudunk biztosítani a temetés idejére 5000 légyig. Jeligénk: légy jó mindhalálig.... Ha érdekli ajánlatunk mindenképp keressen fel! Üdv
Tisztelt TEK333! :DDD Szuper lehetőség, élni fogok a lehetőséggel4 :D
Tisztelt ratosz! Érdeklődni szeretnék a vonóhorog megléte felől!Éppségben műszakilag rendben lévő vonóhoroggal tudom csak átvenni! Amivel adott esetben egy másik legyet tudott vontatni,mert én mostanság csak így láttam őket egymás hátán!
Tisztelt Heimbach! Mivel a legyek széria felszereltsége a vonóhorog, így van rajta és kitűnő állapotban maradt fenn!
Tisztelt ratosz!Meglepő, hogy az emberek mennyire vevők a baromságra!!!!! Remélem a vevőd kifizeti a legyedet megnyert összegért,te pedig kereshetsz a lakásodban valami újabb hasznos dolgot, amit majd felteszel eladásra! Gratula!!!
Tisztelt ratosz!Aki esetre az ilyen okos dolgokat szereti vannak hasonló feltöltések: http://allateledel.vatera.hu/haszonallatok/mozdulatlan_darazs_tetem_1752630194.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=item_page&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Fitem%2Fview%2Fwarncat.php%3Fid%3D1752332117&bk_term=mozdulatlan%20darazs%20tetem
Tisztelt ratosz!Válasz "nissand40" felhasználónak. Hát TE miit keresel itt? Ja, ugyanazt ,mint más, csak esetleg munkaidőben, más pénzén????!!!
Tisztelt ratosz! Esetleg csere a Radai Nyavajárá érdekelne?
Tisztelt Maxikukac35! Sajnos nem! :)
Tisztelt ratosz! Élő példány nincsen? Tartottam egy legyet, pórázon, kis otthonos dobozkát csináltam neki ágyikóval.. Tejben vajban fürösztöttem.. De meghalt. Bár én nem adtam el, de egy új házikedvenc jól jönne, talán feledtetné a Zümikét, a régi legyemet :(
Tisztelt SeeSee01! Nincs elő példányom, nekem is csak Jeremiás maradt! :(
Tisztelt ratosz! Szia :) nekem nagyon tetszene a legyecske, esküvőre szeretném nászajándékba, csere megoldható lenne 2db kötéshibás pókhálóra? Köszönöm a választ :D :D Jah,és gratula ehhez csúcs ötlethez,utoljára az eladó telefonfülkén nevettem ekkorát!!! :D
Tisztelt cicuka79! Volt eladó telefon fülke is? :)Esküvőre és nászajándéknak tökéletes, csere a pókhálóra sajnos nem érdekel, de ha már esküvőnél tartunk, akkor valamelyik noszolyásleány szóba jöhetne és akkor egyúttal megtartanám vele én is az esküvőmet ott a helyszínen! :)
Igen,volt egyszer telefonfülke,talán tavaly... :) A kettős esküvő nem rossz,de csak akkor ha a légytetem fogja díszíteni az emeletes tortát!!! :D
Tisztelt cicuka79! Ha csak ennyi hibádzik a dologhoz, akkor megoldjuk! :)
Tisztelt ratosz, gycsaba10! "2/2. A Vatera az eladó visszajelzése alapján a sikeres tranzakciók sikerdíjait a visszajelzést követő 24 órán belül számolja el és terheli a Felhasználó egyenlegére. [...] 2/3. A Vatera fenntartja magának azt a jogot, hogy az eladói oldalról érkező sikertelen visszajelzés valódiságát esetenként ellenőrizze és az ellen - bizonyítható és indokolt esetben - kifogást nyújtson be. Bizonyítható és indokolt esetnek minősül különösen, ha egy tranzakciót a vevő sikeresnek értékeli, míg az eladó sikertelennek; ilyen esetben a Vatera [...] megkeresi a vevőt és kéri a tranzakció megerősítését; a sikeres tranzakció megerősítése esetén a Vatera jogosult az adott tranzakció sikerdíjának felszámítására. 2/4. A Vatera kiszámlázza azoknak a sikeres tranzakcióknak a sikerdíjait, amelyekre az eladó sikeres visszajelzést adott. 2/5. Nem kerülnek kiszámlázásra az eladó által sikertelenként visszajelzett és nem kifogásolt tranzakciók jutalékai.
