Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
Easybox |
2024-02-16 15:12
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2024-02-16 10:09 Azonosító: 2 724 126 |
Csak nekem nem csinál semmit az EasyBox Vaterafutáros felülete?
Ki van töltve minden jól, Automatából automatába, de az Elküld gombra nem csinál semmit |
|
|
2023-12-04 21:38
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-12-04 21:19 Azonosító: 2 719 226 |
Vaterafutár Easybox felületén minden adat kitöltve a kiválasztott termék alapján és a maradék adat kézzel rögzítve. Elküld gomb nem reagál semmit nyomkodásra, 3 különböző böngészőből teszteltem. Hibaüzenet sem jelenik meg. Remélem nem ezért fogok rossz értékelést kapni a vásárlómtól. Azt hiszem ezek után ezt a szállítási módot inkább nem adom meg lehetőségnek. Egyébként ma kitöltöttem egy MPL-es űrlapot is, annál semmi gond nem volt.
|
|
|
2023-10-19 16:57
Létrehozva:
|
|
Újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2008-12-01 17:05 Azonosító: 328 336 |
Hosszú idő után végre az Easyboxnál is lehet az 1PFZLL... kezdetű Vaterás csomagszám segítségével követni a csomagot a sameday honlapján
|
|
|
2023-09-23 08:58
Létrehozva:
|
|
Újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2008-12-01 17:05 Azonosító: 328 336 |
M-es csonag, 1080 Ft-os feladási díjjal. Az automata már 1580-at kér. Lehet mert már csal L-es üres fakk volr? Közöm? Feladtam, a Vaterán vagy megszüntetem ezt a feladási módot, vagy 1580 lesz méretfüggetlen. Ha valakinek nagyon ez kell, végülus van. Tipp: ha rossz sorrendben írod be a csomag három méretét, akkor az L-est számolja fel akár egy S méretű csomag esetén is. Amire figyelni kell, hogy az elsőnek megadott mérethez ("max 39cm") legyen beírva a legkisebb oldal, mert aszerint számolja az árat. A hozzászólást -simikonyv- szerkesztette a következő időpontban: 2023-09-23 08:59 |
|
|
2023-09-19 08:27
Létrehozva:
|
|
Újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 20 Regisztrált: 2011-01-09 14:18 Azonosító: 1 419 369 |
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy esetleg van-e olyan köztetek akinek a Sameday utalt vissza? Most konkrétan az júliusi akcióban szereplő feladási összegtől való eltérésekre lennék kiváncsi. 3 hetet ígértek , de sehol semmi, |
|
|
2023-09-11 15:39
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-08-22 15:29 Azonosító: 21 440 |
M-es csonag, 1080 Ft-os feladási díjjal. Az automata már 1580-at kér. Lehet mert már csal L-es üres fakk volr? Közöm? Feladtam, a Vaterán vagy megszüntetem ezt a feladási módot, vagy 1580 lesz méretfüggetlen. Ha valakinek nagyon ez kell, végülus van.
|
|
|
2023-09-04 10:52
Létrehozva:
|
|
Az elmúlt fél évben tapasztalt és orvosolandó hibák az Easyboxnál:
- az előttem is jelzett hiba, miszerint több rendelés egyidejű leadása után beazonosíthatatlanul érkeznek a nyitókódok -> egyszerre csak egy Easybox kódot generáljatok és a kód megérkezése után csináljátok a következőt különben beazonosíthatatlan - a megadott mérettől függetlenül először mindig a legkisebb rekesz nyílik ki az automatában -> a kisebb rekesz NYITOTT állapota mellett nyomjatok "nem megfelelő fiókméret gombra", ekkor kinyílik az eggyel nagyobb rekesz, és csak ekkor csukjátok be a kicsit és utána a nagyot amibe beraktátok a csomagot. Ha a legnagyobb rekesz kell, akkor ismét nyomjatok nem megfelelő fiókméretet és csak ezután zárjátok be a másik kettőt. - a feladó a feladás után a továbbiakban semmilyen értesítést nem kap a csomagról, annak átvételéről vagy visszaküldéséről sem, a Vaterafutáros csomagszám nem