IPB
X   Központi üzenet
(Az üzenet 2 másodperc múlva bezáródik)

Üdvözöllek a Fórumban!

Reply to this topicStart new topic
> ágynemű liliom321, rossz minőségű ágynemű
Keri811
hozzászólás 2020-08-29 21:03
Létrehozva: #1

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-02-09 11:20
Azonosító: 1 631 071

Ez egy régi bejegyzés,de a téma örökzöld, ágyneműt már nem vásárolok itt, plédet,takarót sem - most már egészen biztosan. Nem szoktam fórumokra írni,név szerint sem, csak általánosságban, nekem is elég drága mulatság volt. Silány,műszálas,hideg és csúszós plédet kaptam, a terméklapon meleg,wellsoft,plüss takaró szerepelt,sajnos többször jártam így,hogy a terméklapon nem volt feltüntetve,milyen a termék valójában. Másoknak sem ajánlom,hogy ágyneműt,takarót itt vásároljanak,mindig személyesen és alapos átnézéssel.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bobo13
hozzászólás 2011-12-05 20:21
Létrehozva: #2

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-09-09 20:39
Azonosító: 1 543 700

Szeretnék én is hozzászólni az ágyneműs eladásokhoz, sajnos nagyon nagyon el kell olvasni az értékeléseket, ezek az ágyneműk
semmit nem érnek, még azt a fix árat sem, amit kérnek érte, sokan persze még licitálnak is, s talán a megdöbbenés akkor éri a kedves
vevőt amikor megkapja az árut. Sajnos sokan azt sem tudják mit árulnak, arra sem tudnak választ adni, hogy a termék mennyi gr/m2-s,ha
ezt legalább jeleznék a termékük mellett, akkor a kedves vevő tudná, hogy az az anyag mennyire vékony vagy vastag, sok esetben a műszál-pamut arányt sem tudják megmondani.
Ezek az ágyneműk a budapesti piacokon mind fellelhetők, sőt minden kínai üzletben, s ha valakinek még tetszik akkor jutányosabb áron ezeken a helyeken megveheti.
Sok félrevezetés történik, kevés az a korrekt eladó aki pontos precíz választ ad.
Valamilyen módon szűrni kellene, hogy ne csapják be egymást az emberek, nem elég a negatív értékelés, mert ha azt adnak, akkor nyomdafestéket
nem tűrő megjegyzéseket tesznek egymásra, ezt pedig nem szabadna megengedni.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-09-06 21:04
Létrehozva: #3

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 14:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(leva13 @ 2011-09-06 13:56) *
Az én nevem alatt történt a fenti közös rendelés. Én is három garnitúrát kértem. Valóban minősíthetetlen a varrás. Egy sima varrás tartja össze a két felét a huzatnak, elszegve nincs, foszlik az anyag széle, csak befordítva, színén merem mosni, hátha így tart egy darabig. A zipp-zár mellett már több szakadás keletkezett abban az egy varrásban is. Én is még csak két garnitúrát vettem használatba, illetve a harmadikból a párnahuzatokat. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy kibontás után azonnal dobtam be a gépbe egy mosásra, és a minőségi problémák, csak ezt követően derültek ki. Visszaküldeni már nem tudtam. A képen "100% pamut" látszik, nos nem 100 % benne a pamut.

Ez esetben miért nem adott az eladónak negatív értékelést?

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
leva13
hozzászólás 2011-09-06 12:56
Létrehozva: #4

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-09-06 12:44
Azonosító: 1 543 333

Az én nevem alatt történt a fenti közös rendelés. Én is három garnitúrát kértem. Valóban minősíthetetlen a varrás. Egy sima varrás tartja össze a két felét a huzatnak, elszegve nincs, foszlik az anyag széle, csak befordítva, színén merem mosni, hátha így tart egy darabig. A zipp-zár mellett már több szakadás keletkezett abban az egy varrásban is. Én is még csak két garnitúrát vettem használatba, illetve a harmadikból a párnahuzatokat. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy kibontás után azonnal dobtam be a gépbe egy mosásra, és a minőségi problémák, csak ezt követően derültek ki. Visszaküldeni már nem tudtam. A képen "100% pamut" látszik, nos nem 100 % benne a pamut.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-09-05 12:16
Létrehozva: #5

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 14:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Alscher @ 2011-09-05 12:35) *
Ezév nyár elején (júniusban) kolleganőimmel „összeálltunk” és megrendeltünk liliom321-től 9 garnitúra különböző ágyneműt, ebből én 3 garnitúrát vittem haza. ...

Ettől az eladótól ezen a néven ön nem vásárolt semmit sem.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Alscher
hozzászólás 2011-09-05 11:35
Létrehozva: #6

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-09-05 11:19
Azonosító: 1 543 202

Ezév nyár elején (júniusban) kolleganőimmel „összeálltunk” és megrendeltünk liliom321-től 9 garnitúra különböző ágyneműt, ebből én 3 garnitúrát vittem haza. A szállítással nem volt gond, azt kaptuk, amit szerettünk volna. LÁTSZÓLAG! Ugyanis sajnálattal tapasztalom, hogy az ágyneműk minősége borzalmas!!!!!!!! A varrásnál mind foszlik szét, nagyon csúnyán vannak megvarrva! Az egyik garnitúrán már kibontáskor látszott, hogy mindkét paplanhuzat a hosszában végig szálhibás, nem is bírt két mosásnál többet! A másik garnitúra lepedője első mosás után mállott szét, ahogy feküdt rajta a férjem két éjszakát. A harmadik garnitúrát még nem próbáltuk ki, de nincsenek illúzióim…
Értem én, hogy olcsó volt, de ez nem jelenti azt, hogy két-három mosással gyakorlatilag a kukába lehet tenni az összeset (ja, nem, bocs, a macska alá jó lesz télen).
ÖSSZEFOGLALVA KIDOBTAM AZ ABLAKON TÖBB, MINT 9.000 FT-OT!!!!! EZ SZÉGYEN!!!!!!!
Ezúton szeretném mindenkivel megossztani: NE VÁSÁROLJATOK liliom321-től ágyneműt, vagy legalábbis jól gondoljátok végig!
Az ilyen áruk a Vatera hirnevét is rontják, nem beszélve az eladó minősítéséről.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2023-12-03 08:05