Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2010-10-24 18:21 Azonosító: 1 406 481 ![]() |
Nektek helyes eme eset? Egy ember velem kereskedve nyert csecsebecse leveleket, melyek nekem nem kellettek (kb. 10.000Ft). Persze, eszem vesztve eleresztettem e leveleket, melyeket emberem rendesen megszerzett, de nekem nem pengetett 10 hete. Ez esetben mely cselekedetet kell tervbe vennem? Perbe vegyem? Feljelentsem? Jelentsem e helynek? Esedezek nektek: legyetek segedelmem e kellemetlen helyzetben! Szeretettel: Peter Kedves Peter! Embered jelentkezett, s csengetett ezreket Neked? Ne perelj! Felesleges! Mert egy ember, mely pereket nyer , egyet - egyet elveszt, s rengeteget kellene tejelned. Jelentsd e helynek ( lehet, megtetted ), s tedd helyre eme fegyelmezetlen embert! Legyen kellemes heted!:-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-10-27 17:19 Azonosító: 1 406 866 ![]() |
Nektek helyes eme eset?
Egy ember velem kereskedve nyert csecsebecse leveleket, melyek nekem nem kellettek (kb. 10.000Ft). Persze, eszem vesztve eleresztettem e leveleket, melyeket emberem rendesen megszerzett, de nekem nem pengetett 10 hete. Ez esetben mely cselekedetet kell tervbe vennem? Perbe vegyem? Feljelentsem? Jelentsem e helynek? Esedezek nektek: legyetek segedelmem e kellemetlen helyzetben! Szeretettel: Peter |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 64 Regisztrált: 2014-02-02 19:07 Azonosító: 2 095 753 ![]() |
Hej, emberek, kezetek egeret tekerget ?
Merre leselkedtek ? Erre, erre gyertek ! Vegyetek kellemeset, meleget, eszementet Kedvetek kerekedjen, zsebem meg tele legyen. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 64 Regisztrált: 2014-02-02 19:07 Azonosító: 2 095 753 ![]() |
Kertbe mentem, levelet sepertem,rengeteget.
Belestem, emberek vesznek-e csetreszem. Legyen helyem, ne nekem repedjen. Kezem remeg, leejtem. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 764 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Eme helyet feledtetek ? Eszetek mely helyen hever ? Bezzeg Benz lelkesen teker, teste nedves. Zep kekec, Benz nedvesen letelepedett? Nem helyes. Nem feledek, de teszek rengeteget, rendeset, esetlegeset, kellemeset, eszetlent. Benz nedves teste engem nem rettent meg, mert messze leledz, nem nekem kellemetlen... esetlegesen. ![]() ![]() ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2016-09-21 09:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Eme helyet feledtetek ?
Eszetek mely helyen hever ? Bezzeg Benz lelkesen teker, teste nedves. Zep kekec, Benz nedvesen letelepedett? Nem helyes. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2016-07-14 20:51 Azonosító: 2 339 836 ![]() |
Remek emberek csevegnek szellemesen, eszperente nyelven,
vegyetek rengeteg remekeket! Lessetek be! ![]() Kereskedjetek! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2010-10-24 18:21 Azonosító: 1 406 481 ![]() |
Tekeregtem eme webhelyen, s belestem. Ejj! Erre emberek fecsegnek,s feleselnek eszperente nyelven. Ez kell nekem! Hetente egyszer erre fele veszem kezemmel egerem.
Kedvellek Benneteket.:-) Legyen hetetek kellemes! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Emberek !
Gyereknek vegyetek kereket, szegleteset, szellemeset, mely nem leereszt, elszelel. Kedveset, melyet szeret. Neve legyen eszedben, kebledben. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fertelmes nyelvezettel, vedelde nevelte ember ne kereskedjen velem egy helyt.
Bereteszeltem. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egy helyen kereskedve, ezer lenne esetem.
De ezt szeretem, jellemes, precedent teremtett. Nem kell rettegnem, meg lesz-e. Nektek legyen kellemes hetetek. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Emberek nem vesznek, elmentek messze, henye helyre.
Gyermeknek ezzel kedveskednek? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neked lehet kedvedre, de nej lettem, nekem vereset lehet receptre.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 404 Regisztrált: 2008-05-27 21:37 Innen: Magyar Azonosító: 156 696 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Emelem tejemet Svejk kedves versedre.
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 598 Regisztrált: 2008-12-09 14:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Kedden reggel rettenetes fejem befedem. ![]() Rettenetes fejedben tekeres eszed nem hever, remekel. Kedvetekre nektek hemzsegek. ![]() ![]() A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-04-13 23:10 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedden reggel rettenetes fejem befedem. smile.gif
Rettenetes fejedben tekeres eszed nem hever, remekel. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 598 Regisztrált: 2008-12-09 14:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Veselkedtem nedves segedelemmel, legyenek csetresek eledelmentesek. Feltettem reszelt zsemle elegyet hevedelemre, mert gyermekem szeret kerek eledelt. Kellemesen meleg, nedves tett elfeledtette velem eledelt. Lett rettenet, de megmentettem zsemle elegyet, kerek eledel nem lett meztelen. ![]() Eszem elvetem eme remek eledel recepten. ![]() Ezután is ütni fogom. ![]() ... Kedden reggel rettenetes fejem befedem. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 764 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Veselkedtem nedves segedelemmel, legyenek csetresek eledelmentesek. Feltettem reszelt zsemle elegyet hevedelemre, mert gyermekem szeret kerek eledelt.
Kellemesen meleg, nedves tett elfeledtette velem eledelt. Lett rettenet, de megmentettem zsemle elegyet, kerek eledel nem lett meztelen. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Emelkedett szellemben nevelkedett ember lesz.
Helyes eszme? Gyerek nem elmebeteg, engem keres. |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019-12-15 15:32 |