Szavazzon az ország legfanatikusabb gyűjtőjére és nyerjen!
Az eddig nevezett gyűjtemények! (493 db)
Különleges Bélyegívek
Különleges Bélyegívek Jókai Levente A bélyeggyűjteményem mellett erre nagyon büszke vagyok, mert ezek a miniatűr művészi alkotások annyira szépek, hogy azt a feltöltött képek sajnos nem tudják visszaadni, de legbüszkébb az AMERIKA ÁLLATAI képre vagyok, mert azon láthatók a legfinomabb színek. (A madár a képen egy kolibri.) Ezeknek a megszerzését is nagy utánajárás előzte meg, mert nem egyszerű ilyen darabokhoz hozzájutni. A vaterán viszont könnyen találhattam bélyegeket árusító embereket, akik tudtak segíteni ezek megtalálásában.
Kártyanaptár
Kártyanaptár Marosvölgyiné Marika Számos gyűjteményem közül az igazi "szerelem" a kártyanaptár.10 évvel ezelőtt amikor nyugdíjba mentem,megtaláltam egy fiatalkori pár darabos gyűjteményt. Mára ez közel 5 ezer darabra duzzadt. Saját szisztéma alapján,téma szerint gyűjtök. A legrégebbi 1954-es.Elsősorban a személyes kötődésű témák,mint a bányászat,Dolgozók lapja, BHG,Bíró Ica, érdekelnek. A gyűjtés öröme mellett talán a leglényegesebb szempont,hogy általa sok remek emberrel,gyűjtőtárssal ismerkedtem meg .
Söralátét gyűjtemény
Söralátét gyűjtemény Liska Katalin Ennek a 244 darabból álló gyűjteménynek a nagy részét kb. 10 évvel ezelőtt, főiskolás koromban gyűjtöttem össze. A kollekcióban a hazai márkák mellett találhatóak különböző országból származó darabok is (Osztrák, Német, Román, Cseh stb.). A legkülönlegesebb darabja a gyűjteménynek a kép közepén látható 3 db fém alátét, amelyek Ausztráliából származnak. Sorozatok, forma- és méretvariációk sokasága van benne. Jól esik ismét elővenni, rendezgetni, és új lendületet kapni a gyűjtögetés folytatásához.
Depeche Mode Gyüjtemény
Depeche Mode Gyüjtemény Bódis Mária Terézia Valójában a párom gyüjteménye,gondoltam meglepem a nevezéssel.Vagy örül vagy nem:)Évek óta gyüjt mindent ami Depeche Mode!Plakát,kazetta,Dvd,cd,nap tár,Póló és egyéb csecsebecsék is becsúsznak néha.Féltve őrzi ránézni is csak óvatosan lehet.Mindig talál az aukciós oldalakon valami újat,valami olyat ami kell és nincs meg.Számolni nem számoltam és fényképezni sem tudtam mindent de ami sok az sok:)
RÉGI és MAI együtt, Bélyeggyűjtemény
RÉGI és MAI együtt, Bélyeggyűjtemény Jókai Levente A bélyegek mindig is vonzottak. 10 éves koromban már gyűjtöttem azokat a bélyegeket, amiket a levelekről le lehetett áztatni. Aztán 13 éves koromban kaptam egy katalógust, és onnantól már vásárolni kezdtem a régi magyar bélyegsorozatokat, és az újabbakat is. Egy-egy sorozat felkutatása olyan volt, mint egy detektívnek a munkája, főleg ha egyes darabok hiányoztak! Ma már több száz darabból áll a gyűjtemény, sport, növény, gyümölcs, jármű, állat, egyéb kategóriákba gyűjtve.
Star Wars figuráim
Star Wars figuráim Szombath Lajos Star Wars figurákat gyűjtök régóta, külföldről is vásároltam sokat, hogy a gyűjteményemet bővíthessem.