követhető - a címzett sem kap értesítőt a csomagfeladásról, kizárólag akkor kap üzenetet ha a csomag a célautomatába érkezett + infó ami viszont hasznos: ügyfélszolgálaton már a hívóazonosító mobiltelefonszámod alapján rögtön tudják nézni a csomagod helyzetét, ha több csomagod van, akkor viszont tudnod kell melyik Vaterafutár rendelésszámról van szó. + infó: előreutalásos megoldások esetén olcsóbb a háznál -> automatába lehetőség, mintha automatából adnám fel, ráadásul ezek felvétele az MPL-hez képest sokkal kulturáltabb, előre egyeztetett időpontos és ezek a csomagjaim mindig hamarabb is érnek oda. A hozzászólást -simikonyv- szerkesztette a következő időpontban: 2023-09-04 10:52 |
|
|
2023-08-30 08:35
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-08-26 07:19 Azonosító: 2 713 526 |
Többen jelezték már itt, hogy a nyitókódot úgy küldi ki az Easybox, hogy nincs benne az SMS-ben, hogy melyik rendeléshez tartozik. Tehát ha valaki több eladáshoz igényel kódot és ha a kód nem jön meg azonnal, akkor utána már nem lehet kideríteni, melyik eladáshoz tartozik a nyitókód. Ez egy súlyos hiba, hiányosság. Szerintem ezt nem túl nehéz javítani. Jó volna, ha az Easybox csapata is olvasná ezt a fórumot.
|
|
|
2023-08-13 02:16
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-01-24 18:27 Azonosító: 430 774 |
Na megkaptam mindenhonnan a választ! Perszehogy megy a ping-pong. A vatera hárít az Easy-re és fordítva. Nem nem fogom hagyni , az Easyboxos ügyintézőnek már megpendítettem a fogyasztóvédelmet. Igaz telefonon, de megteszem írásban is. Szerencsm volt, tegnap is vele beszéltem. Annyit mondott , hogy az ügyemet elküldte kivizsgálásra. És jelentkezik. Írok nekik mailt, hogy ha tovább kell menni legyen bízonyíték. Jövő hét elejéig kaptak részemről időpontot, nem a visszatérítésre, csak arra, hogy kiderítsék ki hibázott. A vaterának most fogok válaszolni. Természetesen mindent mentek. Nekem azt mondták telefonon (Easybox), hogy visszatérítik a különbözetet, kb. 3 hét múlva. Levél nem jött róla. |
|
|
2023-08-03 19:47
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-12-16 01:01 Innen: Budapest Azonosító: 1 927 994 |
Mindenkit érdekelhet,
hogy egyre több csomagküldő szolgáltatás elérhető. Ez jó. Így találkoztam az EASYBOX-al. De ez NEM jó. (Nekem) Történt, hogy 2 db. "Vaterás" terméket kívántam feladni vidékre. Erre négy darab EASYBOX nyítócímem érkezett! De ez NEM jó. Ésmég, plusz három darab Vaterás termék elküldését fogyasztotta le. De ez NEM jó. Kezemben a két csomag, melyik nyitó kód tartozik, melyik termékhez, méghozzá a négyből? Visszanézni NEM lehet. Ügyfélszolgálat 30 perces beszélgetés után sem tudja. Törölni nem lehet. Feladtam egy másik szolgáltatóval a csomagokat. 1000 forint magasságú károm keletkezett! (Nem ezért írtam...) Sziasztok! Easyboxon eltunt egy csomagom amit feladtam hol tudom megnezni a csimagszamot? Nekem egy darab emailt se kuldtek csak egy kodot viberen a feladashoz ! Koszonom Segít-e Neked ez a nyomkövetés? A "sameday" erre ad lehetőséget ".hu" |
|
|
2023-08-02 14:41
Létrehozva:
|
|
Újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 20 Regisztrált: 2011-01-09 14:18 Azonosító: 1 419 369 |
