Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Nemrég megjelent az oldalon az "Azonnali értesítés" ablak, viszont elég idegesítő a működése. Az összes Vaterás oldalon ha a "Nem kérem"-re nyomok, akkor visszajön még egyszer, de van amikor kétszer is, minden esetben a "Nem kérem"-re kattintok. Majd ha ezután átmegyek egy másik Vaterás oldalra, akkor újra megjelenik ugyanez az ablak, és újra minden egyes oldalbetöltésnél el kell ezt játszanom, hogy eltűnjön. Mac OS 12.6.8, Safari 16.6 Továbbítottam a leírtakat a felelős kollégáknak. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2010-01-12 20:30 Azonosító: 936 366 ![]() |
Nemrég megjelent az oldalon az "Azonnali értesítés" ablak, viszont elég idegesítő a működése. Az összes Vaterás oldalon ha a "Nem kérem"-re nyomok, akkor visszajön még egyszer, de van amikor kétszer is, minden esetben a "Nem kérem"-re kattintok. Majd ha ezután átmegyek egy másik Vaterás oldalra, akkor újra megjelenik ugyanez az ablak, és újra minden egyes oldalbetöltésnél el kell ezt játszanom, hogy eltűnjön.
Mac OS 12.6.8, Safari 16.6 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2008-01-04 11:44 Azonosító: 73 363 ![]() |
A Vatera futár illetve MPL csomagküldés funkció nem müködik nem lehet nyomtaktni.nem tölti be a nyomtatandó ürlapot
Már müködik... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Van egy folyamatban lévő BVP kérelmem. (65993)Eddig minden haladt szépen. Írtam, válaszoltak hamar. Megtettem amit az ügyfélszolgálat kért. Viszont egy hete nem kapok semmi választ a továbbiakkal kapcsolatban. Már két levelet is írtam. Semmi reakció az ügyfélszolgálat részéről. Kíváncsi lennék miért állt meg az ügyintézés, miért nem jön válasz. Az ügyintézés folyamatban van, szíves türelmét kérjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2018-03-09 16:58 Azonosító: 2 626 717 ![]() |
Van egy folyamatban lévő BVP kérelmem. (65993)Eddig minden haladt szépen. Írtam, válaszoltak hamar. Megtettem amit az ügyfélszolgálat kért. Viszont egy hete nem kapok semmi választ a továbbiakkal kapcsolatban. Már két levelet is írtam. Semmi reakció az ügyfélszolgálat részéről. Kíváncsi lennék miért állt meg az ügyintézés, miért nem jön válasz.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
... Érdeklődnék, hogy van -e már kigondolt lépés ez ügyben... Van. Legyen kedves felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-10-30 17:58 Azonosító: 2 716 706 ![]() |
2023-10-29-én késő délutántól kb. este 22:00-ig nem volt elérhető a Vatera oldala.... Kettő 1Ft-ról indított ( mindkettő 660.-Ft maxos indítási költséggel ) aukcióm, amin volt bőven megfigyelő és licit is így járt le, ergo messze az életszerű ár alatt mivel senki nem tudott belépni licitálni az esetlegesen megfigyelt/korábban licitált termékemre. Nem gondolnám, hogy egy ilyen komoly hiba következményeit az eladóknak kellene "benyelniük"... legalábbis én nem fogom, az biztos ! Érdeklődnék, hogy van -e már kigondolt lépés ez ügyben, mert ez senkivel szemben sem korrekt így ! Javasolnék egy értesítés kiküldést az adott időben megnyert aukciók nyerteseinek, hogy az eladóknak joguk van a hiba miatt elállni az átadásoktól minden következmény nélkül, tehát ha egy eladó emiatt kap negatívot vagy semlegest azt a Vatera automatikusan törölje ki ! A szóban forgó eladók kapjanak egy ingyenes kupont vagy a rendszer indítsa újra ugyanazokkal a feltételekkel és eladási beállításokkal az ez időben lejárt aukciókat... ha ez nem megy akkor írják jóvá az aukcióindítási költségeket, de az eladói elállást mindenféleképpen biztosítsák ! Gyors és korrekt lépést / választ várok Önökötől ( Vaterától ) erre a problémára ! Mikor valaki tisztában van a termék esetleges leütési értékével, a minimálár meghatározása ilyen esetekben segítség lehet. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Csak akasztott ember nem ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 322 Regisztrált: 2007-03-20 11:43 Azonosító: 962 ![]() |
Kedves b_ede! Nekem megjött minden és ilyen jellegű hibajelzés mástól sem érkezett. Köszönöm ! Bogarásztam egy kicsit és a hiba nálam volt olyan amire nem gondoltam Működik Üdv b_ede -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2007-04-24 19:51 Azonosító: 6 905 ![]() |
