IPB
X   Központi üzenet
(Az üzenet 2 másodperc múlva bezáródik)

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

381 Oldal V  « < 379 380 381  
Reply to this topicStart new topic
> Pénzügy, Számlázás, Feltöltési díj, jutalékfizetés - PayU kivételével!
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-22 11:50
Létrehozva: #7601

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 12:48
Azonosító: 32

IDÉZET(horex @ 2007-06-22 03:31) *
A hiteles számla engem se érdekel.
De részletes kimutatást emilben fogok kapni?

by horex

Igen, emailben továbbra is kiküldésre kerül a részletes számla.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
horex
hozzászólás 2007-06-22 02:31
Létrehozva: #7602

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 12:55
Azonosító: 60

A hiteles számla engem se érdekel.
De részletes kimutatást emilben fogok kapni?

by horex

+Quote Post
euro-elektronic
hozzászólás 2007-06-21 23:11
Létrehozva: #7603

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 12:47
Innen: Érd
Azonosító: 6

Ajánlanám ezt a progit : roboform.hu
Elé persze a www pont. (miért nem enged linket ?) mad.gif
Én ezt használom régóta, biztonságosan tárolja a jelszavakat, tud kódot generálni, valamint egy gombnyomásra komplett regisztrációs űrlapokat kitölteni.
A tárolt weboldalakra szintén egy kattintással bejelentkezik.

--------------------

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2007-06-21 10:39
Létrehozva: #7604

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 16:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(triniatti @ 2007-06-20 23:08) *
Ezek szerint továbbra is élni fog az eddig jól bevált CIB bankos bankszámlára utalás?
Üdv:Attila

Igen, továbbra is történhet a jutalék a CIB számlára történő utalással.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-20 22:18
Létrehozva: #7605

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:23
Azonosító: 291

IDÉZET(draglion @ 2007-06-20 23:16) *
össze lett kavarva itt nagyon valami

a vatera évek óta életképes oldal az EBPP -t nem két napra tervezték és biztoságilag is megállja a helyét a legnagyobb online pénztovábbító cégek között ...nem értem hogy mit kell kivárni....
alaptalan és figylemetlen a kijelentés ugyanis a működőképességén nincs értelme vitatkozni , van olyan jó mint bármely külföldi jól bejáratott ..pl ccnow vagy moneybookers paypal és egyéb

üdvözlettel,
draglion

ezt csak azért írtam nehogy még valaki elhiggye hogy itt még van értelme kivárni és hogy az egész csak egy tesztelés ahol úszhat a pénz meg csak komplikációt okoz
nem , ez nem okoz, könnyen kezelhető és sokkal jobb megoldás mint az eddigi
nagyon jó hogy ez a gyorsabb jóváírást is lehetővé teszi.

üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-20 22:16
Létrehozva: #7606

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tamasmester @ 2007-06-20 06:50) *
Sokszor fordult elő már velem, hogy regisztráltam magam egy oldalon, aztán pár hét múlva megszünt az oldal. Nos ezért is inkább kivárok életképes e ez a rendszer és majd ha hosszútávon is működik, na akkor megfontolom a dolgot. Amúgy nem különösebben érdekel a hiteles számla, úgysem tudnék vele mit kezdeni.
Üdv, tamasmester

össze lett kavarva itt nagyon valami

a vatera évek óta életképes oldal az EBPP -t nem két napra tervezték és biztoságilag is megállja a helyét a legnagyobb online pénztovábbító cégek között ...nem értem hogy mit kell kivárni....
alaptalan és figylemetlen a kijelentés ugyanis a működőképességén nincs értelme vitatkozni , van olyan jó mint bármely külföldi jól bejáratott ..pl ccnow vagy moneybookers paypal és egyéb

üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
triniatti
hozzászólás 2007-06-20 22:08
Létrehozva: #7607

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-12 20:50
Azonosító: 5 062

IDÉZET(Vateraforum @ 2007-06-11 11:49) *
2007. június 18-tól ügyfeleink számára az eddigi papír alapú számla helyett elektronikus számlát állítunk és küldünk ki.

Az EBPP.HU Zrt. közreműködésével elkészített elektronikus számlákat elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel látjuk el, így azok megfelelnek az elektronikus számlázásra vonatkozó jogszabályokban előírt követelményeknek és igazolásként bármely hivatalos szerv előtt bemutathatóak. (Amennyiben a Személyes menü - Fizetéssel kapcsolatos információk almenüben megjelölte, hogy kér ÁFÁ-s számlát természetesen továbbra is megküldjük a megszokott postai úton a papír alapú számlát.)
Jelentős újítás még, hogy a fenti időponttól kezdődően az egyéb elektronikus fizetési módok mellett bankkártyával is kifizetheti Vatera számláit.

A Vatera.hu által kiküldött elektronikus számla megtekintésének előfeltétele az EBPP.HU Zrt. rendszeréhez történő csatlakozás. A folyamat egyszerű és gyors, a regisztráció folyamán Önnek egy szabadon választható felhasználónevet és jelszót, valamint néhány regisztrációhoz szükséges alapadatot kell megadnia. A regisztrációs adatok közül kiemelten fontos az Ön e-mail címe! Számlájának érkezéséről az EBPP.HU Zrt. e-mailben értesítést küld. Az értesítést követően lehetőség nyílik a számla megtekintésére.
A részletek az alábbi lapon olvashatóak: www.vatera.hu/info/ebppinfo

Kedves Vatera csapat!

Ezek szerint továbbra is élni fog az eddig jól bevált CIB bankos bankszámlára utalás?

Üdv:Attila

+Quote Post
tamasmester
hozzászólás 2007-06-20 05:50
Létrehozva: #7608

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-21 20:03
Innen: Budapest
Azonosító: 6 451

IDÉZET(draglion @ 2007-06-18 19:59) *
az OTP akkor rosszul teszi
itt sem kérnek csak nagybetűt kisbetűt számot és ebből kavarva minimum 8-at wink.gif

nem az EBPP.HU találta ki ezt ezt a variációt

kérhetne ilyet is :

§§§""+§"Ö)V?

de ezt nem lehet megjegyezni

azt viszont hogy Maci2002
vagy 9897LaLi

ha nem is lehet megjegyezni de fel lehet írni

lassan odajutunk hogy 100+ jelszót kell tárolnunk ...de más megoldás nincs mint megszokni...mert hát ugyanz nem lehet mindenhol

én megengedtem magamnak azt a luxust hogy a vatera jelszavamat a kezdetektől nem változtattam meg ...ideje lenne valami nagyon nehezen megjegyezhetőt szerkesszek wink.gif ...hogy haladjak a korral

üdvözlettel,
draglion

Nos, hogy az OTP jól teszi e vagy sem az nem az én dolgom. Amúgy nem bízzák a véletlenre a dolgot, 2 lépcsős beléptetési rendszer van, ami szinte "szerintem" áttörhetetlen. Akármennyire is bonyolult egy jelszó, ha a cég adatbázisához hozzáférnek és onnan szedik le a toljajok a jelszót, használhatok én bármiféle kis és nagy betüt meg számot, az akkor is idegen kezekbe kerülhet.
Nálam a jelszavak biztonsági kategóriákra van osztva és egy algoritmus alapján generálódnak. A legtöbbször magam sem tudom a jelszót, csak generáltatok egyet és kész. Így nem kell azt a sok jelszót megjegyeznem. Sőt még mentést sem kell csinálnom a jelszavakról mert adott és más nem is lehet.
Sokszor fordult elő már velem, hogy regisztráltam magam egy oldalon, aztán pár hét múlva megszünt az oldal. Nos ezért is inkább kivárok életképes e ez a rendszer és majd ha hosszútávon is működik, na akkor megfontolom a dolgot. Amúgy nem különösebben érdekel a hiteles számla, úgysem tudnék vele mit kezdeni.
Üdv, tamasmester

+Quote Post
aardwark73
hozzászólás 2007-06-19 22:19
Létrehozva: #7609

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-25 11:51
Azonosító: 2 058

Érdemes beszerezni egy jelszógeneráló kis programot amely tárolja is a jelszavakat. Jónéhány ingyenesen is letölthető a netről. Én pl évek óta a PWDSAVER kis programocskát használom, már nem tudnék élni nélküle. Csak egyre kell vigyázni, az adatbázist időnként el kell menteni máshová, mert ha gond van mindened odalesz smile.gif

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-19 08:49
Létrehozva: #7610

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tamasmester @ 2007-06-18 19:28) *
Tisztelt Vatera!
Annak nagyon örülök, hogy nem kötelező belépnem a EBPP.HU -ba, mert bizony nem sikerült regisztráltatnom magam. Megjegyzem, még az OTP-nél sem kérnek annyira bonyolult és körmönfont jelszót mint ott az EBPP.HU-nál.
Köszönettel, tamasmester

Kedves tamasmester!

A jelszó bonyolultsága az Ön biztonságát szolgálja.
Az EBPP regisztrációnál a jelszó minimum 6 karakter hosszú, kötelezően tartalmaznia kell kis és nagy betűt, illetve számot. Ezen feltételeknek megfelelő jelszóval sikerül csak regisztrálnia.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-18 18:59
Létrehozva: #7611

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tamasmester @ 2007-06-18 18:28) *
Tisztelt Vatera!
Annak nagyon örülök, hogy nem kötelező belépnem a EBPP.HU -ba, mert bizony nem sikerült regisztráltatnom magam. Megjegyzem, még az OTP-nél sem kérnek annyira bonyolult és körmönfont jelszót mint ott az EBPP.HU-nál.
Köszönettel, tamasmester

az OTP akkor rosszul teszi
itt sem kérnek csak nagybetűt kisbetűt számot és ebből kavarva minimum 8-at wink.gif

nem az EBPP.HU találta ki ezt ezt a variációt

kérhetne ilyet is :

§§§""+§"Ö)V?

