Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2021-09-09 11:35 Azonosító: 2 678 567 ![]() |
Üdv. mindenkinek! Vásárlói véleményekre lennék kíváncsi főleg cipőkkel kapcsolatban. Először vásároltam neten konkrétan a vaterán cipőt. Bevallom elég nagy csalódás volt így utólag. Nem is az eladóval volt a probléma, mert megjött az áru. Egy LeBronos légtalpas sportcipőt vettem, ami nagyon kényelmes is. Kiadtam érte 21.000 ft-ot. Tény a bolti ára drágább lett volna. Azért ez sem kevés pénz. Az ember azért elvárná, hogy minőségi termék legyen és ne mennyen szét idő előtt. Általában 20.000 környékén elég jó minőségű cipőket szoktam venni. Azért az egy évet azt kipírják. Ez az ominózus cipő, amit megvettem(szemptember 3-án kezdtem el hordani), már az első hónap végén kijukadt mind a két oldalon a külső sarkánál. Most a a középső rászán a talpánál a lábfej középső részén a gumi teljesen elkopott mind a két oldalon, nem sok múlik azon, hogy átjukadjon a cipő és ki kelljen dobni. Kb. két hetet adok max a cipőnek. Az a két sarok, ahol kijukadta légtalp tovább szakadt... Netes vásárlás garancia sincs rá, hogy visszacseréljék... A kérdésem az lenne, ki mennyire bízik, vagy kinek mi a tapasztalata az ilyen vásárlásokkal kapcsolatban. Lehet azért akciósak ezek a cipők, mert nem eredetiek? A cipő eredetiségét a gyártó honlapján kell megerősíteni. A cipőn kódnak kell lennie. Küldje be, és választ fog kapni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2017-06-15 18:24 Azonosító: 2 473 700 ![]() |
Üdv. mindenkinek!
Vásárlói véleményekre lennék kíváncsi főleg cipőkkel kapcsolatban. Először vásároltam neten konkrétan a vaterán cipőt. Bevallom elég nagy csalódás volt így utólag. Nem is az eladóval volt a probléma, mert megjött az áru. Egy LeBronos légtalpas sportcipőt vettem, ami nagyon kényelmes is. Kiadtam érte 21.000 ft-ot. Tény a bolti ára drágább lett volna. Azért ez sem kevés pénz. Az ember azért elvárná, hogy minőségi termék legyen és ne mennyen szét idő előtt. Általában 20.000 környékén elég jó minőségű cipőket szoktam venni. Azért az egy évet azt kipírják. Ez az ominózus cipő, amit megvettem(szemptember 3-án kezdtem el hordani), már az első hónap végén kijukadt mind a két oldalon a külső sarkánál. Most a a középső rászán a talpánál a lábfej középső részén a gumi teljesen elkopott mind a két oldalon, nem sok múlik azon, hogy átjukadjon a cipő és ki kelljen dobni. Kb. két hetet adok max a cipőnek. Az a két sarok, ahol kijukadta légtalp tovább szakadt... Netes vásárlás garancia sincs rá, hogy visszacseréljék... A kérdésem az lenne, ki mennyire bízik, vagy kinek mi a tapasztalata az ilyen vásárlásokkal kapcsolatban. Lehet azért akciósak ezek a cipők, mert nem eredetiek? |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-12-03 08:29 |