Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2019-12-11 09:24 Azonosító: 2 657 850 ![]() |
Már működik
![]() |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-11-14 08:46 Azonosító: 1 565 143 ![]() |
Sajnos nálam is ez a hiba most az MPL vaterafutár rendelésekor. Kiírja,hogy "belső hiba etc..etc.." ill. "nem létezik a címirat file" és nincs pdf,nem kreál semmit,újra rendelni pedig nem engedi a rendszer !!! Ilyenkor mi a teendő ?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2019-12-11 10:40 Azonosító: 2 657 854 ![]() |
Üdv. Ehhez én is csatlakozom. Sajnos nekem is hibát ír ki: Belső hiba! (azonosító: VAM-ERR-19c2)
tegnap este még hajnali 3-kor működött. Kérem mihamarabbi javítást ha lehetséges ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-10-22 18:47 Azonosító: 804 766 ![]() |
Sajnos nem működik a Vatera futár MPL szolgálata! Fontos lenne nagyon.Itt ülök még pár percet,aztán nem tudom hogyan tovább! Csináljanak már valamit,hogy működjön,úgy ahogy kell!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-08-24 17:09 Azonosító: 1 812 930 ![]() |
Sajnos mai napon nem tudom a vatera futár MPL lehetőségét használni. Kitöltés után a rendszer hibát jelez. Kérem szíveskedjenek mihamarabb megvizsgálni, hogy mi a probléma. Évek óta használom ezt az alkalmazást, ilyen még nem fordult elő. Köszönöm szépen!
Piac70 Egyik böngészőben sem működik. A hozzászólást -Piac70- szerkesztette a következő időpontban: 2019-12-11 10:24 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-10-17 11:51 Azonosító: 242 495 ![]() |
Én is beleszaladtam, többször próbáltam, de nem ment.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-04-26 17:14 Azonosító: 1 469 228 ![]() |
Belső hiba! (azonosító: VAM-ERR-19c2).
Nekem is sürgős lenne. Köszönöm! 4x is porbaltám, elszállt mind a 4 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2015-05-06 12:14 Azonosító: 2 172 673 ![]() |
Én is leadtam két csomagra rendelést és belső hibát ír. Nem lehet letölteni a szállító levelet. Extra sürgős lenne.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2014-09-29 20:05 Azonosító: 2 152 481 ![]() |
Belső hiba! (azonosító: VAM-ERR-19c2
ugyanaz a hiba, nem lehet rendelést leadni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2019-12-11 09:24 Azonosító: 2 657 850 ![]() |
Tegnap este még működött, ma reggel én is hibára futok folyamatosan MPL rendelésekor, többféle böngészőben is próbáltam, hibakód nálam is:
Belső hiba! (azonosító: VAM-ERR-19c2). Nekem is sürgős lenne. Köszönöm! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2013-01-29 00:38 Azonosító: 1 978 276 ![]() |
Tisztelt Vatera!
Én is kérem hogy javítsák meg a vaterafutár MPL kitöltőjét, mert a kitöltés után hibát dob. VAM-ERR-19c2 Köszönettel |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2011-03-11 18:25 Azonosító: 1 430 812 ![]() |
A mai nap nem tudtam "megrendelni" az MPL vaterafutárt. Az adatlap kitöltése után a megrendelésre kattintva az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Belső hiba! (azonosító: VAM-ERR-19c2) Az eladott termékeknél megnéztem ott a hozzárendelt címirat. Rákattintva újabb hibaüzenet: Ez a címirat fájl nem létezik! Kérném a probléma mielőbbi orvoslását, mert a vevő várja a csomagot. Köszönöm előre is. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 764 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Kedves Fórumozók! Egy olyan gondom lenne, hogy vásároltam egy terméket és vaterafutárral kértem az eladótól. Ő persze ki is töltötte a megrendelőlapot, de figyelmetlenségből törékeny szállítást adott meg ami lényegesen drágább. Mivel vaterán eladott termékhez kérte, így nem tudom van e lehetősége törölni a rendszerből az előző megrendelőlapot és egy újat kitölteni vagy van e valami megoldás a problémára? Lehet egy idő után automatikusan törlődik a rendszerből, ha nem használja fel a megrendelőlapot x ideig, de sok időt nem szeretnék vesztegetni, de azért a plusz felár sem esik olyan jól. Írjon az ÜSZ-nak, mert a rendszerből nem törlődik, sőt egy termékhez csak egyszer tud futárt rendelni. De egyedi esetben az ÜSZ vissza tudja állítani az eredeti állapotot, így tud újra rendelni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2019-12-10 17:27 Azonosító: 2 657 828 ![]() |
Kedves Fórumozók!