de ezt nem lehet megjegyezni

azt viszont hogy Maci2002
vagy 9897LaLi

ha nem is lehet megjegyezni de fel lehet írni

lassan odajutunk hogy 100+ jelszót kell tárolnunk ...de más megoldás nincs mint megszokni...mert hát ugyanz nem lehet mindenhol

én megengedtem magamnak azt a luxust hogy a vatera jelszavamat a kezdetektől nem változtattam meg ...ideje lenne valami nagyon nehezen megjegyezhetőt szerkesszek wink.gif ...hogy haladjak a korral

üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
tamasmester
hozzászólás 2007-06-18 18:28
Létrehozva: #7612

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-21 20:03
Innen: Budapest
Azonosító: 6 451

Tisztelt Vatera!
Köszönettel, tamasmester

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-13 08:51
Létrehozva: #7613

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(GeZo @ 2007-06-13 09:03) *
Üdv! Kötelező igénybe venni nekünk felhasználóknak ezt a szolgáltatást? Nem örülök neki , mert eddig megvoltam elégedve a vaterával úgy ahogyan volt!!!!

Kedves GeZo!

Nem kötelező a szolgáltatás igénybevétele.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
GeZo
hozzászólás 2007-06-13 08:03
Létrehozva: #7614

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:16
Azonosító: 122

Üdv! Kötelező igénybe venni nekünk felhasználóknak ezt a szolgáltatást? Nem örülök neki , mert eddig megvoltam elégedve a vaterával úgy ahogyan volt!!!!

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-12 13:32
Létrehozva: #7615

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(fajer @ 2007-06-12 13:16) *
Tisztelt Vatera csapat.
Érdeklődnék,hogy minek a rövidítése a EBPP.HU Zrt mielött csatlakoznák,szeretném tudni rolleyes.gif . Továbbá szeretném tudi,hogy a Vatara megkívánt regisztrációs adatain kívűl mire kiváncsi az új belépő csapat. Szaretném azt is megkérdezni,hogy adatvédelmi szempontból mennyire megbízható a társaság.Mivel a Vatera-csapata ajánlja ezért kérek itt felvílágosítást a kért részletekről.
Vállaszukat előre is köszönöm.
Üdv. fajer

Kedves fajer!

Közvetlenül az EBPP-től érdeklődjön, ők remélhetőleg minden kérdésére választ
adnak.
A https: //szolgaltatas.ebpp.hu/ és a http ://ebpp.hu/ oldalon az EBPP ügyfélszolgálat
elérhetősége és a szükséges információk is olvashatóak.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
fajer
hozzászólás 2007-06-12 12:16
Létrehozva: #7616

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-02 09:28
Azonosító: 3 343

Tisztelt Vatera csapat.
Érdeklődnék,hogy minek a rövidítése a EBPP.HU Zrt mielött csatlakoznák,szeretném tudni rolleyes.gif . Továbbá szeretném tudi,hogy a Vatara megkívánt regisztrációs adatain kívűl mire kiváncsi az új belépő csapat. Szaretném azt is megkérdezni,hogy adatvédelmi szempontból mennyire megbízható a társaság.Mivel a Vatera-csapata ajánlja ezért kérek itt felvílágosítást a kért részletekről.
Vállaszukat előre is köszönöm.
Üdv. fajer

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2007-06-11 10:49
Létrehozva: #7617

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 16:08
Azonosító: 1 334

2007. június 18-tól ügyfeleink számára az eddigi papír alapú számla helyett elektronikus számlát állítunk és küldünk ki.

Az EBPP.HU Zrt. közreműködésével elkészített elektronikus számlákat elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel látjuk el, így azok megfelelnek az elektronikus számlázásra vonatkozó jogszabályokban előírt követelményeknek és igazolásként bármely hivatalos szerv előtt bemutathatóak. (Amennyiben a Személyes menü - Fizetéssel kapcsolatos információk almenüben megjelölte, hogy kér ÁFÁ-s számlát természetesen továbbra is megküldjük a megszokott postai úton a papír alapú számlát.)
Jelentős újítás még, hogy a fenti időponttól kezdődően az egyéb elektronikus fizetési módok mellett bankkártyával is kifizetheti Vatera számláit.

A Vatera.hu által kiküldött elektronikus számla megtekintésének előfeltétele az EBPP.HU Zrt. rendszeréhez történő csatlakozás. A folyamat egyszerű és gyors, a regisztráció folyamán Önnek egy szabadon választható felhasználónevet és jelszót, valamint néhány regisztrációhoz szükséges alapadatot kell megadnia. A regisztrációs adatok közül kiemelten fontos az Ön e-mail címe! Számlájának érkezéséről az EBPP.HU Zrt. e-mailben értesítést küld. Az értesítést követően lehetőség nyílik a számla megtekintésére.
A részletek az alábbi lapon olvashatóak: www.vatera.hu/info/ebppinfo

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

381 Oldal V  « < 379 380 381
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
20 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (20 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2024-10-16 06:09