IPB
X   Központi üzenet
(Az üzenet 2 másodperc múlva bezáródik)

Üdvözöllek a Fórumban!

5 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Easybox
johniee1
hozzászólás 2024-02-16 15:12
Létrehozva: #1

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2024-02-16 10:09
Azonosító: 2 724 126

Csak nekem nem csinál semmit az EasyBox Vaterafutáros felülete?
Ki van töltve minden jól, Automatából automatába, de
az Elküld gombra nem csinál semmit unsure.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
ici129
hozzászólás 2023-12-04 21:38
Létrehozva: #2

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2023-12-04 21:19
Azonosító: 2 719 226

Vaterafutár Easybox felületén minden adat kitöltve a kiválasztott termék alapján és a maradék adat kézzel rögzítve. Elküld gomb nem reagál semmit nyomkodásra, 3 különböző böngészőből teszteltem. Hibaüzenet sem jelenik meg. Remélem nem ezért fogok rossz értékelést kapni a vásárlómtól. Azt hiszem ezek után ezt a szállítási módot inkább nem adom meg lehetőségnek. Egyébként ma kitöltöttem egy MPL-es űrlapot is, annál semmi gond nem volt.

+Quote Post
simikonyv
hozzászólás 2023-10-19 16:57
Létrehozva: #3

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-01 17:05
Azonosító: 328 336

Hosszú idő után végre az Easyboxnál is lehet az 1PFZLL... kezdetű Vaterás csomagszám segítségével követni a csomagot a sameday honlapján

+Quote Post
simikonyv
hozzászólás 2023-09-23 08:58
Létrehozva: #4

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kiss_arnold @ 2023-09-11 15:39) *
M-es csonag, 1080 Ft-os feladási díjjal. Az automata már 1580-at kér. Lehet mert már csal L-es üres fakk volr? Közöm? Feladtam, a Vaterán vagy megszüntetem ezt a feladási módot, vagy 1580 lesz méretfüggetlen. Ha valakinek nagyon ez kell, végülus van.

Tipp: ha rossz sorrendben írod be a csomag három méretét, akkor az L-est számolja fel akár egy S méretű csomag esetén is. Amire figyelni kell, hogy az elsőnek megadott mérethez ("max 39cm") legyen beírva a legkisebb oldal, mert aszerint számolja az árat.

A hozzászólást -simikonyv- szerkesztette a következő időpontban: 2023-09-23 08:59

+Quote Post
timcsike77_2008
hozzászólás 2023-09-19 08:27
Létrehozva: #5

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-01-09 14:18
Azonosító: 1 419 369

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy esetleg van-e olyan köztetek akinek a Sameday utalt vissza?
Most konkrétan az júliusi akcióban szereplő feladási összegtől való eltérésekre lennék kiváncsi.
3 hetet ígértek , de sehol semmi,

+Quote Post
kiss_arnold
hozzászólás 2023-09-11 15:39
Létrehozva: #6

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-22 15:29
Azonosító: 21 440

M-es csonag, 1080 Ft-os feladási díjjal. Az automata már 1580-at kér. Lehet mert már csal L-es üres fakk volr? Közöm? Feladtam, a Vaterán vagy megszüntetem ezt a feladási módot, vagy 1580 lesz méretfüggetlen. Ha valakinek nagyon ez kell, végülus van.

+Quote Post
simikonyv
hozzászólás 2023-09-04 10:52
Létrehozva: #7

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Az elmúlt fél évben tapasztalt és orvosolandó hibák az Easyboxnál:

- az előttem is jelzett hiba, miszerint több rendelés egyidejű leadása után beazonosíthatatlanul érkeznek a nyitókódok -> egyszerre csak egy Easybox kódot generáljatok és a kód megérkezése után csináljátok a következőt különben beazonosíthatatlan

- a megadott mérettől függetlenül először mindig a legkisebb rekesz nyílik ki az automatában -> a kisebb rekesz NYITOTT állapota mellett nyomjatok "nem megfelelő fiókméret gombra", ekkor kinyílik az eggyel nagyobb rekesz, és csak ekkor csukjátok be a kicsit és utána a nagyot amibe beraktátok a csomagot. Ha a legnagyobb rekesz kell, akkor ismét nyomjatok nem megfelelő fiókméretet és csak ezután zárjátok be a másik kettőt.

- a feladó a feladás után a továbbiakban semmilyen értesítést nem kap a csomagról, annak átvételéről vagy visszaküldéséről sem, a Vaterafutáros csomagszám nem követhető

- a címzett sem kap értesítőt a csomagfeladásról, kizárólag akkor kap üzenetet ha a csomag a célautomatába érkezett

+ infó ami viszont hasznos: ügyfélszolgálaton már a hívóazonosító mobiltelefonszámod alapján rögtön tudják nézni a csomagod helyzetét, ha több csomagod van, akkor viszont tudnod kell melyik Vaterafutár rendelésszámról van szó.

+ infó: előreutalásos megoldások esetén olcsóbb a háznál -> automatába lehetőség, mintha automatából adnám fel, ráadásul ezek felvétele az MPL-hez képest sokkal kulturáltabb, előre egyeztetett időpontos és ezek a csomagjaim mindig hamarabb is érnek oda.

A hozzászólást -simikonyv- szerkesztette a következő időpontban: 2023-09-04 10:52

+Quote Post
endtech
hozzászólás 2023-08-30 08:35
Létrehozva: #8

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2023-08-26 07:19
Azonosító: 2 713 526

Többen jelezték már itt, hogy a nyitókódot úgy küldi ki az Easybox, hogy nincs benne az SMS-ben, hogy melyik rendeléshez tartozik. Tehát ha valaki több eladáshoz igényel kódot és ha a kód nem jön meg azonnal, akkor utána már nem lehet kideríteni, melyik eladáshoz tartozik a nyitókód. Ez egy súlyos hiba, hiányosság. Szerintem ezt nem túl nehéz javítani. Jó volna, ha az Easybox csapata is olvasná ezt a fórumot.

+Quote Post
gyuricserika
hozzászólás 2023-08-13 02:16
Létrehozva: #9

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-24 18:27
Azonosító: 430 774

IDÉZET(timcsike77_2008 @ 2023-08-02 14:41) *
Na megkaptam mindenhonnan a választ!
Perszehogy megy a ping-pong. A vatera hárít az Easy-re és fordítva.
Nem nem fogom hagyni , az Easyboxos ügyintézőnek már megpendítettem a fogyasztóvédelmet. Igaz telefonon, de megteszem írásban is.
Szerencsm volt, tegnap is vele beszéltem. Annyit mondott , hogy az ügyemet elküldte kivizsgálásra. És jelentkezik. Írok nekik mailt, hogy ha tovább kell menni legyen bízonyíték.
Jövő hét elejéig kaptak részemről időpontot, nem a visszatérítésre, csak arra, hogy kiderítsék ki hibázott.
A vaterának most fogok válaszolni.
Természetesen mindent mentek.

Nekem azt mondták telefonon (Easybox), hogy visszatérítik a különbözetet, kb. 3 hét múlva. Levél nem jött róla.

+Quote Post
voynebg
hozzászólás 2023-08-03 19:47
Létrehozva: #10

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-12-16 01:01
Innen: Budapest
Azonosító: 1 927 994

Mindenkit érdekelhet,
hogy egyre több csomagküldő szolgáltatás elérhető. Ez jó.
Így találkoztam az EASYBOX-al. De ez NEM jó. (Nekem)
Történt, hogy 2 db. "Vaterás" terméket kívántam feladni vidékre.
Erre négy darab EASYBOX nyítócímem érkezett! De ez NEM jó.
Ésmég, plusz három darab Vaterás termék elküldését fogyasztotta le. De ez NEM jó.
Kezemben a két csomag, melyik nyitó kód tartozik, melyik termékhez, méghozzá a négyből?
Visszanézni NEM lehet.
Ügyfélszolgálat 30 perces beszélgetés után sem tudja.
Törölni nem lehet.

Feladtam egy másik szolgáltatóval a csomagokat.
1000 forint magasságú károm keletkezett! (Nem ezért írtam...)

IDÉZET(Bmonik_81 @ 2023-08-01 11:51) *
Sziasztok! Easyboxon eltunt egy csomagom amit feladtam hol tudom megnezni a csimagszamot? Nekem egy darab emailt se kuldtek csak egy kodot viberen a feladashoz !
Koszonom

Segít-e Neked ez a nyomkövetés?
A "sameday" erre ad lehetőséget ".hu"

+Quote Post
timcsike77_2008
hozzászólás 2023-08-02 14:41
Létrehozva: #11

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(gyuricserika @ 2023-08-01 23:11) *
Szia, pár bejegyzéssel előtted én ia ugyanezt írtam le. Email a sameday-nek meg telefon
Ugyanez a válasz. Én kértem hogy intézzék ezt a Vaterával es nagyon várom a különbözetet vissza. Az is a bajom, hogy semmi visszajelzest nem találtam hogy milyen értekbiztositassal adtam fel a csomagot, meg oke, hogy nem kértem számlát, de a fizetett összegről valamilyen bizonylatnak az igenybe vett szolgáltatás tartalmáról nem kellett volna hogy erkezzen? A Vatera menuben sem lattam pedig azt hittem ott lesz legalább valami számviteli bizonylat. Főleg hogy emlékeim szerint 349 lett volna egy korábbi feladás es ott 369-et kért. Mondtam én is, hogy ez tisztességtelen eljárás. Akik délután 5 körül regisztráltak, de még utánam adták fel a csomagot, nekik még a kedvezményessel szamolt. En este 8 után regisztráltam, 9 előadtam fel a csomagot nekem az emelt összeggel szamolt. Olyan mintha a munkaidő végén az informatikus beállította volna az új árat azoknak, akik 5 után regisztrálnak, de a weboldal Easybox link is még este 11 körül is a 299 Ft-tal nyitotta meg a regisztrációs formot. Mindenesetre nagyon sajnálom azt a telefonos ügyintézőt aki ma reggel megkapta ezeket a reklamációkat az Easyboxnal, kemény napja lehetett.

Na megkaptam mindenhonnan a választ!
Perszehogy megy a ping-pong. A vatera hárít az Easy-re és fordítva.
Nem nem fogom hagyni , az Easyboxos ügyintézőnek már megpendítettem a fogyasztóvédelmet. Igaz telefonon, de megteszem írásban is.
Szerencsm volt, tegnap is vele beszéltem. Annyit mondott , hogy az ügyemet elküldte kivizsgálásra. És jelentkezik. Írok nekik mailt, hogy ha tovább kell menni legyen bízonyíték.
Jövő hét elejéig kaptak részemről időpontot, nem a visszatérítésre, csak arra, hogy kiderítsék ki hibázott.
A vaterának most fogok válaszolni.
Természetesen mindent mentek.

+Quote Post
JuditkaBongeszde...
hozzászólás 2023-08-02 14:02
Létrehozva: #12

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2023-07-31 09:00
Azonosító: 2 711 708

Kedves Vaterások!
(Elöljáróban jótanácsként mondom, ha sokat szeretnétek ide írni, először írjátok meg a szöveget máshol, mert mentésre itt nincs lehetőség, és a rendszer egy bizonyos idő után kidob innen, és elveszik, amit írtatok)

Sajnos, én is csak negatívan tudom értékelni az EasyBox / Sameday rendszerét.
Régóta vaterázok, régóta postázok! Amióta megjelentek a csomagautomaták, szívesen szállíttatok ezen a módon, mert gyors, biztonságos, és árban is jobb, mint a hagyományos postázás.

A múlt héten postáztam először EasyBox-szal, soha előtte, és ... soha többet ezután.
Három csomagom volt, amit ahogy szoktam lemértem, centivel is, megírtam itthon a három megrendelőt, ráírtam a dobozokra a feladó címét és a vevő címét, az EasyBox címét és számát, ahová a csomagot majd kézbesíteni kell.

A rendszer azt írta ki, hogy a telefonomra majd kódokat küld, ez meg is történt, habár félórás csúszásokkal.
Amikor a csomagautomatához értem, akkor ért a meglepetés, miután beütöttem az első kódot, semmilyen adatot nem írt ki az automata, se a nevet, se a címet, a csomag teljesen beazonosíthatatlan volt. Mindegy, tudtam, hogy melyik volt az első csomag, amire a megrendelőt írtam, így rányomtam, hogy ok, kifizettem a 301 Ft-ot, erre kinyílt egy kis fiók, holott a megrendelésnél M-es csomagméretet adtam meg. Kértem egy nagyobb fiókot, de annyira elbizonytalanodtam, hogy le akartam ellenőrizni a telefonon, hogy ez a kód melyik névhez tartozik. Közben gondolom lejárt a csomagfeladásra kiszabott idő, az automata kijelzője visszatért az alaphelyzetbe, én meg ott álltam a két kinyitott fiókkal, a fel nem adott csomaggal.
Akkor felhívtam a vevőszolgálatot, amit kb. 10 perc automata beszéd után felvett egy hölgy. Elmondtam a problémámat, hogy az sms-ben küldött kódokat nem lehet a megcímzett csomagokhoz rendelni.
Erre azt mondta a hölgy, hogy ő semmit nem lát, sajnos, a kódokat sem látja, csak annyit tud segíteni, hogy újra elküldi a kódokat.
Nem tudtam, hogy ezzel hogy tudok előbbre jutni, de mondtam, hogy rendben, de legyen szíves maradjon addig vonalban, amíg beteszem a három dobozt.
Elküldött egy kódot, újra fizettem 301 Ft-ot, betettem rá az első dobozt, bezártam.
Pár másodperc után mondta, hogy ez a dobozt más kódszám alá kellett volna helyeznem. Csodálkoztam, hogy hogyhogy ezt meg tudta mondani, holott előtte nem tudta, hogy melyik név melyik kódhoz tartozik.
Kértem, hogy akkor nyissa ki a szekrényt. A foxpost távirányítással ki tudja nyitni a szekrényt.
Erre közölte, hogy nem tudja kinyitni a szekrényt, de majd szól a futárnak, hogy ezt a dobozt ne szállítsák ki, hanem hozzák vissza a címemre.
Ezek után a másik dobozt már nem tudtam feladni, hiszen annak a kódját már "elhasználtam", a harmadikat szimplán betettem a saját kódja alatt, újabb 301 Ft-ért.

A történet nagyon hosszan tart tovább. Rövidre fogva a dobozt mégis kiszállították Bagra, holott Békés megyébe kellett volna mennie, rajta volt a név,, és az EasyBox tároló száma és címe, óriási betűkkel, fekete filctollal írva.
Budapestről oda-vissza cirka 80 km-t autóztam, hogy visszaszerezzem a csomagomat, miután felhívott a vaterás partner, hogy más terméket kapott, mint amit rendelt. Elvettem a tévesen kivitt csomagot, (másnap saját költségemen feladtam), és helyben személyesen átadtam az ő csomagját.

A hab a tortán már csak annyi, hogy a harmadik csomagot, amit Budapestre a második kerületbe kellett volna vinni, azt a futár elvitte Békés megyébe, amit az ottani kedves Vaterás holnap fog betenni az egyik Foxpost automatába, miután átutaltam neki a postadíjat.

Jelenleg több ezer forint a károm a három csomag "feladása" révén.
SENKINEK NEM AJÁNLOM AZ EASYBOX-szal történő szállítást!!
Az ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen, a problémakezelés nulla, visszatérítésre semmi esély!

+Quote Post
ferenck03
hozzászólás 2023-08-02 07:47
Létrehozva: #13

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2018-12-09 18:23
Azonosító: 2 641 476

Nem tudom ki, hogy van vele, én eddig egyik feladásomról, fizetésemről sem kaptam számlát a Sameday-től.

+Quote Post
gyuricserika
hozzászólás 2023-08-01 23:11
Létrehozva: #14

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(timcsike77_2008 @ 2023-08-01 08:44) *
A Vatera-Easybox közös aukciója , úgy szól.
2023 07 31 23:59 -ig a feladás díja mérettől függetlenül 299.-
Én barom este munka után rohanok , haza , hogy a két utolsó pillanatban leadott megrendelést fel tudjam adni.
Az egyikért 987.- et a másikért 1087.- et számoltam az automata. Ez este fél 10 körül volt. Nem akartam vacakolni , feladtam. Nyilván a vevőn a különbözetet nem fogom leverni.
De a különbözeten még 4 csomagot fel tudtam volna asni. w00t.gif
Ma reggel hívom a Sameday-t , hogy most mi van.
Nemes egyszerűséggel a Vaterára, illetve a Vatera platformjára hivatkozva lepattintottak.
Írtam most a Vaterának, várom a válaszukat.
Gondolom sokan jártunk így , tehát hosszú idő lesz amíg válaszolnak.
Ami biztos, ha elkezdenek egymásra mutogatni, illetve valamilyen formában nem óhajtják a különbözetet téríteni a fogyasztóvédelemhez fordulok.

Szia, pár bejegyzéssel előtted én ia ugyanezt írtam le. Email a sameday-nek meg telefon
Ugyanez a válasz. Én kértem hogy intézzék ezt a Vaterával es nagyon várom a különbözetet vissza. Az is a bajom, hogy semmi visszajelzest nem találtam hogy milyen értekbiztositassal adtam fel a csomagot, meg oke, hogy nem kértem számlát, de a fizetett összegről valamilyen bizonylatnak az igenybe vett szolgáltatás tartalmáról nem kellett volna hogy erkezzen? A Vatera menuben sem lattam pedig azt hittem ott lesz legalább valami számviteli bizonylat. Főleg hogy emlékeim szerint 349 lett volna egy korábbi feladás es ott 369-et kért. Mondtam én is, hogy ez tisztességtelen eljárás. Akik délután 5 körül regisztráltak, de még utánam adták fel a csomagot, nekik még a kedvezményessel szamolt. En este 8 után regisztráltam, 9 előadtam fel a csomagot nekem az emelt összeggel szamolt. Olyan mintha a munkaidő végén az informatikus beállította volna az új árat azoknak, akik 5 után regisztrálnak, de a weboldal Easybox link is még este 11 körül is a 299 Ft-tal nyitotta meg a regisztrációs formot. Mindenesetre nagyon sajnálom azt a telefonos ügyintézőt aki ma reggel megkapta ezeket a reklamációkat az Easyboxnal, kemény napja lehetett.

