Szavazzon az ország legfanatikusabb gyűjtőjére és nyerjen!
< vissza a döntősökhöz
Magdi, aki gyűszűket gyűjt.
2193 3.
Magdi több, mint 4000 gyűszű közül válogathat, ha varrni támad kedve. Hobbiból kezdett el gyűjteni, de az évek alatt olyan nagyra duzzadt a gyűjteménye, hogy mára a Guiness rekordot tűzte ki céljául.

Mióta gyűjti a gyűszűket? Körülbelül 1985 óta, de aktívan cirka 20 éve gyűjtöm a gyűszűket.

Mekkora a gyűjteménye? Több mint 4000 a jelenlegi darabszám, kb. 100 cseredarabbal.

Honnan indult a gyűjtési szenvedélye, és miért pont a gyűszűket gyűjti? Gyűjtőszenvedéllyel születtem. Próbálkoztam már órákkal, legyezőkkel, trófeákkal (még most is több tucatnyi van a birtokomban), de óriási a helyigényük. Egész életemben kreatív kézimunkázó voltam, varrtam, hímeztem. Kaptam néhány különleges gyűszűt (Kina, Irán, Kanada, Anglia),és kis méretük miatt (max. 2x3cm) a vitrinben mutatósan szaporodhattak. A jelenlegi gyűjteményem darabjai már a nekik kijelölt "GYŰSZŰHÁZ"-at is lassan kinövik, de férjem villamosmérnök létére újabb és újabb műbútorasztalosnak is dicsőségére váló csodás polcokat alkot, ahol díszeleghetnek kedvükre és kedvemre.

Tudta Ön?
A Vaterán többezer lakástextil, rövidáru és méteráru terméket talál, így szabás-varráshoz, és otthona szépítéséhez nálunk biztosan megtalálja a megfelelő terméket!
» Megnézem

Honnan szerzi be gyűjteménye darabjait? Adok-veszek-cserélek! Emellett családom, rokonaim, barátaim, ismerőseim, és az Ő családjaik, rokonaik, barátaik, ismerőseik is jegyzik gyűjtőszenvedélyemet, és szép számmal szaporítják kollekciómat. Természetesen én is tisztelem mindenki gyűjtőszenvedélyét, és teljes odaadással dolgozom rajta, hogy besegítsek gyűjteményük gazdagodásában.    

Melyik gyűjteménye kedvenc darabja és miért éppen az? A legkedvesebb darabom a fiam által alkotott, Ábrahámhegyi vadrózsa gyökérből faragott szakrális darab, melyet saját kezével, saját bicskájával készített nekem a névnapomra. A sok többi kedvenc közül nehéz lenne választani....  Melyiket is kéne? A legkisebbet, a legrégebbit, a legszebbet, a legdrágábbat, a legkülönlegesebbet?

Ön is gyűjti az gombokat, gyűszűket? Akkor a Vatera az Ön helye!
Ajánlott hirdetések
Ajánlat betöltése...
Nézze meg a többi döntőst is!
Attila, a Moszkvics gyűjtő  
Sanyi, az egyenruha gyűjtő  
Dóra, a pandamaci gyűjtő  
Péter, "A kis herceg" könyv gyűjtő  
János, a levél gyűjtő  
Tamás, a rendszám gyűjtő  
Dezső, a mozigép gyűjtő  
Sándor, a tűzoltókészülék gyűjtő  
Lajos, a fényképezőgép gyűjtő  
2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!
Gyakran Ismételt Kérdések
 
A játék pontos szabályzatát itt találja. Miről szól a Vatera Fanatikus kampánya és meddig tart? A kampány során keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét, a legizgalmasabb, legérdekesebb gyűjteményt.
A játék két szakaszból áll.
Az első szakaszban, 2012. október 29. 10 óra és november 10. 12 óra között lehet benevezni a versenybe, azaz képeket és leírást feltölteni a gyűjteményről a Vatera oldalára. A határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.
November 10-én, az első szakasz lezárulta után szakmai zsűri kiválasztja az általuk 10 legfanatikusabbnak ítélt gyűjtőt, és november 10-én 16 órakor kikerül a TOP 10 gyűjtő listája az oldalra.
A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között a közönség szavazhat a TOP 10 gyűjtő listájára. A legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző lesz a verseny győztese, azaz az ország legfanatikusabb gyűjtője.
A gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj, ahol a nyertes gyűjteményt kiállítjuk. Mit lehet nyerni? A verseny első szakaszában a versenybe jelentkező, jóváhagyott nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második szakaszában a legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja szintén egy 250 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártya. Hogyan lehet nevezni a versenybe? A versenyben csak a Vaterán regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztrált, itt megteheti. Töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről, amellyel a versenyben szeretne indulni, és küldje el jelentkezését. Mikor jelenik meg a feltöltött fotóm és leírásom a verseny oldalán? A feltöltött képek nem automatikusan, hanem a szerkesztőségi jóváhagyás után (max. 48 óra) jelennek meg az oldalon. Egy felhasználó több gyűjteménnyel is nevezhet a versenybe? Igen, egy felhasználó több különböző gyűjteménnyel is nevezhet. Hány kép tölthető fel egy nevezéshez? Felhasználónként maximum 5 kép tölthető fel, a feltöltött képek mérete nem lehet nagyobb 500 kB-nál. Bármilyen fotót feltölthetek az oldalra? Képfeltöltésre vonatkozó szabályok: Feltölteni kizárólag jogtiszta és a versenyen nevező személy gyűjteményét ábrázoló képet lehet. Tilos feltölteni:
  • korhatáros fotókat
  • a verseny tematikájába nem illő, tehát nem a gyűjteményhez kapcsolódó fotókat
    • feliratokkal, logókkal, vagy vízjellel ellátott fotókat
    • nem jogtiszta fotókat
Kik a zsűri tagjai? A 10 legfanatikusabb gyűjtőt egy hírességekből álló zsűri választja ki, tagjai:
Horváth Éva, Gaál Noémi, Joshi Bharat, Winkler Robi, Fluor Tomi Hogyan és hányszor lehet szavazni egy versenyzőre? A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között szavazhat az oldalon a zsűri által kiválasztott TOP 10 gyűjtőre. Minden versenyző mellett található egy Szavazok gomb, amelyre kattintva szavazhat az adott gyűjtőre. Akár több versenyzőre is szavazhat, de egy versenyzőre egy napon belül (az adott napon 0.00 és 23.59 között) csak egyszer szavazhat. A szavazáshoz regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is? Igen, szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak. A szavazók is nyerhetnek? Igen, a verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát. Mikor és hol lesz az eredményhirdetés? A verseny oldalán, a Vatera facebook rajongói oldalán, és a Vatera blog oldalán a közzétesszük a nyertesek felhasználónevét, az első, nevezési szakasz nyerteseit legkésőbb 2012. november 15-ig, a második, szavazási szakasz nyerteseit pedig legkésőbb 2012. november 23-ig.
A nyertes gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj.