Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
T.Vatera adminisztráció! Már jó ideje megváltozott a lakcímem, a telefonszámom, mindent átírtam, NÁLAM látszik is. Viszont ha rendelek, még mindig a hajdani cím, telefonszám látható. Kérem, javítsák már ki! buvar57 Tisztelt buvar57! A személyes menüjében a szállítási címet is átírta? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2008-12-08 09:48 Azonosító: 341 355 ![]() |
T.Vatera adminisztráció!
Már jó ideje megváltozott a lakcímem, a telefonszámom, mindent átírtam, NÁLAM látszik is. Viszont ha rendelek, még mindig a hajdani cím, telefonszám látható. Kérem, javítsák már ki! buvar57 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 46 Regisztrált: 2013-09-05 14:44 Azonosító: 2 074 325 ![]() |
A vaterátol kaptam értesítést, hogy nincsenek értékelések Hová tüntek ? Profi Eladók Programja Ezúton értesítünk, hogy jelenleg nem teljesíted a Profi Eladó Programban történő részvétel összes feltételét. Most látom ,hogy ujjonc lettem? Nem csak te, mindenki ahogy látom ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2008-01-04 11:44 Azonosító: 73 363 ![]() |
A vaterátol kaptam értesítést, hogy nincsenek értékelések Hová tüntek ?
Profi Eladók Programja Ezúton értesítünk, hogy jelenleg nem teljesíted a Profi Eladó Programban történő részvétel összes feltételét. Most látom ,hogy ujjonc lettem? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-06-13 18:25 Azonosító: 13 858 ![]() |
Sziasztok!
Hova tűnt az akciózható terméke beállítása pont? Mi lesz a futó akciókkal? A hozzászólást -007Gergo- szerkesztette a következő időpontban: 2023-05-24 23:02 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 17 033 Regisztrált: 2009-09-04 14:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Sziasztok! Az imént a tartóstárból indítottam újra több tucat termékemet, de sajnos a termékek fotói nem jelennek meg. Ez miért van? Az igazság az, hogy már a tartósból visszatöltve de még nem feltöltve sem látszottak a fotók, 2-3 termékemtől eltekintve. Köszönöm a választ! Tisztelt fagyongy! A fotók hosszútávú tárolását nem tudjuk megoldani a jelentős tárhelyigény miatt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 149 Regisztrált: 2008-02-15 09:23 Azonosító: 115 976 ![]() |
Sziasztok!
Az imént a tartóstárból indítottam újra több tucat termékemet, de sajnos a termékek fotói nem jelennek meg. Ez miért van? Az igazság az, hogy már a tartósból visszatöltve de még nem feltöltve sem látszottak a fotók, 2-3 termékemtől eltekintve. Köszönöm a választ! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én sem tudok feltölteni.ma háromszor próbálkozam és mind a háromszor a legutolsó lap után egy üres hirdetésfeladási oldal töltődik be. Helyi probléma lehet. Másik böngésző vagy másik számítógép segíthet. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2013-01-02 16:02 Azonosító: 1 946 234 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Üzemeltetők! Van -e arra mód, hogy a 0 értékeléssel rendelkező felhasználókat kitiltsam az általam hirdetett termékek licitálásából? A licitálóknál korlátozásánál már beállítottam a minimális százalékos értékelést, de ezekre az emberekre ez nem vonatkozik!! Egyre több az ilyen szórakozó emberke, aki leüt valamit, azután nem is jelentkezik. Megy az idő és mások elől veszik el a vásárlás lehetőségét. Üdv.:seresarpad Tisztelt seresarpad! Nincs rá mód és nem is lesz. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2011-06-08 20:13 Azonosító: 1 523 509 ![]() |
Tisztelt Üzemeltetők!
