Szavazzon az ország legfanatikusabb gyűjtőjére és nyerjen!
Szeretnénk köszönetet mondani az összes gyűjtőnek, aki részt vett a versenyben és megmutatta gyűjteményét,
és köszönjük a döntősökre érkezett sok szavazatot is.
Attila, a Moszkvics gyűjtő
Attila a pedálos Moszkvics kisautók nagy gyűjtője. Gyűjteménye több darabját a Vateráról szerezte be, de ha felbukkan egy-egy különleges darab, akár külföldről is megszerzi magának. Évente többször versenyt is szervez gyerekeknek, sőt, már rendezett pedálos moszkvics világbajnokságot is, közel 100 lelkes kis jelentkezővel. Ismerje meg jobban! »
4994
Attila winner
A 10 döntős gyűjtő:
Attila
A Moszkvics gyűjtő
4994 szavazat
» Ismerje meg!
Dóra
A pandamaci gyűjtő
2990 szavazat
» Ismerje meg!
Magdi
A gyűszű gyűjtő
2193 szavazat
» Ismerje meg!
Tamás
A rendszám gyűjtő
1851 szavazat
» Ismerje meg!
Péter
"A kis herceg" könyv gyűjtő
1496 szavazat
» Ismerje meg!
János
A levél gyűjtő
1338 szavazat
» Ismerje meg!
Lajos
A fényképezőgép gyűjtő
1292 szavazat
» Ismerje meg!
Sanyi
Az egyenruha gyűjtő
1194 szavazat
» Ismerje meg!
Sándor
A tűzoltókészülék gyűjtő
1102 szavazat
» Ismerje meg!
Dezső
A mozigép gyűjtő
1099 szavazat
» Ismerje meg!
Kiváncsi arra, a hírességek mit gyűjtenek?
Fluor Tomi
Baseballsapkákat gyűjt! » Megnézem
Horváth Éva
Cipőket gyűjt! » Megnézem
Winkler Róbert
Napszemüvegeket gyűjt! » Megnézem
Gaál Noémi
Hűtőmágneseket gyűjt! » Megnézem
Joshi Bharat
Beatles-ereklyéket gyűjt! » Megnézem
Keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét!
Ha Ön is lelkes gyűjtő, akkor szenvedélyével most nyerhet is a Vatera.hu-n. Jelentkezzen nyereményjátékunkra, és mutassa meg az egész országnak egyedi és különleges gyűjteményét!
A játék két részből áll: az első szakaszban, 2012. november 10-ig Vaterás gyűjtők jelentkezését várjuk, akik ezen az oldalon keresztül tudnak nevezni a versenybe, azaz feltölteni képet és leírást a gyűjteményükről. A versenybe nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-ot.
Ezután a versenyzők közül a 10 legfanatikusabb gyűjtőt szakmai zsűrink választja ki: Fluor Tomi, Horváth Éva, Winkler Róbert, Joshi Bharat és Gaál Noémi.
A játék második szakaszában 2012. november 10. és 21. 12.00 között a zsűri által kiválasztott 10 legfanatikusabb gyűjtőre szavazhat a nagyközönség. A legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja 250 000 Ft!

2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!
Gyakran Ismételt Kérdések
 
A játék pontos szabályzatát itt találja. Miről szól a Vatera Fanatikus kampánya és meddig tart? A kampány során keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét, a legizgalmasabb, legérdekesebb gyűjteményt.
A játék két szakaszból áll.
Az első szakaszban, 2012. október 29. 10 óra és november 10. 12 óra között lehet benevezni a versenybe, azaz képeket és leírást feltölteni a gyűjteményről a Vatera oldalára. A határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.
November 10-én, az első szakasz lezárulta után szakmai zsűri kiválasztja az általuk 10 legfanatikusabbnak ítélt gyűjtőt, és november 10-én 16 órakor kikerül a TOP 10 gyűjtő listája az oldalra.
A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között a közönség szavazhat a TOP 10 gyűjtő listájára. A legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző lesz a verseny győztese, azaz az ország legfanatikusabb gyűjtője.
A gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj, ahol a nyertes gyűjteményt kiállítjuk. Mit lehet nyerni? A verseny első szakaszában a versenybe jelentkező, jóváhagyott nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második szakaszában a legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja szintén egy 250 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártya. Hogyan lehet nevezni a versenybe? A versenyben csak a Vaterán regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztrált, itt megteheti. Töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről, amellyel a versenyben szeretne indulni, és küldje el jelentkezését. Mikor jelenik meg a feltöltött fotóm és leírásom a verseny oldalán? A feltöltött képek nem automatikusan, hanem a szerkesztőségi jóváhagyás után (max. 48 óra) jelennek meg az oldalon. Egy felhasználó több gyűjteménnyel is nevezhet a versenybe? Igen, egy felhasználó több különböző gyűjteménnyel is nevezhet. Hány kép tölthető fel egy nevezéshez? Felhasználónként maximum 5 kép tölthető fel, a feltöltött képek mérete nem lehet nagyobb 500 kB-nál. Bármilyen fotót feltölthetek az oldalra? Képfeltöltésre vonatkozó szabályok: Feltölteni kizárólag jogtiszta és a versenyen nevező személy gyűjteményét ábrázoló képet lehet. Tilos feltölteni:
  • korhatáros fotókat
  • a verseny tematikájába nem illő, tehát nem a gyűjteményhez kapcsolódó fotókat
    • feliratokkal, logókkal, vagy vízjellel ellátott fotókat
    • nem jogtiszta fotókat
Kik a zsűri tagjai? A 10 legfanatikusabb gyűjtőt egy hírességekből álló zsűri választja ki, tagjai:
Horváth Éva, Gaál Noémi, Joshi Bharat, Winkler Robi, Fluor Tomi Hogyan és hányszor lehet szavazni egy versenyzőre? A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között szavazhat az oldalon a zsűri által kiválasztott TOP 10 gyűjtőre. Minden versenyző mellett található egy Szavazok gomb, amelyre kattintva szavazhat az adott gyűjtőre. Akár több versenyzőre is szavazhat, de egy versenyzőre egy napon belül (az adott napon 0.00 és 23.59 között) csak egyszer szavazhat. A szavazáshoz regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is? Igen, szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak. A szavazók is nyerhetnek? Igen, a verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát. Mikor és hol lesz az eredményhirdetés? A verseny oldalán, a Vatera facebook rajongói oldalán, és a Vatera blog oldalán a közzétesszük a nyertesek felhasználónevét, az első, nevezési szakasz nyerteseit legkésőbb 2012. november 15-ig, a második, szavazási szakasz nyerteseit pedig legkésőbb 2012. november 23-ig.
A nyertes gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj.