Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-10-09 16:26 Azonosító: 1 546 545 ![]() |
Kedves Fli463! Köszönjük észrevételét. A felmerült kérdés a kategóriamenedzsment csapattól független dolog. Kérjük látogasson el a Technikai problémák topikba, ahol kollégáink válaszolni fognak a felmerült problémára! Köszönettel: Vatera Kategóriák Tisztelt Fli463! Érdeklődnék hogy a gázkazánt sikerült eladnia.? Üdvözlettel. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 404 Regisztrált: 2008-05-27 21:37 Innen: Magyar Azonosító: 156 696 ![]() |
"Átalakult a Gyűjtemény főkategória is. Természetesen további bontásokkal, alábontásokkal, kategóriaspecifikus tulajdonságokkal, paraméterekkel." A "söralátét" miért szűnt meg gyűjteményes témának lenni? Nagy nehezen az Otthon-építkezés, kert, konyhafelszerelés stb 3. alkategóriájába, kellékek és kiegészítők között találtam meg aukcióimat. Tudom, hogy nem vagyunk olyan sokan söralátét gyűjtők mint az érmések, vagy képeslaposok, de vagyunk páran. Komoly országos klubbal rendelkezünk, kérjük vissza a Gyűjtemény kategóriába. Nem müzlis-tálak, és jégkockatartók között szeretnénk böngészni. És láss csodát, még 6 év sem telt el, és lőn újra gyűjteményes söralátét kategória! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 317 Regisztrált: 2007-03-01 13:18 Azonosító: 152 ![]() |
Régi sérelem, hogy az Érme, pénz... kategóriában nem lehet országokra kattintani, csak szöveg beírásával, ami több változat lehet. (brazil, Brazilia, Brazília, de az eladók a legkülönbözőbb változatot is kitalálnak - cseh, Csehország, cseho., ceskoslovenská stb ) Jól látom, hogy most már az eladó neve szerinti keresés is megszűnt? Vagy csak valamit nem vettem észre. Kedves Citrom121! Köszönjük szépen az észrevételt, amint sorra kerül a Gyűjtemény kategória, figyelembe vesszük a javaslatát. Eladó neve szerint a részletes keresés menüben lehet keresni. Üdvözlettel, Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 51 Regisztrált: 2009-11-30 12:51 Azonosító: 863 425 ![]() |
Régi sérelem, hogy az Érme, pénz... kategóriában nem lehet országokra kattintani, csak szöveg beírásával, ami több változat lehet. (brazil, Brazilia, Brazília, de az eladók a legkülönbözőbb változatot is kitalálnak - cseh, Csehország, cseho., ceskoslovenská stb )
Jól látom, hogy most már az eladó neve szerinti keresés is megszűnt? Vagy csak valamit nem vettem észre. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-10-29 21:09 Azonosító: 1 869 214 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 317 Regisztrált: 2007-03-01 13:18 Azonosító: 152 ![]() |
Üdvözlet! Bár nem vagyok régi motoros a Vaterán, az Ókori érmék közt rengeteg a római pénz. Ha lenne egy külön címsor, választási lehetőség a római érméknek, a vásárlónak nem kellene átlapozni a többi (rend szerint egymás után következő) egyéb tételt. Ez csak meglátás, köszönöm a figyelmet ![]() Üdv, Alithar Kedves Alithar! Köszönjük szépen az észrevételt, tervben van a javasolt kategória létrehozása. Üdvözlettel, Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-10-29 21:09 Azonosító: 1 869 214 ![]() |
Üdvözlet!
