Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Sziasztok! Miért van hogy letiltok bizonyos felhasználókat (egy személy több névvel), a beállításaimban szerepel is a tiltás, ám mégis látom a termékeit? Tisztelt Blanc001! Mert a letiltás a terméklapos üzenetekre és a vásárlásra vonatkozik. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-09-29 06:38 Azonosító: 1 841 812 ![]() |
Sziasztok!
Miért van hogy letiltok bizonyos felhasználókat (egy személy több névvel), a beállításaimban szerepel is a tiltás, ám mégis látom a termékeit? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 106 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Kedves zejopy! Igen, Remington 870-eseket használnak. Először lőnek és aztán kérdeznek. De ez amolyan belsős infó, kérem ne adja tovább ![]() Semmiképp! ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Kedves Benz! Amikor telefonon beszélek egy vevővel a Vaterán keresztül akkor minden e-mail szónál sípol egyet a telefon. Jól érzékeltem? Ilyenkor tagbaszakadt TEK-es fazonok felhúzzák az arcukra a maszkot és ha kiderül, hogy szabálytalanság történt, fegyverre kapnak és berúgják az ajtót a törvénytelenség okozójánál? ![]() ![]() ![]() Kedves zejopy! Igen, Remington 870-eseket használnak. Először lőnek és aztán kérdeznek. De ez amolyan belsős infó, kérem ne adja tovább ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 106 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Kedves Benz!
Amikor telefonon beszélek egy vevővel a Vaterán keresztül akkor minden e-mail szónál sípol egyet a telefon. Jól érzékeltem? Ilyenkor tagbaszakadt TEK-es fazonok felhúzzák az arcukra a maszkot és ha kiderül, hogy szabálytalanság történt, fegyverre kapnak és berúgják az ajtót a törvénytelenség okozójánál? ![]() ![]() ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez a Profi Eladó Program eladóit nem érinti, így ők továbbra is a megszokott 3 Ft-os díjon tölthetik fel a termékeiket. Azt én tudom, értettem is, csak a felirat eltűnt egy időre. Aztán újra előkerült. Szóval csak a felirat után érdeklődtem, nem az áremelés hozott lázba. ![]() https://www.vatera.hu/info/dijtablazat 2023.01.16-tól 14FT. Tudom, hogy hol van a díjtáblázat, de köszönöm. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
https://www.vatera.hu/info/dijtablazat 2023.01.16-tól 14FT. Ez a Profi Eladó Program eladóit nem érinti, így ők továbbra is a megszokott 3 Ft-os díjon tölthetik fel a termékeiket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 220 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
Kedves Benz! Azt láttam a személyes menümbe belépve, hogy emelik a feltöltési díjat. Aztán eltűnt a felirat. Hová tűnt? ![]() https://www.vatera.hu/info/dijtablazat 2023.01.16-tól 14FT. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Azt láttam a személyes menümbe belépve, hogy emelik a feltöltési díjat. Aztán eltűnt a felirat. Hová tűnt? ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Terméklapos levelezésben próbálkozik a vevő, hogy sima elsőbbségivel elküldöm-e. Írom neki, hogy csak ajánlottan. Erre megveszi kék néven és odaírja a megjegyzésbe, hogy sima elsőbbségivel kéri. Három felkiáltójellel. Hát itt engem hülyének néznek. ![]() ![]() Gondoltam, odaírom, hogy "Megkérem, spóroljon az írásjelekkel!" ![]() Tudom, mit érez ilyenkor ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Terméklapos levelezésben próbálkozik a vevő, hogy sima elsőbbségivel elküldöm-e. Írom neki, hogy csak ajánlottan. Erre megveszi kék néven és odaírja a megjegyzésbe, hogy sima elsőbbségivel kéri. Három felkiáltójellel. Hát itt engem hülyének néznek.
![]() ![]() Gondoltam, odaírom, hogy "Megkérem, spóroljon az írásjelekkel!" ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igazán nincs mit. Ha esetleg kiesne a PEP-ből, akkor kérem szóljon. Régen foglalkoztam már a témával, de emlékeim szerint van lehetőség egyedi mérlegelés alapján is a meghívó kiküldésére. Ez tehát most nem ígéret, csak annyi, hogy szükség esetén utánajárok ![]() Szerintem nem vagyok annyira kedves, de azért köszönöm ![]() Nagyon köszönöm! ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon köszönöm, hogy foglalkozott vele. ![]() Igazából nem az zavar, hanem az, hogy emiatt kiesek a PEP-ből. Erre van esély, mert hiába kérem az értékeléseket, nem történik semmi. Most csak arra várok, hogy az egyik visszatérő vevőm megkapja a csomagját, mert nem tudom, hogy a belső 90 napos átlagszámításba beleszámít-e az, akitől már kaptam. Ha nem, akkor vakarózhatok. Igazán nincs mit. Ha esetleg kiesne a PEP-ből, akkor kérem szóljon. Régen foglalkoztam már a témával, de emlékeim szerint van lehetőség egyedi mérlegelés alapján is a meghívó kiküldésére. Ez tehát most nem ígéret, csak annyi, hogy szükség esetén utánajárok ![]() Tényleg köszönöm és igazán kedves (de ez köztudott, csak a fórumon titkolja ![]() Szerintem nem vagyok annyira kedves, de azért köszönöm ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megnéztem mi történt azóta. Sajnálom, ez a tipikus esete annak, amikor nincs mit tenni ![]() De szerintem tudja a véleményemet ![]() Nagyon köszönöm, hogy foglalkozott vele. ![]() Igazából nem az zavar, hanem az, hogy emiatt kiesek a PEP-ből. Erre van esély, mert hiába kérem az értékeléseket, nem történik semmi. Most csak arra várok, hogy az egyik visszatérő vevőm megkapja a csomagját, mert nem tudom, hogy a belső 90 napos átlagszámításba beleszámít-e az, akitől már kaptam. Ha nem, akkor vakarózhatok. Tényleg köszönöm és igazán kedves (de ez köztudott, csak a fórumon titkolja ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszönöm! ![]() Megnéztem mi történt azóta. Sajnálom, ez a tipikus esete annak, amikor nincs mit tenni ![]() De szerintem tudja a véleményemet ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Megnéztem a levelezést, de őszintén szólva nem tudom. Most külföldön vagyok, de ha a hazaérkezésemig (pár nap) nem zárul le az ügy, akkor megkérdezem majd a kolléga véleményét. Köszönöm! ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2022-10-08 05:02 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Akadt egy kis problémám egy nagyon okos emberel. Ránézne, ha az ideje engedi? Remélhetek? 2022100710000319 Kedves zejopy! Megnéztem a levelezést, de őszintén szólva nem tudom. Most külföldön vagyok, de ha a hazaérkezésemig (pár nap) nem zárul le az ügy, akkor megkérdezem majd a kolléga véleményét. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Akadt egy kis problémám egy nagyon okos emberel. Ránézne, ha az ideje engedi? Remélhetek? 2022100710000319 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-12-08 10:32 |