Egy olyan gondom lenne, hogy vásároltam egy terméket és vaterafutárral kértem az eladótól. Ő persze ki is töltötte a megrendelőlapot, de figyelmetlenségből törékeny szállítást adott meg ami lényegesen drágább. Mivel vaterán eladott termékhez kérte, így nem tudom van e lehetősége törölni a rendszerből az előző megrendelőlapot és egy újat kitölteni vagy van e valami megoldás a problémára? Lehet egy idő után automatikusan törlődik a rendszerből, ha nem használja fel a megrendelőlapot x ideig, de sok időt nem szeretnék vesztegetni, de azért a plusz felár sem esik olyan jól. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 147 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
Tiszteletem! A Nagykanizsai MPL automata megszűnt, vagy csak rendszerhiba van? (A 26-os számú volt, de azt most Győrben jelzi a rendszer.) Az előzőt tekintsd elírásnak! MPL-ből: Zalaegerszegi vagy Kaposvári van közel. A Nagykanizsai automatát áttették Győrbe az AUDI-hoz. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 147 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tiszteletem! A Nagykanizsai MPL automata megszűnt, vagy csak rendszerhiba van? (A 26-os számú volt, de azt most Győrben jelzi a rendszer.) Költöztetés volt: www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?types=postamachine 2 Foxpost van Nagykanizsán kérd oda A hozzászólást -pompea- szerkesztette a következő időpontban: 2019-11-28 15:52 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2014-08-22 19:29 Azonosító: 2 149 531 ![]() |
Tiszteletem!
A Nagykanizsai MPL automata megszűnt, vagy csak rendszerhiba van? (A 26-os számú volt, de azt most Győrben jelzi a rendszer.) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Működik valahol egy vatera blog nevezetű oldal, nem tudom, hogy ez hivatalosan ide tartozik-e, de a vásárlók hivatkoznak rá a szállítási költségekkel kapcsolatban és linkelgetik az oldalt. A probléma az, hogy ezen az oldalon 2019. október 1 felirattal szerepel egy táblázat, hogy ezeket a postai díjakat kell fizetmi a vaterafutár illetve a postai feladás után és ezek az árak 2019 július előttiek. Ezekre az árakra hivatkozva nem érti a vásárló, hogy én miért írok magasabb árat és hosszas levelézbe kell néha emiatt bonyolódni. Amennyiben a vaterának van ráhatása erre az oldalra akkor az ottani táblázatot javítani kellene. Itt található: https://blog.vatera.hu/2019/01/11/kiszamolt...tai-dijak-2019/ Üdvözlettel, Iboly612 Egyik sem Vaterafutár, "Normál" Magyar Posta: Linkeld ki ezt: www.posta.hu/dijszabasok Vagy ezt: www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 304 Regisztrált: 2007-03-20 19:57 Azonosító: 1 108 ![]() |
DPD vitt külföldre is de "Figyelem! 2019.11.22 00:00:00-tól megszűnik a DPD szállítási lehetőség a Vaterafutáron! " Az egész ország területére érvényes díjszabásunk az alábbi: Vaterafutár csak belföld: https://www.vaterafutar.hu/#mpl Elvileg legolcsóbban a Magyar Postával tudsz küldeni külföldre (DHL, GLS-hez képest)! Köszönöm! Tisztelt Vatera! Működik valahol egy vatera blog nevezetű oldal, nem tudom, hogy ez hivatalosan ide tartozik-e, de a vásárlók hivatkoznak rá a szállítási költségekkel kapcsolatban és linkelgetik az oldalt. A probléma az, hogy ezen az oldalon 2019. október 1 felirattal szerepel egy táblázat, hogy ezeket a postai díjakat kell fizetmi a vaterafutár illetve a postai feladás után és ezek az árak 2019 július előttiek. Ezekre az árakra hivatkozva nem érti a vásárló, hogy én miért írok magasabb árat és hosszas levelézbe kell néha emiatt bonyolódni. Amennyiben a vaterának van ráhatása erre az oldalra akkor az ottani táblázatot javítani kellene. Itt található: https://blog.vatera.hu/2019/01/11/kiszamolt...tai-dijak-2019/ Üdvözlettel, Iboly612 Ez tényleg hibásan közli a díjtételeket, leginkább a leveleknél! (ajánlott elsőbbségi) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-12-15 15:48 |