Szia, pár bejegyzéssel előtted én ia ugyanezt írtam le. Email a sameday-nek meg telefon Ugyanez a válasz. Én kértem hogy intézzék ezt a Vaterával es nagyon várom a különbözetet vissza. Az is a bajom, hogy semmi visszajelzest nem találtam hogy milyen értekbiztositassal adtam fel a csomagot, meg oke, hogy nem kértem számlát, de a fizetett összegről valamilyen bizonylatnak az igenybe vett szolgáltatás tartalmáról nem kellett volna hogy erkezzen? A Vatera menuben sem lattam pedig azt hittem ott lesz legalább valami számviteli bizonylat. Főleg hogy emlékeim szerint 349 lett volna egy korábbi feladás es ott 369-et kért. Mondtam én is, hogy ez tisztességtelen eljárás. Akik délután 5 körül regisztráltak, de még utánam adták fel a csomagot, nekik még a kedvezményessel szamolt. En este 8 után regisztráltam, 9 előadtam fel a csomagot nekem az emelt összeggel szamolt. Olyan mintha a munkaidő végén az informatikus beállította volna az új árat azoknak, akik 5 után regisztrálnak, de a weboldal Easybox link is még este 11 körül is a 299 Ft-tal nyitotta meg a regisztrációs formot. Mindenesetre nagyon sajnálom azt a telefonos ügyintézőt aki ma reggel megkapta ezeket a reklamációkat az Easyboxnal, kemény napja lehetett. Na megkaptam mindenhonnan a választ! Perszehogy megy a ping-pong. A vatera hárít az Easy-re és fordítva. Nem nem fogom hagyni , az Easyboxos ügyintézőnek már megpendítettem a fogyasztóvédelmet. Igaz telefonon, de megteszem írásban is. Szerencsm volt, tegnap is vele beszéltem. Annyit mondott , hogy az ügyemet elküldte kivizsgálásra. És jelentkezik. Írok nekik mailt, hogy ha tovább kell menni legyen bízonyíték. Jövő hét elejéig kaptak részemről időpontot, nem a visszatérítésre, csak arra, hogy kiderítsék ki hibázott. A vaterának most fogok válaszolni. Természetesen mindent mentek. |
|
|
2023-08-02 14:02
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-07-31 09:00 Azonosító: 2 711 708 |
Kedves Vaterások!
(Elöljáróban jótanácsként mondom, ha sokat szeretnétek ide írni, először írjátok meg a szöveget máshol, mert mentésre itt nincs lehetőség, és a rendszer egy bizonyos idő után kidob innen, és elveszik, amit írtatok) Sajnos, én is csak negatívan tudom értékelni az EasyBox / Sameday rendszerét. Régóta vaterázok, régóta postázok! Amióta megjelentek a csomagautomaták, szívesen szállíttatok ezen a módon, mert gyors, biztonságos, és árban is jobb, mint a hagyományos postázás. A múlt héten postáztam először EasyBox-szal, soha előtte, és ... soha többet ezután. Három csomagom volt, amit ahogy szoktam lemértem, centivel is, megírtam itthon a három megrendelőt, ráírtam a dobozokra a feladó címét és a vevő címét, az EasyBox címét és számát, ahová a csomagot majd kézbesíteni kell. A rendszer azt írta ki, hogy a telefonomra majd kódokat küld, ez meg is történt, habár félórás csúszásokkal. Amikor a csomagautomatához értem, akkor ért a meglepetés, miután beütöttem az első kódot, semmilyen adatot nem írt ki az automata, se a nevet, se a címet, a csomag teljesen beazonosíthatatlan volt. Mindegy, tudtam, hogy melyik volt az első csomag, amire a megrendelőt írtam, így rányomtam, hogy ok, kifizettem a 301 Ft-ot, erre kinyílt egy kis fiók, holott a megrendelésnél M-es csomagméretet adtam meg. Kértem egy nagyobb fiókot, de annyira elbizonytalanodtam, hogy le akartam ellenőrizni a telefonon, hogy ez a kód melyik névhez tartozik. Közben gondolom lejárt a csomagfeladásra kiszabott idő, az automata kijelzője visszatért az alaphelyzetbe, én meg ott álltam a két kinyitott fiókkal, a fel nem adott csomaggal. Akkor felhívtam a vevőszolgálatot, amit kb. 10 perc automata beszéd után felvett egy hölgy. Elmondtam a problémámat, hogy az sms-ben küldött kódokat nem lehet a megcímzett csomagokhoz rendelni. Erre azt mondta a hölgy, hogy ő semmit nem lát, sajnos, a kódokat sem látja, csak annyit tud segíteni, hogy újra elküldi a kódokat. Nem tudtam, hogy ezzel hogy tudok előbbre jutni, de mondtam, hogy rendben, de legyen szíves maradjon addig vonalban, amíg beteszem a három dobozt. Elküldött egy kódot, újra fizettem 301 Ft-ot, betettem rá az első dobozt, bezártam. Pár másodperc után mondta, hogy ez a dobozt más kódszám alá kellett volna helyeznem. Csodálkoztam, hogy hogyhogy ezt meg tudta mondani, holott előtte nem tudta, hogy melyik név melyik kódhoz tartozik. Kértem, hogy akkor nyissa ki a szekrényt. A foxpost távirányítással ki tudja nyitni a szekrényt. Erre közölte, hogy nem tudja kinyitni a szekrényt, de majd szól a futárnak, hogy ezt a dobozt ne szállítsák ki, hanem hozzák vissza a címemre. Ezek után a másik dobozt már nem tudtam feladni, hiszen annak a kódját már "elhasználtam", a harmadikat szimplán betettem a saját kódja alatt, újabb 301 Ft-ért. A történet nagyon hosszan tart tovább. Rövidre fogva a dobozt mégis kiszállították Bagra, holott Békés megyébe kellett volna mennie, rajta volt a név,, és az EasyBox tároló száma és címe, óriási betűkkel, fekete filctollal írva. Budapestről oda-vissza cirka 80 km-t autóztam, hogy visszaszerezzem a csomagomat, miután felhívott a vaterás partner, hogy más terméket kapott, mint amit rendelt. Elvettem a tévesen kivitt csomagot, (másnap saját költségemen feladtam), és helyben személyesen átadtam az ő csomagját. A hab a tortán már csak annyi, hogy a harmadik csomagot, amit Budapestre a második kerületbe kellett volna vinni, azt a futár elvitte Békés megyébe, amit az ottani kedves Vaterás holnap fog betenni az egyik Foxpost automatába, miután átutaltam neki a postadíjat. Jelenleg több ezer forint a károm a három csomag "feladása" révén. SENKINEK NEM AJÁNLOM AZ EASYBOX-szal történő szállítást!! Az ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen, a problémakezelés nulla, visszatérítésre semmi esély! |
|
|
2023-08-02 07:47
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2018-12-09 18:23 Azonosító: 2 641 476 |
Nem tudom ki, hogy van vele, én eddig egyik feladásomról, fizetésemről sem kaptam számlát a Sameday-től.
|
|
|
2023-08-01 23:11
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-01-24 18:27 Azonosító: 430 774 |
A Vatera-Easybox közös aukciója , úgy szól. 2023 07 31 23:59 -ig a feladás díja mérettől függetlenül 299.- Én barom este munka után rohanok , haza , hogy a két utolsó pillanatban leadott megrendelést fel tudjam adni. Az egyikért 987.- et a másikért 1087.- et számoltam az automata. Ez este fél 10 körül volt. Nem akartam vacakolni , feladtam. Nyilván a vevőn a különbözetet nem fogom leverni. De a különbözeten még 4 csomagot fel tudtam volna asni. Ma reggel hívom a Sameday-t , hogy most mi van. Nemes egyszerűséggel a Vaterára, illetve a Vatera platformjára hivatkozva lepattintottak. Írtam most a Vaterának, várom a válaszukat. Gondolom sokan jártunk így , tehát hosszú idő lesz amíg válaszolnak. Ami biztos, ha elkezdenek egymásra mutogatni, illetve valamilyen formában nem óhajtják a különbözetet téríteni a fogyasztóvédelemhez fordulok. Szia, pár bejegyzéssel előtted én ia ugyanezt írtam le. Email a sameday-nek meg telefon Ugyanez a válasz. Én kértem hogy intézzék ezt a Vaterával es nagyon várom a különbözetet vissza. Az is a bajom, hogy semmi visszajelzest nem találtam hogy milyen értekbiztositassal adtam fel a csomagot, meg oke, hogy nem kértem számlát, de a fizetett összegről valamilyen bizonylatnak az igenybe vett szolgáltatás tartalmáról nem kellett volna hogy erkezzen? A Vatera menuben sem lattam pedig azt hittem ott lesz legalább valami számviteli bizonylat. Főleg hogy emlékeim szerint 349 lett volna egy korábbi feladás es ott 369-et kért. Mondtam én is, hogy ez tisztességtelen eljárás. Akik délután 5 körül regisztráltak, de még utánam adták fel a csomagot, nekik még a kedvezményessel szamolt. En este 8 után regisztráltam, 9 előadtam fel a csomagot nekem az emelt összeggel szamolt. Olyan mintha a munkaidő végén az informatikus beállította volna az új árat azoknak, akik 5 után regisztrálnak, de a weboldal Easybox link is még este 11 körül is a 299 Ft-tal nyitotta meg a regisztrációs formot. Mindenesetre nagyon sajnálom azt a telefonos ügyintézőt aki ma reggel megkapta ezeket a reklamációkat az Easyboxnal, kemény napja lehetett. |
|
|
2023-08-01 20:44
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-03-22 14:45 Azonosító: 1 433 074 |
OK, hogy megváltoztak a díjak. Az viszont nem, hogy a Vatera nem jelezte előre, hogy az Easy Box 299 Ft-os akciója augusztus 1-jétől változik. A hangsúly a hirdetésekben az Easy Box bejelölése veolt 299,-Ft-ért. Eddig mindig legalább 1 héttel előre jelezte a Vatera a Vaterafutár árváltozását. Ez így nagyon nem korrekt. Felemelt áron fizetünk a csomagautomatánál, a Vatera levonja a jutalékát, hát, kis összegű tételeknél kész ráfizetés. Ha nem adjuk fel, negatív értékelés - jogosan a vevőtől. Mi naívak, azt hittük, segítünk az új tulajdonosnak az Easy Box szolgáltatásaira rávenni a vevőket. Hát nem, mi fázunk rá, ha nincs időnk átállítani a hirdetseken a szállítási árakat.
|
|
|
2023-08-01 11:51
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-08-01 11:49 Azonosító: 2 711 866 |
Sziasztok! Easyboxon eltunt egy csomagom amit feladtam hol tudom megnezni a csimagszamot? Nekem egy darab emailt se kuldtek csak egy kodot viberen a feladashoz !
Koszonom |
|
|
2023-08-01 09:52
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2011-05-12 14:28 Azonosító: 1 495 768 |
Látom, ez az easybox egy elég szerencsétlen társaság. Én is elég szerencsétlen voltam, mert az egész "akczió" alatt a korábbi áron tüntettem fel a terméklapon a szolgáltatást. Így nem is kérte senki...
|
|
|
2023-08-01 08:44
Létrehozva:
|
|
A Vatera-Easybox közös aukciója , úgy szól.
2023 07 31 23:59 -ig a feladás díja mérettől függetlenül 299.- Én barom este munka után rohanok , haza , hogy a két utolsó pillanatban leadott megrendelést fel tudjam adni. Az egyikért 987.- et a másikért 1087.- et számoltam az automata. Ez este fél 10 körül volt. Nem akartam vacakolni , feladtam. Nyilván a vevőn a különbözetet nem fogom leverni. De a különbözeten még 4 csomagot fel tudtam volna asni. Ma reggel hívom a Sameday-t , hogy most mi van. Nemes egyszerűséggel a Vaterára, illetve a Vatera platformjára hivatkozva lepattintottak. Írtam most a Vaterának, várom a válaszukat. Gondolom sokan jártunk így , tehát hosszú idő lesz amíg válaszolnak. Ami biztos, ha elkezdenek egymásra mutogatni, illetve valamilyen formában nem óhajtják a különbözetet téríteni a fogyasztóvédelemhez fordulok. |
|
|
2023-07-31 22:24
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2022-11-30 19:00 Azonosító: 2 688 168 |
Amíg nem nyomtat az automatájuk vonalkódos kísérőszelvényt, amit rá kell ragasztani a csomagra, semmi értelme ezzel a társasággal foglalkozni. Az áraik se jók, csak ilyen "akciós" időszakban. Ha a feltöltési díjjal nem lett volna összekötve, nem is választottam volna, mint lehetőséget. A feltöltési díjakat el kellene inkább törölni.
|
|
|
2023-07-31 20:31
Létrehozva:
|
|
Ha a 299-es akció júli 31-ig tart, ma regisztráltam, nemrég fel is adtam, akkor miért 1200 Ft-ot kért az automata?
|
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2024-10-10 09:44 |