Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 015 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Kezdő vagyok. Nem boldogulok a szállítás kérdésével. Egy kisebb méretű tetőboxot szeretnék értékesíteni. Elképzelésem az volt hogy háztól házig oldanám meg. A méretek miatt aztán kezdődtek a bajok. A hossz 124 cm- szélesség 77 cm- magasság 40 cm. Hogy mi a bajom? Az, hogy a körméret hossz+szélesség+magasság összege több mint 300 cm. Ragaszkodnék a háztól házig megoldáshoz és a minél olcsóbb megoldáshoz! Hozzáértő segítséget szeretnék kérni! Itt található az összes Vaterafutár: https://www.vaterafutar.hu/ Mindegyiknél megtalálja a mérethatárokat és árakat is. Feltehetően lesz olyan szolgáltató köztük, amelyiknél fel tud adni ekkora csomagot. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2023-05-24 17:11 Azonosító: 2 706 066 ![]() |
Kezdő vagyok.
Nem boldogulok a szállítás kérdésével. Egy kisebb méretű tetőboxot szeretnék értékesíteni. Elképzelésem az volt hogy háztól házig oldanám meg. A méretek miatt aztán kezdődtek a bajok. A hossz 124 cm- szélesség 77 cm- magasság 40 cm. Hogy mi a bajom? Az, hogy a körméret hossz+szélesség+magasság összege több mint 300 cm. Ragaszkodnék a háztól házig megoldáshoz és a minél olcsóbb megoldáshoz! Hozzáértő segítséget szeretnék kérni! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 015 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 099 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Ez egy sok éves projekt volt, csak most volt rá fejlesztési kapacitás ![]() Csak viccűtem. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-06-14 02:06 Azonosító: 13 896 ![]() |
Tisztelt Benny73 ! Érdemes (lett volna) megnézni az eladó értékeléseit, vannak hasonló érdekességek... Egyébként pont ma készült el egy régóta várt fejlesztés erre a problémára. Ha valaki több terméket tesz kosárba és vesz meg egy eladótól, akkor a rendszer nem összesíti többé automatikusan a postaköltségeket, hanem azt az eladónak kell egyedileg megadnia. De persze ez sem ér majd sokat, ha az eladó erre nem lesz hajlandó... Gondolkodom rajta, hogy tudunk-e valamit tenni. Jelenleg ott tart a dolog , hogy letiltott így az utolsó üzenetére csak úgy tudok válaszolni , ha egy másik accounttal teszem azt meg. Sok értékeléssel rendelkezőnél legtöbbször az szokott lenni , hogy belefut valami "okos" vásárlóba és az adja, ezért nem volt tűlságosan feltűnő az a 96db negatív értékelése , ezen felül elkerülte figyelmem azok a problémák amiket a kapcsolattartásnál tapasztal meg az ember. Supportnak címzett levelemre azt a választ kaptam, hogy a vatera külön küldi el a vásárlásokat és ha nem sikerül megegyezni eladóval az egy tételben postázásról akkor nincs mit tenni. Ennek megfelelően elutaltam a vatera által megadott összegeket külön-külön, természetesen az utalásokról van visszaigazolásom. Ezt jeleztem eladónak amire egy olyan választ kaptam amiben azt írja , hogy sértegettem fenyegettem stb. eltelt 9 nap és az sok , holott sehol nem írja mennyi időt hagy az utalásra, ráadásul a válaszadása átlagosan 72-nap 56% ami 44! volt cak a velem folytatott levelezésel sikerült neki feltornászni 56%-ra. Kapcsolatot azonnal felvettem vele , hajlandóságot mutattam fizetésre, amennyiben sikerül megegyezni szállítási árban, csak annyit kértem tőle mondjn egy összeget amit vételárral együtt átutalok számlájára. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuti, hogy a telefonokbeszélgetések alapján döntöttek így. Nálam majdnem mindegyik telefonálásban felmerül a kérdés. Ha épp nem juticsalira akarnak rávenni, akkor a postaköltséget kérdezik. ![]() Ez egy sok éves projekt volt, csak most volt rá fejlesztési kapacitás ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 099 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