Minden ami SPORT
Minden ami SPORT Magyari Zsolt Több mint 10 éve gyűjtöm a sporttal kapcsolatos relikviákat. Gyűjteményemben található 1936-os olimpia belépők, kitűzők, könyvek stb. Ezen kívül sok aláírás is a birtokomban van híres sportolóktól, edzőktől.Gyűjtöm a mezeket, sálakat, zászlókat, könyveket, érmeket, kitűzőket,aláírásokat, kupákat, porcelánokat persze csak sport témában! Gyűjteményem kb. 2000 darabos. Amire a legbüszkébb vagyok: egy zászló az 1961-es Vasas-Reál Madrid mérkőzésről, melyet a spanyol csapat dedikált.
 
2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!
Gyakran Ismételt Kérdések
 
A játék pontos szabályzatát itt találja. Miről szól a Vatera Fanatikus kampánya és meddig tart? A kampány során keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét, a legizgalmasabb, legérdekesebb gyűjteményt.
A játék két szakaszból áll.
Az első szakaszban, 2012. október 29. 10 óra és november 10. 12 óra között lehet benevezni a versenybe, azaz képeket és leírást feltölteni a gyűjteményről a Vatera oldalára. A határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.
November 10-én, az első szakasz lezárulta után szakmai zsűri kiválasztja az általuk 10 legfanatikusabbnak ítélt gyűjtőt, és november 10-én 16 órakor kikerül a TOP 10 gyűjtő listája az oldalra.
A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között a közönség szavazhat a TOP 10 gyűjtő listájára. A legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző lesz a verseny győztese, azaz az ország legfanatikusabb gyűjtője.
A gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj, ahol a nyertes gyűjteményt kiállítjuk. Mit lehet nyerni? A verseny első szakaszában a versenybe jelentkező, jóváhagyott nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második szakaszában a legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja szintén egy 250 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártya. Hogyan lehet nevezni a versenybe? A versenyben csak a Vaterán regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztrált, itt megteheti. Töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről, amellyel a versenyben szeretne indulni, és küldje el jelentkezését. Mikor jelenik meg a feltöltött fotóm és leírásom a verseny oldalán? A feltöltött képek nem automatikusan, hanem a szerkesztőségi jóváhagyás után (max. 48 óra) jelennek meg az oldalon. Egy felhasználó több gyűjteménnyel is nevezhet a versenybe? Igen, egy felhasználó több különböző gyűjteménnyel is nevezhet. Hány kép tölthető fel egy nevezéshez? Felhasználónként maximum 5 kép tölthető fel, a feltöltött képek mérete nem lehet nagyobb 500 kB-nál. Bármilyen fotót feltölthetek az oldalra? Képfeltöltésre vonatkozó szabályok: Feltölteni kizárólag jogtiszta és a versenyen nevező személy gyűjteményét ábrázoló képet lehet. Tilos feltölteni:
  • korhatáros fotókat
  • a verseny tematikájába nem illő, tehát nem a gyűjteményhez kapcsolódó fotókat
    • feliratokkal, logókkal, vagy vízjellel ellátott fotókat
    • nem jogtiszta fotókat
Kik a zsűri tagjai? A 10 legfanatikusabb gyűjtőt egy hírességekből álló zsűri választja ki, tagjai:
Horváth Éva, Gaál Noémi, Joshi Bharat, Winkler Robi, Fluor Tomi Hogyan és hányszor lehet szavazni egy versenyzőre? A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között szavazhat az oldalon a zsűri által kiválasztott TOP 10 gyűjtőre. Minden versenyző mellett található egy Szavazok gomb, amelyre kattintva szavazhat az adott gyűjtőre. Akár több versenyzőre is szavazhat, de egy versenyzőre egy napon belül (az adott napon 0.00 és 23.59 között) csak egyszer szavazhat. A szavazáshoz regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is? Igen, szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak. A szavazók is nyerhetnek? Igen, a verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát. Mikor és hol lesz az eredményhirdetés? A verseny oldalán, a Vatera facebook rajongói oldalán, és a Vatera blog oldalán a közzétesszük a nyertesek felhasználónevét, az első, nevezési szakasz nyerteseit legkésőbb 2012. november 15-ig, a második, szavazási szakasz nyerteseit pedig legkésőbb 2012. november 23-ig.
A nyertes gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj.