Ha az olvasó felüti e könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben ? többek között ? szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből is képesek zamatos ételt varázsolni a földközi-tengeri halászlé színe fehér, a portugál leveshez kés és villa is jár a Jansson nevű svédek megkísérthetők sózott heringgel, amelyhez ? tejszínnel sütve ? hagymával lerakott burgonya dukál. Kötetünkből megtudható az is: a finneknél megszokott dolog a répafagylalt a franciaországi Provence-ban levest csak télen fogyasztanak a vikingek hagymás ruszlija, miképp arrafelé a legtöbb savanyúság, édes.
Regisztráció időpontja: 2012.01.19.
Értékelés eladóként: 99.86% Értékelés vevőként: 100%
Ha az olvasó felüti e könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben ? többek között ? szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből is képesek zamatos ételt varázsolni a földközi-tengeri halászlé színe fehér, a portugál leveshez kés és villa is jár a Jansson nevű svédek megkísérthetők sózott heringgel, amelyhez ? tejszínnel sütve ? hagymával lerakott burgonya dukál. Kötetünkből megtudható az is: a finneknél megszokott dolog a répafagylalt a franciaországi Provence-ban levest csak télen fogyasztanak a vikingek hagymás ruszlija, miképp arrafelé a legtöbb savanyúság, édes.