.... Egyébként pont ma készült el egy régóta várt fejlesztés erre a problémára. Ha valaki több terméket tesz kosárba és vesz meg egy eladótól, akkor a rendszer nem összesíti többé automatikusan a postaköltségeket, hanem azt az eladónak kell egyedileg megadnia. ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuti, hogy a telefonokbeszélgetések alapján döntöttek így. Nálam majdnem mindegyik telefonálásban felmerül a kérdés. Ha épp nem juticsalira akarnak rávenni, akkor a postaköltséget kérdezik. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megnézte mert írta is , hogy 5 termékre licitáltam , az teljesen érthetetlen , hogy miért csak azt szajkózza , hogy "vatera elküldte a számlát és azt fizessem" egyszerűen nem érti , hogy egy csomagban szeretném megkapni a termékeket , ami kis méretük miatt teljesen logikus. Csak annyit kellene írnia , hogy fizessek XY összeget postaköltaségre , sőt én kiszámoltam neki , mert a szállítási feltételeknél írja , hogy több terméknél termékenként +70.-ft , erre csak annyit kellett volna írnia , hogy "JÓ" vagy ha nem felel meg neki akkor az ő által elfogadhatónak vélt összeget írnia. Wish-en ezek közel fele ennyiért vannak , de nem gond , mert itt pár nap alatt ideértek volna , viszont ahogy a dolgok állnak , már wish-ről is megjött volna a rendelt termék. Írtam az általad megadott linkre , hátha kapok valami megoldásfélét erre a problémára. Köszönöm szépen a segítségedet! További szép napot. Üdv. Tisztelt Benny73 ! Érdemes (lett volna) megnézni az eladó értékeléseit, vannak hasonló érdekességek... Egyébként pont ma készült el egy régóta várt fejlesztés erre a problémára. Ha valaki több terméket tesz kosárba és vesz meg egy eladótól, akkor a rendszer nem összesíti többé automatikusan a postaköltségeket, hanem azt az eladónak kell egyedileg megadnia. De persze ez sem ér majd sokat, ha az eladó erre nem lesz hajlandó... Gondolkodom rajta, hogy tudunk-e valamit tenni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
... Wish-en ezek közel... A Wish-re csak azért utaltam, mert ott rendszeresen egy csomagban küldik a több árut, de a postát többször kell fizetni. A Vaterán ez nem divat, legalábbis eddig nem volt az. Itt nagy hangsúlyt fektetnek a vevők elégedettségére, ezt számos intézkedés bizonyítja. Persze mindig vannak más beállítottságú eladók, ami eléggé demoralizáló. Amúgy legyünk realisták, a Wish-ről messze nem érkezett volna még meg a termék. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2021-02-15 12:32 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-06-14 02:06 Azonosító: 13 896 ![]() |
Ha jóhiszeműen olvasom, akkor azt is lehet gondolni, hogy figyelmetlen és rutinból válaszolt, anélkül, hogy megnézte volna a rendelést. Igazából persze nem értem ezt a mentalitást és azt sem gondolom, hogyha kifizetnéd a rendszer által számított szállítási költséget, akkor külön küldené a cuccokat. Ez amolyan Wish jellegű (bocs Benz ![]() https://www.vatera.hu/help/contact.php Megnézte mert írta is , hogy 5 termékre licitáltam , az teljesen érthetetlen , hogy miért csak azt szajkózza , hogy "vatera elküldte a számlát és azt fizessem" egyszerűen nem érti , hogy egy csomagban szeretném megkapni a termékeket , ami kis méretük miatt teljesen logikus. Csak annyit kellene írnia , hogy fizessek XY összeget postaköltaségre , sőt én kiszámoltam neki , mert a szállítási feltételeknél írja , hogy több terméknél termékenként +70.-ft , erre csak annyit kellett volna írnia , hogy "JÓ" vagy ha nem felel meg neki akkor az ő által elfogadhatónak vélt összeget írnia. Wish-en ezek közel fele ennyiért vannak , de nem gond , mert itt pár nap alatt ideértek volna , viszont ahogy a dolgok állnak , már wish-ről is megjött volna a rendelt termék. Írtam az általad megadott linkre , hátha kapok valami megoldásfélét erre a problémára. Köszönöm szépen a segítségedet! További szép napot. Üdv. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt vatera , vaterások! Próbáltam megtalálni a megfelelő kategóriát ahova leíthaom panaszom , remélem ez a topik jó lesz hozzá. Vásároltam több terméket , eladónak ítam emailt amiben kértem , hogy a vásárolt termékeket szeretném egy csomagban megkapni és annak postaköltségét állapítsa meg ,hogy fizethessem. Válasz nem jött ezért a termékoldalon kezdtem el írni neki. Folyamatosan annyit ír , hogy a vatera összeadja elküldi a számlát. Nem érti meg , hogy külön tételenként jöttek a vásárlások és összesen 3 postaköltség van külön-külön. Ha jóhiszeműen olvasom, akkor azt is lehet gondolni, hogy figyelmetlen és rutinból válaszolt, anélkül, hogy megnézte volna a rendelést. Igazából persze nem értem ezt a mentalitást és azt sem gondolom, hogyha kifizetnéd a rendszer által számított szállítási költséget, akkor külön küldené a cuccokat. Ez amolyan Wish jellegű (bocs Benz ![]() https://www.vatera.hu/help/contact.php -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt vatera , vaterások!