Van -e arra mód, hogy a 0 értékeléssel rendelkező felhasználókat kitiltsam az általam hirdetett termékek licitálásából? A licitálóknál korlátozásánál már beállítottam a minimális százalékos értékelést, de ezekre az emberekre ez nem vonatkozik!! Egyre több az ilyen szórakozó emberke, aki leüt valamit, azután nem is jelentkezik. Megy az idő és mások elől veszik el a vásárlás lehetőségét. Üdv.:seresarpad |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A vaterára nem tudok terméket feltölteni mi lehet a hiba? Kicsit bővebben? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2008-01-04 11:44 Azonosító: 73 363 ![]() |
A vaterára nem tudok terméket feltölteni mi lehet a hiba?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ugyanígy értékelést sem tudok leadni, mert nem tudok a csillagokra rákattintani. Rákattintok, és semmi. Enélkül pedig nem lehet értékelést leadni... Próbálja meg frissíteni a böngészőt és a bővítményeket. Esetleg Adblocker is okozhat problémát. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-12-04 18:03 Azonosító: 62 043 ![]() |
Kedves mindenki! Egy kis problémám támadt a személyes menümmel, illetve az eladó tárgyam módosíthatóságával. A személyes/Fiókom menüben Chrome és Firefox alatt sehogyan se tudom lenyitni a számlázás menüpontot, egyedül Chrome-ban de privát ablakban. Másnál is fordult elő ilyesmi, vagy tudjam be annak, hogy valami rosszul van beállítva a gépemen, amiket privát módban meg nem vesz figyelembe az adott böngésző? A másik problémám, hogy adott egy hirdetés, amin többek között kiemelések lettek beállítva. Ennél a hirdetésnél a hirdetés módosítását lenyitva hiába megyek rá a szerkesztésre, az aukció leírását nem tudom megváltoztatni, se új szállítási módot nem tudok hozzáadni. A leírásban egy fontosabb hibát javítanék, illetve eredetileg csak személyes átvételt adtam meg a termék mérete miatt, de mivel többen érdeklődtek postázás felől, ha lehet beleírnám végül azt is. Kiemelt termékeknél alapértelmezés szerint nem lehet ezeken módosítani, vagy valami más lehet ennek a hátterében? Ugyanígy értékelést sem tudok leadni, mert nem tudok a csillagokra rákattintani. Rákattintok, és semmi. Enélkül pedig nem lehet értékelést leadni... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-12-04 18:03 Azonosító: 62 043 ![]() |
Kedves mindenki!
Egy kis problémám támadt a személyes menümmel, illetve az eladó tárgyam módosíthatóságával. A személyes/Fiókom menüben Chrome és Firefox alatt sehogyan se tudom lenyitni a számlázás menüpontot, egyedül Chrome-ban de privát ablakban. Másnál is fordult elő ilyesmi, vagy tudjam be annak, hogy valami rosszul van beállítva a gépemen, amiket privát módban meg nem vesz figyelembe az adott böngésző? A másik problémám, hogy adott egy hirdetés, amin többek között kiemelések lettek beállítva. Ennél a hirdetésnél a hirdetés módosítását lenyitva hiába megyek rá a szerkesztésre, az aukció leírását nem tudom megváltoztatni, se új szállítási módot nem tudok hozzáadni. A leírásban egy fontosabb hibát javítanék, illetve eredetileg csak személyes átvételt adtam meg a termék mérete miatt, de mivel többen érdeklődtek postázás felől, ha lehet beleírnám végül azt is. Kiemelt termékeknél alapértelmezés szerint nem lehet ezeken módosítani, vagy valami más lehet ennek a hátterében? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 106 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Kedves zejopy! Szerintem nem véletlenül van így, de azért jelzem az igényt a kollégáknak ![]() Köszönöm ![]() Kérem, írja majd meg, hogy lepattintottak-e, vagy várólistára kerül-e a kérés. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! A belső levelezőrendszerben a bemásolt linkek nem link-ként működnek. Érdemes ebben az irányban fejlesztést kérni? A kérdezőnek gördülékenyebb lenne, ha csak a linkre kellene kattintania. Köszönöm ![]() Kedves zejopy! Szerintem nem véletlenül van így, de azért jelzem az igényt a kollégáknak ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 106 Regisztrált: 2008-03-25 15:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Kedves Benz!
A belső levelezőrendszerben a bemásolt linkek nem link-ként működnek. Érdemes ebben az irányban fejlesztést kérni? A kérdezőnek gördülékenyebb lenne, ha csak a linkre kellene kattintania. Köszönöm ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bocsánat, a rohanásban elfelejtettem a választ megírni. Szóval: ugyanannyiba kerül a 2-5 kg és az 5-10 kg közötti súlykategóriákban a szolgáltatás (évek óta) ![]() Nahát! Köszönöm, ezt nem tudtam. ![]() ![]() Hova rohant? El sem tudom képzelni kapkodás közben. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2021-07-21 20:32 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2023-12-08 04:14 |