IPB
X   Központi üzenet
(Az üzenet 2 másodperc múlva bezáródik)

Üdvözöllek a Fórumban!

Reply to this topicStart new topic
> Hdt, Nagycsomag szállítás
iDna204
hozzászólás 2022-03-23 21:45
Létrehozva: #1

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2018-05-09 16:12
Azonosító: 2 630 256

IDÉZET(epkerdiszkont @ 2018-01-24 15:07) *
Kedves Vaterázok!

director.gif Semmiképp nem ajánlom a HDT vaterafutárt. Az ügyfélszolgálatot soha nem lehet elérni, nincs értesítés se a vevő felé se az eladó felé. Sajnos a termék úgyahogy van eltűnt az "éterben" állítólag összetört és se a cégünk nem kapta vissza se a vásárló. SEMMIKÉPP nem ajánlom őket, inkorrekt sumák cég!!!!! mad.gif

Én is akartam küldeni egy nagycsomagot a HDT-vel természetesen nem itt a Vateránon hanem máshol és a Címzettet jelöltem meg hogy ő fizeti a szállítást és azt vonják le és a helyszínen akartam tőlem pénzt kérni és utána meg nézték a papírt hogy a címzett fizet és nem én és nem vitték el a terméket mert elméletileg nem volt jól becsomagolva le is fényképezték pedig ugy csomagoltam ahogy mondták!
Go to the top of the page

+Quote Post
epkerdiszkont
hozzászólás 2018-01-24 15:07
Létrehozva: #2

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2016-07-09 09:41
Azonosító: 2 334 813

Kedves Vaterázok!

director.gif Semmiképp nem ajánlom a HDT vaterafutárt. Az ügyfélszolgálatot soha nem lehet elérni, nincs értesítés se a vevő felé se az eladó felé. Sajnos a termék úgyahogy van eltűnt az "éterben" állítólag összetört és se a cégünk nem kapta vissza se a vásárló. SEMMIKÉPP nem ajánlom őket, inkorrekt sumák cég!!!!! mad.gif

+Quote Post
Manyi214
hozzászólás 2018-01-24 00:04
Létrehozva: #3

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2016-12-30 17:27
Azonosító: 2 424 812

Tapasztalatom a Hdt -vel kapcsolatban,hogy hiába írják,hogy szállítás előtt jön sms,email,semmit nem szóltak csak ma hogy este felé hozza a cuccot,oké este hét órakor felhívtam,hogy mikor van az este felé,mire közölte,hogy késő este fogja hozni.Este fél 10-re meghozta és szállítási díjat kért,mondtam,hogy a szállító kifizette,de hogy ők nem egy cég aki felveszi és aki kiszállítja ezért kell fizessek,mondtam,hogy semmit nem fogok fizetni.Akkkor ők vissza viszik az árut,mondtam,hogy rendben vigyék vissza mert nem fizetek,na ekkor elkezdett telefonálgatni és elnézést kérve elmentek.

+Quote Post
Manyi214
hozzászólás 2018-01-24 00:04
Létrehozva: #4

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2016-12-30 17:27
Azonosító: 2 424 812

Tapasztalatom a Hdt -vel kapcsolatban,hogy hiába írják,hogy szállítás előtt jön sms,email,semmit nem szóltak csak ma hogy este felé hozza a cuccot,oké este hét órakor felhívtam,hogy mikor van az este felé,mire közölte,hogy késő este fogja hozni.Este fél 10-re meghozta és szállítási díjat kért,mondtam,hogy a szállító kifizette,de hogy ők nem egy cég aki felveszi és aki kiszállítja ezért kell fizessek,mondtam,hogy semmit nem fogok fizetni.Akkkor ők vissza viszik az árut,mondtam,hogy rendben vigyék vissza mert nem fizetek,na ekkor elkezdett telefonálgatni és elnézést kérve elmentek.

+Quote Post
kisnagyember
hozzászólás 2017-12-18 13:45
Létrehozva: #5

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-28 11:08
Azonosító: 2 542

Azért nem a HDT-hez írok a fórumon belül, mert még soha nem írt oda senki :-).

Másnak működik a futárrendelés?

Elküldtem egy megrendelést a HDT-nek még múlt héten. Sem visszaigazolást sem levelet, sem futárt nem kaptam azóta.
Az ügyfélszolgálat kinyomja a telefont többszöri hívásomra is.

Mit tehetnék még?

Nem szeretnék kétszer rendelni, de nincsen ügyfélszámom sem.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2017-03-01 19:11
Létrehozva: #6

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 14:11
Azonosító: 730 465

HDT Vaterafutárral kapcsolatos témák.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2024-10-15 10:28