+Quote Post
tatai2_v
hozzászólás 2023-08-01 20:44
Létrehozva: #15

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-22 14:45
Azonosító: 1 433 074

OK, hogy megváltoztak a díjak. Az viszont nem, hogy a Vatera nem jelezte előre, hogy az Easy Box 299 Ft-os akciója augusztus 1-jétől változik. A hangsúly a hirdetésekben az Easy Box bejelölése veolt 299,-Ft-ért. Eddig mindig legalább 1 héttel előre jelezte a Vatera a Vaterafutár árváltozását. Ez így nagyon nem korrekt. Felemelt áron fizetünk a csomagautomatánál, a Vatera levonja a jutalékát, hát, kis összegű tételeknél kész ráfizetés. Ha nem adjuk fel, negatív értékelés - jogosan a vevőtől. Mi naívak, azt hittük, segítünk az új tulajdonosnak az Easy Box szolgáltatásaira rávenni a vevőket. Hát nem, mi fázunk rá, ha nincs időnk átállítani a hirdetseken a szállítási árakat.

+Quote Post
Bmonik_81
hozzászólás 2023-08-01 11:51
Létrehozva: #16

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2023-08-01 11:49
Azonosító: 2 711 866

Sziasztok! Easyboxon eltunt egy csomagom amit feladtam hol tudom megnezni a csimagszamot? Nekem egy darab emailt se kuldtek csak egy kodot viberen a feladashoz !
Koszonom

+Quote Post
jenokecske
hozzászólás 2023-08-01 09:52
Létrehozva: #17

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-05-12 14:28
Azonosító: 1 495 768

Látom, ez az easybox egy elég szerencsétlen társaság. Én is elég szerencsétlen voltam, mert az egész "akczió" alatt a korábbi áron tüntettem fel a terméklapon a szolgáltatást. Így nem is kérte senki...

+Quote Post
timcsike77_2008
hozzászólás 2023-08-01 08:44
Létrehozva: #18

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

A Vatera-Easybox közös aukciója , úgy szól.
2023 07 31 23:59 -ig a feladás díja mérettől függetlenül 299.-
Én barom este munka után rohanok , haza , hogy a két utolsó pillanatban leadott megrendelést fel tudjam adni.
Az egyikért 987.- et a másikért 1087.- et számoltam az automata. Ez este fél 10 körül volt. Nem akartam vacakolni , feladtam. Nyilván a vevőn a különbözetet nem fogom leverni.
De a különbözeten még 4 csomagot fel tudtam volna asni. w00t.gif
Ma reggel hívom a Sameday-t , hogy most mi van.
Nemes egyszerűséggel a Vaterára, illetve a Vatera platformjára hivatkozva lepattintottak.
Írtam most a Vaterának, várom a válaszukat.
Gondolom sokan jártunk így , tehát hosszú idő lesz amíg válaszolnak.
Ami biztos, ha elkezdenek egymásra mutogatni, illetve valamilyen formában nem óhajtják a különbözetet téríteni a fogyasztóvédelemhez fordulok.

+Quote Post
bentomi88
hozzászólás 2023-07-31 22:24
Létrehozva: #19

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2022-11-30 19:00
Azonosító: 2 688 168

Amíg nem nyomtat az automatájuk vonalkódos kísérőszelvényt, amit rá kell ragasztani a csomagra, semmi értelme ezzel a társasággal foglalkozni. Az áraik se jók, csak ilyen "akciós" időszakban. Ha a feltöltési díjjal nem lett volna összekötve, nem is választottam volna, mint lehetőséget. A feltöltési díjakat el kellene inkább törölni.

+Quote Post
gyuricserika
hozzászólás 2023-07-31 20:31
Létrehozva: #20

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Ha a 299-es akció júli 31-ig tart, ma regisztráltam, nemrég fel is adtam, akkor miért 1200 Ft-ot kért az automata?

+Quote Post

5 Oldal V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2024-10-10 09:44