Szavazzon az ország legfanatikusabb gyűjtőjére és nyerjen!
< vissza a döntősökhöz
Dóra, aki plüss pandákat gyűjt.
2990 2.
Dóra pandaimádata már gyermekkorában elkezdődött, azóta lázasan gyűjti a plüss pandákat és minden pandákkal kapcsolatos tárgyat. Gyűjteménye az évek során többezerre szaporodott, így otthonában lassan több panda lakik, mint a vadonban.

Mit gyűjt pontosan? Pandákat gyűjtök, illetve mindent, ami pandás. A pandát ábrázoló képektől, bélyegen, órákon, marcipán figurákon, ékszereken, lufin, pólókon át a plüss pandákig minden megtalálható a gyűjteményemben.

Mi fogta meg a pandákban, amiért ezt kezdte el gyűjteni? Az első plüss pandámat egyéves koromban kaptam. Tudatosan négyévesen kezdtem el a játékboltokban a pandákat kutatni. Azóta, hogy tudom, hogy a pandák kihaló félben vannak és védettek folyamatosan teszek szert egy-egy új darabra.

Mióta gyűjti őket? Idén húsz éve, hogy az ünnepekre pandát kérek ajándékba. Ha meglátok egy olyan pandát, amilyen még nincs otthon megveszem, és a külföldi utazásokról is mindig egy-egy újabb darabbal térek haza. A vateráról is megszállottan vásárolok. Egyszer valakinek egy kisebb gyűjteményét vettem meg.

Tudta Ön?
A Vaterán több, mint 5000 plüss játék közül válogathat, így ha egy kedves, puha plüss játékra vágyik, nálunk biztosan rátalál kedvencére!
» Megnézem

Hány darabból áll a gyűjteménye? Közel 2500 db-ból. A gyűjteményt elsősorban a család és a barátok szaporítják, de igazi kincsekre tettem szert a Vaterán is. A macik mellett matricák, kinder figurák, bögrék, poharak, tányérkészlet, porcelán figurák, poszterek, puzzle-k is vannak, valamint gobelinek, melyeket én varrtam ki, rézkarcok, amiket szintén én készítettem, ahogy az ytong szobrot is. Műanyag flakonból készített pandám is van, illetve egyéb használati tárgyak is színesítik a gyűjteményt. A nagy cél egy kiállítás, illetve gyermekkori álom bekerülni a Guinness-rekordok könyvébe.

Melyik a gyűjteménye kedvenc darabja, és miért? Mindegyik darabnak megvan a saját kis története, ezért mindegyik közel áll hozzám. A legnagyobb kedvenc talán az anyukám által kötött pandás pulóver, ami jelenleg is hordható, de a gyűjtemény részei gyermekkori pandás pulcsik is. Valamint évek óta nagy kedvenc a legnagyobb panda, ami a képeken is látható.

Ön is gyűjti a plüss játékokat? Akkor a Vatera az Ön helye!
Ajánlott hirdetések
Ajánlat betöltése...
Nézze meg a többi döntőst is!
Attila, a Moszkvics gyűjtő  
Sanyi, az egyenruha gyűjtő  
Péter, "A kis herceg" könyv gyűjtő  
János, a levél gyűjtő  
Tamás, a rendszám gyűjtő  
Magdi, a gyűszű gyűjtő  
Dezső, a mozigép gyűjtő  
Sándor, a tűzoltókészülék gyűjtő  
Lajos, a fényképezőgép gyűjtő  
2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!
Gyakran Ismételt Kérdések
 
A játék pontos szabályzatát itt találja. Miről szól a Vatera Fanatikus kampánya és meddig tart? A kampány során keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét, a legizgalmasabb, legérdekesebb gyűjteményt.
A játék két szakaszból áll.
Az első szakaszban, 2012. október 29. 10 óra és november 10. 12 óra között lehet benevezni a versenybe, azaz képeket és leírást feltölteni a gyűjteményről a Vatera oldalára. A határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.
November 10-én, az első szakasz lezárulta után szakmai zsűri kiválasztja az általuk 10 legfanatikusabbnak ítélt gyűjtőt, és november 10-én 16 órakor kikerül a TOP 10 gyűjtő listája az oldalra.
A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között a közönség szavazhat a TOP 10 gyűjtő listájára. A legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző lesz a verseny győztese, azaz az ország legfanatikusabb gyűjtője.
A gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj, ahol a nyertes gyűjteményt kiállítjuk. Mit lehet nyerni? A verseny első szakaszában a versenybe jelentkező, jóváhagyott nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második szakaszában a legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja szintén egy 250 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártya. Hogyan lehet nevezni a versenybe? A versenyben csak a Vaterán regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztrált, itt megteheti. Töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről, amellyel a versenyben szeretne indulni, és küldje el jelentkezését. Mikor jelenik meg a feltöltött fotóm és leírásom a verseny oldalán? A feltöltött képek nem automatikusan, hanem a szerkesztőségi jóváhagyás után (max. 48 óra) jelennek meg az oldalon. Egy felhasználó több gyűjteménnyel is nevezhet a versenybe? Igen, egy felhasználó több különböző gyűjteménnyel is nevezhet. Hány kép tölthető fel egy nevezéshez? Felhasználónként maximum 5 kép tölthető fel, a feltöltött képek mérete nem lehet nagyobb 500 kB-nál. Bármilyen fotót feltölthetek az oldalra? Képfeltöltésre vonatkozó szabályok: Feltölteni kizárólag jogtiszta és a versenyen nevező személy gyűjteményét ábrázoló képet lehet. Tilos feltölteni:
  • korhatáros fotókat
  • a verseny tematikájába nem illő, tehát nem a gyűjteményhez kapcsolódó fotókat
    • feliratokkal, logókkal, vagy vízjellel ellátott fotókat
    • nem jogtiszta fotókat
Kik a zsűri tagjai? A 10 legfanatikusabb gyűjtőt egy hírességekből álló zsűri választja ki, tagjai:
Horváth Éva, Gaál Noémi, Joshi Bharat, Winkler Robi, Fluor Tomi Hogyan és hányszor lehet szavazni egy versenyzőre? A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között szavazhat az oldalon a zsűri által kiválasztott TOP 10 gyűjtőre. Minden versenyző mellett található egy Szavazok gomb, amelyre kattintva szavazhat az adott gyűjtőre. Akár több versenyzőre is szavazhat, de egy versenyzőre egy napon belül (az adott napon 0.00 és 23.59 között) csak egyszer szavazhat. A szavazáshoz regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is? Igen, szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak. A szavazók is nyerhetnek? Igen, a verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát. Mikor és hol lesz az eredményhirdetés? A verseny oldalán, a Vatera facebook rajongói oldalán, és a Vatera blog oldalán a közzétesszük a nyertesek felhasználónevét, az első, nevezési szakasz nyerteseit legkésőbb 2012. november 15-ig, a második, szavazási szakasz nyerteseit pedig legkésőbb 2012. november 23-ig.
A nyertes gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj.