Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Közlemények
Vatera.hu Fórum > Általános > Kategóriák
Oldalak: 1, 2
Vatera Kategóriák
A javaslatokat továbbra is mindig az adott kategória fórumtémájába várjuk, itt csak a közlemények kerülnek ki, ezért az ezekre írt válaszokat sem ide kérjük, hanem a megfelelő témákba - maradjon ez meg átlátható hírblokként. Köszönjük!

Elkezdtük a kategóriák jelentősebb átalakítását, alábontását, az átláthatóbb és hatékonyabb használat érdekében.
Ennek kapcsán várjuk a további építőjellegű javaslatokat. rolleyes.gif Természetesen nem tudunk minden kategóriát azonnal egy csapásra átalakítani, így mindenki szíves türelmet megköszönjük, de minden szükségesnek ítélt módosítás hamarosan sorra kerül.
Itt közzé is tesszük majd rendszeresen az újonnan született alkategóriákat, azzal a kéréssel, hogy amennyiben lehet, az új alkategóriák esetén is, a feltöltés során a leginkább megfelelő alkategóriákba kerüljenek a termékek.

Köszönjük az együttműködést és a türelmet.
A Vatera csapataVatera Kategóriák
Ebben a hónapban terv szerint a következő fő kategóriák kerülnek feldolgozásra :
- Antik, műtárgy, régiség
- Műszaki cikk, elektronika
- Számítástechnika
- Ékszer, óra
- Mobil és telefon
- Divat, ruha


Természetesen figyelembe vesszük az e-mailben és itt a fórumba is írt véleményeket, javaslatokat.

Ami például a sokat cikizett terjedelmes Egyéb műtárgyak kategóriát is illeti - és nem csak ezt - szeretnénk, ha mindenki áttekintené a közeljövőben a saját termékeit és az új alkategóriákat is és ezeknek megfelelően töltené fel az új aukciókat, áthelyezné a régieket, esetleg újraregisztrációk esetén is érdemes megnézni hová illik jobban. Ezt azért is, mert már több mint egy hónapja van például Gyertyatartók (és alkategóriái), Képkeretek, Csillárok és lámpák (alkategóriákkal) Mozsár, Daráló, Mérleg, Szamovár, Pipák, hamuzók és kellékek, Kínálók, terítők, csipkék stb alkategóriák, és ezekbe való termékek viszont mégis tömegesen fordulnak elő az Egyéb műtárgyak kategóriában - amit egyébként most kezdtünk el szétszedni és az említett alkategóriákba több száz aukciót helyeztünk már innen át. Ez azt jelenti, hogy tömeges áthelyezések történnek (ebből az egyéb kategóriából), a megnevezésben megadott kulcsszavak alapján - így célszerű majd átnézni, hogy igazán a legmegfelelőbb alkategóriába kerültek a termékei és kérjük, hogy mindenki igyekezzen ebből a kategóriából kivenni azokat a termékeit amelyeknek születtek/születnek megfelelő alkategóriák.


Köszönjük a segítséget és a türelmet.
Vatera Kategóriák
Az Antik, műtárgy, régiség kategóriába most már nagyon sok ÚJ ALKATEGÓRIA született.
Kérésünk az lenne, hogy az aukció újraregisztrálásánál vagy új feltöltéseknél, mindenki nézze át az adott terméknek leginkább megfelelő kategóriákat, alkategóriákat - mert nagyon sok alábontás történt.

Köszönjük!
Vatera Kategóriák
A Mobil és telefon kategóriába most már sok ÚJ ALKATEGÓRIA született.
Kérésünk az lenne, hogy az aukció újraregisztrálásánál vagy új feltöltéseknél, mindenki nézze át az adott terméknek leginkább megfelelő kategóriákat, alkategóriákat - mert sok alábontás történt.

Köszönjük!
Vatera Kategóriák
Jelenleg a DIVAT,RUHA kategória átalakítása folyamatban van, aminek természetesen az a sajátossága, hogy a mindenkori automatikus frissítések során az éppen készen lévő átalakítások megjelennek élőben, és az azok után eszközölt módosítások mindig az éppen következő automatikus frissítéskor jelennek csak meg.

