Szavazzon az ország legfanatikusabb gyűjtőjére és nyerjen!
< vissza a döntősökhöz
Tamás, aki rendszámtáblákat gyűjt.
1851 4.
Tamás és testvére, Péter rendszámtábla gyűjteményét 2011-ben hivatalosan is Guinness rekordnak nyilvánították, így most már papírjuk is van róla, hogy igazán fanatikus gyűjtők.
Jelenleg több mint 12000 különféle tábla található meg a gyűjteményükben a föld 140 országából.

Mióta gyűjtik a rendszámokat? 1990 óta testvéremmel, Péterrel együtt gyűjtjük a rendszámokat a világ minden országából.

Honnan jött a gyűjtési szenvedély, miért pont rendszámokat gyűjtenek? 1990-ben édesapánk Németországban vásárolt egy gépjárművet, melynek a rendszámát kitettük a gyerekszobánkba “dísznek”. Gyerekkorunkban már gyűjtöttük az autózással kapcsolatos tárgyakat, például prospektusokat, posztereket, így ez sem tünt távolinak tőlünk.

Honnan szerzik be gyűjteményük darabjait? Ez legyen a mi titkunk…. De kaptunk több mint 1200db-ot a Bács-Kiskunk Megye Rendőrfőkapitányságától, a Mercedes-Benz gyárból, diplomáciai testületektől. Az elmúlt 22 év alatt több mint 800 ember segítette a gyűjtemény szaporodását!

Tudta Ön?
A Vaterán többszázezer autóalkatrészt és egyéb autófelszerelést talál, így gépkocsijához keres kiegészítőt, vagy alkatrészt, nálunk biztosan megtalálja!
» Megnézem

Mekkora a gyűjtemény? Több mint 12000 féle rendszámtáblánk van, de ez folyamatosan gyarapodik. Sokszor ismeretlenül bedobálnak a kerítésen táblákat hozzánk, mire hazaérünk, a kutyák játszanak vele.
Nagy számban találhatóak a gyűjteményünkben különleges automobiliák is: hűtődíszek, forgalmi engedélyek, jogosítványok, autóklubbokkal kapcsolatos régiségek. Ezek mellett egy 1938-as veteran kerékpár, egy 1963-as Jawa motorkerékpár és egy Youngtimer Mercedes-Benz W123 is színesíti a kecskeméti rendszámtábla múzeumunkat, ahol több mint 10000 féle tábla tekinthető meg állandó kiállításunk részeként a több mint 12000-ből.

Melyik gyűjteménye kedvenc darabja, és miért éppen az? Ez egy 1948-48 között használt, miniszteri járművekre szerelt rendszám, melyből összesen 18 db készült (A1-9, B1-9).

Ön is gyűjti az autófelszereléseket? Akkor a Vatera az Ön helye!
Ajánlott hirdetések
Ajánlat betöltése...
Nézze meg a többi döntőst is!
Attila, a Moszkvics gyűjtő  
Sanyi, az egyenruha gyűjtő  
Dóra, a pandamaci gyűjtő  
Péter, "A kis herceg" könyv gyűjtő  
János, a levél gyűjtő  
Magdi, a gyűszű gyűjtő  
Dezső, a mozigép gyűjtő  
Sándor, a tűzoltókészülék gyűjtő  
Lajos, a fényképezőgép gyűjtő  
2012 © allegroup.hu kft. Minden jog fenntartva!
Gyakran Ismételt Kérdések
 
A játék pontos szabályzatát itt találja. Miről szól a Vatera Fanatikus kampánya és meddig tart? A kampány során keressük az ország legfanatikusabb gyűjtőjét, a legizgalmasabb, legérdekesebb gyűjteményt.
A játék két szakaszból áll.
Az első szakaszban, 2012. október 29. 10 óra és november 10. 12 óra között lehet benevezni a versenybe, azaz képeket és leírást feltölteni a gyűjteményről a Vatera oldalára. A határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.
November 10-én, az első szakasz lezárulta után szakmai zsűri kiválasztja az általuk 10 legfanatikusabbnak ítélt gyűjtőt, és november 10-én 16 órakor kikerül a TOP 10 gyűjtő listája az oldalra.
A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között a közönség szavazhat a TOP 10 gyűjtő listájára. A legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző lesz a verseny győztese, azaz az ország legfanatikusabb gyűjtője.
A gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj, ahol a nyertes gyűjteményt kiállítjuk. Mit lehet nyerni? A verseny első szakaszában a versenybe jelentkező, jóváhagyott nevezők között kisorsolunk 5 x 50 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát.
A verseny második szakaszában a legtöbb közönségszavazatot kapott gyűjtő díja szintén egy 250 000 Ft-tal feltöltött OTP bankkártya. Hogyan lehet nevezni a versenybe? A versenyben csak a Vaterán regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ha még nem regisztrált, itt megteheti. Töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről, amellyel a versenyben szeretne indulni, és küldje el jelentkezését. Mikor jelenik meg a feltöltött fotóm és leírásom a verseny oldalán? A feltöltött képek nem automatikusan, hanem a szerkesztőségi jóváhagyás után (max. 48 óra) jelennek meg az oldalon. Egy felhasználó több gyűjteménnyel is nevezhet a versenybe? Igen, egy felhasználó több különböző gyűjteménnyel is nevezhet. Hány kép tölthető fel egy nevezéshez? Felhasználónként maximum 5 kép tölthető fel, a feltöltött képek mérete nem lehet nagyobb 500 kB-nál. Bármilyen fotót feltölthetek az oldalra? Képfeltöltésre vonatkozó szabályok: Feltölteni kizárólag jogtiszta és a versenyen nevező személy gyűjteményét ábrázoló képet lehet. Tilos feltölteni:
  • korhatáros fotókat
  • a verseny tematikájába nem illő, tehát nem a gyűjteményhez kapcsolódó fotókat
    • feliratokkal, logókkal, vagy vízjellel ellátott fotókat
    • nem jogtiszta fotókat
Kik a zsűri tagjai? A 10 legfanatikusabb gyűjtőt egy hírességekből álló zsűri választja ki, tagjai:
Horváth Éva, Gaál Noémi, Joshi Bharat, Winkler Robi, Fluor Tomi Hogyan és hányszor lehet szavazni egy versenyzőre? A második szakaszban, 2012. november 10. 16 óra és november 21. 12.00 óra között szavazhat az oldalon a zsűri által kiválasztott TOP 10 gyűjtőre. Minden versenyző mellett található egy Szavazok gomb, amelyre kattintva szavazhat az adott gyűjtőre. Akár több versenyzőre is szavazhat, de egy versenyzőre egy napon belül (az adott napon 0.00 és 23.59 között) csak egyszer szavazhat. A szavazáshoz regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is? Igen, szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak. A szavazók is nyerhetnek? Igen, a verseny második, szavazási szakaszában a szavazók között kisorsolunk egy 250 00 Ft-tal feltöltött OTP bankkártyát. Mikor és hol lesz az eredményhirdetés? A verseny oldalán, a Vatera facebook rajongói oldalán, és a Vatera blog oldalán a közzétesszük a nyertesek felhasználónevét, az első, nevezési szakasz nyerteseit legkésőbb 2012. november 15-ig, a második, szavazási szakasz nyerteseit pedig legkésőbb 2012. november 23-ig.
A nyertes gyűjtőnek egy kiállítással egybekötött átadón kerül átadásra a fődíj.