Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-03-14 14:34 Azonosító: 1 671 030 ![]() |
Valaki tudja mit lehet tenni, ha Mpl-nél próbáltam megrendelni egy csomagfeladást és nem küldte el a kinyomtatandó címkét és a letölthetőséget se ajánlottafel,de újra kitölteni se tudom, mert a listából meg kivette a terméket?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 199 Regisztrált: 2017-01-01 15:44 Azonosító: 2 424 955 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-02-03 20:56 Azonosító: 977 928 ![]() |
Szép napot!
A mai napon egy termékhez a terméklapról rendeltem Vaterafutárt (GLS), és érdekes módon a Vaterás 2999 Ft helyett 3199 Ft- ot kellett fizetnem. Miért? Előre is köszönöm a választ! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2009-10-04 16:02 Azonosító: 777 165 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2022-02-09 17:09 Azonosító: 2 682 533 ![]() |
Nem tudok vaterafutárt rendelni 2 napja ! A vevők már dühöngenek. Technikai hibát ír ki bármilyen böngészővel .
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2010-04-22 22:00 Azonosító: 1 126 087 ![]() |
Ideiglenesen felfüggesztett MPL csomagautomaták - 2021.12.10.
Kedves Vaterafutár felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy túltelítődés miatt az alábbi MPL csomagautomaták ideiglenesen felfüggesztésre kerültek. A visszakapcsolásig köszönjük a türelmeteket! ? 2 sz. automata - Bécsi út Tesco 6 sz. automata - Csepel Pláza 7 sz. automata - Andor utca Spar 8 sz. automata - Campona 39 sz. automata - Allée Bevásárlóközpont 43 sz. automata - Árpád híd metró aluljáró 45 sz. automata - Tesco Dunakeszi 1.sz. automata - Stop-Shop Hűvösvölgyi út 13.sz. automata - Pesterzsébet Interspar 42. sz. automata - Kelenföld pu. metró aluljáró Köszönjük a figyelmet! Üdv, Vatera csapat Én a Magyar Posta oldalán tudtam futárt rendelni. Minimális pénzügyi veszteséggel, de a 43 sz. automata - Árpád híd metró aluljárónd--> [b] 43 sz. automata - Árpád híd metró aluljáró[/b] Erre a pontra EGYETLEN EGY csomagom nem tudott eddig megerkezni. Mindig az a vege hogy helyette 3-4 nap elteltevel ledobjak a Podmaniczky utcai fiok csomagatvevojebe. Ahol mindig sorbanallas van. Ez a Magyar Posta csomagautomatazas egy vicc. Abszolut versenykeptelenek minden szempontbol. Nem is ertem minek eroltetik. Szedjek csak a sarga csekkek utani jutalekot. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2014-12-17 13:50 Azonosító: 2 154 460 ![]() |
Üdv
December 14.-én rendeltem futárt, Gls-t, aminek a díját 2050 Ft-ot le is vontak a kártyámról. A csomagfeladás viszont nem történt meg, mert időközben a címzett jelezte, hogy nem tud GLS csomagot átvenni. Ilyen esetben mikor kerül visszautalásra a futárdíj? Illetve hol kell jeleznem? Köszönettel NKK |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2010-03-06 12:29 Azonosító: 1 039 707 ![]() |
Tisztelt Vatera. A Vaterafutár oldalon nem engedi kiválasztani a rendszer a 42. számú csomagautómatár (Bp, XI. Etele tér) Eltűnt a rendszerből. Szükségem lenne még a mai napon (2021. 12.19.) kitöltenem ehhez az autómatához a feladási szelvényt, mivel holnap szeretném feladni a csomagot, hogy karácsony előtt megérkezzen. Holnap napközben mnár nincs lehetőségem elkészíteni a feladási szelvényt. Mi a megoldás? válaszukat nagyon sűrgősen köszönöm. Üdv, Ideiglenesen felfüggesztett MPL csomagautomaták - 2021.12.10. Kedves Vaterafutár felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy túltelítődés miatt az alábbi MPL csomagautomaták ideiglenesen felfüggesztésre kerültek. A visszakapcsolásig köszönjük a türelmeteket! ? 2 sz. automata - Bécsi út Tesco 6 sz. automata - Csepel Pláza 7 sz. automata - Andor utca Spar 8 sz. automata - Campona 39 sz. automata - Allée Bevásárlóközpont 43 sz. automata - Árpád híd metró aluljáró 45 sz. automata - Tesco Dunakeszi 1.sz. automata - Stop-Shop Hűvösvölgyi út 13.sz. automata - Pesterzsébet Interspar 42. sz. automata - Kelenföld pu. metró aluljáró Köszönjük a figyelmet! Üdv, Vatera csapat Én a Magyar Posta oldalán tudtam futárt rendelni. Minimális pénzügyi veszteséggel, de a csomag elment! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-02-29 22:29 Azonosító: 1 655 470 ![]() |
Tisztelt Vatera.