Bár nem vagyok régi motoros a Vaterán, az Ókori érmék közt rengeteg a római pénz. Ha lenne egy külön címsor, választási lehetőség a római érméknek, a vásárlónak nem kellene átlapozni a többi (rend szerint egymás után következő) egyéb tételt. Ez csak meglátás, köszönöm a figyelmet ![]() Üdv, Alithar A hozzászólást -Alithar- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-24 00:51 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Vatera Kategória! Nem tudom, hogy az okt.12.-i válasza után történt-e az a változás, hogy az érme kategórián belül vannak már lehetőségek például bevont vagy érvényes érmékre keresésre. Ha igen, jelezni szeretném, hogy ez messze nem az a változás, mint ami korábban nagyon jó volt. Először is, például nincs amerikai dollár a felsorolásban. Másrészt igaz, csak egyetlen kísérletet tettem, de annak tapasztalata a következő: rákerestem az érvényes érmék között a "lett lat" címszóra. Összesen két érmét hozott fel, mindkettőt az 1920-as évekből, vagyis gyakorlatilag a bevont érmék között lenne a helye. Nem hozza fel azokat, amiket az eladók "Lettország" címszóval jelöltek, és erős a gyanúm, hogy más országoknál azokat sem hozza fel, ahol az eladó nem jelölt országot. (sok ilyen aukciót indítanak, például ország jelölése nélkül márka, peseta, frank, rubel aukciókat hirdetnek meg) Mi okozza a nehézséget, hogy a korábbi rendszer jöjjön vissza, és ne ilyen új, de rossz megoldást válasszanak? Tisztelt Citrom121! A Gyűjtemény kategória átalakítására még nem került sor. Nagyon köszönjük észrevételét, melyet figyelembe fogunk venni az átalakítás során. Továbbiakban is várjuk építő javaslatait! Üdvözlettel, Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 51 Regisztrált: 2009-11-30 12:51 Azonosító: 863 425 ![]() |
Kedves Vatera Kategória!
Nem tudom, hogy az okt.12.-i válasza után történt-e az a változás, hogy az érme kategórián belül vannak már lehetőségek például bevont vagy érvényes érmékre keresésre. Ha igen, jelezni szeretném, hogy ez messze nem az a változás, mint ami korábban nagyon jó volt. Először is, például nincs amerikai dollár a felsorolásban. Másrészt igaz, csak egyetlen kísérletet tettem, de annak tapasztalata a következő: rákerestem az érvényes érmék között a "lett lat" címszóra. Összesen két érmét hozott fel, mindkettőt az 1920-as évekből, vagyis gyakorlatilag a bevont érmék között lenne a helye. Nem hozza fel azokat, amiket az eladók "Lettország" címszóval jelöltek, és erős a gyanúm, hogy más országoknál azokat sem hozza fel, ahol az eladó nem jelölt országot. (sok ilyen aukciót indítanak, például ország jelölése nélkül márka, peseta, frank, rubel aukciókat hirdetnek meg) Mi okozza a nehézséget, hogy a korábbi rendszer jöjjön vissza, és ne ilyen új, de rossz megoldást válasszanak? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera Team! Beállítottam a termékfigyelőt a Vereinsthaler címszóra, megnéztem és csak egy tételt mutat, holott tudom, hogy egy másik eladónak (Viking66) jelenleg is fent van az érvényes ajánlata egy másik tétellel... Csak a kiemeléssel (szin) rendelkező ajánlatokat veszi figyelembe a rendszer??? Üdvözlettel: Fli463 Kedves Fli463! Köszönjük észrevételét. A felmerült kérdés a kategóriamenedzsment csapattól független dolog. Kérjük látogasson el a Technikai problémák topikba, ahol kollégáink válaszolni fognak a felmerült problémára! Köszönettel: Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-02-20 12:51 Azonosító: 1 427 032 ![]() |
Tisztelt Vatera Team!
Beállítottam a termékfigyelőt a Vereinsthaler címszóra, megnéztem és csak egy tételt mutat, holott tudom, hogy egy másik eladónak (Viking66) jelenleg is fent van az érvényes ajánlata egy másik tétellel... Csak a kiemeléssel (szin) rendelkező ajánlatokat veszi figyelembe a rendszer??? Üdvözlettel: Fli463 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Érdeklődnék, hogy minek tudható be, hogy nem történt még mindig érdemleges előrelépés az ügyben, amit lassan 1 ÉVE jeleztünk. Nem azért írok a problémáról 4 havonta mert nincs jobb dolgom, hanem mert tényleg használni szeretném a vaterát, de ezek a dolgok ellehetetlenítik a sikeres eladást-vásárlást. Kérdem én mit tegyek/tegyünk még, hogy történjen valami, mert abból a "majd ha az igények és az új projekt alapjai találkoznak" reagálásból a részemről elegem van. Minden nap kellene valakinek írnia itt a topikban, hogy lépjenek is az ügyben? Ha igen, akkor én bevállalom. Kezdem mondjuk a mai napon: Kérjük vissza a régi kategória rendszert, külön a magyar és külföldi érméket/bankjegyeket illetve Európán belül a további, országok szerinti bontást. Kedves bardock87! Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a felhasználók érdekeit, javaslatait figyelembevéve úgy alakítsák a teljes struktúrát, hogy az sokkal áttekinthetőbb/használhatóbb legyen mind a "kezdő" , mind a profi felhasználó számára. Nemrég került sor a Fényképezőgép, videókamera; Számítástechnika, Ékszer, óra teljes átalakítására, melyben figyelembevettük a sok-sok felhasználói tanácsot is. Jelenleg a Mobil, telefon kategória esik át nagy átalakuláson, melynek munkafolyamatai a napokban kezdődtek. A Játék kategória már korábban átalakult. Látogasson el ezekre a megújult oldalakra is. Gyűjtemény kategória, melybe az Ön által említett Érme, pénz és papírpénz is tartozik szintén át fog alakulni, sajnos ennek pontos időpontját még nem tudom megmondani. 24 főkategóriánk van, melynek megtervezése, átalakítása nagyon időigényes, ezért kérjük továbbra is türelmét. Nagyon köszönjük észrevételét, melyet figyelembe fogunk venni az átalakítás során. Továbbiakban is várjuk építő javaslatait! Köszönettel: Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 47 Regisztrált: 2007-11-23 17:06 Azonosító: 51 023 ![]() |
Érdeklődnék, hogy minek tudható be, hogy nem történt még mindig érdemleges előrelépés az ügyben, amit lassan 1 ÉVE jeleztünk. Nem azért írok a problémáról 4 havonta mert nincs jobb dolgom, hanem mert tényleg használni szeretném a vaterát, de ezek a dolgok ellehetetlenítik a sikeres eladást-vásárlást. Kérdem én mit tegyek/tegyünk még, hogy történjen valami, mert abból a "majd ha az igények és az új projekt alapjai találkoznak" reagálásból a részemről elegem van. Minden nap kellene valakinek írnia itt a topikban, hogy lépjenek is az ügyben? Ha igen, akkor én bevállalom. Kezdem mondjuk a mai napon:
Kérjük vissza a régi kategória rendszert, külön a magyar és külföldi érméket/bankjegyeket illetve Európán belül a további, országok szerinti bontást. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már megint én... Ma rendben van a 2. oldal is... Pedig azóta semmit nem csináltam.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mégis van problémám... Beállítottam, hogy kis képekkel, de a 2. oldalon mégis nagy képek jelentek meg. Ismét rákattintottam, hogy kis képekkel, de akkor újból az 1. oldal jelent meg. Többszöri kísérletre is. Próbáltam jobb oldalon azt is, hogy mentsem el a beállítást, de ott meg egy olyan ablak jött fel, hogy e-mail értesítést kérek stb. Köze nincs az adott formátum mentéséhez. Mit csináljak, hogy az első oldal után a többit is kis képekkel tudjam megnézni?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Vatera Kategoria!
Bocs, kis képekkel már az is rendben van. Csak eddig minden rendben volt, nem kellett a különböző beállításokkal foglalkoznom, így elkényelmesedtem... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Vatera Kategoria! (Nem választína inkább egy kedvesebben megszólítható nevet?)
Nagyon köszönöm a jó tanácsát. A befejezés időpontja melletti le- fel nyilat nem méltattam figyelemre, mert nem gondoltam, hogy azzal rendeződik a problémák egyik fele. Viszont azt tudom, hogy az adott aukcióra kattintva látható a befejezés időpontja, csak így nem olyan áttekinthető, első ránézésre, mint eddig. No mindegy, a tanácsát megfogadva legalább idősorrendben vannak az érmék. Köszi! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megmondom őszintén, egyszerűen nem értem a változtatásokat. Amit kellene, abban nem történik semmi előrelépés, ezzel szemben újabb és újabb rossz lépéseket tesznek. Az érme, pénz... kategoriában most azt változtatták, hogy vízszintesen jelennek meg nagyobb képpel aukciók. Ez még önmagában engem nem zavar, bár a teszveszen is volt egy időszak, amikor ugyanez volt látható, aztán visszaálltak a régi módira. Ha most itt is ez történik, akkor némi fejetlenségnek mondanám. Ami viszont sokkal zavaróbb, lemaradtak az aukció zárására vonatkozó időpontok, ráadásul nem is a zárás időpontja szerinti sorrendben vannak az érmék, hanem össze-vissza. (Csak egy példa: Svájc címszó alatt aug.10.