Mivel a CIPŐ, BAKANCS kategóriából lett a Lábbelik első kategóriája így teljesen érthető, hogy átmenetileg az addig oda feltöltött dolgok ott lesznek. Amint a Lábbeli kategóriák átstruktulása lezárult, a mozgatások is megtörténnek - mármint részben eleve folyamatban vannak - FELTÉVE, hogy az eladó nem úgy nevezte el a termékét, hogy "cukika cipike" és a megnevezés tartalmazza a méretet. Nincs kapacitásunk minden aukciót egyesével képileg-leírásilag összevetni most azzal ahová eleve sorolta az illető.... de igyekszünk. A DIVAT,RUHÁZAT kategóriában minden folyamatban van, így átmenetelig megtörténhet, hogy egy-egy új méretkategória még nem látszik, vagy egy-egy alkategóriába még nem lehet feltölteni, de a frissítés után igen. Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt minden feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.

wink.gif TERMÉSZETESEN a KAMASZ RUHÁZAT kategóriában hamarosan lesznek további ruhadarabokra vonatkozó alkategóriák is, nem csak lábbelik.

A BABARUHÁBAN csakis babaruházat lesz - babaméretekre bontva - azaz 50-98 -as ruházat, 17-23-as cipőméret.
A GYEREK RUHÁZAT-ban gyerek méretek: - 104-140 -ig, cipő 23-35-ig
A KAMASZ RUHÁZAT -ban kamasz méretek: 146-176-os ruhák, cipő: 35-44

A FÉRFI és a NŐK kategóriákban lesznek EXTRA MÉRETEK is.

Köszönjük a türelmet!
Vatera Kategóriák
A Divat, ruha kategóriában most már sok ÚJ ALKATEGÓRIA született. Gyakorlatilag minden típusra és méretre van bontva.
Kérésünk az lenne, hogy mindenki nézze át ezeket a kategóriákat és alkategóriákat, és a saját termékeit is - és az adott terméknek leginkább megfelelő kategóriába, alkategóriába helyezze át - mert sok alábontás történt. Minden típusnál van minden méret, így kérjük ezeket szigoruan figyelembe venni az aukciók átkategorizálásánál.

Érdemes az EGYÉB kategóriákat jól átnézni - mert sok olyan kategória született, amelyekbe innen rengeteg terméket már be lehet sorolni.

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.

A BABARUHÁK - babaméretekre bontva - azaz 50-98 -as ruházat, 17-23-as cipőméret.
A GYEREKRUHÁK - gyerek méretek: - 104-140 -ig, cipő 23-35-ig
A KAMASZ RUHÁZAT kamasz méretek: 146-176-os ruhák, cipő: 35-44

A FÉRFI, NŐK és UNISEX kategóriákban sok új alkategória lett - felnőtt méretek és természetesen EXTRA MÉRETEK is.

Köszönjük!
Vatera Kategóriák
A BABA-MAMA kategóriában a BÉBIJÁTÉKOK alkategóriában sok új alkategória született. Kérünk mindenkit, hogy nézze át ezeket és használja bátran, a megnevezéseknek megfelelően.
A babajátékok alkategóriák a babáknak szóló játékokat gyűjti és rendszerezi, így a 2 éven felülieknek való játékokat kérjük a főoldalon látható JÁTÉKOK főkategória alkategóriáiba sorolni.

Köszönjük.

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A GYŰJTEMÉNY és az ÉKSZER,ÓRA kategóriákban is született most néhány új alkategória. Kérünk mindenkit, hogy nézze át ezeket és használja bátran, a megnevezéseknek megfelelően.

Köszönjük.

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A BABA-MAMA kategóriában a KISMAMA-RUHA kategória ruhatípusokra lett bontva és a HASZNOS BABATARTOZÉKOKban lévő Szoptatós melltartó alkategória is ide át került a KISMAMA-RUHA alkategóriái közé. Kérünk mindenkit, hogy nézze át ezeket és használja bátran, a megnevezéseknek megfelelően.

