Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2013-04-27 11:04 Innen: Magyar Azonosító: 2 028 787 ![]() |
Én már nem mai motoros vagyok itt, de elkeserít a Vatera népszerűségének egyre csak romlása. Ebben sok tényező együttállása nagyban hozzájárult!
Ide sorolható az új kinézet, sok sok link vevő / eladó akik még mindig itt rontják a levegőt -> itt a megérdemelt értékelés (negatív) elmaradása főszerepet játszik, utolsónak írnám: ingyenes hirdetési felület megjelenése (pl. Facebook, Jófogás...stb.). Miért is írom ezek a megkeseredett sorokat? Egyik-egyik termékemet nem nézi meg több ember, mint 10 fő és ez nagyon lehangoló tud lenni, főleg úgy, hogy a minap Profi eladói státuszt kiérdemeltem és összehoztam, na de azt, hogy fogom megtartani ilyen gyér eladási mutató mellett? ![]() A hozzászólást -Feriban- szerkesztette a következő időpontban: 2022-04-20 20:10 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 065 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Én az évek során már feladtam azon törekvésemet, hogy mindenkit okvetlenül meg akarjak érteni. Muszáj lenne megértenem, mert vásárolni szeretne. ![]() Más. Rövid időn belül a második levelemmel járok úgy, hogy a posta szerint kézbesítve van, a vevő meg kéri a RAG számot, mert nem tudja, hol van a levél. Előtte évekig nem veszett el ajánlott levelem. Szerintem némelyik postás rájött, hogy az érintésmentes kézbesítés bizonyos lehetőségeket rejt magában. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2015-01-01 12:58 Azonosító: 2 154 654 ![]() |
Komolyan nem egészen világos, pedig igyekszem. ![]() https://www.vatera.hu/asvany-karkoto-ferfi-...3128761457.html Én az évek során már feladtam azon törekvésemet, hogy mindenkit okvetlenül meg akarjak érteni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 32 065 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
Komolyan nem egészen világos, pedig igyekszem.
![]() https://www.vatera.hu/asvany-karkoto-ferfi-...3128761457.html -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 949 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Először is szép jó napot mindenkinek! Másodszor pedig: Jesszus de rég voltam itt ![]() Kaptam egy meghívót a PEP-ba, holott a mutatóim szerint finoman szólva is elmaradnak a Vatera üstököseitől. Természetesen megtisztelő, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget, de vajon mért kaptam? Mármint ez valami jutalom? Van én volt az a 9999-ik látogató az oldalon? ![]() Kedves Vaterabenz! Tud ezekről a meghívókról valamit? Előre is köszönöm szépen! Kedves lilaliba86! Elvileg csak a szokásos paraméterek megléte esetén jár meghívó ![]() -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Először is szép jó napot mindenkinek! Másodszor pedig: Jesszus de rég voltam itt ![]() Kaptam egy meghívót a PEP-ba, holott a mutatóim szerint finoman szólva is elmaradnak a Vatera üstököseitől. Természetesen megtisztelő, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget, de vajon mért kaptam? Mármint ez valami jutalom? Van én volt az a 9999-ik látogató az oldalon? ![]() Kedves Vaterabenz! Tud ezekről a meghívókról valamit? Előre is köszönöm szépen! Szia! ![]() A fiam is kapott, de sajnos őt nem varázsolja el annyira a Vatera, mint engem. Nem lenne kedve arra az erőfeszítésre, ami addig kell, amíg el nem éri az 500 + értékelést. Mindenesetre elteszem a levelet, ha ott tart, akkor... ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2015-01-01 12:58 Azonosító: 2 154 654 ![]() |
Először is szép jó napot mindenkinek!