Tisztelt s_aakos! Én úgy értelmeztem, hogy ha a termék eladása sikertelen, akkor nem kell díjat fizetnem. Jól gondolom?
Tisztelt ratosz! Én is úgy vettem ki, tehát ha Ön az aukciót sikertelennek értékeli a végén (a vevő pedig nem értékel sikeresként), akkor a vatera nem fog számlázni (elvileg). Amennyiben a vevő sikeresnek jelez vissza problémásabb az ügy (2.3), de reméljük nincsenek rosszakarói :)
Tisztelt ratosz!Szia! Érdeklődnék,hogy van e benne chip,mert ha esetleg keresi a gazdája nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni!
Tisztelt 74monika! Nincs benne, mert 2013-tól kötelező és ő meg már tavaly kimeredt!
Tisztelt rá-tosz!:-D Nem Ön volt a producere, és Mr/Mrs Légy a főszereplője a korábbi nagysikerű sorozatnak, a Minden légyben két anál-nak? Deee, biztosan, hiszen ezért is van újratöltve...:-) Üdv, szeximester
Tisztelt szeximester! hahahaha......Ez igazán frappáns volt! :)
Tisztelt rá-tosz! Vigyázz, mert az 5letedet már sokan hamisítják (copy/Past). -Mozdulatlan darázstetem -Élettelen légy test no.2 -Éjjeli lepke, pillangó teteme -Julcsi... és még sokan mások. Légy előrelátó, védesd le a Szabadalmi Hivatalban a dögödet, mert már hamisítják. Azért még nem olyan nagy a baj, téged közel 100ezren, őket talán tizen látogatták eddig:-) Alapíthatnánk egy céget, te adod az alaptőkét és a prototipust, én pedig a szellemi tőkét, majd beindítom a sorozatgyártását:-) Üdv, légymágnás mester.
Tisztelt szeximester! Köszi a tájékoztatást! Julcsiról tudok, ő volt Jeremiás felesége, de suicidált, miután megtudta, hogy szeretett férje már nincs az élők sorában! :)
Tisztelt ratosz! Ha érdekel, tudok biztosítani egy friss példányt!.. Ma reggel roppantottuk meg -csak épp egy kicsit..- "köpő légy" volt.. de.. nem köpött!... Ennek minden lába meg van!... -Csak kicsit laposabb..- Ha már ennyire a szívedhez nőtt!.... Akkor meg tudod tartani.. :D
Tisztelt Garten7! Ingyen ajándékként megkapnak a legyét? :) Megtisztelő lenne :)
Tisztelt ratosz! De egy dedikált fényképet mindenképpen kérünk a boldog családról! :D -Hogy lássuk, hogy jó helyre került!.... :D-
Tisztelt Garten7! Megoldható! ;-)
Tisztelt ratosz! Kicsit sokallom az árát, de még ezen is szemet hunynék, ha az összes kiegészítője meglenne. Ha jól tudom ezt a játékot anno a Hasbro úgy adta ki, hogy az alap csomagban volt hozzá egy zsák szar is ami felett tudott repkedni és rágódni. Ha esetleg a limitált kiadású extra büdös lószar kiadás lenne, akkor már a jelenlegi ár kétszeresét is hajlandó lennék kifizetni érte. Kérem ellenőrizze a csomagolást is, mert tényleg sok az ázsiai másolat. Nem szeretnék még egy vacak tajvani darabot kifogni, amelyhez csak szar aromát kevertek...az valahogy nem az igazi :/
Tisztelt buzas113! :DD Jelenleg még csak plüss állatként szeretnénk legyártatni Adult-tól a Junior méretig és ezek hitelesítve is lesznek, a KERMI által kapott igazolással árusítanánk! :)