Innen sok kategóriaidegen például baba- és gyerekruha, baba- és gyerekcipő, háztartási cikkek és egyéb ide nem illő termék aukciói lettek törölve. Kérjük, hogy mostantól ide ténylegesen csak a kismamaruhák legyenek feltöltve. Az egyéb ruházat a DIVAT,RUHA kategóriába való.

Köszönjük.

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A MŰSZAKI CIKK, ELEKTRONIKA kategóriákban is született most több új alkategória. Kérünk mindenkit, hogy nézze át ezeket és használja bátran, a megnevezéseknek megfelelően.

Köszönjük.

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
Az EGYEBEK kategóriában az EGYEDI ajándéktárgyak kategória alábontásra került.

Az Egyedi ajándéktárgyak kategória a ténylegesen egyedi ajándéktárgyak számára született. Ebben a kategóriában nem kapnak helyet a tömegcikkek, csak az igazán egyedi, exkluzív ajándékok, minden egyéb a saját témájában leginkább megfelelő kategóriába kell feltölteni.
Ez a kategória alá lett bontva, így megszülettek az alábbi alkategóriák:
- Névreszóló ajándéktárgyak
- Emblémázás, gravírózás (ide természetesen olyan ajándéktárgyak kerülhetnek fel amelyekre a megrendelő igénye szerint bármilyen technikával felíratozzák, emblémázzák a meghírdetett tárgyat)
- Egyedi készítésű ajándéktárgyak (festmények, vagy bármilyen technikával, leginkább kézzel készített, tényleg egyedi tárgyak)
- Limitált gyártású ajándéktrgyak (bizonyos esemény vagy alkalomra készült kisebb sorozatok, szigorúan nem tömegesen gyártottak)
- Igényes, exkluzív ajándéktárgyak ( ténylegesen igényes, különleges ajándéktárgyak - ezek általában nem 100-500 Ft-os kategória tömegtermékei)
- Egyedi ajándékkísérő, üdvözlőlap
- Egyéb - ez a GYŰJTŐ amibe bekerült minden ami a korábbi EGYEDI ajándéktárgyak kategóriába tömegesen és merészen értelmezett egyediként fel lett korábban töltve. Ez a kategória és a benne lévő termékek az oldalon még látszik/látszanak - de ebbe az alkategóriába NEM LEHET FELTÖLTENI - innen csak kiselejtezni lehet (ez folyamatban van smile.gif ) - ha kiürült, meg fog szünni.

Ugyan itt az EGYEBEK -ben a Karácsonyi kellékek kategória alábontása is megtörtént:

- Mikulászsák
- Karácsonyfa dísz
- Karácsonyi dekoráció
- Adventi és ajtódísz
- Karácsonyi fények
- Karácsonyi üdvözletek, csomagolás

Javasolt ismét egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt feltöltés előtt.
Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A GYŰJTEMÉNY kategóriában a Címkék további bontásra kerültek:

- Bőröndcímkék
- Egyéb italos címkék

Ugyan ide kerültek a:
- Gyufacímkék
- Söröscímkék (elkülönítve a sör alátétektől)


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A Matchboxok kategória további alábontásra került:

- Superking
- Lesney
- Szettek


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A LEGO kategória további alábontásra került:

- Lego System
- Ömlesztett Lego


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
Az EGYÉB kategóriában született egy Raktártechnikai eszközök alkategória, további alábontásokkal:

- Állványrendszerek
- Raklapok
- Tárolási rendszerek
- Tartályok
- Hordók

Ezek a kategóriák is tovább lettek bontva.


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
Az EGYÉB kategóriában született még több alkategória:

- Csomagolástechnika
- Vonalkódtechnika
- Műhely és üzemi felszerelések
- Irodai tárolóberendezések
- Anyagmozgatás

Ezek a kategóriák is tovább lettek bontva.


