0 0
Kategóriák
Részletes keresés

Gyógypedagógiai asszisztens Dél-Angliában

Termékkód: 2691569918
Munkavégzés helye:
Egyesült Királyság, Külföld
Szakterület:
személyi asszisztens
Munka jellege:
teljes munkaidő
Szükséges végzettség:
középfokú végzettség, érettségi, szakvizsga, felsőfokú végzettség
Hirdetésfeladás:
2018.10.24. 11:55:34
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Szakterület (1): tanító, tanár, gyógypedagógus

Munka leírása, feladatok


Ha szeretne Londonhoz és a tengerhez közel dolgozni, kellően empatikus személyiség, akinek elegendő türelme van ahhoz, hogy sérült gyermekekkel foglalkozzon és az életüket tegye könnyebbé, ha hivatása a rászorulók segítése és középfokú angol nyelvtudással rendelkezik, akkor ez az Ön állása. Gyógypedagógiai asszisztens és gondozó munkakörbe keresünk elhivatott és megbízható munkaerőt hosszú távra.

Gyógypedagógiai asszisztenseket keresünk sérült iskoláskorú gyerekek mellé speciális intézményekbe. A mindennapi feladatok közé tartozik a gyerekek egész napjának segítése, tehát a pedagógiai feladatok mellett gondozást is kell végezni.Feladatkör:- a gyermekek reggeliztetése, öltöztetése, személyes higiénia ellátása,- iskolába kísérés,- az iskolai napi tevékenységekben való segítségnyújtás,- hazakísérés,- a házi feladat elvégzésében való segítségnyújtás,- a vacsorakészítés- esti rutin elvégzéseA felsorolt információk alapján látható, hogy nagyon összetett feladatkört kell ellátni, ezért a következő tulajdonságok/készségek/képességek megléte elvárt a jelöltektől:- középfokú B2 angol nyelvtudás- tanári vagy gyógypedagógusi, szociális munkás vagy gyógypedagógiai asszisztens végzettség- minimum 1-2 év releváns (sérült gyerekekkel való együttműködésben szerzett) tapasztalat- erős matematikai alapok (a házi feladatok elvégzésében való segítségnyújtás miatt)- empátia- türelem- gondoskodó természet

A fizetés tapasztalattól és végzettségtől függően kb. 17.000- 20.000 GBP/év. A szállást a munkaadó egyágyas szobákban biztosítja havi 250 GBP ellenében. Hosszú távú munkalehetőségről van szó, de kétféle szerződéssel lehet dolgozni, az egyik évi 38 hét, a másik pedig 52 hét munkaidőt jelent.

A kezdőtőke kb. 200.000 Ft, mely a kiutazást és az első hónapban az étkezést és az általános kiadásokat fedezi.Jelentkezni a kitti@euwork.hu email címre elküldött fényképes angol nyelvű önéletrajzzal lehetséges, bővebb információ skypeon elérhető karasikitti skype néven.

Elvárások


empátia

türelem

jó matematikai tudás

Egyéb juttatások


A szállást a munkaadó egyágyas szobákban biztosítja havi 250 GBP ellenében.