Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
Pénzügy, Számlázás, Feltöltési díj, jutalékfizetés - PayU kivételével! |
2007-06-22 11:50
Létrehozva:
|
|
Öreg róka:) Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 12:48 Azonosító: 32 |
A hiteles számla engem se érdekel. De részletes kimutatást emilben fogok kapni? by horex Igen, emailben továbbra is kiküldésre kerül a részletes számla. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
2007-06-22 02:31
Létrehozva:
|
|
Fórumozó Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 12:55 Azonosító: 60 |
A hiteles számla engem se érdekel.
De részletes kimutatást emilben fogok kapni? by horex |
|
|
2007-06-21 23:11
Létrehozva:
|
|
Fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 12:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
Ajánlanám ezt a progit : roboform.hu
Elé persze a www pont. (miért nem enged linket ?) Én ezt használom régóta, biztonságosan tárolja a jelszavakat, tud kódot generálni, valamint egy gombnyomásra komplett regisztrációs űrlapokat kitölteni. A tárolt weboldalakra szintén egy kattintással bejelentkezik. -------------------- |
|
|
2007-06-21 10:39
Létrehozva:
|
|
Fórumozó Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 16:08 Azonosító: 1 334 |
Ezek szerint továbbra is élni fog az eddig jól bevált CIB bankos bankszámlára utalás? Üdv:Attila Igen, továbbra is történhet a jutalék a CIB számlára történő utalással. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
2007-06-20 22:18
Létrehozva:
|
|
Tapasztalt fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 13:23 Azonosító: 291 |
össze lett kavarva itt nagyon valami a vatera évek óta életképes oldal az EBPP -t nem két napra tervezték és biztoságilag is megállja a helyét a legnagyobb online pénztovábbító cégek között ...nem értem hogy mit kell kivárni.... alaptalan és figylemetlen a kijelentés ugyanis a működőképességén nincs értelme vitatkozni , van olyan jó mint bármely külföldi jól bejáratott ..pl ccnow vagy moneybookers paypal és egyéb üdvözlettel, draglion ezt csak azért írtam nehogy még valaki elhiggye hogy itt még van értelme kivárni és hogy az egész csak egy tesztelés ahol úszhat a pénz meg csak komplikációt okoz nem , ez nem okoz, könnyen kezelhető és sokkal jobb megoldás mint az eddigi nagyon jó hogy ez a gyorsabb jóváírást is lehetővé teszi. üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
2007-06-20 22:16
Létrehozva:
|
|
Tapasztalt fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 13:23 Azonosító: 291 |
Sokszor fordult elő már velem, hogy regisztráltam magam egy oldalon, aztán pár hét múlva megszünt az oldal. Nos ezért is inkább kivárok életképes e ez a rendszer és majd ha hosszútávon is működik, na akkor megfontolom a dolgot. Amúgy nem különösebben érdekel a hiteles számla, úgysem tudnék vele mit kezdeni. Üdv, tamasmester össze lett kavarva itt nagyon valami a vatera évek óta életképes oldal az EBPP -t nem két napra tervezték és biztoságilag is megállja a helyét a legnagyobb online pénztovábbító cégek között ...nem értem hogy mit kell kivárni.... alaptalan és figylemetlen a kijelentés ugyanis a működőképességén nincs értelme vitatkozni , van olyan jó mint bármely külföldi jól bejáratott ..pl ccnow vagy moneybookers paypal és egyéb üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
2007-06-20 22:08
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-12 20:50 Azonosító: 5 062 |
2007. június 18-tól ügyfeleink számára az eddigi papír alapú számla helyett elektronikus számlát állítunk és küldünk ki. Az EBPP.HU Zrt. közreműködésével elkészített elektronikus számlákat elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel látjuk el, így azok megfelelnek az elektronikus számlázásra vonatkozó jogszabályokban előírt követelményeknek és igazolásként bármely hivatalos szerv előtt bemutathatóak. (Amennyiben a Személyes menü - Fizetéssel kapcsolatos információk almenüben megjelölte, hogy kér ÁFÁ-s számlát természetesen továbbra is megküldjük a megszokott postai úton a papír alapú számlát.) Jelentős újítás még, hogy a fenti időponttól kezdődően az egyéb elektronikus fizetési módok mellett bankkártyával is kifizetheti Vatera számláit. A Vatera.hu által kiküldött elektronikus számla megtekintésének előfeltétele az EBPP.HU Zrt. rendszeréhez történő csatlakozás. A folyamat egyszerű és gyors, a regisztráció folyamán Önnek egy szabadon választható felhasználónevet és jelszót, valamint néhány regisztrációhoz szükséges alapadatot kell megadnia. A regisztrációs adatok közül kiemelten fontos az Ön e-mail címe! Számlájának érkezéséről az EBPP.HU Zrt. e-mailben értesítést küld. Az értesítést követően lehetőség nyílik a számla megtekintésére. A részletek az alábbi lapon olvashatóak: www.vatera.hu/info/ebppinfo Kedves Vatera csapat! Ezek szerint továbbra is élni fog az eddig jól bevált CIB bankos bankszámlára utalás? Üdv:Attila |
|
|
2007-06-20 05:50
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 64 Regisztrált: 2007-04-21 20:03 Innen: Budapest Azonosító: 6 451 |
az OTP akkor rosszul teszi itt sem kérnek csak nagybetűt kisbetűt számot és ebből kavarva minimum 8-at nem az EBPP.HU találta ki ezt ezt a variációt kérhetne ilyet is : §§§""+§"Ö)V? de ezt nem lehet megjegyezni azt viszont hogy Maci2002 vagy 9897LaLi ha nem is lehet megjegyezni de fel lehet írni lassan odajutunk hogy 100+ jelszót kell tárolnunk ...de más megoldás nincs mint megszokni...mert hát ugyanz nem lehet mindenhol én megengedtem magamnak azt a luxust hogy a vatera jelszavamat a kezdetektől nem változtattam meg ...ideje lenne valami nagyon nehezen megjegyezhetőt szerkesszek ...hogy haladjak a korral üdvözlettel, draglion Nos, hogy az OTP jól teszi e vagy sem az nem az én dolgom. Amúgy nem bízzák a véletlenre a dolgot, 2 lépcsős beléptetési rendszer van, ami szinte "szerintem" áttörhetetlen. Akármennyire is bonyolult egy jelszó, ha a cég adatbázisához hozzáférnek és onnan szedik le a toljajok a jelszót, használhatok én bármiféle kis és nagy betüt meg számot, az akkor is idegen kezekbe kerülhet. Nálam a jelszavak biztonsági kategóriákra van osztva és egy algoritmus alapján generálódnak. A legtöbbször magam sem tudom a jelszót, csak generáltatok egyet és kész. Így nem kell azt a sok jelszót megjegyeznem. Sőt még mentést sem kell csinálnom a jelszavakról mert adott és más nem is lehet. Sokszor fordult elő már velem, hogy regisztráltam magam egy oldalon, aztán pár hét múlva megszünt az oldal. Nos ezért is inkább kivárok életképes e ez a rendszer és majd ha hosszútávon is működik, na akkor megfontolom a dolgot. Amúgy nem különösebben érdekel a hiteles számla, úgysem tudnék vele mit kezdeni. Üdv, tamasmester |
|
|
2007-06-19 22:19
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-03-25 11:51 Azonosító: 2 058 |
Érdemes beszerezni egy jelszógeneráló kis programot amely tárolja is a jelszavakat. Jónéhány ingyenesen is letölthető a netről. Én pl évek óta a PWDSAVER kis programocskát használom, már nem tudnék élni nélküle. Csak egyre kell vigyázni, az adatbázist időnként el kell menteni máshová, mert ha gond van mindened odalesz
|
|
|
2007-06-19 08:49
Létrehozva:
|
|
Öreg róka:) Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 12:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Annak nagyon örülök, hogy nem kötelező belépnem a EBPP.HU -ba, mert bizony nem sikerült regisztráltatnom magam. Megjegyzem, még az OTP-nél sem kérnek annyira bonyolult és körmönfont jelszót mint ott az EBPP.HU-nál. Köszönettel, tamasmester Kedves tamasmester! A jelszó bonyolultsága az Ön biztonságát szolgálja. Az EBPP regisztrációnál a jelszó minimum 6 karakter hosszú, kötelezően tartalmaznia kell kis és nagy betűt, illetve számot. Ezen feltételeknek megfelelő jelszóval sikerül csak regisztrálnia. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
2007-06-18 18:59
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Annak nagyon örülök, hogy nem kötelező belépnem a EBPP.HU -ba, mert bizony nem sikerült regisztráltatnom magam. Megjegyzem, még az OTP-nél sem kérnek annyira bonyolult és körmönfont jelszót mint ott az EBPP.HU-nál. Köszönettel, tamasmester az OTP akkor rosszul teszi itt sem kérnek csak nagybetűt kisbetűt számot és ebből kavarva minimum 8-at nem az EBPP.HU találta ki ezt ezt a variációt kérhetne ilyet is : §§§""+§"Ö)V? de ezt nem lehet megjegyezni azt viszont hogy Maci2002 vagy 9897LaLi ha nem is lehet megjegyezni de fel lehet írni lassan odajutunk hogy 100+ jelszót kell tárolnunk ...de más megoldás nincs mint megszokni...mert hát ugyanz nem lehet mindenhol én megengedtem magamnak azt a luxust hogy a vatera jelszavamat a kezdetektől nem változtattam meg ...ideje lenne valami nagyon nehezen megjegyezhetőt szerkesszek ...hogy haladjak a korral üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
2007-06-18 18:28
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 64 Regisztrált: 2007-04-21 20:03 Innen: Budapest Azonosító: 6 451 |
Tisztelt Vatera!
Annak nagyon örülök, hogy nem kötelező belépnem a EBPP.HU -ba, mert bizony nem sikerült regisztráltatnom magam. Megjegyzem, még az OTP-nél sem kérnek annyira bonyolult és körmönfont jelszót mint ott az EBPP.HU-nál. Köszönettel, tamasmester |
|
|
2007-06-13 08:51
Létrehozva:
|
|
Üdv! Kötelező igénybe venni nekünk felhasználóknak ezt a szolgáltatást? Nem örülök neki , mert eddig megvoltam elégedve a vaterával úgy ahogyan volt!!!! Kedves GeZo! Nem kötelező a szolgáltatás igénybevétele. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
2007-06-13 08:03
Létrehozva:
|
|
Újonc Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-03-01 13:16 Azonosító: 122 |
Üdv! Kötelező igénybe venni nekünk felhasználóknak ezt a szolgáltatást? Nem örülök neki , mert eddig megvoltam elégedve a vaterával úgy ahogyan volt!!!!
|
|
|
2007-06-12 13:32
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera csapat. Érdeklődnék,hogy minek a rövidítése a EBPP.HU Zrt mielött csatlakoznák,szeretném tudni . Továbbá szeretném tudi,hogy a Vatara megkívánt regisztrációs adatain kívűl mire kiváncsi az új belépő csapat. Szaretném azt is megkérdezni,hogy adatvédelmi szempontból mennyire megbízható a társaság.Mivel a Vatera-csapata ajánlja ezért kérek itt felvílágosítást a kért részletekről. Vállaszukat előre is köszönöm. Üdv. fajer Kedves fajer! Közvetlenül az EBPP-től érdeklődjön, ők remélhetőleg minden kérdésére választ adnak. A https: //szolgaltatas.ebpp.hu/ és a http ://ebpp.hu/ oldalon az EBPP ügyfélszolgálat elérhetősége és a szükséges információk is olvashatóak. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
2007-06-12 12:16
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-04-02 09:28 Azonosító: 3 343 |
Tisztelt Vatera csapat.
Érdeklődnék,hogy minek a rövidítése a EBPP.HU Zrt mielött csatlakoznák,szeretném tudni . Továbbá szeretném tudi,hogy a Vatara megkívánt regisztrációs adatain kívűl mire kiváncsi az új belépő csapat. Szaretném azt is megkérdezni,hogy adatvédelmi szempontból mennyire megbízható a társaság.Mivel a Vatera-csapata ajánlja ezért kérek itt felvílágosítást a kért részletekről. Vállaszukat előre is köszönöm. Üdv. fajer |
|
|
2007-06-11 10:49
Létrehozva:
|
|
Fórumozó Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 16:08 Azonosító: 1 334 |
2007. június 18-tól ügyfeleink számára az eddigi papír alapú számla helyett elektronikus számlát állítunk és küldünk ki.
Az EBPP.HU Zrt. közreműködésével elkészített elektronikus számlákat elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel látjuk el, így azok megfelelnek az elektronikus számlázásra vonatkozó jogszabályokban előírt követelményeknek és igazolásként bármely hivatalos szerv előtt bemutathatóak. (Amennyiben a Személyes menü - Fizetéssel kapcsolatos információk almenüben megjelölte, hogy kér ÁFÁ-s számlát természetesen továbbra is megküldjük a megszokott postai úton a papír alapú számlát.) Jelentős újítás még, hogy a fenti időponttól kezdődően az egyéb elektronikus fizetési módok mellett bankkártyával is kifizetheti Vatera számláit. A Vatera.hu által kiküldött elektronikus számla megtekintésének előfeltétele az EBPP.HU Zrt. rendszeréhez történő csatlakozás. A folyamat egyszerű és gyors, a regisztráció folyamán Önnek egy szabadon választható felhasználónevet és jelszót, valamint néhány regisztrációhoz szükséges alapadatot kell megadnia. A regisztrációs adatok közül kiemelten fontos az Ön e-mail címe! Számlájának érkezéséről az EBPP.HU Zrt. e-mailben értesítést küld. Az értesítést követően lehetőség nyílik a számla megtekintésére. A részletek az alábbi lapon olvashatóak: www.vatera.hu/info/ebppinfo -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2024-10-16 06:09 |