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt a feltöltés, aukció újraindítás előtt, így az elmentett adatok, kategóriák is frissülnek.
Vatera Kategóriák
A Notebook tartozékok kategóriába született egy alkategória:

Főoldal > Számítástechnika > Notebook tartozék > Skin, matrica, védőfólia

Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
Vatera Kategóriák
Az Ingatlan kategóriába született egy Albérlet alkategória:

Főoldal > Ingatlan, Építkezés, Otthon > Ingatlan > Albérlet


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
Vatera Kategóriák
Az ÉKSZER,ÓRA kategóriában született egy NEMESACÉL ÉKSZEREK alkategória, további bontásokkal:

- Egyéb nemesacél ékszerek
- Fülbevalók
- Gyűrűk - férfi
- Gyűrűk - női
- Karkötők - férfi
- Karkötők - női
- Medál
- Nyaklánc


Javasolt a Ctrl F5 megnyomásával frissíteni a személyes oldalt
Vatera Kategóriák
Az EGYEBEK kategóriában született egy Húsvéti kellékek kategória további alkategóriákkal:

- Húsvéti dekoráció
- Húsvéti üdvözletek
- Locsoló kölni, parfüm
- Nyuszi és tojás
- Tojásfesték

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A BABA-MAMA kategórián belül, a Hasznos babatartozékok alkategóriába új alábontás született:

- Bili, WC szűkítő

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A BÉLYEG kategórián belül, a Külföld - Európa alkategóriába létrejött egy új bontás:

Vatera.hu > Bélyeg > Külföld - Európa > Törökország


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, most a következő alkategóriákban új alábontások születtek:

- Hobbi, sport és szabadidő könyvek
- Újság, folyóiratok, magazinok
- Idegennyelvű könyvek

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A Háztartási gépek, kisgépek kategórián belül, új alábontás született:

- Kazán, bojler

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, most a következő alkategóriákban sok új alábontás született:

- Idegennyelvű könyvek, ide bekerültek a szótárak is
- Életmód, egészség
- Gyermek és Ifjúsági könyvek

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.


Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, most a következő alkategóriában több új alábontás született:

-Tudományos könyvek

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, ide új alábontás született:

Ezotéria:

- Asztrológia, horoszkóp
- Ezoterikus elméletek
- Gyógyító erők
- Jóslás és álomfejtés
- Keleti tanítások
- Meditáció, jóga
- Mágia, okkultizmus

A TANKÖNYVEK kategóriában is születtek további alábontások!


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A GYŰJTEMÉNY kategória POSZTEREK alkategóriában, új alábontások születtek:

- Egyéb poszterek
- Egyéb sport
- Film
- Foci
- Művészi
- Rajzfilm
- Természet
- Zenei

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A Sport, fitness kategória Military, Nem engedélyköteles lőfegyverek alkategóriában, új alábontás született:

- Gáz-riasztó fegyverek

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt a MAGYAR és a NEMZETKÖZI MŰVÉSZET kategóriákba új alábontások születtek:

- Egyéb művészet
- Festészet, Rajz
- Fotó és Plakát
- Fém, Bőr, Díszmű, Ötvös
- Kerámia, Üveg, Ékszer, Egyéb
- Népművészet
- Szobrászat
- Színház, Díszlet, Film
- Életrajzok
- ÉpítészetJavasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.


Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt a Számítástechnika, Internet kategóriában új alábontások születtek.


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A JÁTÉK, JÁTÉKSZOFTVER kategórián belül, a GYERMEKJÁTÉKOK alkategóriába létrejött egy új bontás:

Főoldal > Játék, játékszoftver > Gyermekjátékok > Sport játékszerek


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
Vatera Kategóriák
Az Autós-motoros könyvek kategóriában lévő Autós újságok, lapok alkategória tartalma átkerült az ennek megfelelő kategóriába:

Főoldal > Könyv, újság > Újságok, folyóiratok, magazinok > Autó, motor

Köszönjük a kategóriák megfelelő használatát!
Vatera Kategóriák
A Sport, fitness kategória Military, Nem engedélyköteles lőfegyverek alkategóriában, új alábontások születtek

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
Az ANTIK , MŰTÁRGY kategória Szakirodalom alkategóriában, új alábontás született:

Vatera.hu > Antik, műtárgy, régiség > Szakirodalom > Aukciós katalógusok

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
Vatera Kategóriák
A JÁTÉK, JÁTÉKSZOFTVER kategória GYERMEKJÁTÉKOK alkategóriában, új alábontás született:

Vatera.hu / Játék, játékszoftver / Gyermekjátékok / Játékbaba kellékei

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A MOBIL és TELEFON kategória TELEFONTARTÓ, TELEFONTOK alkategóriában, új alábontások születtek:

Alcatel -hez
Apple -hez
Asztali, autós telefontartó
Egyéb -hez
Ericsson -hoz
LG -hez
Motorola -hoz
Nokia -hoz
Samsung -hoz
Siemens -hez
Sony-Ericsson -hoz
Univerzális telefontokJavasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.


Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát.
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt a MAGYAR és az IDEGEN NYELVŰ KÉPREGÉNYEK kategóriákba új alábontások születtek:

- Art
- Dark
- Egyéb
- Magyar alkotók képregényei - ez értelemszerűen csak a magyar nyelvűeknél smile.gif
- Mangák
- Szuperhősök


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt a VERSEK, VERSES KÖTETEK kategóriában szerző szerinti ABC sorrendben lettek alábontások:

Vatera.hu / Könyv, újság / Versek, verses kötetek / Szerző szerint - A ... Z


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt a LEXIKONOK kategóriában születtek további alábontások:

- Tematikus
- Általános


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, így ide született egy új kategória további alábontásokkal:

Politika, bulvár:
- Magyar
- Nemzetközi


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
Az ÉKSZER, ÓRA kategóriában az ARANY ÉKSZEREK és az EZÜST ÉKSZEREK kategóriákban született egy további alábontás:

Vatera.hu / Ékszer, óra / Ezüst ékszer / Egyéb ezüst kiegészítők
Vatera.hu / Ékszer, óra / Arany ékszer / Egyéb arany kiegészítők


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.


Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A MŰSZAKI CIKK, ELEKTRONIKA kategóriában az ORSÓS SZALAG alábontás a HIFI kategóriából átkerült a NOSZTALGIA KÉSZÜLÉKEK kategóriába és ugyan itt született egy új alábontás is:

Vatera.hu / Műszaki cikk, elektronika / Nosztalgia készülékek / Orsós szalagok

Vatera.hu / Műszaki cikk, elektronika / Nosztalgia készülékek / Kazettás magnószalagok


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A FÉNYKÉPEZŐGÉP, KAMERA kategóriába született egy ÁLTALÁNOS TARTOZÉKOK alábontás. Ide bekerültek az analóg és a digitális tartozékokból az általános alkategóriák:

Vatera.hu / Fényképezőgép, kamera / Általános tartozékok

- Egyéb
- Fénymérő
- Szűrő
- Táska, tok
- Állvány


A Digit. fényképező tartozék kategóriába is lett egy VAKU alábontás is.

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A FILM, DVD, VHS kategóriába a DVD és a VHS kategóriákba született egy-egy OKTATÓ alábontás is.


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.


Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A ZENE kategóriába született egy új alábontás a többdarabos gyűjtemények és csomagok eladására:

Vatera.hu / Zene / CD-, DVD-, Lemez-csomagok


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt az AKCIÓ ÉS KALAND kategóriában szerző szerinti ABC sorrendben lettek alábontások:

Vatera.hu / Könyv, újság / Akció és kaland / Szerző szerint - A... Z

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, itt az KRIMI kategóriában szerző szerinti ABC sorrendben lettek alábontások:

Vatera.hu / Könyv, újság / Krimi / Szerző szerint - A... Z

Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a kategóriák helyes használatát!
Vatera Kategóriák
A KÖNYV, ÚJSÁG kategória átalakítása folyamatban van, így ide született egy új kategória további alábontásokkal:

Elektronikus- és Hangoskönyv
- Egyéb
- Életmód, egészség
- Gyerekeknek
- Kabaré
- Nyelvoktatás
- Próza
- Szórakoztató irodalom
- Tudomány
- Vers
- Üzleti


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!

Vatera Kategóriák
Az INGATLAN, ÉPÍTKEZÉS, OTTHON kategória KERT, MEZŐGAZDASÁG alkategóriájába született egy új alábontás:

Vatera.hu / Ingatlan, Építkezés, Otthon / Kert, mezőgazdaság / Faház, fa játszótér


Javasolt egy CtrlF5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Köszönjük a türelmet és a kategóriák helyes használatát!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.