Másodszor pedig: Jesszus de rég voltam itt ![]() Kaptam egy meghívót a PEP-ba, holott a mutatóim szerint finoman szólva is elmaradnak a Vatera üstököseitől. Természetesen megtisztelő, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget, de vajon mért kaptam? Mármint ez valami jutalom? Van én volt az a 9999-ik látogató az oldalon? ![]() Kedves Vaterabenz! Tud ezekről a meghívókról valamit? Előre is köszönöm szépen! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2012-06-01 22:03 Azonosító: 1 747 770 ![]() |
Ha már új nyitóképet tettek az oldal kezdőlapjára: miért nem egy LGBTQ100X alakot raktak a talibán harcos helyett?!? Úgy lenne igazán PR a "Vatera"
U.i. Még szivárványos emotikon sincs!! Ideje lenne berakni valami olyasmit is... Ha már új nyitóképet tettek az oldal kezdőlapjára: miért nem egy LGBTQ100X alakot raktak a talibán harcos helyett?!? Úgy lenne igazán PC a "Vatera"
U.i. Még szivárványos emotikon sincs!! Ideje lenne berakni valami olyasmit is... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() "Babakocsik a Vaterán" A szöveg alatti aukciók: szexbaba, antik konyhaszekrény, cseresznye szekrénysor, 4 személyes zöld sátor, 1913 1 Korona R!!, Aiwa Boombox 990, Moody íróasztal, Verona falikút, Hummel figura, csempevágó, étkezőasztal székekkel, stb. Egy babakocsi sincs. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez itt egy piactér, ... Szívemből szóltál. Rég tettem fórumos post alapján tiltóra valakit. Amúgy ilyen esetben simán jogos a negatív értékelés az eladó részéről. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 198 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 ![]() |
Üdv Mindenkinek! Vasárbap leütöttem eegy a karórát, és rögtön utaltam is az árát és a szállítási költséget az eladónak. Még aznap azonban küldtem egy e-mailt az eladónak, melyben megírom, hogy elállok a vételtől. (Internetes vásárlás, tehát jogom van erre.) Sajnos nem válaszol. Mit tegyek, ha nem utalja a pénzt, és hozza a posta a karórát? Előre is köszönöm a tippet! Ez itt egy piactér, ahol magánszemélyek is árulnak, nem webáruház. Az elállás joga webáruházban történő vásárlás esetén áll, jelen esetben akkor értelmezhető, ha az eladó céges. A piactéri szabályzat szerint a létrejött üzlet kötelező mindkét félre nézve, az árut tehát kötelező átvenni, ha mégis kihozza a postás. Max. fel lehet tenni eladásra, ha mégsem kell. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-12-10 21:18 Azonosító: 64 958 ![]() |
Üdv Mindenkinek!
Vasárbap leütöttem eegy a karórát, és rögtön utaltam is az árát és a szállítási költséget az eladónak. Még aznap azonban küldtem egy e-mailt az eladónak, melyben megírom, hogy elállok a vételtől. (Internetes vásárlás, tehát jogom van erre.) Sajnos nem válaszol. Mit tegyek, ha nem utalja a pénzt, és hozza a posta a karórát? Előre is köszönöm a tippet! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 198 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 ![]() |
Szegény ragadozómadaraknak pokol az életük, egy csomó "békés" madár kergeti és szidja őket ![]() ![]() Nem csak nekik, nálunk a macskáknak mennek nekik a seregélyek rigók költési időszakban, a rozsdafarkúak is nagylegények, igaz csak távolról, de akkora ricsajt csapnak, hogy inkább elkerülik a fát amiről szidják őket. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szegény ragadozómadaraknak pokol az életük, egy csomó "békés" madár kergeti és szidja őket ![]() Én ezt csak Fekete Istvántól tudom, még sosem láttam. Idén itt csend van, eltűntek a baglyok. ![]() Amúgy nem tudom mi van idén (persze hideg volt) de két gólyakamerát nézek az időképen és egészen tragikus a helyzet szaporulat szempontjából. A madárvédők már rutinosan kezelik a dobozos baglyokat, ne aggódjon miatta ![]() Igen, tudom, nagyon sok kisbaglyot neveltem fel, nem nehéz, főleg mikor már ekkorák. Csak a szülőket sajnálom, mert nem tudják, hogy jó helyen van a gyerek. Nyugodtan radírozzon. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2021-06-15 06:14 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 949 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Na még mesélek egy rövidet estére. ![]() Az Önök baglyai hogy vannak? Lettek kicsik? Szegény ragadozómadaraknak pokol az életük, egy csomó "békés" madár kergeti és szidja őket ![]() ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na még mesélek egy rövidet estére.
![]() Az Önök baglyai hogy vannak? Lettek kicsik? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2021-06-14 18:28 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Annyit sikerült megtudnom, hogy semmiképpen nem kell levonnia, mert a PEP statisztika automatikusan működik. Nagyon köszönöm, különösen azért, mert tényleg tudom, hogy Önnek a statisztika nem a szíve csücske. ![]() A pontos algoritmus Mózes kollégánál van egy kőtáblán, de ő most nincs bent ![]() Ennyire rég volt? Tök gáz, mert emlékszem rá. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszönöm! ![]() Annyit sikerült megtudnom, hogy semmiképpen nem kell levonnia, mert a PEP statisztika automatikusan működik. A pontos algoritmus Mózes kollégánál van egy kőtáblán, de ő most nincs bent ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Fogalmam sincs, még soha nem merültem bele ennyire ebbe a statisztikába ![]() Köszönöm! ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Abban az esetben, ha az eladást nem létrejöttként jelölöm meg, akkor a PEP statisztikában a havi forgalom összegéből is levonásra kerül, vagy ha a valóságot szeretném látni, akkor nekem kell levonnom? Köszönöm ![]() Kedves zejopy! Fogalmam sincs, még soha nem merültem bele ennyire ebbe a statisztikába ![]() -------------------- Üdvözlettel:
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2022-05-19 05:12 |