2023-10-29-én késő délutántól kb. este 22:00-ig nem volt elérhető a Vatera oldala.... Kettő 1Ft-ról indított ( mindkettő 660.-Ft maxos indítási költséggel ) aukcióm,
amin volt bőven megfigyelő és licit is így járt le, ergo messze az életszerű ár alatt mivel senki nem tudott belépni licitálni az esetlegesen megfigyelt/korábban licitált termékemre. Nem gondolnám, hogy egy ilyen komoly hiba következményeit az eladóknak kellene "benyelniük"... legalábbis én nem fogom, az biztos ! Érdeklődnék, hogy van -e már kigondolt lépés ez ügyben, mert ez senkivel szemben sem korrekt így ! Javasolnék egy értesítés kiküldést az adott időben megnyert aukciók nyerteseinek, hogy az eladóknak joguk van a hiba miatt elállni az átadásoktól minden következmény nélkül, tehát ha egy eladó emiatt kap negatívot vagy semlegest azt a Vatera automatikusan törölje ki ! A szóban forgó eladók kapjanak egy ingyenes kupont vagy a rendszer indítsa újra ugyanazokkal a feltételekkel és eladási beállításokkal az ez időben lejárt aukciókat... ha ez nem megy akkor írják jóvá az aukcióindítási költségeket, de az eladói elállást mindenféleképpen biztosítsák ! Gyors és korrekt lépést / választ várok Önökötől ( Vaterától ) erre a problémára ! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz ! Az azonnali értesítések nem jönnek kb 2 napja . Személyes menüben beállítva , hogy kérem, a böngészőben látom, hogy fogadhatja nincs letiltva Csak nálam nem megy vagy másnál se ? Köszönöm Üdv b_ede Kedves b_ede! Nekem megjött minden és ilyen jellegű hibajelzés mástól sem érkezett. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 220 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
Sziasztok! Nagyon meglepődtem, hogy az én termékeim fotóihoz bekapcsolódott ircsi958 termékeinek két képe, Most vesztettem el a bizalmamat majdhogynem végképp. MIt keres ott bárki is egy másik eladó oldalán és egyáltalán, mennyire megbízható így a Vatera? Valamit "elmokoltak a fejlesztők" a betöltések 1-2percek, csiga a rendszer. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-07-30 15:18 Azonosító: 1 794 390 ![]() |
Sziasztok!
Nagyon meglepődtem, hogy az én termékeim fotóihoz bekapcsolódott ircsi958 termékeinek két képe, Most vesztettem el a bizalmamat majdhogynem végképp. MIt keres ott bárki is egy másik eladó oldalán és egyáltalán, mennyire megbízható így a Vatera? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Csak akasztott ember nem ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 322 Regisztrált: 2007-03-20 11:43 Azonosító: 962 ![]() |
Kedves Benz !
Az azonnali értesítések nem jönnek kb 2 napja . Személyes menüben beállítva , hogy kérem, a böngészőben látom, hogy fogadhatja nincs letiltva Csak nálam nem megy vagy másnál se ? Köszönöm Üdv b_ede -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem lett megvaltoztatva semmi es evek ota hozza sem nyultam. Most megneztem de ilyet nem is talaltam koztuk. A leírtakat továbbítottam a felelős kollégáknak. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2009-01-31 00:53 Azonosító: 446 894 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem. Korabban rendesen megjott az osszes tobbivel egyutt. A fix/villamaras vasarlasok utan is megjon az email csak a licittel vezodo aukciok utan nem. Nincs kikapcsolva a személyes menüjében egy vagy több értesítő típus kiküldése? Más nem jelzett hasonló problémát. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2009-01-31 00:53 Azonosító: 446 894 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az eladasok utan nehany napja nem jonnek meg az ,,Gratulálunk, eladtál egy terméket xy felhasználónak!,, tartalmu ertesitok. A tobbi rendszeruzenet a licitalasrol ertekelesrol ertekeld az adasvetel stb. elvileg rendben megjon. Nem kerültek a spam mappába? A rendszer kiküldi őket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az eladasok utan nehany napja nem jonnek meg az ,,Gratulálunk, eladtál egy terméket xy felhasználónak!,, tartalmu ertesitok. A tobbi rendszeruzenet a licitalasrol ertekelesrol ertekeld az adasvetel stb. elvileg rendben megjon.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2010-04-22 21:00 Azonosító: 1 126 087 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-12-03 09:04 |