A Vaterafutár oldalon nem engedi kiválasztani a rendszer a 42. számú csomagautómatár (Bp, XI. Etele tér) Eltűnt a rendszerből. Szükségem lenne még a mai napon (2021. 12.19.) kitöltenem ehhez az autómatához a feladási szelvényt, mivel holnap szeretném feladni a csomagot, hogy karácsony előtt megérkezzen. Holnap napközben mnár nincs lehetőségem elkészíteni a feladási szelvényt. Mi a megoldás? válaszukat nagyon sűrgősen köszönöm. Üdv, |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2021-11-09 09:56 Azonosító: 2 680 325 ![]() |
nekem sem látták, kétszer rögzítettem fel és mégis a postás vette fel drágábban, mintegy 55 perc alatt
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-06-12 18:39 Azonosító: 13 648 ![]() |
Tisztelt Vatera központ !
A Magyar postánál nem látják a Vaterafutár MPL rendszerében rögzített csomagjaimat. Több csomagot sem, egymástól független napokon feladottakat sem. Várom válaszukat ! Üdvözlettel: fat01 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2014-12-07 11:50 Azonosító: 2 154 250 ![]() |
Vaterafutár honlapon próbálok külföldi szállítást rendelni, de a következő hibaüzenetet kapom annak ellenére, hogy több alkalommal adtam fel erről az irányítószámról csomagot:
?Megadott irányítószámon nincs fevétel => 1203? DPD nem tuidmit kezdeni a problémával 'Köszönjük, hogy levelét elküldte ügyfélszolgálatunk részére. Kérjük kérésével kapcsolatban forduljon a vaterafutár.hu -hoz.' |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 19 Regisztrált: 2008-12-01 18:05 Azonosító: 328 336 ![]() |
Üdv, vaterafutar.hu oldalon nem működik a csomagautomatába küldés. Kijelölés után a cím (pl: 2.sz automata.) nem jelenik meg, így a rendszer úgy érzékeli, hogy nem választottam ki semmit, nem engedi megrendelni a szállítást. Nekem is ezt csinálta, de ha nem a lenyíló fülön jelöltem ki hanem manuálisan rámentem a térképen a kiválasztásra, akkor megoldódott. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2016-01-23 22:30 Azonosító: 2 235 813 ![]() |
Üdv,
vaterafutar.hu oldalon nem működik a csomagautomatába küldés. Kijelölés után a cím (pl: 2.sz automata.) nem jelenik meg, így a rendszer úgy érzékeli, hogy nem választottam ki semmit, nem engedi megrendelni a szállítást. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2021-09-20 08:35 Azonosító: 2 678 907 ![]() |
MEGOLDÓDOTT!!!
Sziasztok! Ma indítottam volna egy vaterafutár rendelést. A fizetésnél, miután bejelentkeztem a Simple fiókomba, egy elszürkült képernyőt kaptam, ahol semmit sem tudtam csinálni. A futár rendelés nem sikerült. Viszont a vaterafutár nem engdei újraindítani, mert erre a termékre már rendeltem (ő szerinte). Beszéltem a GLS-es, de ők nem tudnak segíteni. Ti tudtok? Köszi -legeny A hozzászólást -legeny- szerkesztette a következő időpontban: 2021-09-20 08:41 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2021-09-06 11:54 Azonosító: 2 678 508 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 072 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Sziasztok, új vagyok a vaterán és nem értem a vaterafutár MPL árait. Azt írja a táblázat, hogy 1600 Ft- egy 2 kg alatti csomag postáról házhoz, nem vaterás termékre. Azonban, ha kitöltöm a megrendelőt, a kalkulátor már 1.790Ft-ot hoz ki. Ennek mi az oka és hogy lehet az 1600 Ft-os árat elérni? Köszi Az a postapont, ami 1600 Ft. Postától postáig. A postától házig az 1790 Ft. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2021-09-06 11:54 Azonosító: 2 678 508 ![]() |
Sziasztok, új vagyok a vaterán és nem értem a vaterafutár MPL árait. Azt írja a táblázat, hogy 1600 Ft- egy 2 kg alatti csomag postáról házhoz, nem vaterás termékre. Azonban, ha kitöltöm a megrendelőt, a kalkulátor már 1.790Ft-ot hoz ki. Ennek mi az oka és hogy lehet az 1600 Ft-os árat elérni? Köszi
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 072 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Vki tudja hogy lehet újrakérni a vaterafutár kódot? Sajnos az okos vevő csak most szól hogy nem az ő nevére és telefonszámára kéne mennie a csomagnak, és mivel már kértem kódot nem tudom hogy állítsam ezt át... Az ÜSZ-on keresztül: https://www.vatera.hu/help/contact.php -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-12 16:52 Azonosító: 20 095 ![]() |
Vki tudja hogy lehet újrakérni a vaterafutár kódot? Sajnos az okos vevő csak most szól hogy nem az ő nevére és telefonszámára kéne mennie a csomagnak, és mivel már kértem kódot nem tudom hogy állítsam ezt át...
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2022-08-19 03:56 |