-i zárással feltett érmék csak a 4. oldalon láthatók - de természetesen a zárás időpontja ott sincs feltüntetve!) Így totális káosz az egész, azt mondanám, hogy így nem is lehet nyomon követni az aukciókat. Mondják már meg, miért nem olyan változtatások történnek, amiket már javasoltunk, miért ilyen ész nélküli módosításokra kerül sor, hogy az ember csak a fejét fogja? Kedves citrom121! Köszönöm észrevételét! Sajnos, a kategóriamenedzsment csapattól független dologról van szó, talán kérdéseire sikerül mégis megtalánia a válasz az alábbiakban: Ahogy belép bármelyik kategóriába, elsőként a találatok (termékek) kis ikonokkal (képekkel) jelennek meg egymás alatt a hozzájuk tartozó megnevezéssel, árral, licitek számával és a befejezés dátumával. Amennyiben Ön ráklikkel a "nagy képekkel" feliratra, úgy nagyobb ikonokkal láthatóak a termékek, s mindez a beállítás addig marad így, amíg Ön ezt át nem állítja. A zárás szerinti sorrendet is beállíthatja, ha a befejezés dátuma felirat melletti le/föl nyilra klikkel. Mindig az a nyíl színeződik át sárgára, amelyik rendezés az éppen aktuális. A zárás időpontját az aktuális termékre klikkelve a terméklapon találhatja "az akció vége" megjegyzés mellett. Keresési beállításait el is mentheti, levélben értesítést is kérhet az újraindított aukciókról is. Amennyiben valamit félreértettem kérdésével kapcsolatban, és úgy érzi nem kapott megfelelő választ, úgy kérem jelezze észrevételét a "Technikai észrevételek" fórumban. Kollegáim készséggel állnak rendelkezésére. Addig is köszönjük türelmét és megértését! Vatera Kategóriák |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megmondom őszintén, egyszerűen nem értem a változtatásokat. Amit kellene, abban nem történik semmi előrelépés, ezzel szemben újabb és újabb rossz lépéseket tesznek. Az érme, pénz... kategoriában most azt változtatták, hogy vízszintesen jelennek meg nagyobb képpel aukciók. Ez még önmagában engem nem zavar, bár a teszveszen is volt egy időszak, amikor ugyanez volt látható, aztán visszaálltak a régi módira. Ha most itt is ez történik, akkor némi fejetlenségnek mondanám. Ami viszont sokkal zavaróbb, lemaradtak az aukció zárására vonatkozó időpontok, ráadásul nem is a zárás időpontja szerinti sorrendben vannak az érmék, hanem össze-vissza. (Csak egy példa: Svájc címszó alatt aug.10.-i zárással feltett érmék csak a 4. oldalon láthatók - de természetesen a zárás időpontja ott sincs feltüntetve!) Így totális káosz az egész, azt mondanám, hogy így nem is lehet nyomon követni az aukciókat. Mondják már meg, miért nem olyan változtatások történnek, amiket már javasoltunk, miért ilyen ész nélküli módosításokra kerül sor, hogy az ember csak a fejét fogja?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Valami változtatás történt, de rossz irányban. Eddig, ha az "érme, pénz..." után a "külföldi pénzérme" kategóriára léptem, utána bal oldalon lent a keresőbe elég volt egy betűt beírni, például "f", és felajánlotta azokat, amelyik országból és változatból már kerestem érméket. Például finn, finnország, francia polinézia, francia polynézia, franci-polinezia, minthogy mindezen országnévvel tettek már fel érméket eladók. Most a teszveszen ez még mindig így van, de a vaterán mindez a múlté. Illetve végig be kell írni például a "spanyol" szót, és akkor hoz fel nekem öt vagy hat olyan változatot, amikre nincs is szükségem, olyan címszóval soha nem is kerestem érméket. Ha már nincs országonkénti lista, mint a múltban, legalább ne nehezítsék már tovább a keresést. Állítsák már vissza azt a lehetőséget, ami volt, és a teszveszen van jelenleg is! Kedves citrom121! Köszönjük észrevételét! Sajnos, a kategóriamenedzsment csapattól független dologról van szó, mivel IT fejlesztési feladat. Mi nem tudunk mást tenni, csak továbbítani a felelős kollégáknak, és reméljük, hogy mielőbb megoldódik a felvetett probléma. Addig is köszönjük türelmét és megértését! Kategóriamenedzsment csoport |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-12-08 11:25 |