Próbáltam megtalálni a megfelelő kategóriát ahova leíthaom panaszom , remélem ez a topik jó lesz hozzá. Vásároltam több terméket , eladónak ítam emailt amiben kértem , hogy a vásárolt termékeket szeretném egy csomagban megkapni és annak postaköltségét állapítsa meg ,hogy fizethessem. Válasz nem jött ezért a termékoldalon kezdtem el írni neki. Folyamatosan annyit ír , hogy a vatera összeadja elküldi a számlát. Nem érti meg , hogy külön tételenként jöttek a vásárlások és összesen 3 postaköltség van külön-külön. https://www.vatera.hu/audi-kulcs-kulcshaza2...3009066974.html https://www.vatera.hu/audi-kulcs-kulcshaza2...3001331531.html https://www.vatera.hu/audi-a3-a4-a6-tt-stb-...3005743904.html https://www.vatera.hu/audi-vw-3-gom-bicskak...3004131626.html |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok engem az érdekelne, hogy megvették tőlem a terméket ,de mondták hogy nem kell mert előre utalásos, pedig írtam hogy előre utalásos meg hogy biztos hogy csak tokot küldök neki el a játék helyett. Nem szeretnék olyanért jutalékot fizetni ami nem jött létre. Na mindegy csak nem tudom mi ilyenkor a teendő, ha valaki tudná és le is írná nekem megköszönném. Szép napot! Tisztelt KaiserH! https://www.vatera.hu/segitseg/dijak-es-sza...talekkal/22/182 -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2019-12-27 22:21 Azonosító: 2 658 217 ![]() |
Sziasztok engem az érdekelne, hogy megvették tőlem a terméket ,de mondták hogy nem kell mert előre utalásos, pedig írtam hogy előre utalásos meg hogy biztos hogy csak tokot küldök neki el a játék helyett. Nem szeretnék olyanért jutalékot fizetni ami nem jött létre. Na mindegy csak nem tudom mi ilyenkor a teendő, ha valaki tudná és le is írná nekem megköszönném. Szép napot!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2018-08-15 21:11 Azonosító: 2 635 253 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 215 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
A Vatera küld e-mail-címedre tájékoztatót abban megtalálod a vásárló elérhetőségeit!
A hozzászólást -pompea- szerkesztette a következő időpontban: 2018-08-16 09:33 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 259 Regisztrált: 2017-04-11 20:52 Azonosító: 2 453 114 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2018-08-15 21:11 Azonosító: 2 635 253 ![]() |
Üdv. A kérdésem, ha vásárolnak tőlem , hogy veszem fel a kapcsolatot a vásárlóval? Csak a nevét tudom, meg az értékelését adja meg. Hogy küldhetek üzenetet?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 259 Regisztrált: 2017-04-11 20:52 Azonosító: 2 453 114 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 215 Regisztrált: 2017-01-01 14:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
Ez biztos? Kipróbálni nem tudom, de logikusan ez a mondat azt jelenti, hogy ha legalább 2 db-ot vásárol, nem kell fizetnie a szállításért. Nézd meg termékeimnél!: Mennyiségi kedvezmény: A mennyiségi kedvezménnyel meghatározhatod, hogy bizonyos rendelési mennyiség felett egy-egy további terméket milyen - az alapdíjnál alacsonyabb - kedvezményes költséggel tudsz szállítani. Ha például könyveket árulsz, a kiszállítás egy kötetre 500 Ft, két kötetre azonban már csak 700 és nem 1000 Ft. Ebben az esetben állítsd be a mennyiségi kedvezménynél a darabszámot kettőre (2. db és afelettiek) és a díjat 200-ra! A második, harmadik, stb. darab vásárlása esetén így a rendszer már csak 200 Ft-ot ad darabonként az 500 Ft-os alapdíjhoz. A vevőnek 2 db könyv vásárlása esetén 500+200 Ft-os, tehát összesen 700 Ft szállítási költség jelenik meg. Beállításom: Mennyiségi kedvezmény: Van pipa. 2 db vagy több termék rendelése esetén a szállítási díj. 0 Ft/db Értékalapú kedvezmény: Az értékalapú kedvezmény esetében meghatározhatod, hogy egy adott vásárlási összeg elérése után, milyen engedményt adsz a szállítási költségből. Példa: Ha tőled vásárolt áruk összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az adott szállítási módot ingyen biztosítod a vevők részére (benne van a termékek árában). Figyelem! A kedvezmény mindig csak az adott szállítási módhoz rendelődik hozzá (pl: ajánlott posta, előreutalás után). Beállításom: Értékalapú kedvezmény:: Van pipa. 15000Ft díj. 0 Ft Egy lényeges lemaradt!: Minden megadott szállítási módodnál külön kell beállítanod! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-06-03 09:21 |